PDA

View Full Version : Οδηγοι ΟΑΣ-ΤΡΟΛΕΥ κτλ.

AFTER
04/11/2006, 18:22
..γενικα επαγγελματιες οδηγοι
Στα χερια τους καθημερινα, και αυτοι που κουβαλανε, και αυτοι που ειναι απ'εξω

Περιστατικο λοιπον, στην καθοδο της Πειραιως, στο τμημα(στην αρχη, στην Ομονοια) που ακομα υπαρχει μια λωριδα για καθοδο και τρεις για ανοδο

Ημουνα λοιπον πρωτος στο φαναρι με την μηχανη, και παρατηρω, οτι στον δρομο που ερχεται απο δεξια, τα αμαξια σιγα σιγα φραζουν την Πειραιως, χωρις να εχει χωρο ουτε για μηχανακι καθετα(εκλεινε τον δρομο)
Απο πισω μου αμαξια αλλα και οχηματα ΜΜΜ.

Η Πειραιως λοιπον ακομα πηγμενη, και το φαναρι(για μενα) ετοιμο να αναψει!

ΝΑ'ΣΟΥ λοιπον τρολευ που περναει το παραλιγο κοκκινο(του) και κλεινει ΟΛΟ το ρευμα καθοδου!(τα αμαξια στην ανωδο πειραιως, θελαν πολυ ακομα για να ξεκινησουν, ειχε πηξιμο στην Ομονοια)
Σταματαω μπροστα του και τον αρχιζω στα συγχαρητηρια που εκλεισε τον δρομο κτλ.
Η απαντηση του?
''Εσυ περασες, εγω να μην περασω?''

Που περασα βρε ηλιθιε, και τι σχεση εχω εγω με αυτο?
Και εγω τελος παντων εχω ενα οχημα 1.5 μετρο, εσυ εχεις ενα 18 μετρα!
Αλλα και παλι, που περασα?
Δεν με κλεινεις αυτην την στιγμη?

Αρχιζει λοιπον να βριζει(!!!!), οποτε σταματαω και του λεω
''Δεν ασχολουμε μαζι σου, γιατι εκτος απο ασχετος εισαι και λακαμας, τον #$#$% τον Κ.Ο.Κ. ομως τον ξερεις?''
Ξερεις οτι σε τετοιες περιπτωσεις δεν πρεπει ΠΟΤΕ να κλεινεις το καθετο ρευμα?
Εισαι επαγγελματιας οδηγος εσυ?

Σε τετοιους φιλοι μου εμπιστευονται την ζωη τους καθημερινα χιλιαδες κοσμος.
Δυστυχως βιαζομουνα, εκανα εναν ελιγμο και εφυγα, ή πισω ομως με τα αμαξια πηξανε χειροτερα.
Δεν ξερω αν τον λιτζαρανε μετα...

Εγω φταιω που δεν τον κατηγγειλα, εστω στον οργανισμο του :rant:

GIXXERAKIAS
04/11/2006, 18:36
Aσε Γιωργη δεν βγαζεις ακρη με τους επαγγελματιες:a31: :a31: :a31:

Αμ'το αλλο?Οταν εχουν σταματησει στην σταση και χωρας να περασεις (εγω παντα περναω και κοιταω αν περναει κανενας πεζος,για να προλαβω μερικους μερικους οτι απαγορευεται το προσπερασμα λεωφορειου σε σταση και λοιπων μ@λ@κιων) και εχεις ηδη φτασει στην μεση η και πιο μπροστα και σε βλεπουν οτι θες να τους περασεις:eyepop: ξεκινανε με κινδυνο να σε ριξουν πανω σε σταθμευμενα η να σε κλεισουν αναμεσα τους επιτηδες μιλαμε για πολυ μαλ@κες:a31: :a31: :a31: και με τα δυο χερακια!!!(συχνο φαινομενο στην ταξιαρχων που οδηγειστην πλατεια ελευθεριας κορυδαλλου)

AFTER
04/11/2006, 18:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Aσε Γιωργη δεν βγαζεις ακρη με τους επαγγελματιες:a31: :a31: :a31:

Αμ'το αλλο?Οταν εχουν σταματησει στην σταση και χωρας να περασεις (εγω παντα περναω και κοιταω αν περναει κανενας πεζος,για να προλαβω μερικους μερικους οτι απαγορευεται το προσπερασμα λεωφορειου σε σταση και λοιπων μ@λ@κιων) και εχεις ηδη φτασει στην μεση η και πιο μπροστα και σε βλεπουν οτι θες να τους περασεις:eyepop: ξεκινανε με κινδυνο να σε ριξουν πανω σε σταθμευμενα η να σε κλεισουν αναμεσα τους επιτηδες μιλαμε για πολυ μαλ@κες:a31: :a31: :a31: και με τα δυο χερακια!!!(συχνο φαινομενο στην ταξιαρχων που οδηγειστην πλατεια ελευθεριας κορυδαλλου)

Aυτο που λες, μου εγινε 2 φορες σημερα, και με πειραξε πιο πολυ γιατι ημουν με την κοπελα μου(ημουνα και με το παπι και δεν μπορουσα να επιταγχυνω γρηγορα)
Στα @@ τους εντελως

Αν βρεθει ομως ενας πιο τρελος απο μενα, ποιος ξερει τι θα γινει....

SPORAKIAS
04/11/2006, 19:00
αυτα παληκαρια μου ειναι πταισματα

την προηγουμενη παρασκευη που πηγα καλαμπακα (με το αυτοκινητο) ανεβαινοντας τις στροφες προς δομοκο
να σου και ενα τουριστικο πουλμαν ολος μα ολος στο δικο μου ρευμα και πανω σε στροφη :eyepop:

αφου τελευταια στιγμη τον αποφευγω μου περναει απο το μυλαο στις ειδησεις που βλεπουμε τους πυροσβεστες να κοβουν τις λαμαρινες απο τα λιωμενα αυτοκινητα :(

χωρις πλακα δεν θα μιλαγαμε σημερα - θα ειχαμε 3 νεκρους

μου λεει ο ξαδερφος μου 'γυρνα ρε να τον σταματησουμε'

αμα γυρισω του λεω θα τον σκοτωσω επι τοπου

και αντε βρες μαρτυρες οτι εκανε οτι εκανε (θα το παιζει τρελιτσα και θα του κανω κανα κακο και θα βρω και τον μπελα μου )

ασε που ειχαμε ακομα δρομο μπροστα μας για τον προορισμο μας

μετα που το σκεφτομουνα εκανα λαθος

αυτους πρεπει να τους σταματαμε και να τους καταγγελουμε

αυριο-μεθαυριο θα το ξανακανει και τοτε μπορει να βρει το στοχο του :mad: :( :mad: )

επαγγελματιες του κωλου

GIXXERAKIAS
04/11/2006, 19:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Aυτο που λες, μου εγινε 2 φορες σημερα, και με πειραξε πιο πολυ γιατι ημουν με την κοπελα μου(ημουνα και με το παπι και δεν μπορουσα να επιταγχυνω γρηγορα)
Στα @@ τους εντελως

Αν βρεθει ομως ενας πιο τρελος απο μενα, ποιος ξερει τι θα γινει.... Δυστηχως ο τρελος θα την πατησει Γιωργο,γιατι ο :a31: οδηγος του λεωφορειου δεν θα παθει ουτε γρατζουνια και θα εχει και δικιο(βαση νομου παντα)αλλα αν το κανει (που το κανει)οταν σε εχει δει θελει να του μαμησεις το σπιτι και οτι αλλο εχει και δεν εχει:evil: :evil: :evil:

στα διαλα συχγχυστηκα με τους μ@λ@κες:D :D

AFTER
04/11/2006, 19:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
αυτα παληκαρια μου ειναι πταισματα

την προηγουμενη παρασκευη που πηγα καλαμπακα (με το αυτοκινητο) ανεβαινοντας τις στροφες προς δομοκο
να σου και ενα τουριστικο πουλμαν ολος μα ολος στο δικο μου ρευμα και πανω σε στροφη :eyepop:

αφου τελευταια στιγμη τον αποφευγω μου περναει απο το μυλαο στις ειδησεις που βλεπουμε τους πυροσβεστες να κοβουν τις λαμαρινες απο τα λιωμενα αυτοκινητα :(

χωρις πλακα δεν θα μιλαγαμε σημερα - θα ειχαμε 3 νεκρους

μου λεει ο ξαδερφος μου 'γυρνα ρε να τον σταματησουμε'

αμα γυρισω του λεω θα τον σκοτωσω επι τοπου

και αντε βρες μαρτυρες οτι εκανε οτι εκανε (θα το παιζει τρελιτσα και θα του κανω κανα κακο και θα βρω και τον μπελα μου )

ασε που ειχαμε ακομα δρομο μπροστα μας για τον προορισμο μας

μετα που το σκεφτομουνα εκανα λαθος

αυριο-μεθαυριο θα το ξανακανει και τοτε μπορει να βρει το στοχο του :mad: :( :mad: )

επαγγελματιες του κωλου

Μια φορα κυνηγησα εναν τετοιον με το αυτοκινητο, και τελικα με επεισε ο φιλος/συνοδηγος μου να δωσω τοπο στην οργη!

Απο την μια ευτυχως που σταματησα γιατι θα τον σκοτωνα, απο την αλλη ΣΙΓΟΥΡΑ θα εχει φαει καποιον αλλο αντι για μενα

Αυτο που με εξοργιζει ομως(και σιγουρα ολους), ειναι οτι ζητανε και τα ρεστα!!!!

100000000000 φορες τα εχουμε συζητησει εδω αυτα τα θεματα, αλλα λυση δεν εχει βρεθει απο κανεναν

Μπουρδελοκρατος τελειως....:mad:

GIXXERAKIAS
04/11/2006, 19:12
sporakias@ Δυατηχως αυτα τυχαινουν σε ολους μας καθημερινα και ολοι λεμε δεν μαμιεται αφου γλυτωσα αστον να παει απο κει που ρθε,αλλα αμα τους καταγγελαμε τους κ@ριοληδες καθε φορα που το εκαναν ισως να βαζανε μυαλο και να γλυτωναμε πολλους συνανθρωπους μας στο μελλον!!Αλλα υπαρχει και η αλλη πλευρα,αντε πες οτι τον σταματας,φωναζεις αστυνομια,τι του κανει?π@π@ρια του κλανει δυο μαντρες:evil: :evil: αφου ειναι στα @ρχιδι@ τους και οι μπατσοι δεν ασχολουνται δυστηχως παιδια!εχει τυχει στα διοδια της τριπολης να εχει κλεισει ενα rallye,ενα saxo και εχουν βγει εξω και πλακωνονται στα μπουκετα!!Το θεμα ξερετε πιο ειναι?οι μπατσοι καθονται σαν χανοι 50 μετρα πιο κατω και τους κοιταζουν,τους βαζω μια φωνη τι καθεστε και κοιτατε ρεεεεε και ξερετε τι μου ειπαν?Αντε στο δρομο σου και αστους αυτους θα ηρεμησουν:eyepop: :eyepop: δηλ πρωτα περιμεναν να σκοτωθουν μεταξυ τους και μετα να πανε να δουν τι εμεινε. τι μλκες θεε μου:a31: :a31:

SPORAKIAS
04/11/2006, 19:20
τι λυση την εχω

κρεμασμα στο συνταγμα (και οχι μονο οι οδηγοι αλλα και αυτους που τους εδωσαν τα διπλωματα και ξεκληριζουν οικογενειες

αλλα πολλοι θα βγουν και θα πουν οτι δεν ειναι σωστη λυση-ακραια λυση-χουντα εχουμε ρε και τα σχετικα

και τοτε θα πω εγω - ναι μια χουντα θελουμε για να ισιωσουμε(ετσι για ενα χρονο μονο) - και τοτε θα πεσουν και θα με φανε :( :rolleyes: :(

αλλα μεχρι τοτε καθηστε να μας σκοτωνουν-ακρωτηριαζουν-αφηνουν παραλυτους

και να κλαιτε τη μοιρα σας

και να την βγαζουν (οι αληθινοι αλητες) λαδι (γαμω το μπουρδελο κρατος) :mad:

zolotas
04/11/2006, 20:34
οι χειροτεροι ειναι κατι σκουπιδιαρηδες που κανουν κοντρες η οταν βιαζονται να πανε σπιτι τους ,απλα γιατι οσο πιο γρηγορα τελειωσουν πανε σπιτι τους

anf125
04/11/2006, 22:49
Δυστυχώς και να καταγγείλεις αν δεν έχεις μάρτυρα ή οπτικό ντοκουμέντο πάλι δεν κάνεις τίποτα γιατί αυτός φυσικά δε θα το παραδεχτεί (testis unus, testis nulus). Ούτε βέβαια να βιαιοπραγήσεις, κάνοντας κακό στον εαυτό σου ουσιαστικά, είναι λύση.

Καλό θα ήταν να υπήρχε μια μη κυβερνητική οργάνωση που να δέχεται τέτοιες καταγγελίες και να διασταυρώνει στοιχεία μέχρι να έχει συγκεντρώσει αρκετά ώστε να μπορεί να στηριχτεί δικογραφία. Και φυσικά να μπορεί να εκπροσωπήσει τους καταγγέοντες ώστε να μην ταλαιπορούνται και γοδεύονται οι ίδιοι ως ιδιώτες. Δεν είμαι νομικός αλλά νομίζω ότι αν π.χ. βρεθούν 5 να καταγγελίουν ότι όχημα με τον ταδε αριθμό κυκλοφορίας πραγματοποίησε παραβάσεις σε διαφορετικούς τόπους και χρόνους, αποτελούν συντιπτικά ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον του κατηγορούμενου. Τώρα θα μου πείτε πώς θα οργανωθεί αυτή η μη κυβερνητική οργάνωση. Είτε με εθελοντές, είτε με μέλη με κάποια συμβολική μικρή συνδρομή (€ 10-20 το χρόνο ίσως). Είτε πιέζοντας την πολιτεία να υποχρεώνει τις αυτο/μοτοβιομηχανίες, ασφαλιστικές εταιρίες, εταιρίες διοδίων, την ίδια τους από έσοδα από πρόστιμα κλπ να καταθέτουν κάποιο ποσό υπέρ τέτοιων σκοπων.

FZMAN
05/11/2006, 05:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS

επαγγελματιες του κωλου

Συμφωνώ 10000%:confused:
Μήπως θα έπρεπε να λέμε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!!!

stako
05/11/2006, 07:20
Μην σκάτε. Εγώ πλέον έχω πειστεί ότι οι Έλληνες είναι στο top 10 των χειρότερων ανθρώπων του κόσμου. Κι ένα υποσύνολο αυτών είναι και οι επαγγελματίες οδηγοί.........

niewbe
05/11/2006, 08:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
Δυστυχώς και να καταγγείλεις αν δεν έχεις μάρτυρα ή οπτικό ντοκουμέντο πάλι δεν κάνεις τίποτα γιατί αυτός φυσικά δε θα το παραδεχτεί (testis unus, testis nulus).

Έχω κάνει 2 καταγγελείες ως τώρα. Δεν χρειάζεται μάρτυρας από εσένα και γίνεται έρευνα από αρμόδιο τμήμα της υπηρεσίας. Το θέμα είναι αν υπάρχει αποτέλεσμα, αν θα τιμωρηθεί τελικά ο υπεύθυνος και αν θα αλλάξει κάτι στο σύστημα. Δεν έχω απάντηση σε κανένα από τα παραπάνω. Για μένα αυτοί οι άνθρωποι ήταν και λόγος που πήρα μηχανάκι. Με είχε κουράσει τόσο πολύ η συμπεριφορά τους εντός (οδηγός) και εκτός του λεωφορείου (σταθμάρχες) που απλά δεν πήγαινε άλλο.
Τους είχα μάθει όλους στη γραμμή που χρησιμοποιούσα. Το αστείο είναι όταν πήγα να κάνω μαθήματα οδήγησης στα θεωρητικά ο δάσκαλος ήταν ένας από αυτούς!!! Ακόμα και εκεί τους έβλεπα μπροστά μου. Εφιάλτης!

chris1980
05/11/2006, 13:52
απλα συμπεριφερονται οπως πολλοι ελληνες οδηγοι χωρις να ενδιαφερονται που ειναι υπευθυνοι για τοσες ζωες.Εν μερει βεβαια η συμπεριφορα τους αυτη ενθαρυνεται απο τηου μπατσους αφου απολαμβανουν μιας ατυπης ασυλιας που τους εχει παραχωρηθει.

μεγαλη ευθυνη εχουν λοιπον και οι μπατσοι που γραφουν καθε μλκ απο εμας που δεν φοραει κρανος διαινδυνευοντας την δικη του ζωη αλλα την χαριζουν σε εκεινους ακομα και για κοκκινο.
προσφατα ετυχε και σε εμενα να περναει ενας με κοκκινο και να κλεινει την διασταυρωση και ενω του εκανα απο πριν νοημα για αυτο που θα εκανε εκεινος αδιαφορησε κοιταζοντας με κιολας με αγριαδα.επακολοθησαν τα συνηθισμενα μπινελικια για τις οικογενειες μας...
το ευχαριστο ειναι οτι ειδα και μερικους επιβατες να του κανουν παρατηρηση

Lazio
06/11/2006, 11:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
..γενικα επαγγελματιες οδηγοι
Στα χερια τους καθημερινα, και αυτοι που κουβαλανε, και αυτοι που ειναι απ'εξω

Περιστατικο λοιπον, στην καθοδο της Πειραιως, στο τμημα(στην αρχη, στην Ομονοια) που ακομα υπαρχει μια λωριδα για καθοδο και τρεις για ανοδο

Ημουνα λοιπον πρωτος στο φαναρι με την μηχανη, και παρατηρω, οτι στον δρομο που ερχεται απο δεξια, τα αμαξια σιγα σιγα φραζουν την Πειραιως, χωρις να εχει χωρο ουτε για μηχανακι καθετα(εκλεινε τον δρομο)
Απο πισω μου αμαξια αλλα και οχηματα ΜΜΜ.

Η Πειραιως λοιπον ακομα πηγμενη, και το φαναρι(για μενα) ετοιμο να αναψει!

ΝΑ'ΣΟΥ λοιπον τρολευ που περναει το παραλιγο κοκκινο(του) και κλεινει ΟΛΟ το ρευμα καθοδου!(τα αμαξια στην ανωδο πειραιως, θελαν πολυ ακομα για να ξεκινησουν, ειχε πηξιμο στην Ομονοια)
Σταματαω μπροστα του και τον αρχιζω στα συγχαρητηρια που εκλεισε τον δρομο κτλ.
Η απαντηση του?
''Εσυ περασες, εγω να μην περασω?''

Που περασα βρε ηλιθιε, και τι σχεση εχω εγω με αυτο?
Και εγω τελος παντων εχω ενα οχημα 1.5 μετρο, εσυ εχεις ενα 18 μετρα!
Αλλα και παλι, που περασα?
Δεν με κλεινεις αυτην την στιγμη?

Αρχιζει λοιπον να βριζει(!!!!), οποτε σταματαω και του λεω
''Δεν ασχολουμε μαζι σου, γιατι εκτος απο ασχετος εισαι και λακαμας, τον #$#$% τον Κ.Ο.Κ. ομως τον ξερεις?''
Ξερεις οτι σε τετοιες περιπτωσεις δεν πρεπει ΠΟΤΕ να κλεινεις το καθετο ρευμα?
Εισαι επαγγελματιας οδηγος εσυ?

Σε τετοιους φιλοι μου εμπιστευονται την ζωη τους καθημερινα χιλιαδες κοσμος.
Δυστυχως βιαζομουνα, εκανα εναν ελιγμο και εφυγα, ή πισω ομως με τα αμαξια πηξανε χειροτερα.
Δεν ξερω αν τον λιτζαρανε μετα...

Εγω φταιω που δεν τον κατηγγειλα, εστω στον οργανισμο του :rant:

Εχεις απολυτο δικιο ετσι φερονται οι περισσοτεροι απο τους συγκεκριμμενους επαγγελματιες σε κλεινουν για πλακα σε πετανε στο αντιθετο ρευμα για πλακα καφριλα

SF
06/11/2006, 14:01
Μια επιστολή σε
- ΟΑΣΑ (και ΕΘΕΛ ή ΗΛΠΑΠ)
και κοινοποίηση σε
- ΥπΜετ
- Δ/νση Τροχαίας Αττικής

...μπορεί να κάνει πολλά!

Και δε το λέω ακαδημαϊκά --εγώ το κάνω. Και είναι εντυπωσιακό το αποτέλεσμα που μπορεί να έχει η αντίδραση ΜΙΑΣ μοναδας μόνο. Αν οι επιστολές γίνουν 10αδες ή 100αδες κάθε μήνα... τα πράγματα να είστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι θ' αλλάξουν σιγα-σιγα.

(Βέβαια άλλοι πιστεύουν ότι είναι αρκετό να βγαίνουμε σε ένα φορουμ και να λέμε τα παραπονά μας, αλλά λεφτα για ενα γραμματόσημο δεν αξίζει να δώσουμε "επειδή είναι καφροι" κλπ κλπ)

PortisHead
06/11/2006, 14:34
Δυστυχώς δεν φταίει τίποτα απο οσα παραπάνω εχετε γράψει.
(Κατα την ταπεινή μου άποψη πάντα)
Ουτε με τιμωρίες και προστιμα θα λυθεί τίποτα....

Η λύση ειναι αλλου...ή μάλλον το πρόβλημα ειναι αλλου πολύ πιο πριν...πολλα χρονια πριν.
Στην ανύπαρκτη Παιδεία που εχουν ορισμένοι.

Πως κύριε θα γίνει σωστος οδηγός ο γιος σου οταν εσυ ενω εχεις άδικο λές τον αλλον μαλάκα αντι να ζητήσεις συγνώμη ?

Πως κύριε θα μάθει το παιδακι σου να μην πετάει σκουπίδια στο δρομο αν εσυ πετάς το πλαστικο φραποποτηρο απο το παραθυρο ?

Πως..πως..πως ???

Οσοι μπορείτε και αντέχετε....κανετε πάντα το σωστο οσον αφορά την οδήγηση....θα βρεθούν μιμητές...και τότε ισως να αλλαξει κάποτε κάτι.

:wave2: