Σύνδεση

View Full Version : Προς όλους τους ΑΕΚτζήδες κυρίως αλλά και τους άλλους....

Gandalf dr685sm
16/11/2006, 10:40
Τι πιστεύετε για την κίνηση του Ντέμη , να μπεί στην διαδικασία ανάκτησης κυριαρχίας σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών; (Διοίκηση Αναγέννησης Καρδίτσας)

Τείνει προς τις κινήσεις του "Καπετάνιου" και Κόκκαλη, περνώντας στην "νέα εποχή" της ΑΕΚ;
Ή μήπως είναι μια καθαρά επαγγελματική και καλή κίνηση που ίσως βοηθήσει και μικρότερες ομάδες να ανασάνουν οικονομικά , αλλά και να έχει τον πρώτο λόγο σε αγορά/μεταφορά νέων ταλέντων , πέρα απο τα φυτώρια της ΑΕΚ;

Για πείτε... για πείτε...

Gandalf

DUKASII
16/11/2006, 10:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Τι πιστεύετε για την κίνηση του Ντέμη , να μπεί στην διαδικασία ανάκτησης κυριαρχίας σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών; (Διοίκηση Αναγέννησης Καρδίτσας)

Τείνει προς τις κινήσεις του "Καπετάνιου" και Κόκκαλη, περνώντας στην "νέα εποχή" της ΑΕΚ;
Ή μήπως είναι μια καθαρά επαγγελματική και καλή κίνηση που ίσως βοηθήσει και μικρότερες ομάδες να ανασάνουν οικονομικά , αλλά και να έχει τον πρώτο λόγο σε αγορά/μεταφορά νέων ταλέντων , πέρα απο τα φυτώρια της ΑΕΚ;

Για πείτε... για πείτε...

Gandalf αν το κανε για το πρωτο που λες..θα το κανε στα κρυφά.
αυτό που θα κάνει το κανουν και ολοι οι μεγαλοι συλογοι στην ευρώπη.
και θα βοηθησει και τις 2 πλευρες.

idi
16/11/2006, 10:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
αν το κανε για το πρωτο που λες..θα το κανε στα κρυφά.
αυτό που θα κάνει το κανουν και ολοι οι μεγαλοι συλογοι στην ευρώπη.
και θα βοηθησει και τις 2 πλευρες. \

+1924 η λιμνη μας μεγαλωνει μερα με τη μερα! :beer:

TROOPER
16/11/2006, 11:59
ΙΡΙΝΙΑΑΑΑ προσφατα σου εγραψα κατι για την ομαδα σου και το μελλον θυμασαι....

o_gavros
16/11/2006, 12:45
Μπορώ με τη σειρά μου να ρωτήσω,σε ποια ομάδα ακολούθησε ο Κόκκαλης αυτή την τακτική?
Δεν ειρωνεύομαι,απλά απο όσο ξέρω ο Ολυμπιακός δεν διοικεί,είτε ανοιχτά είτε κάτω απ'το τραπέζι, κάποια άλλη ομάδα.ούτε όρεξη για αντιπαράθεση έχω.αν κάποιος έχει στοιχεία να τα δημοσιεύσει.

Για το θέμα τώρα.
αυτό που έκανε ο Ντέμης,αν και σε πρώιμη φάση,είναι όντως μια τακτική που ακολουθούν αρκετές ομάδες στην Ευρώπη.
για να κάνουμε αντίλογο όμως,θα φέρω το παράδειγμα του μεγιστάνα Ρομάν,ο οποίος στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μόνο "έχει" 4-5ομάδες σε διάφορες χώρες.Επίσης έχει τον έλεγχο κάποιον ομάδων στη Λ.Αμερική.Σίγουρα δεν συγκρίνονται τα μεγέθη,απλά το αναφέρω γιατί η ΦΙΦΑ δεν είναι καθόλου μα καθόλου δεκτική στην προοπτική του να ελέγχεται(πιθανώς) το παγκόσμιο ποδόσφαιρο απο ανθρώπους της οικονομικής επιφάνειας του Αμπράμοβιτς.

που θέλω να καταλήξω.στο ότι ναι μεν είναι καλό σαν σκέψη ανάλογες συνεργασίες,αν μεγαλώσουμε λίγο την κλίμακα σε ένα τέτοιο πλάνο,τότε μπορούμε να μιλάμε για την κατάργηση του ανταγωνισμού με την έννοια που τον ξέρουμε σήμερα.Θα γίνει πλέον μια κλίκα πλουσίων (όχι ότι τώρα δεν είναι) που βάζουν τις ομάδες τους να παίζουν προς ευχαρίστηση τους.

Gandalf dr685sm
16/11/2006, 12:56
Κάτω απο το τραπέζι κυρίως... για τον ΟΣΦΠ...

και πάντα μέσω προπονητών ή άλλων ανθρώπων προσκείμενων στην κόκκινη ομάδα.

(Αιγάλεω-Μητρόπουλος, Λεβαδιακός-Λεμονής κ.α.)

Gandalf

o_gavros
16/11/2006, 13:27
Mάγιστρε δέχομαι τη σχέση με τον Μητρόπουλο.βέβαια θα ξέρεις κι εσύ ότι αυτός ο δεσμός,σταμάτησε εδώ και πολλά χρόνια.

πες μου πως έλεγχε ο Ολυμπιακός μέσω του Λεμονή τον Λεβαδιακό?
μη μου φέρεις ως παραδειγμα το περσινό παιχνίδι.εκεί το έδινε ο Ολυμπιακός καθαρά ως εκδίκηση στο βαζελο και το παραρτημα του(πολυιδιοκτησια,όχι συμπάθειες).έτυχε να υπάρχει συμπάθεια στο Λεβαδειακό λόγω του Sir.
το κ.α. που κολλάει?ποιοι είναι οι άλλοι?

Α και επίσης, αποψη στο ζήτημα που θέτεις δεν έχεις εκφράσει.ποια η γνώμη σου εσένα?

Gandalf dr685sm
16/11/2006, 14:05
Δεν μιλώ για παιχνίδια... μόνο...

Τις περισσότερες φορές το χοντρό παιχνίδι γίνεται με παίκτες και συμβόλαια.

Και απο τέτοια τόσο ο ΠΑΟ με ΟΦΗ , ο ΟΣΦΠ με Λεβαδειακό και η ΑΕΚ παλαιότερα με Ξάνθη ...έχουν μεγάλη προϊστορία.

Για το ζήτημα , πραγματικά δεν έχω ξεκαθαρίσει το τι πιστεύω ακόμα.

Απο την μια , είναι δείγμα υγείας το οτι η ΑΕΚ μπορεί να διαθέσει δικά της χρήματα για επένδυση σε άλλες ομάδες, άλλων κατηγοριών με όποιο κέρδος μπορεί να δώσει αυτό σε παίκτες και κύρος. Κύρος γιατί αν η ΑΕΚ ξαφνικά πάρει 1-2 ομάδες ακόμα σε άλλες κατηγορίες (μην ξεχνάτε πρόπερισυ αυτό που πήγε να γίνει με Χαλκηδόνα!) σημαίνει οτι έχεις ενα μεγάλο παράγοντα στο Πρωτάθλημα , με οτι και αν σημαίνει αυτό.

Απο την άλλη, μπορεί να αρχίσουν άλλα, όπως το παράτημα της ακαδημίας , καθώς θα έχει άλλα φυτώρια , κάπου αλλού και φθηνότερα.
Να αρχίσουν φαινόμενα "επαγγελματικών εκβιασμών" προς ΕΠΟ, με άξονα τις ομάδες αυτές.

Πραγματικά σου λέω δεν ξέρω, αλλά ελπίζω ο κοντός να ξέρει τι κάνει. Το μόνο σίγουρο όπως είπα , είναι , το οτι μπορεί να διαθέσει χρήματα σε άλλες ομάδες, συνεπάγεται καλή , πλέον οικονομική κατάσταση.

Που ξέρεις;... μπορεί να πάρει και τον ΜΠΑΟΚ με μετοχικό τώρα...χαχαχαχαχαχα....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf

alximistis
16/11/2006, 14:39
Συμφωνώ. Πιστεύω ότι τέτοιες κινήσεις βοηθούν και τις δύο πλευρές όπως αναφέρθηκε πιο πάνω.
ΟΚ δεν έχουμε πολλά λεφτά τα καυμένα αλλά δείχνει μία σκέψη μία στρατηγική νομίζω.
Εκτός αν... αλήθεια ρε παιδιά... από που είναι ο Ντέμης;;;

idi
16/11/2006, 14:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis

Εκτός αν... αλήθεια ρε παιδιά... από που είναι ο Ντέμης;;;

εχει γεννηθεί στη Γερμανία απο μετανάστες γονεις εχει καταγωγή απο τον Εβρο νομιζω

lampros_fazer
16/11/2006, 14:59
Α τελείωσε δλδ η εξυγείανση της Αεκ και τον έπιασε το Ντέμη η φιλευσπλαχνία να 'σώσει' και ομάδες..:rolleyes:

(με ποιανού λεφτά αλήθεια αυτή τη φορά..;;)

idi
16/11/2006, 16:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Α τελείωσε δλδ η εξυγείανση της Αεκ και τον έπιασε το Ντέμη η φιλευσπλαχνία να 'σώσει' και ομάδες..:rolleyes:

(με ποιανού λεφτά αλήθεια αυτή τη φορά..;;)

ME ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΑΕ

οχουυυυυ σας ειναι δυσκολο να πιστεψετε οτι Η ΑΕΚ ΒΓΑΖΕΙ ΚΕΡΔΗ???

Cpt. Haddock
16/11/2006, 16:26
Δεν έχω ενημερωθεί για οτι έγινε (όχι οτι ασχολούμαι με το καθ' ημάς ποδόσφαιρο)

πάντως καλή ή κακή μια τέτοια κίνηση, το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ είναι που γίνεται πάνω απ' το τραπέζι (τουλάχιστον στο "ορατό" της μέρος)

:wave2:

STOYBI
16/11/2006, 16:32
Ποσα λεφτα εδωσε ο Ντεμης βρε παιδια για να αγορασει την Αναγέννησης Καρδίτσας ??? :confused:

idi
16/11/2006, 16:46
300.000 ευρώ

STOYBI
16/11/2006, 16:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
300.000 ευρώ

300.000 ευρω βρε παιδια στο ποδοσφαιρο ειναι σαν να αγορασα εγω 1λιτρο λαδι και ενα φλασακι για την μοτσυκλετα μου και να το κανω θεμα !!! :sick:

Για χαρη <<εσωτερικου>> εντυπωσιασμου λοιπον εγινε η κινηση, και ας αφησουμε καταμερος τις διαφανειες και το τι γινετε κατω απο τραπεζι και αν εγιναν μερα η νυχτα !!

idi
16/11/2006, 16:57
οχι το εκανε για να μη "δανειζει" τους νεους του παιχτες σε αλλες ομαδες (πχ Θρασυβουλας που εχει 2 φετος και αλλοι σε αλλες ομαδες) που δε ξερει αν θα τους προσεξουν

εχει σκοπο να βγαλει νεου παιχτες που θα πουλησει μετα αλλα να τους παρακολουθει σε μικροτερες κατηγοριες και να τους προσεχουν σαν "επενδυση" του

STOYBI
16/11/2006, 17:05
οχι το εκανε για να μη "δανειζει" τους νεους του παιχτες σε αλλες ομαδες (πχ Θρασυβουλας που εχει 2 φετος και αλλοι σε αλλες ομαδες) που δε ξερει αν θα τους προσεξουν

εχει σκοπο να βγαλει νεου παιχτες που θα πουλησει μετα αλλα να τους παρακολουθει σε μικροτερες κατηγοριες και να τους προσεχουν σαν "επενδυση" του

Να το δεχτω αυτο !! Σε καμμια περιπτωση δεν δεχομαι οτι με μια εξαγορα μιας ομαδιτσας με 300,000 μου δειχνη μια καλη κατασταση της ΑΕΚ στα οικονομικα της!!

:beer: :beer:

GeorgeFZR
16/11/2006, 17:45
Να μαθαίναμε και περισσότερες λεπτομέρειες καλά θα ήταν....

Τι επίπεδο προπονητών έχει η ομάδα σε Youth?

Τι εγκαταστάσεις?

Ποιος θα είναι υπεύθυνος για την αθλητική παιδεία των "ταλέντων"?

Αν αλλάξει η προεδρία της ΠΑΕ ΑΕΚ θα θα συνεχιστεί η συνεργασία??

Ποιος αναλαμβάνει τα χρέη της καρδίτσας? Ίσως κάποιες μελλοντικές κακοδιαχείρισeis?

blueblack
17/11/2006, 04:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ΙΡΙΝΙΑΑΑΑ προσφατα σου εγραψα κατι για την ομαδα σου και το μελλον θυμασαι....

ΟΤΑΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.........

Θά δώ τήν Καρδίτσα στήν πρώτη Έθνική......
ΝΑ ΣΤΕΙΝΕΤΑΙ ........ΝΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΕΙ.......ΟΜΑΔΕΣ.....
καί νά .....
ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ......!!!!!!!!!
Τότε θά πώ πώς όντως δικαιώθηκες.....!!!!!!!
Οί θυγατρικές στίς ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.....δέν είναι έγκλημα...
Άπό τό 60 γίνεται αύτή ή δουλειά σέ όλη τήν Εύρώπη....!!!!
Μή τά ίσοπεδώνουμε όλα....
Ή Καρδίτσα δέν είναι γιά τήν πρώτη Έθνική .....
Άν ποτέ άνεβεί.....τότε ΕΓΩ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΡΔΙΤΣΑ....!!!!!!!!
Μιά καί έζησα καί κάποιο διάστημα τής ζωής μου στόν Παλαμά...!!!!!!!
Έχουμε Ρεάλ β΄ ..................Μπάρτσα β΄...............έ τώρα θά έχουμε
καί ΑΕΚ β΄...........
ΤΙ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ......?????
Μαθημένος είσαι σέ αύτά .......
Άμα άρχίσω καί άπαριθμώ τίς δικές σου β΄ πρέπει νά......
ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.....:lol: :rotflmao:

:wave2: :wave2:

Gandalf dr685sm
17/11/2006, 07:22
δεν δείχνει οικονομική εξυγίυανση;

Μα φίλοι μου, δεν είναι μόνο η "εξαγορά" μιας ομάδας, ώς προς την διέυθυνση της...Ειναι και η συντήρηση της μετά, όσον αφορά χρέη προς τρίτους, χρεή προς παίκτες, συντήρηση ομάδος κτλ κτλ.

Σίγουρα είναι κίνηση , που δείχνει οτι κάτι πάει καλά στην οικονομική διαχείριση της ΑΕΚ (ποτέ και κανείς δεν αμφέβαλε για αυτό , σε κανένα επίπεδο).

Για το τι επικοινωνία και συνεργασία θα υπάρχει μεταξύ τους , και το , πως, τι , που , γιατί... δεν είμαι ικανός να απαντήσω.

Gandalf

boos
17/11/2006, 13:31
Ν αμεγαλώσουμε τι λίμνη είχε πει στον Τζίμα!!!!!!!
Αρε Ντέμη ήρωα!!!!!!!
εύγε ,μπράβο και ξανά μπράβο, εισαι και Αεκάρα και Λεβέντης όχι αδερφή σαν κάποιους άλλους ψευτόμαγκες

boss

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

o_gavros
17/11/2006, 14:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa

Άμα άρχίσω καί άπαριθμώ τίς δικές σου β΄ πρέπει νά......
ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.....:lol: :rotflmao:

Κάνε σε παρακαλώ τον κόπο να τις απαριθμήσεις,για να μαθαίνουμε κι εμείς οι αδαείς.
Με στοιχεία όμως-όπως καλή ώρα αυτό με τη Καρδίτσα-όχι υποθέσεις του κώλου(να με συγχωρείς για την έκφραση).
ας πούμε,για το Λεβαδειακό του Λεμονή που είπε ο Γανταλφ,δεν τίθεται θέμα.Εκδίκηση για τη βρωμιά της συνιδιοκτησίας ήταν.
Πέραν του Αιγάλεω,που δεν ήταν παραρτημα αλλά άμμεση συνεργασία του Σωκράτη με το Θωμά για "αλλες" βρωμιές,και που πλέον έχουν σπάσει αυτοί οι δεσμοί,ποια άλλη ομάδα μπορεί να μας καταλογισει κάποιος ως παραρτημα?

Σοβαρά,θα χαρώ πολύ αν μπορέσεις να με πείσεις ότι αυτά που λες,είναι αλήθεια.
Θα σημαίνει ότι έμαθα.

blueblack
17/11/2006, 19:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
Κάνε σε παρακαλώ τον κόπο να τις απαριθμήσεις,για να μαθαίνουμε κι εμείς οι αδαείς.
Με στοιχεία όμως-όπως καλή ώρα αυτό με τη Καρδίτσα-όχι υποθέσεις του κώλου(να με συγχωρείς για την έκφραση).
ας πούμε,για το Λεβαδειακό του Λεμονή που είπε ο Γανταλφ,δεν τίθεται θέμα.Εκδίκηση για τη βρωμιά της συνιδιοκτησίας ήταν.
Πέραν του Αιγάλεω,που δεν ήταν παραρτημα αλλά άμμεση συνεργασία του Σωκράτη με το Θωμά για "αλλες" βρωμιές,και που πλέον έχουν σπάσει αυτοί οι δεσμοί,ποια άλλη ομάδα μπορεί να μας καταλογισει κάποιος ως παραρτημα?

Σοβαρά,θα χαρώ πολύ αν μπορέσεις να με πείσεις ότι αυτά που λες,είναι αλήθεια.
Θα σημαίνει ότι έμαθα.

ΤΙ ΘΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ....????

Τίς άποδείξεις άπό τήν έφορεία....????????

Τίς άποδείξεις τής παράγκας μήπως...???
Δέν ξέρω σέ ποιά ΔΟΥ άνήκει.....!!!!!!!!!

ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΑΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.....
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ....!!!!!!!!!

Μόλις βρώ τίς άποδείξεις θά προσπαθήσω.........
ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΩ....!!!!!!

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

o_gavros
17/11/2006, 22:08
Εξ' ορισμού δεν διαλέγω το δρόμο της ειρωνείας με κάποιον που ξέρω ότι είναι κατά πολύ μεγαλύτερος μου και που έχει περισσότερες γνώσεις απο εμένα.

Σου ζήτησα-με ωραίο τρόπο-να μας διαφωτίσεις,γιατί βάση αυτών που λες ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε.
Δεν δήλωσα ποτέ ότι ο Σωκράτης είναι παναγία.
Δεν μπορώ όμως και να δέχομαι αερολογίες που μόνο σκοπό έχουν τη λάσπη.
Το να λέω στα κουτουρού ο τάδε και ο δείνα είναι παράρτημα του ενός & του άλλου,δεν έχει και πολύ νόημα,ακριβώς γιατί μιλάω στα κουτουρού.
όταν λέω αποδείξεις,προφανώς δεν εννοώ φοροτεχνικές δηλώσεις.δε φαίνεσαι για χαζός άνθρωπος,οπότε μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.
Αν δεν θες να μου απαντήσεις,δικαίωμα σου.καλή καρδιά...

Αλλά αυτή την τακτική του να χλευάζεις όσους Ολυμπιακούς δεν συμφωνούν με την κοσμοθεωρία σου,συγχώρα με αλλά δεν μπορώ και να την επικροτήσω.
Ξέρεις δεν είμαστε όλοι τσουκαλάδες/υπάλληλοι/κλπ.
Όσοι είναι μέλη,δεν είναι μαλάκες.
Αν δεν γουστάρεις τον Ολυμπιακό,είναι πρόβλημα σου.όχι δικό μας.

Φιλικά πάντα.

blueblack
18/11/2006, 05:42
Εξ' ορισμού δεν διαλέγω το δρόμο της ειρωνείας με κάποιον που ξέρω ότι είναι κατά πολύ μεγαλύτερος μου και που έχει περισσότερες γνώσεις απο εμένα.

Σου ζήτησα-με ωραίο τρόπο-να μας διαφωτίσεις,γιατί βάση αυτών που λες ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε.
Δεν δήλωσα ποτέ ότι ο Σωκράτης είναι παναγία.
Δεν μπορώ όμως και να δέχομαι αερολογίες που μόνο σκοπό έχουν τη λάσπη.
Το να λέω στα κουτουρού ο τάδε και ο δείνα είναι παράρτημα του ενός & του άλλου,δεν έχει και πολύ νόημα,ακριβώς γιατί μιλάω στα κουτουρού.
όταν λέω αποδείξεις,προφανώς δεν εννοώ φοροτεχνικές δηλώσεις.δε φαίνεσαι για χαζός άνθρωπος,οπότε μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.
Αν δεν θες να μου απαντήσεις,δικαίωμα σου.καλή καρδιά...

Αλλά αυτή την τακτική του να χλευάζεις όσους Ολυμπιακούς δεν συμφωνούν με την κοσμοθεωρία σου,συγχώρα με αλλά δεν μπορώ και να την επικροτήσω.
Ξέρεις δεν είμαστε όλοι τσουκαλάδες/υπάλληλοι/κλπ.
Όσοι είναι μέλη,δεν είναι μαλάκες.
Αν δεν γουστάρεις τον Ολυμπιακό,είναι πρόβλημα σου.όχι δικό μας.

Φιλικά πάντα.

ΣΥΓΧΩΡΑ ΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ............ΑΛΛΑ.....

Αύτές τίς άποδείξεις πού ζητάς ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ νά σού τίς δώσω.......
Τίς έχω στό μυαλό καί στήν καρδιά μου.......!!!!!!
ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ....!!!!!
Μέ τούς έκφραστές τής ΑΔΙΚΙΑΣ.....ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ......ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ....ΤΗΣ ΚΟΜΠΙΝΑΣ....
καί τής ...ΑΠΑΤΗΣ τά έχω.....!!!!!!!!!!!!
ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ......
Πολλοί λίγοι μπήκαν φυλακή ,παράδειγμα Μπερνάρ Ταπί,Κοσκωτάς.....κ.λ.π.
Μέ έκείνη τήν όμαδάρα τή Μαρσέιγ έτυχε νά παίξει ή δική μου πολύ καλή όμάδα.....τότε..
Στό δρόμο πρός τόν τελικό λοιπόν βρέθηκε και ή ΑΕΚ....
Καί όταν προηγηθήκαμε στή Μασσαλία μέ γκόλ ένός Αυστραλού τού Πατίκα ,ό διαιτητής
τό άκύρωσε γιά νά μάς δώσει φάουλ έξω άπό τήν περιοχή,άποτέλεσμα άντί γιά 0-1 κάποια
στιγμή 1 καί με αυτογκόλ μετά 2-0....!!!
Ήρθαν έδώ προηγηθήκαμε 1-0 άλλά τελικό 1-1.....
Μετά άπό 10 χρόνια βγήκαν οί βρωμιές καί ό Ταπί πήγε φυλακή .....
Ή Μαρσέιγ όμως τό πήρε τό κύπελλο....!!!!!!!!!!
Πές λοιπόν έσύ...
Αύτά τά 10 τελευταία χρόνια,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.....?????
Είδες τήν όμάδα σου νά ΧΑΣΕΙ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΟ ΑΓΩΝΑ.....
άπό κάποιες όμάδες πού τίς ξέρει ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.....?????
Θές παραδείγματα..????
Τά πρώτα κρίσιμα χρόνια τής έδραίωσης σας μέ τόν γίγαντα Μπάγιεβιτς......θυμάσαι ..
ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΓΕ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ....?????
Μιά τελείωνε στό 82............
τήν άλλη έπαιζε τερματοφύλακας τού ΠΑΟΚ πρώην άναπληρωματικός σας..καί έφαγε γκόλ
άπό τό κέντρο........
τήν τρίτη άποβάλλονταν άπό τόν ΠΑΟΚ πρώην παίκτη σας....
τήν τέταρτη καί πάει λέγοντας...
ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΟΣΦΠ.........
20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.....
ΚΑΙ ΕΧΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΜΠΗ....?????
Μιά φορά πήγανε τόν ΠΑΟΚ, παραμύθι τιμωρία νά σάς παίξει στίς Σέρρες ,καί μέσα στή λάσπη σάς
ΕΣΚΙΣΑΝ 6-1...........
ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ.....???????
Πρίν άπό τρία χρόνια πήγατε νά παίξετε προτελευταία άγωνιστική τόν τίτλο στήν ΞΑΝΘΗ....
ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟΤΕ Η ΞΑΝΘΗ......
ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ Η ΞΑΝΘΗ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ 7 ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥΣ......!!!!!!
Κάποιοι ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΙΣΑΝ......νά ξευτελιστούν ,διπλό ό θρύλος καί πρωτάθλημα....!!!!!!
ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ σκίζονται γιά σάς ,παίζοντας μέ τούς άνταγωνιστές σας τό ΒΛΕΠΕΙΣ....????
ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΌΠΕΡΣΥ ΑΕΚ καί ΠΑΟ στήν Κέρκυρα ΘΥΜΑΣΑΙ...??????
Ή ΑΕΚ ήταν μπροστά τότε, 2-2 μέσα στή λάσπη καί 2-0 έχασε ό ΠΑΟ.....!!!!!
Ό θρύλος σας πέρασε περπατώντας μέ έναν δικό σας στό ΠΑΓΚΟ....ΒΡΕΣ ΤΟΝ.....!!!!!!!!!!
ΘΕΣ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ......?????
Σκέψου κάποιους παίκτες....ΠΩΣ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ....????ΠΟΥ ΠΑΝΕ...????ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ
ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ...??????
Ένα Βραζιλιάνο προσπαθούσε νά πάρει φέτος ή ΑΕΚ άπό Καλαμαριά καί αύτός....
ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ......!!!!!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ......?????????
ΠΑΡΕ ΠΑΠΑ.........ΔΩΣΕ ΠΑΠΑ......ΞΑΝΑΠΑΡΕ ΠΑΠΑ.......κλαρίνο ή ΑΕΚ πρόπερσυ στήν Καλαμαριά όταν ήταν πρώτη μέχρι τό τέλος τού πρώτου γύρου.....!!!!!
Πρώτη νίκη στό πρωτάθλημα τότε ή Καλαμαριά.....
Ό θρύλος σας πέρασε μπάι, μέ δέκα ή Καλαμαριά.....!!!!!!!!!
Φέτος παίζει πολύ καλά ή Καλαμαριά ,έρχεται Καραισκάκη τή στιγμή πού πλακώνεστε.....
ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΡΑ .........ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ........!!!!!!!!!!
ΟΧΙ ΦΙΛΕ .......ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.......!!!!!!!!!!
ΜΟΝΟ Η ΕΦΟΡΕΙΑ.............!!!!!!!!!!!!
Τό ποτήρι είναι ή...........
ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΟ........ή
ΜΙΣΟΑΔΕΙΟ...........
ΔΕΣ ΤΟ ΟΠΩΣ ΘΕΣ........!!!!!!!!!
Μπήκα στόν κόπο νά σού γράψω ....ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ......!!!!!!!!!γιατί σεβάστηκα ...
τό ήθος τής τής γραφής σου.....!!!!!!
Δέν θέλω όμως νά τό συνεχίσουμε ,νά λές έσύ τά δικά σου καί γώ τά δικά μου.....!!!!
Μπές κάπου άλλού σέ μιά συνομιλία μου μέ τόν TROOPER καί δές ......
ΠΟΣΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΗΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥ 7Ο......!!!!!!!!!
Γιά αύτό πού .....
ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ.........ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ.....!!!!!!!!!
Όταν σέ κάθε άντιπαράθεση τό μόνο πού κάνετε είναι τό νά μάς έπιδεικνύετε τούς τίτλους σας
είστε........
ΑΛΑΖΟΝΕΣ........σάν τούς Ρωμαίους πού στό τέλος τήν κάψανε τή Ρώμη έπειδή δέν τούς άρεσε........!!!!!!!!!!!!
Θά μπορούσα νά σού γράφω παραδείγματα όλη μέρα.Δέν έχει όμως νόημα,
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΑ.....!!!!!!!!!
Σέ αύτό τόν κόσμο ό καθένας βλέπει αύτό ......
ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ......ή
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ......ή
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΣΑΡΟΥΝ......!!!!!!!!!!!!!!
Δέν έξαιρούμαι βέβαια καί γώ άπό αύτό.....
Τελειώνοντας θέλω νά σού πώ πώς γιά νά κερδίσεις τό σεβασμό τών άλλων πρέπει νά
προχωράς μέ άρχές όπως ή...........
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.......
ΑΛΗΘΕΙΑ.....
ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ..........
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.........
ΙΣΟΤΗΤΑ...................κ.λ.π........κ.λ.π..........κ.λ.π..........!!!!!!!!!!!!!!

Καί γώ στά γράφω αύτά φιλικά.......χωρίς ίχνος είρωνίας.......

ΥΓ. Έχεις καμμιά άπόδειξη γιατί τό 2-0 πέρσυ τής Καλλιθέας μέ τόν ΠΑΟ, έγινε 2-4 καί μέ πέτσινο
πέναλτυ ,καί μέ πέναλτυ τής Καλλιθέας πού ΕΠΝΙΞΕ....τό κοράκι???
Έχεις καμμιά άπόδειξη γιά τό φετινο 3-0 μέ τόν ΟΦΗ πού άν έβλεπε ό βοηθός...
θά ήταν 3-4 σέ δέκα λεπτά...????
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΣΤΗΝ Α¨ ΕΘΝΙΚΗ.....!!!!!!!!!!!!

o_gavros
18/11/2006, 15:08
Όπως θέλεις.δεν θα συνεχίσω την αντιπαράθεση στοιχείων γιατί σίγουρα ο καθείς θα λέει τα δικά του.
Μόνο ένα πράγμα που κάνει εντύπωση θέλω να σχολιάσω.το σημείο που λες πως οι κάποιοι σκυλιάζουν όταν παίζουν με τους ανταγωνιστές μας.
Αν δεν ανέφερες πουθενά τη λέξη Ολυμπιακός στο ποστ σου,τότε θα μπορούσα άνετα να το περάσω σαν σκέψεις όλων των Ολυμπιακών!αυτή η εντύπωση επικρατεί κατα κόρον και στις δικές μας τάξεις!!!
Α και κάτι ακόμα.να ξέρεις ότι ανάλογη "ύποπτη" αίσθηση έχουν κι οι Ολυμπιακοί όταν βλέπουν παιχνίδια των άλλων.
δυστυχώς,έχουμε αρκετά κακούς διαιτητές και ακόμη χειρότερους/ανίκανους επόπτες οι οποίοι αναπόφευκτα θα προκαλέσουν αντιδράσεις.
έμαθα όμως να μην κατηγορώ τη διαιτησία/το γρασσίδι/τον αερα/κ.λ.π όταν τα αποτελέσματα της ομάδας μου δεν ήταν τα αναμενόμενα. με εξαίρεση το παιχνίδι με το βάζελο και το Δούρο το '04,εγώ προσωπικά δεν έφερα ποτέ ως δικαιολογία για στραβή,κάποιο διαιτητή(και πίστεψε με ήταν πολλοί αυτοί που "κάνανε" τη δουλειά τους κόντρα στον Ολυμπιακό.

Μήπως σαν ΑΕΚ να παίζατε περισσότερο και να κλαιγόσασταν λιγότερο?

blueblack
18/11/2006, 21:08
Όπως θέλεις.δεν θα συνεχίσω την αντιπαράθεση στοιχείων γιατί σίγουρα ο καθείς θα λέει τα δικά του.
Μόνο ένα πράγμα που κάνει εντύπωση θέλω να σχολιάσω.το σημείο που λες πως οι κάποιοι σκυλιάζουν όταν παίζουν με τους ανταγωνιστές μας.
Αν δεν ανέφερες πουθενά τη λέξη Ολυμπιακός στο ποστ σου,τότε θα μπορούσα άνετα να το περάσω σαν σκέψεις όλων των Ολυμπιακών!αυτή η εντύπωση επικρατεί κατα κόρον και στις δικές μας τάξεις!!!
Α και κάτι ακόμα.να ξέρεις ότι ανάλογη "ύποπτη" αίσθηση έχουν κι οι Ολυμπιακοί όταν βλέπουν παιχνίδια των άλλων.
δυστυχώς,έχουμε αρκετά κακούς διαιτητές και ακόμη χειρότερους/ανίκανους επόπτες οι οποίοι αναπόφευκτα θα προκαλέσουν αντιδράσεις.
έμαθα όμως να μην κατηγορώ τη διαιτησία/το γρασσίδι/τον αερα/κ.λ.π όταν τα αποτελέσματα της ομάδας μου δεν ήταν τα αναμενόμενα. με εξαίρεση το παιχνίδι με το βάζελο και το Δούρο το '04,εγώ προσωπικά δεν έφερα ποτέ ως δικαιολογία για στραβή,κάποιο διαιτητή(και πίστεψε με ήταν πολλοί αυτοί που "κάνανε" τη δουλειά τους κόντρα στον Ολυμπιακό.

Μήπως σαν ΑΕΚ να παίζατε περισσότερο και να κλαιγόσασταν λιγότερο?

TI NA KΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ........!!!!!!!!!!!

Τόν είδες τό Γεωργάτο σήμερα...???
ΠΟΤΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ....????
Τό γυρίσατε τό μάτς....!!!!!! Συγχαρητήρια......!!!!!
Μέ 10 όμως καί 2-0.....ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΥΡΝΟΥΣΑΤΕ ΠΟΤΕ.......!!!!!!!!!
Λεπτομέρεια έ...???
Μάλλον λάθος έκανα πού σέ πήρα ....στά ΣΟΒΑΡΑ......!!!!!!

Όταν άποφασίσεις νά κάνεις ...ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ......ΣΟΒΑΡΗ......έδώ είμαι.....
μέχρι τότε δυστυχώς οί περισσότεροι γαύροι είστε....
ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ....!!!!!!!!

ΥΓ. Ένα όλόκληρο προποτζήδικο.......ΕΒΡΙΖΕ......μέ τίς δύο ΓΑΡΓΑΡΕΣ τού κορακιού...
στίς κίτρινες τού Γεωργάτου......
Είδικά τή δεύτερη φορά πήρε τή μπάλλα μέ τό χέρι τήν κατεβάζει καί όταν σφυρίζει
φάουλ γιά χέρι .....ΤΗΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΟΥΤ......καί άρχίζει νά βρίζει...!!!!!!!
Πού νά μιλήσει τό κοράκι........ΜΟΥΓΚΑ......2-0 τό σκόρ.......
Ένα άνύπαρκτο φάουλ έξω άπό τήν περιοχή καί πάρε τό μπαλλάκι.....!!!!!!!
ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΓΑΥΡΟΙ........
ΦΤΑΝΕΙ..........ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΠΙΑ.......!!!!!!!!
Έσείς δέ βαρεθήκατε τό ίδιο σκηνικό...?????
Πανηγυρίζετε τήν ....ΑΝΑΤΡΟΠΗ.....????????
ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΝΑ ΠΑΧΤΕΙ ΜΠΑΛΛΑ.....!!!!!!!
Μέχρι καί ό Σόλιντ τό πήρε πρέφα καί τόν έβγαλε......!!!!!!!
Πού νά τόν βγάλει τό κοράκι.........

ΖΩΓΡΑΦΙΖΕ...........Ο..............ΖΩΓΡΑΦΟΣ........!!!!!!!!!!
Άντε μέ τή νίκη τήν Τετάρτη....!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalant
18/11/2006, 21:18
TI NA KΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ........!!!!!!!!!!!

Τόν είδες τό Γεωργάτο σήμερα...???
ΠΟΤΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ....????
Τό γυρίσατε τό μάτς....!!!!!! Συγχαρητήρια......!!!!!
Μέ 10 όμως καί 2-0.....ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΥΡΝΟΥΣΑΤΕ ΠΟΤΕ.......!!!!!!!!!
Λεπτομέρεια έ...???
Μάλλον λάθος έκανα πού σέ πήρα ....στά ΣΟΒΑΡΑ......!!!!!!

Όταν άποφασίσεις νά κάνεις ...ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ......ΣΟΒΑΡΗ......έδώ είμαι.....
μέχρι τότε δυστυχώς οί περισσότεροι γαύροι είστε....
ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ....!!!!!!!!

ΥΓ. Ένα όλόκληρο προποτζήδικο.......ΕΒΡΙΖΕ......μέ τίς δύο ΓΑΡΓΑΡΕΣ τού κορακιού...
στίς κίτρινες τού Γεωργάτου......
Είδικά τή δεύτερη φορά πήρε τή μπάλλα μέ τό χέρι τήν κατεβάζει καί όταν σφυρίζει
φάουλ γιά χέρι .....ΤΗΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΟΥΤ......καί άρχίζει νά βρίζει...!!!!!!!
Πού νά μιλήσει τό κοράκι........ΜΟΥΓΚΑ......2-0 τό σκόρ.......
Ένα άνύπαρκτο φάουλ έξω άπό τήν περιοχή καί πάρε τό μπαλλάκι.....!!!!!!!
ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΓΑΥΡΟΙ........
ΦΤΑΝΕΙ..........ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΠΙΑ.......!!!!!!!!
Έσείς δέ βαρεθήκατε τό ίδιο σκηνικό...?????
Πανηγυρίζετε τήν ....ΑΝΑΤΡΟΠΗ.....????????
ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΝΑ ΠΑΧΤΕΙ ΜΠΑΛΛΑ.....!!!!!!!
Μέχρι καί ό Σόλιντ τό πήρε πρέφα καί τόν έβγαλε......!!!!!!!
Πού νά τόν βγάλει τό κοράκι.........

ΖΩΓΡΑΦΙΖΕ...........Ο..............ΖΩΓΡΑΦΟΣ........!!!!!!!!!!
Άντε μέ τή νίκη τήν Τετάρτη....!!!!!!

ρε irinia ελεος, ενταξει δεν λεω ο γεωργατος εκανε μ@λ@κιες και του χαριστηκαν αλλα αυτο φταιει που κερδισε ο ολυμπιακος?

θα συμφωνουσα μαζι σου αν δεν επαιζε μπαλα και εβαζε τα 3 γκολ με το ζορι αλλα δεν ειναι ετσι τα πραγματα, στο δευτερο ημιχρονο επαιξε πολυ καλη μπαλα και τους ειχαμε μονοτερμα συνεχεια, μην ξεχνας και τα δοκαρια...

εξαλλου ο αρης εχει δειξει οτι δεν μπορει να κρατησει αποτελεσματα, και με την αεκ τα ιδια παλι...

επισης αν δεν κανω λαθος ο αρης ειναι η μονη ομαδα που δεν εχει κερδισει στην εδρα του...

αν σας πειραζει τοσο πολυ που τελικα το γυρισε το παιχνιδι ο ολυμπιακος τι να πω...

χαλαρωστε...

o_gavros
18/11/2006, 21:25
άσε μας να ξέρουμε καλύτερα,για το αν και πόσο κάνουμε αυτοκριτική.
όσο για το "είστε για πλάκα"...καλά ...ότι πεις.

το παιχνίδι δεν το είδα,το άκουγα αλλά απο ότι λέγεται όντως ο Ζωγράφος μας ευνόησε.
τι να κάνω εγώ τώρα?μπορώ να το αλλάξω?

ή μήπως είδες κανένα να πανυγηρίζει?

Θ.Β_750z
18/11/2006, 23:20
ενταξει,ρε φιλε iriniaa ξερεις κατι?οι μονοι αδικιμενοι σε αυτον τον πλανητη εισαστε εσεις.ναι σημερα ο καραφλας επρεπε να βγει απο το 30΄,αλλα μην ξεχνας οτι η πιο επιθετικη ομαδα του πρωταθληματος δεν εχει κερδισει ουτε 1 πεναλτυ μεχρι τωρα και ειμαστε 11 αγων.δεν σου λεω οτι μας αρεσει να κερδιζουμε ετσι,αλλα μην παραπονιεστε και φετος.εσας τουλαχιστον δεν σας αδικησε κανενας.οταν επρεπε να παρετε πεναλτυ,το περνατε και σε κρισιμα παιχνιδια(με παο π.χ.).κανω λαθος?

ωραια ολα αυτα που ανεφερες περι αιγαλεω κ.τ.λ. αλλα μην θυμασαι μονο την τελευταια 10ετια.και συ οταν επαιρνες τα πρωταθληματακια σου και επαιζες την καλυτερη μπαλα(ασχετα αν εγω σε ξεβρακωνα)τις πουστιες σου τις εκανες.
θυμησου παιχνιδια, πριν τον φουκαρα τον Ξηροκωστα,με τον αρη.καθαριζατε ευκολα με τον Δημητριαδη να κανει 2 με 3 γκολ με αυτους.
θυμησου κατι πρωταθληματα που εχασα στη ροδο,ξερεις πια,παιχνιδια που εληγαν και ξαναγινοντουσαν.θυμησου τα φωτα....
θυμησου μια χρονια στο κυπελλο που με κερδισες στο οακα 3-1 πωσ αποκλειστηκα στο γκουμας...
πρωταθληματα που σου χαρισα....ξερεις εσυ..
πεστε κατω.....
εισαστε οι σιγανοπαπαδιες του ελληνικου ποδοσφαιρου με την πιο ξεφτιλα αξιοπρεπεια....ακου πεστε κατω..

θυμησου αυτο το λαμογιο τον Ντεμη κωλοδαχτυλα στο οακα,χριστοπαναγιες στον Ποντικη,δηλωσεις περι εθνικης....
θυμησου το κλασιμο που σας εριξε ο αεκαρας στην στραβη και την εκανε για ισπανια...
και ας ηταν ο μονος που επαιρνε παραπανω λεφτα απο οσα επρεπε σε εποχες που ολοι οι παικτες της αεκ μοιραζονταν 30000 ευρω να κανουν γιορτες....

θυμησου τι γραφει κατω απο τον δικεφαλο στο μπρατσο του και ποιους κυνηγαει και ποιους ρουφιανευει τωρα ο ΑΡΝΤΕΜΗΣ σας....

τον επιασε και αυτον η τρελα να σωσει το ελληνικο ποδοσφαιρο?

και αφου τα θυμηθεις ολα αυτα κατσε και σκεψου,πλακα εχουμε εμεις οι γαυροι η εσεις που πατε να το παιξετε ιστορικοι?

και αν εγω ειχα να κερδισω 21 χρονια στην τουμπα,θυμησου πως με κερδισες εσυ στο καραισκακη(τοτε με τον κετσπαγια)μετα απο 14 χρονια,τι γκολ ειχαν ακυρωσει στον γενικο διευθυντη σας.

και ξερεις κατι?βαρεθηκα να γραφω τις πουστιες και τις λαμογιες της ομαδας σου.

και αν εμεις οι ολυμπιακοι εχουμε πλακα και γελατε με την παρτη μας,εσεις εισαστε για κλαματα..

θυμησου και ενα ωραιο συνθηματακι που λεγατε....ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΗΝΕΣ,ΠΕΡΑΣΑΝ ΧΡΟΝΙΑ.....

με ποιους γελας τωρα?:lol: :lol: :lol:

ΑΕΡΑ,ΑΕΡΑ,ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ.....:a04:

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.... :a44: :a44: :a44:

idi
18/11/2006, 23:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Θ.Β_750z
ενταξει,ρε φιλε iriniaa ξερεις κατι?οι μονοι αδικιμενοι σε αυτον τον πλανητη εισαστε εσεις.ναι σημερα ο καραφλας επρεπε να βγει απο το 30΄,αλλα μην ξεχνας οτι η πιο επιθετικη ομαδα του πρωταθληματος δεν εχει κερδισει ουτε 1 πεναλτυ μεχρι τωρα και ειμαστε 11 αγων.δεν σου λεω οτι μας αρεσει να κερδιζουμε ετσι,αλλα μην παραπονιεστε και φετος.εσας τουλαχιστον δεν σας αδικησε κανενας.οταν επρεπε να παρετε πεναλτυ,το περνατε και σε κρισιμα παιχνιδια(με παο π.χ.).κανω λαθος?

ωραια ολα αυτα που ανεφερες περι αιγαλεω κ.τ.λ. αλλα μην θυμασαι μονο την τελευταια 10ετια.και συ οταν επαιρνες τα πρωταθληματακια σου και επαιζες την καλυτερη μπαλα(ασχετα αν εγω σε ξεβρακωνα)τις πουστιες σου τις εκανες.
θυμησου παιχνιδια, πριν τον φουκαρα τον Ξηροκωστα,με τον αρη.καθαριζατε ευκολα με τον Δημητριαδη να κανει 2 με 3 γκολ με αυτους.
θυμησου κατι πρωταθληματα που εχασα στη ροδο,ξερεις πια,παιχνιδια που εληγαν και ξαναγινοντουσαν.θυμησου τα φωτα....
θυμησου μια χρονια στο κυπελλο που με κερδισες στο οακα 3-1 πωσ αποκλειστηκα στο γκουμας...
πρωταθληματα που σου χαρισα....ξερεις εσυ..
πεστε κατω.....
εισαστε οι σιγανοπαπαδιες του ελληνικου ποδοσφαιρου με την πιο ξεφτιλα αξιοπρεπεια....ακου πεστε κατω..

θυμησου αυτο το λαμογιο τον Ντεμη κωλοδαχτυλα στο οακα,χριστοπαναγιες στον Ποντικη,δηλωσεις περι εθνικης....
θυμησου το κλασιμο που σας εριξε ο αεκαρας στην στραβη και την εκανε για ισπανια...
και ας ηταν ο μονος που επαιρνε παραπανω λεφτα απο οσα επρεπε σε εποχες που ολοι οι παικτες της αεκ μοιραζονταν 30000 ευρω να κανουν γιορτες....

θυμησου τι γραφει κατω απο τον δικεφαλο στο μπρατσο του και ποιους κυνηγαει και ποιους ρουφιανευει τωρα ο ΑΡΝΤΕΜΗΣ σας....

τον επιασε και αυτον η τρελα να σωσει το ελληνικο ποδοσφαιρο?

και αφου τα θυμηθεις ολα αυτα κατσε και σκεψου,πλακα εχουμε εμεις οι γαυροι η εσεις που πατε να το παιξετε ιστορικοι?

και αν εγω ειχα να κερδισω 21 χρονια στην τουμπα,θυμησου πως με κερδισες εσυ στο καραισκακη(τοτε με τον κετσπαγια)μετα απο 14 χρονια,τι γκολ ειχαν ακυρωσει στον γενικο διευθυντη σας.

και ξερεις κατι?βαρεθηκα να γραφω τις πουστιες και τις λαμογιες της ομαδας σου.

και αν εμεις οι ολυμπιακοι εχουμε πλακα και γελατε με την παρτη μας,εσεις εισαστε για κλαματα..

θυμησου και ενα ωραιο συνθηματακι που λεγατε....ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΗΝΕΣ,ΠΕΡΑΣΑΝ ΧΡΟΝΙΑ.....

με ποιους γελας τωρα?:lol: :lol: :lol:

ΑΕΡΑ,ΑΕΡΑ,ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ.....:a04:

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.... :a44: :a44: :a44:

τελικα εχει πλακα να διαβαζεις το Moto.gr χααχαχ ο καθενας εχει μια μαλακια να πει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

blueblack
19/11/2006, 03:37
τελικα εχει πλακα να διαβαζεις το Moto.gr χααχαχ ο καθενας εχει μια μαλακια να πει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΡΕ IDI........ΑΠΑΝΤΑ ΕΣΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ......

Δέν μπορώ .......ΑΛΛΟ....!!!!!!!!!!

Έδώ ό προπονητής τους .....ΠΑΝΑΓΟΥΛΙΑΣ....πού πήρε καί πρωτάθλημα μέ τό θρύνο
τους, έκανε τήν ίστορική δήλωση......τότε....

ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΠΕΙ
ΟΣΦΠ.....ΚΑΙ......ΠΑΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ.......!!!!!

Καί αύτοί ό ένας ψάχνει άποδείξεις άπό τήν έφορεία καί ό άλλος άσχολείται μέ
ΤΑ ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΑ ΤΟΥ ΝΤΕΜΗ.......!!!!!!!

ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΙ ΤΖΑΜΠΑ ΡΕ ΓΑΥΡΟΙ..... ΣΗΜΕΡΑ..... ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....!!!!!!!!!!!!!
Ξέρετε πόσα μάτς τό χρόνο παίζετε στά .....ΙΣΙΑ.....????
7-8.....καί πολλά είπα...!!!!!!!
Άμα περνάτε έτσι άπό τού Χαριλάου.....ποιός θά πάρει τόν τίτλο...???

Δυστυχώς μόνο.........ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΕΙΣΤΕ.....!!!!!!
:lol: :lol: :rotflmao:

STOYBI
19/11/2006, 08:04

ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΙ ΤΖΑΜΠΑ ΡΕ ΓΑΥΡΟΙ..... ΣΗΜΕΡΑ..... ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....!!!!!!!!!!!!!

idi

τελικα εχει πλακα να διαβαζεις το Moto.gr χααχαχ ο καθενας εχει μια μαλακια να πει

Μην εισαι αδικος.. Εχει και αλλους που γραφουν μονο τετοιες...

kalant
19/11/2006, 09:58

ο παναγουλιας προφανως θα μιλησε για ολυμπιακο και παναθηναικο πολυ απλα επειδη η αεκ ειναι ανυπαρκτη, ουτε που εδωσε σημασια...

ελεος ρε μαγκες, αν κανετε ετσι για καθε αγωνιστικη που κερδιζει ο ολυμπιακος φανταζομαι στα πρωταθληματα πως θα ειστε...

βλεπω στο τελος να ξαναρχιζετε παλι τα ιδια, η παραγκα, η διαιτησια, ο κοκκαλης, κολαση το καραισκακη κλπ...

λες και εσεις ειστε παναγιτσες, δεν ξερετε απο ευνοικη διαιτησια, ουτε που ξερετε τι σημαινει...

ρε χαλαρωστε λιγο...

blueblack
19/11/2006, 10:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
ο παναγουλιας προφανως θα μιλησε για ολυμπιακο και παναθηναικο πολυ απλα επειδη η αεκ ειναι ανυπαρκτη, ουτε που εδωσε σημασια...

ελεος ρε μαγκες, αν κανετε ετσι για καθε αγωνιστικη που κερδιζει ο ολυμπιακος φανταζομαι στα πρωταθληματα πως θα ειστε...

βλεπω στο τελος να ξαναρχιζετε παλι τα ιδια, η παραγκα, η διαιτησια, ο κοκκαλης, κολαση το καραισκακη κλπ...

λες και εσεις ειστε παναγιτσες, δεν ξερετε απο ευνοικη διαιτησια, ουτε που ξερετε τι σημαινει...

ρε χαλαρωστε λιγο...

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΓΙΑΥΤΟ............

Καί ό Παναγούλιας μέ παίκτες άπό ΑΕΚ καί ΠΑΟΚ πήγε τό 80 στά τελικά τού
Εύρωπαικού.....!!!!!!!!!
Αύτό πού έκανε ό Ρεχάγκελ δηλαδή ,πήρε αύτούς πού ...ΕΠΡΕΠΕ...!!!!

KALANT........δέν ξέρω πόσο χρονών είσαι άλλά τήν ίστορία όσοι...
ΔΕΝ ΤΗ ΖΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ....!!!!!!!!
Ή μπάλλα δέν είναι v-strom λεβέντη μου...!!!!!!

υγ. Μή μού θυμώσεις τώρα....!!!!!!
Γαύρο σέ είπα ,δέν σέ έβρισα..
Καί μάς μάς ..ΧΑΡΙΣΑΝ.....άλλά δέν είπαμε ρέ κούκλε....ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΥ ΜΕ ΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ
Θά μού άπαντήσεις τώρα...???
Έκρινε ή δέν έκρινε τό παιχνίδι στού Χαριλάου ό ΖΩΓΡΑΦΟΣ μέ τόν ΓΕΩΡΓΑΤΟ...????
ΑΝΤΕ ΒΓΑΛΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ....!!!!!!!!
Καί μάς μάς χάρισαν ΑΛΛΑ...δέν είπαμε δέν ήταν γκόλ πέρσι τού...ΓΚΕΚΑ....
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ.....
ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΧΑΝΕΤΕ........
ΑΣ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΩΛΟΠΑΡΑΓΚΑ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ....!!!!!!!!
ΜΗ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΣΤΕ ΑΛΛΟ.....!!!!!!!!
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.....

:wave2: :wave2: :lol: Π Α Ρ Τ Ε Τ Ο...!!!!!!!!!!

kalant
19/11/2006, 14:31

Εύρωπαικού.....!!!!!!!!!

Καί μάς μάς ..ΧΑΡΙΣΑΝ.....άλλά δέν είπαμε ρέ κούκλε....ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΥ ΜΕ ΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ
ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΧΑΝΕΤΕ........

:rotflmao:

να σαι καλα αλλα το v-strom που κολαει?

οσο για την ηλικια τα εχουμε πει, δεν παιζει κανενα ρολο, μπορει να γερασες, να εχεις εμπειριες και να ξερεις ιστορια αλλα μην μας πρηζεις και τα α@@@δια...

απο ιστορια γνωριζω καποια πραγματα και καποια που με συμφερουν και αλλα που οχι, αλλα δεν σημαινει αυτο οτι και εσεις ειστε καθαροι, καθε αλλο...

Υ.Γ. ηθελες πολυ να χασουμε χθες ε? τι να κανουμε ρε φιλε ετσι ειναι αυτα...

αν θες πρωταθλημα παρτο με την αξια σου, μην περιμενεις να χασει ο αλλος...

oiko1979
19/11/2006, 14:47

Εύρωπαικού.....!!!!!!!!!

ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΧΑΝΕΤΕ........

ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΕ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΧΤΕΣ...

ΜΑΖΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ ΕΣΕΙΣ....

ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΕΣΕΙΣ...

ΕΙΧΑΤΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟ-ΡΙΜΠΟ???

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ....

dimitris74
19/11/2006, 16:14
καλή σκέψη, στα χναρια του παναθηναικοπυ, το θέμα ειναι να μεγαλώσει και τα φυτώρια του και να συνεχιστουν οι ευκαιρίες για τους νεόυς οπως ανεβηκανα στην πρωτη ομάδα οι γκουμομπασινάδες και σηκωσαν και euro στο τελος.

καλη σκεψη ηταν και το φετινο που εκανε ο παναθηναικος παλι με την δανέζικη του χενρικσεν με δανεισμο παικτων για να παρουν εμπειριες και σε αλλες σχολες.

blueblack
19/11/2006, 22:14

να σαι καλα αλλα το v-strom που κολαει?

οσο για την ηλικια τα εχουμε πει, δεν παιζει κανενα ρολο, μπορει να γερασες, να εχεις εμπειριες και να ξερεις ιστορια αλλα μην μας πρηζεις και τα α@@@δια...

απο ιστορια γνωριζω καποια πραγματα και καποια που με συμφερουν και αλλα που οχι, αλλα δεν σημαινει αυτο οτι και εσεις ειστε καθαροι, καθε αλλο...

Υ.Γ. ηθελες πολυ να χασουμε χθες ε? τι να κανουμε ρε φιλε ετσι ειναι αυτα...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ..........

Δέ χρειάζεται νά γεράσεις άρκεί νά διαβάζεις.....!!!!!!
Σού εύχομαι νά γεράσεις,όταν κάποιον τόν είδε ένας γνωστός του μετά άπό πολλά χρόνια στό δρόμο καί τού είπει ....πώ πώ πώς έγινες έτσι γέρασες......!!!!!
έκείνος τού άπάντησε....ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑ ΓΕΡΑΣΕΙ....???
Γιαυτό καί γω σού εύχομαι όλόψυχα νά γεράσεις καί....
ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ νά τά χρησιμοποιείς έκεί πού πρέπει....!!!!!!!!
Είλικρινά πιό πολύ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ όταν κερδίζετε καί όχι όταν χάνουμε...:lol:

ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ......Τό καλύτερο άνέκδοτο πού άκουσα....!!!!!
Άντε μέ τήν εύχή μου μετά τά 10....ΑΞΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.....
ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ.....!!!!!!!!

Μιά μικρή λεπτομέρεια.......γιά νά πάρεις πρωτάθλημα.....
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ........!!!!
ΟΧΙ 15 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ όπως πρόπερσυ μέ τόν ΠΑΟ....!!!!!!!!!!!!!!
Έχθές λοιπόν στό 2-0 καί όταν στό 60 ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΓΕΩΡΓΑΤΟ .......
ΕΧΩΣΑ 100 ΕΥΡΩ .....ύπέρ τού γαύρου σας...!!!!
Ξέρεις πόσα έδινε ή άνατροπή...????
ΤΟΣΟ ΚΡΥΦΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΣΤΕ.....!!!!!!!!

Δυστυχώς ....ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΑΤΗ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ.....
:rotflmao: :rotflmao: :wave2:

kalant
19/11/2006, 22:19

Σού εύχομαι νά γεράσεις,όταν κάποιον τόν είδε ένας γνωστός του μετά άπό πολλά χρόνια στό δρόμο καί τού είπει ....πώ πώ πώς έγινες έτσι γέρασες......!!!!!

ΟΧΙ 15 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ όπως πρόπερσυ μέ τόν ΠΑΟ....!!!!!!!!!!!!!!

:a31:

oiko1979
19/11/2006, 22:42

:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

blueblack
20/11/2006, 04:40
:a31:

ΔΩΡΟ ΟΙ ΜΠΑΝΑΝΕΣ.........

Τίς έχω κόψει κιόλας....!!!!!!!!

Άντε φτάνει ,μέχρι έδώ ,μή σέ ζορίσουμε παραπάνω......!!!!!!!!

kalant
20/11/2006, 08:03
ΔΩΡΟ ΟΙ ΜΠΑΝΑΝΕΣ.........

Τίς έχω κόψει κιόλας....!!!!!!!!

Άντε φτάνει ,μέχρι έδώ ,μή σέ ζορίσουμε παραπάνω......!!!!!!!!

δεν πας να παρεις το χαπι σου καλυτερα?

τι να συζητησω μαζι σου, εισαι τοσο πονεμενος που λες οτι μ@λ@κια σου κατεβει...

να φανταστεις για την νικη σας με την κερκυρα δεν εχεις πει κουβεντα, για τον ολυμπιακο εχεις λυσαξει αλλα ετσι ειναι, ο γ@@@ιας ειναι αυτος που ποναει...

βαζω στοιχημα οτι το χαιδαρι ποιο λιγο σε πειραξε απο το παιχνιδι μας με τον αρη...

ηθελα να δω τη φατσα σου οταν γυρισαμε το 2-0

κατι μου λεει οτι στο πρωταθλημα θα αργησεις να χαρεις γιατι βλεπω να ανεβαινει πολυ η ομαδα και να χανει δυσκολα, προς το παρον θα χαρεις την τεταρτη με την βαλενθια...

μεχρι τοτε πεσε κατω...

αντε πες τις μ@λ@κιες σου τωρα περι διαιτησιας κλπ, κανε και μια ιστορικη αναδρομη να στανιαρεις και γυρισε στο κρεβατι σου...

Gandalf dr685sm
20/11/2006, 11:19
Μιλάνε όλοι για λαμογιές... μιλάνε και οι γαύροι τώρα...

Να αρχίσω απο τον φίλο Θ.Β.

1) Το πέστε κάτω, όντως ήταν απαξιωτικό για εμάς.... Έπρεπε να πάρει την ομάδα και να φύγει ρε λαμόγια που είχατε διώξει σχεδόν όλο το γήπεδο για να κερδίσετε. Ίσως έτσι να ξεμπροστιαζόσασταν και να σας είχαν κράξει καλύτερα για το στημένο παιχνίδι.
2)Στην Ρόδο με την ομάδα που είχατε (επί Πέτρινων χρόνων, θυμάσαι; ) ακόμα και 10 φορές να το διέκοπταν το παιχνίδι , ακόμα και με τα τσικό να έπαιζε η ΑΕΚ πάλι θα χάνατε... Σε παραθέτω μάλιστα σε απάντηση του idi , στον Trooper, που είχε βάλει και τα ανάλογα στοιχεία.
3) Ο Νικολαιδης έφυγε (και καλά έκανε για μένα) όταν ο Μουστάκιας, ήθελε να κάνει κουμάντο γενικώς σε όλα. Θύμισε καταστάσεις Τροχανά εκείνη η περίοδος με την διαφορά οτι την είχε ρημάξει και οικονομικά με τις "καφεδομηχανές" και τις "υδραυλικές εγκαταστάσεις"

Για την ΑΕΚ το μόνο που μπορείς να τις καταλογίσεις είναι οτι επί Καρρά - Μελισσανίδη , έπαιξε με τα "κοράκια"...Δεκτόν... αλλά αυτό έγινε για 2-3 έτη και οχι με σφαγιαστικές διαιτησίες. Σήμερα έχουμε κοντά 10 χρόνια που ο ΟΣΦΠ έχει αλλάξει την μορφή του πρωταθλήματος, θέλοντας να κερδίζει με ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ.

Για το χθεσινό.. με τον Άρη... ναι ρε παιδιά... παίξατε καλύτερα, και έχετε την τύχη να υπάρχει ενας Ριβάλντο , τουλάχιστον για φέτος που μπορεί να πάρει ενα παιχνίδι μόνος του.
Αλλά αν παίζεις με 10 και χάνεις 2-0 , τότε το παιχνίδι ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΕΙ... οτι και να λέτε , δεν υπάρχει δικαιολογία. Την φάση την είδα replay 10 φορές και το τσεκούρωμα του Καράφλα είναι τουλάχιστον εγκληματικό. ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗ... ούτε για μπάλα ούτε για τίποτα.

Τώρα για το ποιος χρωστάει τι... αφήστε το καλύτερα , γιατί αν καταλάβετε τι έχουμε πληρώσει ΟΛΟΙ ΜΑΣ, σαν φορολογούμενοι για ΟΣΦΠ επί Κοσκωτά, για ΑΕΚ του 44 , για ΠΑΟΚ (1-2 φορές και χθές έκαναν αίτηση για επαν-ενεργοποίηση του 44 ανεπισήμως...όταν τα έλεγα εγώ!) , τότε θα πάμε όλοι μαζί σε μια οικοδομή , θα πάρουμε ματσούκια και θα τους βαράμε όλους μαζί , μέχρι να ξαλαφρώσουμε.

Για την δε ποιότητα του ποδοσφαίρου μας τι να λέμε;... να πανυγηρίσω γιατί έχωσα 4 στην Κέρκυρα, στον Ατρόμητο και αίντε και στον Άρη;...

Και μετά να κλάιω όταν θα πάιξω έξω;

Για μένα το κριτήριο της ΑΕΚ είναι οι δύο εναπομείναντες αγώνες στο CH.L αύριο και μετά απο δύο εβδομάδες με μισή Μίλαν και τους Βέλγους... Όποια ομάδα θέλει να λέγεται ομάδα, ΠΡΕΠΕΙ να κάνει το καλύτερο σε αυτά τα παιχνίδια.

Για τους Γαύρους το ίδιο είναι με Βαλένθια, που είναι και αυτή μισή και έχουν και άλλο ενα παιχνίδι με την Σαχτιάρ. Είναι στα μέτρα τους τα παιχνίδια και θα δούμε τι θα κάνουν....

Τα υπόλοιπα είναι για εσωτερική κατανάλωση. Αν τώρα οι κόκκινοι θεωρούν οτι με το κύπελο/πρωτάθλημα είναι καλυμμένοι... δικαιώμα τους. Εμένα δεν θα με κάλυπτε καθόλου ενα τέτοιο τρόπαιο , πόσο μάλλον μετά το χθεσινό , που δεν υπήρχε κανάλι στην TV και στο Ράδιο που να μην κράζει.... ακόμα και το Magik είπε για λάθος Γεωργάτου... όσο μπορεί να το καλύψει δηλαδή.

Gandalf

zzr2005
20/11/2006, 17:32
παιδιά είναι μάταιο πια να ασχολούμαστε με διαιτησία...
όλα τα έχουν κανονίσει οι τρεις μεγάλοι με την ίδρυση της Σούπερ Λίγκα...
όταν συμφωνούν τα πρόβατα με το λύκο για συνεργασία τι περιμένουν δηλαδή???
είναι προφανές ότι ΠΑΟ κ ΑΕΚ επειδή δεν μπορούν να επηρρεάσουν καταστάσεις δυναμικά ζήτησαν κ περιλήφθηκαν στους πίνακες κ κάποιοι δικοί τους...
έτσι πέρνουν όλοι κάποιες διαιτησίες αλλά άμα τα πράγματα ζορίσουν πάλι τα σφυρίγματα στο ΟΣΦΠ θα πάνε...όπως με τον Άρη....πάνω στις κρίσιμες καμπές θα ενισχύεται η ομάδα, θα πέρνει τα σφυρίγματα, θα αναπτερώνει το ηθικό κ μετά θα κάνει κ τα αποτελέσματα μόνη της...

το ζήτημα με τα σφυρίγματα δεν είναι μόνο ότι πέρνεις 3 βαθμούς...το ζήτημα είναι ότι ενισχύεις μια ομάδα όταν αρχίσει να κατρακυλά...
φανταστείται σε αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός να πέσει από την κορυφή....πάει η ομάδα διαλύθηκε με το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια...τιπτοα δεν είναι τυχαίο...δεν ήταν τυχαίο ότι ο Κόκκαλης κατέβηκε για πρώτη φορά στο Ρέντη πριν τον αγώνα με τονΆρη...

είναι φανερό ότι ΠΑΟ κ ΑΕΚ θα παλέψουν για την τρίτη θέση με κάποια σφριγματά του ο καθένας κ θα φαγωθούν μόνοι τους επειδή συμμάχησαν με το διάβολο και τον έκαναν κ πρόεδρο της Σούπερ Λίγκα

TROOPER
20/11/2006, 17:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
παιδιά είναι μάταιο πια να ασχολούμαστε με διαιτησία...
όλα τα έχουν κανονίσει οι τρεις μεγάλοι με την ίδρυση της Σούπερ Λίγκα...
όταν συμφωνούν τα πρόβατα με το λύκο για συνεργασία τι περιμένουν δηλαδή???

αν ειναι εστι δε νομιζεις εκει που εχεις στο αβαταρ σου τον ερυθρολευκο οτι πρεπει να βαλεις καποιον οπαδο της βαζελοτροφης σιγα σιγα!

zzr2005
20/11/2006, 17:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αν ειναι εστι δε νομιζεις εκει που εχεις στο αβαταρ σου τον ερυθρολευκο οτι πρεπει να βαλεις καποιον οπαδο της βαζελοτροφης σιγα σιγα!

μπα είμαστε ένα στάδιο μπροστά εμείς....:lol: :lol:
είμαστε στη φάση που ξέρουμε να χειριζόμαστε τα εργαλεία...αντίθετα οι γαύροι ακόμα δεν έχουν ανάψει φωτιά....:lol: :lol: :lol:

TROOPER
20/11/2006, 17:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
...αντίθετα οι γαύροι ακόμα δεν έχουν ανάψει φωτιά....:lol: :lol: :lol:

σας τρωμε ομους!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

blueblack
21/11/2006, 05:30
δεν πας να παρεις το χαπι σου καλυτερα?

τι να συζητησω μαζι σου, εισαι τοσο πονεμενος που λες οτι μ@λ@κια σου κατεβει...

να φανταστεις για την νικη σας με την κερκυρα δεν εχεις πει κουβεντα, για τον ολυμπιακο εχεις λυσαξει αλλα ετσι ειναι, ο γ@@@ιας ειναι αυτος που ποναει...

βαζω στοιχημα οτι το χαιδαρι ποιο λιγο σε πειραξε απο το παιχνιδι μας με τον αρη...

ηθελα να δω τη φατσα σου οταν γυρισαμε το 2-0

κατι μου λεει οτι στο πρωταθλημα θα αργησεις να χαρεις γιατι βλεπω να ανεβαινει πολυ η ομαδα και να χανει δυσκολα, προς το παρον θα χαρεις την τεταρτη με την βαλενθια...

μεχρι τοτε πεσε κατω...

αντε πες τις μ@λ@κιες σου τωρα περι διαιτησιας κλπ, κανε και μια ιστορικη αναδρομη να στανιαρεις και γυρισε στο κρεβατι σου...

ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ............

Έπειδή τό τόνισες γιά δεύτερη φορά είμαι ύποχρεωμένος νά σού άπαντήσω.....!!!!!
Τήν πρώτη βλέπεις τό άγνόησα,μή θέλοντας νά όξείνω τά πράγματα...
Θά μπορούσα καί έγώ ,πολύ εύκολα καί άλόγιστα νά σού πώ ότι είσαι......
ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ......!!!!!!!!
Άλλά τό νά καταφύγεις σέ αύτό σέ μιά συζήτηση...
ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ...
ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΜΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ.....!!!!!!

Τό κοράκι στό Χαριλάου δυστυχώς γιά σένα ....ΤΟ ΠΑΡΕΠΕΜΨΑΝ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ....
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ.......νά έκτελέσει τό θεάρεστο έργο του......!!!!!!!!
Έχουν φοβερό back-up οί άνθρωποι.....δέν κωλώνουν,όλοι είναι άναλώσιμοι....!!!!!!!!

Όσο γιά τό ποιός άπό τούς ΔΥΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ.....μέ τόν τρόπο πού συνδιαλέγεται,
ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΙΤΟΙ ,ΟΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ.....
ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ.....!!!!!!!!!!

GANDALF..........

MHN ΑΔΙΚΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ..........

Δέ μπαίνει ή ΑΕΚ στόν ίδιο τρουβά μέ τούς άλλους δύο....
Τά δύο -τρία χρόνια όπως είπες πού ή όμάδα μας ...ΕΠΑΙΖΕ ΜΠΑΛΛΑ....τό δείξαμε παντού
καί όλη ή Έλλάδα χαιρόταν νά βλέπει ΑΕΚ.......
Δέν άκουγα έγώ πουθενά νά κράζουν έκείνη τήν όμαδάρα....
Έδώ στήν πόλη μου ,στή Θεσσαλονίκη ,όλοι λέγανε .....
Η ΑΕΚ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑΡΑ......!!!!!!!!!!!
Καί άν πήραμε καί 10 σφυρίγματα πού ήταν γιά γέλια.......ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΤΙ
ΚΥΠΕΛΛΑ....!!!!!
Όποτε βρεθώ σέ κανένα μαγαζί καί φάει γκόλ ό ΟΣΦΠ........σηκώνονται όλοι όρθιοι.....
Τίς προάλλες περνούσε ή γυναίκα μου έξω άπό ένα καφέ καί όταν έφαγαν τό γκόλ.......
άπό τόν Άτρόμητο..........έπαθε πλάκα....
Όταν ήρθε σπίτι μέ ρώτησε......
Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΑΙΖΕ....?????
Γιατί άραγε αύτή ή όμάδα έχει τόσες άντιπάθειες....?????
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΗΛΕΙΑ ΜΑΣ........έπειδή είναι οί καλύτεροι...!!!!!!!
Καί όχι άπό τήν πίκρα μας........έπειδή .....
ΓΑΜΙΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ.....!!!!!!!!!

Καί κάτι πρός τόν φίλο ZZR.........

Πάρα πολύ σωστά αύτά πού έπεσήμανες.....!!!!!!!
Καί θά προσθέσω στήν βοήθεια άλλαγής κλίματος καί τήν πεντάρα στήν Καλαμαριά....!!!!
Τό πρόβλημα μέ αύτούς πλέον είναι......ότι τούς όπαδούς καί τούς παίκτες τούς έκαναν..
ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ .....!!!!
ΑΥΤΟ ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ....!!!!!!!!!!
ΤΟΥΣ ΚΟΡΝΕΔΕΣ..........ΞΑΝΑ...!!!!!!!!!!!!!

Καί όσο σκέφτονται έτσι.........ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ.......!!!!!!!!

kalant
21/11/2006, 07:50
ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ............

Έπειδή τό τόνισες γιά δεύτερη φορά είμαι ύποχρεωμένος νά σού άπαντήσω.....!!!!!
Τήν πρώτη βλέπεις τό άγνόησα,μή θέλοντας νά όξείνω τά πράγματα...
Θά μπορούσα καί έγώ ,πολύ εύκολα καί άλόγιστα νά σού πώ ότι είσαι......
ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ......!!!!!!!!
Άλλά τό νά καταφύγεις σέ αύτό σέ μιά συζήτηση...
ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ...
ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΜΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ.....!!!!!!

Τό κοράκι στό Χαριλάου δυστυχώς γιά σένα ....ΤΟ ΠΑΡΕΠΕΜΨΑΝ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ....
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ.......νά έκτελέσει τό θεάρεστο έργο του......!!!!!!!!
Έχουν φοβερό back-up οί άνθρωποι.....δέν κωλώνουν,όλοι είναι άναλώσιμοι....!!!!!!!!

Όσο γιά τό ποιός άπό τούς ΔΥΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ.....μέ τόν τρόπο πού συνδιαλέγεται,
ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΙΤΟΙ ,ΟΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ.....
ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ.....!!!!!!!!!!

δεν μπορω να απαντησω, με ισοπεδωσες...

:a23:

kalant
21/11/2006, 08:00

Γιατί άραγε αύτή ή όμάδα έχει τόσες άντιπάθειες....?????
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΗΛΕΙΑ ΜΑΣ........έπειδή είναι οί καλύτεροι...!!!!!!!
Καί όχι άπό τήν πίκρα μας........έπειδή .....
ΓΑΜΙΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ.....!!!!!!!!!

το πρωτο ειναι, αλλο αν δεν θελετε να το παραδεχτειτε, φυσιολογικο ειναι εξαλλου...

οσο για το δευτερο το εχουμε κανει ολοι και οχι την τελευταια δεκαετια, οταν τον καιρο του Νοε παιρνατε εσεις κανενα πρωταθλημα ηταν ολα ενταξει και καθαρα ε?

:a014:

Θ.Β_750z
23/11/2006, 17:47
o μονος λογος που πανυγηριζετε τα γκολ που τρωει ο γαυρος ειναι επειδη σας εχει σκισει τον κωλο!