View Full Version : Ο Lampros_Fazer τρακαρε....
zoropatra
29/11/2006, 07:43
χτες μιλησα μαζι του.......
ολα οκ!!!
δεν ποναει πλεον.....
απλα πρεπει να ειναι ξαπλωμενος.
περαστικα και στα δυο τα παιδια μας
Θαναση στηλε τις ευχες μας και στους δυο και φιλακια (ξερεις εσυ που!) :lol: :lol: :wave2: :beer:
μπαμμμμ
εδω ειμαι και εγω
ρε παπαρα Λαμπρο οταν με ρωτησες τι να κανεις για να γινεις "προεδρος" και σου ειπα να κανεις οτι κανω και εγω δεν ενωουσα να πας να τσακιστεις
τι θα κανουμε τωρα ρεεεε που θα βρουμε "βανακι" να μας παει βολτα:bigcry: :bigcry:
περαστικα ρε και οπως ειπαμε
σε περιμενω για κοντρα με τις πατεριτσες :rotflmao: :rotflmao:
latris mixanis
29/11/2006, 11:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
περαστικα ρε και οπως ειπαμε
σε περιμενω για κοντρα με τις πατεριτσες :rotflmao: :rotflmao:
Νομίζω ότι σε έχει, ο Λάμπρος είναι νιάτο:D Για σένα καλύτερα να μην πω :p
makis206
29/11/2006, 11:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Φέρτηνε στο γάμο σου να σου πει "Και του χρόνου"
:rotflmao: :beer: :rotflmao:
DimChios
29/11/2006, 11:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Φέρτηνε στο γάμο σου να σου πει "Και του χρόνου"
:rotflmao: :beer: :rotflmao:
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!
:smokin:
:alien: :alien: :alien: :alien:
δεν τα ξερεις καλα
3 1/2 μηνες προπονηση εχω κανει
αυτος ουτε για χ#%$μο δεν μπορει να παει
θα του χαρισω και δυο κολωνες:rotflmao: :rotflmao:
latris mixanis
29/11/2006, 12:07
Θέλω να ομολογήσω κάτι για το ατύχημα του Λάμπρου. Εγώ φταίω που έπεσε:sad:
Με σκεφτόταν εκείνη την ώρα :blush: με αποτέλεσμα να μη δει το stop :sick:
έτσι μου είπε όταν μιλήσαμε
:lol: :rotflmao:
latris mixanis
29/11/2006, 12:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
δεν τα ξερεις καλα
3 1/2 μηνες προπονηση εχω κανει
αυτος ουτε για χ#%$μο δεν μπορει να παει
θα του χαρισω και δυο κολωνες:rotflmao: :rotflmao:
Ο γλυκός μου σε χει για την πλάκα του:evil:
:rotflmao:
makis206
29/11/2006, 12:23
Θέλω να ομολογήσω κάτι για το ατύχημα του Λάμπρου. Εγώ φταίω που έπεσε:sad:
Με σκεφτόταν εκείνη την ώρα :blush: με αποτέλεσμα να μη δει το stop :sick:
έτσι μου είπε όταν μιλήσαμε
:lol: :rotflmao:
Θά'χουμε βεντέτες στο φόρουμ !! :mad: :mad:
Προσεχώς :smokin:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
VegasKitty
29/11/2006, 13:16
Να σου πω, Λατρις, μην τα χαλασουμε τωρα!!! :o
Λιγα για τον αντρα μου ετσι!!! :evil:
GIXXERAKIAS
29/11/2006, 22:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Να σου πω, Λατρις, μην τα χαλασουμε τωρα!!! :o
Λιγα για τον αντρα μου ετσι!!! :evil: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
Ωχ θα εχουμε μαλλιοτραβηγματα και κυλημα σε λασπες σε λιγο το βλεπω(κατα προτιμηση με μπικινι:p )
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
makis206
29/11/2006, 23:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Αρχισα κι εγω να σπαμμαρω γιατι απο το τηλ μου συνεστησε ο Λαμπρος να σπαμμαρουμε το thread του για να το κανει...προβατα!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν μπορεί να πει πάντως, μια χαρά τα καταφέρνουμε ως τώρα :cool: :cool:
fantacid
29/11/2006, 23:11
αντε ρε λαμπρε μπες κ κανε ενα βρωμο ποστ να ησυχασουμε λιγο!!!!!
:wave2:
παλι τρακαρε????:dizzy: :rolleyes:
DimChios
30/11/2006, 02:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
παλι τρακαρε????:dizzy: :rolleyes:
Φτυσε ρε μες τον κόρφο σου!!!
:alien: :alien: :alien:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Ωχ θα εχουμε μαλλιοτραβηγματα και κυλημα σε λασπες σε λιγο το βλεπω(κατα προτιμηση με μπικινι:p )
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ή και χωρίς
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Λαμπρο περαστικα και καλο κουραγιο ...
:eyepop:
Πως πάει ο φίλος μας???:wacko:
makis206
09/12/2006, 12:22
Τι θα γίνει τώρα μ'αυτόν το παπάρα ;
Ρε Λάμπρο θα το πιάσεις αυτό το πληκτρολόγιο φέτος ;:rotflmao:
Άϊντε ρε και μου'λειψε το άβατάρ σου !
GIXXERAKIAS
09/12/2006, 12:26
Οντως βρε Μακη χαθηκε τελειως,τι στο καλο δεν εχει βαλει ακομα ιντερνετ στο σπιτι? Μονο πο την δουλεια εμπαινε ο τζαπατζης:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Που σαι ρε Λαμπρουκοοοοοοοο????
GIXXERAKIAS
09/12/2006, 12:26
Οντως βρε Μακη χαθηκε τελειως,τι στο καλο δεν εχει βαλει ακομα ιντερνετ στο σπιτι? Μονο πο την δουλεια εμπαινε ο τζαπατζης:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Που σαι ρε Λαμπρουκοοοοοοοο????:beer: :beer: :wave2:
DimChios
09/12/2006, 12:28
Που σαι ρε Λαμπρουκοοοοοοοο????
Που σαι ρε Λαμπρουκοοοοοοοο????:beer: :beer: :wave2:
ΚΑΛΑ ΝΤΕ, ΣΕ ΑΚΟΥΣΑΜΕ!!!
:lol: :lol:
Vstrommer71
09/12/2006, 22:27
Τι φωναζετε ωρε,ειπαμε στο πατρικο του ο Λαμπρος ΔΕΝ εχει συνδεση,οποτε...αποτοξινωση!Κι εσεις αμα ειχατε το ποδι στον γυψο το ιντερνετ θα σκεφτοσασταν?:lol: :lol: :lol:
DimChios
10/12/2006, 04:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
...Κι εσεις αμα ειχατε το ποδι στον γυψο το ιντερνετ θα σκεφτοσασταν?:lol: :lol: :lol:
EΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!
ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΜΟΥ??? :rolleyes:
ΜΕ ΕΝΤΟΥΡΑΔΕΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ? :alien: :alien:
Vstrommer71
10/12/2006, 12:54
:a13:
fantacid
10/12/2006, 12:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
EΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!
ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΜΟΥ??? :rolleyes:
ΜΕ ΕΝΤΟΥΡΑΔΕΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ? :alien: :alien:
εχει ενα δικιο ε!!!!!
που να πλενεις το γυψο απο τις λασπες τωρα.................
:lol: :lol:
Λαμπρο περαστικά και γρήγορα πίσω, γιατί κάτι CBFάδες και κάτι Hornetάκηδες παραπαίρνουν θάρρος τώρα που λείπεις .............:wave2: :wave2: :wave2:
Ρε το μαλακα τωρα το ειδα:look: :confused:
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΛΑΜΠΡΟ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ :D :wave2: :wave2:
Περαστικά και από μένα. :(
Είχα μέρες να μπω και ... :eyepop:
lampros_fazer
12/12/2006, 16:22
Άϊντε ρε και μου'λειψε το άβατάρ σου !
:rotflmao:
:look:
Μάγκες γεια σας..
Κατ'αρχήν σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τις ευχές σας και το ενδιαφέρον σας..Να'στε όλοπι καλά,όρθιοι και προσοχή ρε πούστη μου..
Τα πράγματα έγιναν έτσι όπως τα είπαν τα παιδιά..Ημουνα με το παπί,πήγα να διασχίσω κάθετα ένα δρόμο δεν είδα στοπ..Αυτό που είδα ήταν ένα αυτοκίνητο να το πλησιάζω όλο και περισότερο..Ώσπου..μπουμπ..Έπεσα πάνω στο στο πίσω μέρος του,έφερα κανα δυο τούμπες στον αέρα και προσγειώθηκα ανάσκελα στο τέλος του δρόμου..Ίσως στάθηκα και τυχερός μες στην ατυχία μου καθώς δεν είχα κανένα άλλο χτύπημα εκτός από το συντριπτικό κάταγμα στο μηρό (ο μηρός είχε γίνει 2 κομάτια και είχαν παει αλλού για αλλού..:dizzy: )
Mε πήρε ασθενοφόρο,πήγα στο νοσοκομείο και το ίδιο βράδυ χειρουργήθηκα..Η πρώτη μέρα μέχρι να χειρουργηθώ ήταν βασανιστική..Η εγχειρηση πήγε καλά (τοποθετήθηκe σίδερο ενδομυελικά (μέσα στο κόκκαλο)),και από τότε δεν έχω πόνους πάρα μόνο κάποιες μικροενοχλήσεις κάποιες φορές..
Τις πρ΄ωτες εβδομάδες η μετακίνησή μου ήταν λίγο ταλαιπωρία,τώρα μετακινούμαι πιο άνετα..Κάνω ασκήσeiς ενδυνάμωσης και την περασμένη Πέμπτη που με είδε ο γιατρός είπε οτι πάει πολύ καλά..Από την Κυριακή που μας έρχεται που κλείνει μήνα η σχέση μου με τη σιδεριά θα αρχίσω να το πατάω κανονικά-με πατερίτσες παντα..Επανεξέταση αρχές Γενάρη και βλέπουμε..
Γενικώς πάω καλά και ψυχολογικά είμαι κομπλέ από την πρώτη στιγμή (βέβαια μια παροδική στενοχώρια την ένιωσα όταν μου φέρανε στο σπίτι το κουτί από το motocard με τα πράγματα που είχα παραγγείλει..:lol: -α,μπήκε και η Remus :rotflmao: )
Όσο για τα στοπ, μου είπαν τα παιδιά οτι δεν ήταν ευδιακριτα (κάποιος που πέρασε πάλι παό το σημείο μου είπε οτι έχουν καθαριστεί τα κλαδιά στο ένα στοπ)..Δεν ρίχνω το φταίξιμο σε αυτό παρά μόνο στον εαυτό μου..Δεν θυμάμαι να κοίταξα παρά πηγα καρφί να περάσω το δρόμο (δεν έτρεχα)..Και προτεραιότητα να μην είχα σε διασταυρώσεις πάντα έκοβα,αυτή τη φορά πως στο διάολο την έπαθα...δεν μου φταίει κανένα κρυμένο στοπ..
Thanx και πάλι,πάντα εξοπλισμό και προσοχη..
Πότε θα τα ξαναπούμε δεν ξέρω..
Πάντα όρθιοι όλοι..
:beer: :beer: :beer:
:wave2: :wave2:
remali, μην χανεις το κουραγιο σου, και ολα θα πανε καλυτερα, αρκει να εισαι συνεχεια με ενα (αντε, και 101) χαμογελα στο... στομα σου! :blush:
:lol:
:wave2:
edit: ημουν ο πρωτος απο κατω του! :rolleyes: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Μάγκες γεια σας..
.......
Πάντα όρθιοι όλοι..
τα πιο ομορφα νεα της ημερας...
να εισαι παντα καλα αδερφε :beer:
να προσεχεις...
θα τα πουμε μαλλον κ απο κοντα οταν ερθω ελλαδα
Μάγκες γεια σας..
Κατ'αρχήν σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τις ευχές σας και το ενδιαφέρον σας..Να'στε όλοπι καλά,όρθιοι και προσοχή ρε πούστη μου..
Γενικώς πάω καλά και ψυχολογικά είμαι κομπλέ από την πρώτη στιγμή (βέβαια μια παροδική στενοχώρια την ένιωσα όταν μου φέρανε στο σπίτι το κουτί από το motocard με τα πράγματα που είχα παραγγείλει..:lol: -α,μπήκε και η Remus :rotflmao: )
Πάντα όρθιοι όλοι..
φτου σου ρε πούστη μου....
:D
ένας έγραφες στα fazer και πήγες και τσακώθηκες με αμάξι...
άντε μπες γράψε για τη remus τώρα...
:lol: :lol: :lol:
κάθε δυσκολία θα σε κάνει καλύτερο...
να το προσέχεις το ποδάρ' ... αγάλι-αγάλι και όλα θα πάνε καλά...
:wave2: :wave2: :wave2:
Λαμπρούκο συνονόματε το πιο πιθανό είναι να τα πούμε την Πέμπτη!!!;)
SPORAKIAS
12/12/2006, 17:00
μπραβο ρε λαμπρο.....με το χαμογελο στα χειλη....
περαστικα να ειναι και ποτε ξανα....:beer: :wave2: :beer:
DimChios
12/12/2006, 17:01
Welcome back ρε φίλε!!!
Πάντα με την καλή διάθεση να είσαι και ποτέ ξανά κανένα ατύχημα σε κανεναν μας!!!
VegasKitty
12/12/2006, 17:02
Καλος Ηρθες Πισω Λαμπρουκο!!!!! :D
Παντα με χαμογελο και παντα θετικα... :winka:
:beer:
loukasfilm
12/12/2006, 17:20
Μάγκες γεια σας..
Τα πράγματα έγιναν έτσι όπως τα είπαν τα παιδιά..Ημουνα με το παπί,πήγα να διασχίσω κάθετα ένα δρόμο δεν είδα στοπ..Αυτό που είδα ήταν ένα αυτοκίνητο να το πλησιάζω όλο και περισότερο..Ώσπου..μπουμπ..Έπεσα πάνω στο στο πίσω μέρος του,έφερα κανα δυο τούμπες στον αέρα και προσγειώθηκα ανάσκελα στο τέλος του δρόμου..Ίσως στάθηκα και τυχερός μες στην ατυχία μου καθώς δεν είχα κανένα άλλο χτύπημα εκτός από το συντριπτικό κάταγμα στο μηρό (ο μηρός είχε γίνει 2 κομάτια και είχαν παει αλλού για αλλού..:dizzy: )
Mε πήρε ασθενοφόρο,πήγα στο νοσοκομείο και το ίδιο βράδυ χειρουργήθηκα..Η πρώτη μέρα μέχρι να χειρουργηθώ ήταν βασανιστική..Η εγχειρηση πήγε καλά (τοποθετήθηκe σίδερο ενδομυελικά (μέσα στο κόκκαλο)),και από τότε δεν έχω πόνους πάρα μόνο κάποιες μικροενοχλήσεις κάποιες φορές..
Τις πρ΄ωτες εβδομάδες η μετακίνησή μου ήταν λίγο ταλαιπωρία,τώρα μετακινούμαι πιο άνετα..Κάνω ασκήσeiς ενδυνάμωσης και την περασμένη Πέμπτη που με είδε ο γιατρός είπε οτι πάει πολύ καλά..Από την Κυριακή που μας έρχεται που κλείνει μήνα η σχέση μου με τη σιδεριά θα αρχίσω να το πατάω κανονικά-με πατερίτσες παντα..Επανεξέταση αρχές Γενάρη και βλέπουμε..
Όσο για τα στοπ, μου είπαν τα παιδιά οτι δεν ήταν ευδιακριτα (κάποιος που πέρασε πάλι παό το σημείο μου είπε οτι έχουν καθαριστεί τα κλαδιά στο ένα στοπ)..Δεν ρίχνω το φταίξιμο σε αυτό παρά μόνο στον εαυτό μου..Δεν θυμάμαι να κοίταξα παρά πηγα καρφί να περάσω το δρόμο (δεν έτρεχα)..Και προτεραιότητα να μην είχα σε διασταυρώσεις πάντα έκοβα,αυτή τη φορά πως στο διάολο την έπαθα...δεν μου φταίει κανένα κρυμένο στοπ..
Πάντα όρθιοι όλοι..
Καταρχήν περαστικά και σιδερένιος. Θα ήθελα να σε ρωτήσω σχετικά με την αποθεραπεία. Ξεκίνησες με παθητική γυμναστική και σιγά σιγά περνάς σε πιο ενεργητικό πρόγραμμα? Σε ρωτάω γιατί, με εξέτασε ορθοπεδικός, γιατί έχω πόνους και στους δύο μηρούς, από παλιότερο χτύπημα. Μου είπε ότι το πιθανότερο είναι να χρειαστώ εγχείρηση, για την τοποθέτηση μεταλλικών στηριγμάτων. Και αν σου δώσανε κάποιο χρονοδιάγραμμα επαναφοράς. Ευχαριστώ.
Λεωνίδας
12/12/2006, 18:24
welcome back απομινάρα (εκ του αποκαΐδι και του μινάρα) :lol: :lol:
άντε γλήγορα να σε ξαναδούμε μάχιμο :wave2: :wave2: :wave2:
GIXXERAKIAS
12/12/2006, 18:58
Bρε βρε καλως τον!!!Περαστικα βρε Λαμπρο και αγυριστα να ναι πολυ χαρηκα που εισαι οκ!Αντε βρε ολα θα φτιαξουν και με εντατικη moto.grο θεραπεια τουλαχιστον 12 ωρες την μερα θα επανελθεις πληρως στο πιτσ φυτιλι:winka:
:beer: :beer: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:
makis206
12/12/2006, 19:05
Μάγκες γεια σας..
Μπράβο !
Και την αβαταρίνα σου την κρατάς ακόμα με το μαύρισμα του καλοκαιριού βλέπω :lol: :lol:
Κι αγύριστα παλαβέ, περιμένω να μου ζαλίσεις τα παπ@ρι@ πάλι μόλις βολτάρεις για πρώτη φορά το Φέϊζερ με τη Ρέμους πάνω.. :cry: :lol:
Τα λέμε σύντομα :beer: :beer: :wave2:
DimChios
12/12/2006, 19:12
........περιμένω να μου ζαλίσεις τα παπ@ρι@ πάλι μόλις βολτάρεις για πρώτη φορά το Φέϊζερ με τη Ρέμους πάνω.. :cry: :lol:
Τα λέμε σύντομα :beer: :beer: :wave2:
makis206
12/12/2006, 22:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Μη γελάς !
Θα προωθώ σε σένα τα πιμί του ν'απαντάς !:evil:
:lol: :beer: :rotflmao:
fantacid
13/12/2006, 00:00
Ωραιος ψηλε!
τα ασχημα περασαν,τωρα καθε μερα κ καλυτερα!!!!
αντε γιατι το σουκου παμε για 5Χ5 αλα μοτο.γρ !!
Chemical
13/12/2006, 02:51
Μέσα στη Ζωή όλα.
Καλή αναρρωση και μακριά από τέτοια για όλους!!!
Kαλως ήρθες και πάλι!!!
:wave2: :beer: :beer: :beer:
Μάγκες γεια σας..
Πάντα όρθιοι όλοι..
υπομονη και δυναμη θελει ρε μλκ....θα το ξεπερασεις ελπιζω γρηγορα!!!!
:beer: :beer: :beer: :beer:
Που σε Λαμπρο,ολα καλυτερα?
Μηπως να σου στειλω photo καμια νεα τσουπα να μας θυμηθεις λιγακι?:beer:
περαστηκα και απο μενα αν και το ειδα λιγο αργα το ποστ
καλη αναρωση βασικα και ολα τα αλλα σιγα σιγα θα επανελθουν