Σύνδεση

View Full Version : ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

hidefnick
31/10/2006, 08:52
ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=750623&lngDtrID=252

http://news.com.com/5208-12-0.html?forumID=1&threadID=22355&start=0

http://www.theregister.co.uk/2006/10/30/greek_blogger_arrested/

και η αποκορύφωση είναι το ποιός είναι ο μηνυτής.

Ας μην σχολιάσω, γιατι θα φάμε μήνυση......

megatim
31/10/2006, 09:25
Συνεπώς μην πει κανείς τιποτα για το γεγονός τουλάχιστον σε αυτό το φόρουμ γιατί αν μπαίνει ο Ε και το δει θα πάει όλους τους admin μέσα.

Ρε μπάτσες που θέλει, που το παιζει και απελευθερωτής και ανώτερο όν, μη χέσω. Καραγκιόζη.

:mad:

idi
31/10/2006, 10:23
ασχετα με το ποστ σου εχεις κανενα προβλημα με το Εθνος ?

καιρος να παρεις το μπουλο απο την Ελλαδα αν δε σου αρεσει εδω.... αντε γεια! :wave2:

Cpt. Haddock
31/10/2006, 10:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ασχετα με το ποστ σου εχεις κανενα προβλημα με το Εθνος ?

καιρος να παρεις το μπουλο απο την Ελλαδα αν δε σου αρεσει εδω.... αντε γεια! :wave2:

Τι λες ρε Γιώργη... αμα κάτι δε μας αρέσει εδώ ή μόκο ή φεύγουμε;

γαμώ λέμε... έτσι πάνε μπροστά οι χώρες :sick:

VanDiemen
31/10/2006, 10:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τι λες ρε Γιώργη... αμα κάτι δε μας αρέσει εδώ ή μόκο ή φεύγουμε;

γαμώ λέμε... έτσι πάνε μπροστά οι χώρες :sick:

Πάντως σίγουρα δεν τα βάζουμε με το έθνος επειδή δε μας κάθισε καλά κάτι στο στομάχι, έτσι;
Εφόσον "χαλάστηκε" με κάτι και τα έβαλε με το έθνος συνολικά, πολύ καλά του είπε και ο Γιώργης.. (δεν τον ξέρω, αλλά επειδή τον ανέφερες εσύ πήρα το θάρρος.)

FestoNero
31/10/2006, 10:35
Removed by sniper: Τώρα πλάκα κάνεις ε; Πάνε τον άλλο μέσα με χειροπαίδες κι εσυ βάζεις το blog; Τι σου φταίμε; :nono:

:smokin:
Edited by FestoNero: Ε, καλα μωρε, δε το σκεφτηκα και πολυ.. :blush: :a47:

idi
31/10/2006, 10:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Πάντως σίγουρα δεν τα βάζουμε με το έθνος επειδή δε μας κάθισε καλά κάτι στο στομάχι, έτσι;
Εφόσον "χαλάστηκε" με κάτι και τα έβαλε με το έθνος συνολικά, πολύ καλά του είπε και ο Γιώργης.. (δεν τον ξέρω, αλλά επειδή τον ανέφερες εσύ πήρα το θάρρος.)

αυτο ηθελα να πω... καλυτερα να μη βαζουμε το Εθνος στο στομα μας γιατι... δε μας εκατσε η γκομενα ή δεν εχουμε πια κωλοχαρτο στη τουαλετα..... :mad:

hidefnick
31/10/2006, 10:41
Δεν νομίζω να έχω κανένα πρόβλημα με το ΕΘΝΟΣ, και εδω μέσα έχω κατηγορηθεί συχνά σαν ακροδεξιό στοιχείο. Μην πιανόμαστε απο τις λέξεις. Εχω πρόβλημα με κάποιους, οι οποίοι εκπρωσοπόντας το έθνος, ξεφτιλίζουν την Ελλάδα διεθνώς.

Πιαστήκατε όλοι απο τον τίτλο, και κανείς δεν σχολίασε τα υπόλοιπα. (Κρίνουμε το βιβλίο απο το εξώφυλλο μήπως?) Κρίμα.......

(και σκέφτηκα να το βάλω στις διαμάχες........)

idi
31/10/2006, 10:44
δεν διαφώνησα με την ουσια του ποστ σου αλλα με το τροπο που το εθεσες...

ενα ειρωνικό ποστ με τιτλο «ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ» με προσβάλει!

λιγος σεβασμός στα ιερά και όσια του τοπου δε θα εβλαπτε!

sniper
31/10/2006, 10:50
Κύριοι,

αν θέλετε να το συζητήσετε, μπορείτε να πάτε είτε στους Προβληματισμούς, είτε στις Διαμάχες.

Το γεγονός αυτό που έβαλε ο φίλος δείχνει πόσο "ελεύθεροι" είμαστε. Εξού και οι προτροπές μας να είμαστε πιο προσεχτικοί σε αυτά που γράφουμε.

Καλώς ή κακώς (κακώς αλλά τεσπα) ο administrator του εν λόγω search engine πέρασε την νύχτα του προφυλακισμένος και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα φορώντας χειροπαίδες.

Το δεδικασμένο δεν ισχύει βέβαια στο Ελληνικό Σύστημα Δικαιοσύνης αλλά βλέπουμε τι μπορεί να πάθουμε ξαφνικά.

Και ΔΕΝ χτυπάμε τη γροθιά στο μαχαίρι.... γιατί δεν είναι δικό μας το χέρι. Άλλος θα τα τραβήξει...

loukasfilm
31/10/2006, 10:53
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΕΥΕΡΓΕΤΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ
και ύστερα γύρισε πλευρό.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αρχίσαμε πάλι...
Γιατί το λες αυτό????????????????????/:lol: :lol: :lol: :lol:

sniper
31/10/2006, 10:53
Τα περί έθνους στους προβληματισμούς....

stavrogin
31/10/2006, 10:54
Ναι σιγουρα δε φταιει το εθνος ,αλλα μαλλον ο νομος που επετρεψε τετοια εξελιξη

Οπως και να χει ομως,και υπο αυτη την εννοια ειναι κατανοητη η φραση "Ζητω το εθνος" στεναχωριομαστε και θιγομαστε σαν Ελληνες οταν τα πιο κουλα συμβαινουν στη χωρα μας και προκαλουνται και απο επιφανη προσωπα της ελληνικης κοινωνιας.

Ποιος ειναι ο μυνητης,... ποιοοοοος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

....Αααα ο ετσι...καλα οκ.

Gandalf dr685sm
31/10/2006, 11:54
εδώ δεν θα ασχοληθώ με την έννοια ΕΘΝΟΣ, μιας και υπάρχει ήδη στις διαμάχες..

Εκείνο που θα ασχοληθώ , είναι η απόπειρα ΠΑΝΤΟΥ, να "φιμωθεί" ο τελευταίος ελέυθερος χώρος έκφρασης που είναι το internet.

Ενοχλεί σαν ενα τεράστιο αγκάθι , ειδικά τώρα με τα blogs που είναι σαν μικρές εφημερίδες που εκφράζουν προσωπικές απόψεις, αλλά είναι δωρεάν προς διάθεση σε ΟΛΟΥΣ και χωρίς έλεγχο απο ΕΡΣ και άλλα τερτίπια συντηρητικής λογοκρισίας.

Το φαινόμενο τείνει να γιγαντωθεί , ειδικά με τα νέα Vista που κάνουν χρήση δικλείδων ασφαλείας και καταγραφής στοιχείων απο υπολογιστές με την δικαιολογία της πειρατείας.

Κάτι όμως που πολύ εύκολα μπορεί να δημιουργήσει ολόκληρο φάκελο για χρήστη , πόσο μάλλον αν κατακρατά (που έτσι κάνει) και στοιχεία κίνησης στο web αυτόματα!!!

Τώρα αν μου κάνει περιέργο!!!...οχι , είναι η αλήθεια... αφού αφομειώσαμε την Αμερικανική κουλτούρα , είναι ώρα να αφομειώσουμε και την "αστυνομική και λογοκριτική δικτατορία της!"

Gandalf

soundstorm
01/11/2006, 07:40
Μηπως αντι να ασχοληθειτε με τον τιτλο του τοπικ επρεπε να ασχοληθειτε με το θεμα του?Αλλαξε ρε φιλε και εσυ τον τιτλο να ησυχασουν.Αμα δε σου αρεσει λεει φυγε απο τη χωρα.Και τι ειναι η χωρα ρε παιδια?Τσιφλικι σας?
Ισως δεν θα επρεπε να πει ζητω το εθνος αλλα να θιξει τους νομους.Ε και τους νομους ποιος τους βγαζει η θεια μου?Εγω παντως αισθανομαι να θιγουν το εθνος μου σε πιο σοβαρες καταστασεις.Βεβαια δεν συμφωνω και εγω με τον τιτλο αλλα ο ανθρωπος πανω στον εκνευρισμο του αυτο εγραψε.Ε δεν θα ανοιγουμε και το λεξικο πριν απο καθε ποστ.Βεβαια αν ειναι να στειλετε και κανεναν εξορια,ε τοτε να το κανουμε.Τι να πω.

zephyr1
01/11/2006, 13:28
Χωρις σχολια.

Εδω (http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=750623&lngDtrID=252)

Resistman
01/11/2006, 14:25
Μα γιατι κανετε ετσι;

Δημοκρατικα πηγε ο ανθρωπος μεσα. Ειμαι σιγουρος οτι θα εχει μελανιες απ το εντονο μασαζ που θα του εκαναν οι πραιτορες, προσωπο γεματο εκπληξη για την φιλοξενια της ΕΛΑΣ, ψυχολογια αξεχαστη απ οσα θαυμαστα θα ειδε εκει μεσα..