View Full Version : Χωμάτινα λάστιχα Dunlop 908 RR
Τα έχει δοκιμάσει κανείς ?
Διάβασα γι'αυτά σε ξένο forum και φαίνεται να το συνιστούν πολύ, ειδικά για το μεγάλο ΚΤΜ.
Εντυπώσεις, σχόλια, γνώμες ?
:wave2:
Νίκο φορούσες και τα Karoo. Γιατί δεν πας σε αυτά πάλι?
Εγώ τα έβαλα και είμαι ΠΟΛΥ ευχαριστημένος!!!
Στην άσφαλτο αν και δεν είχα προηγούμενη εμπειρία από χωμάτινα λάστιχα, κρατούσε πάρα πολύ καλά. αφού δε με προβλημάτισε στο αν θα πάρω κλίση ή όχι. Ίσα-ίσα που λόγο του κενού που έχουν τα τακούνια βουτούσε πολύ ωραία. Σε βρεγμένη άσφαλτο δεν τα πίεσα αλλά δεν είχα και κανένα δείγμα γλυστρίματος.
Στο χώμα μου δώσανε την αίσθηση ότι μπορείς να παίξεις (drift....όχι υπερβολικά πράγματα λόγο ανεπαρκής εμπειρίας και κουλοχερίας) ελεγχόμενα. Λάσπες δε βρήκα πολλές για να πω
και τιμή 200-220€
Επειδή πλησιάζει η ώρα, προσπαθώ να το ψάξω λίγο...
Σκεφτόμουνα και τα TKC-80, που τα είχα στο άφρικα και έχουν πολύ καλή πρόσφυση, πόσο μάλλον πρέπει να κρατάνε λίγο περισσότερο...
Χθες τα δοκίμασα και σε λάσπη (πήγα μία πάρνηθα και από βούντημα βγήκα σκούρτα.....νομίζω).
Τα λάστιχα σε βοηθάνε πραγματικά!!!!!!! (ανακάλυψα τον τροχό)
Ο γιάννης δεν έπεσε ούτε μια φορά!
Πίνω στα Karoo:beer:
:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
(πήγα μία πάρνηθα και από βούντημα βγήκα σκούρτα.....νομίζω).
Γ@μησέ τα Πολυχρόνη... :rolleyes:
Θα εφαρμόζεις το κόλπο του Πακετάνιου :
Μπαίνεις στο πρώτο μαγαζί που θα βρεις...
Αγοράζεις οτιδήποτε ...
Κοιτάζεις την απόδειξη ...
Γράφει σε ποιο μέρος βρίσκεσαι !!! :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Γ@μησέ τα Πολυχρόνη... :rolleyes:
Γιάννη με λένε :mad:
Θα εφαρμόζεις το κόλπο του Πακετάνιου :
Μπορώ να ρωτήσω μόνο χωρίς να αγοράσω???
Εεεελπίζω να μην κάνει το ίδιο κόλπο και όταν είναι εν πλω:lol:
Νικόλα Για τον (γ)Κ(α)(ν)Τ(ε)Μ(η) σου τα κατάληλα είναι τα Karoo
Μην τα συγκρίνεις με την Αφρικα εχει δύναμη η μηχανή
και στο χώμα έχει περισσότερο κράτημα στο ντρίφτ
ενω τα TKC 80 μέχρι να δαγκώσουν ανοίγουν παραπάνω
Έβγαλα φτυάρι και κοίτα τι βρήκα....
Το επαναφέρω μετά από κουβέντα με "άνθρωπο του χώρου" ο οποίος μου είπε οτι τα συγκεκριμένα λάστιχα είναι μονόδρομος για κατόχους 950/990 ADV.....:rolleyes:
Στο εξωτερικό τα προτιμούν πολλοί είναι η αλήθεια, αλλά εδώ δεν το έχω δει ποτέ φορεμένο... :blush:
:confused: :confused: :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Έβγαλα φτυάρι και κοίτα τι βρήκα....
Το επαναφέρω μετά από κουβέντα με "άνθρωπο του χώρου" ο οποίος μου είπε οτι τα συγκεκριμένα λάστιχα είναι μονόδρομος για κατόχους 950/990 ADV.....:rolleyes:
Στο εξωτερικό τα προτιμούν πολλοί είναι η αλήθεια, αλλά εδώ δεν το έχω δει ποτέ φορεμένο... :blush:
:confused: :confused: :confused:
ωραία νΙκο....
τα βάζεις και μας λες εντυπώσεις :winka:
Vstrommer71
22/05/2007, 23:13
Aπο μια πρωτη ματια που τους εριξα,η χαραξη του μπροστινου ειναι σχεδον καθαροαιμη χωματινη ενω το πισω ενα κλικ λιγοτερο χωματινο(λιγο τακουνι στις ακρες)
Πιστευω οτι,αν υποθεσουμε οτι τα Karoo προσεγγιζουν καλα το 50% ασφαλτος-50% χωμα,αυτα τα Dunlop θα ελεγα(οπτικα παντα ε?) οτι κινουνται προς το πιο χωματινο
Τωρα απο κρατημα,αμα τα βαλετε να μας πειτε!
Τ63 δεν βγαινουν σε διαστασεις για το 990?Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τα Michelin
Ωραια παπαριζουμε με τα λαστιχα,καμμια βολτα θα παμε?:confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Ωραια παπαριζουμε με τα λαστιχα,καμμια βολτα θα παμε?:confused:
και να χαλάσουμε τα λάστιχα βρε Γιάννο? :lol:
Τα ΚΑΡΟΟ εχουν βγει σε νεα εκδοση, λεγοντε ΚΑΡΟΟ 2 και λενε οτι ειναι το ιδιο καλα στο χωμα και καλυτερα απο πλευρας αντοχης και κρατηματος στην ασφαλτο, ξερει κανεις κατι ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Τα ΚΑΡΟΟ εχουν βγει σε νεα εκδοση, λεγοντε ΚΑΡΟΟ 2 και λενε οτι ειναι το ιδιο καλα στο χωμα και καλυτερα απο πλευρας αντοχης και κρατηματος στην ασφαλτο, ξερει κανεις κατι ?
Ξέρω εγώ....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.