Σύνδεση

View Full Version : ΠΑΟ-ΟΣΦΠ

Σελίδες : 1 [2]

oiko1979
06/11/2006, 23:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Ας το παρει η ΑΕΚ .... μου αρκει να μην το παρει ο γαυρος ...οχι γιατι θα εχει κανει τιποτα σπουδαιο , αλλα γιατι γουσταρω τρελλα να τους βλεπω να εφευρισκουν ενα καρο μαλακιες προκειμενου να μην καταλαβουν το προφανες :

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Π**ΤΣΟ!!

....ναι , ναι ξερω...θα τα πουμε το Μαη στο λιμανι και η κουπα παλι στον Πειραια και μας ζαλισατε τα απαυτα...

:wave2:

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ????

ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΟΟΟΟΛΟΙ ΜΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ...

ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙ ΟΟΟΟΛΟΙ ΜΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ....

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ <<ΟΜΑΔΕΣ>>...

ΜΗ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ...

ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ 10+1 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ...

ΚΟΥΡΑΓΙΟ...

ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΧΕΙ Η ΦΑΝΕΛΑ....

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΣΑΝ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ....

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΗ , ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ 100 ΗΤΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ 101 ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ LOOSERS...

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ....

kalant
06/11/2006, 23:21
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
[B]ωχου μωρε....ειχες η δεν ειχες οκτω -η δεν θυμαμε ποσα- χρονια να παρεις πρωταθλημα???

παλι με τον αβακα ασχολειστε?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ελεος, θυμισου και το 1800 ποιος επαιρνε πρωταθληματα...

στην τελικη οταν ειχαμε να παρουμε πρωταθλημα κι εμεις τοσα χρονια τα ακουγαμε απο σας, τωρα ειναι η σειρα σας, δεν σας αρεσει ε?

εξαλλου αμα θες να ανατρεξουμε στο παρελθον διαβασε ποσα ντερμπυ εχει παρει ο καθενας και τα αποτελεσματα στα μεταξυ μας παιχνιδια και οχι μονο στα χρονια που παιρνουμε πρωταθλημα, συνολικα μιλαω...

ονειρα γλυκα

α και που ειστε, γυριστε το σε λιγο στην ευρωπη που σας συμφερει καλυτερα...

oiko1979
06/11/2006, 23:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
@

Και δεν βλέπω κάτι oiko1821 κλπ σήμερα να μιλάνε...

Παίξαμε δεν παίξαμε μπάλα... μόνοι τους το βάλανε... έτσι γιατί μας το χρωστούσανε απο τις άλλες φορές....

:a44:

ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ...

ΔΕ ΜΑΣ ΦΑΙΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ , ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ , Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ , ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ , ΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΟΡΝΕΡ , Η ΠΑΡΑΓΚΑ , Η ΞΕΦΟΥΣΚΩΤΗ ΜΠΑΛΑ ΚΤΛ ΚΤΛ ΟΣΑ ΣΑΝ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΑ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΤΑ ΣΑΣ...

ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΓΛΕΝΤΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ , ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 10+1 ΧΡΟΝΙΑ....

ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΘΑ ΧΕΙ ΚΑΙ Η ΦΕΤΙΚΗ ΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΤΑΙ...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ...

ΑΝΤΕ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ...

blueblack
06/11/2006, 23:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
φίλε iriana επειδή εγώ είμαι μικρός και δεν τα πρόλαβα τα Γουέμπλει μπορείς να μου πεις πως ακριβώς συντέλεσε η Χούντα στο να πάει ο Παναθηναικός στον τελικό??
μην μου αναφέρεις "έχω ακούσει από αυτόν ότι" ή "ο παππούς μου από το Κερατσίνι μου έλεγε κτλ...¨"
με όσους το έχω συζητήσει μου λένε απλως για την ανατροπή με τον Ερυθρό Αστέρα εδώ μέσα και ότι η διαιτησία ήταν σικέ...
βέβαια έχω ακούσει ότι αντίστοιχα στο Βελιγράδι ο διαιτητής μας είχε σφάξει....

πέρα από όλα τα άλλα έχω την απορροία πως η Χούντα μπο΄ρούσε να επηρρεάσει πράγματα κ καταστάσεις στην Ευρώπη τη στιγμή που αντιμετώπιζε τη δυσφορία όλων των κρατών της Ευρώπης κ η πλειονότητα των ευρωπαϊκών κρατών είχε κόψει τις διπλωματικές σχέσεις με τη Χούντα
επίσης γιατί η Χούντα δεν προώθησε τον Ολυμπιακό (που είχε κ μεγαλύτερο λαϊκό έρεισμα) ας πούμε τη στίγμή που ξέρουμε ότι οι πρόεδροι όλων των ποδοσφαιρικών σωματείων κατά τη διάρκεια της δικτατορίας ήταν διορισμένοι από τη Χούντα????????

Υ.Γ. προς φίλους ΑΕΚτσίδες που μιλάνε για ποιότητα ποδοσφαίρου...αλήθεια ή ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ έπαιξε καλή μπάλα???πόσες ευκαιρίες έκανε????καμμία μήπως???
ότι τίποτα άλλο αλλά να συγκρίνουμε όμοια πράγματα ...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ......ZZR.......

Καλώς ή κακώς τόν καιρό τού Γουέμπλευ ήμουν στά δεκαπέντε μου,καί ΕΒΛΕΠΑ καί
ΕΠΑΙΖΑ...πολύ μπάλα...
Άρα αύτά πού θά σού περιγράψω τά έζησα σάν άνθρωπος τού ποδοσφαίρου,ένας πιτσιρικάς
πού έπαιζα στά έρασιτεχνικά ξερά γήπεδα τόν καιρό έκείνο....!!!!!!!!
Πρίν όμως σέ πάω στό Γουέμπλευ θά σέ πάω στά γήπεδα τής Άργεντινής τό 78 νά σού περιγράψω πώς άλλαξε χέρια ένας άντιδραστήρας γιά νά κάνει ή άγαπημένη μου
ΑRGENTINA τό 6-0 μέ τό Περού μέ τόν μεγάλο του τερματοφύλακα ΚΙΡΟΓΑ άργεντίνικης
καταγωγής πού ήταν έκείνη τή μέρα τροχονόμος.
Έτσι κερδήθηκε ένα παγκόσμιο κύπελλο...
Τό μάτς ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ...ή Έλληνική TV γιατί έδειχνε τά δύο προηγούμενα μάτς,αύτό ήταν άργά....
Άλλά έγώ φανταράκι,κάπου σέ ένα νησί σηκώθηκα άργά τό βράδυ άνέβηκα πάνω στό ΚΨΜ...
στήν ταράτσα,γύρισα τήν κεραία Τουρκία μεριά καί μιά παρέα τρελλαμένοι μέσα στή
μονάδα είδαμε τό μάτς άπό Τουρκία....Άν μάς έπιαναν..ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑΓΑΝ....!!!!!
Ήγέτης τής χώρας έκείνη τήν έποχή ό Βιντεάλα....
Άν καί άγαπούσα καί άγαπώ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ τή χώρα γιά όλα αύτά πού έχει προσφέρει
μέ τούς άγώνες της στήν ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ....έκείνη τή βραδυά
ένιωσα πολύ άσχημα,άπογοητεύτηκα....!!!!!!!!!
Ήταν ή έποχή πού οί Άμερικάνοι έπένδυαν στήν Άργεντινή λέγοντας.....
γιά κάθε δολλάριο πού θά ρίχνουμε στή χώρα θά πάρουμε 4.....!!!!!!!
Τό άποτέλεσμα τό 2006 γνωστό....ή χώρα χρεωκόπησε...!!!!!!!
Θά μού πείς τώρα γιατί στά λέω αύτά...
Βίοι παράλληλοι φίλε μου...Στρατιωτικά καθεστώτα τής έποχής ,ίδια φιλοσοφία....!!!!
ΔΩΣΕ ΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ......!!!!!

Πάμε τώρα όκτώ χρόνια πίσω ...Μέ τή Χούντα στά φόρτε της....!!!!!
Μέσον Έθνικής προβολής καί προπαγάνδας,τί άλλο τό πιό λαοφιλές σπόρ......
Συνταγή δοκιμασμένη χρόνια άπό τούς Άνατολικούς...!!!!!!!
Τήν ύπέρβαση ό ΠΑΟ τήν έκανε μέ τήν μεγάλη Έβερτον τής έποχής έκείνης...
Τότε μπήκαν ψύλλοι στά αύτιά...!!!!!!
Ή πορεία πρός τόν τελικό είχε Άνατολικό μπλόκ...
Ό Έρυθρός Άστέρας μιά μεγάλη όμάδα ή άρμάδα τού Τζάιτς......
Παικταράδες πού είχαν τά πάντα έκτός άπό χρήμα....!!!!!
Πώς γίνεται αύτό...????
Έτσι γινόταν τότε στή Γιουγκοσλαβία τού Τίτο....!!!!!!!!
Έπαιρνες δόξα ,άξιώματα,φήμη,άλλά χρήμα καί γιά νά ξεκολλήσεις άπό τή Γιουγκοσλαβία
έπρεπε νά πάς 32.....!!!!!!!
Ή χώρα μας ήθελε προβολή καί τό καθεστώς στήριξη...!!!!!
Κάπως έτσι έγινε καί τό γήπεδο τού Έρυθρού Άστέρα άπό ξύλινο ,τσιμέντο όπως μάς τά περιέγραφε μετά άπό λίγα χρόνια ό Άντωνίεβιτς ένας παικταράς μπαλλαντέρ τού Άστέρα
πού κατέληξε στά γεράματα του στόν Ήρακλή τού Σάννον....!!!!!!!
Τόν άγώνα στό Βελιγράδι τόν είδα στήν ΤV ζωντανό.
Ούτε σφυρίχτρα ούτε τίποτε,χάσατε τή μπάλλα έκείνη τή μέρα.
Έδώ τό μάτς ήταν μιά παρωδία.....!!!!!!!ΟΧΙ στήν έξέλιξη άλλά στό πώς μπήκαν τά γκόλ
καί τό πώς έπαιζε ό Άστέρας....!!!!!!!!
Βέβαια ό καθένας ότι θέλει βλέπει....Έπιταγή πάντως δέ δημοσιεύθηκε....!!!!!!!
Καί τέλος νά σού λύσω καί τήν άπορία γιατί ό ΠΑΟ καί όχι ό πιό λαικού έρίσματος ΟΣΦΠ....
Ύπήρχε μιά κυρία φίλε μου ,όπως πάντα πίσω άπό κάθε μεγάλο άνδρα.....!!!!!
Καί άυτή άν τήν έχεις άκούσει τή λέγαν...ΔΕΣΠΟΙΝΑ...
Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ....αύτή ήταν άρρωστη μέ τό τριφύλλι όσο τρελλό καί νά σού φανεί....!!!!
Άφησε ίστορία ή Δέσποινα......!!!!!!
ΑΥΤΗ ΠΗΓΕ ΤΟΝ ΠΑΟ ΣΤΟ ΓΟΥΕΜΠΛΕΥ.....!!!!!!

Κάπως έτσι τά έζησα φίλε μου,χωρίς ίχνος ύπερβολής καί άνιδειοτέλειας.....!!!!!
Καί γιά νά συμπληρώσω......
ήμουν καί γώ στό δρόμο μέ όλη τήν Έλλάδα καί πανηγύριζα......!!!!!!!

:wave2: :wave2:

skous
06/11/2006, 23:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979
ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ...
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ...

krima re pousti mouuuuuuuuuuuu

eixe valei kai golara tote o gavros, to grigorotero sout tis istorias, oute oi kameres katalavan oti bike,m oute o kosmos..

as eiani kala o anekdiigitos diaititis o opoios me ton epopti tou to eidan. Aetisia matia! milame o typos kapote pigaine me to busa tou me 300 kai panw se prosperasi se kouti katafere na diavasei protoselido tou "Prokta8liti" pou eixe afisei o odigos stin etazera tou koutiou.

oiko1979
06/11/2006, 23:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από skous
krima re pousti mouuuuuuuuuuuu

eixe valei kai golara tote o gavros, to grigorotero sout tis istorias, oute oi kameres katalavan oti bike,m oute o kosmos..

as eiani kala o anekdiigitos diaititis o opoios me ton epopti tou to eidan. Aetisia matia! milame o typos kapote pigaine me to busa tou me 300 kai panw se prosperasi se kouti katafere na diavasei protoselido tou "Prokta8liti" pou eixe afisei o odigos stin etazera tou koutiou. :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31:

ΑΠΛΑ....

Gandalf dr685sm
07/11/2006, 07:38
el hymador said:

Γενικο συμπερασμα :

Ολοι ειμαστε για τον ΜπουτΖο .... το θεμα εναι με ποιον τροπο το συνειδητοποιεις ..... οι γαυροι σιγουρα το καταλαβαινουν με τον σκληρο τροπο...αν το καταλαβαινουν δηλαδη , αλλα εκει ειναι η πλακα ...να τους βλεπεις να χτυπιουντε σαν χταποδια του Σαρωνικου προσπαθωντας να συμαζεψουν τα ασυμαζευτα...

Δηλαδη τωρα για να καταλαβω....υπαρχει καποιος απο εσας που αν κατακτησει το πρωταθλημα θα χαρει? Με τετοιο ανταγωνισμο? με τετοιο επιπεδο ? με αυτην την ποιοτητα ποδοσφαιρου που παρουσιαζουν οι Ελληνικες ομαδες? ...να το χαιρεστε ρε !!

Χαίρονται μόνο εκείνοι που είναι τυφλωμένοι με χρωματιστά γυαλιά φίλε μου. Αυτό φωνάζω...

Βλέπω εδώ λοιπόν αρκετούς να χοροπηδάνε με τις "ομαδάρες μας" και την εσωτερική διαμάχη.

Δεν λέω... καλή είναι για να "πειραζόμαστε" μεταξύ μας... αλλά μέχρι εκεί. Γιατί μόλις ανοιγουν τα σύνορα και πάμε βόλτα έξω , θα πρέπει οι ξένοι να είναι στο Α στάδιο προετοιμασίας, για να κάνουμε θριάμβους εμείς, όταν έχουμε τελειώσει ουσιαστικά την προετοιμασία. Θυμηθείτε το περασμένο καλοκαίρι!

Την μεθεπόμενη εβδομάδα λοιπόν που είμαστε πάλι για να παίζουμε στας "Ευρώπας", να δούμε τι απίδια πιάνουμε. Μέχρι τότε μπορούμε να πικάρουμε ο ένας τον άλλον , αλλά γνωρίζοντας οτι όλες οι ομάδες ..... ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΞΩ!

Gandalf

idi
07/11/2006, 09:35
Το οτι είμαστε για το Μπουτσο στην Ελλαδα το φωναζω εδω και πολυ καιρο...

:a6: ΑΛΛΟ αυτο και ΑΛΛΟ το οτι ΠΡΕΠΕΙ να παρει τιτλο η ΑΕΚ ΑΜΕΣΑ ...

Ο νοών νοείτο...

JohnSpy
07/11/2006, 13:01
BAZΕΛΟΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ.... ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΓΛΩΣΣΑ.
ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΣΤΕΛΙΑ ΚΟΒΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΜΑΙΟ ΟΠΟΤΕ ΚΑΚΑΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΚΤΕΘΕΙΤΕ ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ.

Υ.Γ. ΑΥΤΟΣ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ Ο ΓΚΑΒΟΥΛΙΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΟΦΣΑΙΤ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ;Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΗΤΑΝ 2 ΜΕΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΝ. ΔΩΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΟ ΠΕΝΑΛΤΥ.

ΚΟΥΠΟΣΥΛΕΚΤΗΣzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz750!

Gandalf dr685sm
07/11/2006, 13:23
τι έγινε βρε;... ξετρουπωσες και εσύ;...

Αίντε νίκη με τον Ατσαλένιο τώρα όπως κάνατε και με τον Ατρόμητο....

και μην ξεχνάτε... ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ!!:D

Gandalf

zzr2005
07/11/2006, 13:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΦΙΛΕ ΜΟΥ......ZZR.......

Καλώς ή κακώς τόν καιρό τού Γουέμπλευ ήμουν στά δεκαπέντε μου,καί ΕΒΛΕΠΑ καί
ΕΠΑΙΖΑ...πολύ μπάλα...
Άρα αύτά πού θά σού περιγράψω τά έζησα σάν άνθρωπος τού ποδοσφαίρου,ένας πιτσιρικάς
πού έπαιζα στά έρασιτεχνικά ξερά γήπεδα τόν καιρό έκείνο....!!!!!!!!
Πρίν όμως σέ πάω στό Γουέμπλευ θά σέ πάω στά γήπεδα τής Άργεντινής τό 78 νά σού περιγράψω πώς άλλαξε χέρια ένας άντιδραστήρας γιά νά κάνει ή άγαπημένη μου
ΑRGENTINA τό 6-0 μέ τό Περού μέ τόν μεγάλο του τερματοφύλακα ΚΙΡΟΓΑ άργεντίνικης
καταγωγής πού ήταν έκείνη τή μέρα τροχονόμος.
Έτσι κερδήθηκε ένα παγκόσμιο κύπελλο...
Τό μάτς ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ...ή Έλληνική TV γιατί έδειχνε τά δύο προηγούμενα μάτς,αύτό ήταν άργά....
Άλλά έγώ φανταράκι,κάπου σέ ένα νησί σηκώθηκα άργά τό βράδυ άνέβηκα πάνω στό ΚΨΜ...
στήν ταράτσα,γύρισα τήν κεραία Τουρκία μεριά καί μιά παρέα τρελλαμένοι μέσα στή
μονάδα είδαμε τό μάτς άπό Τουρκία....Άν μάς έπιαναν..ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑΓΑΝ....!!!!!
Ήγέτης τής χώρας έκείνη τήν έποχή ό Βιντεάλα....
Άν καί άγαπούσα καί άγαπώ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ τή χώρα γιά όλα αύτά πού έχει προσφέρει
μέ τούς άγώνες της στήν ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ....έκείνη τή βραδυά
ένιωσα πολύ άσχημα,άπογοητεύτηκα....!!!!!!!!!
Ήταν ή έποχή πού οί Άμερικάνοι έπένδυαν στήν Άργεντινή λέγοντας.....
γιά κάθε δολλάριο πού θά ρίχνουμε στή χώρα θά πάρουμε 4.....!!!!!!!
Τό άποτέλεσμα τό 2006 γνωστό....ή χώρα χρεωκόπησε...!!!!!!!
Θά μού πείς τώρα γιατί στά λέω αύτά...
Βίοι παράλληλοι φίλε μου...Στρατιωτικά καθεστώτα τής έποχής ,ίδια φιλοσοφία....!!!!
ΔΩΣΕ ΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ......!!!!!

Πάμε τώρα όκτώ χρόνια πίσω ...Μέ τή Χούντα στά φόρτε της....!!!!!
Μέσον Έθνικής προβολής καί προπαγάνδας,τί άλλο τό πιό λαοφιλές σπόρ......
Συνταγή δοκιμασμένη χρόνια άπό τούς Άνατολικούς...!!!!!!!
Τήν ύπέρβαση ό ΠΑΟ τήν έκανε μέ τήν μεγάλη Έβερτον τής έποχής έκείνης...
Τότε μπήκαν ψύλλοι στά αύτιά...!!!!!!
Ή πορεία πρός τόν τελικό είχε Άνατολικό μπλόκ...
Ό Έρυθρός Άστέρας μιά μεγάλη όμάδα ή άρμάδα τού Τζάιτς......
Παικταράδες πού είχαν τά πάντα έκτός άπό χρήμα....!!!!!
Πώς γίνεται αύτό...????
Έτσι γινόταν τότε στή Γιουγκοσλαβία τού Τίτο....!!!!!!!!
Έπαιρνες δόξα ,άξιώματα,φήμη,άλλά χρήμα καί γιά νά ξεκολλήσεις άπό τή Γιουγκοσλαβία
έπρεπε νά πάς 32.....!!!!!!!
Ή χώρα μας ήθελε προβολή καί τό καθεστώς στήριξη...!!!!!
Κάπως έτσι έγινε καί τό γήπεδο τού Έρυθρού Άστέρα άπό ξύλινο ,τσιμέντο όπως μάς τά περιέγραφε μετά άπό λίγα χρόνια ό Άντωνίεβιτς ένας παικταράς μπαλλαντέρ τού Άστέρα
πού κατέληξε στά γεράματα του στόν Ήρακλή τού Σάννον....!!!!!!!
Τόν άγώνα στό Βελιγράδι τόν είδα στήν ΤV ζωντανό.
Ούτε σφυρίχτρα ούτε τίποτε,χάσατε τή μπάλλα έκείνη τή μέρα.
Έδώ τό μάτς ήταν μιά παρωδία.....!!!!!!!ΟΧΙ στήν έξέλιξη άλλά στό πώς μπήκαν τά γκόλ
καί τό πώς έπαιζε ό Άστέρας....!!!!!!!!
Βέβαια ό καθένας ότι θέλει βλέπει....Έπιταγή πάντως δέ δημοσιεύθηκε....!!!!!!!
Καί τέλος νά σού λύσω καί τήν άπορία γιατί ό ΠΑΟ καί όχι ό πιό λαικού έρίσματος ΟΣΦΠ....
Ύπήρχε μιά κυρία φίλε μου ,όπως πάντα πίσω άπό κάθε μεγάλο άνδρα.....!!!!!
Καί άυτή άν τήν έχεις άκούσει τή λέγαν...ΔΕΣΠΟΙΝΑ...
Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ....αύτή ήταν άρρωστη μέ τό τριφύλλι όσο τρελλό καί νά σού φανεί....!!!!
Άφησε ίστορία ή Δέσποινα......!!!!!!
ΑΥΤΗ ΠΗΓΕ ΤΟΝ ΠΑΟ ΣΤΟ ΓΟΥΕΜΠΛΕΥ.....!!!!!!

Κάπως έτσι τά έζησα φίλε μου,χωρίς ίχνος ύπερβολής καί άνιδειοτέλειας.....!!!!!
Καί γιά νά συμπληρώσω......
ήμουν καί γώ στό δρόμο μέ όλη τήν Έλλάδα καί πανηγύριζα......!!!!!!!

τα σκηνικά με την Αργεντινή τα ξέρω αν κ δεν ζούσα υπάρχουν πολλά κείμενα κ εχω διαβάσει για την απάτη που παίχτηκε με το Περού....κ φυσικά την πλήρωσε η Βραζιλία

τώρα για τον ΠΑΟ ευχαριστώ για τις πληροφορίες...σίγουρα το παιχνίδι με τον Αστέρα βρομούσε...
κάποου αναφέρει ότι βρόμαγε κ ο αγώνας με την Έβερτον αλλά δεν κατάλαβα πως μπορύσε να πιέσει το καθεστώς τους άγγλους??? πως τελικά έφτασε ο Παναθηναϊκός να παίξει με τον Αστέρα....πως απέκλεισε όλες τις ομάδες???
ας πούμε τι ρόλο έπαιξε η Έβερτον??? ήταν μούφα κ αυτός ο αποκλεισμός...????

zoropatra
07/11/2006, 14:30
πολυ απλα ο ολυμπιακος εξαργυρωσε την νικη απο την αεκ με τον ιδιο τροπο.............:D

SPRINT RS
07/11/2006, 19:20
φερτε πισω τον ΜΠΙΓΚΟΝ ρεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:beer:

el_hymador
07/11/2006, 21:29
Kαλα ...
Ουτε να χανετε δε ξερετε....ειπαμε καταλαβαινω οτι σας τσουζει , αλλα παλι για παστελια μιλατε και για πρωταθληματα και για Μαηδες και για κουπες στα λιμανια .... αυτα ξερετε, σε αυτα εχετε μαθει και μεχρι εκει ειναι οι οριζοντες σας....και το χειροτερο απ΄ολα ειναι οτι εχετε πειστει πως καταφερνετε κατι σπουδαιο , αξιο λογου και θαυμασμου , ικανο να σας κανει να παρετε διαρκειας , να γραφτειτε μελη , να αγοραζετε τον πρωταθλητη κ.τ.λ. - κ.τ.λ....

Μονο ενας εδωσε σημασια σε αυτο :

Δηλαδη τωρα για να καταλαβω....υπαρχει καποιος απο εσας που αν κατακτησει το πρωταθλημα θα χαρει? Με τετοιο ανταγωνισμο? με τετοιο επιπεδο ? με αυτην την ποιοτητα ποδοσφαιρου που παρουσιαζουν οι Ελληνικες ομαδες? ...να το χαιρεστε ρε !!

....και αυτος ηταν αεκτζης....

Ειπα , δεν χαιρομε τοσο για την νικη επι του ''αιωνιου''.... δηλαδη με τι να χαρω? Πεθαμενοι vs Ξοφλημενους? γιατι περι αυτου επροκειτο το Κυριακατικο ματς και εχω τα αρχιδια να το πω!

Και επισης δεν εχω κανενα προβλημα να παραδεχτω οτι ειμαι ΑΝΤΙολυμπιακος μεχρι το κοκκαλο...
και αυτο δεν οφειλετε στο σωματειο , αλλα στον τροπο με τον οποιο συμπεριφεροντε οι οπαδοι του μια ζωη...οπως τωρα π.χ....πιανονται απο μια προταση και εκτοξευουν κυματα πηχτης βλακειας ...χειλιοειπωμενα κλισε , οτιδηποτε για να αποδειξουν την υπεροχη τους (ε?) και οτι ειναι υπερομαδαρα και ''θρυλος'' και χεσε μεσα....για αυτο γουσταρω να τον πινετε παντου και παντα και δεν εχω οπως ειπα κανενα προβλημα να το πω....

Λοιπον....

Χ Α Σ Α Τ Ε ....

και χασατε απο μια ομαδα που ειχτε προεξοφλησει οτι θα κερδιζατε απο περυσι κι ολας...
και η οποια τυγχανει να ειναι και ο ''αιωνιος'' αντιπαλος σας....οπου επισηε τυγχανει να ειναι και στην χειροτερη αγωνιστικη κατασταση τωντελευταιων χρονων....

συμβιβαστειτε με αυτο....

γιατι απλα ...

Χ Α Σ Α Τ Ε !!

...και δεν θα ηταν τοσο ηδονικη η ΗΤΤΑ σας, αν δεν ειχατε πρηξει τα παπαρια σε ολο τον κοσμο με τις μπουρδολογια σας προ του ντερμπυ και πριν καλα - καλα ξεκινησει το πρωταθλημα....

παμε παλι ...

Χ Α Σ Α Τ Ε .... ok?

blueblack
07/11/2006, 22:18
τα σκηνικά με την Αργεντινή τα ξέρω αν κ δεν ζούσα υπάρχουν πολλά κείμενα κ εχω διαβάσει για την απάτη που παίχτηκε με το Περού....κ φυσικά την πλήρωσε η Βραζιλία

τώρα για τον ΠΑΟ ευχαριστώ για τις πληροφορίες...σίγουρα το παιχνίδι με τον Αστέρα βρομούσε...
κάποου αναφέρει ότι βρόμαγε κ ο αγώνας με την Έβερτον αλλά δεν κατάλαβα πως μπορύσε να πιέσει το καθεστώς τους άγγλους??? πως τελικά έφτασε ο Παναθηναϊκός να παίξει με τον Αστέρα....πως απέκλεισε όλες τις ομάδες???
ας πούμε τι ρόλο έπαιξε η Έβερτον??? ήταν μούφα κ αυτός ο αποκλεισμός...????

OXI ΦΙΛΕ ΜΟΥ........

Τά μάτς μέ τήν Έβερτον ήταν πεντακάθαρα,άπλά έκείνη τή μέρα στήν Άγγλία ό Οίκονομόπουλος
έπιανε τά ...ΑΠΙΑΣΤΑ.....όπως ό Στεργιούδας μέ τή Ντέρμπυ....!!!!!!!
Άποτέλεσμα ..κατεβασμένα τά ρολλά....!!!!!
Έκτός άπό αύτές τίς δύο όμάδες ό ΠΑΟ δέν είχε κανένα άλλο μεγάλο άντίπαλο
γιά τόν τελικό ,νομίζω καί τήν Τσέχικη Σλόβαν άν θυμάμαι καλά...
Δέν ήταν τόσοι πολλοί άγώνες τότε στό πρωταθλητριών....!!!!!
Άπλά Ίταλοί ,Γερμανοί πέσαν άπό τήν άλλη μεριά τού Άγιαξ....
μέ τόν μεγάλο Χουλσώφ Σουρμπίρ καί Κάιζερ....!!!!!!!!!!!
Δέν ήταν πολλοί οί άντίπαλοι πρός τόν τελικό.....
Ξεκίνησε σάν ένα παραμύθι καί έγινε τό ΘΑΥΜΑ...σάν αύτό πού ζήσαμε στό EURO.....!!!!!!!
Μόνο πού έκεί τότε τά πράμματα ήταν πολύ πιό εύκολα άπό τό EURO....!!!!!!!!!!
Όπως λοιπόν ή ίστορία τό 1978 έγραψε ARGENTINA....
έτσι καί σύ σάν φίλαθλος τού ΠΑΟ πρέπει νάσαι περήφανος γιά έκείνο τόν τελικό....!!!!!!
Πού έβγαλε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ στούς δρόμους νά πανηγυρίζει....!!!!!!!
ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΙΔΙ ΤΟΤΕ.....!!!!
Πράμμα πού δέ ντρέπομαι νά πώ πώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΡΑ.....
μέ τόν άπαράδεκτο ΟΣΦΠ...!!!!!!!!!!!!
Άντίθετα χαρά μου τά βράδυα τής Τετάρτης είναι νά βλέπω αύτή τήν όμάδα νά τρώει...
ΦΑΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.....
ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ....!!!!!!!!

kalant
07/11/2006, 22:22
Kαλα ...
Ουτε να χανετε δε ξερετε....ειπαμε καταλαβαινω οτι σας τσουζει , αλλα παλι για παστελια μιλατε και για πρωταθληματα και για Μαηδες και για κουπες στα λιμανια .... αυτα ξερετε, σε αυτα εχετε μαθει και μεχρι εκει ειναι οι οριζοντες σας....και το χειροτερο απ΄ολα ειναι οτι εχετε πειστει πως καταφερνετε κατι σπουδαιο , αξιο λογου και θαυμασμου , ικανο να σας κανει να παρετε διαρκειας , να γραφτειτε μελη , να αγοραζετε τον πρωταθλητη κ.τ.λ. - κ.τ.λ....

Μονο ενας εδωσε σημασια σε αυτο :

....και αυτος ηταν αεκτζης....

Ειπα , δεν χαιρομε τοσο για την νικη επι του ''αιωνιου''.... δηλαδη με τι να χαρω? Πεθαμενοι vs Ξοφλημενους? γιατι περι αυτου επροκειτο το Κυριακατικο ματς και εχω τα αρχιδια να το πω!

Και επισης δεν εχω κανενα προβλημα να παραδεχτω οτι ειμαι ΑΝΤΙολυμπιακος μεχρι το κοκκαλο...
και αυτο δεν οφειλετε στο σωματειο , αλλα στον τροπο με τον οποιο συμπεριφεροντε οι οπαδοι του μια ζωη...οπως τωρα π.χ....πιανονται απο μια προταση και εκτοξευουν κυματα πηχτης βλακειας ...χειλιοειπωμενα κλισε , οτιδηποτε για να αποδειξουν την υπεροχη τους (ε?) και οτι ειναι υπερομαδαρα και ''θρυλος'' και χεσε μεσα....για αυτο γουσταρω να τον πινετε παντου και παντα και δεν εχω οπως ειπα κανενα προβλημα να το πω....

Λοιπον....

Χ Α Σ Α Τ Ε ....

και χασατε απο μια ομαδα που ειχτε προεξοφλησει οτι θα κερδιζατε απο περυσι κι ολας...
και η οποια τυγχανει να ειναι και ο ''αιωνιος'' αντιπαλος σας....οπου επισηε τυγχανει να ειναι και στην χειροτερη αγωνιστικη κατασταση τωντελευταιων χρονων....

συμβιβαστειτε με αυτο....

γιατι απλα ...

Χ Α Σ Α Τ Ε !!

...και δεν θα ηταν τοσο ηδονικη η ΗΤΤΑ σας, αν δεν ειχατε πρηξει τα παπαρια σε ολο τον κοσμο με τις μπουρδολογια σας προ του ντερμπυ και πριν καλα - καλα ξεκινησει το πρωταθλημα....

παμε παλι ...

Χ Α Σ Α Τ Ε .... ok?

ετσι μπραβο γραψε κι αλλα...

μια φορα στις τοσες παιρνεις ενα ντερμπυ, βγαλτο μην το κρατας μεσα σου...

zzr2005
08/11/2006, 11:57
OXI ΦΙΛΕ ΜΟΥ........

Τά μάτς μέ τήν Έβερτον ήταν πεντακάθαρα,άπλά έκείνη τή μέρα στήν Άγγλία ό Οίκονομόπουλος
έπιανε τά ...ΑΠΙΑΣΤΑ.....όπως ό Στεργιούδας μέ τή Ντέρμπυ....!!!!!!!
Άποτέλεσμα ..κατεβασμένα τά ρολλά....!!!!!
Έκτός άπό αύτές τίς δύο όμάδες ό ΠΑΟ δέν είχε κανένα άλλο μεγάλο άντίπαλο
γιά τόν τελικό ,νομίζω καί τήν Τσέχικη Σλόβαν άν θυμάμαι καλά...
Δέν ήταν τόσοι πολλοί άγώνες τότε στό πρωταθλητριών....!!!!!
Άπλά Ίταλοί ,Γερμανοί πέσαν άπό τήν άλλη μεριά τού Άγιαξ....
μέ τόν μεγάλο Χουλσώφ Σουρμπίρ καί Κάιζερ....!!!!!!!!!!!
Δέν ήταν πολλοί οί άντίπαλοι πρός τόν τελικό.....
Ξεκίνησε σάν ένα παραμύθι καί έγινε τό ΘΑΥΜΑ...σάν αύτό πού ζήσαμε στό EURO.....!!!!!!!
Μόνο πού έκεί τότε τά πράμματα ήταν πολύ πιό εύκολα άπό τό EURO....!!!!!!!!!!
Όπως λοιπόν ή ίστορία τό 1978 έγραψε ARGENTINA....
έτσι καί σύ σάν φίλαθλος τού ΠΑΟ πρέπει νάσαι περήφανος γιά έκείνο τόν τελικό....!!!!!!
Πού έβγαλε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ στούς δρόμους νά πανηγυρίζει....!!!!!!!
ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΙΔΙ ΤΟΤΕ.....!!!!
Πράμμα πού δέ ντρέπομαι νά πώ πώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΡΑ.....
μέ τόν άπαράδεκτο ΟΣΦΠ...!!!!!!!!!!!!
Άντίθετα χαρά μου τά βράδυα τής Τετάρτης είναι νά βλέπω αύτή τήν όμάδα νά τρώει...
ΦΑΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.....
ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ....!!!!!!!!

ευχαριστώ φίλε για τις πληφορίες
απλά με εξοργίζει ο μηδενισμός αυτής της επιτυχίας από κάποιους που δεν γνωρίζουν τίποτα για τις συνθήκες εκείνης της εποχής...και πετάνε ένα απλό η Χούντα σας πήγε στον τελικό επειδή έτυχε να το ακούσουν από ένα Τσουκαλά

αμφιβάλλω αν αυτά που έγραψες τα γνώριζε κανείς εδώ μέσα...
πάντως επειδή εχω δει το βίντεο του τελικού σχετικά καλά στάθηκε ο Παναθηναϊκός αν εξαιρέσεις κανα 15λεπτο που χάθηκε το τόπι....και απέναντι στον υπερηχιτικό Αγιαξ, την απόλυτη μηχανή του ευρωπαικού ποδοσφαίρου....

blueblack
08/11/2006, 18:42
ευχαριστώ φίλε για τις πληφορίες
απλά με εξοργίζει ο μηδενισμός αυτής της επιτυχίας από κάποιους που δεν γνωρίζουν τίποτα για τις συνθήκες εκείνης της εποχής...και πετάνε ένα απλό η Χούντα σας πήγε στον τελικό επειδή έτυχε να το ακούσουν από ένα Τσουκαλά

αμφιβάλλω αν αυτά που έγραψες τα γνώριζε κανείς εδώ μέσα...
πάντως επειδή εχω δει το βίντεο του τελικού σχετικά καλά στάθηκε ο Παναθηναϊκός αν εξαιρέσεις κανα 15λεπτο που χάθηκε το τόπι....και απέναντι στον υπερηχιτικό Αγιαξ, την απόλυτη μηχανή του ευρωπαικού ποδοσφαίρου....

ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ.......

Ήταν ένας άνισος άγώνας.........
Μιά μηχανή τού ποδοσφαίρου πού γυμναζόταν 2 φορές καί 3 τή βδομάδα
πάνω στήν άμμο πού όταν έμπαινε στό γήπεδο πετούσε.....!!!!!!!!!
Μιά όμάδα πού όταν έδινε τό σύνθημα ό Σουρμπίρ σέντερ μπάκ.....
έφευγε μπροστά γιά τό τεχνητό offside καί όλοι οί άντίπαλοι πάθαιναν
πλάκα......
Μέχρι νά βρεθεί πώς θά σπάσει αύτό τό τεχνητό offside.....
ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.....καί ό Αίαντας πήρε πολλά κύπελλα.....!!!!!!!!!!
Έβλεπες ξαφνικά 5 καί 6 παίκτες πάνω σου, όρμαγαν όλοι μαζί ,
ούτε ή μπάλλα δέν πέρναγε καί βρίσκονταν μέ 7-8 παίκτες ξαφνικά
στήν περιοχή σου....!!!!!!!!
Στά κόρνερ δέ ,κάθονταν στή γραμμή τής περιοχής καί όρμούσαν όλοι μαζί,
κάποιος θά στήν έριχνε τήν κεφαλιά...!!!!!!
Αύτή ή όμάδα ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΣΤΙΒΟ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.....
Αύτή ρήμαξε τό ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ....καί έπαιζε τούς Ίταλούς γιά πλάκα....
Άν ύπήρχε στοίχημα τότε...ΘΑ ΤΑΧΑΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙ.....!!!!!!!!!!
Άπέναντι λοιπόν σέ αύτή τήν έπανάσταση τού ποδοσφαίρου,
όταν πήγε νά παίξει ό ΠΑΟ .....όλοι ξέραμε τί θά γίνει....!!!!!!
Άλλά σέ αύτόν τόν άγώνα ΕΝΑΝ ΤΕΛΙΚΟ...άκόμα καί ό Άγιαξ ήταν σφικτός...!!!
Παρόλα αύτά τούς πήγε καί τό μάτς άφού άπό τό 5ο λεπτό ήταν μπροστά
μέ έκείνη τήν στριφτή κεφαλιά...!!!!
ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΕΛΙΚΟΣ....
Όσο ξέραμε ότι ή Μπάρτσα πέρυσι θά τόπαιρνε ....
έτσι καί τότε ξέραμε ποιός θά τό πάρει...
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕ ΜΕΙΩΣΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟ....
τόν έβλεπε όλος ό πλανήτης...!!!!
Ή Εύρωπαίκή καταξίωση τού ΠΑΟ πέρασε μέσα άπό κείνο τό μάτς....!!!!!
Αύτό πού ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΠΟΤΕ Ο ΜΙΣΗΤΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΣΑΣ...!!!!!!!!
Γιά τήν ίστορία ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΑΞ....
όταν ήρθε κάποια στιγμή τό τέλος .....
κατέληξε στήν ΑΕΚ...στά γεράματα του Ο ΦΑΝΤΡΟΚ...ό γνωστός παππούς..!!!
Μέ αύτόν λοιπόν ή ΑΕΚ έγραψε ίστορία,κάνοντας μιά μεγάλη πορεία καί
έφθασε στόν ήμιτελικό τού ΟΥΕΦΑ όπου άποκλείστεικε άπό τή μεγάλη
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ τής έποχής έκείνης....!!!!!!!!
Καί τότε στό ΟΥΕΦΑ παίζαν όλοι οί δεύτεροι.....,άντιλαμβάνεσαι τί σημαίνει αύτό..
....!!!!!!!!
ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΘΥΜΩΜΑΣΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ....!!!!!!!!!

ΕΝΩ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ......προσπαθούν νά ξεχάσουν τίς ΕΦΤΑΡΕΣ.....
μετρώντας.....

ΚΑΛΠΙΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ.....!!!!!!!!!!!!

Τέτοιοι πού είναι αύτό τούς άξίζει.......!!!!!!!!!!!

arxaios
08/11/2006, 19:27

ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΘΥΜΩΜΑΣΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ....!!!!!!!!!

ΕΝΩ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ......προσπαθούν νά ξεχάσουν τίς ΕΦΤΑΡΕΣ.....
μετρώντας.....

ΚΑΛΠΙΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ.....!!!!!!!!!!!!

Τέτοιοι πού είναι αύτό τούς άξίζει.......!!!!!!!!!!!

Τι το θες το κουταλάκι,
να ΤΟΥΣ δίιιιιιιιινεις το φαρμααααάκιιιιιιι...............
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
:beer: :beer: :beer:

oiko1979
08/11/2006, 21:36
ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΡΕΙΕΣ...

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗ ΠΕΡΣΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗ ΘΥΜΑΣΤΕ??ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ???

ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...:rotflmao:

ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΠΑΠΥΡΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΙ???

ΤΙΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΣ???:rotflmao: :rotflmao:

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΙΤΛΟ...

ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ???

ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ???:wave2:

ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ???:wave2:

ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ???:wave2:

ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ???:wave2:

Η ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΕΛΑΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΠΡΟΣ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ...

ΝΑ ΚΛΑΙΤΕ...ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ...ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ...ΝΑ ΜΕΜΨΟΙΜΗΡΕΙΤΕ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ...

ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΘΕ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΤΟ ΓΑΥΡΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ <<ΕΓΧΩΡΙΕΣ>> ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΣΑΣ...

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ....

blueblack
09/11/2006, 05:25
ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΡΕΙΕΣ...

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗ ΠΕΡΣΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗ ΘΥΜΑΣΤΕ??ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ???

ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...:rotflmao:

ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΠΑΠΥΡΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΙ???

ΤΙΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΣ???:rotflmao: :rotflmao:

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΙΤΛΟ...

ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ???

ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ???:wave2:

ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ???:wave2:

ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ???:wave2:

ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ???:wave2:

Η ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΕΛΑΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΠΡΟΣ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ...

ΝΑ ΚΛΑΙΤΕ...ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ...ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ...ΝΑ ΜΕΜΨΟΙΜΗΡΕΙΤΕ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ...

ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΘΕ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΤΟ ΓΑΥΡΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ <<ΕΓΧΩΡΙΕΣ>> ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΣΑΣ...

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ....

ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ...........

ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΕ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ.........!!!!!!!!!!

Ότι θές,ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ, πάντα στή ζωή σου........!!!!!!
Ούτε ό έπικεφαλής Δημοσίων Σχέσεων τού θρύνου σας δέν θά είχε τέτοια άποψη....!!!!!!!!
Ή ΑΕΚ σταμάτησε πιά νά έχει σκοπό τής ύπαρξης της τά δύο μάτς τό χρόνο,όπως τήν πρώτη
πενταετία τής ΚΑΛΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΣΑΣ .......!!!!!!!!!!!
Τότε , ξέρεις έσύ ,τότε πού ΣΑΣ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ 10 ή ΕΝΝΙΑ ΜΟΝΙΜΩΣ,τότε μέ τό μεγάλο
προπονητή,μέ αύτόν πού ΑΝΕΝΤΙΜΑ πήρε μέχρι καί τούς μασσέρ άπό τή ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ...!!!!
Τότε πού άναγκάσατε...ΤΗ ΜΙΣΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.....νά κάτσει κάτω.....!!!!!!!!!
Τότε πού είχαμε 7 παίκτες έμείς καί 6 ό ΠΑΟ στήν ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ....καί σείς παίρνατε
τούς τίτλους μέ τόν άναπληρωματικό Βενετίδη τού EURO.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τότε πού μετά άπό τά 5 δοκάρια ΜΑΣ ΕΣΦΑΞΕ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ.......γιά νά
πάρετε καί τό κύπελλο γιά νά γίνει καλό τό πανηγύρι.....!!!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ......!!!!!!!!
ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΕ ΓΑΥΡΕ........!!!!!!!
ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ.....!!!!!!!!!
Καί μένω μέ τήν έλπίδα καί τή χαρά πώς φέτος μέ τούς.....
ΤΟΖΑ.......
ΧΕTΕΜΑΙ...........
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ........
ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ...........
ΚΑΠΕΤΑΝΟ..............
ΛΑΓΟ................
ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑ......!!!!!!!!!!!!!
καί κάτι δανεικούς άπό δώ καί άπό κεί......κάθομαι τίς Τετάρτες ,τά βράδυα.....καί
κάνω όνειρα,νικώντας έστω καί αύτές τίς όμάδες.....!!!!!!!!
ΕΣΥ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ ΙΣΟΒΙΕ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ.....
ΤΙ ΟΝΕΙΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ....!!!!!!!!!!
Τό μόνο πού έχεις νά σκέφτεσαι είναι τό πώς θά ...
ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΡΝΕΔΕΣ.......!!!!!!!!!!!!
Γιατί όλη σας ή αύτοκρατορία είναι χτισμένη πάνω στό ΨΕΜΜΑ καί στήν ΑΔΙΚΙΑ...!!!!!
Προσφέροντας άλλο ένα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.....μέ θεούς καί δαίμονες μαζί σου....!!!!!
Άντε λοιπόν γλέντα το άπό τώρα στό λέω μέ σιγουριά,μήν άνησυχείς....!!!!!!!
και άσε το CH.L.....γιά τού χρόνου ΠΑΛΙ.....όπως είπε, καί ό πρόεδρος....!!!!!!
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ είχατε μιά άτυχία φέτος,άφού σάς τό ύποσχέθηκε.....
τού χρόνου.....ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ......!!!!!!!!!

MA TI ΒΛΗΜΜΑ....!!!!!!!!!

υγ.Εύτυχώς πού διαβάζω καί μερικούς Όλυμπιακούς έδώ μέσα.....!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΠΩΣ Ο TROOPER....!!!!!!!

arxaios
09/11/2006, 07:30
ΟΙΚΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ....................................

σιμπληρωνετε κατά βούληση !

Gandalf dr685sm
09/11/2006, 08:46
iriniaa... .

Ανέφερες τον ημιτελικό με Juvendus... αλλά δεν είπες το σημαντικότερο... οτι η ΑΕΚ έχασε στο δεύτερο ημίχρονο μιας και στο πρώτο , με το σκόρ που είχε τελειώσει είχε ελπίδες. Το τελικό 4-2 , αν θυμάμαι απο όσα μου είχε πεί ο πατέρας μου (η χρονολογία τότε με έφερνε σε πολύ μικρή ηλικία!)
ήταν και φάνηκε σαν κοροιδία προς τους περισσότερους φιλάθολυς τους ΑΕΚ, που υποστήριζαν οτι έχασαν με "κατεβασμένα τα χέρια"....(καλά αυτό αν θέλουμε το πιστεύουμε!)

Είναι ενας προ-ημιτελικός UEFA (για τους 4)που όπως είπες , έγινε με τις δευτεραθλήτριες, υπό βροχή και ενα γήπεδο τιγκαρισμένο μέχρι τα μπούνια υπό καταρρακτώδη βροχή...(έχω videaki).

Τι να μας πουν οι γαύροι τώρα;... Εδώ με την ομάδα που έχουμε και θεωρητικά μιλώντας πάντα (με ελαχιστότατες και φανταστικές ελπίδες) θέλουμε να μας χαρίσει μια νίκη ή ισοπαλία η Μίλαν εδώ και νίκη στο Βέλγιο για να περάσουμε στο Β γύρο του CH.L!!!

Οι γάυροι είναι στον πάτο και ετοιμάζονται να δούνε ΑΝ μπορούνε να περάσουνε UEFA(!!!). Εκεί που θα τους περιμένει ο ΠΑΟ , με τα δικά του χάλια, αλλά πρώτος στον όμιλο του (!!!!).

Άστους λοιπόν φίλε μου, να γκαρίζουν και να δούμε να πάμε την Κυριακή αυτήν με Λάρισσα και να ετοιμαζόμαστε για sold out με Milan (1500 Εισητήρια με Μίλαν , την πρώτη κιόλας ώρα!!!)

Gandalf

blueblack
09/11/2006, 09:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
iriniaa... .

Ανέφερες τον ημιτελικό με Juvendus... αλλά δεν είπες το σημαντικότερο... οτι η ΑΕΚ έχασε στο δεύτερο ημίχρονο μιας και στο πρώτο , με το σκόρ που είχε τελειώσει είχε ελπίδες. Το τελικό 4-2 , αν θυμάμαι απο όσα μου είχε πεί ο πατέρας μου (η χρονολογία τότε με έφερνε σε πολύ μικρή ηλικία!)
ήταν και φάνηκε σαν κοροιδία προς τους περισσότερους φιλάθολυς τους ΑΕΚ, που υποστήριζαν οτι έχασαν με "κατεβασμένα τα χέρια"....(καλά αυτό αν θέλουμε το πιστεύουμε!)

Είναι ενας προ-ημιτελικός UEFA (για τους 4)που όπως είπες , έγινε με τις δευτεραθλήτριες, υπό βροχή και ενα γήπεδο τιγκαρισμένο μέχρι τα μπούνια υπό καταρρακτώδη βροχή...(έχω videaki).

Τι να μας πουν οι γαύροι τώρα;... Εδώ με την ομάδα που έχουμε και θεωρητικά μιλώντας πάντα (με ελαχιστότατες και φανταστικές ελπίδες) θέλουμε να μας χαρίσει μια νίκη ή ισοπαλία η Μίλαν εδώ και νίκη στο Βέλγιο για να περάσουμε στο Β γύρο του CH.L!!!

Οι γάυροι είναι στον πάτο και ετοιμάζονται να δούνε ΑΝ μπορούνε να περάσουνε UEFA(!!!). Εκεί που θα τους περιμένει ο ΠΑΟ , με τα δικά του χάλια, αλλά πρώτος στον όμιλο του (!!!!).

Άστους λοιπόν φίλε μου, να γκαρίζουν και να δούμε να πάμε την Κυριακή αυτήν με Λάρισσα και να ετοιμαζόμαστε για sold out με Milan (1500 Εισητήρια με Μίλαν , την πρώτη κιόλας ώρα!!!)

Gandalf

4-1 HTAN TO MATΣ.................

Μέ τόν Λάζαρο Παπαδόπουλο νά ίσοφαρίσει στό τέλος τού ήμιχρόνου...
Μέ 1-1 στό ήμίχρονο καί τήν ΑΕΚ νά πετάει κάποιοι είπαν ότι στό δεύτερο.......!!!!!!!!!!!!!????
Τώρα δέν άντέξαμε...???? μέ άντίπαλο έκείνη τήν ύπερομάδα...Υπήρχε κάτι. μελανό..???
Πάντως άν έβλεπες τό μάτς έλεγες ότι στό δεύτερο ήταν θέμα χρόνου τό γκόλ γιά μάς...
Καί όμως ....!!!!!!!!!!!
Έπαιξε τελικό καί τό πήρε άμέσως μετά ..
Έκείνα τά μάτς ήταν τό είσιτήριο γιά τόν τελικό.........

oiko1979
09/11/2006, 12:46

Ότι θές,ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ, πάντα στή ζωή σου........!!!!!!
Ούτε ό έπικεφαλής Δημοσίων Σχέσεων τού θρύνου σας δέν θά είχε τέτοια άποψη....!!!!!!!!
Ή ΑΕΚ σταμάτησε πιά νά έχει σκοπό τής ύπαρξης της τά δύο μάτς τό χρόνο,όπως τήν πρώτη
πενταετία τής ΚΑΛΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΣΑΣ .......!!!!!!!!!!!
Τότε , ξέρεις έσύ ,τότε πού ΣΑΣ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ 10 ή ΕΝΝΙΑ ΜΟΝΙΜΩΣ,τότε μέ τό μεγάλο
προπονητή,μέ αύτόν πού ΑΝΕΝΤΙΜΑ πήρε μέχρι καί τούς μασσέρ άπό τή ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ...!!!!
Τότε πού άναγκάσατε...ΤΗ ΜΙΣΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.....νά κάτσει κάτω.....!!!!!!!!!
Τότε πού είχαμε 7 παίκτες έμείς καί 6 ό ΠΑΟ στήν ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ....καί σείς παίρνατε
τούς τίτλους μέ τόν άναπληρωματικό Βενετίδη τού EURO.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τότε πού μετά άπό τά 5 δοκάρια ΜΑΣ ΕΣΦΑΞΕ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ.......γιά νά
πάρετε καί τό κύπελλο γιά νά γίνει καλό τό πανηγύρι.....!!!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ......!!!!!!!!
ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΕ ΓΑΥΡΕ........!!!!!!!
ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ.....!!!!!!!!!

ΕΙΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΥ , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ , ΠΕΦΤΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ???ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΠΟΣΑ ΕΙΧΕ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΣΑΣ ΣΤΑΥΡΩΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ 1 ΗΤΑΝ?2 ΗΤΑΝ?ΜΑΛΛΟΝ 6 ΖΕΣΤΑ ΤΕΜΑΧΙΑ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΩ...

ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΩ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ???3-0 ΜΕ ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ...

ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΣΤΗ ΡΟΔΟ 1-0 ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΟΥΛΟ???ΜΙΛΑΣ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΚΑΛΠΙΚΑ...

ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ???

ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ , ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ...

ΕΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΚΛΑΜΨΕΙΣ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΑΨΕΣ ΜΟΝΟ , ΟΤΙ ΑΙΩΝΙΑ ΣΑΣ ΑΔΙΚΟΥΝ , ΚΟΝΤΕΥΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ...

Gandalf dr685sm
09/11/2006, 13:04
ρε συ oiko... είπαμε να πικάρουμε ο ένας τον άλλον , αλλά να μην λέμε και ανακρίβειες εντελώς..

Ποιό πρωτάθλημα μας χαρίσατε;... Το 3-0 με τον Δημητριάδη , θα μπορούσε να ήταν και 1-0 ... αλλά το να κερδίσετε μέσα στην Φιλαδέλφεια με 35.000 κόσμο απο πάνω και όταν η ΑΕΚ έπαιζε , διαπιστευμένα τότε , την καλύτερη μπάλα , απέναντι στον ΟΣΦΠ των πέτρινων χρόνων, μόνο σαν ανέκδοτο ακούγεται.

Για την 6αρα που λες... τι να πούμε μείς για κάτι goal στο 90φεύγα απο Κατσουράνη , απο τον Καραγκιοζόπουλο, απο τον Νικολαϊδη (που σας είχε κάνει πελάτες σαν ποδοσφαιριστής)...

και τα λοιπά.

Για το πέστε κάτω... μαζί σου.. έπρεπε να πάρει την ομάδα και να φύγει απο το γήπεδο με τα αίσχη της διαιτησίας που είχαν γίνει (9 παίκτες είχαν μείνει μέσα , απο ανύπαρκτες κάρτες και φάουλ). ΜΟυ αρέσει που το διατυμπανίζετε και σαν κατόρθωμα να μεταφέρετε την παράγκα στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Να σου θυμίσω μήπως και την μασωνεία την προπέρισινη στον ημιτελικό κυπέλου , που μέχρι και τον φροντιστή απέβαλε το κοράκι μπας και κερδίζατε;... Και έπρεπε να το βάλουμε μόνοι μας, μέσα στο Καραϊσκάκη , μιας και δεν μπορούσαν τα "παληκάρια"σας.

Τι να μας πείτε ρε κακομοίρηδες των κορνέδων , που κάθε φορά που χάνετε , φέρνετε την καταστροφή;

Τι να μας πείτε και απο ρεκόρ κόσμου.. όταν στο μεταξύ μας παιχνίδι , ειχαμε 63.800 αν θυμάμαι καλά τα εισητήρια μέσα στο ΟΑΚΑ... και φέτος 20.000+ διαρκείας. Κόσμο μπορεί να έχετε και παθιασμένο μάλιστα... αλλά η φάση είναι οτι έχει απογοητευτεί τόσο πολύ με τα χάλια σας, που δεν πατάνε στο γήπεδο σας, ούτε καν τα εγγεγραμένη μέλη με διαρκείας...

Για την Γ Εθνική που το λέτε συνέχεια ρε λαμόγια, που αδειάσατε την Πειραιώς για να φέρετε τον Ντέταρι , δεν θα έπρεπε να μιλάτε... Πάγωμα των χρεών για 1,5 χρόνο για να ξεπληρώσει ο Κόκκαλης τα σπασμένα , ΧΩΡΙΣ ΤΟΚΟΥΣ!

Στην τελική τα δικά μας χρέη που μειώθηκαν/παραγράφηκαν ήταν προς τρίτους με συμφωνία δική τους.. Προς το δημόσιο , ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΚΕ... αίντε λαμόγια , που μιλάτε χωρίς να γνωρίζετε... Διαβάστε τι λέει το άρθρο 44 και μετά ελάτε να μας πείτε.

Καθίστε κεί , στον Πειραιά να παίρνετε κούπες Ελληνικού Πρωταθλήματος και Κύπελα εδώ, νομίζοντας οτι όλα είναι καθαρά και αναίμακτα. Όταν το μοτο, "Να νικά το Αιγάλεω και ο ΟΣΦΠ και οι άλλοι να πάνε να γαμ..." είχε γίνει σημαία της ΕΠΟ.
Όταν Νικάκης και λοιποί Κορακο-αρχηγοί, όριζαν διαιτησίες κατά τις διαταγές του Ρέντη.

Αίντε που βγάλατε και γλώσσα μετά την βρώμα και την δυσωδία που σκορπίσατε στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Και ο Καπετάνιος έκανε... και ο Καράς-Μελισσανίδης έκαναν... αλλά τουλάχιστον άφηναν και κανένα άλλο να παίζει μπάλα και να πάρει κανά αποτέλεσμα... Εσείς ρε παράσιτα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ακόμα και όταν δεν παίζετε , πρέπει να πάρετε το αποτέλεσμα , ακόμα και αν το σφύριγμα θα βγάλει μάτι.

Gandalf

blueblack
09/11/2006, 13:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
ρε συ oiko... είπαμε να πικάρουμε ο ένας τον άλλον , αλλά να μην λέμε και ανακρίβειες εντελώς..

Ποιό πρωτάθλημα μας χαρίσατε;... Το 3-0 με τον Δημητριάδη , θα μπορούσε να ήταν και 1-0 ... αλλά το να κερδίσετε μέσα στην Φιλαδέλφεια με 35.000 κόσμο απο πάνω και όταν η ΑΕΚ έπαιζε , διαπιστευμένα τότε , την καλύτερη μπάλα , απέναντι στον ΟΣΦΠ των πέτρινων χρόνων, μόνο σαν ανέκδοτο ακούγεται.

Για την 6αρα που λες... τι να πούμε μείς για κάτι goal στο 90φεύγα απο Κατσουράνη , απο τον Καραγκιοζόπουλο, απο τον Νικολαϊδη (που σας είχε κάνει πελάτες σαν ποδοσφαιριστής)...

και τα λοιπά.

Για το πέστε κάτω... μαζί σου.. έπρεπε να πάρει την ομάδα και να φύγει απο το γήπεδο με τα αίσχη της διαιτησίας που είχαν γίνει (9 παίκτες είχαν μείνει μέσα , απο ανύπαρκτες κάρτες και φάουλ). ΜΟυ αρέσει που το διατυμπανίζετε και σαν κατόρθωμα να μεταφέρετε την παράγκα στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Να σου θυμίσω μήπως και την μασωνεία την προπέρισινη στον ημιτελικό κυπέλου , που μέχρι και τον φροντιστή απέβαλε το κοράκι μπας και κερδίζατε;... Και έπρεπε να το βάλουμε μόνοι μας, μέσα στο Καραϊσκάκη , μιας και δεν μπορούσαν τα "παληκάρια"σας.

Τι να μας πείτε ρε κακομοίρηδες των κορνέδων , που κάθε φορά που χάνετε , φέρνετε την καταστροφή;

Τι να μας πείτε και απο ρεκόρ κόσμου.. όταν στο μεταξύ μας παιχνίδι , ειχαμε 63.800 αν θυμάμαι καλά τα εισητήρια μέσα στο ΟΑΚΑ... και φέτος 20.000+ διαρκείας. Κόσμο μπορεί να έχετε και παθιασμένο μάλιστα... αλλά η φάση είναι οτι έχει απογοητευτεί τόσο πολύ με τα χάλια σας, που δεν πατάνε στο γήπεδο σας, ούτε καν τα εγγεγραμένη μέλη με διαρκείας...

Για την Γ Εθνική που το λέτε συνέχεια ρε λαμόγια, που αδειάσατε την Πειραιώς για να φέρετε τον Ντέταρι , δεν θα έπρεπε να μιλάτε... Πάγωμα των χρεών για 1,5 χρόνο για να ξεπληρώσει ο Κόκκαλης τα σπασμένα , ΧΩΡΙΣ ΤΟΚΟΥΣ!

Στην τελική τα δικά μας χρέη που μειώθηκαν/παραγράφηκαν ήταν προς τρίτους με συμφωνία δική τους.. Προς το δημόσιο , ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΚΕ... αίντε λαμόγια , που μιλάτε χωρίς να γνωρίζετε... Διαβάστε τι λέει το άρθρο 44 και μετά ελάτε να μας πείτε.

Καθίστε κεί , στον Πειραιά να παίρνετε κούπες Ελληνικού Πρωταθλήματος και Κύπελα εδώ, νομίζοντας οτι όλα είναι καθαρά και αναίμακτα. Όταν το μοτο, "Να νικά το Αιγάλεω και ο ΟΣΦΠ και οι άλλοι να πάνε να γαμ..." είχε γίνει σημαία της ΕΠΟ.
Όταν Νικάκης και λοιποί Κορακο-αρχηγοί, όριζαν διαιτησίες κατά τις διαταγές του Ρέντη.

Αίντε που βγάλατε και γλώσσα μετά την βρώμα και την δυσωδία που σκορπίσατε στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Και ο Καπετάνιος έκανε... και ο Καράς-Μελισσανίδης έκαναν... αλλά τουλάχιστον άφηναν και κανένα άλλο να παίζει μπάλα και να πάρει κανά αποτέλεσμα... Εσείς ρε παράσιτα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ακόμα και όταν δεν παίζετε , πρέπει να πάρετε το αποτέλεσμα , ακόμα και αν το σφύριγμα θα βγάλει μάτι.

Gandalf

ΤΖΑΜΠΑ ΣΑΛΙΟ ΚΑΙ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ....!!!!!
Πολύ γούσταρα όταν έβλεπα κάτι τέτοιους τύπους...
νά πανηγυρίζουν....μέ αύτούς πού ξάπλωσαν κάτω....
ΤΟ ΘΕΟ ΔΕΛΛΑ....
ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΖΑΓΟΡΑΚΗ.....
ΤΟ ΜΑΓΟ ΤΣΙΑΡΤΑ.....
ΛΑΚΗ......
ΝΤΕΜΗ......
ΚΑΨΗ....ήταν καί αύτός κάτω...!!!!!!!
ΓΙΓΑΝΤΑ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ......
έναν φιναλίστ Εύρώπης τόν ΖΗΚΟ....καί αύτός ξαπλωμένος ήτανε....!!!!!!
ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ......
ΓΑΥΡΕ....??????????
ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΣ ΤΟ EURO......
ΘΥΜΑΣΑΙ......??????

XTMPAM
09/11/2006, 14:01
ΠΑΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0
5/11/2006

Με εδυσκόλεψε πολύ του Μουνιόθ η ρίμα.
Και του 'κοψα το όνομα για να μας πάνε πρίμα.

Μα τελικά ο Μουνιόθ την έφερε στον Θρύλο.
Κι ο Σόλιντ ο προπονητής το έχαψε το μήλο.

Λάου λάου το πήγαιναν οι δύο μονομάχοι.
Και ξαφνικά με αυτογκόλ εβγήκαμ' απ' τη μάχη

Ο Μουνιόθ, γαυράκια μου, ήτανε διαβασμένος.
Κι ο Σόλιντ με τις αλλαγές πάντοτε γελασμένος.

Βάζελοι και χανούμισσες χαρήκαν το στραπάτσο.
Κοντεύουν να μας πιάσουνε, γαύροι μου, απ’ το μπράτσο.

Φάνηκε να σνομπάρουμε του ΠΑΟ την ομάδα.
Κι η τύχη μάς τιμώρησε με μιαν αυτογκολάρα.

Ακουσα τον Καστίγιο και έμεινα κολόνα.
Κάποτε και στον ΠΑΟ μας θα δώσουμ' έναν αγώνα.

Αυτή η ήττα, γαύροι μου, μπορεί να ωφελήσει.
Γιατί τον γαύρο Κόκκαλη θα τον προβληματίσει.

:rotflmao: :rotflmao:

SPORAKIAS
09/11/2006, 18:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
ΠΑΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0
5/11/2006

Με εδυσκόλεψε πολύ του Μουνιόθ η ρίμα.
Και του 'κοψα το όνομα για να μας πάνε πρίμα.

Μα τελικά ο Μουνιόθ την έφερε στον Θρύλο.
Κι ο Σόλιντ ο προπονητής το έχαψε το μήλο.

Λάου λάου το πήγαιναν οι δύο μονομάχοι.
Και ξαφνικά με αυτογκόλ εβγήκαμ' απ' τη μάχη

Ο Μουνιόθ, γαυράκια μου, ήτανε διαβασμένος.
Κι ο Σόλιντ με τις αλλαγές πάντοτε γελασμένος.

Βάζελοι και χανούμισσες χαρήκαν το στραπάτσο.
Κοντεύουν να μας πιάσουνε, γαύροι μου, απ’ το μπράτσο.

Φάνηκε να σνομπάρουμε του ΠΑΟ την ομάδα.
Κι η τύχη μάς τιμώρησε με μιαν αυτογκολάρα.

Ακουσα τον Καστίγιο και έμεινα κολόνα.
Κάποτε και στον ΠΑΟ μας θα δώσουμ' έναν αγώνα.

Αυτή η ήττα, γαύροι μου, μπορεί να ωφελήσει.
Γιατί τον γαύρο Κόκκαλη θα τον προβληματίσει.

:rotflmao: :rotflmao:

καλο φιλε μου - πολυ καλο :beer:

arxaios
09/11/2006, 18:04
ΤΖΑΜΠΑ ΣΑΛΙΟ ΚΑΙ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ....!!!!!
Πολύ γούσταρα όταν έβλεπα κάτι τέτοιους τύπους...
νά πανηγυρίζουν....μέ αύτούς πού ξάπλωσαν κάτω....
ΤΟ ΘΕΟ ΔΕΛΛΑ....
ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΖΑΓΟΡΑΚΗ.....
ΤΟ ΜΑΓΟ ΤΣΙΑΡΤΑ.....
ΛΑΚΗ......
ΝΤΕΜΗ......
ΚΑΨΗ....ήταν καί αύτός κάτω...!!!!!!!
ΓΙΓΑΝΤΑ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ......
έναν φιναλίστ Εύρώπης τόν ΖΗΚΟ....καί αύτός ξαπλωμένος ήτανε....!!!!!!
ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ......
ΓΑΥΡΕ....??????????
ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΣ ΤΟ EURO......
ΘΥΜΑΣΑΙ......??????

και να συνεχίσω..........

ΜΠΑΣΙΝΑΣ
ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ
ΦΥΣΣΑΣ
ΣΕϊΤΑΡΙΔΗΣ
ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΓΚΟΥΜΑΣ

οι παικταράδες του "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ" ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που ήταν ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
:wave2: :wave2: :wave2:

VegasKitty
09/11/2006, 18:12
Μα βρε παιδια μου, γιατι δεν αφηνετε τα "γαυρακια" να λενε αυτα που λενε....

Αφου δε ξερουν καλυτερα, και να ξερουν, ειναι ελαχιστοι αυτοι που θα παραδεχτουν οτι οι παιχτες του Παναθηναϊκου μας βγαζουν παντα ασπροπρωσοπους στην Ευρωπη....

Γιατι αν δεν ηταν και για τις εμφανισεις του Παο στην Ευρωπη, δεν θα ειχαμε Ελληνικες ομαδες να μας εκπροσωπουν στο Champions League και στο UEFA (γιατι αμα περιμεναμε απο τον Ολυμπιακο ζητω που καηκαμε.....):winka:

SPORAKIAS
09/11/2006, 18:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Μα βρε παιδια μου, γιατι δεν αφηνετε τα "γαυρακια" να λενε αυτα που λενε....

Αφου δε ξερουν καλυτερα, και να ξερουν, ειναι ελαχιστοι αυτοι που θα παραδεχτουν οτι οι παιχτες του Παναθηναϊκου μας βγαζουν παντα ασπροπρωσοπους στην Ευρωπη....

Γιατι αν δεν ηταν και για τις εμφανισεις του Παο στην Ευρωπη, δεν θα ειχαμε Ελληνικες ομαδες να μας εκπροσωπουν στο Champions League και στο UEFA (γιατι αμα περιμεναμε απο τον Ολυμπιακο ζητω που καηκαμε.....):winka:

λοιπον εσυ δεν πας πισω στο μαντρι σου και αφησε τα γαυρακια στην ησυχια τους :mad:

VegasKitty
09/11/2006, 18:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
λοιπον εσυ δεν πας πισω στο μαντρι σου και αφησε τα γαυρακια στην ησυχια τους :mad:

Μπα, γιατι σε πειραξε που εχω αποψη επι του θεματος????

Too bad!!!! :a22: :a22:

Εγω εχω αποθημενα με αυτη την ομαδα εδω και πολλα χρονια (απο τοτε δλδ που αρχισα να ειμαι και σε ομαδα του Παο) και εβλεπα τη συμπεριφορα της δηθεν ομαδας Ολυμπιακου προς τις γυναικες αθλητριες..... :mad:

SPORAKIAS
09/11/2006, 18:28
Μπα, γιατι σε πειραξε που εχω αποψη επι του θεματος????

Too bad!!!! :a22: :a22:

Εγω εχω αποθημενα με αυτη την ομαδα εδω και πολλα χρονια (απο τοτε δλδ που αρχισα να ειμαι και σε ομαδα του Παο) και εβλεπα τη συμπεριφορα της δηθεν ομαδας Ολυμπιακου προς τις γυναικες αθλητριες..... :mad:

μη μου πεις .... gentleman :rotflmao:

σε τι ομαδα...? .αν επιτρεπεται !

VegasKitty
09/11/2006, 18:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
μη μου πεις .... gentleman :rotflmao:

σε τι ομαδα...? .αν επιτρεπεται !

Μεχρι να αλλαξεις ομαδα δεν επιτρεπετε.... :nono:

:a22: :a22:

oiko1979
09/11/2006, 20:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
και να συνεχίσω..........

ΜΠΑΣΙΝΑΣ (O looser αρχηγός δε μας κάνει...)
ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ (Τρέχει πάρα πολύ δε μας κάνει...)
ΦΥΣΣΑΣ (Επαιξε στη τσόντα της ριζούπολης δε μας κάνει..)
ΣΕϊΤΑΡΙΔΗΣ (Εχουμε το ΒΥΝΤΡΑ κορυφαίο μπακ δεκαετίας δε μας κάνει...)
ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ (θέλει να πληρώνεται δε μας κάνει...)
ΚΥΡΙΑΚΟΣ (Το μοντέλο δε μας κάνει...)
ΓΚΟΥΜΑΣ (κοκο γιατί σε άλλη ομάδα ούτε για φροντιστή δε με παίρνουν...)

ΣΟΒΑΡΑ Ε??ΒΑΖΕΛΑΡΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ???

ΓΙΑ ΘΥΜΙΣΟΥ ΠΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΤΙΜΗΣΕΙ...

ΓΙΑ ΘΥΜΙΣΟΥ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΣΑΣ...

ΓΙΑ ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ...

ΓΙΑ ΘΥΜΙΣΟΥ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΝΥΧΤΑ ΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ,LOOSERS , ΑΜΠΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ...

ΔΕ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΜΝΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ...ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΓΑΡ....

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

el_hymador
09/11/2006, 21:28
Λακταριος, ο (lactarius) (Μυκητας)
Γενος Βασιδιομυκητων Υμενομυκητων που ανηκει στην ταξη Αγαρικωδη , οικογενεια Russulaceae.Περιλαμαβανει 120 περιπου ειδη , που απαντουν κυριως στις ευκρατες περιοχες.Τα ειδη του λακταριου θεωρουνται εδωδιμα.Ενα απο τα κοινοτερα ειδη ειναι το L.deliciosus , περιζητητο για την ωραια γευση του.Αλλα παρεμφερη , αλλα κατωτερης ποιοτητος ειδη ειναι τα sanguifluus , resinus και scrobiculatus.

...το post εχει ξεφυγει απο καιρο και ο καθενας λεει οτι μαλακια του καπνισει ....

arxaios
09/11/2006, 22:12
ΣΟΒΑΡΑ Ε??ΒΑΖΕΛΑΡΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ???

ΓΙΑ ΘΥΜΙΣΟΥ ΠΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΤΙΜΗΣΕΙ...

ΓΙΑ ΘΥΜΙΣΟΥ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΣΑΣ...

ΓΙΑ ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ...

ΓΙΑ ΘΥΜΙΣΟΥ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΝΥΧΤΑ ΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ,LOOSERS , ΑΜΠΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ...

ΔΕ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΜΝΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ...ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΓΑΡ....

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

M@Λ@ΚΙ@Σ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ, ΠΡΟΣΧΟΜΕΕΕΕΕΕΕΕΝΝΝΝΝ !!!!!!!!!!!!!!!!

:a31: :a31: :a31:

oiko1979
09/11/2006, 22:55
M@Λ@ΚΙ@Σ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ, ΠΡΟΣΧΟΜΕΕΕΕΕΕΕΕΝΝΝΝΝ !!!!!!!!!!!!!!!!

:a31: :a31: :a31:

ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ...

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΚΑΤΑΔΥΚΝΕΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ...

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ...

ΜΙΑ ΖΩΗ...

ΚΟΤΕΣ

arxaios
10/11/2006, 00:25
Στα έχω πει και παλιότερα....................
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!!
ΑΝΤΕ ΑΠΟ 'ΔΩ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ
:yuck: :yuck: :yuck:
ΕΧΕΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΑΜΟΙΒΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΗΣ

blueblack
10/11/2006, 04:58
Λακταριος, ο (lactarius) (Μυκητας)
Γενος Βασιδιομυκητων Υμενομυκητων που ανηκει στην ταξη Αγαρικωδη , οικογενεια Russulaceae.Περιλαμαβανει 120 περιπου ειδη , που απαντουν κυριως στις ευκρατες περιοχες.Τα ειδη του λακταριου θεωρουνται εδωδιμα.Ενα απο τα κοινοτερα ειδη ειναι το L.deliciosus , περιζητητο για την ωραια γευση του.Αλλα παρεμφερη , αλλα κατωτερης ποιοτητος ειδη ειναι τα sanguifluus , resinus και scrobiculatus.

...το post εχει ξεφυγει απο καιρο και ο καθενας λεει οτι μαλακια του καπνισει ....

ΡΕ ΚΟΥΚΛΕ.......

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ......ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.....
Γιά άθλητικά μιλάμε,ΠΑΟ καί ΟΣΦΠ......καί ΑΕΚ......καί ΤΡΙΚΑΛΑ...!!!!!!

Άσε νά χαλαρώσουμε λίγο....!!!!!!!!!!

Εύτυχώς πού πέρασε τό ΧΑΙΔΑΡΙ.....καί άπλά ντρέπομαι καί στεναχωριέμαι....!!!!!!!!
Άν περνάγαμε έμείς....
θά ντρεπόμουνα....
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ....!!!!!!!!!

Gandalf dr685sm
10/11/2006, 08:48
Εύτυχώς πού πέρασε τό ΧΑΙΔΑΡΙ.....καί άπλά ντρέπομαι καί στεναχωριέμαι....!!!!!!!!
Άν περνάγαμε έμείς....
θά ντρεπόμουνα....
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ....!!!!!!!!!

Σωστό ... πάρα πολύ σωστό και το επικροτώ και εγώ!

Gandalf

VegasKitty
10/11/2006, 10:00
Στα έχω πει και παλιότερα....................
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!!
ΑΝΤΕ ΑΠΟ 'ΔΩ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ
ΕΧΕΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΑΜΟΙΒΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΗΣ

μη με κοροϊδεψετε, αλλα τι ειναι η "αμοιβαδα"???? :look:

zzr2005
10/11/2006, 11:19
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
μη με κοροϊδεψετε, αλλα τι ειναι η "αμοιβαδα"???? :look: [/QUOTE

ΑΜΟΙΒΑΔΑ: ΜΟΝΟΚΥΤΤΑΡΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΔΙΚΥΤΤΑΡΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ
ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΓΑΥΡΟΣ!!!:lol:

VegasKitty
10/11/2006, 11:27

ΑΜΟΙΒΑΔΑ: ΜΟΝΟΚΥΤΤΑΡΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΔΙΚΥΤΤΑΡΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

Αααα..... Εμ γιαυτο δεν το ηξερα, γιατι δεν ασχολουμε με "γαυρους".....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
10/11/2006, 13:20

και η ονομασια του στα λατινικα ειναι: gamikulus opadius ageladotrofius.:winka:

ετσι για να μαθενουμε και λιγο απο βιολογια:evil:

:smokin:

idi
10/11/2006, 13:42
ΕΙΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΥ , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ , ΠΕΦΤΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ???ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...

κ.ΠΟΝΤΙΚΗΣ (απλο μελος ή υπαλληλος???)

ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΠΟΣΑ ΕΙΧΕ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΣΑΣ ΣΤΑΥΡΩΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ 1 ΗΤΑΝ?2 ΗΤΑΝ?ΜΑΛΛΟΝ 6 ΖΕΣΤΑ ΤΕΜΑΧΙΑ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΩ...

σε αυτη την εποχη ηταν που τρογατε τις φουτσες χααχχαχα εισαι ασχετος :lol:

ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΩ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ???3-0 ΜΕ ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ...

παλι τα ιδια? το μονο πρωταθλημα που χαριστηκε ηταν το προπερσυνο απο εμας σε εσας με την ισοπαλια στη Λεοφωρο

ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΣΤΗ ΡΟΔΟ 1-0 ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΟΥΛΟ???ΜΙΛΑΣ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΚΑΛΠΙΚΑ...

χαχαα εισαι εντελως καμμενος υπαλληλος... :lol: ο καραγκιοζοπουλος σας μαμησε το 89 στο ΟΑΚΑ
στη ροδο παιξαμε 2 φορες και τη δευτερη χασαμε στο παιχνιδι που εγινε γιατι σβηστηκαν τα φωτα στη φιλλαδελφια (ενω το σκορ ηταν 1-1) και τη πρωτη σας μαμησε ο μπατιστα
δεν εχεις πει κουβεντα για τα παιχνιδια που η παραγκα κανονιζε να παιξουμε σαν "γηπεδουχοι" εμεις στα 23 σημεια της ελλαδας.... κρητη, τρικαλα κτλ..

ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ???

εσυ επρεπε να παιζεις Δ απο την εποχη Κοσκοτα... :lol:

ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ , ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ...

ειμαστε εδω ομως :lol: κοιτα το παιχνιδι ΑΕΚ-ΜΙΛΑΝ σε 15 μερες να δεις που ειμαστε χαχχα τοσο πολυ ποναγε η πουτσα του Ντεμη που θες να ξεχασεις???

ΕΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΚΛΑΜΨΕΙΣ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΑΨΕΣ ΜΟΝΟ , ΟΤΙ ΑΙΩΝΙΑ ΣΑΣ ΑΔΙΚΟΥΝ , ΚΟΝΤΕΥΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ... :lol:

οπως ειδες παραπανω... δε σου τα λενε καλα στη ΘΥΡΑ 7 οι τσουκαλαδες.... ζητα νεο μαθημα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

VegasKitty
10/11/2006, 18:32
Ξερετε τι εχω παρατηρισει....

Οτι σχεδον παντα, ολες οι ομαδες ειναι εναντιον του Ολυμπιακου....

Και οχι οτι ειναι λογο ποιοτητας (το αφηνω τελειως ασχολιαστο...) αλλα γενικοτερα για τα ολα τεκτενομενα που παντα βουηζουν γυρο απο τον Ολυμπιακο, και συνηθως εχουν και ασχημο φοντο....

Και μετα εχουν το θρασος οι Ολυμπιακοι να μας λενε οτι επιδη περνουν το πρωταθλημα ειναι και καπιοι.. Και οτι το περνουν επιδη ειναι η καλυτερη ομαδα.... :uplate:

Ναμουν και γω Κοκκαλης και θα σας ελεγα εγω μετα....

TROOPER
11/11/2006, 01:44
Ξερετε τι εχω παρατηρισει....

Οτι σχεδον παντα, ολες οι ομαδες ειναι εναντιον του Ολυμπιακου....

Και οχι οτι ειναι λογο ποιοτητας (το αφηνω τελειως ασχολιαστο...) αλλα γενικοτερα για τα ολα τεκτενομενα που παντα βουηζουν γυρο απο τον Ολυμπιακο, και συνηθως εχουν και ασχημο φοντο....

Και μετα εχουν το θρασος οι Ολυμπιακοι να μας λενε οτι επιδη περνουν το πρωταθλημα ειναι και καπιοι.. Και οτι το περνουν επιδη ειναι η καλυτερη ομαδα.... :uplate:

Ναμουν και γω Κοκκαλης και θα σας ελεγα εγω μετα....

επειδη και μικρη εισαι και ελαφρως ασχετη...μαθε πρωτα ποιος ηταν ο ματζαβελακης και ο πουμπλης,μαθε για το ασμα του πανταζη ολα τα λεφτα λουλουδια,το ματσακι ΦΙΛΙΚΟ παρακαλω με την ομαδα των ΝΑΖΙ και για τη στιχομιθεια μεταξυ σιδερη και ΠΑΤΤΑΚΟΥ και μετα ελα να ξαναμιλησεις και εσυ....ως τοτε τσινγκολελετα μαζι με τους αλλους(βαζελακια δε ξεχναμε)....:evil:

υ.γ.παντα θα προσπαθεις να ριξεις καπως τον πρωτο,τον εχοντα δυναμη,τον κραταιο και αιωνιο επιβητορα...ειναι νομος της φυσης...

και οσο για τον κοκκαλη...σας τον χαριζω !!!!!!!!!!!!

blueblack
11/11/2006, 06:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
επειδη και μικρη εισαι και ελαφρως ασχετη...μαθε πρωτα ποιος ηταν ο ματζαβελακης και ο πουμπλης,μαθε για το ασμα του πανταζη ολα τα λεφτα λουλουδια,το ματσακι ΦΙΛΙΚΟ παρακαλω με την ομαδα των ΝΑΖΙ και για τη στιχομιθεια μεταξυ σιδερη και ΠΑΤΤΑΚΟΥ και μετα ελα να ξαναμιλησεις και εσυ....ως τοτε τσινγκολελετα μαζι με τους αλλους(βαζελακια δε ξεχναμε)....:evil:

υ.γ.παντα θα προσπαθεις να ριξεις καπως τον πρωτο,τον εχοντα δυναμη,τον κραταιο και αιωνιο επιβητορα...ειναι νομος της φυσης...

και οσο για τον κοκκαλη...σας τον χαριζω !!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ................

Καί γιά τόν Χουάν Ραμόν Μπουμπλί[ή]ς καί γιά τά ύπόλοιπα....!!!!!!!
Άλλά όταν ΑΥΤΗ Η ΠΡΩΤΙΑ καί ή βαρβατίλα τού πρώτου έχει νά κάνει μέ τή
Στάζι...............
ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΡΑΓΕ..........νά παραβλέπεις ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ...
καί νά μάς.....ΤΟΝ ΧΑΡΙΖΕΙΣ....???????
Μήπως καί τότε .......
ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΤΟΣ.....?????
Καί πολλοί δεύτεροι....????
Αυτοί όμως χτύπησαν καί έναν ...ΤΕΛΙΚΟ...!!!!!!!!
ΕΣΕΙΣ...?????
ΤΙ...????
Μόνο πρώτοι στό χωριό...!!!!!!
Μέχρι καί οί κάφροι σταμάτησαν νά τό τρώνε αύτό τό παραμύθι...!!!!!!!!!
Γιαυτό ....ΚΑΘΕ ΟΚΤΩΒΡΙΟ.....έχετε πιά μεγάλο πρόβλημα...!!!!!
Τό Μάιο τό πανηγυράκι.....
Τό καλοκαίρι τό μπλα-μπλά....θά πάρω θά κάνω,θά ράνω....
μέχρι καί θά πάρουμε τό κύπελλο Εύρώπης άκουσα γιά φέτος λόγω ΟΑΚΑ...!!!!!!!
Ό χορός κρατάει μέχρι τόν Όκτώβρη,ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ άπό καμμιά Σαχτάρ καί φτού καί άπό τήν
άρχή...!!!!!!
Είναι καλά στημμένο τό μαγαζί φίλε trooper.....
Έγώ γιά τόν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ έμαθα μεγαλώνοντας ότι είναι ή όμάδα τού ΠΕΙΡΑΙΑ καί τής
ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑΣ.....!!!!!!
ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ
ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ
ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟ ΜΟΥΡΑΓΙΟ
ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΩ ΜΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ...!!!!!!!!

Μέ αύτόν τόν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μεγάλωσα έγώ φίλε...
Καί όταν μπήκα γιά πρώτη φορά στό Καραισκάκη τό 1970 ,έπειδή έκανα στίβο τότε σάν άθλητής Έθνικής Όμάδας ένιωσα...ΔΕΟΣ...!!!!!!
Πώς έκείνη ή όμάδα μέ τόν...
ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΚΟΣΜΟ...κατάντησε έτσι..????
Γιά μένα ό ΘΡΥΛΟΣ στάμάτησε κάπου έκεί στούς....
ΣΙΔΕΡΗ....
ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ....
ΖΑΝΤΕΡΟΓΛΟΥ.....
ΑΓΑΝΙΑΝ......
ΜΠΟΤΙΝΟ........
ΕΜΠΑΙΝΕ ΓΙΟΥΤΣΟ...!!!
ΥΒ...ΥΒ...ΥΒ..ΥΒ..!!!!!!
Άντε καί στούς τελευταίους ΒΙΕΡΑ καί ΔΕΛΗΚΑΡΗ....!!!!!
Μετά ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΑΟΣ....μέ τή γνωστή κραυγή ...
................ΠΟΥΣΤΑΡΑ
ΒΑΛΤΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...!!!!!!!!
20 χρόνια...πάει ΓΑΜΗΘΗΚΕ τό ποδόσφαιρο.......
ΚΑΙ......καί άκολούθησε σάν όδοστρωτήρας ό μέγας μπίζνεσμαν.....!!!!!!!!!
ΠΑΡΕ άλλα 10 χρόνια....!!!!!!!!
Πού νά άντέξει τό καημένο....!!!!!!!

ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΛΟΔΕΡΝΕΙ.....!!!!!!!

Δέν μπορείς λοιπόν φίλε μου....ΝΑ ΑΓΝΟΕΙΣ....τό πώς καί τό γιατί καί νά λές άπλά...
ότι ό νόμος είναι μέ τό δυνατό καί ότι σάς ζηλεύουμε....!!!!!!!!
Ούτε νά ξεπλένεσαι καί νά νιώθεις λιγώτερο ένοχος παραθέτοντας τίς άνομίες καί τίς
βρωμιές τών άλλων στό παρελθόν..
Δέν σέ άπαλλάσει άπό τίποτε αύτό.....!!!!!!!!!
Οί λέξεις ΙΣΟΝΟΜΙΑ καί ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.....
είναι πολύ μακρυά άπό τόν σημερινό....ΘΡΥΝΟ πιά...!!!!!!
Γιατί τόν άν παραμένει θρύλος στό γήπεδο δέ μού λέει ΤΙΠΟΤΕ...!!!
Είναι πιά ΘΡΥΝΟΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ .....
ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΑΓΑΠΑΜΕ .....
ΤΟ
ΔΙΚΑΙΟ........
ΤΗΝ
ΑΛΗΘΕΙΑ.......
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.....!!!!!!!

υγ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ....έτσι έχει γλύκα αύτό τό άθλημα.Είναι τό ΜΟΝΟ πράμμα στόν
κόσμο ΑΚΟΜΑ...πού ό μικρός μπορεί νά κερδίζει τόν ΜΕΓΑΛΟ....!!!!!!
ΝΤΡΟΠΗ γιά τόν μαλάκα πού ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ....ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ...!!!!

TROOPER
11/11/2006, 14:46
ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ................

Καί γιά τόν Χουάν Ραμόν Μπουμπλί[ή]ς καί γιά τά ύπόλοιπα....!!!!!!!
Άλλά όταν ΑΥΤΗ Η ΠΡΩΤΙΑ καί ή βαρβατίλα τού πρώτου έχει νά κάνει μέ τή
Στάζι...............
ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΡΑΓΕ..........νά παραβλέπεις ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ...
καί νά μάς.....ΤΟΝ ΧΑΡΙΖΕΙΣ....???????
Μήπως καί τότε .......
ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΤΟΣ.....?????
Καί πολλοί δεύτεροι....????
Αυτοί όμως χτύπησαν καί έναν ...ΤΕΛΙΚΟ...!!!!!!!!
ΕΣΕΙΣ...?????
ΤΙ...????
Μόνο πρώτοι στό χωριό...!!!!!!
Μέχρι καί οί κάφροι σταμάτησαν νά τό τρώνε αύτό τό παραμύθι...!!!!!!!!!
Γιαυτό ....ΚΑΘΕ ΟΚΤΩΒΡΙΟ.....έχετε πιά μεγάλο πρόβλημα...!!!!!
Τό Μάιο τό πανηγυράκι.....
Τό καλοκαίρι τό μπλα-μπλά....θά πάρω θά κάνω,θά ράνω....
μέχρι καί θά πάρουμε τό κύπελλο Εύρώπης άκουσα γιά φέτος λόγω ΟΑΚΑ...!!!!!!!
Ό χορός κρατάει μέχρι τόν Όκτώβρη,ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ άπό καμμιά Σαχτάρ καί φτού καί άπό τήν
άρχή...!!!!!!
Είναι καλά στημμένο τό μαγαζί φίλε trooper.....
Έγώ γιά τόν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ έμαθα μεγαλώνοντας ότι είναι ή όμάδα τού ΠΕΙΡΑΙΑ καί τής
ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑΣ.....!!!!!!
ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ
ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ
ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟ ΜΟΥΡΑΓΙΟ
ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΩ ΜΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ...!!!!!!!!

Μέ αύτόν τόν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μεγάλωσα έγώ φίλε...
Καί όταν μπήκα γιά πρώτη φορά στό Καραισκάκη τό 1970 ,έπειδή έκανα στίβο τότε σάν άθλητής Έθνικής Όμάδας ένιωσα...ΔΕΟΣ...!!!!!!
Πώς έκείνη ή όμάδα μέ τόν...
ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΚΟΣΜΟ...κατάντησε έτσι..????
Γιά μένα ό ΘΡΥΛΟΣ στάμάτησε κάπου έκεί στούς....
ΣΙΔΕΡΗ....
ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ....
ΖΑΝΤΕΡΟΓΛΟΥ.....
ΑΓΑΝΙΑΝ......
ΜΠΟΤΙΝΟ........
ΕΜΠΑΙΝΕ ΓΙΟΥΤΣΟ...!!!
ΥΒ...ΥΒ...ΥΒ..ΥΒ..!!!!!!
Άντε καί στούς τελευταίους ΒΙΕΡΑ καί ΔΕΛΗΚΑΡΗ....!!!!!
Μετά ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΑΟΣ....μέ τή γνωστή κραυγή ...
................ΠΟΥΣΤΑΡΑ
ΒΑΛΤΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...!!!!!!!!
20 χρόνια...πάει ΓΑΜΗΘΗΚΕ τό ποδόσφαιρο.......
ΚΑΙ......καί άκολούθησε σάν όδοστρωτήρας ό μέγας μπίζνεσμαν.....!!!!!!!!!
ΠΑΡΕ άλλα 10 χρόνια....!!!!!!!!
Πού νά άντέξει τό καημένο....!!!!!!!

ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΛΟΔΕΡΝΕΙ.....!!!!!!!

Δέν μπορείς λοιπόν φίλε μου....ΝΑ ΑΓΝΟΕΙΣ....τό πώς καί τό γιατί καί νά λές άπλά...
ότι ό νόμος είναι μέ τό δυνατό καί ότι σάς ζηλεύουμε....!!!!!!!!
Ούτε νά ξεπλένεσαι καί νά νιώθεις λιγώτερο ένοχος παραθέτοντας τίς άνομίες καί τίς
βρωμιές τών άλλων στό παρελθόν..
Δέν σέ άπαλλάσει άπό τίποτε αύτό.....!!!!!!!!!
Οί λέξεις ΙΣΟΝΟΜΙΑ καί ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.....
είναι πολύ μακρυά άπό τόν σημερινό....ΘΡΥΝΟ πιά...!!!!!!
Γιατί τόν άν παραμένει θρύλος στό γήπεδο δέ μού λέει ΤΙΠΟΤΕ...!!!
Είναι πιά ΘΡΥΝΟΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ .....
ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΑΓΑΠΑΜΕ .....
ΤΟ
ΔΙΚΑΙΟ........
ΤΗΝ
ΑΛΗΘΕΙΑ.......
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.....!!!!!!!

υγ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ....έτσι έχει γλύκα αύτό τό άθλημα.Είναι τό ΜΟΝΟ πράμμα στόν
κόσμο ΑΚΟΜΑ...πού ό μικρός μπορεί νά κερδίζει τόν ΜΕΓΑΛΟ....!!!!!!
ΝΤΡΟΠΗ γιά τόν μαλάκα πού ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ....ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ...!!!!

φιλε να ξερεις οτι εγω προσωπικα ντρεπομαι για ολα οσα εκαναν απο την 10ετια που εναφερεις και μετα στον κοσμο της ομαδας και στην ιδια την ομαδα μου.να ξερεις οτι ειμαι αντικοκκαλικος ,ειμαι βαμενος γαυρος αλλα απο αυτους που δεν ειναι μελη,που αρωσταινουνε με την ομαδα και μας εχουνε κοψει το γηπεδο και ολα αυτα εξαιτιας της νοσηρης λογικης που πλεον επικρατει στο ελληνικο ποδοσφαιρο.
οπως εσυ ετσι και εγω με τον ολυμπιακο του πειραια,της φτωχολογιας και της απλοικοτητας των ανθρωπων εχω μεγαλωσει.η ντομπροσυνη ειναι αυτη που με εκανε ολυμπιακο η οποια ειχε να κανει με τους καθημερινους ανθρωπους του λιμανιου και οχι με την εταιρια που εχει στησει καποιος(δε με νοιαζει πως τον λενε).για να καταληξω λοιπον συμφωνω απολυτος με αυτα που λες...αλλα γυρνοντας πισω στο σημερα εχω να σου πω πως η ανεβαινεις σε ενα τρενο η σε πατανε ολα τα υπολοιπα.με διαφορα καποιων χρονων δυστυχως ολες οι ομαδες εκει θα καταντησουν και η δικια σου μεσα σε αυτες...ηδη κανει τα βηματα της...τι να κανουμε φιλε...τα πραγματα αλλαζουν και απο τα χρονια που εγω βρισκομαι εν ζωη καταληγω πως αλλαζουν προς το χειροτερο(οχι μονο σε οτι εχει να κανει με τις ομαδες μας)

blueblack
12/11/2006, 09:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
φιλε να ξερεις οτι εγω προσωπικα ντρεπομαι για ολα οσα εκαναν απο την 10ετια που εναφερεις και μετα στον κοσμο της ομαδας και στην ιδια την ομαδα μου.να ξερεις οτι ειμαι αντικοκκαλικος ,ειμαι βαμενος γαυρος αλλα απο αυτους που δεν ειναι μελη,που αρωσταινουνε με την ομαδα και μας εχουνε κοψει το γηπεδο και ολα αυτα εξαιτιας της νοσηρης λογικης που πλεον επικρατει στο ελληνικο ποδοσφαιρο.
οπως εσυ ετσι και εγω με τον ολυμπιακο του πειραια,της φτωχολογιας και της απλοικοτητας των ανθρωπων εχω μεγαλωσει.η ντομπροσυνη ειναι αυτη που με εκανε ολυμπιακο η οποια ειχε να κανει με τους καθημερινους ανθρωπους του λιμανιου και οχι με την εταιρια που εχει στησει καποιος(δε με νοιαζει πως τον λενε).για να καταληξω λοιπον συμφωνω απολυτος με αυτα που λες...αλλα γυρνοντας πισω στο σημερα εχω να σου πω πως η ανεβαινεις σε ενα τρενο η σε πατανε ολα τα υπολοιπα.με διαφορα καποιων χρονων δυστυχως ολες οι ομαδες εκει θα καταντησουν και η δικια σου μεσα σε αυτες...ηδη κανει τα βηματα της...τι να κανουμε φιλε...τα πραγματα αλλαζουν και απο τα χρονια που εγω βρισκομαι εν ζωη καταληγω πως αλλαζουν προς το χειροτερο(οχι μονο σε οτι εχει να κανει με τις ομαδες μας)

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ...........

Τό 70 γινόταν μία ληστεία κάθε τρία χρόνια καί τώρα κάθε Παρασκευή
ληστεύουν τήν τράπεζα τής γειτονιάς μου.....!!!!!
Έχει άλλάξει τρομερά ή δομή τής κοινωνίας σήμερα..
Τίς άδερφές ΟΤΑΝ τίς πέρναμε χαμπάρι τίς φωνάζαμε...ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ...καί τίς
πετάγαμε λεμόνια,
καί τώρα βγαίνουν στήν TV......καί μάς δηλώνουν ΕΙΜΑΙ GAY......!!!!!!!!
Kαί θέλουν νά υίοθετήσουν καί παιδιά τά...ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΑ.....!!!!
Τώρα γιά τά τραίνα πού λές....
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ........δέν ένδιαφέρομαι καί δέν μέ νοιάζει νά άνέβω σέ κανένα
τραίνο πού θά κινείται μέ κάρβουνο άπό ......
ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ........
ΑΔΙΚΙΑ.........
ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΙΚΑΙΟΥ........
ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΗΘΟΥΣ.......!!!!!!!!!!!
Καί άν ή όμάδα μου τό καβαλλήσει αύτό τό τραίνο δέ θά πάψω νά φωνάζω
καί νά κράζω για άδικίες όπως τό προχθεσινό ΠΕΝΑΛΤΥ , μέ τό Χαιδάρι.....!!!!!!
Ότι καί νά συμβεί στό μέλλον .....
ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ.....!!!!!

dresg
12/11/2006, 16:37
xa xa xa xa

blueblack
12/11/2006, 18:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από dresg
xa xa xa xa

ΤΟ xa xa xa.............

Γιά τίς άδερφές ήτανε....?????

Μήπως σέ ένόχλησε...????

xa xa xa xa....!!!!!!!

TROOPER
12/11/2006, 21:38
Ότι καί νά συμβεί στό μέλλον .....
ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ.....!!!!!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!:wave2:

:beer:

dresg
12/11/2006, 22:53
ΤΟ xa xa xa.............

Γιά τίς άδερφές ήτανε....?????

Μήπως σέ ένόχλησε...????

xa xa xa xa....!!!!!!!

Οχι.............για την ΑΕΚ ήτανε........χα χα χα χα

:lol: :lol:

idi
12/11/2006, 23:26

χα χα χα χα χα (5 χα)

για τον γαυρο ηταν :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

blueblack
13/11/2006, 06:12

ΛΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ..........

Είσαι έκτός θέματος, νά μήν πώ τίποτε άλλο......

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΤΩΡΑ....!!!!!!!!!

bmw δέν έχεις...???? Τί περιμένεις...!!!!!!!!!

dresg
13/11/2006, 18:25
ΛΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ..........

Είσαι έκτός θέματος, νά μήν πώ τίποτε άλλο......

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΤΩΡΑ....!!!!!!!!!

bmw δέν έχεις...???? Τί περιμένεις...!!!!!!!!!

Ναι bmw έχω και είμαι ευχαριστημένος (άνοιξε άλλο post στις διαμάχες αν θέλεις για τη διαφωνία σου με αυτό).
Το αν είμαι εκτός θέματος το ξέρω μόνο εγώ.........και όταν κάνεις ένα αστείο να είσαι έτοιμος να δεχθείς ένα αστείο,αλλιώς μη το κάνεις καθόλου.

Πάντα φιλικά.

blueblack
13/11/2006, 22:50
Ναι bmw έχω και είμαι ευχαριστημένος (άνοιξε άλλο post στις διαμάχες αν θέλεις για τη διαφωνία σου με αυτό).
Το αν είμαι εκτός θέματος το ξέρω μόνο εγώ.........και όταν κάνεις ένα αστείο να είσαι έτοιμος να δεχθείς ένα αστείο,αλλιώς μη το κάνεις καθόλου.

Πάντα φιλικά.

KOYKΛΕ ΜΟΥ...........

Δέ σχολιάζω γιά αύτοκίνητα έδώ μέσα......

Άν όμως μού πείς πού άστειεύτηκα σέ αύτά πού έγραφα στόν TROOPER....
έγώ άλλάζω τό μηχανάκι μου καί παίρνω bmw....!!!!!!!
Άν γενικά μέ βλέπεις κάπου νά άστειεύομαι ή καί έλαφρώς νά είρωνεύομαι
δεκτό......
ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ TROOPER....!!!!!!!!!
Γιαυτό λοιπόν ή ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΗΣΟΥΝ......ή πολύ κακή έκτίμηση τής
κουβέντας μου μέ τόν φίλο έκανες.....έκεί ...ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ.........!!!!!!
Τέλος πάντων ,δέ νομίζω ότι χρειάζεται νά τό συνεχίσουμε άλλο,άπλά έκείνο πού μέ πείραξε
ήταν ότι τή στιγμή πού μίλησα μέ τόση νοσταλγία καί άγάπη γιά έποχές πού όλα ήταν
ΑΛΗΘΙΝΑ......ήρθες έσύ τελείως άκαιρα νά παρέμβεις καί νά κάνεις πλάκα....!!!!!!!!!!
Δεκτή ή πλάκα ,
δεκτό τό μπινελίκι,
δεκτή ή καζούρα,
ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ.....!!!!!!!!
Δέν πάς μέ τό μαγιώ στήν έκκλησία.....!!!!
Στή θάλασσα δέν θά σού πεί κανείς τίποτε........!!!!!!!!!
Τώρα γιά τό bmw τί νά σού πώ.....ΚΟΥΡΑΓΙΟ..... :lol:

υγ.Πολύ πιό φιλικά άπό όσο πιστεύεις.....!!!!!!!!!

dresg
14/11/2006, 18:45
KOYKΛΕ ΜΟΥ...........

Δέ σχολιάζω γιά αύτοκίνητα έδώ μέσα......

Άν όμως μού πείς πού άστειεύτηκα σέ αύτά πού έγραφα στόν TROOPER....
έγώ άλλάζω τό μηχανάκι μου καί παίρνω bmw....!!!!!!!
Άν γενικά μέ βλέπεις κάπου νά άστειεύομαι ή καί έλαφρώς νά είρωνεύομαι
δεκτό......
ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ TROOPER....!!!!!!!!!
Γιαυτό λοιπόν ή ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΗΣΟΥΝ......ή πολύ κακή έκτίμηση τής
κουβέντας μου μέ τόν φίλο έκανες.....έκεί ...ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ.........!!!!!!
Τέλος πάντων ,δέ νομίζω ότι χρειάζεται νά τό συνεχίσουμε άλλο,άπλά έκείνο πού μέ πείραξε
ήταν ότι τή στιγμή πού μίλησα μέ τόση νοσταλγία καί άγάπη γιά έποχές πού όλα ήταν
ΑΛΗΘΙΝΑ......ήρθες έσύ τελείως άκαιρα νά παρέμβεις καί νά κάνεις πλάκα....!!!!!!!!!!
Δεκτή ή πλάκα ,
δεκτό τό μπινελίκι,
δεκτή ή καζούρα,
ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ.....!!!!!!!!
Δέν πάς μέ τό μαγιώ στήν έκκλησία.....!!!!
Στή θάλασσα δέν θά σού πεί κανείς τίποτε........!!!!!!!!!
Τώρα γιά τό bmw τί νά σού πώ.....ΚΟΥΡΑΓΙΟ..... :lol:

υγ.Πολύ πιό φιλικά άπό όσο πιστεύεις.....!!!!!!!!!

Πρώτα απ΄'ολα το <<χα χα χα>> δεν ήταν σε παράθεση κάποιου δικού σου θέματος,οπότε δεν τη χλεύασα τη γνώμη σου και δεν εννοώ πλάκα αυτό.
Δεύτερον την πλακίτσα την ξεκίνησες πρώτος/τη εσύ (σχετικά με τις αδερφές) εκτός και δεν ήταν πλάκα οπότε δεν αξίζει να ασχολούμαι.
Οπότε μάλλον ΑΛΛΟΣ/ΑΛΛΗ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ή ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ που στο φινάλε δεν μπήκα μόνος μου αλλά εσύ με έβαλες απαντώντας στο δικό μου μήνυμα.

Τέλος πάντων δυστυχώς αυτά έχει η γραπτή επικοινωνία.

Τώρα για το κουράγιο (bmw) πίστεψέ με ήταν επιλογή μου που δεν έχω μετανιώσει και γι΄αυτό άλλωστε δηλώνω τι μηχανή έχω........και δεν το κρύβω:lol: :wave2: :wave2:

Πάντα φιλικά.

blueblack
15/11/2006, 05:38
Πρώτα απ΄'ολα το <<χα χα χα>> δεν ήταν σε παράθεση κάποιου δικού σου θέματος,οπότε δεν τη χλεύασα τη γνώμη σου και δεν εννοώ πλάκα αυτό.
Δεύτερον την πλακίτσα την ξεκίνησες πρώτος/τη εσύ (σχετικά με τις αδερφές) εκτός και δεν ήταν πλάκα οπότε δεν αξίζει να ασχολούμαι.
Οπότε μάλλον ΑΛΛΟΣ/ΑΛΛΗ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ή ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ που στο φινάλε δεν μπήκα μόνος μου αλλά εσύ με έβαλες απαντώντας στο δικό μου μήνυμα.

Τέλος πάντων δυστυχώς αυτά έχει η γραπτή επικοινωνία.

Τώρα για το κουράγιο (bmw) πίστεψέ με ήταν επιλογή μου που δεν έχω μετανιώσει και γι΄αυτό άλλωστε δηλώνω τι μηχανή έχω........και δεν το κρύβω:lol: :wave2: :wave2:

Πάντα φιλικά.

ΟΝTΩΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΤΥΧΗ ΣΤΙΓΜΗ.........

Στό χαβαλέ καί στήν πλάκα είμαι πάντα άνοικτός....!!!!!
Τό καλοπροαίρετο καί ή καλή διάθεση.....
ΠΑΝΤΑ ΛΑΜΠΟΥΝ.....!!!!!!!
Τώρα γιά τό bmw τί νά σού πώ....!!!!!!
Δέν μπορώ νά σού πώ τίποτε άλλο έκτός άπό κουράγιο,γιατί
παρά λίγο νά τό πάρω καί έγώ.....!!!!!!
Άπλά δέ μού καθότανε καλά τά 15000 χιλ. γιά τό 1200....!!!
15000 χιλ. γιά on-off......?????
Τόσο πήρα τό hayabusa.....!!!!!!!!!
Έπειτα είδα καί έκείνους όλους τούς γραβατωμένους έκεί
μέσα καί μέ έπιασε ένα ρίγος....!!!!!!
Ποιός τούς πληρώνει αύτούς....??????
Έτσι έκανα πέτρα τήν καρδιά καί πήρα v-strom 650...!!!!!!
AYTO MONO ΒΕΝΖΙΝΗ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ......!!!!!!!
'Aμα χαλάσει παίρνω καί δεύτερο...!!!!!!!
Ένα bmw........δύο v-strom.....!!!!!!!!!

ΥΓ. Άν ζούσες τό 1970 θά διαπίστωνες πώς αύτά πού έγραψα γιά τή συγκεκριμμένη
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ .....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΤΕΙΑ....!!!!!
ΧΑΣΜΑ ΓΕΝΕΩΝ ΦΙΛΕ.....!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΤΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ...
ΜΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΕΚΑΝΑ...Τώρα τό γιατί τραγική είναι μεγάλο θέμα...
ΟΥΤΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ....!!!!!!!!!

dresg
15/11/2006, 16:38
ΟΝTΩΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΤΥΧΗ ΣΤΙΓΜΗ.........

Στό χαβαλέ καί στήν πλάκα είμαι πάντα άνοικτός....!!!!!
Τό καλοπροαίρετο καί ή καλή διάθεση.....
ΠΑΝΤΑ ΛΑΜΠΟΥΝ.....!!!!!!!
Τώρα γιά τό bmw τί νά σού πώ....!!!!!!
Δέν μπορώ νά σού πώ τίποτε άλλο έκτός άπό κουράγιο,γιατί
παρά λίγο νά τό πάρω καί έγώ.....!!!!!!
Άπλά δέ μού καθότανε καλά τά 15000 χιλ. γιά τό 1200....!!!
15000 χιλ. γιά on-off......?????
Τόσο πήρα τό hayabusa.....!!!!!!!!!
Έπειτα είδα καί έκείνους όλους τούς γραβατωμένους έκεί
μέσα καί μέ έπιασε ένα ρίγος....!!!!!!
Ποιός τούς πληρώνει αύτούς....??????
Έτσι έκανα πέτρα τήν καρδιά καί πήρα v-strom 650...!!!!!!
AYTO MONO ΒΕΝΖΙΝΗ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ......!!!!!!!
'Aμα χαλάσει παίρνω καί δεύτερο...!!!!!!!
Ένα bmw........δύο v-strom.....!!!!!!!!!

ΥΓ. Άν ζούσες τό 1970 θά διαπίστωνες πώς αύτά πού έγραψα γιά τή συγκεκριμμένη
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ .....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΤΕΙΑ....!!!!!
ΧΑΣΜΑ ΓΕΝΕΩΝ ΦΙΛΕ.....!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΤΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ...
ΜΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΕΚΑΝΑ...Τώρα τό γιατί τραγική είναι μεγάλο θέμα...
ΟΥΤΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ....!!!!!!!!!

Για τους γραβατομένους θα συμφωνήσω μαζί σου...είναι κάτι που δεν κάνω ούτε εγώ κέφι.
Η επιλογή του καθενός είναι για μένα απολύτως σεβαστή γιατί ο καθένας κρίνει πάντα με το δικό του γούστο.
Τέλος εννοείται ότι δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση και να είσαι πάντα καλά να χαίρεσαι πολλά χιλιόμετρα με την μοτοσικλέτα σου.:) :wave2: