View Full Version : Tο χρήμα κάνει τον κάγκουρα ή ο κάγκουρας το χρήμα;
loukasfilm
03/04/2007, 13:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Ενω εσυ δλδ εχεις κλεισει συμβολαιο με τη ζωη επειδη φορας κρανος?
Άμα σου λέω εγώ ότι είσαι αλλού για αλλού. Ασχολήσου με πιο μηχανάκι πατάει τα άλλα και άσε τα περί κρανών και λοιπών δύσκολων πραγμάτων.
Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο, όλα έχουν την εξήγησή τους.
:wave2: :wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
Άμα σου λέω εγώ ότι είσαι αλλού για αλλού. Ασχολήσου με πιο μηχανάκι πατάει τα άλλα και άσε τα περί κρανών και λοιπών δύσκολων πραγμάτων.
Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο, όλα έχουν την εξήγησή τους.
Αφου και εσυ με καταλαβες και με συμπεριελαβες στην στατιστικη σου,παω πασο...
Αφου δε περισσοτερο με ξερεις και γνωριζεις πως δεν φοραω κρανος...
Το ας πουμε υπερασπιστηκα κατι,δεν σημαινει οτι το κανω κιολας...αλλα μαλλον ειναι οντως δυσκολο να το καταλαβεις αυτο...
Τελικα οντως,τιποτα δεν ειναι τυχαιο....:wave2: :wave2:
mob rules
03/04/2007, 13:25
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Το ας πουμε υπερασπιστηκα κατι,δεν σημαινει οτι το κανω κιολας...
+1:) :a18:
loukasfilm
03/04/2007, 13:35
Αφου και εσυ με καταλαβες και με συμπεριελαβες στην στατιστικη σου,παω πασο...
Αφου δε περισσοτερο με ξερεις και γνωριζεις πως δεν φοραω κρανος...
Το ας πουμε υπερασπιστηκα κατι,δεν σημαινει οτι το κανω κιολας...αλλα μαλλον ειναι οντως δυσκολο να το καταλαβεις αυτο...
Τελικα οντως,τιποτα δεν ειναι τυχαιο....:wave2: :wave2:
Τελικά μου αρέσουν οι μάγκες που "υπερασπίζονται" γενικώς και αορίστως. Καταναλώνουν φαιά ουσία, (την ποιά?), και χρόνο, έτσι χωρίς λόγο. Γιατί? Για να συμπληρώσουνε αριθμό ποστ?
Τελικά τι θες να πείς?
Πιο πολύ μου θυμίζει το "την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια, όταν βρίσκω τα δύσκολα".
Τελικά κάνε ότι θες. Εσύ αποφασίζεις σε ποιες στατιστικές θέλεις να είσαι.
Η όλη υπόθεση είναι αστεία.
Άντε γειά :wave2: :wave2: :wave2:
mob rules
03/04/2007, 13:59
Τελικά μου αρέσουν οι μάγκες που "υπερασπίζονται" γενικώς και αορίστως. Καταναλώνουν φαιά ουσία, (την ποιά?), και χρόνο, έτσι χωρίς λόγο. Γιατί? Για να συμπληρώσουνε αριθμό ποστ?
Τελικά τι θες να πείς?
Πιο πολύ μου θυμίζει το "την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια, όταν βρίσκω τα δύσκολα".
Τελικά κάνε ότι θες. Εσύ αποφασίζεις σε ποιες στατιστικές θέλεις να είσαι.
Η όλη υπόθεση είναι αστεία.
Άντε γειά :wave2: :wave2: :wave2:
κοιτα φιλε...το οτι υποστηριζει μια μεριδα ανθρωπων που δεν ειναι εδω για να μηλισουν,η δεν θελουν να μην μηλισουν για ευνοητους λογους δεν σημενει οτι την κανει με ελαφρα,ουτε οτι δεν ειναι σεβαστη η γνωμη του και ας ειναι (κατα την δικια σου γνωμη)λαθος!!!
ρε παιδια γραφτηκαμε εδω που γραφτηκαμε,για να λεμε την γνωμη μας οπως ειναι,ασχετα αν ειναι σωστο η λαθος!!αν ξεραμε ολοι ποιο ειναι το σωστο,τοτε ποιος ο λογος να γραφτουμε?:wave2:
mob rules
03/04/2007, 14:07
αααα!!!και οτι καποιος περνει το μερος των λιγοτερων,αυτο δεν τον κανει μαγκα!!!
πχ.εγω τους δηκαιολογω καπως τους ακρανοτους,γιατι και εγω καποτε ετσι γυρνουσα!!
:) :) :) :)
loukasfilm
03/04/2007, 14:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
κοιτα φιλε...το οτι υποστηριζει μια μεριδα ανθρωπων που δεν ειναι εδω για να μηλισουν,η δεν θελουν να μην μηλισουν για ευνοητους λογους δεν σημενει οτι την κανει με ελαφρα,ουτε οτι δεν ειναι σεβαστη η γνωμη του και ας ειναι (κατα την δικια σου γνωμη)λαθος!!!
ρε παιδια γραφτηκαμε εδω που γραφτηκαμε,για να λεμε την γνωμη μας οπως ειναι,ασχετα αν ειναι σωστο η λαθος!!αν ξεραμε ολοι ποιο ειναι το σωστο,τοτε ποιος ο λογος να γραφτουμε?:wave2:
Εγώ δεν είδα να υπερασπίζεται καμμιά ομάδα ανθρώπων. Την δικιά του γνώμη είδα να υπερασπίζεται. Περί αλήθειας στατιστικών, και περί πιθανοτήτων να επιβιώσεις αναλόγως της πόλης που μένεις.
Του μίλησα συγκεκριμένα, και απάντησε με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, του τύπου "εγώ είδα", "με τα μάτια μου" και άλλα ωραία.
Και μετά το γύρισε ότι φοράει και αυτός κράνος.
Έγινε, ότι πείτε.
Άλλο να κουβεντιάζουμε, και άλλο κουβέντα να γίνεται.
Γι΄αυτό λέω άντε γεια. :wave2: :wave2: :wave2:
mob rules
03/04/2007, 14:15
Εγώ δεν είδα να υπερασπίζεται καμμιά ομάδα ανθρώπων. Την δικιά του γνώμη είδα να υπερασπίζεται. Περί αλήθειας στατιστικών, και περί πιθανοτήτων να επιβιώσεις αναλόγως της πόλης που μένεις.
Του μίλησα συγκεκριμένα, και απάντησε με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, του τύπου "εγώ είδα", "με τα μάτια μου" και άλλα ωραία.
Και μετά το γύρισε ότι φοράει και αυτός κράνος.
Έγινε, ότι πείτε.
Άλλο να κουβεντιάζουμε, και άλλο κουβέντα να γίνεται.
Γι΄αυτό λέω άντε γεια. :wave2: :wave2: :wave2:
ε...εδω που τα λεμε...εχεις λιγο δικιο!!:blush:
:lol: :lol:
loukasfilm
03/04/2007, 14:16
αααα!!!και οτι καποιος περνει το μερος των λιγοτερων,αυτο δεν τον κανει μαγκα!!!
πχ.εγω τους δηκαιολογω καπως τους ακρανοτους,γιατι και εγω καποτε ετσι γυρνουσα!!
:) :) :) :)
Γιατί ποιός σου είπε ότι έβαζα πάντα κράνος? Αλλά όταν ωριμάζεις σταματάς τα λάθη που έκανες νέος.
Άλλο αυτό και άλλο το να λες ότι "άλλο η Αθήνα και άλλο τα Γιάννενα". Αυτό δηλώνει βλακεία, και λάθος αντίληψη.
mob rules
03/04/2007, 14:35
Γιατί ποιός σου είπε ότι έβαζα πάντα κράνος? Αλλά όταν ωριμάζεις σταματάς τα λάθη που έκανες νέος.
Άλλο αυτό και άλλο το να λες ότι "άλλο η Αθήνα και άλλο τα Γιάννενα". Αυτό δηλώνει βλακεία, και λάθος αντίληψη.
ξερεις τωρα ρε,απο αποψη κυκλοφοριακου χαους το λεει,πχ. ο πυργος δεν εχει τοσο μεγαλο κυκλοφοριακο προβλημα οσο η αθηνα,αρα ειναι πιο ασφαλης πολη απο την αθηνα,επειδη εχει λιγοτερο κοσμο!!ετσι το παει ο τρε...τουλαχιστον ετσι νωμιζω!:look: :look:
loukasfilm
03/04/2007, 14:41
ξερεις τωρα ρε,απο αποψη κυκλοφοριακου χαους το λεει,πχ. ο πυργος δεν εχει τοσο μεγαλο κυκλοφοριακο προβλημα οσο η αθηνα,αρα ειναι πιο ασφαλης πολη απο την αθηνα,επειδη εχει λιγοτερο κοσμο!!ετσι το παει ο τρε...τουλαχιστον ετσι νωμιζω!:look: :look:
Ακριβώς έτσι το λέει. Όχι όμως ότι η μικροτερη κίνηση δικαιολογεί, την μη χρήση κράνους.
Άντε και επειδή πολύ ασχοληθήκαμε κερνάω μπύρες.
:beer: :beer: :beer:
mob rules
03/04/2007, 14:56
Ακριβώς έτσι το λέει. Όχι όμως ότι η μικροτερη κίνηση δικαιολογεί, την μη χρήση κράνους.
Άντε και επειδή πολύ ασχοληθήκαμε κερνάω μπύρες.
:beer: :beer: :beer:
τιιιιιιιιιιιιιιι????????? :a8: :a8: :a8: :a32: :a32: :a32: :a2: :a2: μπυρες ακουσα,ερχωμαι!!!:lol: :beer: :beer:
Δεν ειπα ρε ανθρωπε οτι στην μικρη πολη δεν πρεπει να φορας κρανος...Αλλο λεω αλλα εσυ το χαβα σου...
Επειδη ανεφερες στατιστικες και πιθανοτητες,και επειδη ειπες σε καποιον οτι ο θανατος του ειναι βεβαιος και εσπευσες τουστειλεις λουλουδια,απντησα και ειπα οτι δεν ειναι ιδιες οι πιθανοτητες ΠΑΝΤΟΥ...
Αμα δεν μπορουμε να συννενοηθουμε ΟΚ...
T.R.E. και mob rules, λέτε μαλακίες. Και φυσικό είναι, καθότι η πείρα σας γύρω από τις μηχανές είναι για το πέος. Τα παρακάτω απευθύνονται κυρίως στον T.R.E. αλλά και στους ομοϊδεάτες του.
Μεγάλωσα στην Αθήνα και οδηγούσα εκεί από 5 χρονώ (ποδήλατο), και για πολλά χρόνια μέχρι που τα πήρα και λάκισα.
Τα στατιστικά της έρευνας MAIDS, όσον αφορά εμένα είναι αισιόδοξα.
Όλοι οι συνομήλικοι συγγενείς καί φίλοι μου που από τα δεκαπέντε τους οδηγούν μηχανές (όλοι μα όλοι σήμερα οδηγάνε αυτοκίνητο, εγώ δε ζω πια Αθήνα οπότε δέ μετράω), έχουν τουλάχιστον ένα χειρουργείο στο πόδι.
Καλώς ή κακώς μόνο άνθρωποι που δεν ήταν πολύ κολλητοί μου με μηχανή έχουνε πεθάνει στην Αθήνα -και εγώ μετά από κάποιες κακές εμπειρίες δέν έχω ούτε θέλω φίλους μηχανόβιους -άσε που είμαι ερημίτης γενικά. Όσο για θανάτους από πτώσεις, εκεί πρωτοείδα.
Αθήνα δεν είναι να πηγαίνεις με 30. Άμα δουλεύεις και πρέπει να ψιλοβιάζεσαι, βρίσκεις το συντομότερο δρόμο (εγώ μόνο λεωφόρους πάντως), και πάς όσο η κίνηση (μπορεί με 10, μπορεί με 140, παίζει).
Και αυτό που δεν έχεις καταλάβει είναι ότι κάθε μέρα που περνάει, δεν παζαρεύεις το κεφάλι σου επειδή είσαι κακός οδηγός, κάγκουρας, καμικάζι, σαλαμέμπορος ή δε ξέρω γω τι.
Το παζαρεύεις επειδή κάποιοι ευγενείς αυτοκινητιστές που σε έχουν γραμμένο στα καραπαυτάρια τους, θα παραβιάσουν ένα κόκκινο, ένα στοπ, μια προτεραιότητα, θα κάνουν μια ανάστροφη, ή ένα απότομο φρενάρισμα ή οτιδήποτε σχετικό που θα σε στείλει.
Και τα συμπεράσματα του MAIDS έχουν προσθέσει κεφάλαια ακόμα και σε ιδιωτικές (όξω) σχολές για να εκπαιδευτούν οι νεώτεροι μοτοσυκλετιστές, μπας και σώσουν το κεφάλι τους.
Οι άνθρωποι που ασχολούνται σοβαρά με την υπόθεση ασφαλή οδήγηση μοτοσυκλέτας, είναι και αυτοί μοτοσυκλετιστές, και δεκάρα δε δίνουν για το άν εταιρίες βγάζουνε φράγκα στο όνομα της ασφάλειας. Παίρνουν τα αποτελέσματα της έρευνας του MAIDS, και ενσωματώνουν οδηγίες που μπορεί να σου σώσουν τη ζωή (πχ MSF).
Η Ελλάδα είναι για τα μπάζα όσον αφορά τα τροχαία, εσύ χαμπάρι δε πήρες;
Τα υπόλοιπα συμπεράσματα που λες είναι αυτά που η μαλακία που σε δέρνει έχει δημιουργήσει στο κεφάλι σου.
Δε φοράς κράνος, και ότι εξοπλισμό αντέχει η τσέπη σου στη πόλη (και γενικότερα);
Στα καραπαυτάρια μου, δικιά σου επιλογή είναι, εγώ έχω διαλέξει άλλα πράγματα -και θέλουνε 30 ποστ οι τούμπες μου, και παρόλα αυτά άμα είχα χρόνο και χρήμα θα ξανάπαιρνα κάνα ντουράκ (ρισπέκ) για να τρώω μερικές κάτι κυριακές σε ένα έρημο λοφάκι που έχω κοντά στο σπίτι μου.
Μή κάνεις και θέμα όμως την επιλογή σου γιατί είσαι λάθος, και μπορεί να πάρεις στο λαιμό σου και άλλους, όπως και με την επιμονή σου να μας λες τα κατορθώματά σου με το ''πιστόλι" σου.
:wave2:
Γκρόου δα φακ απ.
:a56:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
T.R.E. και mob rules, λέτε μαλακίες. Και φυσικό είναι, καθότι η πείρα σας γύρω από τις μηχανές είναι για το πέος.
Οι άνθρωποι που ασχολούνται σοβαρά με την υπόθεση ασφαλή οδήγηση μοτοσυκλέτας, είναι και αυτοί μοτοσυκλετιστές, και δεκάρα δε δίνουν για το άν εταιρίες βγάζουνε φράγκα στο όνομα της ασφάλειας. Παίρνουν τα αποτελέσματα της έρευνας του MAIDS, και ενσωματώνουν οδηγίες που μπορεί να σου σώσουν τη ζωή (πχ MSF).
Τα υπόλοιπα συμπεράσματα που λες είναι αυτά που η μαλακία που σε δέρνει έχει δημιουργήσει στο κεφάλι σου.
Δε φοράς κράνος, και ότι εξοπλισμό αντέχει η τσέπη σου στη πόλη (και γενικότερα);
Στα καραπαυτάρια μου, δικιά σου επιλογή είναι,
Μή κάνεις και θέμα όμως την επιλογή σου γιατί είσαι λάθος, και μπορεί να πάρεις στο λαιμό σου και άλλους, όπως και με την επιμονή σου να μας λες τα κατορθώματά σου με το ''πιστόλι" σου.
Σωστα,οι μοτοσυκλετιστες ειναι κατι ΑΓΙΟΙ ανθρωποι,που δουλευουν τσαμπα και με πληρη ανιδιοτελεια και ενδιαφερονται ΜΟΝΟ για να σωσουν τους συναδελφους τους...1η :a31:
Το αν φοραω κρανος και ποσο συχνα δεν το ξερεις,δεν το ανεφερα,για ακομη μια φορα μου βαζεις λογια στο στομα που δεν ειπα... 2η :a31:
Το πως θα παρω στο λαιμο μου κι'αλλους με την επιμονη μου να σας λεω για το πιστολι μου,μονο εσυ μπορεις να το φανταστεις αυτο...:lol: 3η :a31:
Η εμπειρια σου ειναι κατι που δεν επιδεχεται αμφισβητησης,ενω αντιθετα η δικια μου ειναι για το πεος...
ΟΚ μεγα ψυχαναλυτη...:wave2: :wave2:
mob rules
03/04/2007, 22:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
T.R.E. και mob rules, λέτε μαλακίες. Και φυσικό είναι, καθότι η πείρα σας γύρω από τις μηχανές είναι για το πέος. Τα παρακάτω απευθύνονται κυρίως στον T.R.E. αλλά και στους ομοϊδεάτες του.
Μεγάλωσα στην Αθήνα και οδηγούσα εκεί από 5 χρονώ (ποδήλατο), και για πολλά χρόνια μέχρι που τα πήρα και λάκισα.
Τα στατιστικά της έρευνας MAIDS, όσον αφορά εμένα είναι αισιόδοξα.
Όλοι οι συνομήλικοι συγγενείς καί φίλοι μου που από τα δεκαπέντε τους οδηγούν μηχανές (όλοι μα όλοι σήμερα οδηγάνε αυτοκίνητο, εγώ δε ζω πια Αθήνα οπότε δέ μετράω), έχουν τουλάχιστον ένα χειρουργείο στο πόδι.
Καλώς ή κακώς μόνο άνθρωποι που δεν ήταν πολύ κολλητοί μου με μηχανή έχουνε πεθάνει στην Αθήνα -και εγώ μετά από κάποιες κακές εμπειρίες δέν έχω ούτε θέλω φίλους μηχανόβιους -άσε που είμαι ερημίτης γενικά. Όσο για θανάτους από πτώσεις, εκεί πρωτοείδα.
Αθήνα δεν είναι να πηγαίνεις με 30. Άμα δουλεύεις και πρέπει να ψιλοβιάζεσαι, βρίσκεις το συντομότερο δρόμο (εγώ μόνο λεωφόρους πάντως), και πάς όσο η κίνηση (μπορεί με 10, μπορεί με 140, παίζει).
Και αυτό που δεν έχεις καταλάβει είναι ότι κάθε μέρα που περνάει, δεν παζαρεύεις το κεφάλι σου επειδή είσαι κακός οδηγός, κάγκουρας, καμικάζι, σαλαμέμπορος ή δε ξέρω γω τι.
Το παζαρεύεις επειδή κάποιοι ευγενείς αυτοκινητιστές που σε έχουν γραμμένο στα καραπαυτάρια τους, θα παραβιάσουν ένα κόκκινο, ένα στοπ, μια προτεραιότητα, θα κάνουν μια ανάστροφη, ή ένα απότομο φρενάρισμα ή οτιδήποτε σχετικό που θα σε στείλει.
Και τα συμπεράσματα του MAIDS έχουν προσθέσει κεφάλαια ακόμα και σε ιδιωτικές (όξω) σχολές για να εκπαιδευτούν οι νεώτεροι μοτοσυκλετιστές, μπας και σώσουν το κεφάλι τους.
Η Ελλάδα είναι για τα μπάζα όσον αφορά τα τροχαία, εσύ χαμπάρι δε πήρες;
Στα καραπαυτάρια μου, δικιά σου επιλογή είναι, εγώ έχω διαλέξει άλλα πράγματα -και θέλουνε 30 ποστ οι τούμπες μου, και παρόλα αυτά άμα είχα χρόνο και χρήμα θα ξανάπαιρνα κάνα ντουράκ (ρισπέκ) για να τρώω μερικές κάτι κυριακές σε ένα έρημο λοφάκι που έχω κοντά στο σπίτι μου.
:wave2:
Γκρόου δα φακ απ.
:a56:
το οτι υποστηρηξα τον τρε σε καποια σημεια(δηκαιολογησα ειναι η σωστη λεξη)δεν παει να πει οτι συμεριζωμαι και τις αποψεις του,αντιθετος εναντιονωμαι σε ατομα που βγαζουν σημπερασματα απο την πρωτη στιγμη πχ.οτι η πειρα μας ειναι για το πεος!!
φιληκα παντα:) :) :) :)
mob rules
05/04/2007, 00:10
:look: :look: τι εγινε εφυγαν ολοι??:look: :look:
:look: :look: τι εγινε εφυγαν ολοι??:look: :look:
εχουμε και πιο σοβαρα πραγματα να κανουμε.
:alien:
Nikoskazer2000
08/04/2007, 05:18
Δηλαδή εγω που εχω αυτό
83243
Nikoskazer2000
08/04/2007, 05:19
...και αυτό...
83244
Nikoskazer2000
08/04/2007, 05:19
...το προηγούμενο μοντέλο απο αυτό...
83245
Nikoskazer2000
08/04/2007, 05:20
...αυτό σε μπλέ/ανθρακί...
83246
Nikoskazer2000
08/04/2007, 05:22
...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ...
83247
Nikoskazer2000
08/04/2007, 05:26
ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΑΩ/ΚΑΒΑΛΑΩ ΧΕΙΜΩΝΑ+ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ 4-39 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ Tι σημαίνει;
Ότι είμαι λεφτάς; :confused:
Ότι έδωσα 1000+ ευρώ σύνολο για τη μούρη του "κοίτα τι φοράει ο τύπος" κι' ας κάνει το μηχανάκι μου 2000; :confused:
Μάλλον πως τα 'χεις μπερδέψει λίγο νομίζω...
mob rules
08/04/2007, 13:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
εχουμε και πιο σοβαρα πραγματα να κανουμε.
:alien:
αφου εχεις πιο σοβαρα πραγματα να κανεις ε...μη σε κραταμε κιολας!
mob rules
08/04/2007, 13:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΑΩ/ΚΑΒΑΛΑΩ ΧΕΙΜΩΝΑ+ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ 4-39 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ Tι σημαίνει;
Ότι είμαι λεφτάς; :confused:
Ότι έδωσα 1000+ ευρώ σύνολο για τη μούρη του "κοίτα τι φοράει ο τύπος" κι' ας κάνει το μηχανάκι μου 2000; :confused:
Μάλλον πως τα 'χεις μπερδέψει λίγο νομίζω...
πολυ καλα κανεις,την ασφαλεια την δικια σου να κοιτας και ασε τι θα πουν οι αλλοι!:)
αφου εχεις πιο σοβαρα πραγματα να κανεις ε...μη σε κραταμε κιολας!
εννοια σου μικρε μου αργοσχολε.:cool:
Aggelos_SV
08/04/2007, 22:47
Βαλτα και με τους πεζους που θα επρεπε να περνανε απεναντι μονο εκει που εχει διαβασεις πεζων...
Α,και να ξερεις οτι αν σκοτωσεις καποιον και ΔΕΝ φταις εσυ σε τιποτα,τοτε μπορει να πας κατηγορουμενος για φονο εξ'αμελειας αλλα αθωωνεσαι...
Καταλαβες,ας προσεχες λοιπον εσυ να μην τον χτυπουσες...
Ελα και πες το αυτο μπροστα μου
mob rules
09/04/2007, 00:24
εννοια σου μικρε μου αργοσχολε.:cool:
τι,δεν εχεις πιο σοβαρα πραγματα να κανεις και απαντας?:smokin:
Nikoskazer2000
09/04/2007, 00:25
ΟΚ,τι να πω...Αν θες μπορω να βαλω και εγω τις προσωπικες μου εμπειριες...και μεσα στην πολη ειχα ατυχηματα αλλα δεν χτηπησα περα απο λιγους μωλωπες και γρατζουνιες....
Γίνεται κι' αυτό, δηλαδή χαζές πτώσεις που έχουν ως αποτέλεσμα οπως είπες μώλωπες και γρατζουνιές, αλλα συνήθως είναι χειρότερα :( (σπάσιμο εσω σφυρού -αστράγαλος δηλ. με 15 χ.α.ω & κλειστό γκάζι αλλα έφταιγα και 1 βδομάδα πριν το σκεφτόμουνα για τις μπότες αλλα δεν είχα αρκετά λ7. Ευτυχώς κανένα κουσούρι...)
Αν εσυ μπορεις να πας στην δουλεια σου με μποτες και παντελονι με ενισχυσεις,τοτε καλα κανεις και τα φορας...
Δουλεύω σε ξενοδοχείο (πουκάμισα, γραβάτες κ.τλ). Αφήνω μπουφάν, κράνος, γάντια και το μόνο που αλλάζω είναι τις μπότες με τα παπούτσια που κουβαλάω μαζί μου. Αρκεί να θέλεις.
Ξέρω θέλω & παντελόνι αλλα δύσκολο για τους ευνόητους παράγοντες...:rolleyes:
Ή Εύη και ο Κρούκης έχουν δίκιο.
τι,δεν εχεις πιο σοβαρα πραγματα να κανεις και απαντας?:smokin:
τα εκανα οταν αναρωτιωσουνα που πηγαμε ολοι.:winka:
mob rules
09/04/2007, 22:42
τα εκανα οταν αναρωτιωσουνα που πηγαμε ολοι.:winka:
σωστος....!:winka:
σωστος....!:winka:
:a013:
oxidisingDeamon
25/04/2007, 22:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Φιλε, ναι δυστυχως ακομα και μια ωρα να το βαλω μου φερνει πονοκεφαλο και μαλιστα πολυ εντονο ...
:(
Δυστυχως ομως δεν εχω επιλογες, διοτι εχω περιεργο σχημα κρανιου (βλεπε υδροκεφαλος), και ενω το κεφαλι μου ειναι για νο. 58 κρανος (οπως αυτο που φοραω τωρα), το κουτελο ειναι μεγαλο και "προεξεχει".
Ετσι ενω σε κρανος νο. 60 το κουτελο βολευεται οκ (αν κ παλι κανει λιγο κοκκινισμα μετα απο ωρα οδηγησης), το υπολοιπο κεφαλι "κολυμπαει". Ετσι πηρα ενα 60αρι κρανος που τωρα μου ειναι σχεδον αχρηστο (εκατσαν και τα μαξιλαρακια βλεπεις...)
ΕΛΠΙΖΩ οτι το κρανος σιγα σιγα με τον καιρο θα ανοιξει και θα μου ειναι οκ στο κουτελο... Ηδη ειναι πολυ καλυτερα απο οταν το ειχα πρωτοπαρει (το εχω ενα μηνα τωρα)... :uplate:
file mou ksero atomo pou eixe to idio provlima... kai kapos kolise afroleks mesa kai apo ekei pou kolimpage mesa sto kranos... tou irthe isa isa... kai itan kai poio aneto afou eixe toso afrolex mesa... ;)