PDA

View Full Version : ΠΑΟΚ θα μας τρελλανεις κ αλλο!

yiagt
11/11/2006, 19:55
όπου κ να παίζεις πάντα θα σάκολουθώ...
δικέφαλε στ'ορκίζομαι για σένα μόνο ζω!

χωρίς λεφτά χωρίς πρόεδρο κ με διαλυμέμη διοίκηση
μόνο με την φανέλα και τον λαο!
κ ναι είναι στην τρίτη θέση!

:beer:

όχι δεν είναι όνειρο!

oiko1979
11/11/2006, 20:07
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :

SUPERMARIO
11/11/2006, 20:10
ωραιο γκολακι το δευτερο.

jasper
11/11/2006, 23:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από yiagt

χωρίς λεφτά χωρίς πρόεδρο κ με διαλυμέμη διοίκηση
μόνο με την φανέλα και τον λαο!

:beer:

όχι δεν είναι όνειρο!

Το ότι δεν έχουμε διοίκηση και πρόεδρο γιατί ακριβώς είναι αρνητικό;

Από το Νίκο το Βεζυρτζή στο μπασκετικό ΠΑΟΚ πριν 15 χρόνια έχουμε να δούμε πρόεδρο που να πονάει την ομάδα αλλά και την τσέπη του.

Τι να γίνει, δε μπορεί κάθε ομάδα να έχει ένα Γιαννακόπουλο.:sad: :sad: :sad:

Sferopetadhn
12/11/2006, 00:19
Θα σου πω από βδομάδα που λένε για αποχές... Πάλι άκουσα για κάλεσμα στον κόσμο. Ωρέ τί γίνεται; Πού να βρεθούν 2,5 μύρια;;; Τί είναι στραγάλια;

Πάντως και τόσα που κάνουν τα παιδιά πάλι καλά να λέμε... Τί να πουν κι άλλοι που πληρώνονται την πρώτη του μήνα και τα ξύνουν με γκασμά (διότι ως γνωστόν η τσουγκράνα αφήνει κενά)... Εγώ πάντως δεν ξέρω αν θα δούλευα απλήρωτος...

fantacid
12/11/2006, 05:02
κ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟκ να τρελλαθω ρε φιλε με αυτη την ομαδα!!!

ολοι ξερουμε οτι αυτη η φανελα μονο μπορει να κερδισει πολλα χαζομαγαζα της χαβουζας απλα κ μονο αν πεταξεις 11 τετοιες μεσα στο γηπεδο που θα'χουν το δικεφαλο αετο!

παιδια καλαβετε το οτι ο παοκ ειναι για 3-5 θεση καθε χρονια!

αυτο ειναι καλο κ κακο μαζι............κακο γιατι το ΠΟΚ υπαρχει κ δεν σου αφηνει κενη θεση για πιο πανω,καλο γιατι ακομα κ νεκρος εισαι ο ΠΑΟΚ κ οι λουγκρες σε τρεμουν!!!!!!!

χιλιομετρα θα κανουμε κ παλι για ναμαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρο
εχεις ΛΑΟ παλικαρο λεβενρη αλλα μαλακα προεδρο!!!!

ξερεις ποσο παλιο ειναι αυτο το συνθημα?
ξερεις κ για ποσο καιρο θα ειναι επικαιρο?

ειδες σημερα τη εγινε ε?
ατο σιτι ή στη τουμπα παιζαμε???????
μονο τα ΠΑΟΚια ακουγονταν κ τα 90 λεπτα!
γιαυτο ειμαστε ακομα ζωντανοι, γιατι εχουμε λαο με αρχιδια
ειναι παντου κ παντα διπλα στην ομαδα

χυνω ρε φιλε, οταν βλεπω 100 ψυχες να ακολουθανε αυτην την ιδεα ακομα κ στον βουρκο,ακομα κ στα σκατα, οπου κ αν παιζει!

γιατι η ΠΑΟΚαρα μας δεν ειναι ο προεδρος, δεν ειναι οι παιχτες, δεν ειναι τα λαμογια που τρωνε απο τον ΠΑΟΚ, ειναι ο ΛΑΟΣ του κ το δειχνει καθε φορα!!!!

ο γαυρος ειναι μοδα με τα πρωταθληματα του,οπως ηταν ο βαζελος καποτε
το αιγαλεω,ιωνικος,ατρομητος κ ξερω γω ειναι απλα γειτονιες
η ΠΑΟΚαρα ειναι ΙΔΕΑ ειναι ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ειναι ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ειναι ΤΡΕΛΛΑ ειναι ΟΥΣΙΑ ΜΑΓΙΚΗ!!!!!!

idi
12/11/2006, 10:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από yiagt

για μια μερα! στη 4η εισαι!

zzr2005
12/11/2006, 11:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
για μια μερα! στη 4η εισαι!

το κακό θα είναι από την 4η θέση να καταλήξει στην 4η Εθνική μέσα σε μια εβδομάδα με αυτούς που έχουν μπλέξει...για να δούμε θα ξεμπερδέψουν πάλι με αυτή την υπόθεση???

CELTIC
14/11/2006, 09:53
εχω τρέλλα μες' το μυαλό....

http://www.fcpaok.gr/media/sto_oaka.mp3

DUKASII
14/11/2006, 10:16
τόσο σπρωξιμο που χει φαει ο Παοκ απο διατησία λογικό είναι να έιναι 4 αρτος..
μη ξεχάσω να πω οτι οσοι διατητες εχουν παίξει ΠΑΟΚ τωρα είναι τιμωρημένοι.

σπρωξε σπρωξε τον Παοκ μην χασουμε και τους ψήφους εκει πανω στη Σαλονικα....

XTMPAM
14/11/2006, 10:28
ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΧΑΜΟΥΤΖΗΔΕΣ?ΕΕ?ΓΙΑΤΙ?

ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑΚΙ-ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ

ΠΑΟΚ ΞΕΡΩ ΓΩ, ΞΕΡΩ ΓΩ ΕΝΤΑΑΞΕΙ,
ΠΑΟΚ ΞΕΡΩ ΓΩ ΕΝΤΑΑΞΕΙ, ΞΕΡΩ ΓΩΩ ΝΑ ΠΟΥΥΜΕ!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
14/11/2006, 10:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM

ΠΑΟΚ ΞΕΡΩ ΓΩ, ΞΕΡΩ ΓΩ ΕΝΤΑΑΞΕΙ,
ΠΑΟΚ ΞΕΡΩ ΓΩ ΕΝΤΑΑΞΕΙ, ΞΕΡΩ ΓΩΩ ΝΑ ΠΟΥΥΜΕ!!!

:rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:

jasper
14/11/2006, 10:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
τόσο σπρωξιμο που χει φαει ο Παοκ απο διατησία λογικό είναι να έιναι 4 αρτος..
μη ξεχάσω να πω οτι οσοι διατητες εχουν παίξει ΠΑΟΚ τωρα είναι τιμωρημένοι.

σπρωξε σπρωξε τον Παοκ μην χασουμε και τους ψήφους εκει πανω στη Σαλονικα....

Κάτω το κατεστημένο του ΠΑΟΚ, της Ξάνθης και του Εργοτέλη που νέμονται εδώ και δεκαετίες το ελληνικό ποδόσφαιρο, στήνουν παράγκες, προσλαμβάνουν στις εταιρείες των προέδρων διαιτητές και τα σόγια τους (και πολιτικούς αλλά είναι εκτός θέματος...) , κάνουν την ΕΠΟ παραμάγαζό τους και δεν αφήνουν τις άμοιρες ομάδες του ΠΟΚ να πάρουν ανάσα. Προτείνω ο ΠΑΟΚ να έχει την τύχη της Juventus γιατί εκμεταλλεύτηκε τη δεσπόζουσα θέση του στο ελληνικό ποδόσφαιρο για να επηρεάσει ομάδες, παίκτες και διαιτητές. Μάρτυράς μου ο συμφορουμίτης DUKASII !!!!!:beer:

CELTIC
14/11/2006, 10:57
ΣΩΣΤΟΣ Ο JASPER

69415

DUKASII
14/11/2006, 11:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από CELTIC
ΣΩΣΤΟΣ Ο JASPER

+1000000000!!!!:D

dukeandthecity
14/11/2006, 12:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από jasper
Κάτω το κατεστημένο του ΠΑΟΚ, της Ξάνθης και του Εργοτέλη που νέμονται εδώ και δεκαετίες το ελληνικό ποδόσφαιρο, στήνουν παράγκες, προσλαμβάνουν στις εταιρείες των προέδρων διαιτητές και τα σόγια τους (και πολιτικούς αλλά είναι εκτός θέματος...) , κάνουν την ΕΠΟ παραμάγαζό τους και δεν αφήνουν τις άμοιρες ομάδες του ΠΟΚ να πάρουν ανάσα. Προτείνω ο ΠΑΟΚ να έχει την τύχη της Juventus γιατί εκμεταλλεύτηκε τη δεσπόζουσα θέση του στο ελληνικό ποδόσφαιρο για να επηρεάσει ομάδες, παίκτες και διαιτητές. Μάρτυράς μου ο συμφορουμίτης DUKASII !!!!!:beer:

ασε τον σπυράκο ήσυχο γιατι τα μαζευει ευρω - ευρω για το rc8. (εχει και κουμπαρα 100 οκτανίων):D :D :D

dukeandthecity
14/11/2006, 12:19
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ:D

69438

jasper
14/11/2006, 12:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
ασε τον σπυράκο ήσυχο γιατι τα μαζευει ευρω - ευρω για το rc8. (εχει και κουμπαρα 100 οκτανίων):D :D :D

:)
μα δεν του ζήτησα δανεικά!

να καταθέσει όσα ξέρει θέλουμε για να σπάσουν τα αποστήματα τύπου Λάρισας, ΠΑΣ Γιάννινα, Κέρκυρας (και ΠΑΟΚ βεβαίως βεβαίως) που συστηματικά καταστρέφουν το ελληνικό ποδόσφαιρο διεκδικώντας μερίδια από τα τηλεοπτικά και διαιτησίες επιπέδου Champions League. Αμα θέλουν να μην ασχολούνται με το διαιτητή όλοι αυτοί να πάνε στην Αγγλία να παίξουν, εδώ έχουμε ήθη και έθιμα και οφείλουμε να τα τηρούμε με ευλάβεια.

CELTIC
14/11/2006, 12:30
ΕΤΣΙ.....

69441

idi
14/11/2006, 12:32
ρε αμπελαο-αμπελαεοι μπορειτε να μας πειτε επι "ΠΟΚ" ποσα πρωταθληματα πηρε η ΑΕΚ ???

δηλ εκαστε στο τραπεζι και συμφωνησε με γαυροβαζελους να "μοιραστουν" οι 2 τους" τους τιτλους και η ΑΕΚ να παρει τα αρχιδια τους?

να δω ποσο ξεφτερια εισαστε... πειτε μου νουμερα!

CELTIC
14/11/2006, 12:32
ΒΕΝΤΟΥΖΑ....

69443

idi
14/11/2006, 12:43
οκ στο ιδιο μοτιβο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

69446

jasper
14/11/2006, 13:17
ρε αμπελαο-αμπελαεοι μπορειτε να μας πειτε επι "ΠΟΚ" ποσα πρωταθληματα πηρε η ΑΕΚ ???

δηλ εκαστε στο τραπεζι και συμφωνησε με γαυροβαζελους να "μοιραστουν" οι 2 τους" τους τιτλους και η ΑΕΚ να παρει τα αρχιδια τους?

να δω ποσο ξεφτερια εισαστε... πειτε μου νουμερα!

φίλε idi, το ΠΟΚ δεν περιγράφει μόνο τη χρονική περίοδο στην οποία αναφέρεσαι. Εχει μείνει σαν μια σύντομη επικεφαλίδα που περιγράφει τον υδροκεφαλισμό του ελληνικού ποδοσφαίρου, την πλήρη υποτέλεια του σε οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα της Αθήνας, τους "επιστήμονες", τους αγανακτισμένους προέδρους που δέρνουν διαιτητές (είτε εντός γηπέδου είτε ακόμη και εντός ταξί που το σταματάμε με τον τσαμπουκά). Αν δε σε καλύπτει το ΠΟΚ πρότεινε άλλο όνομα που να έχει μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο. Την ίδια παθογένεια θα περιγράφει.

Αν πάλι νοιώθετε ριγμένοι στη μοιρασιά του ΠΟΚ (or whatever) εμείς και οι αλλοι ευνοούμενοι σας περιμένουμε να μοιραστούμε τα λάφυρα. :beer:

idi
14/11/2006, 13:28
το ιδιο "ριγμενοι" εισαστε με την ΑΕΚ δεν υπαρχει κανενα ΠΟΚ!!!! αυτο θελω να πω!!! το κατεστημενο της ελλαδας ειναι ΓΑΥΡΟΣ_ΒΑΖΕΛΟΣ=ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ

οκ????

blueblack
14/11/2006, 13:54
το ιδιο "ριγμενοι" εισαστε με την ΑΕΚ δεν υπαρχει κανενα ΠΟΚ!!!! αυτο θελω να πω!!! το κατεστημενο της ελλαδας ειναι ΓΑΥΡΟΣ_ΒΑΖΕΛΟΣ=ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ

οκ????

ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ......

Όσο καί νά άγαπώ τήν όμάδα μου.....ή πιό ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ......άπό τίς
μεγάλες.......
άπό τό 60 καί μετά ...είναι ό..

Π Α Ο Κ...........!!!!!!!!!!!!!!

υγ.Θές άπόδειξη....???????Έτοιμος είμαι.........!!!!!!!!

:wave2: :wave2:

T-REX
15/11/2006, 10:29

οκ????
------------------------------------------------------------------------------

αλλα ενιοτε τους κανει παρεα και η ΑΕΚ

jasper ομοιδεατη +10000:beer: :beer:

marios8
15/11/2006, 19:10
Παντα ο ΠΑΟΚ λειτουργουσε καλυτερα κατω απο πιεση. (Αν και πιστευω οτι ειναι τυχαιο)

69624

idi
15/11/2006, 19:35
α ωραια θα βαλω και εγω μια ... :smokin:

69625

kalant
15/11/2006, 19:54

βλεπω και τον τακη καπου εκει μεσα...

T-REX
15/11/2006, 20:00
Αυτο είναι αποτο Μπαραζ του βολου...
ΟΣΦΠ εναντιον ΑΡΗ
Δεν καταλαβαινω όμως απο που προκυπτει οτι ο ΠΑΟΚ ειναι ευνοημένος???
Κατα την αποψη μου οντως η ΑΕΚ ειναι η λιγοτερο ευνοημενη απο τις ομαδες του ΠΟΚ οχι ομως και αθωα περιστερα ,εχει κανει και αυτη τις καυτσουκελες της

Κατι Ψωμιαδηδες γιδοπουλοι Μελισσανιδιδες απειρα λαμογια κατι φωτα που κλεινανε στη Φιλαδελφεια κατι ματς που εληγαν στο 99 και πολλα αλλα

Ξεχνας τα δικα σας τακιμιασματα με ολυμπιακους και παναθηναικους οταν ο ΠΑΟΚ κατεβαινε στην Αθηνα στα 80s γιανα δειρετε τους Παοκτσηδες?

Δεν θέλω να σε τριγκαρω :beer: :beer:

Αυτο που θελω να πω είναι πως δεν ειναι αναγκη να απολογουμαστε γιατις μαλακιες αλλων και μαλιστα προεδρων και οπαδων

Φιλικα παντα
:beer: :beer: :beer: :beer:

VanDiemen
15/11/2006, 21:00
Γιατί τον λέτε ΜΠΑΟΚ ρε παιδιά; :look:

zolotas
15/11/2006, 21:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Γιατί τον λέτε ΜΠΑΟΚ ρε παιδιά; :look:

τωρα ξυσε ........τι ρωτας κι εσυ :hypnotize

idi
15/11/2006, 21:17
μπαοκ ξερουν αυτοι μπαοκ ενταξει χααχαχαχαα
χαχαχαχαχαχ
αχαχααχαχαχχα

αχ
αχχχααχ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :lol: :lol:

T-REX
15/11/2006, 22:05
Κοιτα τωρα που κανει πνευμα και η ομαδα απο ΤΑ Φιλαδελφεια
οοουυυ ρε

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :beer: :beer:

jasper
15/11/2006, 23:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από T-REX
Κοιτα τωρα που κανει πνευμα και η ομαδα απο ΤΑ Φιλαδελφεια
οοουυυ ρε

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :beer: :beer:
Έγω λέω να το σταματήσουμε το θέμα εδώ. Η ΑΕΚ είναι η συμπαθέστερη ομάδα νοτίως της Λαμίας και κακώς τώρα τους τη λέμε και μας τη λένε. Αν το παιδί μου δε γίνει ΠΑΟΚ :yuck: μόνο ΑΕΚ θα μπορούσα να το αντέξω. Όλα τα άλλα ενδεχόμενα δε θέλω να τα σκεφτομαι!:bigcry:

fantacid
16/11/2006, 02:16

ρε παλικαρακο,η φοτο που εβαλες ειναι τοσο παλια που εκεινη την εποχη δεν υπηρχε χουλαγκανισμος (μια ενοια που ειναι ξενοφερτη για μας,απο τα αγγλικα γηπεδα) κ οταν παιζοταν ντερπι τυπου ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ ολοι πηγαιναν μαζι στο γηπεδο πειναν τις ρετσινες μαζι κ μετα μπαιναν στο γηπεδο να δουν το ματς κ η καζουρα ηταν ευπροσδεκτη.
σιγουρα θα εχεις ακουσει παρομοιες ιστοριες απο τους δικους σου.

καμια σχεση ο γηπεδισμος του ΄70 κ αρχες ΄80 με τον σημερινο,με τα μαχαιρωματα,τους τσαμπυκαδες, τις μοτοφολ κ τα χιλια μυρια που γινονται στα γηπεδα σημερα.

υπαρχει αναλογο πανο με τη συμπαραστση των παοκτσηδων της εποσχης προς τον βαζελο της εποχης για τον τελικο με τον αγιαξ!
σημερα δεν θα γινοταν σε καμια!!!!!

τοτε ομως ηταν μαγκια, οχι ντροπη!

κ αυτο που ειπαν οι προηγουμενοι για την ΑΕΚ, θα συνφωνισω......
μετα απο εμπειρια στα περισσοπτερα (αν οχι ολα) ελληνικα γηπεδα εχω να επικροτησω την τρελλα των ΑΕΚτσηδων οταν τους ειδα στη σκεπαστη εν ετη 97-98 ή καπου εκει!

εχουν τη ιδια τρελλα με μας κ τα παω τα παλικαρια με τα χιλια!!!!

ειναι η μονη ομαδα που γουσταρω μετα απο τον ΠΑΟΚ!

τη αρης,ηρακλης κ απολλων μΕ λες!!!!!

fantacid
16/11/2006, 02:25
Έγω λέω να το σταματήσουμε το θέμα εδώ. Η ΑΕΚ είναι η συμπαθέστερη ομάδα νοτίως της Λαμίας και κακώς τώρα τους τη λέμε και μας τη λένε. Αν το παιδί μου δε γίνει ΠΑΟΚ :yuck: μόνο ΑΕΚ θα μπορούσα να το αντέξω. Όλα τα άλλα ενδεχόμενα δε θέλω να τα σκεφτομαι!:bigcry:

οχι ρε φιλε!

δε θελω το παιδι μου να γινει παοκ
δε θελω το παιδι να ερθει μια μερα κ να μου πει θα παω στο γηπεδο!

μακρυα απο την ναρκοπαιδια των γηπεδων!!!!!:yuck: :yuck: :yuck:

fantacid
16/11/2006, 02:29
μπαοκ ξερουν αυτοι μπαοκ ενταξει χααχαχαχαα
χαχαχαχαχαχ
αχαχααχαχαχχα

αχ
αχχχααχ:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :lol: :lol:

ρε παλικαρι κατα καιρους εχεις μια χαρα αβαταρ κ τωρα εβαλες ρον ρουφιανο σας?????

ή μηπως εισαι υπερ τη εξυγιανσης???:lol: :lol: :lol: :yuck: :lol: :lol: :eyepop: :lol: :lol:

με το DVD αναγνωριστηκαν (νομιζω 30) ατομα δλδ στα εκτος εδρας ποιος θα πηγαινει τωρα????

ΚΑΝΕΙΣ??!!!!:bigcry:

blueblack
16/11/2006, 05:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ρε παλικαρι κατα καιρους εχεις μια χαρα αβαταρ κ τωρα εβαλες ρον ρουφιανο σας?????

ή μηπως εισαι υπερ τη εξυγιανσης???:lol: :lol: :lol: :yuck: :lol: :lol: :eyepop: :lol: :lol:

με το DVD αναγνωριστηκαν (νομιζω 30) ατομα δλδ στα εκτος εδρας ποιος θα πηγαινει τωρα????

AΣΤΗΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΟ...........

Γιατί άν δέν ήταν αύτά ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙΑ στά έκτός έδρας .....
θά ήμουνα άκόμα ΕΓΩ καί καμμιά 5000-6000 χιλιάδες όπως τότε πού πηγαίναμε
στή Τούμπα,στού Χαριλάου,στό Καυταντζόγλειο,στήν Κατερίνη,στίς Σέρρες,
στή Δράμα,στήν Καβάλα,στήν Καστοριά,στή Λάρισα.........
ΜΕ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΚΑΣΚΟΛ ΜΑΣ.......καί χωρίς τούς μπάτσους,νά μάς πηγαίνουν
ΣΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΟΥΣ....!!!!!
Καί νά μαζευόμαστε στήν κεντρική πλατεία κάθε πόλης...!!!!!!!
ΗΣΥΧΑ...........καί...........ΟΜΟΡΦΑ.....!!!!!!!!!!
ΑΥΤΟΙ ΟΙ 30 ΜΑΓΚΕΣ διώξανε όλους έμάς άπό τά γήπεδα....!!!!!!!
Μπορεί νά μήν είμαι ύπέρ τής έξυγίανσης.......ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ.....
ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ.....όλων τών..
ΡΕΜΑΛΙΩΝ........
ΠΡΕΖΟΝΙΩΝ.......
ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΩΝ.......
καί όλων τών ΑΠΟΒΛΥΤΩΝ.......!!!!!!!!!!!!
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ......ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.....
ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.........
Ο ΧΩΡΟΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ , ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ.....
ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ......

Στήν άκρη τή πόλης ραντεβού στό σκουπιδότοπο καί έκεί.....
ΣΦΑΧΤΕΙΤΕ.....!!!!!!!!
Έτσι λύσανε οί Εύρωπαίοι τό πρόβλημα τους.....καί τά γήπεδα έκκλησία...!!!!

idi
16/11/2006, 09:34

:a20: :a20: :a012: :a012: :a51:

idi
16/11/2006, 09:49

ειμαι με τον Ντεμη 100% σε ολα οσα εχει κανει! οπως και οι περισσοτεροι ΑΕΚτζηδες

βασικα ΟΛΟΙ εκτος απο τους «οργανωμένους»

ηθελα να το ξεκαθαρίσω αυτο το «οργανωμένους» να μη μασατε οσα λενε οι Α.Ρ.Δ....

να σας πω πως εχει το πραμα στην Original (ξερω γιατι συμμετείχα)

δεν εχουν μελη και δεν εχουν συνδρομές. Ολα τα εσοδα τους (για στεγαση κτλ) ειναι απο «καπελα» στα εισιτήρια των αγωνων του ποδοσφαιρου.

Οσο ειμασταν στο γηπεδο μας... τα φτηνα εισιτήρια ηταν λιγα και τα επερναν σχεδόν ολα οι συνδεσμοι

Αρα οσοι θελαν εισιτήρια πηγεναν στην original ή στους αλλους συνδεσμους

Αρα εβγαζε τα «προς το ζην» η original απο τα εισητηια ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΑΝ ΚΙΟΛΛΑΣ (if yoy know what I mean...) τεσπα εκανε και αλλα η original που ηταν θετικα οπως να ενισχύει τα τμήματα που δεν ειχαν καθολου γκάφα που και που

Απο τοτε που πηγαμε στο ΟΑΚΑ η μεγαλη πλειοψηφία του κοσμου σταμάτησε να παιρνει εισιτήρια απο τους συνδεσμους ...γιατι απλα επαιρνε απο τα εκδοτηρια (65,000 θεσεις γηπεδο.....)

Αρα ποιος πηρε το μπουλο? Ο μονος συνδεσμος (και μεγαλυτερος) που δεν ειχε συνδρομές και μελη....

Και τωρα κανει πολεμο στο Ντεμη γιατι και καλα «δινει» τα κωλοπαιδα που τα σπανε...στους μπατσους... και καλα...

ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΝΕΙ ΦΑΣΑΡΙΑ Η ORIGINAL

Ο Μελισανιδης (το μεγα λαμόγιo) δεν εκανε τιποτα οταν η ΑΕΚ ηταν για διαλυση το καλοκαίρι του 2004... αφησε το Ντεμη ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ να σπασει το κεφαλι του

Τωρα ΠΟΥ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΕΣΩΣΕ την ΑΕΚ και την εβαλε σε μεγαλη λεωφωρο προς τη κορφή και ξαφνικα ο ΛΑΜΟΓΙΟΣ μελλισανιδης αρχισε να ονειρεύεται την προεδρία.... βρηκε την original Και αρχισανε τα σουρτα φερτα ωστε μαζι να ανατρέψουν τον Ντεμη με τα αναλογα ανταλλάγματα... you know....

Ο Μελλισανιδης εχει και «δικους» του δημοσιογράφους... οπως και παλιους παιχτες της ΑΕΚ οπως ο Β.Δημητριαδης (που ειναι συνεργατης του αφου εχει 3-4 πρατηρια βενζινης AEGEAN στη Σαλόνικα ΔΩΡΟ του Μελισανιδη)

ΕΞΟΥ ΚΑΙ Ο «ΠΟΛΕΜΟΣ» ΣΤΟ ΝΤΕΜΗ

Δεν ηπαρχει κανενας πολεμος απο το κοσμο της ΑΕΚ.. εχουμε φαει πολυ ΣΚΑΤΟ μεχρι το μαυρο καλοκαίρι του 2004... και ξερουμε πολυ καλα ποιο ειναι το καλο και το μελλον της ΑΕΚ...

Ολα ειναι ξεκαθαρα ...

Αμα θελετε το επεκτείνω ακομα ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΙΚΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΦΙΛΛΑΔΕΛΦΙΑ Η ORIGINAL?

CELTIC
16/11/2006, 10:40
ΑΡ(ΝΤΕΜΗΣ) ΜΑΤΣΑΣ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
16/11/2006, 10:57
idi, με εκπλήσεις ευχάριστα φίλε...

Μαζί σου 110% σε όσα λες...

Όσο για τον ΠΑΟΚ, ας δούνε πρώτα γιατί δεν έρχεται κανείς να τον αναλάβει όταν μπορεί να έχει 10-15.000 κόσμο μέσο όρο στο γήπεδο.

Μήπως το οτι δεν υπάρχει κανείς "παλαβός" να πληρώνει πρόστιμα για τοςυ 100 παπάρες που τα σπάνε κάθε φορά;
Μήπως για το οτι , επικρατεί γενικώς ενα χάρβαλο μέσα στην ομάδα;

Κρίμα, γιατί ο ΠΑΟΚ, είναι ουσιαστικά το μόνο φόβητρο του ΠΟΚ, και είναι γενικώς αποδεκτό και παραδεκτό , οτι ο Βόρειος Δικέφαλος, είναι το αντίβαρο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχει κανένα "φάντασμα" της ΑΘήνας , πόσο μάλλον όταν εκείνοι που τα σπάνε δεν είναι άλλοι απο τους ίδιους.

Για τα λαμόγια που συλλαμβάνονται , καλό θα είναι να παρακολουθείτε λίγο το τι γίνεται , καθώς λεει αυτά τα "καλόπαιδα", βρέθηκαν με χοντρό φάκελο στην Γ.Α.Δ.Α για διάφορα πράγματα και καταστροφές, εκτός αθλητικών χώρων. Σύμπτωση;

ΡΕ ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ... ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ "ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ" ΣΕ ΚΑΝΑ "ΜΠΡΟΥΝΟ".

Αίντε με τους μαλάκες...

Gandalf

Xrider
16/11/2006, 11:07
ειμαι με τον Ντεμη 100% σε ολα οσα εχει κανει! οπως και οι περισσοτεροι ΑΕΚτζηδες

..............
Ο Μελλισανιδης εχει και «δικους» του δημοσιογράφους... οπως και παλιους παιχτες της ΑΕΚ οπως ο Β.Δημητριαδης (που ειναι συνεργατης του αφου εχει 3-4 πρατηρια βενζινης AEGEAN στη Σαλόνικα ΔΩΡΟ του Μελισανιδη)

ΕΞΟΥ ΚΑΙ Ο «ΠΟΛΕΜΟΣ» ΣΤΟ ΝΤΕΜΗ

Δεν ηπαρχει κανενας πολεμος απο το κοσμο της ΑΕΚ.. εχουμε φαει πολυ ΣΚΑΤΟ μεχρι το μαυρο καλοκαίρι του 2004... και ξερουμε πολυ καλα ποιο ειναι το καλο και το μελλον της ΑΕΚ...

Ολα ειναι ξεκαθαρα ...

Αμα θελετε το επεκτείνω ακομα ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΙΚΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΦΙΛΛΑΔΕΛΦΙΑ Η ORIGINAL?

Ego san AEKi 8ello to gipedo stin Filladelfeia ,mikro kai me skepasti pali...
o Demis tin patise apo ton Dimarxo tis N.F pou prospa8ouse polla xronia tora na to kleisei...giati xalaei tin "mouri"tis Filadelfeias.
O Xatzixristos einai spastikos otan einai dipla sou kai zalizei ta paparia me ta tragoudakia tou gia 90+ lepta..(sto umixrono kanei gargares gia ta fonitika)

Xrider
16/11/2006, 11:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

.......ΡΕ ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ... ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ "ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ" ΣΕ ΚΑΝΑ "ΜΠΡΟΥΝΟ".

Αίντε με τους μαλάκες...

Gandalf

Gandalf dr685sm
16/11/2006, 11:14
Το προβλημα του γηπέδου, βέβαια δεν είναι μόνο για τα εισητήρια... είναι πολλά περισσότερα που ακούνε στο όνομα εμπορική εκμετάλλευση χώρων, δανειοδοτήσεις, σχέδια πόλεως απο το ΥΠΕΧΩΔΕ, κτλ. που δεν μπορούν να ξεπεραστούν τόσο εύκολα.

Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως το γήπεδο , ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ UEFA:

1) Να έχει parking. Στην Ν.Φιλαδέλφια μόνο υπόγειο μπορεί να γίνει με απίστευτα υψηλό κόστος.
2) Να υπάρχει πρόσβαση απο μαζικά μέσα μεταφοράς... Αυτό καλύπτεται.
3) Να είναι άνω των 35.000 θέσεων (Αυτό δεν ισχύει στην Ν.Φιλαδέλφεια με συμβατικές μεθόδους)
4) Να έχει ανέσεις συγχρόνου γηπέδου (καντίνες , ιατρεία, σουίτες, πόστα για τα ΜΜΕ κτλ.) Εδώ δεν χωράνε 35.000 θέσεις αυτά θα γίνουν;
5) Να έχει συγκεκριμένες διαστάσεις ο αγωνιστικός χώρος (νομίζω απο 105 μέτρα μήκος και άνω και 60 πλάτος;... διορθώστε με παρακαλώ) πράγμα που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το χτίσιμο του.
6) Να μπορεί να έχει πολλαπλές και εύκολες εισόδους και εξόδους... Να το δώ αυτό στο οικόπεδο της Ν.Φιλαδέλφειας και τα λέμε μετά.

Γενικά , όσο και αν δεν μας αρέσει συναισθηματικά, πρακτικά και μηχανικά, ένα τέτοιο εγχείρημα είναι πολύ μεγάλο και πολύ κοστοβόρο. Δεν ξέρω τι θα γίνει πραγματικά, αλλά το μόνο σίγουρο , είναι πως είναι πάρα , μα πάρα πολύ δύσκολο να γίνει ξανά στην Ν.Φιλαδέλφεια.

Gandalf

Gandalf dr685sm
16/11/2006, 11:39
α και ενα τελευταίο για τους ΠΑΟΚτσήδες....

Διαβάστε και αυτό το Link, έτσι απλά για να υπάρχει μια πιο σφαιρική άποψη των πραγμάτων.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/134480.html

Gandalf

idi
16/11/2006, 11:40
και συνεχίζω μιας και ακομα καποιος να με σταματήσει ...

ηρθε που λετε ο κοντος (ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ!! ΘΕΕ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΑΕΚΤΖΗ) και το μπουρδελο που λεγοταν ΠΑΕ ΑΕΚ το συμμαζεύει και το κανει βιώσιμο....και πληρώνει τους παντες στην ωρα τους και ολα δουλεύουν ρολοι

και για να βοηθησει την original τους κοβει και ΝΟΜΙΜΟ κερδος σαν "μεταπωλητές" εισιτηρίων ενα 5% της αξιας του εισητηριου... FAIR ENOUGH???

και το μονο που "του τη σπαει" ειναι που καθε κυριακη πρεπει να πληρώνει ΤΡΕΛΑ προστημα για τη συμπεριφορά ελάχιστων κολλημένων (που ο Γατας ο Gandalf καταλαβε αμεσως ποιοι ειναι... οι "φιλοι" του Resistman)

... και τους το λεει ξεκαθαρα: "Σταματηστε γιατι αυτο κοστίζει σε φραγκα. Θα σας δωσω στους μπατσους"

Η original τον γραφει στα αρχιδια της και λεει "εμεις δε τους ξερουμε τους κυριους" ενω τους ξερουν ΟΛΟΙ ... δε θα επεκταθώ .. θα μου την πέσουν καμια μερα ολοι μαζι...

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!

Και η αστυνομία ξερει ποιοι ειναι! Αλλα δε κανει τιποτα και αυτο δυσκολεύει πολυ τη θεση του Ντεμη!

Αλλος πολεμος απο την ερασιτεχνική ΑΕΚ "ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ" αλλα και ταυτόχρονο η μεγαλη καψούρα των οπαδων και η ΚΑΡΔΙΑ της ΑΕΚ

Ιδιοκτήτες του Σταδιου της ΑΕΚ συμφωνα με το καταστατικό της

εκει που το 2003-2004 ΕΠΑΙΡΝΕ ΨΙΧΟΥΛΑ απο τα ελεεινά ελάχιστα εισιτήρια της περιοδου που παίζαμε στη Ν. Σμυρνη, και στα Ν.Λιοσια.... ξαφνικά χέστηκε στο χρημα με τα 10% των εισιτηρίων την επομενη χρονια (το 2004-5 η ΑΕΚ πουλησε περισσότερα εισιτήρια απο οποιαδήποτε αλλη ομαδα στην Ελλαδα)

και αντι να πει "Ω ΜΕΓΑ ΝΤΕΜΗ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΜΑΣ" απαιτεί με μαγκια απο τον Ντεμη και το 10% των έσοδων απο τα διάρκειας

ο Ντεμης δε γουστάρει να τα σκαει στην ερασιτεχνική γιατι ξερει οτι υπαρχουν ανθρωποι της original Και του ΛΑΜΟΓΙΟΥ Μελισσανιδη μεσα. Δινει μονο οσα είναι υποχρεωμένος για να τους κανει σπασιμο και να δειξει ποιος ειναι το αφεντικο

ΓΗΠΕΔΟ

Ο Ντεμης θελει γηπεδο 45,000 θεσεων

δηλ ενα γηπεδο που θα κοβει 30,000 διαρκειας και θα μενουν 15,000 εισητηρια για πούλημα.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΝΤΕΜΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ Η ΑΕΚ

Αλλα για να βρει λεφτα για το γηπεδο ΠΡΕΠΕΙ να χρηματοδοτηθεί απο ΙΔΙΩΤΕΣ και ο μονος τροπος ειναι να κανει το γηπεδο ενα τεραστιο εμπορικο και ψυχαγωγικό κεντρο (σινεμάδες εστιατορια κτλ)

Τετοιο γηπεδο ΔΕ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΤΗ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑ.

Βασικα για να μη κρυβόμαστε ... ΚΑΝΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑ γιατι οι ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ (οι διαβοητοι "131" μεταξυ των οποιων και ο δημαρχος..) εχουν το ψηφισμα του συμβουλιου της επικράτειας που λεει "ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ"

Τα αλλα ειναι λογια να αγαπιόμαστε!

Η καθυστεριση στο γηπεδικο θεμα δεν ειναι ευθυνη του Ντεμη

Αυτη τη στιγμη ο Ντεμης ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ την ερασιτεχνική να φτιαξει γηπεδο (οπως λεει χαχχαχαχ) στη Φιλαδέλφια (υπαρχει μια προθεσμια και ενας διαγωνισμος σε εξέλιξη)

ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΟΜΩς ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΗΠΕΔΟ

Συνεχιζω σε λιγο

Gandalf dr685sm
16/11/2006, 11:50
ΠΕΣΤΑ ΡΕ IDI... Με το κάθε μαλακισμένο που νομίζει οτι το γήπεδο το τραινάρει ο Ντέμης και η ΠΑΕ, για να το παίξουν αφεντικά...

Πες επίσης για τις συμφωνίες με τον παλαιό Δήμαρχο της Ν.Φιλαδελφίας, την Ερασιτεχνική και μερικά λαμόγια ακόμα , για το ποιός θα έχει τον πρώτο λόγο στα μαγαζιά του γηπέδου, αν γινόντουσαν.
Πες επίσης, για το τι συνέβει με την "κρυφή μίζα" που παίχτηκε στο ποιός θα πάρει το δάνειο απο τις τράπεζες ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ, και γιατί τους έκοψαν τον κώλο όταν το έμαθαν στην Κυβέρνηση και δεν δίνουν εύκολα άδεια τώρα.

Και είναι τόσα πολλά ακόμη που δεν έχουν ειπωθεί.

Η τακτική του Ντέμη είναι καλή... ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ... το χρονικό όριο κατάθεσης σχεδίου για το γήπεδο , είναι κοντά. Απο εκεί και πέρα, δένουν τα χέρια τους και περνάει στην αντεπίθεση.
Επίσης κοιτάξτε τι έκανε στην Ερασιτεχνική προσπαθώντας να πάρει κάποια πράγματα στα χέρια του , κατά τις εκλογές με δικό του υποψήφιο , αλλά έχει τόση βρώμα εκεί μέσα που δεν μπορείς να περάσεις οχι να καθήσεις κιόλας.

Αρκεί τόσα που έφαγαν απο την ΑΕΚ και το όνομα της. Η Enic και ο Μουστάκιας τους είχαν λαδώσει καλά... ώρα να πάνε για ψάρεμα τώρα και να μας αφήσουν στην ησυχία μας.

Μαζί σου idi... και όσα θρασύδειλα ανθρωπάκια απο το "δωματιάκι" ή τους "Αμπελόκηπους" βγούν να πούν κάτι... ας θυμηθούν το παιχνίδι με την Λάρισα που το 70% του κόσμου φώναζε, δείχνοντας τους , πλέον με το δάχτυλο.

Gandalf

dukeandthecity
16/11/2006, 12:24
χανουμάκια είπαμε σας συμπαθούμε αλλα εσείς το παραγ@μήσατε :rotflmao: :rotflmao:

ειπαμε να σας φιλοξενήσουμε αλλα εσεις θρονιαστήκατε με τα εσώψυχα σας. :smilea: :smilea:

αντε καντε δικο σας ποστ να μαλωσετε με τους dokkenoτσουκαλαδες. :beer: :beer:

CELTIC
16/11/2006, 13:57
ΠΩΠΩ ΗΡΕΜΗΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ

ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΠΟΣΤ.

ΠΟΛΥ ΜΙΛΗΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...

69733

CELTIC
16/11/2006, 13:58
ΑΧΜ ΤΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ .....

69734

Gandalf dr685sm
16/11/2006, 13:58
xaxaxaaxxaxa..σιγά μην φύγουμε... δε με λέτε ρε παλικάρια... αν δεν πληρώσετε τώρα θα πάτε στην Δ Εθνική;... μην ασχολείστε με άλλους, ειπαμε. Κοιτάχτε να δείτε τι θα κάνετε εσείς και αφήστε τους υπόλοιπους να βράζουν στο ζουμί τους.

Gandalf

CELTIC
16/11/2006, 14:03
ΡΕ ΓΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕΣ

ΓΟΥΣΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ.

ΑΝΤΕ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 44 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ

idi
16/11/2006, 14:11
η γρια της αθηνα σας μαμει οταν θελει αμα λαχει και οπου λαχει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

(κριμα για την ιστορια του συλλόγου που υπαρχουν οπαδοι σαν εσενα "γαυροι του βορά". ξερεις οτι ηταν να ονομαστεί η ομαδα σου "ΑΕΚ Θεσσαλονίκης" το 1925? οχι ?)

και μη μιλας για 44 γιατι εγω θυμαμαι τον Γαλακτερο και το PAOK ARENA

αντε γεια :wave2:

CELTIC
16/11/2006, 14:13
ΜΠΡΑΒΟ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕΣ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ...

ΤΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΕΕ ΜΟΥ

ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ

Gandalf dr685sm
16/11/2006, 14:16
oxi re ...

με αρέσει η εδώ παραλία, και θα κάτσω εδώ να φάω και μπουγάτσα με κιμά.

Για το άρθρο 44... εγώ το γνωρίζω και το έχω διαβάσει... εσείς που ζητάτε την εκ νέου ενεργοποιήση του , το έχετε μάθει απο έξω;

Και δεν μιλώ για τους γνήσιους ΠΑΟΚτσήδες... αλλά για εκείνους που τα σπάνε, τα γκρεμιζουν , διώχνουν κόσμο και μετά φωνάζουν για το ΠΟΚ....

Gandalf

idi
16/11/2006, 14:17
δεν εχεις τι να πεις γιατι να σε αποστομωσω? "μπαοκ ξερεις εσυ - μπαοκ ενταξει" και τα μυαλα στα καγκελα εισαι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

CELTIC
16/11/2006, 14:20
Α ΑΛΛΟΣ ΤΩΡΑ

ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ

ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ ΦΛΟΥΡΙ

ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ....

ΤΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΡΙΕΣ. ΟΥΑΟΥ

CELTIC
16/11/2006, 14:21
ΜΕΓΑΛΟ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΕΛΙΚΑ....

idi
16/11/2006, 14:24
εγω γουσταρω θεσσαλονικη και παοκ(και μισω τον Αρη...)

αλλα ξενερωνω με τη μαλακια που κουβαλανε στο κεφαλι τους μερικοι Μπαοκτσιδες σαν τον παραπανω (ΟΧΙ ΟΛΟΙ)

ζουν με φαντασματα της Αθηνας και αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ σαν συνυπεύθυνη για το μπουρδελο της ομαδας τους, λες και δεν ειχε τα ΙΔΙΑ προβληματα και αυτη και λες και δε ξερουν οτι ΠΟΤΕ δεν τους χτυπησε κατω απο τη ζωνη οπως οι φιλοι γαυρο-βαζελοι

τεσπα σαν ΑΕΚ δε θελουμε φιλους... ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΒΑΣΙΚΑ... ο ΠΑΟΚ θα επρεπε να ψαχνει φιλους αλλα που μυαλο.... χανει απο το βαζελο και κανει "αποχη ο κοσμος του" και μετα γεμιζει τη Τουμπα και τα δινουν ολα με την ΑΕΚ (πρόπερσι).. δε ξεχνω!!! :wave2:

CELTIC
16/11/2006, 14:30
Να λειπουν παρακαλω τα γλειψιματα τύπου γουσταρώ ΠΑΟΚ & Θεσ/νικη και μισώ τον Άρη

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

idi
16/11/2006, 14:43
ΓΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΒΟΡΑ :lol: :lol: :lol: :lol:

CELTIC
16/11/2006, 14:47
ΕΞΥΠΝΕ

ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΣ

ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ

dukeandthecity
16/11/2006, 14:53
τεσπα σαν ΑΕΚ δε θελουμε φιλους... ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΒΑΣΙΚΑ... ο ΠΑΟΚ θα επρεπε να ψαχνει φιλους

τι σε κανει να το πιστευεις αυτο ?

εσεις στην αθηνα εξ'αποστασεως εχετε πλασει ενα μυθο (και με καλες και κακες προθεσεις ) γυρο απο τον ΠΑΟΚ.

ε λοιπον ειναι αλήθεια: ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. :wave2: :wave2:

Sferopetadhn
16/11/2006, 15:17
Καλά ρε τί πάθατε όλοι; Μιλάμε πολύ γέλιο! χεχεχε είμαστε γενικώς απίστευτοι, ικανοί να μαλώσουμε για το παραμικρό

Πάντως έχουν δίκιο τα αδέλφια. Από thread για τον ΠΑΟΚ έγινε κουβέντα περί Ντέμη κλπ... Ελαφρώς off topic...

Όσον αφορά το περί ΑΕΚ Θεσσαλονίκης... λίγο άκυρο μου φαίνεται, όχι γιατί δεν πήγε να γίνει έτσι (δεν το ξέρω) αλλά γιατί δε σημαίνει και τίποτα, συνεπώς δεν υπάρχει λόγος αναφοράς. Δηλαδή ζήλεψαν τη δόξα που είχε αποκτήσει η ΑΕΚ μέσα σε 2 χρόνια και είπαν να κάνουν το ίδιο; Μάλλον όχι, απλώς ήταν άνθρωποι με κοινές ρίζες και πιθανόν να ήθελαν να το δείξουν με αυτόν τον τρόπο.

Πού να φανταστούν το μετέπειτα μπουρδέλο...

ΠΑΟΚΑΡΑ 5 νίκες σερί έχουμε να δούμε πολύ καιρό. Θα μας τρελάνουν!!!!!

ΥΓ Τα αφεντικά της πόλης πού είναι; Κρίμα. Χάθηκε ο στόχος του κυπέλλου για φέτος... Του χρόνου πάλι (από τα σαλόνια της Β;) :rotflmao:

Dodok edessa
16/11/2006, 15:22
εγω γουσταρω θεσσαλονικη και παοκ(και μισω τον Αρη..:wave2:

γιατι ρε συ ιντι.ειμαστε καλα παιδια κατα βαθος :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

69742

Dodok edessa
16/11/2006, 15:24
πολλα κοτοπουλα μαζεμενα εδω μεσα :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

69743

Sferopetadhn
16/11/2006, 15:26
Μα τώρα τα θες και τα λές ή σου ξεφεύγουν;

Πολύ γέλιο λέμε... να'σαι καλά!

bartlal
16/11/2006, 15:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
πολλα κοτοπουλα μαζεμενα εδω μεσα :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

που να σκασει και το ολλανδεζικο κοτοπουλο!

:lol: :lol: :lol:

XTMPAM
16/11/2006, 15:29
ο Γιάννης Γούμενος, πρώην πρόεδρος και νυν μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, έχει ταλέντο στην κωμωδία. Χθες, σε μια συνέντευξη που έδωσε στην ΕΤ3, φρόντισε να με επιβεβαιώσει με τον καλύτερο τρόπο. Τον ευχαριστώ ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου.

«Χτυπήσαμε μεγάλες πόρτες για να βρούμε επενδυτή για τον ΠΑΟΚ, αλλά ήμουνα πάντα μόνος, κανένας δεν με βοήθησε», δήλωσε. «Αντίθετα, βρήκα κλειστές πόρτες και διαπλοκή. Δεν μπορεί να μιλάω με τον κ. Κοπελούζο κι αυτός να με ρωτάει αν έχω τις μετοχές. Αρα, κάποιοι τον πληροφόρησαν λάθος για να εμποδίσουν τη συμφωνία. Ο κ. Κοπελούζος ενδιαφέρεται ακόμα για τον ΠΑΟΚ, αλλά θέλει τον χρόνο του, να ελέγξει τα πάντα. Δεν είδα κανέναν, όμως, να θέλει να βοηθήσει».

Θα πει κάποιος ότι η εικόνα ενός ανθρώπου που χτυπάει πόρτες για να πουλήσει την ομάδα του έχει κάτι ειλικρινά δραματικό. Σωστό. Οχι όμως όταν αυτός είναι ο Γούμενος. Η ιδέα ότι ο Κοπελούζος μπορεί να συναντηθεί με κάποιον σαν αυτόν για να συζητήσουν επιχειρηματικά είναι βγαλμένη από τις καλύτερες κωμωδίες!

Για σκεφτείτε το λίγο. Ας το κάνουμε σαν κλασική αμερικανική τηλεοπτική κωμική σειρά. Ο Γούμενος χτυπάει την πόρτα κι ο Κοπελούζος τον κοιτάζει (γέλια). Ο Γούμενος του προτείνει να αγοράσει τον ΠΑΟΚ (νέα γέλια). Ο Κοπελούζος τον ρωτάει αν οι μετοχές είναι δικές του με το ύφος του ανθρώπου που κοιτάζει κάποιον που του κάνει πλάκα (ξανά γέλια). Μετά, επειδή δεν πείθεται ότι του λέει αλήθεια ή ότι του μιλάει σοβαρά, βάζει και τον πετάνε έξω (τρελά γέλια). Στο τέλος ο Γούμενος κυνηγάει όσους περνούν έξω από το γραφείο του Κοπελούζου, ζητώντας τους βοήθεια περίπου όπως κάνει ο Γούντι Αλεν στο «Πάρ' τα λεφτά και τρέχα» (χοντρά γέλια).

Δεν είναι τέλειο;

(Ποιος, άραγε, βρήκε τον Κοπελούζο; Ο Γούμενος αποκλείεται! Ισως ο Βίκτωρας. Ε, λοιπόν, τον έχω τον σατανά τον Βίκτωρα να έχει παρουσιάσει του Γούμενου κάποιον άσχετο ως Κοπελούζο και να γελάει μαζί του…)

Όπως κωμική είναι και η πρόσφατη τοποθέτηση του υφυπουργού Γιώργου Ορφανού για τα θέματα του ΠΑΟΚ.

«Κάθε λύση που θα προκύψει από τον χώρο των ανθρώπων του ΠΑΟΚ θα στηριχθεί από την κυβέρνηση», είπε. «Το ίδιο κάναμε και για άλλες ομάδες. Εχω δηλώσει πολλές φορές ότι συγκροτημένες προσπάθειες που θα γίνουν από ανθρώπους του ΠΑΟΚ, μπορούν να στηριχθούν, όπως κάναμε για πολλές ομάδες που πέρασαν από τα ίδια στάδια (sic) κι εμείς σταθήκαμε στο πλευρό τους. Τώρα υπάρχει ένα παρασκήνιο που διαρκεί 8-10 μήνες. Φεύγω, δεν φεύγω. Πρέπει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση».

Αναρωτιέμαι από πότε η ελληνική κυβέρνηση έγινε γραφείο εξυπηρετήσεως ομάδων. Από την άλλη, ως ρόλος δεν είναι και τόσο κακός. Από το να μην κάνεις τίποτα, το να στέκεσαι στο πλευρό κάποιων ανθρώπων που κάνουν συγκροτημένες προσπάθειες για να αγοράσουν ομάδες είναι σίγουρα κάτι…

Αλλωστε, αυτή η κυβέρνηση έχει λύσει όλα τα προβλήματα. Οι δάσκαλοι, οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι συνταξιούχοι είναι τόσο μες στην τρελή χαρά, που μαζεύονται κάθε μέρα στο Σύνταγμα και κάνουν πορείες για να την ευχαριστήσουν. Ωρα είναι να ασχοληθεί και με τον ΠΑΟΚ…

Απο sportfm.gr (Στεφανος Χαρης)

Dodok edessa
16/11/2006, 15:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
που να σκασει και το ολλανδεζικο κοτοπουλο!

++++1111:lol: :rotflmao: :lol: :wave2:

αληθεια ακομα ζει αυτο ??

69744

TOMASKTM
16/11/2006, 15:33
γιατι ρε συ ιντι.ειμαστε καλα παιδια κατα βαθος :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

5 ΣΤΟ ΤΕΝΝΙΣ,3 ΣΤΟ ΠΙΝΚ ΠΟΝΚ,2 ΣΤΟ ΣΚΑΚΙ ΚΑΙ 8 ΣΤΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ

bartlal
16/11/2006, 15:38
++++1111:lol: :rotflmao: :lol: :wave2:

αληθεια ακομα ζει αυτο ??

καπου καπου μπαινει εδω μεσα. φαινεται, εχει ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ και βολταρει μεχρι να ξεκινησουν τα χιονια και να τον ξαναφαμε στη μαπα!

fantacid
16/11/2006, 15:41

μια χαρα παιδια ειστε μωρε,κ η νικη βολου ομως δεν ειναι κακη!!!!!

2 νικες εχει ολες κ ολες η ν.β φετος κ η μια ειναι μετον ΑΡΗ??????

αντε ισα ισα προλαβενεις να σκασεις για καφεδακι.....τρεχα λεμεεεεεεεεεεεεε
:wave2:

Dodok edessa
16/11/2006, 15:46
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
[B]5 ΣΤΟ ΤΕΝΝΙΣ,3 ΣΤΟ ΠΙΝΚ ΠΟΝΚ,2 ΣΤΟ ΣΚΑΚΙ ΚΑΙ 8 ΣΤΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ [

μωρη εδω εισαι ????
κρυμενη ???
αν ξαναψωνισω εγω απο τα expert παοκτσης να γίνω !!!!:lol: :rotflmao: :lol:

OldMan
16/11/2006, 15:47

Θα πας ρε καπνισμένε ???

να περάσω να σε δώσω το DVD του 10ήμερου ...!!! :D

fantacid
16/11/2006, 15:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Θα πας ρε καπνισμένε ???

εισαι ωραιος λεμεεεεεεε

:a23: :a23:

Dodok edessa
16/11/2006, 15:56
μια χαρα παιδια ειστε μωρε,κ η νικη βολου ομως δεν ειναι κακη!!!!!

2 νικες εχει ολες κ ολες η ν.β φετος κ η μια εινα

εσυ δεν θα μπορούσες να ξεφύγεις απο την λογικη των υπολοίπων παοκτσοδων..
αμνησία ....:lol: :rotflmao:
μηπως θα μπορουσες σε παρακαλω να μου θυμισεις περσι ηταν πρόπερσι ηταν απο πο ιους αποκλειστήκατε???:confused: :lol: :rotflmao:
Τεράστιε λαε σε πείραξε αυτο και ασχολείσαι με αυτο αντι να ασχολείσαι με τα φαξ.αποκλεισμους ουεφα,εγγυητικες,κτλ κτλα : :lol:

δεν θα ρθω ρε συ γιατι εχω δουλίτσα ..αν και καλα θα ήτανε να έρθω να σας δω λιγάκι ,αν και θα εχεις τον πετρο εκει για να σου πει για την πραγματική αγαπη σε ομάδα …
πιες τε κατι και για μένα
:beer: :wave2:

69750

Dodok edessa
16/11/2006, 15:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Θα πας ρε καπνισμένε ???

παλι δεν θα πας ρε !!!
να παρω τηλεφωνο την κυρα να τη πω οτι θαμαστε μαζι μπας και σε αφησει :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

Dodok edessa
16/11/2006, 16:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
καπου καπου μπαινει εδω μεσα. φαινεται, εχει ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ και βολταρει μεχρι να ξεκινησουν τα χιονια και να τον ξαναφαμε στη μαπα!

τουλαχιστον να του κοψουν το ρευμα για κανα 5-6 μήνες :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

idi
16/11/2006, 16:05
οντως η κουβεντα περι Ντεμη ειναι off topic ... καντε την ενα νεο ποστ ρε μοντερειτορς ΝΑ ΤΑ ΧΩΣΩ ΜΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΡΑ :beer: :beer: :beer: :beer:

Dodok edessa
16/11/2006, 16:11
οντως η κουβεντα περι Ντεμη ειναι off topic ... καντε την ενα νεο ποστ ρε μοντερειτορς ΝΑ ΤΑ ΧΩΣΩ ΜΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΡΑ :beer: :beer: :beer: :beer:

ρε συ ιντι για ποιους λες :confused:
με μπερδεψες τωρα ...ακου γαυρος του βορρα :mad: επειδη τους εδωσαν 6 πονταλακια και σφαζουν οποιον βρουνε ?:confused:
λιγο σεβασμο στο ιστορικο σωματειο :lol: :rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao:

CELTIC
16/11/2006, 16:14
ΡΕ ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ????

69754

idi
16/11/2006, 16:15
οχι ρε οι ΑΛΛΟΙ ειναι οι γαυροι του βορα

για σας δεν εχω ονομα πλεον του ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Dodok edessa
16/11/2006, 16:18
ααααα !!!!
ευτυχως γιατι εμεις σας φωναζουμε αδερφες :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

Sferopetadhn
16/11/2006, 16:18
Πως πως!

Αφεντικά της πόλης!!!

Είναι τραγικοί λέμεεεεεεε!

CELTIC
16/11/2006, 16:19
34 ΧΡΟΝΙΑ ΡΕΤΣΙΝΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.....
ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΑΝ 35 ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ?
ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ?????

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ, ΜΑΧΙΜΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....

69755

CELTIC
16/11/2006, 16:20
ΡΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑ

ΞΑΝΑΜΠΗΚΕ Η ΓΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΔΩ....

ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ

Dodok edessa
16/11/2006, 16:21

δεν ξερω ρε γαμωτω...
Κρυφοαρειανο σε κοβω ...σε ποσους αγωνες ηρθες και κρατας και τα εισητηρια :lol: :rotflmao: :wave2:

Sferopetadhn
16/11/2006, 16:22

Αχ τί μου θύμησες τώρα...

Το εισιτήριο... 1η αγωνιστική...

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΙΤΡΙΝΟΥ (από τον πυρετό) ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙ

Μετά από αυτό η μεγαλειώδης αρμάδα ξεκίνησε την εκστρατεία προς την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ (στην Β' Εθνική αλλά μην το πολυφωνάζουμε κιόλας)

CELTIC
16/11/2006, 16:23
ΩΠΑ ΩΠΑ ΒΟΔΑΝΑ

ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ

ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ

CELTIC
16/11/2006, 16:25
ΓΙΑ ΘΥΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ 1-0

69759

Sferopetadhn
16/11/2006, 16:29
Από supersport.gr...

"Η ουραγός της Β' Εθνικής πέταξε έξω από το Κύπελλο τον Αρη! Σε ένα παιχνίδι με... παρέλαση μεγάλων ευκαιριών, η Νίκη Βόλου επικράτησε στην παράταση με 2-0 και προκρίθηκε στους "16", χάρη σε γκολ των Παυλίδη (96') και Πιττάκα (102'). Γκίτκος και Νέγκρι θαυμάσιοι, κόκκινη ο Παπαδόπουλος."

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΛΕΜΕ

Dodok edessa
16/11/2006, 16:29
ΓΙΑ ΘΥΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ 1-0

ουυυιιιι !!!
με ψαρωσες τωρα ..δεεν εχω να πω τιποτα ..ο μοναδικος τελικος κυπελλου [πουεγινε στην εδρα τουβ αντιπαλου ...
αν θυμαμαι καλα τοτε ηταν που το καψαμε το μπο@@@λο:lol: :rotflmao: :lol:

ΓΚΑΓΚΑΤΣΟΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ
κριμα ρε γαμωτο που πρεπει να φυγω..δεν πειραζει δειξε μας κιαλλα και θα τα δω το βραδυ :lol: :rotflmao:

Sferopetadhn
17/11/2006, 11:10
Αν θυμάσαι καλά η απόφαση για τελικό στην Τούμπα είχε βγει από τον Σεπτέμβρη.

Πού να φανταστούν ότι μετά από 130 χρόνια θα φτάσει και η σκουληκοπαρέα τόσο κοντά σε κύπελλο;

Αν ήταν έτσι θα το παίζαν στο στοίχημα και θα βγάζανε τρελά γκαφρά.

Και μην αρχίσεις τα περί τελικού στην έδρα ομάδας γιατί ο ΠΑΟΚ κι αν έχει παίξει τελικούς στις έδρες άλλων...

fantacid
17/11/2006, 13:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Πού να φανταστούν ότι μετά από 130 χρόνια θα φτάσει και η σκουληκοπαρέα τόσο κοντά σε κύπελλο;

:lol: