View Full Version : Μια βοηθεια, οτι εχετε ευχαρίστηση
PalLoukiLuke
02/11/2006, 09:00
Δυο ερωτήσεις ρε παιδια εύκολες
1)τι Νούμερο ειναι το χρώμα στο Ζ το πορτοκαλί, για να παω να το ζητήσω απο τα χρώματα και να βάψω το φτερό το πίσω
2)Ξερετε μήπως κανενα online shop που να πουλάει ermax?
3)Ψαχνω και για μονοσελο οχι απαραίτητα καινούργιο...Κανένας που να του περισεύει?χε χεχε
να και μερικές φωτογραφιες απο ενα σκληρά εργαζόμενο Ζ στα CSS level 2
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
67649
PalLoukiLuke
02/11/2006, 09:01
...
67652
PalLoukiLuke
02/11/2006, 09:06
Ελπίζω να σας αρέσαν και να μου απαντήσετε
:beer: :beer: :beer: :beer:
67655
Τι βλεπω το πατησαμε το Ducati:lol:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από PalLoukiLuke
1)τι Νούμερο ειναι το χρώμα στο Ζ το πορτοκαλί, για να παω να το ζητήσω απο τα χρώματα και να βάψω το φτερό το πίσω
Γιατί δε πέρνεις τηλ την αντιπροσωπεία να σου πει?
Ωραίες φώτο.
:cool: :beer:
PalLoukiLuke
02/11/2006, 16:55
To 999 ειναι φίλος και με πέρασε ο άτιμος στην ευθεία κανα γύρο μετα....ροπή τι να πείς...:rotflmao:
θα πάρω τηλ την αντ/πεια απλα μήπως ήξερε κανείς απο δω
καμια ermax ρε παιδια????
:)
Αρχικά δημιουργήθηκε από PalLoukiLuke
καμια ermax ρε παιδια????
:)
Τί ψάχνεις από Ermax και γιατί θέλεις από e-shop??????? :confused: :confused: :confused:
PalLoukiLuke
02/11/2006, 20:08
Eιμαι απο επαρχία και δεν εχω χρονο να τρεχω απο μαγαζι σε μαγαζι (που ετσι πρεπει κανονικα)
Ασε που ο μοταροδας που φέρνει ermax εχω την εντύπωση πως ειναι αρκετά ακριβός σε σχέση με internet. Οτι εχω ψωνίσει απο το net είναι και καλο και πιο φτηνό και δεν είχα προβλημα και με εχει βολέψει.
Βασικα ψάχνω για καρίνα και μονοσελο και η ermax έχει τη πιο ωραία καρίνα.
Συμβουλές και γνώμες πάντα ευπρόσδεκτες:p
καρινα και μονοσελο θελο και εγω γμτ αλλα παντα βλεπω κατι εξωγηηνα site δλδ δεν προκειτε να καταφερο να φερω τα προιοντα στην πολη μου οποτε τζαμπα κοιταω........ετσι θελω και εγω μια καλη ληση.....ενα μαγαζακι θεσσαλονικη η κανα εληνηκο online shop
PalLoukiLuke
12/03/2007, 08:31
Λοιπόν Αυτό το τόπικ είναι λίγο παλιό...
΄Μονόσελο θα πάρεις απο αντιπροσωπεία στο χρωμα της μηχανής σου λιγότερα απο 100 ευρώ
Καρίνα η καλύτερη κατ εμε είναι της ermax. Καλύτερη τιμη στο νετ
Αναρτήσεις φτηνή και καλή λύση απο 636 03-04-05 γύρω στα 150 ευρώ απο ebay και μπροστα αλλαγή ελατήρια λάδια hyperpro ή ohlins 150 ευρώ. Αλλιώς πάς σε αναρτηση πίσω καινούργια aftermarket WP ή ohlins 700 ευρώ. Μπροστα αλλαγή καλαμιών είναι αρκετα μεγάλο το κόστος.
Παρε και μερικά sites απο νετ να πάρεις ιδέες
www.carpimoto.it
www.demonbikes.com
www.speedup.it
www.motoacces.com
www.moto-oulet.gr
www.redracingparts.com
www.bandcexpress.co.uk
αν θες αλλη βοήθεια σε κάτι συγκεκριμένο πες...
φιλικά
luke:)
Σε ευχαριστο ρε φιλε!!!!!! επιτελους δλδ μου απαντησες στα παντα οσα ψαχνο εδω και μηνες!!!!!
τωρα μενουν........τα φραγκα....:wave2:
taksidiotis25
23/06/2007, 16:42
ωραιες οι φωτογραφιες παντως.