View Full Version : Θελω να ευχαριστησω . . .
Θελω να ευχαριστησω και εγω με τη σειρα μου :
Την RevIt για το μπουφαν που αγορασα και δεν επαθε σχεδον τιποτα το μπουφαν και τελειως τιποτα εγω
Την Dainese για της μποτες της που μου γλυτωσαν τον αστραγαλο και την εβγαλα καθαρη με ενα μικρο τραβηγμα
Την Kiwi για το κρανος της που ευτυχως δεν χρησιμοιηθηκε . ..
Την Μαμα Honda που εκανε το Hornet τοσο ανθεκτικο ωστε αφου συρθηκε 3-4 μετρα να εχει μονο ενα "ξυσιμο" στην ουρα, ενα γδαρμενο καρτερ και εναν στραβωμενο καθρεπτη . . .
Ολα τα παραπανω προηλθαν απο μια αρκετα ανωδυνη πτωση την παρασκευη, ευτυχως απο δικο μου λαθος\επιπολαιοτητα, καθως νομιζα οτι ακομα ειναι καλοκαιρι κ το οδοστρωμα μπορει να κρατησει οταν ξεκινας απο φαναρι που ακολουθει αριστερη στροφη και "μπαινεις".
Καλα να'μαστε και ας ειναι ολες οι "σαβουρες" σαν αυτη . . . :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από RαNd
οπως ακριβως το ειπες...
να εισαι εσυ καλα
:wave2:
sapila racing
01/11/2006, 09:40
Μια χαρά την εβγαλες, κι εσύ και το Hornet.
Μακάρι να ειναι ολοες οι τούμπες ετσι. :wave2:
Πάντως εσυ τωρα το ξερεις, χειμώνας ειναι, κρύα τα λάστιχα, γλυστροί οι δρόμοι....γλυκό το γκάζι....
Και μπράβο σου που φόραγες φουλ εξοπλισμό, μακάρι να φορούσαν όλοι.
FestoNero
01/11/2006, 11:06
Θελω να ευχαριστησω και εγω με τη σειρα μου :
...
Την Kiwi για το κρανος της που ευτυχως δεν χρησιμοιηθηκε . ..
...
Τι δηλαδη, το κρανος δε το φοραγες;;;
:lol: :lol: :rotflmao:
:beer: :wave2:
Περαστικά!
Πάτησες σε διαγράμιση του δρόμου ενώ έστριβες?
Το παθαίνω Αλεξάνδρας & Κηφισίας στο φανάρι πρός τα αριστερά και επειδή με έχει πάει "νερό" 2 φορές δεν το πιέζω πλέον.
Περαστικά και πάλι
Απο Αλεξενδρας για Κηφισιας δεν εχει διαγραμμιση/διαβαση (αλλα μαλλον εχει υγρασια) και ειναι πολυ καλυτερα απο οτι Κηφισιας για Αλεξανδρας, οπου εχει "Ασπρο Βουτυρο Που Το Λενε Διαβαση" . . .
Το κρανος ευτυχως δεν το χρησιμοποιησα σε σχεση με το οδοστρωμα γιατι θα πηγεναν τσαμπα τα λεφτα που ειχα δωσαι να το βαψω :p
VanDiemen
03/11/2006, 10:39
Απο Αλεξενδρας για Κηφισιας δεν εχει διαγραμμιση/διαβαση (αλλα μαλλον εχει υγρασια) και ειναι πολυ καλυτερα απο οτι Κηφισιας για Αλεξανδρας, οπου εχει "Ασπρο Βουτυρο Που Το Λενε Διαβαση" . . .
Το κρανος ευτυχως δεν το χρησιμοποιησα σε σχεση με το οδοστρωμα γιατι θα πηγεναν τσαμπα τα λεφτα που ειχα δωσαι να το βαψω :p
Πάλι δε σε πιάνουμε ρε φίλε.. Δεν το χρησιμοποίησες από την άποψη ότι το φορούσες μεν αλλά κράτησες το κεφάλι μακριά από την άσφαλτο, έτσι, για να μη πάει στράφι το μπογιάτισμα ή δεν το φορούσες καθόλου για τον ίδιο λόγο;;
Φυσικα και το φορουσα, απλα σταθηκα τυχερος και δεν χτυπησε κατω! Αλλιως ο μονος τροπος να μην χτυπουσε σιγουρα θα ηταν να το ειχα σπιτι :nono:
lampros_fazer
03/11/2006, 16:10
Ξέχασες να ευχαριστήσεις και το Δήμο Αθηναίων που σου έδωσε την ευκαιρία να τεστάρεις το εξοπλισμό σου..:lol: Πρώτη και τελευταία,να μην τον ξανά'τεστάρεις' εύχομαι..:wave2:
H.A.Balafoutre
03/11/2006, 17:01
Να είσαι πάντα καλά και ποτέ ξανά κάτι τέτοιο. Περασμένα ξεχασμένα, αλλά το μάθημα χαραγμένο στο μυαλό.:wave2:
Φίλε μου να είσαι καλά και ποτέ πάλι τέτοια.:beer:
VanDiemen
04/11/2006, 18:59
Νιώθω πολύ γαϊδούρι που πήγα αμέσως να σε κολλήσω στον τοίχο χωρίς να σου πω "Πάντα όρθιος!"
Περαστικά και αγύριστα να είναι.
Πάντα όρθιος και καλή επάνοδο. :wave2:
Μικρή Λουλού
06/11/2006, 17:32
συνηθως δεν μου αρεσει να χαλαω το ονορε μιας φασης,αλλα μηπως εισαι λιγο υπερβολικος..??
αλοιμονο αν σε καθε πτωση που εχει αποτελεσμα να σερνεται η μηχανη 3-4 μετρα!!!!!!!!,βγαιναμε να ευχαριστησουμε τις εταιριες που προμηθευτηκαμε εξοπλισμο!!
και απο το Μοναστηρακι να ειχες παρει πραγματα,παλι ασπροπροσωπο θα σε'βγαζαν!!:lol:
ρε παιδια,μην τρελαθουμε κιολας..
Αρχικά δημιουργήθηκε από ντερτι-moto
συνηθως δεν μου αρεσει να χαλαω το ονορε μιας φασης,αλλα μηπως εισαι λιγο υπερβολικος..??
εγω ευχαριστώ τα παιδακια του πακισταν που ραψανε το δερματινο μου, μετα απο 50 μετρα περιπου συρσιμο στα Μεγαρα φυγαν 3 ραφές!