View Full Version : λογοτυπο moto.gr
africa_t
19/06/2004, 02:39
ρε παιδια εχει σκεφτει κανεις σας να φτιαξουμε κανενα αυτοκολλητο με το logo, moto.gr,ετσι για να ξεχωριζουμε,τι αδερφια ειμαστε τελος παντων,θα ηθελα τη γνωμη σας.
Αρχικά δημιουργήθηκε από africa_t
ρε παιδια εχει σκεφτει κανεις σας να φτιαξουμε κανενα αυτοκολλητο με το logo, moto.gr,ετσι για να ξεχωριζουμε,τι αδερφια ειμαστε τελος παντων,θα ηθελα τη γνωμη σας.
Να σου πω ...
Εγω ειχα σκεφτει να φτιαξω σε αυτοκολλητο το nick μου, και να το κολλησω στη μηχανη, μηπως και συναντηθω με καποιον στο δρομο ... :lol:
Αυτο που λες ομως χρειαζεται οργανωση, parking ... :lol:
γιγαντοοθόνη για να βλέπουμε τα motogp και :beer:
CyBeRseXX
19/06/2004, 10:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από africa_t
Eixe sizitithei kai ginei persi.
Gia perissoteres plirofories mr. hornet and mr. julious (den peirazei pou sas edosa stegna e?)
Μικρή Λουλού
19/06/2004, 13:20
NAI ΡΕ ΚΑΙΜΠΕΡ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΤΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙ ΝΕΡΟ..!!
ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΑΣ ΒΓΕΙ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ..
ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΙΣ................ΣΙΓΑ ΜΗ ΔΩΣΟΥΜΕ ΦΡΑΓΚΟ..!!!!:lol: :lol: :lol:
Τ'ΑΚΟΥΤΕ ΑΝΤΜΙΝΟΜΟΝΤΕΡΑΤΟΡΕΣ..?????
ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ.........:lol:
:beer: :beer: :beer:
superfour
19/06/2004, 13:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
NAI ΡΕ ΚΑΙΜΠΕΡ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΤΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙ ΝΕΡΟ..!!
Nαι ρε Ορέστη.... αν τις Kaizer τις βάφτησες "Νερό" δεν σου φταίει κανείς!!!!! :beer: :beer:
......
ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ.........:.
...ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!:wave2: :wave2:
Παίζουν τρελά Logos και αυτοκόλλητα....Ζητήστε τα από τον Kulius!!!!!!
Τώρα και στην Αθήνα!!! Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!
Αρχικά δημιουργήθηκε από superfour
...ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!:wave2: :wave2:
Παίζουν τρελά Logos και αυτοκόλλητα....Ζητήστε τα από τον Kulius!!!!!!
Τώρα και στην Αθήνα!!! Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!
Τζάμπα;
:D :D :D
Φωτιστε μας ρεεεε!
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Φωτιστε μας ρεεεε!
:beer:
:confused: :confused: :confused:
Γιατί τη θες τη φώτιση εσύ ακριβώς;
Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
Γιατί τη θες τη φώτιση εσύ ακριβώς;
Σχετικα με αυτοκολλητα moto.gr ρε! :p
periklisk
19/06/2004, 23:23
Ωπα!!! Αυτοκόλλητα???? Θέλω και γω ρεεεε λέμεεεεε!!!!!
:D :D
africa_t
20/06/2004, 00:57
ρε παιδια το να γινει ειναι ευκολο,θα φτιαχτει ενα post και οσοι θελουν θα δωσουν το παρων,μετα θα παρουμε προσφορα για τοσα κομματια,για να μη γινει μπαχαλο αποστολη με αντικαταβολη η λογαριασμο τραπεζας,αμα το παρουμε λιγο σοβαρα ολα θα γινουν,το προβλημα ειναι τι logo θα φτιαχτει?οπως και το nickname δεν ειναι καθολου ασχημη ιδεα,αν υπαρχει κανεις που να ξερει απο γραφικα ας ανεβασει κατι ετσι για να παρουμε μια ιδεα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
Ωπα!!! Αυτοκόλλητα???? Θέλω και γω ρεεεε λέμεεεεε!!!!!
Δεν μας φωτίζουν ρε...
Τους ξέρω εγώ καλλά αυτούς!
Μάλλον συζητάνε για το πόσο κέρδος θα βγάλουν!
Θα μας φάνε τα λεφτουδάκια για δυο αυτοκόλλητα!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
africa_t
20/06/2004, 13:49
να σου πω φιλαρακι,αν δεν βγαλω ακρη θα το φτιαξω μονος μου δεν ξερω πως αλλα θα το προσπαθησω.
Paidia, sxedia gia autokolita yparxoun kai palaiotera eixan vgei 2-3 partides me telaytaia thn partida poy moirastike sthn "pita" kai telika apodixtike oti mas thn eixane ektypvsei se plastkopoihmeno xarth!! me to poy evlepe nero elione!
den einai provlima na vgoune autokolita alla vasiko provlima einai na mirastoyn, isos se kapoia synanthsh gia toys athineous alla oi ypoloipoi?????
powerphot
21/06/2004, 08:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Paidia, sxedia gia autokolita yparxoun kai palaiotera eixan vgei 2-3 partides me telaytaia thn partida poy moirastike sthn "pita" kai telika apodixtike oti mas thn eixane ektypvsei se plastkopoihmeno xarth!! me to poy evlepe nero elione!
den einai provlima na vgoune autokolita alla vasiko provlima einai na mirastoyn, isos se kapoia synanthsh gia toys athineous alla oi ypoloipoi?????
Υπάρχει λύση με εκτύπωση σε μαλακό βινίλιο, δεν σχίζεται δεν λιώνει, αλλά πρέπει να είναι καθαρή η επιφάνεια που θα κολληθεί.
Να ξαναγινει μια προσπαθεια για κατι καλυτερο ρε!
Για τους φιλους στην επαρχια μπορουν να στελνονται ταχυδρομικα σε οποιους τα ζητησουν.
Προταση: Να υπαρχει ενας κενος χωρος ή διαφανος χωρος, για να μπαινει, ειτε γραφοντας το ειτε με χαρτακι εσωτερικα (βλεπε σηματα τελων), το nickname του καθενος.
powerphot
21/06/2004, 10:21
Λοιπόν έχω μια πρόταση με το παράδειγμα που ακολουθεί.
Τι κι αν λιώνει και φεύγει με το νερο; Όλοι μπορούν να βρούν έναν εκτυπωτή και να τυπώσουν αυτό η κάποιο άλλο.
Το δούλεψα σύμφωνα με το πρωτότυπο για να μην έχουμε παρεξηγήσεις, το παλαίό που λέτε δεν ξέρω πως ήταν, οπότε αν συμφωνήτε μπορεί όποιος θέλει να τυπώσει στον εκτυπωτή του καμια 20αριά για να έχει και να αλλάζει όταν χαλάει..:beer: :wave2:
Υπάρχει και σε υψηλή ανάλυση όποιος έχει περισσότερες απαιτήσεις....
2704
παίδες υπάρχουν και οι μπλούζες με το λογότυπο αλλά να σας πω την μαλακία μου, κάποιος από εδώ μέσα, του οποίου δεν του μιλάω πλέων [Julius] μου είχε γράψει ο άνθρωπος το που θα τα βρω αλλά εγώ, σαν μαλάκας που είμαι, έκανα εκτύπωση και έσβησα το ποστάκι του. Το κακό είναι ότι θυμάμαι να μου είχε γράψει «απέναντι» από τον «Κάβουρα» στα Εξάρχεια, αλλά πού .. φτιού μου
Το θεμα ειναι να φτιαχτει κατι με συνεννοηση εδω μεσα, και να τυπωθει σε αυτοκολλητα για Μηχανες! Να αντεχει στο νερο!
Μικρή Λουλού
21/06/2004, 10:45
ΕΓΩ ΑΠ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ CRASH-TEST ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΩΝ..!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΕΓΩ ΑΠ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ CRASH-TEST ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΩΝ..!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Θα το βρεχεις με μπυρα ???
:lol: :beer: :lol:
Τα αυτοκόλλητα με αφήνουν παγερά αδιάφορο, διότι ως γνωστόν στα γυμνά μηχανάκια δεν νοείται η ύπαρξη τους
Για Κανά Τ-Shirt όμως ψήνομαι ....
:smilea:
powerphot
21/06/2004, 11:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Τα αυτοκόλλητα με αφήνουν παγερά αδιάφορο, διότι ως γνωστόν στα γυμνά μηχανάκια δεν νοείται η ύπαρξη τους
Πρέπει να αρχίσουμε απο κάπου όμως...
ΟΚ να βγαλουμε αυτοκολητα και για μενα μπλουζακι.... :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
ΟΚ να βγαλουμε αυτοκολητα και για μενα μπλουζακι.... :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Εσενα θα σου το κανουμε τατουαζ! :lol: :beer:
Εσενα θα σου το κανουμε τατουαζ! :lol: :beer:
Σε πράσσινο χρώμα;;;; :rotflmao: :rotflmao: :lol:
ροζ γιατι ειναι τις μοδος... ρε ουστ...
εεεεπππππππ!!
σας επιασα !!!
για μπλουζάκι ψηνομαι κι εγω.
λογοτυπο forum moto + nick name του καθένα απο εμας.
:winka: εεε!!!
καλό;
loipooooon
T-Shirts sto MR.Copy sta eksarxeia apenanth apo thn souvlakeri "kavouras"
exei 6-7 diaforetika sxedia kai ta typonei se vinilio kai se oti xroma mlouzaki epithimite
mpenete mesa kai lete "na do ta sxedia toy moto"
periklisk
21/06/2004, 12:55
Γιώργαρε έχει και μπλουζάκια το μαγαζί ή να πάρουμε και να του το πάμε????
Γιώργαρε έχει και μπλουζάκια το μαγαζί ή να πάρουμε και να του το πάμε????
exei :wave2: "hanes" diladi kalh poiotita tshirt kai exei kai diafora xromata
periklisk
21/06/2004, 13:29
exei :wave2: "hanes" diladi kalh poiotita tshirt kai exei kai diafora xromata
Σωστός! Θα περάσουμε μια βολτίτσα εντός των ημερών!!!!:beer: :beer: :beer:
Ώπα ρε "γυμνέ"!
:winka: :winka: :winka: :winka: :winka: :winka:
Τελικά αποφασίσατε τι θα κάνουμε να ετοιμάζουμε τα λεφτά και εμείς οι της επαρχίας να μας στείλετε ότι έχει γίνει;
Όλο λόγια είσαστε παλλιονότιοι...
:D :D :D :D :D :D
periklisk
22/06/2004, 09:24
Τελικά αποφασίσατε τι θα κάνουμε να ετοιμάζουμε τα λεφτά και εμείς οι της επαρχίας να μας στείλετε ότι έχει γίνει;
Άντε ρε που θες και μπλουζάκι!!! ίσα ρεεεεε!!!
παλιοβοριε πες χρωμα και μεγεθος να σου στηλω μπλουζακι εχω τα στοιχεια σου ...:wave2:
ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:
Το Mr COPY είναι στην οδό Θεμιστοκλέους 49, στα εξάρχεια - στο 210 - 3820954 & 3306517
Υπάρχουν:
Πολλά Χρώματα,
Πολλές Μπλούζες [με μανίκι, χωρίς, τιραντέ κ.λ.π]
Με σκέτο Λογότυπο του MOTO.GR = 15 ευρώ
Με Λογότυπο & NicκName = 18 ευρώ
Αυτά ..
Ένα σχέδιο υπάρχει και είναι το παρακάτω ..
2736
adam_tsouk
22/06/2004, 13:59
Λοιπόν, παιδιά εχτές είδα έναν τύπο με αυτοκόλλητο από το site enduro αλλά.......σε αυτοκίνητο!!!:eek:
Πάντως είναι καλή ιδέα και όποιος ενδιαφέρεται από επαρχεία μπορεί να γίνεται αποστολή από τα άτομα που θα το οργανώσουν σε όσους θελήσουν μόνο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Λοιπόν, παιδιά εχτές είδα έναν τύπο με αυτοκόλλητο από το site enduro αλλά.......σε αυτοκίνητο!!!:eek:
Πάντως είναι καλή ιδέα και όποιος ενδιαφέρεται από επαρχεία μπορεί να γίνεται αποστολή από τα άτομα που θα το οργανώσουν σε όσους θελήσουν μόνο.
sostos, episeis kalh periptosh einai panellhnies klp (alla tora..... toy xronoy)
powerphot
22/06/2004, 14:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
:lol: :lol: :lol: :lol:
παλιοβοριε πες χρωμα και μεγεθος να σου στηλω μπλουζακι εχω τα στοιχεια σου ...:wave2:
Μάυρο medium ή large!
Koίτα μην στείλεις τίποτα σε τιραντάκι και κατέβω κάτω και στο φορέσω στο κεφάλι!
:lol: :lol: :lol:
Για τον Περικλή να κρατήσετε ένα ροζέ ή ένα ωραιότατο φουξ που του πάει!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
να ρε Πέρι, και μετά λες για μένα ότι και καλά «δίνω στεγνά» φίλους .. τα βλέπεις εδώ;; πάλι αποκαλύψεις έχουμε .. και φυσικά ΠΑΛΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ … έτσι;;
Μικρή Λουλού
23/06/2004, 08:30
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
[B]Λοιπόν, παιδιά εχτές είδα έναν τύπο με αυτοκόλλητο από το site enduro αλλά.......σε αυτοκίνητο!!!:eek:
ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ...??
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ..???
ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚ/ΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ... ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΓΙΑ ΤΑ DAKAR ΑΥΤΟΚ/ΤΑ...
ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΑΠΟ ΜΟΤ/ΚΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΣ...
ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ..
periklisk
23/06/2004, 08:33
Μάυρο medium ή large!
Koίτα μην στείλεις τίποτα σε τιραντάκι και κατέβω κάτω και στο φορέσω στο κεφάλι!
:lol: :lol: :lol:
Αλητάκο μπουγατσόπαιδό θα ανέβω πάνω και θα σου αλλάξω τα φωτάκια ρεεεεεε!!!
Είσαι χάχας ρεεεε!!!
Ουρτ!!!
Τζιμάκο ναι ρε ΕΣΥ φταίς! Θα σας δείξω εγώωωωω!!!! Θα δείτε τι θα πάθετε!!!!
Άντε καλημέρα !!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:
SpyrosTDM
23/06/2004, 08:36
ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΤΟ.
ΟΠΩΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ BURN ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΡΗΓΟΡΩΝ ΚΟΥΤΙΩΝ :lol: :lol:
...........
ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΑΠΟ ΜΟΤ/ΚΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ
...........
Ασε ρε το παραμυθι σου "γιατι σου αρεσουν" ... :cool:
Πες οτι δεν εμαθες ποτε να οδηγας αυτοκινητο και το εχεις γεματο γρατζουνιες και ΟΤΙ αυτοκολητο σου βρισκεται μπροστα το πετας επανω, μηπως και καλυψεις τιποτα ... :lol: :beer:
periklisk
23/06/2004, 08:43
Ωχ ο Σπύρος!!!! Που σαι??????
καλημέρα. Αυτη την ιστορία με το λογότυπο, την ειχα σκευτει και εγω στο παρελθον χωρις βέβαια να το κοινοποιήσω εδώ.
Ολές οι ιδέες που έπεσαν είναι καλές.
Και η ιδέα του nickname ακόμα καλύτερη.
Καλημέρες.:wave2: :wave2:
:smokin: :smokin: moto.gr/forum:smokin: :smokin:
afrotwin
23/06/2004, 09:05
gia na doume ke ta arnitika aftis tis istorias
iparxoun arage?
as poume oti ta kleftronia psaxnoun mia mixani sigkekrimeni pou 8a tin vroun?
ma 8a mpoun sto moto.gr 8a doun to profil oson exoun 8a vroun tin dief8insi ke 8a pane aneta na sikosoun to mixanaki
an exi aftokolito moto epano diladi kseroun pou 8a to vroun den xriazete na psaxnoun
lipon alo kapios ta exi pari sto kranio me kapion apo to moto ke ton psaxni na ton plakosi:lol:
sas vriski esas ston dromo ke kateveni tsampoukalemenos ke sas rotai mipos kserete ton tade ke ine etimos na sas strimoksi giati den pistevi oti tou lete ali8ia oti den ton kserete ke sas plakoni stin mapes:lol:
oreo afto
meta kapios anoitos apo to forum ta exi pari sto kranio ke kani mia listia as poume:lol:
kapios pou ton ide leei ixe ana aftokolito moto.gr piso ke fisika i mpatsi travane mesa opion vroune me to aftokolito ante tora na apodiksete oti den iste esis taleporia mpori ke fapes ke pios kseri ti alo:lol:
ke afta ine merika apo ta asxima tou karfomatos
episis afti i emoni sas na anikete se ageles ine vlameni fasi
entaksi exete mia omada ena koma ine anagki na exete ke mia ageli na anikete ke an exete tin tasi na xeretate an8ropous ine anagki na exoun aftokolita moto pite ena gia se opion goustarete 8a to fxaristi8i..... episis ki o xiroteros malakas na ine an exi aftokolito moto ine entaksi ?cool?
ke ama gemisete tin mixani sas me logotipa tou moto.gr ke tin kanete san giftiko skerpani ti 8a gini 8a iste perifani gia kati? 8a ksexorizete? 8a lene i aloi kita aftos ine apo to moto.gr:rotflmao:
mipos 8a peftoun ke i gkomenes?:lol:
tespa travixtite analogos ala malon provata sto mandri pate na ginete:rotflmao:
sas exoun ma8i etsi to exete sini8isi pia ke den to katalavenete
ke telionotan exo na po mono touto
mpeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:rotflmao: :lol: :rotflmao:
Ρε (κ)Αφρε ... :lol:
Δεν ειναι ρε θεμα αν θελουμε να ανηκουμε καπου ...
Το θεμα ειναι "μυστικιστικο" (sic). :cool:
Να ειμαστε αναγνωρισιμοι σε καποιο βαθμο. Να σταματησω στο φαναρι και να πω "ρε εσυ εισαι ο ταδε?", με τον οποιο δεν ετυχε να βρεθω ποτε. :)
Δεν ειναι θεμα ποιον θα χαιρετας, στην εθνικη χαιρεταω ΟΛΕΣ τις μηχανες που ταξιδευουν. Αλλα με τον "ταδε", εχεις αλλαξει και 10 "κουβεντες" εδω μεσα και πιθανον να τον εχεις εκτιμησει κι ολας.
Καλα μη βαρας! :lol:
Πιθανον ειπα!!! :lol: :lol:
Επισης μ'αυτον τον τροπο πιθανον να "τραβηξεις" και καινουργιο κοσμο εδω μεσα, και πιθανον να ειναι κι αυτοι αξιολογοι ανθρωποι. :lol:
Καλα ξερω τι κανεις τωρα!!!
Με "γραφεις" κι απλως μετρας τα ποσα "πιθανον" ειπα! :lol: :beer:
ακομα καλύτερα, ...
...θυμάστε ενα Aprilia 1000 που είχε βαφεί στα χρώματα του moto πριν 2-3 χρόνια;;;;
εεε, ας βάψουμε τα μηχανάκια ανόλογα με τα nick που χρησιμοποιούμε!!!!! :D :rotflmao:
τι αυτοκόλητα που χαλάνε με το νερό και π!@!ριες
εεεεεεε!!!!!! :D
powerphot
23/06/2004, 09:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
gia na doume ke ta arnitika aftis tis istorias
iparxoun arage?
ma 8a mpoun sto moto.gr 8a doun to profil oson exoun 8a vroun tin dief8insi ke 8a pane aneta na sikosoun to mixanaki
an exi aftokolito moto epano diladi kseroun pou 8a to vroun den xriazete na psaxnoun
lipon alo kapios ta exi pari sto kranio me kapion apo to moto ke ton psaxni na ton plakosi:lol:
sas vriski esas ston dromo ke kateveni tsampoukalemenos ke sas rotai mipos kserete ton tade ke ine etimos na sas strimoksi giati den pistevi oti tou lete ali8ia oti den ton kserete ke sas plakoni stin mapes:lol:
oreo afto
meta kapios anoitos apo to forum ta exi pari sto kranio ke kani mia listia as poume:lol:
kapios pou ton ide leei ixe ana aftokolito moto.gr piso ke fisika i mpatsi travane mesa opion vroune me to aftokolito ante tora na apodiksete oti den iste esis taleporia mpori ke fapes ke pios kseri ti alo:lol:
ke afta ine merika apo ta asxima tou karfomatos
episis afti i emoni sas na anikete se ageles ine vlameni fasi
entaksi exete mia omada ena koma ine anagki na exete ke mia ageli na anikete ke an exete tin tasi na xeretate an8ropous ine anagki na exoun aftokolita moto pite ena gia se opion goustarete 8a to fxaristi8i..... episis ki o xiroteros malakas na ine an exi aftokolito moto ine entaksi ?cool?
ke ama gemisete tin mixani sas me logotipa tou moto.gr ke tin kanete san giftiko skerpani ti 8a gini 8a iste perifani gia kati? 8a ksexorizete? 8a lene i aloi kita aftos ine apo to moto.gr:rotflmao:
mipos 8a peftoun ke i gkomenes?:lol:
tespa travixtite analogos ala malon provata sto mandri pate na ginete:rotflmao:
sas exoun ma8i etsi to exete sini8isi pia ke den to katalavenete
ke telionotan exo na po mono touto
mpeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:rotflmao: :lol: :rotflmao:
Εν μέρη συμφωνώ με κάποια απο αυτά που λες, όμως όπως και να το κάνεις ανήκεις κι εσύ σε μια "αγέλη" των διτροχων, και κατ' επέκταση σε μια αγέλή των "africa" και πάει λέγοντας.....για να μην πάω παρακάτω και σε μια αγέλη των........παππούδων.....:lol: :lol:
Αλλά τι να κάνουμε μωρέ όποιος θέλει βάζει 800 αυτοκόλητα, φοράει μπλουζάκι, παντελόνι με logos και πορεύεται....τι να κάνουμε γούστα είναι αυτά......:D
Μάυρο medium ή large!
ok ρε Θεοδωρα Νο2 θα παω μια απο αυτες τις μερες με το Περικλη να παρω και για μενα και θα ΣΕ παρω ενα μαυρο.
θες να εχει και το nick (Γκαλης) σου? Μ ή L τελικα? στηλε και το τηλεφωνο σου με pm μηπως θελω να σε ρωτησω τιποτα αλλο.
με το twist τι εγινε?:wave2:
periklisk
23/06/2004, 10:01
ok ρε Θεοδωρα Νο2 θα παω μια απο αυτες τις μερες με το Περικλη να παρω και για μενα και θα ΣΕ παρω ενα μαυρο.
θες να εχει και το nick (Γκαλης) σου? Μ ή L τελικα? στηλε και το τηλεφωνο σου με pm μηπως θελω να σε ρωτησω τιποτα αλλο.
Που σαι Γιωρίκα? Αύριο έχει τζάμπαμαν έεεεεε????
afrotwin
23/06/2004, 10:19
Ρε (κ)Αφρε ... :lol:
Δεν ειναι ρε θεμα αν θελουμε να ανηκουμε καπου ...
Το θεμα ειναι "μυστικιστικο" (sic). :cool:
Να ειμαστε αναγνωρισιμοι σε καποιο βαθμο. Να σταματησω στο φαναρι και να πω "ρε εσυ εισαι ο ταδε?", με τον οποιο δεν ετυχε να βρεθω ποτε. :)
Δεν ειναι θεμα ποιον θα χαιρετας, στην εθνικη χαιρεταω ΟΛΕΣ τις μηχανες που ταξιδευουν. Αλλα με τον "ταδε", εχεις αλλαξει και 10 "κουβεντες" εδω μεσα και πιθανον να τον εχεις εκτιμησει κι ολας.
Καλα μη βαρας! :lol:
Πιθανον ειπα!!! :lol: :lol:
Επισης μ'αυτον τον τροπο πιθανον να "τραβηξεις" και καινουργιο κοσμο εδω μεσα, και πιθανον να ειναι κι αυτοι αξιολογοι ανθρωποι. :lol:
Καλα ξερω τι κανεις τωρα!!!
Με "γραφεις" κι απλως μετρας τα ποσα "πιθανον" ειπα! :lol: :beer:
egrapses 4 pi8anon
diladi pi8anologis epi teseran foran
telika ise api8anos
:rotflmao:
afrotwin
23/06/2004, 10:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Εν μέρη συμφωνώ με κάποια απο αυτά που λες, όμως όπως και να το κάνεις ανήκεις κι εσύ σε μια "αγέλη" των διτροχων, και κατ' επέκταση σε μια αγέλή των "africa" και πάει λέγοντας.....για να μην πάω παρακάτω και σε μια αγέλη των........παππούδων.....:lol: :lol:
Αλλά τι να κάνουμε μωρέ όποιος θέλει βάζει 800 αυτοκόλητα, φοράει μπλουζάκι, παντελόνι με logos και πορεύεται....τι να κάνουμε γούστα είναι αυτά......:D
ti sxesi exoun ta africa me tas ipolipas motosakas?
edo milame gia iperoxi gia kiros gia eksousia...
milame gia anoteri fili
ala pou na katalavete esis apo afta
milame gia anoteri fili
Αρεια φυλη? :confused:
Αρχιζω και φοβαμε ! :lol:
powerphot
23/06/2004, 10:27
milame gia anoteri fili
Αυτο ακριβώς ενοούσα κι εγώ......άλλη ανώτερη φυλή...άλλη ανώτερη αγέλη...:rotflmao: :lol: :lol:
Που σαι Γιωρίκα? Αύριο έχει τζάμπαμαν έεεεεε????
ρε υπαρχουν και pm ρε βλητο. εχει και βολτα να παρουμε κανα μπλουζακι για μενα και το μπουγατσα το milaber :wave2: :lol:
periklisk
23/06/2004, 10:53
ρε υπαρχουν και pm ρε βλητο. εχει και βολτα να παρουμε κανα μπλουζακι για μενα και το μπουγατσα το milaber :wave2: :lol:
ναι ρε υπάρχουν!!! θα σου στείλω πμ έτσι για να φχαριστηθείς!!!
Άντε!!! Βιολίστα!
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
[B]gia na doume ke ta arnitika aftis tis istorias
iparxoun arage?
------------------------------------------------------------------------------------
Χμμμμ.... εδώ το παλικάρι έθεσε ένα καλό θέμα: Γιατί μας ζητάνε να συμπληρώσουμε τη διεύθυνσή μας στη φόρμα εγγραφής στο moto.gr; Εντάξι, φαντάζομαι ότι έστω και λίγο υποψιασμένος να είσαι (και νομίζω ότι όλοι εδώ είναι!) δεν τη συμπληρώνεις... Αλλά και μόνο το γεγονός , ότι στη ζητάνε, δείχνει ότι αυτός που σχεδίασε τη σελίδα μάλλον δεν είχε ποτέ του μηχανή, οπότε που να καταλάβει κάποιες ανησυχίες μας...
Αρχικά δημιουργήθηκε από antares
iparxoun arage?
------------------------------------------------------------------------------------
Χμμμμ.... εδώ το παλικάρι έθεσε ένα καλό θέμα: Γιατί μας ζητάνε να συμπληρώσουμε τη διεύθυνσή μας στη φόρμα εγγραφής στο moto.gr; Εντάξι, φαντάζομαι ότι έστω και λίγο υποψιασμένος να είσαι (και νομίζω ότι όλοι εδώ είναι!) δεν τη συμπληρώνεις... Αλλά και μόνο το γεγονός , ότι στη ζητάνε, δείχνει ότι αυτός που σχεδίασε τη σελίδα μάλλον δεν είχε ποτέ του μηχανή, οπότε που να καταλάβει κάποιες ανησυχίες μας...
καλα μην τρελενεσε κιολασ γιατι αμα θελει καποιοσ να σου φαει το μηχανακι θα σου το φαει ......και χωρισ να μπει εδω να ψαξει .κανει μια βολτα απο γειτονιεσ και βρισκει οτι θελει το σταμπαρει και μετα αρχιζει να σε παρακολουθει και μετα :wave2: μακρια απο μασ:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από antares
iparxoun arage?
nai nai dikio exete re!!!!!!
re pate kala? pou fenete h dieythinsh sas? kalo pragma h fantasia alla thelei kai ligo krath mhn mas paroume me tis tomates e?
tora oso gia to sxolio to teleytaio........ ante geia pou lene kai oi gavroi
SpyrosTDM
23/06/2004, 12:06
ΩΡΑΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΣΤ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ.:lol: :lol:
ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΘΕΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΦΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΛΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ( ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ) ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ.
Υ.Σ ΠΕΡΙΚΛΑΚΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΥΠΟΠΤΕΣ ΦΩΤΟ ......:rotflmao: :rotflmao: :smokin:
periklisk
23/06/2004, 12:16
Ύποπτες φωτό???? Moi??????:lol: :lol: :lol:
Δε ξέρω τι βάλανε πάλι οι αλήτες που έχω μπλέξει... Άστα!!!!:lol: :lol: :lol:
ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ???:D
periklisk
23/06/2004, 12:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ???:D
Εσύ τώρα τι πρόβλημα έχεις????:D :D :rolleyes: :rolleyes:
Θενξ μαν!
:winka: :winka: :winka:
periklisk
28/06/2004, 19:45
Φοβερά τα μπλουζάκια! Πήγαμε με τον Γιώργο (idi) και πήραμε την Παρασκευή.....
Φοβερά τα μπλουζάκια! Πήγαμε με τον Γιώργο (idi) και πήραμε την Παρασκευή.....
Mόνο για τους εαυτούς σας ρε αλήτες;
:mad: :mad: :mad:
Βάλ' τε καμιά φωτό να τα δούμε!
:p :p :p
periklisk
29/06/2004, 08:35
Σου πήραμε και σένα ρεε.... Χθες στο έστειλε ο Γιώργος....
Σου πήραμε και σένα ρεε.... Χθες στο έστειλε ο Γιώργος....
Φχαριστώ ρεεε!
:p :p :p :p :p :p
periklisk
29/06/2004, 10:53
Όχι εμένα! Το Γιώργο που το πήρε και στο έστειλε! Έγω πήγα για παρέα και να πάρω ένα που ήθελα για μένα! Άντε τα λέμε ρεεεεεε!!!!!!!
Όχι εμένα! Το Γιώργο που το πήρε και στο έστειλε! Έγω πήγα για παρέα και να πάρω ένα που ήθελα για μένα! Άντε τα λέμε ρεεεεεε!!!!!!!
Και από ότι έμαθα έκανες αντιγραφή το δικό μου αλήτη!
Πάντως μαμεί το μπλουζάκι!
:sun: :sun: :sun:
periklisk
29/06/2004, 11:03
Μαύρο θα έπαιρνα έτσι και αλλιώς.... Μας είπε και η κοπέλα ότι το ασημί Logo φαίνεται πολύ καλά πάνω στα σκούρα και το επιλέξαμε!
Είναι όντως πολύ καλό!
Πρόσεξε στο σιδέρωμα! Μας είπε ότι κανονικά η στάμπα είναι άκαυτη αλλά καλύτερα να το δοκιμάσουμε σε μια γωνίτσα πρώτα.... Αν θες τη γνώμη μου πάντως καλύτερα να προσέχεις πολύ τις στάμπες στο σιδέρωμα!
Μαύρο θα έπαιρνα έτσι και αλλιώς.... Μας είπε και η κοπέλα ότι το ασημί Logo φαίνεται πολύ καλά πάνω στα σκούρα και το επιλέξαμε!
Είναι όντως πολύ καλό!
Πρόσεξε στο σιδέρωμα! Μας είπε ότι κανονικά η στάμπα είναι άκαυτη αλλά καλύτερα να το δοκιμάσουμε σε μια γωνίτσα πρώτα.... Αν θες τη γνώμη μου πάντως καλύτερα να προσέχεις πολύ τις στάμπες στο σιδέρωμα!
ΟΚ!
:sun: :sun: :sun:
επαναφέρω το θέμα για όσους ενδιαφέρονται να πάρουν μπλουζάκια moto.gr
καλησπέρα σε όλους,
ενημερωτικά να σας πω ότι ειμαι γραφίστας, δουλεύω σε διαφημιστική που έχει δικό της τυπογραφείο και κάνουμε και εκτυπώσεις σε αυτοκόλλητα!! αν...!!!
επαναφέρω το θέμα για όσους ενδιαφέρονται να πάρουν μπλουζάκια moto.gr
Έμπορααα!!!
periklisk
12/10/2004, 22:44
Έμπορααα!!!
ρε άει κουρέψου εσύ λέμε!!!!! παλιομαλέα!!!!!αχαχαχαχαχαχα
Ρε αφήστε τον άνθρωπο να χαρίσει μερικά μπλουζάκια.
Για να διαφημίσει την δουλειά του το κάνει.
Για να τον εκτιμήσουμε.
Έμπορα κατευθείαν. ΝΤΡΟΠΗ
ναι ρε μαλλια, περνω 1 α@@@@δι για καθε μπλουζακι
Και ποσα εχεις μαζεψει ως τωρα ρε ??? :eek: :eyepop: :uplate:
Και ποσα εχεις μαζεψει ως τωρα ρε ??? :eek: :eyepop: :uplate:
TA 3 MOY XEXE
Μπράβο!
Ξέχασα να σου στείλω ρε γαμώτο...
Το θέλεις με την τρίχα ή ξυρισμένο;
adam_tsouk
13/11/2004, 23:43
και ξανά μανά το θέμα (για τον IDI δουλεύω ρε! μου δίνει ποσοστά από τα μπλουζάκια!!!!) :rotflmao:
Λοιπόν, δεν ξέρω αν το νομίζεται ότι το έχουμε κουράσι αλλά προσωπικά θα ήθελα κάτι πάνω στο μηχανάκι.... για δείτε κάτι που είδα στο δρόμο και φωτογράφισα...
6112
Δεν είν' κακό
Καθόλου κακό
Διακριτικά πράγματα,
απλό και αναγνωρίσιμο.
Κρύβει και την αντιπροσωπεία που συνήθως βάζει το δικό της λογότυπο στη θέση αυτή.
Χαμηλού προφίλ δήλωση.
Ούτε μπλουζάκια και σημαίες, ούτε φανφάρες.
pas mal
;)
M' άρεσε!
Γιώργο αν βγάλετε τίποτα τέτοιο κράτα μου!