Σύνδεση

View Full Version : Θέλω το Cd.!!!

x_ta_see
09/11/2006, 22:13
Παιδιά καλησπέρα & πάλι…

Επειδή όταν εσείς απολαμβάνατε το cd του afro twin εγώ ούτε καν σας είχα γνωρίσει θα ήθελα έστω & καθυστερημένος να μπορέσω να το πάρω με κάποιο τρόπο..
Επίσης να ρωτήσω αν κάνετε κανονικά τις συναντήσεις στο Δέλεαρ ακόμα…
Αυτά & άλλα τόσα με Αγάπη!!!...
Ευχαριστώ πολύ..

Υ.γ σήμερα έφαγα τις δυο πρώτες τούμπες με το μηχανακι. οχι σε πορεία απλά σταματημένος & ευρισκόμενος πάνω στην κούκλα…ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ το μηχανάκι όταν είναι σταματημένο & δεν θέλει να το γέρνεις καθόλου ειδικά σε ανηφοροκατηφορικο σημείο..

Υ.γ.2 Από τον αριθμό πλαισίου δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη τι μοντέλο είναι η δική μου. Μάλλον όταν σας δω από κοντά θα μου πείτε.. πάντως εντελώς πληροφοριακά σας λέω ότι έχει Αρ. Πλαισίου: RCO7E

naxiotis
10/11/2006, 06:58
για να μην παιδεύεσαι κοίτα το:wave2:

68919

TWINGEORGE
10/11/2006, 10:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από x_ta_see
Παιδιά καλησπέρα & πάλι…

Επειδή όταν εσείς απολαμβάνατε το cd του afro twin εγώ ούτε καν σας είχα γνωρίσει θα ήθελα έστω & καθυστερημένος να μπορέσω να το πάρω με κάποιο τρόπο..
Επίσης να ρωτήσω αν κάνετε κανονικά τις συναντήσεις στο Δέλεαρ ακόμα…
Αυτά & άλλα τόσα με Αγάπη!!!...
Ευχαριστώ πολύ..

Υ.γ σήμερα έφαγα τις δυο πρώτες τούμπες με το μηχανακι. οχι σε πορεία απλά σταματημένος & ευρισκόμενος πάνω στην κούκλα…ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ το μηχανάκι όταν είναι σταματημένο & δεν θέλει να το γέρνεις καθόλου ειδικά σε ανηφοροκατηφορικο σημείο..

Υ.γ.2 Από τον αριθμό πλαισίου δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη τι μοντέλο είναι η δική μου. Μάλλον όταν σας δω από κοντά θα μου πείτε.. πάντως εντελώς πληροφοριακά σας λέω ότι έχει Αρ. Πλαισίου: RCO7E

1) για το cd πρεπει να στειλεις π.μ στον afrotwin:winka:

2) για της τουμπες πρεπει να προσεχεις γιατι η α\τ τα εχει τα κιλα της
και σταματημενος εχεις πολλες πιθανοτητες σαβουρας.
ειδικα αν δεν φτανεις και πολυ καλα κατω.

τουλαχιστον μεχρι να τη μαθεις τη μηχανη καποιες
μανουβρες να προσπαθεις να της κανεις ξεκαβαλικατος.
δεν ειναι κακο.

εγω παντος σταματημενος και παρολου οχι
πρωτο μποι δεν εχω πεσει ακολουθοντας τα παραπανω.

μου εχει τυχη σε αλλη φαση και καταλαβα πως
δεν κρατιεται το θηριο αμα και σου φυγει:lol:

σε περιπτωσεις τετοιες πηδα να γλιτωσεις:lol:

για τη 3 σου απαντησε o naxiotis.

:wave2:

x_ta_see
10/11/2006, 18:22
Φυσικά & δεν είναι το πρόβλημα μου αν θα κάνω μανούβρες καβάλα η όχι. Δεν ντρέπομαι καθολου να δείξω πόσο ανίδεος είμαι . αν ντρεπόμουν δεν θα το ανέφερα ούτε εδώ.

Πραγματικά δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τον αριθμό πλαισίου. Anyway…

O.K θα στείλω πμ στον afrotwin.

Nik0s
10/11/2006, 18:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από x_ta_see
Πραγματικά δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τον αριθμό πλαισίου. Anyway…

Μάλλον έχεις κάνει κάποιο λάθος. Το RC ας πούμε δεν υπάρχει, πρέπει να είναι RD - τσέκαρε άλλη μια φορά και το υπόλοιπο νούμερο.

x_ta_see
10/11/2006, 19:36
Φίλε μου Νίκο γι’αυτό δεν μπορώ να βγάλω άκρη…ΕΙΝΑΙ RC.!!!
Δεν ξέρω πως είναι δυνατόν αυτό. Και στη μηχανή & στην άδεια RC λέει.!!!
Βρε μπας & πήρα Africa μαϊμού ??!!!!!

x_ta_see
11/11/2006, 08:21
Βάζω Φώτο από την μηχανή ώστε να την δείτε & ίσως κάποιος να μου πει τι μοντέλο είναι.

:confused:

http://www.glowfoto.com/viewimage.php?y=2006&m=11&img=10-232825L&t=jpg&rand=8591&srv=img3

http://www.glowfoto.com/viewimage.php?y=2006&m=11&img=10-232820L&t=jpg&rand=9071&srv=img3

http://www.glowfoto.com/viewimage.php?y=2006&m=11&img=10-232809L&t=jpg&rand=2953&srv=img3

matmat
11/11/2006, 09:45
Δέν θέλω να γίνω μάντης κακού αλλά έχω την εντύπωση οτι θα σε στεναχωρήσω !!!
Πρώτον το νούμερο που κοιτάς είναι ο αριθμός του κινητήρα
ο αριθμός πλαισίου είναι γραμμένος στο ταμπελάκι πάνω απο το μαρσπιέ το οποίο και λείπει
αυτό μου μυρίζει μαιμουδιά ( Ο Αφρο θα στα πεί καλύτερα ) μπορείς να δείς το νούμερο του πλαισίου χτυπημένο στον λαιμό και είναι αυτό που έχει την εξής μορφή : JHRD07A...... επίσεις εκεί έχει και ένα νούμερο που σου λέει και την χώρα προέλευσης ψάχτο και μας λές
Απο τα χρώματα για '97 ή '98 μου κάνει αν θυμάμαι καλά !!!
Και ο Νίκος εχει δίκιο δεν υπάρχει RC0....:rolleyes: :rolleyes:

Υ.Γ Απο πού την πήρες και για τί μοντέλο στην δώσανε ????

Stergios69
11/11/2006, 09:53
Υπάρχουν άφρικα χωρίς ταμπελάκι στο μαρσπιε...
Είναι εισαγωγής και το κοντέρ έχει μέχρι 180.
Μόνη διαφορά είναι οι εισαγωγές των καρμπυρατέρ που είναι πιο στενές με λιγότερα κανα 2 άλογα.
Μικρό το κακό και διορθώνεται εύκολα. Ίσως μάλιστα να το έκανε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης.
Ο αριθμός πλαισίου είναι στον λαιμό και είναι οπωσδήποτε RD07...

matmat
11/11/2006, 10:05
Στέργιο για το ταμπελάκι δέν λέω μπορεί και να έφυγε , να έλειπε , να το έβγαλε ο προηγούμενος
και διάφορα άλλα , πάντως κάτι μυρίζει στο συγκεκριμένο και αυτό που δεν μου αρέσει είναι οτι τα γράμματα στον κινητήρα δέν έχουν την συνηθισμένη μορφή και δείχνουν ανάγλυφα
.

x_ta_see
11/11/2006, 14:32
Την πήρα για μοντέλο β΄99. Τ ι να πω...θα κοιτάξω & τον αριθμό στόν λαιμό & θα σας ενημερώσω..

HexDec
11/11/2006, 16:43
Φιλέ καλορίζικο, επειδή και εγώ εχω ένα μαυρό africa να πω τι περίεργα εντοπίζώ
1. βλέπω άσπρες χουφτές κανονικά έχει μαύρες, μικρό το κακό όμως,
2. επίσης νομίζω και ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος, οι δίσκοι μπροστά δεν είναι οι μαμίσιοι,
3.το μηχανάκι ειναι 98 χρώμα
4.rc όντως δεν πρέπει να υπαρχεί
5.αν έχεις DSL ή αλλιώς αν έχεις υπομονή service manual haynes http://www.africatwin.gr/Nemesis/viewtopic.php?t=552
6. στην θέση που έπρεπε να είναι το ταμπέλακι στο δικό σου έχει μόνο τις τρύπες, μπορεί να ξηλώθηκε
δες στις ζάντες επάνω σε κάποιο σημείο έχουν ένα κωδικό που αναφέρει
την χρονολογία
Καλοτάξιδο να είναι :beer: :beer: :beer:

naxiotis
11/11/2006, 18:33
κοίτα τα σωληνάκια των φρένων.
υπολόγισε περίπου 1-1,5 χρόνο από το DOT που αναγράφει:wave2: