PDA

View Full Version : Ερώτηση αντιμετώπησης οδηγού

Maira
31/10/2006, 15:52
Οι περισσότεροι θα ξέρετε τις σχεδόν καινούργιες γέφυρες, από όπου ξεκινάει πλέον ο Κηφισός! Η μία είναι για αυτούς που έρχονται από Πειραιά (και έχει μια λωρίδα τη στιγμή που εννόνεται με την άλλη γέφυρα) και η άλλη είναι για αυτούς που έρχονται από Γλυγάδα (δύο λωρίδες) η πρώτη καταλήγει στην αριστερή λωρίδα του δρόμου που σχηματίζεται και η δεύτερη δημιουργεί την μεσαία και την δεξιά λωρίδα!

Σωστά? Σωστά!

Δυστυχώς είμαι στην πρώτη γέφυρα. Η μηχανή μου πάει με καμια 100 χλμ. Αναγκαστκά στην αριστερή λωρίδα! Seat Ibiza, ερχόμενο από την δεξιά λωρίδα της άλλης γέφυρας, διασχίζει τις άλλες δύο και μου κλείνει τον δρόμο (υπολογίζω να πήγενε με καμια 60αριά χλμ.) Πλακώνομαι στα φρένα για να μην βρεθώ χαλκομανία στο πίσω τζάμι του!

Πατάει γκάζι και φεύγει! Πού να τον προλάβω! Έχω φωτογραφίσει όμως το πίσω μέος του αυτοκινήτου! (τόσο κοντά που το είδα δε ν είχα κι άλλη επιλογή!) Ανοίγω γκάζι να τον προλάβω! Με 140χλμ τελική τι να προλάβεις??????:confused:

Έλα όμως που σπάει ο διάολος το ποδάρι του και τον προλαβαίνω στο ύψος της Φιλαδέλφειας! Του κολλάω δίπλα και δεν τον αφήνω από το πλάι μου. Η γκόμενα στην θέση του συνοδηγού, να χτυπιέται:"Τι θες????"

Βγαίνει από την έξοδο του Ηρκλείου και τον πιάνει φανάρι. Ανοίγει το παράθυρο και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος:

Αυτοκ: Τι θες κοπέλα μου?
Μηχ: Τι θέλω? Όταν μπήκες στον Κηφισό και άλλαζες λωρίδες κοίταξες μήπως έρεται κανείς??"
Αυτοκ: Γιατί πού ήσουν???
Μηχ: Αν δε φρέναρα πάντως θα με είχες στείλει στο διάολο!
Αυτοκ: Ε συγνώμη τι άλλο θες???

Ρε παιδιά! Βοήθεια!!!! Δώστε μου έναν τρόπο αντίδρασης! Δε γίνεται με ένα συγνώμη να ξεμπερδεύουν!!!!! Παίζουν με τις ζωές μας, και αν δε μας χτυπήσουν λένε ένα συγνώμη και δεν τρέχει και τίποτα!!!!! :sick:

Να τους σπάω τ' αμάξι, να τους βρίζω??? ΤΙ???????

:confused: :confused: :confused:

Trickster
31/10/2006, 16:13
Δεν βάζεις μυαλό στα ζώα όσο και να χτυπιέσαι.. αυτό έχω καταλάβει εγώ.
Η ασφάλεια σου πλέον είναι στα χέρια σου και μόνο.
Διάβαζε τις φάσεις πριν γίνουν και προσοχή.. :beer:

ledz
31/10/2006, 16:15
Σε παρομοια περιπτωση μ'εβρισε κι'ολας ενας (αφου μου'κοψε τον δρομο με το ετσι θελω απο τ'αριστερα μου) με ειπε "τρελλο - μ@λ@κ@" + εφαγα και μουντζα. Τον προσπερασα τσαντισμενος μη θελοντας να δωσω συνεχεια αλλα μ'ετρωγε...
Κατεβαινω απο τη μηχανη σε κοντινη διασταυρωση που σιγουρα θα περναγε και τον περιμενω. Για κακη του τυχη τον επιασε η κινηση και του διδαξα τα περι προτεραιοτητας με εντονο υφος : και μου λεει "εχεις δικιο φιλε σορυ"- δε πειραζει του απανταω και του ριχνω μια δυο σφαλιαριτσες στον ουρανο του αυτοκινητου του. Δε μιλησε... (θα αντιμιλουσε κανεις σε καποιον που ειναι τσαντισμενος και εξοπλισμενος σαν αστακος?)

Εγω εφυγα με χαμογελο παντως...:p

ledz
31/10/2006, 16:23
Να πω επισης οτι καλυτερα εκεινη την ωρα να μην θολωνεις και αρχισεις το κυνηγι - ο,τι χειροτερο. Και ειδικα αν εισαι σα και μενα με τελικη 140 θα'σαι και εσυ και η μηχανη τσιτα -> θα μικρυνει και το οπτικο σου πεδιο χωρις να το παρεις χαμπαρι και δε θα σου βγει σε καλο.. :nono: φιλικα παντα :beer:

VanDiemen
31/10/2006, 18:07
Εγώ αν μου σπάσει τα νεύρα κάποιος, κρατάω την πινακίδα του, με σκοπό να εκδικηθώ αργότερα! Δοκίμασέ το! Σε ηρεμεί εκείνη τη στιγμή επειδή σκέφτεσαι "δεν θα σε πετύχω ρε παλιο$@#$&#; Θα στο κάνω κάμπριο"! Άσχετο που δεν έχω ακουμπήσει κανέναν, γιατί δεν ξαναπέτυχα κανέναν! Και ζω στην Αλεξανδρούπολη, έτσι; Στην Αθήνα θα δουλέψει καλύτερα το σύστημά μου υποθέτω. Έχω μαζέψει στο κινητό σε μορφή σημείωσης, από 10 πινακίδες δύο φορές και τις έχω σβήσει και τις δύο, σκεπτόμενος "μ%^#$ιες.. δε γ%^$&*#@&αι...εγώ θα τους κάνω ανθρώπους;"!

Ταξιδευτής
31/10/2006, 18:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από ledz
Σε παρομοια περιπτωση μ'εβρισε κι'ολας ενας (αφου μου'κοψε τον δρομο με το ετσι θελω απο τ'αριστερα μου) με ειπε "τρελλο - μ@λ@κ@" + εφαγα και μουντζα. Τον προσπερασα τσαντισμενος μη θελοντας να δωσω συνεχεια αλλα μ'ετρωγε...
Κατεβαινω απο τη μηχανη σε κοντινη διασταυρωση που σιγουρα θα περναγε και τον περιμενω. Για κακη του τυχη τον επιασε η κινηση και του διδαξα τα περι προτεραιοτητας με εντονο υφος : και μου λεει "εχεις δικιο φιλε σορυ"- δε πειραζει του απανταω και του ριχνω μια δυο σφαλιαριτσες στον ουρανο του αυτοκινητου του. Δε μιλησε... (θα αντιμιλουσε κανεις σε καποιον που ειναι τσαντισμενος και εξοπλισμενος σαν αστακος?)

Εγω εφυγα με χαμογελο παντως...:p

:mad: :eek: Για εμενα η λυση ειναι η πιο κατω. Οι ανθρωποι εξω ειναι ΤΟΣΟ καφροι πια που ειναι καιρος για δραστικα μετρα... :wave2:

(εχω φιλαρακια στην Κρητη με τις σωστες γνωριμιες... :lol: )

67494

island
31/10/2006, 18:58
τον φτύνεις στο αφτί με δύναμη να μπεί το σάλιο μέχρι το ακουστικό τύμπανο , θα σε θυμάται για πάντα :a026:

VanDiemen
31/10/2006, 19:01
Κι αν έχει κλειστό παράθυρο τώρα που έρχεται και χειμώνας;

alximistis
31/10/2006, 19:25
Κουλάρετε... είναι σαφές maira μου ότι το δίκιο σου χάθηκε λόγω... της απόστασης.
Θα εξηγήσω τι εννοώ για να μην παρεξηγηθούμε.
Όταν πάει να γίνει κάτι και το προλαβαίνουμε τελευταία στιγμή η αδρεναλίνη μας χτυπάει τιλτ. Εκεί λοιπόν ανοίγουμε τον στόμα μας και... όποιον πάρει ο χάρος.
Από την στιγμή που έγινε όμως ως την ώρα που τον έφτασες πέρασε κάποιο διάστημα... πολύ πιθανό κιόλας να μην είχε πράγματι καταλάβει τι έκανε... οπότε πάλι καλά που σου ζήτησε και συγνώμη.
να προσέχεις...

KaTaNaS
31/10/2006, 20:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Κουλάρετε... είναι σαφές maira μου ότι το δίκιο σου χάθηκε λόγω... της απόστασης.
Θα εξηγήσω τι εννοώ για να μην παρεξηγηθούμε.
Όταν πάει να γίνει κάτι και το προλαβαίνουμε τελευταία στιγμή η αδρεναλίνη μας χτυπάει τιλτ. Εκεί λοιπόν ανοίγουμε τον στόμα μας και... όποιον πάρει ο χάρος.
Από την στιγμή που έγινε όμως ως την ώρα που τον έφτασες πέρασε κάποιο διάστημα... πολύ πιθανό κιόλας να μην είχε πράγματι καταλάβει τι έκανε... οπότε πάλι καλά που σου ζήτησε και συγνώμη.
να προσέχεις...

+1

prosoxh sto dromo! :wave2:

morpheus
31/10/2006, 22:21
Η τσαντίλα και η εκδικητικότητα είναι οι χειρότεροι σύμβουλοι ενός μοτοσυκλετιστή, το καλύτερο που έχεις να κάνεις σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να σκεφτείς ότι εφόσον είναι τόσο "τυφλός" αλλά και τόσο μ@μ@κας, το πιθανότερο είναι η γυναίκα του να του τα φοράει με τον κουμπάρο..

..συνεπώς, χαμογέλασε, ευχαρίστησε τα φρενάκια και την ικανότητά σου, και φτάσε στον προορισμό σου ατσαλάκωτη. και στο σώμα, αλλά και πολύ περισσότερο στην ψυχολογία.

:wave2:

ledz
31/10/2006, 22:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από morpheus
Η τσαντίλα και η εκδικητικότητα είναι οι χειρότεροι σύμβουλοι ενός μοτοσυκλετιστή, το καλύτερο που έχεις να κάνεις σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να σκεφτείς ότι εφόσον είναι τόσο "τυφλός" αλλά και τόσο μ@μ@κας, το πιθανότερο είναι η γυναίκα του να του τα φοράει με τον κουμπάρο..

..συνεπώς, χαμογέλασε, ευχαρίστησε τα φρενάκια και την ικανότητά σου, και φτάσε στον προορισμό σου ατσαλάκωτη. και στο σώμα, αλλά και πολύ περισσότερο στην ψυχολογία.

:wave2:

+1 :winka:

καλα κι'ασφαλη χμ παιδιααααααααα...

Φιλαλήθης
01/11/2006, 07:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
μπλα

maira το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, είναι να πείσεις με κάποιον τρόπο τον εαυτό σου να τα γράφεις αυτά στ'αρχ-- εεε στις ωοθήκες σου.

συμφωνώ ότι η αναισθησία είναι κακή επιλογή στις περισσότερες περιπτώσεις, όμως στη συγκεκριμένη, μάλλον είναι η καλύτερη. Τί εναλλακτική επιλογή έχεις; Να χαλάς κάθε λίγο τη ζαχαρένια σου επειδή κάποιος άλλος είναι αναίσθητος; Προσωπικά θεωρώ ακόμα και την ανάσα που θα ξοδέψω για να πω "το μαλάκα!" πολυτιμότερη από τον εν λόγω μαλάκα.

Όσο μπορούμε, μην αφήνουμε να επηρρεάζεται η ζωή μας από αυτούς. Αποφυγή του ατυχήματος και τέρμα εκεί. Αυτό προσπαθώ να κάνω και γω. ... με κατατρώει όμως...

FZMAN
01/11/2006, 13:48
Δυστυχώς ζούμε ανάμεσα σε μαλάκες κουτάκιδες και μη και πρέπει να επιβιώσουμε. Προσοχή λοιπόν.:winka:

ktm640lc4
01/11/2006, 14:45
1.) Πλησιαζεις και του λες με ηρεμο υφος. Ρε ξεκ....ιαρη, μαλ...α, γαμη...ενε, τριπ....στα, σκατ....αρη, βρωμ.....ινε, που να σου γαμ...θει ο κο....ος πατοκορφα τι εκανες? Ευγενικα και ομορφα παντα.

Υποπεριπτωση 1.) Σου λεει συγνωμη και φευγετε και οι 2 τι ωραια τι καλα.
Υποπεριπτωση 2.) Σε βριζει και πλακωνεστε στις μαπες. Ή τις τρως ή τις τρωει. Χορτάτος μονο ο ενας φευγει.

Περα απο την πλακα εγω δεν κανω τιποτα. Δεν διορθωνονται ποτε οι ηλιθιοι. Νασε καλα και να προσεχεις. Ολοι να προσεχουμε.

Προχτες πηγαινα χαλκιδα και ενας ηλιθιος ενω κινουμαι στην αριστερη λωριδα αλλα στην δεξια πλευρα της παει να με περασει απο αριστερα ο μαλ....ας. Τον βλεπω απο καθρεπτες και παω αριστερα, δειχνοντας του οτι προσεχε μαλ...α ειμαι μπροστα σου. Και ο καραγκιοζης κανει δεξια και με περναει φιλερ αναμεσα απο μενα και ενα αλλο αμαξι που ηταν στην δεξια διπλανη λωριδα απο μενα. Τρελλαθηκα. Τι να εκανα ομως???? Τουμπεκι και οοοοοοπ δρομο.