Σύνδεση

View Full Version : ΒΜwδάκηδες 2

caesarsk
26/10/2006, 16:00
Κατηφορίζοντας σήμερα το μεσημέρι την Κηφισίας προς κέντρο, και ένω προχωρούσα ανάμεσα στα αυτοκίνητα με το μαστόδοντό ελέφαντά μου, φορώντας το κράνος μου (κουμπωμένο φυσικά), και το μπουφάν μου (κουμπωμένο φυσικά), τα γάντια μου, τις μπότες μου, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΑ (αφού φορούσα όλα αυτά ήταν υποχρέωσή μου δεν νομίζετε??), μπροστά μου ξαφνικά εμφανίζεται ΧΤΧ 660, με τον super μοτοσυκλετιστή συνειδητοποιημένο, χωρίς το κράνος του (γιατί αυτός δεν είναι ΒΜWδάκιας), χωρίς τα γάντια του, χωρίς τις μπότες του, χωρίς το μπουφάν του, χωρίς του καθρέπτες του, ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΟΥ, moto.gr...και ένα τσιγάρο στο χέρι...

Σόρρυ ρε φίλε που σε κοίταξα στραβά στο φανάρι (είναι επειδή είμαι BMWδάκιας), σόρρυ που σε πέρασα κιόλας για να μην σε βλέπω (είναι επειδή είμαι BMWδάκιας και δεν ανέχομαι άλλους μπροστά μου), σόρρυ επίσης που ένανα ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΑΒΑΤΗ (ήταν ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΓΑΜΩBMWΔΑΚΙΑΣ που του αρέσει να επιδεικνύεται λόγω του ότι καβαλάει ένα status symbol)...

To ίδιο ισχύει και για όλους του υπόλοιπους που συνάντησα μέχρι την διασταύρωση της Λ. Αλεξάνδρας με Piaggio X9, Aprilia Caponord, Honda Varadero, παπιά κ.α.

bartlal
26/10/2006, 16:08
πφφφφφφφφφφφφφ....

απο ενα bmwδακια δεν περιμενα κατι καλυτερο!

:smokin:

:a22:

caesarsk
26/10/2006, 16:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
πφφφφφφφφφφφφφ....

απο ενα bmwδακια δεν περιμενα κατι καλυτερο!

Γιώργο εκτός ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ υπάρχουν και οι σοβαρές στιγμές μου!!!!

bartlal
26/10/2006, 16:18
οκ, τσιμπα 1 σοβαρη απαντηΞη τοτε:

δεν με αρεσει να γενικευω. τι εννοω? δεν θα με ακουσεις να λεω οτι οοοολοι χρηστες bmw, aprilia, africa, kawasaki ειναι για τα μπαζα και δεν τους μιλαω. ουτε καν για τους harleyαδες δεν θα με ακουσεις να λεω κατι.

πχ ο πακτεν ειναι bmwακιας αφου εχει bmw. τι σημαινει, οτι επειδη εχει αυτο το οχημα, ΑΥΤΟΜΑΤΑ μπαινει στην αντιληψη μου ως "bmwδακιας"?

μηπως δεν καταλαβαινεις οτι:
1) ειναι το κλασσικο πειραγμα μεταξυ των μηχανοβιων για τις μηχανες των αλλων?
2) (μαλλον) δεν βρισκεσαι σε καποιο club για να συμπεριφερεσαι ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΑ και για αυτο δεν το καταλαβαινεις?

:wave2:

αυτα (και αλλα με την σκοτεινη πιπιλα)

lord_dimos76
26/10/2006, 16:24
επιβεβαιωνεται αλλη μια φορα οτι οι ξεκρανωτοι και λοιπα ξε τυποι που κυκλοφορουν αναμεσα μας ειναι ανεξαρτητως της μοτ/τας που βρισκεται αναμεσα στα ποδια τους.οσο το συντομοτερο το καταλαβουμε,τοσο καλυτερα για να αντιμετωπισουμε τετοιες καταστασεις

Nik0s
26/10/2006, 16:29
Παιδιά χάνουμε την ουσία.... :smokin:

Το θέμα είναι : Ποιός ήταν ο ξεκράνωτος αλήτης με το αυτοκόλλητο ???

:evil: :lol:

crs-k
26/10/2006, 16:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
Γιώργο εκτός ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ υπάρχουν και οι σοβαρές στιγμές μου!!!!

Απ' το "σοβαρες" ορμωμενος και με δεδομενο οτι ειμαι (και φαινομαι) "αντι-BMWδακιας", οπως ημουν αντι-Varaderisti πιο παλια (και τωρα ακομα) και αντι-Αφρικανος (πολυυυ παλιοτερα), να εξηγησω τα εξης ...

Οταν γενικευουμε ειμαστε εξ' ορισμου ΛΑΘΟΣ !!!
ΝΑΙ !!! Το λεω εγω που "γενικευω" ... :wacko:

Εχω συναντησει στην ζωη μου καταπληκτικους ταξιτζιδες ! :eyepop:

Αυτο ομως απο μονο του ΔΕΝ φτανει για να ΜΗΝ βλεπω οτι στην ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ πλειοψηφια τους ειναι μου#@πανα !!! :mad:

Το οτι εχω γνωρισει και απο 'δω μεσα και απ' εξω, κατοχους BMW (και ειδικα GS1200) που ειναι και σκεφτονται διαφορετικα, δυστυχως ΔΕΝ μπορει να μου αλλαξει την αρχικη μου διαπιστωση περι status symbol και "φαινεσθαι" γενικοτερα ... :(

Το "ξωκρανο" (κατα το "ξωφτερνο") μου εχει κανει κι εμενα μεγαλη εντυπωση τον τελευταιο καιρο και μαλιστα το συζηταγα (κατ' ιδιαν) και σημερα παλι ...

Ας μην το θετουμε λοιπον ετσι το θεμα, αλλα ας το βαλουμε στην σωστη του βαση, που ειναι κατα την γνωμη μου "οι μοτοσυκλετιστες και οι χρηστε μηχανων" ... :winka:

STOYBI
26/10/2006, 20:28
Βρε λες να ημουνα εγω ?? :confused:

Μπα... Δεν εχω αυτοκολητο μοτο.gr :blush: Εχω και μπαγκαζιερα !!! :D

caesarsk Μην τα παιρνεις μετρητοις !!

Τα status symbol φαινονται απο την φατσα :a31: και απο ανεξαρτητως μαρκας μοτο αρκει να στοιχιζει πανω απο 10-12000 ευρω !!

:beer: :beer:

caesarsk
26/10/2006, 22:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Βρε λες να ημουνα εγω ?? :confused:

Αν ήσουν εσύ θα σε έδινα στεγνά την Κυριακή στην Πάρνηθα....

Οχι ρε παιδιά...δεν θέλω να γενικεύω και εγώ....αλλα τελικά

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ BMWδάκηδες!!!!!

Boxer
27/10/2006, 07:05
Ναι ρεεεεεε

Για ολα φταινε οι BMWδακηδες.

Κοιτατε εδω

Ξεκρανωτος.

Παρατηρηστε το τουπε

Το στυλ του ΓΓ Γενικος Γαμαω

66809

loukasfilm
27/10/2006, 08:42
Ceasarsk, κάνεις λάθος αγόρι μου. Ο τύπος με το ΧΤ είναι BMWδάκιας. Εσύ απλά καβαλάς ΒΜW. Τώρα το γιατί καβαλάς BMW, αυτό είναι, πιστεύω θέμα άλλης ανάλυσης.:D :D :D

Αστείο ήταν μην μου πάθεις και τίποτα.

Ερώτηση: Θα άνοιγα καινούργιο thread για αυτό το θέμα αλλά βαρέθηκα τώρα. Αν θέλετε το ανοίγουμε.

Με τα λεγόμενα motoclub τι γίνεται? Διάβασα το post του crs-K για αυτά και αναρωτιέμαι αν είναι τόσο άσχημη η κατάσταση όσο περιγράφει. Κάποιοι άλλοι που έχουν εμπειρίες από αυτά?

Cpt. Haddock
27/10/2006, 08:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
Με τα λεγόμενα motoclub τι γίνεται? Διάβασα το post του crs-K για αυτά και αναρωτιέμαι αν είναι τόσο άσχημη η κατάσταση όσο περιγράφει. Κάποιοι άλλοι που έχουν εμπειρίες από αυτά?

ωχ... :sad:

loukasfilm
27/10/2006, 08:51
Cpt. Haddock τόσο χάλια????:eyepop: :eyepop: :eyepop:

Cpt. Haddock
27/10/2006, 08:53
Cpt. Haddock τόσο χάλια????:eyepop: :eyepop: :eyepop:

περίμενε και θα δεις... :look:

:uplate:

loukasfilm
27/10/2006, 08:54
Εσύ είσαι μέλος σε club?

Cpt. Haddock
27/10/2006, 08:59
Εσύ είσαι μέλος σε club?

:nono: :nono: :nono:

εκτός αν συμπεριλαμβάνεται η "Αθηναϊκή Λέση Μπριτζ" :smokin:

:a27:

Boxer
27/10/2006, 09:03
Ceasarsk, κάνεις λάθος αγόρι μου. Ο τύπος με το ΧΤ είναι BMWδάκιας. Εσύ απλά καβαλάς ΒΜW. Τώρα το γιατί καβαλάς BMW, αυτό είναι, πιστεύω θέμα άλλης ανάλυσης.:D :D :D

Αστείο ήταν μην μου πάθεις και τίποτα.

Ερώτηση: Θα άνοιγα καινούργιο thread για αυτό το θέμα αλλά βαρέθηκα τώρα. Αν θέλετε το ανοίγουμε.

Ε ΟΧΙ

Ο Τυπος με το ΧΤ ειναι ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ

BMWδακιας ειμαι εγω που καβαλαω bmw , που εχω αλλο ενα στο γκαραζ παλιο , που γουσταρα να καβαλαω R51 και R26 , και που δεν εχω τουπε , φοραω κρανος κλπ κλπ.

Ακου τωρα ορισμο που σκεφτηκε ο τυπος.
Να παρουμε ολους τους μαλακες που καβαλανε μηχανη και να τους πουμε bmwδακηδες ασχετως του τι καβαλανε.

Ρε για συνελθετε

loukasfilm
27/10/2006, 09:16
Γιατί όχι???????

:lol: :lol: :lol: :lol:
:beer:

DimChios
27/10/2006, 10:08
Εσύ είσαι μέλος σε club?

Ο Καπτεν? Αυτός είναι ένα κλάμπ μοναχός του!

Πολύ LARGE BMWδάκιας λέμε!!!!

:lol: :lol: :lol:

Σε τι κλάμπ να είναι ρε σύ? Αφού δεν τον θέλει κανείς!!!

ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΛΕΜΕ!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σε άλλο τόπικ τελικά δεν μου είπες για τις παραλίες που σε ρώτησα! :rolleyes:

loukasfilm
27/10/2006, 10:18
Έχεις απολυτο δίκιο Dimchios. Λοιπόν δύο παραδείγματα γιατί αυτά θυμάμαι τώρα.
1) Στην Αγία Φωτιά όπως πηγαίναμε προς την άκρη της παραλίας βλέπουμε ξαφνικά ένα συρματόπλεγμα και μας ενημέρωσαν πως ο χώρος είναι ιδιόκτητος. (Ελπίζω να θυμάμαι καλά το όνομα της παραλίας).
2) Στην Ελίντα?? κατέβαινε από το βουνό μαι περίφραξη που έφτανε μέχρι την άμμο.

Ελπίζω να μην κάνω λάθος τα ονόματα και μου ζητάτε τα ρέστα.

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Cpt. Haddock
27/10/2006, 10:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Ο Καπτεν? Αυτός είναι ένα κλάμπ μοναχός του!
Πολύ LARGE BMWδάκιας λέμε!!!!
:lol: :lol: :lol:
Σε τι κλάμπ να είναι ρε σύ? Αφού δεν τον θέλει κανείς!!!
ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΛΕΜΕ!!!

τι λέει αυτός ρε παιδιά;

:look:

dim, για πες εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=30318) τη γνώμη σου :evil:

DimChios
27/10/2006, 10:24
Έχεις απολυτο δίκιο Dimchios. Λοιπόν δύο παραδείγματα γιατί αυτά θυμάμαι τώρα.
1) Στην Αγία Φωτιά όπως πηγαίναμε προς την άκρη της παραλίας βλέπουμε ξαφνικά ένα συρματόπλεγμα και μας ενημέρωσαν πως ο χώρος είναι ιδιόκτητος. (Ελπίζω να θυμάμαι καλά το όνομα της παραλίας).
2) Στην Ελίντα?? κατέβαινε από το βουνό μαι περίφραξη που έφτανε μέχρι την άμμο.

Ελπίζω να μην κάνω λάθος τα ονόματα και μου ζητάτε τα ρέστα.

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Υπάρχουν και τα δύο ονόματα που λές! Στην Αγιά Φωτιά πού? Αριστερά ή δεξιά? Γιατί "κάτι" υπάρχει αλλά δεν είναι κάποιου εφοπλιστή αλλά ενός απλού ιδιώτη που ΔΕΝ σου απαγορεύει τίποτα αλλά του ανήκει το οικόπεδο πολλά πολλά χρόνια τώρα, πρίν γίνει η παραλία όπως είναι!

Στην Ελίντα που και αυτή υπάρχει (αν και δεν έχει άμμο εκει, μηπως λές καμμιά άλλη?) μάλλον είναι του δασαρχείου! Οι εφοπλιστές βρίσκονται σε άλλες περιοχές που δύσκολα τις ανακαλύπτεις και πολύ δύσκολα να σου απαγορεύσουν και κάτι!

Έχω την εντύπωση ότι δεν πέφτεω έξω, εκτός άν άλλαξαν τόσοπολύ τα πράγματα τα τελευταία χρόνια!

Δεν υποστιρίζω κανένα, έτσι? Φιλικά και αντικειμενικά απαντάω!

Έχε υπ όψην σου πάντως ότι παντού στην Ελλάδα μπορείς να πετύχεις ιδιωτικές παραλίες!
Υπάρχουν!

:wave2: :wave2:

DimChios
27/10/2006, 10:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
τι λέει αυτός ρε παιδιά;

:look:

dim, για πες εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=30318) τη γνώμη σου :evil:

ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΤΩΡΑ!!!!!

ΦΕΥΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

ΚΑΠ10, :a07: :a07: :a07: :a07: :a07:

byron
27/10/2006, 10:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Στην Ελίντα που και αυτή υπάρχει (αν και δεν έχει άμμο εκει, μηπως λές καμμιά άλλη?) μάλλον είναι του δασαρχείου!

Στην Ελίντα πρέπει να είσαι εξοπλισμένος με στολή μελισσοκόμου. Μάναγρος !!!! Η καλύτερη μακράν παραλία... :wave2:

Συγγνώμη για το spamm.

loukasfilm
27/10/2006, 10:47
Για να μην χαλάμε και το post του caesarsk δεν θυμάμαι αν ήταν αριστερά όπως την βλέπεις ή όπως βγαίνεις. :lol: :lol: :lol:

Εγώ απλά ρώτησα και στις δύο αυτές περιπτώσεις και μου είπαν ότι είναι εφοπλιστών. Πάντως πιστεύω ότι συμφωνούμε ότι είναι λάθος η ιδιωτικοποίηση σε οποιαδήποτε περίπτωση.

:beer: :beer: :beer:

DimChios
27/10/2006, 15:01
SRX6 Kοντά στο Μάναγρο είναι το χωριό που κατάγομαι και τα καλοκαίρια τα πέρναγα εκεί!
Απίστευτη πραγματικά και τεράστια! Κάπου θα βρείς να αράξεις στάνταρ με άνεση και ακόμα και να ψήσεις*!!!! :winka:

*Ο,τιδήποτε, μέχρι και τ @@δια σου μιας και παίζουν και γυμνιστές! :blush: :lol: :lol:

Στην Ελίντα όντως έχει πολλές σφήκες και μέλισσες, όμως είναι αναλόγως τη "φάση" τους και όπως και να το κάνουμε είναι μιά από τις καλύτερες παραλίες του νησιού!

Loukas, να είσαι σίγουρος ότι δεν είναι σε καμμία από τις 2 περιπτώσεις που ανέφερες μέρος της παραλίας κάποιου εφοπλιστή! Υπάρχουν λίγες τέτοιες αλλά σε άλλα σημεία!
Γενικώς ναι, είμαι ενάντια στην ιδιωτικοποίηση αυτών, πάντως ειδικά στην Χίο "σχεδον" δεν υπάρχουν τέτοιες!

Αυτά!

Υ.Γ Το πόστ είναι του αδερφού μου και σπαμάρω όσο θέλω!!!!
Άμα θέλετε διαμαχήστε με!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

caesarsk
27/10/2006, 16:59
Τελικά είστε όλοι BMWδάκηδες ρε σεις....

Αφού δεν μπορείτε ούτε να κρατήσετε μια συζήτηση σοβαρή και συζητάτε για παραλίες....ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ για την περίπτωση που μου γίνει παρατήρηση για spamming.

Τι λες ρε loukas???? Οτι αυτός δεν είναι BMWδάκιας και εγώ απλά καβαλάω BMW????

δηλαδή ο μαλακας με το αυτόκινητο που αλλάζει λωρίδα χωρίς να σε δει γιατί μιλάει στο κινητό είναι και αυτός BMWδάκιας????

Και ποιος ρώτησε την αποψη σου ρε φίλε για να αναλύσουμε το λόγο που αγόρασα BMW...δηλαδή θα πρέπει να ρωτήσουμε και την άποψη όλων των άλλων για να αγοράσουμε BMW????

Ρε πάτε καλά????

Δηλαδή έχω δίκιο.....ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ BMWδακηδες........Για σοβαρευτείτε λιγάκι γιατί μου φαίνεται πωε ξεφεύγουμε!!!!!

caesarsk
27/10/2006, 17:01
Ρε Bart χτες στο τηλέφωνο παραλίγο να με πείσεις ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ.....

bartlal
27/10/2006, 17:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
Ρε Bart χτες στο τηλέφωνο παραλίγο να με πείσεις ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ.....

γιιιιιιιιιιιιιιιατιιιιιιιιιιιιιι! δεν εγραψα τιποτα αλλο απο χθες εδω μεσα! :(

ΥΓ: η "σοβαρη" απαντηση μου, οπως και οι απαντησεις των: lord_dimos76,crs-k, αλλα ακομα και του loukasfilm (αλλα απο μια οπτικη γωνια που προφανως ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΣ να δεις τι εννοει, αν δεν ισχυει το οτι ΔΕΝ καταλαβαινεις τι σΕ λεει) πρεπει να σου λενε καποια πραγματα:
1) τρωγεσαι με τα ρουχα σου: κοινως, βλεπεις το δακτυλο και οχι τον ουρανο (το ξερω και σε version δεντρο-δασος)
2) το οτι ειμαστε στις διαμαχες, ΜΗΝ περιμενεις ΟΛΟΙ να πλακωνονται, αλοιμονο!
3) ΔΕΝ δειχνει η μηχανη τον αναβατη, αλλα ο αναβατης την μηχανη (προφανως εχεις κολησει με το αντιστροφο, και εισαι λαθος)
4) κολας ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ, και ξερω οτι κατι αλλο θελεις να πεις. σπασ'το και ξαναριξ'το γιατι δεν σου βγαινει αυτο που θελεις να μας πεις! :winka:

:beer: :beer: :beer:

παλι σοβαρεψα και δεν μου κανει καλο. παω στα προβατακια μου να γαυγισω λιγακι.... :D