PDA

View Full Version : Long Way Round

Σελίδες : 1 2 [3] 4

Stergios69
15/11/2006, 09:16
http://play.com/DVD/DVD/4-/734633/The_Long_Way_Round_10_Episode_Special_Edition/Product.html
Εδώ κάνει καμιά 15 ευρώ στην πόρτα σου...
Δεν αξίζει να το αντιγράψεις.

Nik0s
15/11/2006, 09:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
δεν το θυμάμαι...

εγώ ο ****κας το πήρα απ' το No Limits 42 ευρώ :mad: :sick:

:a9: :a9: :a9:

ktm640lc4
15/11/2006, 09:24
Τhe Long Way Round: 10 Episode Special Edition (3 Discs)
EUR 19.49 Delivered
Total:EUR 58.47

Αυτο ειναι απο play.com Πολυ ακριβο.

Cpt. Haddock
15/11/2006, 09:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
:a9: :a9: :a9:

:mad: :mad: :mad:

:a017:

Stergios69
15/11/2006, 09:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Τhe Long Way Round: 10 Episode Special Edition (3 Discs)
EUR 19.49 Delivered
Total:EUR 58.47

Αυτο ειναι απο play.com Πολυ ακριβο.
Κάτι λάθος έκανες, μάλον το αγόρασες 3 φορές 19,49*3=58,47
Μόλις έκανα virtual αγορά και είναι 19,49 στη πόρτα μου

ktm640lc4
15/11/2006, 09:32
Eχεις δικιο. Δεν ειδα το checkout και πατησα το buy τρεις φορες. :look:

:lol:

Nik0s
15/11/2006, 09:36
Να ξέρετε οτι του play.com έχει μόνο Γερμανικούς υπότιτλους ....

ktm640lc4
15/11/2006, 09:47
Ουπςςςςςςςς.

Καλη πληροφορια.

Cpt. Haddock
15/11/2006, 09:51
Ουπςςςςςςςς.

Καλη πληροφορια.

στο amazon έχει και αγγλικούς (με ελληνικούς δε νομίζω να έχει βγει)

επίσης, όπως έγραψε κι ο Alximistis πολύ καλό είναι το σχετικό βιβλίο που μόλις κυκλοφόρησε στα ελληνικά

:wave2: :beer: :wave2:

crs-k
15/11/2006, 10:40
Συγχωνευτηκαν οι 7 (so far) διαφορετικες συζητησεις για το ιδιο θεμα! :smokin:

Thanks Nik0s για τα links! :a013:

Nik0s
15/11/2006, 10:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Συγχωνευτηκαν οι 7 (so far) διαφορετικες συζητησεις για το ιδιο θεμα! :smokin:

Thanks Nik0s για τα links! :a013:

Ωραίος !

anytime !

:winka:

TOMASKTM
16/11/2006, 11:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
πάντως κυκλοφορεί σε βιβλίο. Όποιος θέλει να το διαβάσει... [/B]

ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ;;;;;;;;;;;;;

ktm640lc4
16/11/2006, 11:13
Παιζει να ειναι κανεις αθηνα που να το εχει να μου το δωσει??????? Εννοω το DVD με τα 10 επεισοδια.

Να το (λογοκριθηκε:lol: ) για να μην το παρω???

Ευχαριστω.

Cpt. Haddock
16/11/2006, 11:58
Παιζει να ειναι κανεις αθηνα που να το εχει να μου το δωσει??????? Εννοω το DVD με τα 10 επεισοδια.
Ευχαριστω.

Το ίδιο θα σου στοιχίσει να το (λογοκρίθηκε :wacko: ) γιατί ειναι αρκετά "Βαρύ"

πάρτο από το amazon

:wave2:

ktm640lc4
16/11/2006, 12:03
Στο amazon ομως δεν γραφει ποσα επεισοδια ειναι.

Δεν θελω να παρω αυτο με τα 7 που εγραψε καποιος πιο πανω.

Θελω αυτο με τα 10. Που αν καταλαβα καλα ειναι το ολοκληρο DVD.

Ok θα το κοιταξω καπτεν, εντωμεταξυ, αν κανενας το εχει και ειναι απο αθηνα μερια ας το πει να το (λογοκριθηκε:winka: )...................δουμε μαζι στο κομπιουτερ μου.:winka: :lol:

Cpt. Haddock
16/11/2006, 12:27
Στο amazon ομως δεν γραφει ποσα επεισοδια ειναι.

Δεν θελω να παρω αυτο με τα 7 που εγραψε καποιος πιο πανω.

Θελω αυτο με τα 10. Που αν καταλαβα καλα ειναι το ολοκληρο DVD.

Ok θα το κοιταξω καπτεν, εντωμεταξυ, αν κανενας το εχει και ειναι απο αθηνα μερια ας το πει να το (λογοκριθηκε:winka: )...................δουμε μαζι στο κομπιουτερ μου.:winka: :lol:

να κοιτάξεις για το "Special Edition" αυτό έχει τα 10 επεισόδια

ξαναλέω το ίδιο σχεδόν θα σου στοιχίσει να το (λογοκριθηκε:winka: ), δεν αξίζει

alximistis
16/11/2006, 14:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM

Δεν θυμάμαι τις εκδόσεις αλλά νομίζω ότι το περιοδικό "Μοτό" έχει κάποια σχέση. Αυτοί θα ξέρουν σίγουρα...

OldMan
16/11/2006, 14:47

Το ίδιο θα σου στοιχίσει να το (λογοκρίθηκε :wacko: ) γιατί ειναι αρκετά "Βαρύ"

ας το πει να το (λογοκριθηκε:winka: )...................

το ίδιο σχεδόν θα σου στοιχίσει να το (λογοκριθηκε:winka: ), δεν αξίζει

Ρε κορίτσια, γιατί δεν πάτε να (λογοκρίθηκε:winka: ) ...??? :lol:

ktm640lc4
16/11/2006, 14:58
:lol:

powerphot
16/11/2006, 15:16
στο amazon έχει και αγγλικούς (με ελληνικούς δε νομίζω να έχει βγει)
:wave2: :beer: :wave2:

Δεν έχει βγεί με Ελληνικούς ακόμα, αλλά βλέποντας το δε σου λείπουν καθόλου οι υπότιτλοι.:winka:

TOMASKTM
17/11/2006, 09:30

ΤΟ ΒΡΗΚΑ,
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΚΟΑΝ,ΣΚΟΥΦΑ 64 2103628265
22 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ

Uriah Heep
23/11/2006, 13:57
ΤΟ ΒΡΗΚΑ,
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΚΟΑΝ,ΣΚΟΥΦΑ 64 2103628265
22 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ

Μόλις μίλησα με το παραπάνω βιβλιοπωλείο. Σε 2 μήνες θα το φέρουν.

Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω, ας με ενημερώσει. Αν το πουλάει κάποιος το ίδιο. Ευπρόσδεκτο μέχρι και μαϊμού version!

Έ ρε τι τραβάμε στην πρωτεύουσα των Βαλκανίων, τη φτωχομάνα, την ερωτική πόλη...άντε μη γ@μήσω!

Cpt. Haddock
23/11/2006, 14:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep

Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω, ας με ενημερώσει. Αν το πουλάει κάποιος το ίδιο. Ευπρόσδεκτο μέχρι και μαϊμού version!

Έ ρε τι τραβάμε στην πρωτεύουσα των Βαλκανίων, τη φτωχομάνα, την ερωτική πόλη...άντε μη γ@μήσω!

Βασίλη, να σΕ το στείλω απο εδώ που το βρίσκω εύκολα;

:wave2: :beer:

Uriah Heep
23/11/2006, 14:03
Βασίλη, να σΕ το στείλω απο εδώ που το βρίσκω εύκολα;

Σ΄ευχαριστώ πολύ Ηλία!

ΣE στέλνω ΠΜ με διεύθυνση.

:beer: :beer: :beer:

dukeandthecity
23/11/2006, 14:08
για το original dvd λετε ?

γιατι παιζει και σε clopy divx :a13: :a13:

Cpt. Haddock
23/11/2006, 14:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
.........

ρεεεε, όλοι λαθρέμποροι είστε εκεί πάνω; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Uriah Heep
23/11/2006, 14:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
για το original dvd λετε ?

γιατι παιζει και σε clopy divx :a13: :a13:

Μη βιάζεσαι εσύ!

Θα το διαθέσω μέσω δικτύου Νιγηριανών στη Θεσσαλονίκη...:wave2:

marios8
23/11/2006, 18:23

Πριν 3 ημερες το πειρα απο το ΚΟΑΝ 19 euro. Κατι λαθος εχει γινει δεν μπορει να μην το εχει. Για ξαναπαρτους:wave2:

crs-k
26/11/2006, 08:33
Η συζητησε σχετικα με το cLopywright μεταφερθηκε (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=31749) ... :smokin:

road spirit
27/11/2006, 14:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Πριν 3 ημερες το πειρα απο το ΚΟΑΝ 19 euro. Κατι λαθος εχει γινει δεν μπορει να μην το εχει. Για ξαναπαρτους:wave2:

το εχω παραγγειλει απο το play.com , 19 ευρω στη πόρτα μου τα 3 δισκακια (special edition, με τα 10 επισοδεια)

naxiotis
30/11/2006, 02:29
http://osc.off-road.gr/catalog/product_info.php?cPath=71&products_id=497

τώρα το είδα.η τιμή όμως μου φαίνεται ολίγον αλμυρή:eek:

road spirit
05/12/2006, 10:19
λοιπόν, το παράγγειλα στο play.com την Πέμπτη 27 και μου ήρθε χτες! 19 ευρω για παραπάνω από 9 ώρες υλικό είναι πολύ καλα νομίζω.
Και είδα το πρώτο δισκάκι (επισόδια 1-4). Ταξίδεψα μαζί τους! εκπληκτικό!

Ταξιδευτής
13/12/2006, 13:30
To εχω ολοκληρο και σημερα ειδα και το τελευταιο μερος (ειναι χωρισμενο σε 7 επεισοδια).

Παιδια, ειναι συγκλονιστικο... Στο τελος της διαδρομης πραγματικα εβαλα τα κλαμματα...
Βλεποντας το ΥΠΕΡΟΧΟ ντοκιμαντερ αυτο, εκανα μια πολυ βαθια συνειδητοποιηση: απο τη στιγμη που καποιος ανεβαινει σε μηχανη και κανει το πρωτο του ταξιδι, δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ γυρισμος.

Για εμενα πραγματικα η μηχανη ηταν αυτο που λεμε "περνας στην αλλη οχθη"... Εκεινη την στιγμη που εισαι σε ενα ταξιδι με καποιο φιλο και αδελφο μοτοσυκλετιστη, και τον βλεπεις μπροστα να πηγαινει ενω γυρω τα τοπια εναλλασονται, και συνειδητοποιεις οτι δυο ανθρωποι νοιωθετε τα ιδια συναισθηματα εκεινη την ωρα, οτι εισαστε μονο ΕΣΕΙΣ και οι μηχανες σας, εκει ειναι που πραγματικα αλλαζουν ολα μεσα σου...

Για αυτο παντα με γεμιζει απεραντη χαρα ο χαιρετισμος του αδελφου μοτοσυκλετιστη απο απεναντι σε μια διαδρομη η ενα ταξιδι... Οπως τοτε ερχομενος απο Καλαματα μεσα σε καταιγιδα, και στον δρομο ενα ζευγαρι Γερμανων σε μια BMW με χαιρετησαν εγκαρδια και ταξιδεψαμε μαζι μεχρι Αθηνα...
Γινεσαι μια μεγαλη παρεα με ανθρωπους που δεν γνωριζεις, αλλα σας συνδεει αυτη η μεγαλη αγαπη που λεγεται μοτοσυκλετα....

Ο κοσμος μου δεν θα ειναι ποτε ο ιδιος... Μεχρι να κλεισω τα ματια μου και να φυγω απο αυτη τη ζωη η μηχανη θα ειναι αναποσπαστο κομματι μου...

Αυτος ειναι και ο λογος που ονειρο ζωης ειναι το ταξιδι στο Nord Kapp καποτε.....

marios8
13/12/2006, 18:11
Εμενα παντως το βιβλιο δεν μου αρεσε. Πολυ στημενο ρε παιδακι μου:sad: Μυριζομαι κονομα. Το dvd δεν το εχω δει. Θα το δω και αυτο και θα διαμορφωσω καλυτερη αποψη. Αν και δεν θυμαμαι να εχω δει ταινια που να μου αρεσε περισσοτερο απο το βιβλιο (Ας επλισουμε λογο της φυσης του dvd να διαψευθω) :wave2:

Ταξιδευτής
13/12/2006, 20:13
Μαριε, εχε υποψιν σου οτι την ολη παραγωγη την επιμεληθηκε ενας Αγγλος παραγωγος παρεα με εναν Αμερικανο, και ειδικα οι δευτεροι εχουν μεγαλη εφεση στα reality και στο να ψαχνουν για "δραμα" που θα συγκινησει κλπ.

Το DVD ειναι ντοκιμαντερ και οχι εργο. Εχει καποιες στιγμες που "ενοχλουν" λιγο, οπου σε διαφορα προβληματα που συναντανε μπροστα τους ο Αμερικανος παραγωγος βγαινει και αρχιζει τα "oh no!! this could be the end of the journey!!" με ταρατατζουμ να παιζουν κλπ :lol: αλλα σε γενικες γραμμες ειναι τιμια περιγραφη του αθλου αυτου.

Και ας μην ξεχναμε και την ουσια που ειναι αυτο που ειπα και πιο πριν... Η φυση του μοτοσυκλετισμου, η αγαπη για το ταξιδι, οι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ανθρωποι και χωρες που βλεπεις με αυτο το ταξιδι... Αληθινα συγκλονιστικο! Εδω πρεπει να δεις τις εικονες για να καταλαβεις πραγματικα για τι μιλαμε....

DimChios
13/12/2006, 21:00
Θα ήθελα να ζητήσω από τους αγαπητούς συμφορουμίτες μια χάρη! :D :blush:

Επειδή δεν έχω το χρόνο να κάτσω να διαβάσω όλο το θρέντ και μιας που πήρε το μάτι μου ότι κάποιοι το έχουν παραγγειλει από νετ...

Το έχω δεί όλο και πραγματικά μου άρεσε πολύ, το έχω κιόλας αλλά χωρίς υπότιτλους και... ξέρετε....αντιγε... :winka:

ΤΟ ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΓΝΗΣΙΟ, ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΤΡΑ!!! :smokin: :D

Επανέρχομαι λοιπόν...θα είχε κάποιος από εσάς την ευγενη καλοσύνη να το παραγγείλει ξανά για μένα, τον άσχετο από παραγγελείες μέσω νέτ και να του το πληρώσω? Ε φανταστικοί??? :D
Κάτι διάβασα για 19-20 ευρώ...

Όποιος από Αθήνα θέλει και μπορεί ας με ενημερώσει, του δίνω και τα λεφτά μπροστά και ό,τι άλλο μου ζητήσει! (Όχι πονηρές προτάσεις σας παρακαλώ!!! :lol: :lol: :lol: )

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

:wave2: :wave2:

marios8
13/12/2006, 23:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Μαριε, εχε υποψιν σου οτι την ολη παραγωγη την επιμεληθηκε ενας Αγγλος παραγωγος παρεα με εναν Αμερικανο, και ειδικα οι δευτεροι εχουν μεγαλη εφεση στα reality και στο να ψαχνουν για "δραμα" που θα συγκινησει κλπ.

Το DVD ειναι ντοκιμαντερ και οχι εργο. Εχει καποιες στιγμες που "ενοχλουν" λιγο, οπου σε διαφορα προβληματα που συναντανε μπροστα τους ο Αμερικανος παραγωγος βγαινει και αρχιζει τα "oh no!! this could be the end of the journey!!" με ταρατατζουμ να παιζουν κλπ :lol: αλλα σε γενικες γραμμες ειναι τιμια περιγραφη του αθλου αυτου.

Και ας μην ξεχναμε και την ουσια που ειναι αυτο που ειπα και πιο πριν... Η φυση του μοτοσυκλετισμου, η αγαπη για το ταξιδι, οι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ανθρωποι και χωρες που βλεπεις με αυτο το ταξιδι... Αληθινα συγκλονιστικο! Εδω πρεπει να δεις τις εικονες για να καταλαβεις πραγματικα για τι μιλαμε....

Mακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες :wave2:

bartlal
14/12/2006, 10:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

Όποιος από Αθήνα θέλει και μπορεί ας με ενημερώσει, του δίνω και τα λεφτά μπροστά και ό,τι άλλο μου ζητήσει! (Όχι πονηρές προτάσεις σας παρακαλώ!!! :lol: :lol: :lol: )

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

προσεχε οταν δινεις τα λεφτα μπροστα, μπορει να την πατησεις απο εκει που ΔΕΝ το περιμενες στην καμμια των περιπτωσεων. στο λεω εκ πειρας με πολυ περισσοτερα χρηματα... :sad:

Cpt. Haddock
14/12/2006, 10:34
εμένα μπορείτε να μΕ πείτε σε ποιον έχω δανείσει τα dvd και δεν θυμάμαι;

:a018:

DimChios
14/12/2006, 11:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
προσεχε οταν δινεις τα λεφτα μπροστα, μπορει να την πατησεις απο εκει που ΔΕΝ το περιμενες στην καμμια των περιπτωσεων. στο λεω εκ πειρας με πολυ περισσοτερα χρηματα... :sad:

Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή και σε καταλαβαίνω...

αλλά ας βρεθεί αυτός ο κάποιος να μου ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΧΑΡΗ και βλέπουμε.... :rolleyes:

Σιγα ρε παιδιά, ένας-ένας, μη ζζζζμπρώχνεστε!!!

:look: :look: :look: :sad: :alien:

zephyr1
14/12/2006, 11:28
Παντως πιστευω με τοση καλυψη, οποιοσδηποτε απο εδω μεσα θα τα καταφερνε να κανει ενα τετοιο ταξιδι.

Uriah Heep
14/12/2006, 13:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Παντως πιστευω με τοση καλυψη, οποιοσδηποτε απο εδω μεσα θα τα καταφερνε να κανει ενα τετοιο ταξιδι.

Τόσες μέρες είπα να μη μιλήσω:bigcry:

Έτοιμος είμαι...

crs-k
14/12/2006, 13:48
Τόσες μέρες είπα να μη μιλήσω:bigcry:

Έτοιμος είμαι...

Εγω εχω ΗΔΗ μιλησει ... :evil:

Εχω πει μαλιστα οτι τα δικα μας περασματα (τα περσυνα), αναλογικα και με την (ανυπαρκτη) υποστηριξη παντα, ειναι τουλαχιστον ισαξια ... :smokin:

Περιμενω τις λεμονοκουπες τωρα ... :dizzy: :lol:

Cpt. Haddock
14/12/2006, 13:53
Εχω πει μαλιστα οτι τα δικα μας περασματα (τα περσυνα), αναλογικα και με την (ανυπαρκτη) υποστηριξη παντα, ειναι τουλαχιστον ισαξια ... :smokin:

Περιμενω τις λεμονοκουπες τωρα ... :dizzy: :lol:

Για μισό να πάω στη Σεβαστουπόλεως που έχει λαϊκή να μαζέψω μερικές...

:evil:

DimChios
14/12/2006, 15:00
Θα ήθελα να ζητήσω από τους αγαπητούς συμφορουμίτες μια χάρη! :D :blush:

Επειδή δεν έχω το χρόνο να κάτσω να διαβάσω όλο το θρέντ και μιας που πήρε το μάτι μου ότι κάποιοι το έχουν παραγγειλει από νετ...

Το έχω δεί όλο και πραγματικά μου άρεσε πολύ, το έχω κιόλας αλλά χωρίς υπότιτλους και... ξέρετε....αντιγε... :winka:

ΤΟ ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΓΝΗΣΙΟ, ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΤΡΑ!!! :smokin: :D

Επανέρχομαι λοιπόν...θα είχε κάποιος από εσάς την ευγενη καλοσύνη να το παραγγείλει ξανά για μένα, τον άσχετο από παραγγελείες μέσω νέτ και να του το πληρώσω? Ε φανταστικοί??? :D
Κάτι διάβασα για 19-20 ευρώ...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΡΕ???? :mad: :mad:

:sad:

road spirit
14/12/2006, 16:17
προσφέρομαι εγώ, αλλα από εκει που το πήρα δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους. Αν σου κανουν οι αγγλικοί...

Uriah Heep
14/12/2006, 23:34
Εγω εχω ΗΔΗ μιλησει ... :evil: Εχω πει μαλιστα οτι τα δικα μας περασματα (τα περσυνα), αναλογικα και με την (ανυπαρκτη) υποστηριξη παντα, ειναι τουλαχιστον ισαξια ...

Xρήστο, είναι βέβαιο ότι συμφωνούμε, γιατί ξέρω ότι και συ απεχθάνεσαι το "στημένο", το "πουλημένο" και οτιδήποτε ξεφεύγει από την καθαρή έννοια της περιπέτειας, του αυθόρμητου και του αυθεντικού...

Ομολογώ ότι πέρασα ένα πολύ ωραίο Σ/Κ ρουφώντας τις 528 σελίδες του βιβλίου (στην τράκα).
Τα συμπεράσματά μου ήδη τα έχω βγάλει για τους άθλους των 2 "ηρώων" της στημένης περιπέτειας, του badget των εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων και των επικοινωνιακών μέσων που θα ζήλευε το πλήρωμα του Apollon13 στη Σελήνη και σφίγγω τα δόντια να μη πω περισσότερα μεχρι να δω και το DVD για να σφραγίσω την ηδη αποκρυσταλλομένη μου άποψη...

Απλά να πω ότι πριν ένα χρόνο με το ΚΤΜ 950 και ενώ συζητούσα (κωλοβαρώντας) στο επίσημο σέρβις της ΚΤΜ σχετικά με την αναγκαιότητα αλλαγής των εξατμήσεων με Ακράποβιτς, εμφανίστηκε Γερμανός με ΚΤΜ 950 με τις μανίσιες εξατμίσεις σε άριστη κατάσταση, προερχόμενος από Μογγολία με 40.000χλμ στο κοντέρ με προορισμό την διάσχιση της Αφρικής από Βορρά προς Νότο... Την απάντηση για τις εξατμίσεις την πήραμε όλοι οι παρευρισκόμενοι...
Επειδή το σέρβις έγινε δωρεάν, καθαρά λόγω του σεβασμού προς Τον Μοτοσυκλετιστή από τον εξαιρετικό (φίλο) ιδιοκτήτη του PRO BIKE, ο τύπος νοιώθοντας πολύ υποχρεωμένος, όπου βρίσκει ευκαιρία στέλνει φωτογραφίες από την Αφρική με πιό εντυπωσιακή μία τελευταία που ράβει "σταυροβελωνιά", έξω από μιά καλύβα με αγρίους, το μπροστινό λάστιχο που κομματιάστηκε σε μία πέτρα και έχοντας μείνει κανένα 20ήμερο για να συνεφέρει ολομόναχος τη μηχανή του από την σαβούρντα!

Καθημερινά αν δει κανείς τους πραγματικούς ταξιδευτές, με τι μηχανές (συνήθως των 2000 ευρώ) "αλωνίζουν" τον κόσμο και πόσο οικονομικά την βγάζουν, έχοντας κάνει οικονομίες χρόνων για να αλητέψουν για μερικούς μήνες ή και χρόνια, ολομόναχοι χωρίς "μέσα" και βοήθεια από πουθενά, πέραν της αλληλεγγύης των πραγματικών μηχανόβιων εφόσον αυτή είναι εφικτή, θα χαρακτηρίσει σαν προσβολή το κατόρθωμα των 2 VIPS, των εκ του ασφαλούς "ριψοκίνδυνων" μηχανόβιων...

Δυστυχώς σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας οι Πραγματικοί Ηρωες παρέμειναν και παραμένουν άγνωστοι...
...οι "γιαλαντζί" ήρωες είχαν όμως, για έναν περίεργο λόγο το "ταλέντο" να μεγενθύνουν στο μέγιστο το όποιο κατορθωματάκι τους και να το εξαργυρώνουν στο έπακρο...

gregorgeous89
15/12/2006, 00:19
Καλά ρε παιδιά το άτομο (Macgregor) που τον πάω και πολύ αντή να κολοβαράει σε πησίνα στο χολιγουντ έκανε το γύτο του κόσμου με μηχανή και μια πολύ καλή παραγογή που είναι διαφίμιση για τους 2 τροχούς.Καπιος μάληστα στο youtube σχολίαζε οτί με αυτά που είδε θέλει να πάει να πάρει μοτό. Τι θέλατε δηλαδή να πάει με μια βιντεοκάμερα? Λήγοι έχουν κάνει το γύρο του κόσμου? Πόσους είχατε ευκερία να απολαύσετε?
Μερικές φορές νομήζω ότι γυνόμαστε γραφικοί:nono:

...οι "γιαλαντζί" ήρωες είχαν όμως, για έναν περίεργο λόγο το "ταλέντο" να μεγενθύνουν στο μέγιστο το όποιο κατορθωματάκι τους και να το εξαργυρώνουν στο έπακρο...
Εγω λέω μπράβο και στον γιαλαντζί γιατή έκανε κάτη που δεν τολμάω να κάνω.

Stergios69
15/12/2006, 06:01
Φιλε Βασίλη με μια πρόχειρη έρευνα στο advrider.com σχετικά, θα δεις μεγάλες διαμάχες σχετικά με το ταξίδι.
Είναι χαρακτηριστικό, ότι οι τύποι προσέλαβαν προσωπικό για ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ το ταξίδι μέσα σε τρεις μήνες... Κάτι ανάλογο για ιδιώτη θα απαιτούσε ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ προσωπικής εργασίας part time...
Επίσης, είχαν την δυνατότητα, σηκώνοντας το δορυφορικό τηλέφωνο να μιλήσουν με τον γενικό Γ.Κ.Δ της BMW στην Αγγλία ότι ώρα θέλουν για τυχόν προβλήματα των μοτο...
Γενικά, είχαν τέτοια κάλυψη και υποστήριξη από εταιρίες και κυβερνήσεις ώστε να τα καταφέρουν σε 3 μήνες ταξιδιού κάτι που εμείς οι ''θνητοί'' θα χρειαζόμασταν γύρω στους 6...
Κάτι που δεν αναφέρεται πουθενά ούτε στο DVD ούτε στο βιβλίο, είναι ότι το ταξίδι αυτό και ειδικά το κομάτι Μογγολία-Σιβιρία γίνεται από πολλούς μοτοσυκλετιστές και οι δύο φίλοι μας συνάντησαν αρκετούς πριν όσο και κατα την διάρκεια του ταξιδιού, αλλά οι κακές γλώσσες λένε ότι ο σκηνοθέτης Russ Mulcom δεν έδειξε τέτοιες συναντήσεις για να πορωθήσει την εντύπωση ότι το ταξίδι ήταν πολύ δύσκολο και ''εξωτικό''.
Για hardcore περιπέτεια προτείνω το Mondo Εnduro και το Tera Crirca, δύο ανάλογα ταξίδια από μια παρέα Εγγλέζων ME DR350. Δεν τα έχω δει ακόμα, αλλά ο Ewan και ο Charlie με αυτούς μιλήσανε πριν ξεκινήσουν.
Από την άλλη, τους παραδέχομαι για ότι έκαναν, κι ας μπορούσα να το κάνω και εγώ κάποτε...

crs-k
15/12/2006, 07:02
Xρήστο, είναι βέβαιο ότι συμφωνούμε, γιατί ξέρω ότι και συ απεχθάνεσαι το "στημένο", το "πουλημένο" και οτιδήποτε ξεφεύγει από την καθαρή έννοια της περιπέτειας, του αυθόρμητου και του αυθεντικού...

............................................................

Δυστυχώς σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας οι Πραγματικοί Ηρωες παρέμειναν και παραμένουν άγνωστοι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Φιλε Βασίλη με μια πρόχειρη έρευνα στο advrider.com σχετικά, θα δεις μεγάλες διαμάχες σχετικά με το ταξίδι.

..............................................................

Από την άλλη, τους παραδέχομαι για ότι έκαναν, κι ας μπορούσα να το κάνω και εγώ κάποτε...

Αν και μεσα μου συφωνω απολυτα και με τους δυο σας, θα προτιμησω να ΜΗΝ πεσω στην παγιδα της υποτιμησης της ολης προσπαθειας ... :rolleyes:

Η αληθεια ειναι οτι ηταν μια υπερπαραγωγη με σκοπο το κερδος, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχει "προσφερει" (θελημενα ή αθελα) στην αναπτυξη του μοτοσυκλετιστικου πνευματος. :winka:

Για τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ηρωες, σαφως και ΔΕΝ το συζηταω, το οτι ειναι ΑΛΛΟΙ και μαλιστα ΠΟΛΥ μακρυα απο τα φωτα της δημοσιοτητας ... :wacko:

:smokin: :beer: :wave2:

Uriah Heep
15/12/2006, 07:55
Η αληθεια ειναι οτι ηταν μια υπερπαραγωγη με σκοπο το κερδος, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχει "προσφερει" (θελημενα ή αθελα) στην αναπτυξη του μοτοσυκλετιστικου πνευματος.

Παραδέχομαι ότι μόλις το τελείωσα... μέχρι και BMW R1150GS adventure σκέφτηκα ν΄αγοράσω:eyepop:

crs-k
15/12/2006, 07:56
Παραδέχομαι ότι μόλις το τελείωσα... μέχρι και BMW R1150GS adventure σκέφτηκα ν΄αγοράσω:eyepop:

Ας ΜΗΝ γινομαστε κι υπερβολικοι ... :dizzy: :hypnotize

:lol: :rotflmao: :lol:

Stergios69
15/12/2006, 08:01

Να φανταστείς ότι από την προβολή της σειράς και μετά, το ασημί είναι πιο ακριβό από το μαύρο σε ίδιας κατάστασης μηχανάκια... :D

Uriah Heep
15/12/2006, 08:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
Λήγοι έχουν κάνει το γύρο του κόσμου? Πόσους είχατε ευκερία να απολαύσετε?

Πάρα πολλούς!!!

Επειδή ΔΕΝ ανήκω στην παρακμιακή συνομοταξία που ενημερώνεται και απολαμβάνει μόνο ευκολοχώνευτο χόρτο απο βίντεο και τηλεόραση, σε πληροφορώ ότι όταν βλέπω στο ιντερνέτ ή σε περιοδικό ειδικού τύπου, την αυθεντική φωτογραφία του πραγματικού μοναχικού μηχανόβιου, να φιλοξενείται σε καλύβα κτηνοτρόφων στη Μογγολία...

...η εικόνα μυρίζει γουμαρόγαλο!!!

road spirit
15/12/2006, 10:32
Ας με βοηθήσει κάποιος να καταλάβω, μήπως και δεν αντιλήφθηκα σωστά. Το ότι ξεκίνησαν με συνοδεία οχημάτων, με σούπερ ντουπερ εξοπλισμό, και το ότι είναι φραγκάτοι, αυτό αναιρεί την αξία του ταξιδιού; Αυτό τους υποβιβάζει σε κατηγορία εκφυλισμένων μοτοσικλετιστών;

Αν εγώ τώρα που δεν έχω τα φράγκα, την άνεση χρόνου, την δύναμη, και ότι άλλο, δεν μπορώ να κάνω το ταξίδι, αλλά μετά από καιρό τα ‘κονομήσω και πω «τώρα μπορώ», αυτό θα με κάνει λιγότερο μοτοσικλετιστή από άλλους;

Εγώ είδα πτώσεις, είδα να τρώνε τα μούτρα τους, είδα 3 σπασμένα υποπλαίσια, και ένα όχημα υποστήριξης να καταστρέφεται Εύκολα σκηνοθετημένα ;
Επειδή οι τύποι είναι κατ’ επάγγελμα ηθοποιοί, θα πρέπει να τους αποτάξουμε από κάθε προσπάθεια τους πάνω σε 2 τροχούς ;

Το αν κάποιοι από εμάς, όντας πιο έμπειροι, πιο σκληροπυρηνικοί, πιο «δοκιμασμένοι», το θεωρούν το συγκεκριμένο εγχείρημα εύκολο για τα δικά τους μέτρα και σταθμά, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κατακριτέο και άξιο χλευασμού.

Τα κονόμησαν από αυτή τη παραγωγή; Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι ο mcgregor είχε ανάγκη από μια τέτοια «δουλειά» για να τα κονομήσει. Από την φιλμογραφία του, ειδικα τα τελευταία 4-5 χρόνια, έχει βγάλει υπερπολλαπλάσια χρήματα. Το ίδιο και οι παραγωγοί του, που δουλεύουν σε άλλα, μεγαλύτερα «προτζεκτ».

Εγώ ξέρω ότι βλέποντας το dvd ένιωσα ντροπή που δεν έχω τολμήσει ακόμα, όχι αυτό το ταξίδι, αλλά έστω και ένα κατά πολύ πολύ μικρότερο. Ένιωσα να θέλω να φύγω και να μην ξαναγυρίσω. Ένιωσα να ταξιδεύω … Και όταν το είδαν 2-3 φιλαράκια που δεν έχουν καμία επαφή με μοτο, …σάλεψε το μυαλό τους. Αυτό είναι προώθηση, προβολή, πείτε το όπως θέλετε, για την ιδέα του μοτοσυκλετισμού και του ταξιδιού.

πάντα φιλικά, συνφορουμίτες

Καλά ταξίδια σε όλους

marios8
15/12/2006, 19:27
H αληθεια βρισκεται οπως παντα στη μεση:winka:

crs-k
15/12/2006, 19:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7-cubed
Ας με βοηθήσει κάποιος να καταλάβω, μήπως και δεν αντιλήφθηκα σωστά. Το ότι ξεκίνησαν με συνοδεία οχημάτων, με σούπερ ντουπερ εξοπλισμό, και το ότι είναι φραγκάτοι, αυτό αναιρεί την αξία του ταξιδιού; Αυτό τους υποβιβάζει σε κατηγορία εκφυλισμένων μοτοσικλετιστών;

................................................

Εγώ ξέρω ότι βλέποντας το dvd ένιωσα ντροπή που δεν έχω τολμήσει ακόμα, όχι αυτό το ταξίδι, αλλά έστω και ένα κατά πολύ πολύ μικρότερο. Ένιωσα να θέλω να φύγω και να μην ξαναγυρίσω. Ένιωσα να ταξιδεύω … Και όταν το είδαν 2-3 φιλαράκια που δεν έχουν καμία επαφή με μοτο, …σάλεψε το μυαλό τους. Αυτό είναι προώθηση, προβολή, πείτε το όπως θέλετε, για την ιδέα του μοτοσυκλετισμού και του ταξιδιού.

πάντα φιλικά, συνφορουμίτες

Οπα ρε πατριωτη ... Φρενο ... :(

Εσυ τωρα επιασες το εντελως αααλλο ακρο ...

Ειπα και πιο πανω το οτι ηταν (γιατι ηταν και πολυ κερδοφορος μαλιστα) εμπορικη παραγωγη, ΔΕΝ μειωνει την αξια ενος τετοιου ταξιδιου !!!

Πολλυ περισσοτερο οταν περναει ενα τοοοσο ομορφο μηνυμα ... :smilea:

Απο 'κει και μετα (κι αν θελουμε να κρινουμε αντικειμενικα) ηταν πολυ πιο "ευκολο" απο αλλα ταξιδια "αγνωστων" (που πολλα πιθανον δεν θα μαθουμε και ποτε) και μοναχικων τις περισσοτερες φορες ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ (ναι με ΟΛΑ τα γραμματα κεφαλαια), που μαλλον ΔΕΝ τους φτανουν ουτε στο μικρο τους δαχτυλακι ... :winka:

Σαν συμπερασμα λοιπον (για μενα και μονο μιλαω) εχει ΠΟΛΥ μεγαλυτερη αξια το μηνυμα που περναει ("ξεσηκωμος", "καλεσμα στα οπλα", "ονειροποληση" κι οτι αλλο θετε ...), απο το "οργανωμενο" τους ταξιδι αυτο καθεαυτο ... :cool:

Και παντα φιλικα μιλαμε ... :lol:

Καλά ταξίδια σε όλους

Αυτο ξανα και ξανα και ξαναπες το ... :rolleyes:

DimChios
15/12/2006, 19:58
προσφέρομαι εγώ, αλλα από εκει που το πήρα δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους. Αν σου κανουν οι αγγλικοί...

Σε ευχαριστώ πολύ για την προσφορά!

Τα Αγγλικά τα καταλαβαινω απλώς με κουράζουν λίγο....

Θέλω με Ελληνικούς υπότιτλους οπότε....

:beer: :beer: :beer: :wave2:

marios8
15/12/2006, 20:05
Σε ευχαριστώ πολύ για την προσφορά!

Τα Αγγλικά τα καταλαβαινω απλώς με κουράζουν λίγο....

Θέλω με Ελληνικούς υπότιτλους οπότε....

:beer: :beer: :beer: :wave2:

Μητσο δεν ξερω αν υπαρχει με Ελληνικους υποτιτλους :(

DimChios
15/12/2006, 20:11

ΤΙ??????? :eyepop: :eyepop: :eyepop:

:sad: :sad: :sad:

ΤΟΥΣ ΜΛΚΕΣ, Μ@Λ@ΚΙ@ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΝΑΝΕ!!!

:lol: :lol: :lol:

Οχι ρε π@υστη μου, σοβαρα? :sad:

Cpt. Haddock
18/12/2006, 10:04

Δεν υπάρχει...

:sick:

road spirit
18/12/2006, 10:44
Οπα ρε πατριωτη ... Φρενο ... :(

Εσυ τωρα επιασες το εντελως αααλλο ακρο ...

Ειπα και πιο πανω το οτι ηταν (γιατι ηταν και πολυ κερδοφορος μαλιστα) εμπορικη παραγωγη, ΔΕΝ μειωνει την αξια ενος τετοιου ταξιδιου !!!

όντως το πήγα στο άλλο άκρο! αλλά αυτό ήθελα να ξεκαθαρίσω, τώρα συμφωνούμε!

Απο 'κει και μετα (κι αν θελουμε να κρινουμε αντικειμενικα) ηταν πολυ πιο "ευκολο" απο αλλα ταξιδια "αγνωστων" (που πολλα πιθανον δεν θα μαθουμε και ποτε) και μοναχικων τις περισσοτερες φορες ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ (ναι με ΟΛΑ τα γραμματα κεφαλαια), που μαλλον ΔΕΝ τους φτανουν ουτε στο μικρο τους δαχτυλακι ... :winka:

και έδω σύμφωνοι!

gregorgeous89
21/12/2006, 15:49
Το παρήγγειλα;)
Σκεύτηκα βέβεα να περημένω το " Ο Μήτσος γυρνάει το κόσμο με χαλασμένο MZ" αλά θα αργίσει η παραγωγή καθώς ο Μήτσος καρφόθικε στον περηφεριακό (Θεσ/νίκης) προσπαθόντας να βηντεοσκοπίσει τον εαυτό του:p
Κρίμα κ θα ήταν πολύ ηρωική παραγωγή:D

gregorgeous89
07/01/2007, 23:05
Έχοντας δει τα πρώτα 2 dvd (έχουν φτάσει Αλάσκα) έχω τα εξείς σχόλια. Όντος στην αρχή σκεύτηκα και εγώ ότι η προετημασία κ το suport group ήταν υπερβολικά, άλαξα γνώμη όμως όταν είδα τι χρειάστηκε να κάνουν στην Mογγολία και στην Σηβιρία.Έτσι που τα γράφατε ρε παιδιά (κάπιοι τουλάχηστον) υποβαθμίζετε πολύ αυτό που κατάφεραν κ εγώ περήμενα να είναι πολύ πιό κυριλέ τα πράγματα. Πολύ καλό μέχρη τώρα. Μέχρη κ η γυνέκα μου δεν ξεκολάει...χμμμ μήπος της αρέσει ο Macgregor:mad:

powerphot
07/01/2007, 23:14
Έχοντας δει τα πρώτα 2 dvd (έχουν φτάσει Αλάσκα) έχω τα εξείς σχόλια. Όντος στην αρχή σκεύτηκα και εγώ ότι η προετημασία κ το suport group ήταν υπερβολικά, άλαξα γνώμη όμως όταν είδα τι χρειάστηκε να κάνουν στην Mογγολία και στην Σηβιρία.Έτσι που τα γράφατε ρε παιδιά (κάπιοι τουλάχηστον) υποβαθμίζετε πολύ αυτό που κατάφεραν κ εγώ περήμενα να είναι πολύ πιό κυριλέ τα πράγματα. Πολύ καλό μέχρη τώρα. Μέχρη κ η γυνέκα μου δεν ξεκολάει...χμμμ μήπος της αρέσει ο Macgregor:mad:

Δεν νομίζω το υποβάθμησε κανείς με τα λεγόμενα του, απλά η γενική εντύπωση είναι ότι, ναι μεν είναι ένα μεγάλο, περιπετειώδες, ενδιαφέρον, και μακρύ ταξίδι, πολυέξοδο δε, για τις "κοινές θνητές τσέπες".:winka:
Κι αυτό νομίζω το καταλαβαίνεις κανείς κατα την διάρκεια της προετοιμασίας τους, ότι δηλαδή......"μόνο στα όνειρα"......όπως λέει και το τραγούδι!:lol:

zephyr1
08/01/2007, 10:50
Εγω παντως καπου στη μεση και λιγο μετα το παρατησα.:sick:

powerphot
08/01/2007, 12:00

Κι ο λόγος? :confused: :confused:

DimChios
08/01/2007, 12:21

Υπερβολικό σε βρίσκω φίλε μου!!! :nono:

zephyr1
08/01/2007, 12:36
Υπερβολικό σε βρίσκω φίλε μου!!! :nono:

Καλα,συγνωμη θα κατσω να το δω!:(

:lol: :wave2:

DimChios
08/01/2007, 12:40
Καλα,συγνωμη θα κατσω να το δω!:(

:lol: :wave2:

Μη με παρεξηγείς βρε! :D

Φαντάζομαι ξέρεις "πώς" στο λέω!

Είναι υπερβολή να το έχεις στα χέρια σου και να μήν το δεις!

Γνώμη μου ετσι? :rolleyes:

zephyr1
08/01/2007, 12:50
Σιγα μην σε παρεξηγησω ρε dimκρητη:lol: ,θα κοιταξω να περασω δελεαρ να τα πουμε.

Dodok edessa
09/01/2007, 10:40
καταρχήν να ευχαριστήσω τον uriah heep (βασιλη ) που μου εστειλε τα dvd να τα δω.

Λοιπόν για να πω την αλήθεια περίμενα κάτι να δω με πολύ περισσότερη μοτοσυκλετιστικη δράση .
Πιστεύω οτι είναι ένα πολύ ελαφρύ ,ευχάριστο ,και γευστικό ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ ,που το μεταφορικό μέσω έτυχε να είναι μοτοσικλέτα ...
Μου άφησε την εντύπωση οτι τον πρώτο ρόλο εχει η πολιτισμική κουλτούρα του κάθε κράτους που διασχίσανε ,και δεύτερο ρολο η αυτη καθαυτή ταξιδιωτική εμπειρία χιλιάδων χιλιομέτρων με μια μοτοσικλέτα ...
επίσης μου φαινόντουσαν λίγο -χαζά- τα κολλήματα και τα πεσίματα ,από δυο έμπειρους αναβατές ,αλλά ίσως σε αυτό να φταίει και η κακή μεταφορά της κούρασης του ταξιδιου ,στον θεατή..
Για να το πω πιο απλά περίμενα κάτι λιγότερο επαγγελματικό..:wave2:

74061

OldMan
09/01/2007, 10:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
μου φαινόντουσαν λίγο -χαζά- τα κολλήματα και τα πεσίματα

Σιγά καλτσονοσκίστη ...!!! :D

Stergios69
09/01/2007, 10:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
E ναι, αμα δεν είναι ιταλικά τα μηχανάκια... :D

Dodok edessa
09/01/2007, 10:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

Nαι ρε μαλακα σου λεω !!! λες και ηταν γυρισμενο στο χορτιατη ...:lol: :rotflmao: :lol:

Dodok edessa
09/01/2007, 10:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
E ναι, αμα δεν είναι ιταλικά τα μηχανάκια... :D

ας ειχα ενα multistrada και τοτε να δεις Long Way Round:a01: :a13: :a13: :a5:

tifoefs
10/01/2007, 00:08
Ερποντας θα πηγαινες !!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :rotflmao:

gregorgeous89
11/01/2007, 15:30
Το ότι η ΚΤΜ δεν τους έδωσε μηχανές άραγες μας λέει κάτι...:confused: :D

Dodok edessa
11/01/2007, 17:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Ερποντας θα πηγαινες !!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :rotflmao:

:mad: :mad:ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ :mad: :mad:

74284

alximistis
12/01/2007, 14:30
Φίλοι και φίλες...
νιώθω πολύ-πολύ χάλια!!!

Εδώ και μία εβδομάδα τελείωσα ένα απίστευτο ένα υπέροχο και καταπληκτικό βιβλίο!!!
Το οποίο νομίζω ότι θα άρεσε σε πάρα πολλούς αν όχι όλους εδωμέσα.
Μιλάω για το βιβλίο του Γιούαν Μακ Γκρέγκορ και του φίλου Τσάρλι οι οποίοι έκαναν ουσιαστικά το γύρο του κόσμου με μοτοσικλέτα!!!
Έφυγαν από την Αγγλία πέρασαν Βρυξέλλες και έφτασαν στις ΗΠΑ διασχίζοντας τη Ρωσία, το Καζακστάν, τη Μογγολία και άλλα κράτη τα οποία δεν έχουμε καν πλησιάσει και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα πλησιάσουμε ποτέ!!!!!!

Παιδιά... διαβάστε το! Μόνο αυτό! θα το "φάτε" μέσα σε ελάχιστες ημέρες παρά τον όγκο του.

ΟΚ... θα σας πιάσει μια μελαγχολία για το τι κάνουμε και που τριγυρνάμε όταν άλλοι είναι πραγματικοί ταξιδευτές και εξερευνητές! Γι' αυτό είμαι και χάλια. Γιατί...
θέλω κι εγώ...αααααααααααααααααααααααααα

stavrogin
12/01/2007, 14:32
Αντι να χαλιεσαι γιατι δε στηνεις ενα ταξιδακι;

Nostra
12/01/2007, 14:37
Φίλοι και φίλες...
νιώθω πολύ-πολύ χάλια!!!

Εδώ και μία εβδομάδα τελείωσα ένα απίστευτο ένα υπέροχο και καταπληκτικό βιβλίο!!!
.....

[spam mode on]
διαβάζοντας μέχρι εδώ.... ψάρωσα άσχημα.....

νόμιζα ότι τελείωσες ένα βιβλίο που έγραψες εσύ....

αλλά ευτυχώς συνέχισα να διαβάσω το ποστ σου πριν πέσω από το μπαλκόνι....

φίουυυυυ..... ευτυχώς.... ευχαριστώ που με γλύτωσες από το committing suicide...

[spam mode off]

Στέλιο οι τύποι αυτοί ειχαν χορηγούς και φράγκα και ήδη τη διασημότητα και την προβολή πριν ξεκινήσουν...

με αυτές τις προυποθέσεις πηγαίναμε σχεδόν όλοι μας....

αλλά ακόμα και αν το έκανες εσύ ή εγώ (πιθανότερο εγώ γιατί εσύ είσαι και κουλός) κανείς δε θα έδινε σημασία...

υπάρχει πολύς κόσμος που βολτάρει μερικές χιλιάδες χλμ. αλλά μόνο οι ίδιοι και οι γύρω τους το μαθαίνουν ΑΡΑ το κάνουν για τους εαυτούς τους... και καλά κάνουν ....έτσι πρέπει...

μη ζηλεύεις... όλα θα γίνουν κάποτε αν το θέλεις...

:wave2: :wave2: :wave2:

bartlal
12/01/2007, 16:07
Φίλοι και φίλες...
νιώθω πολύ-πολύ χάλια!!!

Μιλάω για το βιβλίο του Γιούαν Μακ Γκρέγκορ και του φίλου Τσάρλι οι οποίοι έκαναν ουσιαστικά το γύρο του κόσμου με μοτοσικλέτα!!!
Έφυγαν από την Αγγλία πέρασαν Βρυξέλλες και έφτασαν στις ΗΠΑ διασχίζοντας τη Ρωσία, το Καζακστάν, τη Μογγολία και άλλα κράτη τα οποία δεν έχουμε καν πλησιάσει και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα πλησιάσουμε ποτέ!!!!!!

Παιδιά... διαβάστε το! Μόνο αυτό! θα το "φάτε" μέσα σε ελάχιστες ημέρες παρά τον όγκο του.

ΟΚ... θα σας πιάσει μια μελαγχολία για το τι κάνουμε και που τριγυρνάμε όταν άλλοι είναι πραγματικοί ταξιδευτές και εξερευνητές! Γι' αυτό είμαι και χάλια. Γιατί...
θέλω κι εγώ...αααααααααααααααααααααααααα

ρε κλαψιαρη, γιατι δεν κανονιζεις επιτελους τιποτα μονος σου? (http://www.moto.gr/arthra/00034.php)

:mad:

gregorgeous89
14/01/2007, 22:14
Καλά όλοι KTM οδηγάτε και καντετε την πάπια?

crs-k
14/01/2007, 22:15

Οχι !!! :mad:

Αλλα θα θελαμε ... :blush:

DimChios
15/01/2007, 11:41

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Stergios69
15/01/2007, 11:46
Βρε καλά που δεν είχαν ΚΤΜ...
Την μισή παραγωγή του Mattinghoffen σε ανταλλακτικά θα χρειαζόταν για να ολοκληρωθεί το ταξίδι... :D :D :D

marios8
15/01/2007, 14:36
..

marios8
15/01/2007, 14:38
Οχι !!! :mad:

Αλλα θα θελαμε ... :blush:

+ 1000 :wacko:

zolotas
15/01/2007, 16:09
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ::D ...........ΘΕΛΩ ΤΑ DVD ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΟΝΟ ,ΟΧΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ......ΚΑΦΕΣ ΚΕΡΑΣΜΕΝΟΣ Η ΠΟΤΟ Η 5 ΕΥΡΩ

gregorgeous89
15/01/2007, 20:26
Αφού σου είπα ρε ότι θα στα φέρω...σπήτι τα έχω όποτε θες πάρε τηλ.

zolotas
15/01/2007, 20:41
Αφού σου είπα ρε ότι θα στα φέρω...σπήτι τα έχω όποτε θες πάρε τηλ.

περιμενα πμ ..........ειπα με ξεχασε...........μπραβο ρε Γρηγορη θα σε παρω τηλ Τεταρτη τετοια ωρα.......:beer: ...........

παντως με ελληνικους υποτιτλους συντομα θα κυκλοφορησει απ οτι εμαθα σημερα (με παραγγελια)

gregorgeous89
15/01/2007, 23:33
Οκ. Εγώ έβαλα Αγγληκούς και ειμουν εντάξη.Εαν θέλεις να περημένεις για Ελληνικους είναι οκ.

npat
16/01/2007, 02:34
Πάντως, σε όσους άρεσε το Long Way Round, καλό θα ήταν να ψάξουν και την καταγραφή του ταξιδιού που θεωρείται ο "πατέρας" όλων των σύγχρονων μοτοσικλετιστικών "γύρων του κόσμου".

Πρόκειται για τo Mondo Enduro (http://en.wikipedia.org/wiki/Mondo_Enduro), όπως είναι γνωστό. Σε αυτό οκτώ πραγματικοί τυπάδες, χωρίς καμία υποστήριξη, με αστείο προυπολογισμό, και κάποιοι από αυτούς αφήνοντας τις δουλειές τους, έκαναν τον γύρο του κόσμου πάνω σε μοτοσυκλέτες DR350---τις οποίες μάλιστα αγόρασαν οι ίδιοι.

Οι περιπέτειές τους έχουν καταγραφεί τόσο σε μια ταινιούλα που γύρισαν κατά την διαδρομή, όσο και στα ημερολόγιά τους που έχουν δημοσιευτεί σε μορφή βιβλίου. Και μόνο το γεγονός ότι προσπάθησαν να περάσουν από το Zilov Gap---κάτι που απέφυγαν οι αναβάτες του "Long Way Round"---είναι εντυπωσιακό. Το Zilov Gap είναι μια έκταση στη Σιβηρία, μήκους 700 χιλιομέτρων χωρίς δρόμους. Η μόνη επικοινωνία από το ένα σημείο στο άλλο είναι ο υπερσιβηρικός σιδηρόδρομος.

Κατ' εμέ το Mondo Enduro είναι "the real thing", το LWR από την άλλη είναι η χολυγουντιανή βερσιόν...

X_NR750
17/01/2007, 21:30
Μπραβο στην BMW που τολμησε,οποιος μοτοσυκλετιστης το δει θα καταλαβει οτι η πολυδιαφημισμενη και καλα σκληροτραχηλη KTM κοτεψε

οσο για τους τυπαδες δεν νομιζω οτι ειχαν αναγκη να φανε ολο αυτο το πακετο για να βγαλουν φραγκα, νομιζω πως γουσταραν το ολο σκηνικο και αφου μπορεσαν να κανουν το ονειρο τους με σπονσορα no problem

βεβαια ειμαι σιγουρος οτι κατι τετοιο χωρις ολη αυτη την υποστηριξη απο πισω θα ηταν παραπανω απο αξιεπαινο και θελκτικο για εμας αλλα σιγουρα δεν ακυρωνει την εν λογω προσπαθεια

στην τελικη αυτο που μου εμεινε εμενα στο τελος ειναι 2 πραγματα

το ταξιδι με μηχανη ειναι πολυ ποιο ταξιδι,εισαι μεσα στο περιβαλλον νιωθεις οσμιζεσαι ζεις περισσοτερο τους τοπους,τις διαφορετικες κουλτουρες και τους ανθρωπους που συναντας

οι ανθρωποι δεν ειναι τοσο διαφορετικοι μεταξυ τους ειτε μιλαμε για τον τσοπανη στο καζακσταν ειτε για τον super duper αγγλο ηθοποιο οταν βρεθουν κατω απο τις ιδιες συνθηκες

τα ομορφα πραγματα συμβαινουν μονο οταν τα τολμας

gregorgeous89
18/01/2007, 14:43
Η πιό καλή φάση είναι όταν στο τέλος (ο Ίαν νομίζω) λεεί: Και τώρα θα ξηπνήσω ένα πρωίν στην Αγγλία και δεν θα ξέρω τι να κάνω!

zolotas
22/01/2007, 23:11
εκδρομη Μογγολια-Σιβηρια μονο .........ψηνεται κανεις ???? για καλοκαιρακι παντα .........

johnpan
25/01/2007, 14:24
Μόλις το είδα κι εγώ.

Ο τρίτος της παρέας ο κάμεραμαν είπε ότι η δική του μοτοσυκλέτα -η ρώσικη που πήρε όταν η κανονική έμεινε από φρένα- πάει πολύ καλύτερα στα δύσκολα κομμάτια λόγω βάρους. Αυτό μου δημιούργησε το εξής ερώτημα: Αν είχαν το dakar650 και όχι τις μεγάλες 1150 δε θα ήταν καλύτερα? Ακούω γνώμες.

yianvoul
25/01/2007, 16:13
Εχω το DAKAR . ειναι πιο ελαφρυ. δε θα ειναι πιο κουραστικο ομως εφοσον εχει λιγοτερο γκαζι απο το 1150?

δε θα εχει πιο πολλους κραδασμους (μονοκυλινδρο) ?

η σελα δεν ειναι τοσο αναπαυτικη οσο του 1150?

βεβαια το μεγαλυτερο ταξιδι που εχω κανει ειναι 300 χιλιομετρα.

ας απαντησει καποιος που εχει ταξιδεψει και ειναι πιο αντικειμενικος.....

johnpan
25/01/2007, 18:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από yianvoul
Εχω το DAKAR . ειναι πιο ελαφρυ. δε θα ειναι πιο κουραστικο ομως εφοσον εχει λιγοτερο γκαζι απο το 1150?

όχι αφού ποτέ δε χρειάστηκε όλο το γκάζι του 1150, ίσα ίσα, μερικές φορές ήταν στα μείον θα έλεγα

δε θα εχει πιο πολλους κραδασμους (μονοκυλινδρο) ?

Ηταν τόσοι οι κραδασμοί από το έδαφος που είναι αμελητέο πιστεύω

η σελα δεν ειναι τοσο αναπαυτικη οσο του 1150?

Νομίζω πως είναι πολύ αναπαυτική, άλλωστε πάρα πολλά χωμάτινα χλμ τα πήγαν όρθιοι