PDA

View Full Version : ΔΟΥΛΕΙΑ!!!



alximistis
27/10/2006, 17:03
Σας προειδοποιώ το ποστ ΔΕΝ προσφέρεται για πλάκα και χαβαλέ. Είναι πολύ πιεσμένα τα πράγματα.
Λοιπόν κυρίες και κύριοι ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΕΙΤΑ έμεινα χωρίς δουλειά.
Η σύμβαση μου με την ΕΡΤ τελείωσε. Δυστυχώς οι υπόλοιπες προσπάθειές μου για εξεύρεση εργασίας στο χώρο απέτυχαν οικτρά. Το γιατί δεν αφορά αυτό το ποστ αν θέλετε το εξηγούμε από κοντά.
Έχω να πληρώσω τρέχοντες λογαριασμούς, ένα δάνειο που επίσης πρέπει να πληρώνεται και γενικά να κρατήσω ένα σπίτι και να επιβιώσω.

Δια ταύτα:

Θερμή ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ προς ΟΛΟΥΣ!
Αναζητώ εργασία. Άμεσα!!! ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!!!
Μην φοβάστε δεν πρόκειται να σας "κρεμάσω" ούτε να μιλήσετε κάπου για μένα και μετά να σας πούνε δεν ντρέπεσαι τι είναι αυτός που μας πρότεινες;
Απλώς χρειάζομαι δουλειά!!! Τώρα!!!
Οπότε σας παρακαλώ πάρα πολύ έχετε τα αυτιά και τα μάτια σας ανοιχτά και οτιδήποτε ακούστε δείτε ή γνωρίζετε ειδοποιήστε με.
Εξαιρούνται: εργασίες όπως μπογιατζής, χτίστης, ζωγράφος, πλακάς κλπ. γιατί είμαι πολύ κακός σε αυτές τις δουλειές.
Σε όλα τα υπόλοιπα... μέσα...

Ευχαριστώ πολύ...

gavos
27/10/2006, 19:54
Στη SYMMETRIA (Εθνικής Αντιστάσεως 66 Χαλάνδρι 2106773575) ψάχνουν για παρκαδόρο ο οποίος να έχει και μηχανή για να κάνει εξωτερικές δουλειές.. Σε γενικές γραμμές είναι χαλαρά σπάνια έχει πολλά αυτοκίνητα και οι δουλειές έξω είναι ψιλοστάνταρ.. Η SYMMETRIA ειναι κέντρο παροχής ιατρικών υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς, στον πρώτο όροφο έχει πλαστικούς χειρούργους καθώς και γιατρούς άλλων ειδικοτήτων, στο δεύτερο όροφο υπηρεσίες ευεξίας και χαλάρωσης στον τρίτο είναι η εταιρεία που προμηθεύεται τα προιοντα SYMMETRIA και στον τέταρτο αίθουσα συσκέψεων.. Από άποψη εργασιακού περιβάλλοντος είναι από τις λίγες εταιρείες κατ'εμέ.. Μισθός βασικός + έξοδα μηχανής + κανά ψιλό για καμια μπύρα :beer: :beer: :beer:

Ελπίζω να βοήθησα..