View Full Version : προστασία...
...θώρακα και όχι μόνο
κάτι που έχει αναφερθεί ξανά, αλλά αν πάτε σε μαγαζιά να ρωτήσετε δε θα βρείτε ποικιλία, μιας και το 'θέμα' δεν πουλάει
κάτι από την dainese που βρήκα στο site και είναι καινούριο
69669
my name is cop.....
Robocop :D:D:D
Είπαμε ρε παιδιά αλλά όχι κι έτσι... αν είναι να έρχομαι να κυκλοφορώ στην δουλεια έτσι παίρνω και το ΜΕΤΡΟ....
Είναι λίγο xtreme... για κάθε μέρα....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Trans
my name is cop.....
Robocop :D:D:D
Είπαμε ρε παιδιά αλλά όχι κι έτσι... αν είναι να έρχομαι να κυκλοφορώ στην δουλεια έτσι παίρνω και το ΜΕΤΡΟ....
Είναι λίγο xtreme... για κάθε μέρα.... παρε το μετρό γιατι με αυτο μπορει να σου πει κανείς τιποτα και πληγώσει τον εγωισμό σου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
...θώρακα και όχι μόνο
κάτι που έχει αναφερθεί ξανά, αλλά αν πάτε σε μαγαζιά να ρωτήσετε δε θα βρείτε ποικιλία, μιας και το 'θέμα' δεν πουλάει
κάτι από την dainese που βρήκα στο site και είναι καινούριο Πόσο ?και έμαθες αν το χει φέρει κανείς εδώ??:wave2:
MIKE_16V
16/11/2006, 14:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
...θώρακα και όχι μόνο
κάτι από την dainese που βρήκα στο site και είναι καινούριο
Για ριξε και κανα Link :smilea:
Τουμπανο ειναι:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
Τουμπανο ειναι:D ασε που για τους έξυπνους είναι και μια λύση αν πρεπει να ντυνονται επίσημα και το μπουφαν μοτο τους χαλαει.το βαζεις απο μέσα και απο πανω το πολιτικο μπουφαν σου και εισαι και τρεντυς..
οι αλλοι...με το μετρο..
Τουμπανο ειναι:D
dainese.com (http://www.dainese.com/eng/articolo.asp?cat=1,2,3,7&nome=JACKET_WAVE-V_NECK&articolo=1875796)
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Πόσο ?και έμαθες αν το χει φέρει κανείς εδώ??:wave2:
δε ξέρω ρε συ Σπύρο
σήμερα μόλις το είδα στο site της dainese
αλλα όπως είπα και πιο πανω σε τέτοιου είδους προστατευτικα δεν υπάρχει ποικιλία, για το λόγο που οι περισσότεροι σκέφτονται όπως το σχόλιο του Trans
απλα δεν εχουμε συνηθησει κατι τετοιο
ουτε θα το φορεσεις για να πας δουλεια
αλλα σε βολτες και ταξιδια δεν ειναι απαραιτητο???????
ρωταω εγω τωρα............
:wave2:
ασε που για τους έξυπνους είναι και μια λύση αν πρεπει να ντυνονται επίσημα και το μπουφαν μοτο τους χαλαει.το βαζεις απο μέσα και απο πανω το πολιτικο μπουφαν σου και εισαι και τρεντυς..
ΑΣΕ ΠΟΥ ΓΙΝΕΣΑΙ "ΤΟΥΜΠΑΝΟ" ... ΤΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
339 e σε τιμή Ιταλιας.το βρήκα σε σαιτ.
http://www.motoblog.it/post/4952/dainese-jacket-wave-v-neck
εγω και στη δουλειά το βάζω και δε πανα λενε οτι θέλουνε....
http://www.kneedraggers.com/details/Dainese_Safety_Jacket_V_Wave_2--608107.html
MIKE_16V
16/11/2006, 14:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ΑΣΕ ΠΟΥ ΓΙΝΕΣΑΙ "ΤΟΥΜΠΑΝΟ" ... ΤΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ετσι....και ελεγα να γραφτω τωρα στην νεα προσφορα τον Joe....αλλα μπα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
339 e σε τιμή Ιταλιας.
Τελικά είναι μουνόπανα ...!!! :smokin:
Τα ίδια γιλέκα για το χώμα (με μικρότερο κροκόδειλο αλλά μεγαλύτερο θωρακικό) ΔΕΝ κάνουν πάνω από 200 € - τα ακριβότερα !!!
MIKE_16V
16/11/2006, 14:55
339 e σε τιμή Ιταλιας.το βρήκα σε σαιτ.
http://www.motoblog.it/post/4952/dainese-jacket-wave-v-neck
εγω και στη δουλειά το βάζω και δε πανα λενε οτι θέλουνε....
Κανει και για το γηπεδο:D
Κανει και για το γηπεδο:D και για κάτι βίτσια που έχει η γκομενά μου κανει λέμε...:rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Τα ίδια γιλέκα για το χώμα (με μικρότερο κροκόδειλο αλλά μεγαλύτερο θωρακικό) ΔΕΝ κάνουν πάνω από 200 € - τα ακριβότερα !!! εμεις οι στριτάδες ρε παπου...ειμαστε...
LARGE...................
ΘΥΜΑΤΑ...:rotflmao: :rotflmao:
οχι σαν εσάς τους τσιφούτηδες που με συνολο 400 ε ντυθηκατε και εξοπλιστικατε...
:lol: :rotflmao:
αμα δεν κοστιζουν αφτα που φοράω 2000 ε δε βγαίνω απο το σπιτι με τη μοτό ουτε για καφε...
adam_tsouk
16/11/2006, 15:04
εχει κ η spidi ενα παρομοιο...
warrior κατι νομιζω το λεει....
τιμη λιγοτερο απο 300
MIKE_16V
16/11/2006, 15:07
Δεν μου λετε..αυτο το πραγμα...μπανει κατω απο δερματινο???
χλωμο το κοβω...ακομα και αν βγαλεις φυσικα τις προστασιες που εχουν τα δρματινα.
adam_tsouk
16/11/2006, 15:10
χλωμο το κοβω...ακομα και αν βγαλεις φυσικα τις προστασιες που εχουν τα δρματινα.
σε μενα μπαινει σιγουρα. και γι αυτο το σκεφτομαι.. :winka:
χλωμο το κοβω...ακομα και αν βγαλεις φυσικα τις προστασιες που εχουν τα δρματινα. ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΕΙς ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΛΑΤΗ ΜΕ ΘΩΡΑΚΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
αυτό ομως το φορας το καλοκαιράκι κατω απο ένα μακο..και εισαι τουμπανος και καλοκαιρινος και δροσερος και τα ρεστα...
lampros_fazer
16/11/2006, 15:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
εχει κ η spidi ενα παρομοιο...
warrior κατι νομιζω το λεει....
τιμη λιγοτερο απο 300
Λιγότερο από 200..:winka:
Το defender back&chest λες (195? έχει)..
Αυτό το παραπάνω ρε παιδιά εκτός απ'το οτι είναι πανάκριβο :a53:, βολεύει..;;Κάθε φορά που θα το βάζεις θα βγάζεις τα προστατευτικά του μπουφάν..;;
MIKE_16V
16/11/2006, 15:14
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΕΙς ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΛΑΤΗ ΜΕ ΘΩΡΑΚΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
αυτό ομως το φορας το καλοκαιράκι κατω απο ένα μακο..και εισαι τουμπανος και καλοκαιρινος και δροσερος και τα ρεστα...
Ναι σωστο.....στο κατω κατω το πετας και μια στο πλυντηριο γιατι οσο αερας και να μπανει την αντρικιλα του θα την κραταει:lol: :lol:
Adam.. εμενα δεν μου χωραει στο δερματινο με την καμια:look:
adam_tsouk
16/11/2006, 15:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Λιγότερο από 200..:winka:
Το defender back&chest λες (195? έχει)..
Αυτό το παραπάνω ρε παιδιά εκτός απ'το οτι είναι πανάκριβο :a53:, βολεύει..;;Κάθε φορά που θα το βάζεις θα βγάζεις τα προστατευτικά του μπουφάν..;;
δεν θυμομουν.
πανττως και στη πιστα εχω δει αρκετους να το φορανε.
ισως ειναι κ υπερβολη αν υπαρχει υπερβολη στην προστασια μας...
lampros_fazer
16/11/2006, 21:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
πανττως και στη πιστα εχω δει αρκετους να το φορανε.
ισως ειναι κ υπερβολη αν υπαρχει υπερβολη στην προστασια μας...
Δεν λέω οτι είναι υπερβολή,αλλά κατα πόσο είναι βολικό από τη στιγμή που και αυτό και το μπουφάν έχει προστασίες σε ώμους και αγκώνες..(θα βγάζεις κάθε φορά που το φοράς τα προστατευτικά του μπουφάν;; )
Γι'αυτόν ακριβώς το λόγο αυτό της spidi μου φαίνεται βολικότερο..;)
και μια φώτο για όσους αναρωτιούνται πως φοριέται ;)
71147
PriestBecause
06/12/2006, 00:40
Εμενα δε με χαλαει να φοραω οτι μπουφαν γουσταρω και απο μεσα να εχω αυτο.
fantacid
06/12/2006, 00:50
Τα ίδια γιλέκα για το χώμα (με μικρότερο κροκόδειλο αλλά μεγαλύτερο θωρακικό) ΔΕΝ κάνουν πάνω από 200 € - τα ακριβότερα !!!
δλδ αυτο δεν ειναι για χωμα??
ή τα χωματινα δεν ειναι για το δρομο???
:confused:
εμενα μου φαινονται ιδια.......τελιως!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
δλδ αυτο δεν ειναι για χωμα??
ή τα χωματινα δεν ειναι για το δρομο???
:confused:
εμενα μου φαινονται ιδια.......τελιως!!!!
αυτό το acerbis που έβαλα γι αυτό το έβαλα και φωτογραφία
γιατι αν και τα acerbis ειναι για χωμα κυρίως, το συγκεκριμένο και εμενα μου κανει και για street χρήση και είναι και σχεδόν στη μισή τιμή από το dainese
Atsatsos
06/12/2006, 15:05
Ρε παιδιά για πίστα είναι αυτα! τι ζυζητάμε τώρα; αν θα το βάλουμε έξω ή όχι; παίζει να πας για καφέ και να βγάλεις το μπουφάν κι από κάτω να έχεις αυτό;;; Χλωμό. Τι λέτε;
(φιλικά) :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Atsatsos
παίζει να πας για καφέ και να βγάλεις το μπουφάν κι από κάτω να έχεις αυτό;;; Χλωμό. Τι λέτε;
Παίζει να μην φοράς αυτό και να σε περιμένουν μάταια οι υπόλοιποι για καφέ ???? Καθόλου χλωμό. :winka:
fantacid
06/12/2006, 16:02
sinisalo - 160 (http://www.tzortzopoulos.gr/newsite/newproducts.php?cat=138&screen=0)
evs - 140 (http://www.tzortzopoulos.gr/newsite/newproducts.php?cat=143&screen=2)
μην μπλεχτουμε με ebay k ξεφυγουμε τελιως!!!
ebay (http://cgi.ebay.co.uk/Motorcycle-Body-Armour-Spine-Protector-BARGAIN_W0QQitemZ320054338176QQihZ011QQcategoryZ42507QQrdZ1QQcmdZViewItem)
ebay 2 (http://cgi.ebay.co.uk/MOTOCROSS-BODY-ARMOUR-FOX-PROTECTOR-AIR-FRAME-NEW-XL_W0QQitemZ190058484093QQihZ009QQcategoryZ42507QQrdZ1QQcmdZViewItem)
ebay 3 (http://cgi.ebay.co.uk/Full-Cover-Body-Protector-Armour-Deflector_W0QQitemZ230062073829QQihZ013QQcategoryZ42507QQrdZ1QQcmdZViewItem)
Παίζει να μην φοράς αυτό και να σε περιμένουν μάταια οι υπόλοιποι για καφέ ???? Καθόλου χλωμό. :winka:
:lol:
αν και δεν ειναι για γελια, αλλα μου αρεσε η απάντηση
ΑΠΟΡΙΑ
γιατι όσες φορές έχω ποσταρει αυτό το θέμα αναρωτιέστε (ΟΧΙ ΟΛΟΙ) για το αν ειναι βολικό για τη ΚΑΦΕΔΟΒΟΛΤΑ????????
μόνο για καφε πατε με τη μηχανη????
ταξίδια δε κάνετε?????????????????