View Full Version : να το παρει το ποταμι.......
:a08: ......ναι ρε .......υπαρχει θεα τυχη ,ελεγα να μην το αναφερω αλλα το λεω :D ........κερδισα ενα ποσο στο τζοκερ και λεω να τα σπασω .......και ανεβαινω μια βολτα στην αθηνα να κερασω ποτα και μπυρες ......οσοι ποτες προσελθετε .........για σαββατο βραδυ δλδ ,την ωρα που θα φτασω
Hey zolotas.
Εγω παντως σου εκλεισα πρωτο κρεβατι πιστα στο σπιτι μου................δεν ξερω αν μπορω να ακολουθησω στην ποτοκατανυξη..........αλλα βλεπουμε...........θα τα πουμε τ'απογευμα.
Ρε μαχητες του φορου Σαλλονικιος κατεβαινει δεν θα τον ενυσχισετε με κατι,μια κουβερτα,ενα λαδακι,υγρα μπαταριας,την παρουσια σας κατι ρε γαμωτο.
Και που σε μην πηγαινεις με το vfr 200+ συνεχεια ,παιζουν και ρανταρ.:yuck:
:wave2:
Ελα ρε Zol μπραβο ρε φιλε
για πες θα κερασεις καμια εξατμισουλα την μικρη μου Βεφα?
69909
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Και που σε μην πηγαινεις με το vfr 200+ συνεχεια ,παιζουν και ρανταρ.:yuck:
:confused: δεν πιανει τοσα .....μεχρι 120 αντε 140 το πολυ θα πηγαινω ,νομιμος κυριοι :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
:confused: δεν πιανει τοσα .....μεχρι 120 αντε 140
Τ'ακους X_NR750,μην μας λες αλλα.
:lol:
SPORAKIAS
18/11/2006, 10:39
μπραβο ρε zolota...:beer:
χαρηκα ρε φιλε...:p ..παντα τετοια..:beer:
gian_nykt
18/11/2006, 10:56
πάντα τέτοια......και μπράβο σου για την κίνησή να χαρείς και κάποια πράγματα με φίλους!!
gixxerpap
18/11/2006, 12:12
καλοφαγωτα!!!
παντα τετοια!:beer:
fantacid
18/11/2006, 13:56
ωραιος ρε ΞεΣαλλονικα!!
παντα τετοια!!!
:beer: :beer: :wave2:
Μπράβο πάντα τέτοια....
θα σου λεγα να πάρετε με τον Παναγιώτη ένα τηλπου θα σα στε έτσι μόνο και μόνο να σε γνωρίσω αλλά δουλεύω αύριο....:sad:
catmaster
18/11/2006, 17:08
Ωραίος ρε καρντάση!!Πάντα ευτυχία!!
:beer: :beer:
Καλησπερα Λαμπρο!
Ο παλιανθρωπας δεν εχει κατεβει ακομα,αλλα επηδεις και εγω δεν ειμαι για αργα,αν θελεις στειλε πμ κινητο και βλεπουμε.
Οχι τπτ αλλο ,αλλα ο Σαλλονικιος θα μας :a029: που εκανε 500χλμ και δεν τον πηγαμε πουθενα.Λ7 κερδισε και θελει να τα ξοδεψει να μην βαλουμε 1 χερακι:winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Τ'ακους X_NR750,μην μας λες αλλα.
:lol:
Τι αλλα να πω αφου με εχουν οι φτιαγμενες παπιες:rotflmao:
ρε Ζολ τον κινεζο ρε για την εξατμισουλα:rotflmao: