PDA

View Full Version : Αποσύρθηκε ο Ζιμπερνό

MikeG
08/11/2006, 15:52
ποσύρθηκε ο Ζιμπερνό

8/11/2006 16:58

Το τελευταίο αντίο στον κόσμο του Moto GP είπε ο Σέτε Ζιμπερνό ο οποίος έχασε τη θέση του στην Ντουκάτι αναφορικά με την ερχόμενη σεζόν από τον Κάσι Στόνερ. Σε ηλικία 33 ετών, ο Ισπανός οδηγός που φέτος είχε πολλές ατυχίες με πιο σοβαρή αυτή στο γκραν πρι της Καταλονίας, πρόσθεσε πως απέρριψε πρόταση της Καβασάκι. Ακόμα και αυτός κατάλαβε πλέον πως δεν είχε τον απαραίτητο ρυθμό.

"Ήταν μια απίστευτη εμπειρία που μου έδωσε αξέχαστες στιγμές. Αν δεχόμουν τις προσφορές, δεν θα ήμουν χαρούμενος αν το έκανα μόνο και μόνο λόγω των χρημάτων. Τώρα έχω άλλα πράγματα στο μυαλό μου", ήταν τα λόγια του Ζιμπερνό λίγο μετά την αποχώρησή του από το σπορ.

Ο Ζιμπερνό αγωνίστηκε με τις Γιαμάχα, Σουζούκι, Χόντα και Ντουκάτι κατά τη διάρκεια της καριέρας του ενώ ο πρώτος νικηφόρος αγώνας ήταν αυτός του 2001 που έγινε στη Βαλένθια. Το 2003 τερμάτισε δεύτερος πίσω από τον Βαλεντίνο Ρόσι έχοντας τέσσερις νίκες και έξι θέσεις στο βάθρο ενώ αξίζει να αναφερθεί πως εκείνη τη χρονιά τερμάτισε δεύτερος, με τους περισσότερους πόντους στην ιστορία που μπορούσε να αποσπάσει ο φιναλίστ της βαθμολογίας.

Το 2004 έμεινε πάλι δεύτερος πίσω από τον Ρόσι αλλά από εκεί και πέρα δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστικός. Ατυχήματα και ατυχίες το 2005 και το 2006, δεν τον άφησαν να... σηκώσει κεφάλι και κατάλαβε πως δεν μπορούσε να ακολουθήσει ανταγωνιστικό ρυθμό. Στην Καταλονία μάλιστα είχε σοβαρό ατύχημα όταν έσπασε κόκκαλο στο θώρακά του και δεν μπόρεσε να συμμετάσχει σε επτά αγώνες.

Τερμάτισε 13ος χωρίς μάλιστα να καταλάβει κάποια θέση στο βάθρο και αφού έχασε τη θέση του από τον Στόνερ και απέρριψε πρόταση της Καβασάκι, αποφάσισε να αποσυρθεί.

Πηγή : sportime (http://www.sportime.gr/auto_inside.asp?article_id=34294)

idi
08/11/2006, 16:03
κοιτα να δεις... ο ΚFC πηρε τιτλο και ο Gibernau (αν και ποτε δε τον γουσταρα) που ειναι 2 κλασεις πανω σαν αναβατης φευγει σαν αποτυχημενος απο το GP....

ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΥΧΗ...

div400
08/11/2006, 19:09
ο κοσμος των motogp εγινε φτωχοτερος......

:rolleyes: :evil: :smokin:

Nostra
09/11/2006, 10:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
ο κοσμος των motogp εγινε φτωχοτερος......

:rolleyes: :evil: :smokin:

γιατί?

χρώσταγε σε πολλούς?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

πάμε σε άλλα με υγεία... οι αναβάτες έρχονται και παρέρχονται, καιρός να βγουν ακόμα περισσότεροι νέοι πιλότοι...

vassilis88
09/11/2006, 11:01
κριμα παντως,οι νεοι δν ειναι σαν τους παλιους,μπορει να ναι πιο γρηγοροι αλλα δν σου προκαλουν το ιδιο ενδιαφερον,αν φυγει κ ο καπιρεξ κ ο γιατρος,θα ξενερωσουμε με τους αλλους.θα μας λειψει κ αυτος οπως κ ο μπιατζι.

panayiotis
09/11/2006, 11:31
.

68841

stako
09/11/2006, 12:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
κοιτα να δεις... ο ΚFC πηρε τιτλο και ο Gibernau (αν και ποτε δε τον γουσταρα) που ειναι 2 κλασεις πανω σαν αναβατης φευγει σαν αποτυχημενος απο το GP....

ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΥΧΗ...

+10000000000000

:( :( :(

latris mixanis
09/11/2006, 12:37
Αν και δεν μου αρέσει, κρίμα που δεν θα ξανατρέξει.

Zzz750
09/11/2006, 13:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΥΧΗ...

O KFC ειναι ενας παααρααα πολυ καλος οδηγος..αλλα νεος & απειρος! Σε κανα χρονο ειμαι σιγουρος οτι θα ακουγεται πολυ το ονομα του στις πρωτες θεσεις.
Σιγουρα ο Gibernau ηταν ενας μςγαλος οδηγος αλλα και εξυπνος-λογικος ανθρωπος. Απο μονος του ειδε οτι δε πηγαινε αλλο! Καλα εκανε γιατι δε νομιζω οτι ειχε να προσφερει και πολλα πλεον στα GP.
Ο παλιος ΗΤΑΝ αλλιως...αλλα ο νεος...ΕΙΝΑΙ ωραιος:beer:
Ετσι ειναι αυτα!:wave2:

idi
09/11/2006, 13:18
μαλακας ειναι ο νεος και δεν ειναι καθολου άπειρος!
4 χρονια στο HRC πηρε τα αρχιδια μου ... εβλεπε εμπρος του συνέχεια το gibernau, melandri με τα ιδια μηχανακια (και χειρότερα) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

vaskunito
09/11/2006, 14:03
Φέρτε πίσω τον Bayliss ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

vassilis88
09/11/2006, 14:13
ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ!

http://blogger.xs4all.nl/daisy/archive/2006/10/08/129220.aspx

:eyepop: :eyepop: :eyepop: :confused:

FZMAN
09/11/2006, 14:47
Kρίμα πάντως, θεωρώ ότι αυτό είναι άδοξο τέλος για τον SETE (τον πρώην αιώνιο δεύτερο).:sick: