View Full Version : fotos
σας στελνω μερικες απο τις καλυτερες φοτο απο ταξειδια της τελευταιας 10ας - σας ευχομαι καλα και ορθια χλμ & μηπως υπαρχει κανενας αλλος με sidecar
68854
Μικρή Λουλού
09/11/2006, 15:11
Υπαρχουν 2-3 ακομα,αλλα εχουν ολοι δρομολογια..!!!
μολις σχολασουν,θα τους βρεις στο καφενειο με τους ταριφες.
εκει κλεινονται οι δουλειες για αγωγια..:lol: :lol:
θελω και γω να σου αντευχηθω καλα και ΟΡΘΙΑ χιλιομετρα,αλλα δεν ξερω αν θα πιασει τοπο..!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σε πειραζω.
να σαι και συ καλα και να χαιρεσαι τις βολτες σου.:beer: :beer:
φιλε μου το ξερω οτι με πειραζεις αλλα δεν ειμαι απο αυτους που μολις κανουν οικογενεια πουλαν τη μηχανη.Το πρωτο ταξειδι με τη κορη μου [ 2 ετων] ηταν 1500 χλμ.Οταν γινει 5 ετων
θα παμε αλπεις και στα 10 nordkapp.Η επομενη βολτα μαζι της με sidecar θα ειναι λογω χειμωνα την ανοιξη . θεσ/νικη γρεβενα μηλια μετσοβο ανηλιο χαλικι ανθουσα μπαρος ματσουκι καλαρυτες συρακο καταρρακτης κυψελη αθαμανιο μεσοχωρα τρικαλα θεσ/νικη.Ηδη απο τωρα της φτιαχνω μηχανη[ ενα bmw r25/2 ].προτεινε μου και εσυ καμια καλη διαδρομη με οχι πανω απο 50 xlm χωμα. Και μην ξεχνας ο χρονος ειναι με το μερος μου.Σε 15 χρονια τα ταξειδια θα ειναι μαζι της και οχι με καλαθι .Η παρακατω φοτο ηταν οταν ηταν 1 χρονων.
68924
ακρωτηρι λευκατας λευκαδα χωρις καλαθι
68925
κοντα στη γεφυρα της ταταρνας
68926
καπου στη αμοργο πριν την κορη
68928
hidefnick
10/11/2006, 09:51
Οχι με emoticon αλλά με μεγάλα γράμματα: RESPECT για κάποιους που είναι πολύ πιο μηχανόβιοι απο όλους μας.
Πάντα τέτοια φίλε, και ελπίζω να καταφέρω κάποια στιγμή στη ζωή μου να ακολουθήσω σε ένα Nordcap.
:a23: :a23: :a23: :a23: :a23:
Cpt. Haddock
10/11/2006, 11:27
:a19: :a20: :a18:
Γιατί τα ταξίδια είναι θέμα όρεξης και θέλησης και όχι "εργαλείου"
:beer: :beer: :beer:
Φιλοι μου σημασια εχει το ταξειδι. Η προετοιμασια η ΑΝΑΜΟΝΗ και η πραγματοποιηση του.
Τα συναισθηματα που εχεις οταν αφηνεις το τελευταιο φαναρι της πολης . Μετα η εικονες
που καταγραφεις απο το πρωι μεχρι το βραδυ . Μετα τα ελαχιστα λεπτα πριν τον υπνο συνοδεια τσιγαρου και μπυρας [λιγο ψιλοκομματια μετα απο 10 ωρες στη μηχανη] οπου περναν
σαν τρειλερ απο τον εγκεφαλο σου ολα τα ομορφα τοπια που ειδες.Και μετα η αναμονη της επομενης μερας . Και ξανα απο την αρχη.
Cpt. Haddock
10/11/2006, 12:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από vulcan
Φιλοι μου σημασια εχει το ταξειδι. Η προετοιμασια η ΑΝΑΜΟΝΗ και η πραγματοποιηση του.
Τα συναισθηματα που εχεις οταν αφηνεις το τελευταιο φαναρι της πολης . Μετα η εικονες
που καταγραφεις απο το πρωι μεχρι το βραδυ . Μετα τα ελαχιστα λεπτα πριν τον υπνο συνοδεια τσιγαρου και μπυρας [λιγο ψιλοκομματια μετα απο 10 ωρες στη μηχανη] οπου περναν
σαν τρειλερ απο τον εγκεφαλο σου ολα τα ομορφα τοπια που ειδες.Και μετα η αναμονη της επομενης μερας . Και ξανα απο την αρχη.
:a013:
Παντα τετοια φιλαρακο μου!
:smokin: :beer: :wave2:
airamhag
11/11/2006, 08:31
αυτα ειναι...παντα τετοια !!!:a19: :a19: :a19:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:a19: :a20: :a18:
Γιατί τα ταξίδια είναι θέμα όρεξης και θέλησης και όχι "εργαλείου"
:beer: :beer: :beer:
με..''κάλυψες΄΄....!!!
Συμφωνώ...:beer: :beer: :beer:
SUPERMARIO
12/11/2006, 20:40
ε ρε νικελ και κακο...γυαλισε το ματι μου.:eyepop: :cool:
αυτη η φωτογραφια ειναι ολα τα λεφτα.:a013:
SUPERMARIO
12/11/2006, 20:42
τι μλκ:lol: :lol: :lol: ξεχασα την φωτογραφια
69215
makis206
13/11/2006, 07:00
Εικόνες που σε ταξιδεύουν !
Πάντα τέτοια !
:beer: :beer: :wave2:
nakedorange
24/01/2007, 16:48
καλο?
75803
catmaster
24/01/2007, 16:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από vulcan
Με πολύ απλά λόγια γεμάτα σοφία όμως...έθεσε ο 'Ανθρωπος τη μεγάλη ιδέα του μοτοσυκλετισμού..
Να είσαι πάντα καλά εσύ και η οικογένεια σου και να έχεις πάντα δρόμους καλούς συνάδελφε...
:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nakedorange
καλο?
Εχει καμμια σχεση με το θεμα η παρουσα φωτο οπως και το ποστ? :confused:
:beer: :beer: :beer: :a19: :a19: :a19: :a19: :a19: :a20: :a20: :a20: :a18: :a18:
den metadido allo!!
leader eisai megale!!!
Fireball400
08/02/2007, 19:55
:a20:
Αν δεν περνάς καλα εσύ ποιός περνάει.Είσαι ωραίος :beer:
Μαζί σου!! :a18: :wave2:
77294
Μπράβο σου φιλαράκι!
:beer: :beer:
Υπέρχοχη η μηχανή σου, πιο πολύ η κόρη σου, και ακόμα πιο πολύ η τρέλα σου!
:beer:
Χαιρομαι που υπάρχουν κι άλλοι, μ'αυτό το είδος μοτοσυκλέτας που αποδεικνύουν ότι,
το ταξίδι θέλει απλά τροχούς, όρεξη,διάθεση κι έρωτα για την ζωή!
Πάντα όρθιος!
:wave2:
:beer: