Σύνδεση

View Full Version : τουμπεκι....

el_hymador
30/10/2006, 16:47
Ακρα του ταφου σιωπη....

Αλλη μια νικη μεσα στην ''ευκολη'' πλεον εδρα του γαυρου.....καταντησε βαρετο πλεον:rolleyes: ....

και με τι τροπο....παιδικη χαρα...οποτε θελουμε γυρναμε τα παιχνιδια ...εχω την εντυπωση πως μαλλον τους κανουμε πλακα!!

με τις υγειες σας ...εις το επανιδειν!:beer: :beer:

...α ναι ξεχασα! πλεον δεν ασχολουνται με το μπασκετ....

EVI
30/10/2006, 16:49
εχεις δικιο

καταντια ο γαυρος στο μπασκετ

γυρισε σε προ ιωαννιδη εποχη

ανεκαμψε καπως περσυ

και φετος.........

ευτυχως που εχουμε το ποδοσφαιρο

:beer:

kalant
30/10/2006, 16:52
κανεις δεν λεει οτι δεν εχετε την καλυτερη ομαδα στο μπασκετ, οποτε προς τι η συζητηση?

αντε χαρειτε γιατι πλησιαζει η αγωνιστικη στο ποδοσφαιρο...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αν και απο δω και περα προβλεπω να τον τρωτε και στο μπασκετ, μολις δεσει η ομαδα...

αλλωστε και χθες στο τελος κερδισατε...

el_hymador
30/10/2006, 16:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant

ε ναι μωρε ειπαμε να εχει λιγο σασπενς ...για εσας δηλαδη ....ε μα τι ? να καθαριζαμε το παιχνιδι απο την αρχη? τοσοι εισασταν μεσα στο ΣΕΦ!! αμαρτια απο τον θεο....

o_gavros
30/10/2006, 17:01
Πλέον ξέρετε και οι ίδιοι ότι πέρασε ο καιρός που παίζατε "μόνοι" σας...

Στο ΣΕΦ σε 34 παιχνίδια με το βάζελο ο Ολυμπιακός έχει 26 νίκες.συνεχίζεις να πιστεύεις ότι είναι εύκολη έδρα?
είπαμε να κάνουμε ένα οφφ μετά το triple crown το '97 (θύμισε μου πότε κάνατε triple crown :p ) για κάποια χρόνια...και καλά.

Τώρα που τελείωσε το οφφ,θέλουμε λίγο χρόνο για να δέσουμε και πάλι.

skous
30/10/2006, 17:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros

Στο ΣΕΦ σε 34 παιχνίδια με το βάζελο ο Ολυμπιακός έχει 26 νίκες.συνεχίζεις να πιστεύεις ότι είναι εύκολη έδρα?
είπαμε να κάνουμε ένα οφφ μετά το triple crown το '97 (θύμισε μου πότε κάνατε triple crown :p ) για κάποια χρόνια...και καλά.

Τώρα που τελείωσε το οφφ,θέλουμε λίγο χρόνο για να δέσουμε και πάλι.

Εδρά που έχεις νίκες 2 στις 3 δεν μου φαίνεται για δύσκολη.. Ειδικά για ντέρμπι!

allo triple crown kai allo 3 ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ

α για πές μας συνολικές νίκες και προταθλήματα που έχετε στο basket, ενδιαφέρομαι να μάθω.....

el_hymador
30/10/2006, 17:08

...η αληθεια ειναι οτι καποιοι ηταν χθες μεσα στο γηπεδο , αλλα δεν δωσαμε και πολυ σημασια

νουμερα , νουμερα , νουμερα , νουμερα ....δεν βαρεθηκατε πλεον??....αφου σας αρεσει η αριθμολογια μετρηστε πρωταθληματα & κυπελλα του ΠΑΟ και τα ξαναλεμε....

stradas
30/10/2006, 18:23
Na rotiso kati, xoris pareksigisi?

Osoi lete peri efkolis edras klp katalavainete ti ginetai mesa sto gipedo otan vlepete ena agona basket h apla perimenete to teliko apotelesma gia na kanete kazoura?

An ta lete afta gia plaka ok pao paso alla an ta lete sovara mallon den to katexete to athlima...

For the record, eimai olympiakos kai pistevo oti o vazelos einai pio demeni omada afti tin stigmi, alla h fetini xronia den tha exei kamia sxesh me tis prohgoumenes, einai thema xronou na ftasei h omada sto shmeio pou prepei.
Kai afta ta leo xoris ixnos fanatismou, pistepste me!

skous
30/10/2006, 18:25
ma exei ftasei sto simeio pou borei.
Apla :nono: :nono: den exei parapanw... :rotflmao: :rotflmao:

dioti panw panw einai o aytokratoras.

skous
30/10/2006, 18:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από skous
ma exei ftasei sto simeio pou borei kai prepei.

stradas
30/10/2006, 18:31
ma exei ftasei sto simeio pou borei.

Apo emena respect gia ton vazelo, paizei GAMO ta basket, apla kai o gavros exei megales dynatothtes fetos.
To sigouro einai oti xoris kafrous sta gipeda tha doume oraia paixnidia fetos.

Eidika proskyno Mhtso Diamantidi!!!:a19:

simeon
30/10/2006, 19:05
εγω σαν Παναθηναϊκος να δηλωσω μπραβο στον Ολυμπιακο για τον Σοφοκλη.
Δεν ξερω γιατι αλλα ο χαρακτηρας αυτου του παιδιου με εχει ενυπωσιασει και ειναι η πρωτη φορα στην ζωη μου που το λεοω για παικτη Ολυμπιακου!!!

Νομιζω ο Παναθηναϊκος (που με νοιαζει) αλλα και ο Ολυμπιακος εχουν ακομα πολυ δρομο και πρεπει να βελτιωθουν πολυ ακομη για να χτυπησουν το Ευρωπαικο φετος.
Το καλο ειναι πως υπαρχουν σοβαροι προπονητες...

oiko1979
30/10/2006, 21:45
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΠΑΝΑΘΑ...

ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΚΩΛΑΡΑ ΝΑΑΑΑΑΑ...

ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ...

Ο ΖΑΒΛΑΝΟΣ ΔΕΝ ΚΟΝΟΜΗΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ???

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ???

Η ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ:confused: ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ:confused: ???

ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΟ , ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΝ , ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟ ΕΙΔΕ:confused: ???

ΧΑΡΕΙΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΚΕΙ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΧΟΥΝΤΑΣ (ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ) ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ....:wave2: :wave2:

babishondakias
30/10/2006, 22:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
κανεις δεν λεει οτι δεν εχετε την καλυτερη ομαδα στο μπασκετ, οποτε προς τι η συζητηση?

αντε χαρειτε γιατι πλησιαζει η αγωνιστικη στο ποδοσφαιρο...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αν και απο δω και περα προβλεπω να τον τρωτε και στο μπασκετ, μολις δεσει η ομαδα...

Στο τελος ειναι πιο γλυκια!!!!!!!!:a029: :a029:
:a54: :a54:
:a08:

o_gavros
30/10/2006, 23:45
Εδρά που έχεις νίκες 2 στις 3 δεν μου φαίνεται για δύσκολη.. Ειδικά για ντέρμπι!

allo triple crown kai allo 3 ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ

α για πές μας συνολικές νίκες και προταθλήματα που έχετε στο basket, ενδιαφέρομαι να μάθω.....

3 Ευρωπαϊκά....ναι δε λέω έτσι έχει γράψει η ιστορία.

θυμάσαι μήπως ότι όταν πήρατε το πρώτο,βγήκε την επομένη η ΦΙΜΠΑ και ζήτησε επισήμως συγνώμη απο τους Ισπανούς για το σφάξιμο και την αλοίωση αποτελέσματος χάρις σε εκείνο το ανεκδιήγητο σφύριγμα στο κόψιμο του Βράνκοβιτς?

πόσες ομάδες έχουν καταφέρει το triple crown στην Ελλάδα (και στην Ευρώπη) και μάλιστα έχωντας να περιφανεύεται και 35 πόντους (οι οποίοι ακόμα σας στοιχιώνουν) στον πρωταθλητή Ευρώπης???

απο τα 3 ευρωπαϊκά σας,το 1 ήταν καθαρό,τίμιο και με το σπαθί σας.
Δεν λέω ότι δεν έχετε γαμω τις ομάδες,απλά λέω ότι πλέον δεν παίζεται μόνοι σας.

lampros_fazer
30/10/2006, 23:49
απο τα 3 ευρωπαϊκά σας,το 1 ήταν καθαρό,τίμιο και με το σπαθί σας.
Δεν λέω ότι δεν έχετε γαμω τις ομάδες,απλά λέω ότι πλέον δεν παίζεται μόνοι σας.
Οκ για το ένα είπες την άποψή σου (και θυμάσαι οτι σε συμφέρει,μόνο την τελευταία φάση) το άλλο τι έχει..;;

lampros_fazer
30/10/2006, 23:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979
Θα έλεγα ΜΙΑ ΦΟΥΤΣΑΡΑ ΝΑΑΑΑ...

TROOPER
01/11/2006, 10:22
συγχαρυτηρια στην ομαδα του παο για τη δικαιη νικη του...και ντροπη στο λαο της ομαδας μου για τα αισχη...εγω ειμαι γαυρος και οπως ξερω να κερδιζω,ξερω και να χανω !!!!!!!!
αυτα τα κωλοπαιδα δεν ειναι γαυροι.ευχομαι καποια στιγμη εμεις οι <<παλιοι>> που στηριξαμε τον ολυμπιακο τη μαυρη δεκαετια,που καναμε τη θυρα 7 θρυλο,που τρεχαμε απο ακρη σε ακρη της ελλαδας να δουμε την ομαδα να καταφερουμε (καπως) να κανουμε ολους αυτους τους τσογλανους και τους τσουκαλαδες να μεινουνε σπιτια τους καποτε και να μη σπιλωνουνε το ονομα του ολυμπιακου!!!!!!!!!!

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!

blueblack
06/11/2006, 16:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΠΑΝΑΘΑ...

ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ...

Ο ΖΑΒΛΑΝΟΣ ΔΕΝ ΚΟΝΟΜΗΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ???

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ???

Η ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ:confused: ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ:confused: ???

ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΟ , ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΝ , ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟ ΕΙΔΕ:confused: ???

ΧΑΡΕΙΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΚΕΙ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΧΟΥΝΤΑΣ (ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ) ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ....:wave2: :wave2:

ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ..........

Πάς 7 πόντους πίσω σέ 34 δεύτερα καί σού φταίει Η ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ....?????????

Ή τρεμούλα πού σάς έπιασε....ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ...????

:rotflmao: :rotflmao: :lol: :wave2:

blueblack
06/11/2006, 16:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
συγχαρυτηρια στην ομαδα του παο για τη δικαιη νικη του...και ντροπη στο λαο της ομαδας μου για τα αισχη...εγω ειμαι γαυρος και οπως ξερω να κερδιζω,ξερω και να χανω !!!!!!!!
αυτα τα κωλοπαιδα δεν ειναι γαυροι.ευχομαι καποια στιγμη εμεις οι <<παλιοι>> που στηριξαμε τον ολυμπιακο τη μαυρη δεκαετια,που καναμε τη θυρα 7 θρυλο,που τρεχαμε απο ακρη σε ακρη της ελλαδας να δουμε την ομαδα να καταφερουμε (καπως) να κανουμε ολους αυτους τους τσογλανους και τους τσουκαλαδες να μεινουνε σπιτια τους καποτε και να μη σπιλωνουνε το ονομα του ολυμπιακου!!!!!!!!!!

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!

ΒΡΕ TROOPER......

Μήπως είσαι προβοκάτορας....???????

Τί έπαθες....??????

ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ.....!!!!!!!!

TROOPER
06/11/2006, 17:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΒΡΕ TROOPER......

Μήπως είσαι προβοκάτορας....???????

Τί έπαθες....??????

ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ.....!!!!!!!!