View Full Version : tha ithela na rotiso PIO PROTINETE GIA KALITERO
GUZZISTA
30/10/2006, 08:45
tha ithela na rotiso PIO PROTINETE GIA KALITERO klistou tipou kranos exo ena nolan N102 alla poli thorivo thelo ena kranos na einai kalo alla mexri 300 eyro parakalo opos mou apantisete stin erotisi eyxaristo poli kai gia sas
67154
δε νομίζω ότι παίζει πολύ το καλύτερο-χειρότερο. όποιο σου κάθεται καλύτερα στο κεφάλι. κάνε μια αναζήτηση. έχουν γραφτεί αρκετά για τα πλεονεκτήματα κ τα μειονεκτήματα στα κράνη!:wave2:
Uvex Rs 720 (http://www.motomarket.gr/pindex.php?&file=helmet_product.xml&id=485)
Ελα ρε αυτο που εχω ειναι και ειναι καλο 1200γρ βαρος
αλλα η ζελατινα ειναι λιγο φιμε
οταν βρεθουμε ξανα το βλεπεις και αποφασιζεις
εχω ακουσει οτι τα Suomy ειναι παρα πολυ καλα και σε λογικα λεφτα γιατι ειναι βιομηχανικα προιοντα σε αντιθεση με τα Shoei και Arai τα οποια ειναι πολυ καλα αλλα χειροποιητα και πανακριβα :wave2:
GUZZISTA
30/10/2006, 09:02
EYXARISTO POLI kai perimeno kai alles apantisis gia na provlimatisto kialo to uvexaki einai korifi poso to eixes pari kai den thimame thelo na akouso kai alles gnomes simera to gamise o kairos simera exi car kai oxi GRISO:bigcry:
67155
Οσο γραφει στο Site
Το Uvex Rs 720 στο παραπανω ποστ ειναι λινκ για μοτομαρκετ 288 λεει μαζι με κατι γυαλια Uvex του κωλου και εχτρα Ζελατινα καθρεφτη
:wave2:
GUZZISTA
30/10/2006, 09:14
kalo etsi poli gazi kai ayto tin valbida tin efiaxes telika tou frenou :confused:
Μαματο!!!!
μαμω τα design
εκαψα το χερι μου χθες πειραζοντας το αλλα τιποτα
θα το παλεψω σημερα
τα Uvex τα εχει ο Καραντωνης
προσεξε ομως οτι παρεις να το δοκιμασεις πρωτα και να ειναι σφιχτο γιατι διαφορετικα θα σου φευγει ασε που με τον καιρο ανοιγουν ολα
εχει και ενα wing που το ειχε παρει για μενα αλλα το αλλαξα με το δικο μου 220? δες το στο μοτομαρκετ
αν δεν εχει ακριβως αυτο που θες δοκιμασε καποιο παραπλησιο
παντως κατα την γνωμη μου θες κατι σε μονοχρωμο μαυρο για να δενει με την μοτερουκλα σου
και ολιγον vintage:wave2: