View Full Version : Μοιραία σύγκρουση περιπολικού με μοτοσικλέτα
Μοιραία σύγκρουση περιπολικού με μοτοσικλέτα
Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός σύγκρουσης περιπολικού της αστυνομίας με μοτοσικλέτα στις 04.40 τα ξημερώματα στη διασταύρωση Πατησίων και Αγίου Μελετίου στην Κυψέλη.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το περιπολικό του αστυνομικού τμήματος Κυψέλης, εκινείτο επί της οδού Αγίου Μελετίου προς Κυψέλη, ενώ η μοτοσικλέτα στην οδό Πατησίων προς Αθήνα και σύμφωνα με δύο αυτόπτες μάρτυρες το δίκυκλο παραβίασε ερυθρό σηματοδότη.
Από τη σύγκρουση σκοτώθηκε ο συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας 42 ετών και τραυματίστηκαν σοβαρά ο οδηγός της και ελαφρά ο 20χρονος συνοδός του περιπολικού.
Για το δυστύχημα διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία Αθηνών...
http://www.otenet.gr/portal/portal/media-type/html/user/anon/js_panename/greeknews?action=portlets.PsmlPortletAction&eventsubmit_doview=239432
Χμμμ για μάρτυρα δε λέει τίποτα βέβαια.....
AFROPANTELOS
07/11/2006, 13:01
Το πρωι ο Παπαδακης ειπε οτι ενας ταξιτζης που ηταν παρων ειδε το περιπολικο να παραβιαζει το κοκκινο και μαλιστα αφησε και το τηλαφωνο του.
Συγχωρεμενος ναναι ο ατυχος και περαστικα στους τραυματιες.
Ας ειναι οι τελευταιοι
chris1980
07/11/2006, 13:54
πριν απο λιγο στο αλτερ το ρεπορταζ ελεγε οτι συμφωνα με μαρτυρα το περιπολικο παραβιασε το κοκκινο.αν ειναι ετσι ας ελπισουμε να μην συγκαλυφθει
thePrince
07/11/2006, 14:23
Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν τελικά όντως το περιπολικό παραβίασε το κόκκινο. Έχω και εγώ στο παρελθόν συγκρουστεί με περιπολικό - ευτυχώς έζησα για να το λέω - δυστυχώς ο συγκεκριμένος μοτοσυκλετιστής ήταν άτυχος. Λυπηρό το γεγονός αλλά αφού έφτασε μέχρι την τηλεόραση ελπίζω πως δεν θα "κουκουλωθεί".
Αρχικά δημιουργήθηκε από thePrince
Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν τελικά όντως το περιπολικό παραβίασε το κόκκινο. Έχω και εγώ στο παρελθόν συγκρουστεί με περιπολικό - ευτυχώς έζησα για να το λέω - δυστυχώς ο συγκεκριμένος μοτοσυκλετιστής ήταν άτυχος. Λυπηρό το γεγονός αλλά αφού έφτασε μέχρι την τηλεόραση ελπίζω πως δεν θα "κουκουλωθεί".
Ναι θα τους αφαιρέσουν την άδεια οδήγησης για 3 μήνες :p :p ή μετάθεση σε άλλο τμήμα .. λές και δεν το έχουμε ξαναδεί το έργο....
VegasKitty
07/11/2006, 15:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Ναι θα τους αφαιρέσουν την άδεια οδήγησης για 3 μήνες :p :p
ποιους 3 μηνες καλε, πλακα με κανεις???? :eyepop:
ή μετάθεση σε άλλο τμήμα .. λές και δεν το έχουμε ξαναδεί το έργο....
Το πολυ πολυ να τον πανε σε κανα αλλο τμημα "επιδεικτικα" για τα ματια του κοσμου :mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Το πολυ πολυ να τον πανε σε κανα αλλο τμημα "επιδεικτικα" για τα ματια του κοσμου :mad:
Το ίδιο λέμε!!!Η εγώ βλέπω άλλα :confused: :confused: :p
VegasKitty
07/11/2006, 15:41
Το ίδιο λέμε!!!Η εγώ βλέπω άλλα :confused: :confused: :p
Βρε μαζι σου συμφονησα στο δευτερο σκελος....
Στο πρωτο διαμαρτηριθικα (αν αυτη ειναι η σωστη λεξη)... Διαβασε αναμεσα στις γραμμες τις 3 (τις 2 δικες σου και τι μια τι δικι μου θα τη βρεις στη μεση...)
:winka:
dukeandthecity
07/11/2006, 15:43
ποιους 3 μηνες καλε, πλακα με κανεις????
σαν πολλοι βορειοι δεν μαζευτηκαμε ???:D να κανουμε καμμια εκδρομή:D
Βρε μαζι σου συμφονησα στο δευτερο σκελος....
Στο πρωτο διαμαρτηριθικα (αν αυτη ειναι η σωστη λεξη)... Διαβασε αναμεσα στις γραμμες τις 3 (τις 2 δικες σου και τι μια τι δικι μου θα τη βρεις στη μεση...)
:winka: Αλχμασδοσδοςαεας-21-302)(!@_#*)@(#&!*&@%#!@)$(_$)#$ :a4: :a4: :a02: :a02:
Ε με μπέρδεψες λίγο:p
VegasKitty
07/11/2006, 15:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
σαν πολλοι βορειοι δεν μαζευτηκαμε ???:D να κανουμε καμμια εκδρομή:D
@duke: Ειμαι μισο-βορεια και μου βγαινει που και που :winka:
@zid: Το καταλαβα :D :rotflmao: :rotflmao:
alximistis
07/11/2006, 15:55
Η ουσία είναι μία!
Διαμαρτυρόμαστε (και δικαίως) για την ατιμωρησία πολλών στο δρόμο.
Διαμαρτύρονται και οι αστυνομικοί (εξίσου δικαίως) γιατί όταν πιάνουν ανθρώπους που έχουν παρανομήσει την άλλη στιγμή είναι έξω.
Αυτό που δεν μας λέει κανείς είναι:
1). Τους αστυνομικούς που παρανομούν ποιος θα τιμωρήσει;
2). Στα όργανα της τάξης... ποιος θα βάλει επιτέλους λίγη τάξη;;;
Για αποτέλεσμα μην περιμένετε. Η υπόθεση θα λήξει αφού πρώτα ξεχαστεί...
VanDiemen
07/11/2006, 18:16
Το άκουσα πριν λίγο στο ΝΕΤ με τη διαφορά ότι είπε πως η μοτοσυκλέτα παραβίασε το κόκκινο!
Όποιος και να το έκανε όμως.. Θέλω αυτός ο τύπος που λέει ότι τα παραβιάζει αλλά ΠΡΟΣΕΧΕΙ να γράψει τη γνώμη του!
Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Το άκουσα πριν λίγο στο ΝΕΤ με τη διαφορά ότι είπε πως η μοτοσυκλέτα παραβίασε το κόκκινο!
Όποιος και να το έκανε όμως.. Θέλω αυτός ο τύπος που λέει ότι τα παραβιάζει αλλά ΠΡΟΣΕΧΕΙ να γράψει τη γνώμη του!
ολες οι αμρτυρίες λένε ότι ο αστυνομικός παραβίασε το κόκκινο
και τα κανάλια εστιάζουν στο ότι ο συνεπιβάτης δεν φορούσε κράνος...λ.:mad: :mad: :mad:
το κακό είναι ότι τους σκατόμπατσους τους πληρώνουμε να μας προσέχουν ...
αλλη μια συγκάληψη επίκειται σαν αυτή με το παλικάρι που είχαν σκοτώσει στην παραλιακή ή στην Βουλιαγμένης (δεν θυμάμαι καλά) κ αθωώθηκε στο δικαστήριο...
Trickster
07/11/2006, 18:31
Άσε μας ρε VanDiemen τέλως πάντων με το θέμα με τα κόκκινα! Εδώ ακόμα δεν είναι σίγουρος ποιός έφταιγε και ποιός πέρασε το κόκκινο εσύ θα κρίνεις αυτόν που έλεγε πως πέρασε με κόκκινο;; Ήταν μηχανή ρε.. Πες πως πέρασε η μηχανή το κόκκινο, έπαθαν τίποτα οι κ@λ@μπατσοι;;; Τι κάθεσαι και λες τέλως πάντων; Αν τέλικα οι μπάτσοι περάσαν με κόκκινο να σε δω να πας μπροστά στην Αλεξάνδρας με πανό να διαμαρτύρεσαι..
Λίγο ευαισθησία ρε γμτ.. οι άλλοι οι βόριοι πιάσαν τα κολλητιλίκια.. :look: :look: :look:
Σόρυ αλλά κάθε μέρα ακούω και άλλα και παραλίγο πριν λίγο να με πετάξει κάτω ένας μαλάκας που με έκλεισε με αυτοκίνητο..
ΟΧΙ VANDIEMMEN.. δεν πέρασα με κόκκινο
VanDiemen
07/11/2006, 19:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Trickster
Άσε μας ρε VanDiemen τέλως πάντων με το θέμα με τα κόκκινα! Εδώ ακόμα δεν είναι σίγουρος ποιός έφταιγε και ποιός πέρασε το κόκκινο εσύ θα κρίνεις αυτόν που έλεγε πως πέρασε με κόκκινο;; Ήταν μηχανή ρε.. Πες πως πέρασε η μηχανή το κόκκινο, έπαθαν τίποτα οι κ@λ@μπατσοι;;; Τι κάθεσαι και λες τέλως πάντων; Αν τέλικα οι μπάτσοι περάσαν με κόκκινο να σε δω να πας μπροστά στην Αλεξάνδρας με πανό να διαμαρτύρεσαι..
Λίγο ευαισθησία ρε γμτ.. οι άλλοι οι βόριοι πιάσαν τα κολλητιλίκια.. :look: :look: :look:
Σόρυ αλλά κάθε μέρα ακούω και άλλα και παραλίγο πριν λίγο να με πετάξει κάτω ένας μαλάκας που με έκλεισε με αυτοκίνητο..
ΟΧΙ VANDIEMMEN.. δεν πέρασα με κόκκινο
Ποιος σου έιπε ότι παίρνω το μέρος είτε του ενός είτε του άλλου; Και οι αστυνομικοί να πέρασαν το κόκκινο το αποτέλεσμα σου άρεσε;
Τι να σου πω.. Με πανό δε θα με δεις ποτέ.. Αυτοί είναι τρόποι διαμαρτυρίας για τα μάτια του κόσμου. Με την ερώτηση: "Ήταν μηχανή ρε.. Πες πως πέρασε η μηχανή το κόκκινο, έπαθαν τίποτα οι κ@λ@μπατσοι;;; Τι κάθεσαι και λες τέλως πάντων;" τι ακριβώς θες να πεις; Ότι έπρεπε και οι αστυνομικοί να χτυπήσουν για να είμαστε ευχαριστημένοι;
Φίλε όταν θα αναβαθμιστείς σε άνθρωπο έλα να συζητήσουμε πιο νηφάλια.
Trickster
07/11/2006, 19:30
Μιλάει για νηφαλιότητα αυτός που κάποτε μου κρέμασε ροζ κορδέλα για κάτι που είπα..
Άσε μεγάλε...
απο τα λιγα που ειδα και ακουσα το πρωι στις ειδησεις>
το περιπολικο ηταν στραπατσρισμενο μπροστα λες και 'ειχε' μετωπικη με αυτοκινητο-ουτε πλαγιομετωπικα,ουτε στο πλαι καρφωμενο..
απο περιγραφη των σχολιων των μπτσν > ''το περιπολικο βγηκε πολυ αργα στην Πατησιων και επεσε πανω τους η μηχανη με ..ιλιγγιωδη ταχυτητα αφου παραβιασε το κοκκινο φαναρι..''
οποιος ειδε το περιπολικο εστω κι απο την τηλεοραση θα καταλαβε αμεσως οτι η ιστορια τους δεν ''κολαει''
για τον νεκρο πλεον...χωμα ελαφρυ........
για τους ζωντες ...καλα ξεμπερδεματα> θα τους ζητησουν κι αποζημιωση
VanDiemen
08/11/2006, 08:22
Μιλάει για νηφαλιότητα αυτός που κάποτε μου κρέμασε ροζ κορδέλα για κάτι που είπα..
Άσε μεγάλε...
Ναι και σου πάει τέλεια γι' αυτό που είπες!
Trickster
08/11/2006, 08:27
Ελπίζω αυτός όταν συνέλθει να έχει τα κότσια να βγεί και να τους κάνει ρόμπα αν είναι όντως το περιπολικό πέρασε με κόκκινο.
dimenako χτύπα κανά καφέ πρωινιάτικα.. :a31:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
ολες οι αμρτυρίες λένε ότι ο αστυνομικός παραβίασε το κόκκινο
και τα κανάλια εστιάζουν στο ότι ο συνεπιβάτης δεν φορούσε κράνος...λ.:mad: :mad: :mad:
το κακό είναι ότι τους σκατόμπατσους τους πληρώνουμε να μας προσέχουν ...
αλλη μια συγκάληψη επίκειται σαν αυτή με το παλικάρι που είχαν σκοτώσει στην παραλιακή ή στην Βουλιαγμένης (δεν θυμάμαι καλά) κ αθωώθηκε στο δικαστήριο...
στην βουλιαγμενης.ηταν φιλοι τα παιδια.... :(
VanDiemen
08/11/2006, 09:29
Ελπίζω αυτός όταν συνέλθει να έχει τα κότσια να βγεί και να τους κάνει ρόμπα αν είναι όντως το περιπολικό πέρασε με κόκκινο.
.....................
Ε και; Και τι θα γίνει που θα το πει; Κακό είναι να περνάμε το κόκκινο αν προσέχουμε;
Σαν πολλοί υπερασπιστές των μπάτσων μαζευτήκατε.... :mad: :mad: Μου φαίνεται δεν κυκλοφορείται πολύ έξω.... γιατί 9 στις 10 τα περιπολικά δεν σταματάνε στα φανάρια και αυτό είναι μια αλήθεια!!!:rolleyes: Τώρα στη συγκεκριμένη περίπτωση, αν δε γνωρίζετε και μέχρι να βγεί το πόρισμα μην λέτε ότι σας κατεβαίνει στη κούτρα σας έλεος!!!! , γιατί προσβάλετε τη μνήμη του ανθρώπου που έχασε τη ζωή του ...:mad:
VanDiemen
08/11/2006, 12:54
Δεν είμαι υπερασπιστής κανενός! Αν δεν ξέρεις να κάθεσαι στ' αυγά σου και να το βουλώνεις. Ο άλλος μας έλεγε ότι περνάει με κόκκινο αλλά ΠΡΟΣΕΧΕΙ και τον ρώτησα τι έχει να πει μετά απ' αυτό που έγινε..
Δεν είμαι υπερασπιστής κανενός! Αν δεν ξέρεις να κάθεσαι στ' αυγά σου και να το βουλώνεις. Ο άλλος μας έλεγε ότι περνάει με κόκκινο αλλά ΠΡΟΣΕΧΕΙ και τον ρώτησα τι έχει να πει μετά απ' αυτό που έγινε.. Χμμμ :a3: πάω να κάτσω στα αβγά μου Κ. πρήχτη!!!:wave2:
ειναι απλο
αυτος που οδηγουσε την μοτο ξερει τι εγινε.
κανει μικτη ασφαλεια στο τουτου του
παει και παταει τον οδηγο του περιπολικου
ουπς.
Trickster
08/11/2006, 15:42
Εγώ αυτό που έχω να πω είναι το εξής:
Ε άμα ποιά re van Dimen!!
68758
Ε άμα ποιά re van Dimen!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
h_m_akis
08/11/2006, 17:03
μου φενεται πως το μονο που τους χρειαζεται ειναι κατι σαν αυτο που ειχε γινει στην κρητη μετα την "εκπυρσοκροτηση" του οπλου του μπατσοσκυλου...:mad: :a016:
VanDiemen
08/11/2006, 17:27
...............
Ε άμα ποιά re van Dimen!!
Κάτι ψέλιζες για τη σοβαρότητα του θέματος και ότι εσύ δείχνεις σεβασμό κι εγώ όχι και λοιπές μπούρδες.. Εύγε πάντως! Όσο για το αστείο... τι να σου πω.. ακόμα χτυπιέμαι και σπαρταράω στο πάτωμα.
VanDiemen
08/11/2006, 17:33
Χμμμ :a3: πάω να κάτσω στα αβγά μου Κ. πρήχτη!!!:wave2:
Κάτσε παιδάκι όπου θέλεις, δε χρειάζεται να το ανακοινώνεις.. Στα αυγουλάκια σου θέλεις να πας; Εκεί πήγαινε! Μόνο.. εχμ.. ε ..να.. μην ξανάρχεσαι πάλι εδώ.. εδώ μιλάμε σοβαρά οι μεγάλοι. Τα παιδάκια δεν παίζουν εδώ..
Και μη μας ενοχλήσεις εκτός αν έχεις κάτι πιο σημαντικό να μας πεις (όπως ότι έχεις κακά ή πιπί...ή ακόμα δεν τα λες; )
Κάτσε παιδάκι όπου θέλεις, δε χρειάζεται να το ανακοινώνεις.. Στα αυγουλάκια σου θέλεις να πας; Εκεί πήγαινε! Μόνο.. εχμ.. ε ..να.. μην ξανάρχεσαι πάλι εδώ.. εδώ μιλάμε σοβαρά οι μεγάλοι. Τα παιδάκια δεν παίζουν εδώ..
Και μη μας ενοχλήσεις εκτός αν έχεις κάτι πιο σημαντικό να μας πεις (όπως ότι έχεις κακά ή πιπί...ή ακόμα δεν τα λες; ) Ντάξει mate!!ok τέλος!!!πολύ μιλήσαμε... :alien:
alximistis
09/11/2006, 15:29
Είστε απίστευτοι!!! θα προσέθετα και κοσμητικά επίθετα αλλά θα με παρεξηγούσατε.
Σκοτώθηκε ένας άνθρωπος τραυματίστηκε άλλος ένας σοβαρότατα κι εσείς το μετατρέψατε σε... πόλεμο!!!
Πολύ εύκολα αρπάζεστε ρε σεις... για όλους μιλάω...
Resistman
09/11/2006, 16:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
μου φενεται πως το μονο που τους χρειαζεται ειναι κατι σαν αυτο που ειχε γινει στην κρητη μετα την "εκπυρσοκροτηση" του οπλου του μπατσοσκυλου...:mad: :a016:
Σε πιανω πολυ ενημερωμενο.......;)
Αμην και ποτε να ξαναγινει κατι τετοιο...
Μπραβο που μας το θυμισες..:beer:
Cpt. Haddock
09/11/2006, 16:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
Σε πιανω πολυ ενημερωμενο.......;)
Αμην και ποτε να ξαναγινει κατι τετοιο...
Μπραβο που μας το θυμισες..:beer:
Τέτοιες μ@λακίες πετάς ρε resistman και μου το χαλάς...
:sick:
αμήν και πότε να ξαναγίνει τι δλδ; βία;
τι να πω, παρα μόνο οτι τα λόγια είναι πολύ εύκολα :sad:
h_m_akis
09/11/2006, 18:20
δηλαδη αν (...γιατι δεν ημουν παρον και δεν ξερω τι πραγματικα εγινε) φταιει ο μπατσος και στο δικαστηριο (φυσικα...:mad: ) τον αθωωσουν, τοτε τι θα πρεπει να γινει? να κυκλοφορει ο εγκληματιας αναμεσα μας σαν να μην τρεχει τιποτα? ειναι δικαιο? θα μου πεις...να γινουμε κι εμεις ιδιοι,εγκληματιες? εννοειται, μαλακια. αλλα.............:mad:...............
εσυ τι θα προτεινες?
Resistman
09/11/2006, 23:51
Ρε cpt τι σου χαλασα; Σοβαρα σε ρωταω..Πες μου
Στην Κρητη, εγινε ενα πεσιμο ( και οχι μονο απο "δικους" μου αν το θες και ετσι ) . Δεν εχω ψευδαισθησεις για τα ορατα αποτελεσματα του. Ουτε το παιδι ξαναγυρισε, ουτε η μανα επαψε να θρηνει.
Αλλα.........
Αυτη η κοινωνια της σιωπης, της υποταγης και του δεν βαριεσαι....πρεπει εστω να μιλησει.
Οι ανθρωποι εκει ειπαν: ειμαστε εδω, σε καθε σας εγκλημα( απευθυνομενοι στους τσαιους ) θα ειμαστε απεναντι και απο εδω και περα θα σκεφτεστε πολυ να ξανατραβηξετε ετσι το κουμπουρι σας. Οπως εγινε βεβαια και για αλλο περιστατικο στον Αγ. Παντελεημονα Αχαρνων..
( γαμω το τζον γουεην το φασιστα με τα κωλοπροτυπα που εφτιαξε :mad: :mad: )
Το θα γινουμε, συνασπισμος;;; Μονιμως καταγγελιολογια και λογακια και σε καθε ρατσιστικο πογκρομ οπως την 4η Σεπτεμβριου του 2004 μοκο ή ψευτοεπαναστατομαλακιες απ το βημα της Βουλης;; Διαφωνω στη λογικη του τιμωρου-σουπερμαν, συμφωνω με την αυθορμιτη συλλογικη( οσο ειναι δυνατον ) απαντηση της κοινωνιας, σε τετοια ή παρομοια εγκληματα.
Να με συγχωρεις αλλα δεν θα περιμενω τα δικαστηρια να κανουν κατι. Επαψα να πιστευω και σε αυτα, δυστυχως πολυ νωρις για την ηλικια μου..Και αυτο εγινε με πολλα περιστατικα που βιωσα προσωπικα... :(
Με καλη διαθεση σε ρωτω, αν εφταιγε (;) και αθωωθει, τι προτεινεις;;
psaxioti
10/11/2006, 12:46
Δυστυχώς, έμαθα από γνωστό κάποιου συγγενή ότι η μηχανή δεν πρόλαβε να σταματήσει και παραβίασε το κόκκινο.
Αυτό βέβαια δεν αλλάζει το γεγονός ότι ένας άνθρωπος πέθανε.