View Full Version : Γενικό chat για CBF-250
Σελίδες :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
ΚΑι τι πηρες? Η δεν πηρες τιποτα?
Το καλο του ειναι οτι ειναι φθηνη μετακινιση και ανετη μεσα στην πολη
Alchimistis
04/12/2006, 17:04
Κοιτα την υπογραφή μου...:D
περι tuning ο λογος οποτε να μαι και εγω!!!λοιπον πιστεβω οτι δεν δεν αξιζει για 10 χιλιομετρα παραπανο να πιραξουμε οτιδιποτε!πολλα λεφτα και τα αποτελεσματα δεν θα ικανοποιουν.ασ πουμε στο youtube παιζει ενα video με ενα cbf 299 κιβυκα το οποιο πιανει 150 -155 κατι τετοιο.εγω δεν εντιπωσιαζομαι.Ξερω οτι παιζει ενα κιτ το οποιο ειναι για αλλο μιχανακι της χοντα και μπαινει στο cbf και το κανει 33 αλογα και κοστιζει 600ε.αλλα δεν νομιζω να αξιζει ρε παιδια εκτος αν σκοπευτεαι να μην το δωσετε τα επομενα 3 χρονια...οσο για εξατμισεις περα απο τις handmade που αναφερθηκαν ποιο πανω δεν νομιζω επισιμα να κικλοφορει τιποτα αλλο.εγω απο τον παπαγιαννη η κατι τετοιο στον πειραια εβαλα το τελικο ακραποωιτσ με handmade λαιμο.απο οτι μου λεει το παιδι που το ειχαι η διαφορα (περα απο τον ηχο που ειναι απιστευτος) ειναι οτι η μηχανη ειναι η μερα με την νυχτα.κοστισε γυρω στα 600ε.αφτα.
ο ενας hornet,o allos gsr,του χρονου το πολυ θα παρω gsxr αει σιχτιρ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kenai
περι tuning ο λογος οποτε να μαι και εγω!!!λοιπον πιστεβω οτι δεν δεν αξιζει για 10 χιλιομετρα παραπανο να πιραξουμε οτιδιποτε!πολλα λεφτα και τα αποτελεσματα δεν θα ικανοποιουν.ασ πουμε στο youtube παιζει ενα video με ενα cbf 299 κιβυκα το οποιο πιανει 150 -155 κατι τετοιο.εγω δεν εντιπωσιαζομαι.Ξερω οτι παιζει ενα κιτ το οποιο ειναι για αλλο μιχανακι της χοντα και μπαινει στο cbf και το κανει 33 αλογα και κοστιζει 600ε.αλλα δεν νομιζω να αξιζει ρε παιδια εκτος αν σκοπευτεαι να μην το δωσετε τα επομενα 3 χρονια...οσο για εξατμισεις περα απο τις handmade που αναφερθηκαν ποιο πανω δεν νομιζω επισιμα να κικλοφορει τιποτα αλλο.εγω απο τον παπαγιαννη η κατι τετοιο στον πειραια εβαλα το τελικο ακραποωιτσ με handmade λαιμο.απο οτι μου λεει το παιδι που το ειχαι η διαφορα (περα απο τον ηχο που ειναι απιστευτος) ειναι οτι η μηχανη ειναι η μερα με την νυχτα.κοστισε γυρω στα 600ε.αφτα.
ο ενας hornet,o allos gsr,του χρονου το πολυ θα παρω gsxr αει σιχτιρ...
Εγώ δεν σκοπεύω να το δώσω τουλάχιστον για 5 χρόνια. Για την δουλειά που το θέλω είναι τέλειο!
5-10 χιλιομετράκια όμως και καλύτερο άνοιγμα δεν θα με χάλαγαν καθόλου! Βέβαια 600Ευρώ μου φαίνονται πάρα πολλά. Μάλλον θα περιμένω λίγο μήπως βγεί έτοιμη εξάτμιση απο τις γνωστές μάρκες. Σίγουρα θα είναι φθηνότερη.
:wave2: :wave2: :wave2:
και ποιο είναι αυτό το κιτ ρε παιδιά?
Α, και κάτι άλλο, σύντομα θα καθαρίσω λίγο αυτό το ποστ, οπότε μη στεναχωρεθείτε
tha matho perissoteres leptomereis peri kit kai tha enimeroso!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kenai
tha matho perissoteres leptomereis peri kit kai tha enimeroso!
Αναμένουμε!
:wave2: :wave2: :wave2:
Καλημέρα! Οπως είχα υποσχεθεί, έκοψα λίγο το chat.
Ναι, λιγουλάκι, όσο πατάει η γάτα :p
450 posts λείπουν :dizzy:
και τι πειράζει? chat θεωρείται ότι είναι. :wave2:
manolis1980
12/12/2006, 14:49
Einai kaneis edo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Λεωνίδας
12/12/2006, 14:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από manolis1980
Einai kaneis edo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :look: :look:
manolis1980
12/12/2006, 14:54
Ti leei tha mou pei kaneis an axizi na alaxo kampana kai kampanaria????????????/
Λεωνίδας
12/12/2006, 14:57
άλλαξε, τσάμπα είναι
και ο Γεωργούσης και ο Παπαγεωργίου την αλλάζουν στην εγγύηση
πόσα χλμ έχεις;
μπορείς να γράφεις μήπως με ελληνικά αν θες :D
:wave2:
manolis1980
12/12/2006, 15:08
Poioi einai aytoi pe file?ego eimai apo Thessaloniki!ta elinika ta grafo arga
Λεωνίδας
12/12/2006, 15:09
για Θεσσαλονίκη δεν ξέρω
πάρε σβάρνα τα εξουσιοδοτημένα
πίεσέ τους να το ψάξουν αν δε βρεις κανένα...
και εδώ αρχικά δεν ήξεραν τίποτα :rolleyes:
αλλά τώρα την αλλάζουν :D
manolis1980
12/12/2006, 15:16
xereis den mporo katholou ma katholou otan leo tis dikaiologies:confused: :confused: :confused: :confused: Epidi asholoume xronia me ta mixanokinita exo mathei ta panta sxedon,entaxi eipame then eimai kai o THEOS kai katalavaino tis mparoufesapo kmh.
manolis1980
12/12/2006, 15:43
ti egine re xathikes??
Λεωνίδας
12/12/2006, 15:52
δε χάθηκα αλλά δεν έχω τι άλλο να σου πω :sick:
το πρόβλημα της καμπάνας είναι γνωστό και η αλλαγή γίνεται δωρεάν στην εγγύηση
αν είναι γραμμή της Honda ή αν το πίεσαν και το κατάφεραν συγκεκριμένα συνεργεία, δεν το ξέρω :(
manolis1980
12/12/2006, 21:50
to proto servis sta 5000 kmh poso kostizei re paidia?
σοβαρευτείτε και ξεκολάτε. Μπορείτε να ξεκατινιαστείτε με π.μ.
Μανόλη ψάξε λίγο τις δυο σελιδούλες των cbf, και θα βρεις για σέρβις πολλά πράγματα. Και για να μην κουράζεσαι, είναι εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=31360)
μόλις στην πρώτη σελίδα.... λίγο πιο κάτω από εκεί που τελειώνουν τα στίκυ....
Μην κάνετε σαν παιδιά, όλοι οι καλοί χωράτε.
Ευχαριστώ :beer:
manolis1980
13/12/2006, 21:49
Ela re min ta perneis sovara, ayta einai gia na gelame!eyharisto pantos pou me katatopises :beer:
Λεωνίδας
13/12/2006, 21:52
An den kolouses re villy tha mas egrafes epitelous kai tin apantisi stin erotisi pou kaname (tin trela mou mesa) Σε παρέπεμψε εδώ
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=31360&perpage=40&pagenumber=1
manolis1980
13/12/2006, 22:10
re sy apokatanalosis pos ta pas?
Λεωνίδας
13/12/2006, 22:50
re sy apokatanalosis pos ta pas? Ελπίζω να βγάλεις άκρη :wave2:
Υ.Γ. όλα αυτά ήταν στην πόλη (έχουμε καιρό να βγούμε βόλτα :( )
71961
manolis1980
13/12/2006, 23:17
re pola kes mipos tin spas? ego tora exo 4000khm (tin pira ton aygousto)kai me ena rezervouar xoris tin rezerva, to kalokairi ekana 420~440khm.Tora epidi exei perisoteri ora zestama tin kano 340~360kmh.xrisimopio shell vpower racing 1,195 euro kai kano alages taxititon stis 5000~6500 rpm!
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
σοβαρευτείτε και ξεκολάτε. Μπορείτε να ξεκατινιαστείτε με π.μ.
Μανόλη ψάξε λίγο τις δυο σελιδούλες των cbf, και θα βρεις για σέρβις πολλά πράγματα. Και για να μην κουράζεσαι, είναι εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=31360)
μόλις στην πρώτη σελίδα.... λίγο πιο κάτω από εκεί που τελειώνουν τα στίκυ....
Μην κάνετε σαν παιδιά, όλοι οι καλοί χωράτε.
Ευχαριστώ :beer:
:confused: :confused: :confused:
Έκανα κάτι και δεν το ξέρω; Μάλλον δε κατάλαβε την χρήση των λινκς!
:confused: :confused: :confused:
to proto servis sta 5000 kmh poso kostizei re paidia?
έχεις πμ (προσωπικό μήνυμα)!
re pola kes mipos tin spas? ego tora exo 4000khm (tin pira ton aygousto)kai me ena rezervouar xoris tin rezerva, to kalokairi ekana 420~440khm.Tora epidi exei perisoteri ora zestama tin kano 340~360kmh.xrisimopio shell vpower racing 1,195 euro kai kano alages taxititon stis 5000~6500 rpm!
Δεν θα πρέπει να το ζορίζεις καθόλου για να σου βγάζει τόσα πολλά χλμ!
Εγώ βάζω shell v-power, αλλαγες ταχυτήτων στις 7000-7500 rpm, γρήγορη οδήγηση συνήθως πάνω από 8000 rpm, και μου βάζει 300 χλμ. Με ρεζέρβα 340, ίσως και παραπάνω γιατί δεν έμεινα :D .
ΥΓ: Δεν νομίζω να συμφέρει η racing! Η διαφορά στην τιμή είναι πολλή μεγάλη από την v-power πόσο δε μάλλον από την απλή, και δεν σου προσφέρει πολλά παραπάνω χλμ. Εγώ βάζω v-power με 0.90, η απλή έχει 0.83!
Δες:
έστω ότι βάζεις 15 λίτρα για να γεμίσει (δηλ. έχει μπεi σε ρεζέρβα και έχει μείνει μέσα 1 λίτρο)
Shell Απλή: 0.83Ε*15λίτρα=12.45 Ευρώ
Shell V-power: 0.90Ε*15λίτρα=13.50 Ευρώ
Shell V-power Racing: 1.195Ε*15λίτρα=17.925 Ευρώ :eek:
Σε κάθε γέμισμα πληρώνεις 4.5 Ευρώ περισσότερα από μένα :eyepop: , ή αλλιώς, εσύ γεμίζεις 3 φορές ενώ με τα ίδια λεφτά εγώ γεμίζω 4!
Λεωνίδας
14/12/2006, 08:35
re pola kes mipos tin spas? ego tora exo 4000khm (tin pira ton aygousto)kai me ena rezervouar xoris tin rezerva, to kalokairi ekana 420~440khm.Tora epidi exei perisoteri ora zestama tin kano 340~360kmh.xrisimopio shell vpower racing 1,195 euro kai kano alages taxititon stis 5000~6500 rpm! Ε κάτσε 5000~6500 αλλαγές :confused:
Anyway έχω κάνει 2.115χλμ με 102 λίτρα - όλα στην Αθήνα - λίγα είναι; Έχω και τα κιλάκια μου :rolleyes:
SnakeMJK
14/12/2006, 14:10
Η κατανάλωση είναι στάνταρ... 10 ευρώ ~ 190-210χλμ (ανάλογα την βενζίνη και την τιμή της!)
Αλλαγές αποκλειστικά στα κόκκινα :p
manolis1980
14/12/2006, 15:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Ε κάτσε 5000~6500 αλλαγές :confused:
Anyway έχω κάνει 2.115χλμ με 102 λίτρα - όλα στην Αθήνα - λίγα είναι; Έχω και τα κιλάκια μου :rolleyes: Ego mesa stin Thessaloniki ta kano kai epidi foularo kathe fora einai metrimeno apo emena oti me 14litra pou einai xoris rezerva tora kano 360kmh. oi alages sou fanikan xamila i psila giati den katalava?
Λεωνίδας
14/12/2006, 15:19
Ego mesa stin Thessaloniki ta kano kai epidi foularo kathe fora einai metrimeno apo emena oti me 14litra pou einai xoris rezerva tora kano 360kmh. oi alages sou fanikan xamila i psila giati den katalava? χαμηλά :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
Η κατανάλωση είναι στάνταρ... 10 ευρώ ~ 190-210χλμ (ανάλογα την βενζίνη και την τιμή της!)
Αλλαγές αποκλειστικά στα κόκκινα :p
Και εγώ κάπου εκεί έπαιζα!
manolis1980
14/12/2006, 15:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από villy
Δεν θα πρέπει να το ζορίζεις καθόλου για να σου βγάζει τόσα πολλά χλμ!
Εγώ βάζω shell v-power, αλλαγες ταχυτήτων στις 7000-7500 rpm, γρήγορη οδήγηση συνήθως πάνω από 8000 rpm, και μου βάζει 300 χλμ. Με ρεζέρβα 340, ίσως και παραπάνω γιατί δεν έμεινα :D .
ΥΓ: Δεν νομίζω να συμφέρει η racing! Η διαφορά στην τιμή είναι πολλή μεγάλη από την v-power πόσο δε μάλλον από την απλή, και δεν σου προσφέρει πολλά παραπάνω χλμ. Εγώ βάζω v-power με 0.90, η απλή έχει 0.83!
Δες:
έστω ότι βάζεις 15 λίτρα για να γεμίσει (δηλ. έχει μπεi σε ρεζέρβα και έχει μείνει μέσα 1 λίτρο)
Shell Απλή: 0.83Ε*15λίτρα=12.45 Ευρώ
Shell V-power: 0.90Ε*15λίτρα=13.50 Ευρώ
Shell V-power Racing: 1.195Ε*15λίτρα=17.925 Ευρώ :eek:
Σε κάθε γέμισμα πληρώνεις 4.5 Ευρώ περισσότερα από μένα :eyepop: , ή αλλιώς, εσύ γεμίζεις 3 φορές ενώ με τα ίδια λεφτά εγώ γεμίζω 4! Den to metras sosta giati prepei na to metras me ta kmh. P.X kanoume mia diadromi 1050kmh me ta dedomena pou kes tha gemisis 3 1/2 fores diladi an to kanoume epi 15 (opos eipes) mas kanoun 52.5litra opote (52.5 X 0.90euro=47.25euro). tora me ta dikamou dedomena tha gemiso 3 fores 3X15=45 (45X1.195=53.775). to paradigma to parethesa gia na sou dixo ton sosto ypologismo tou kostous kai oxi oti mou erxetai pio fthina i racing!tin racing tin xrisimopoio epidi exei 100 oktania kai oxi gia oikonomiakai skeftome na tin vazo mexri ta 10000kmh !:winka:
manolis1980
14/12/2006, 15:32
χαμηλά :D re sy poio psila tha arxisi to moter tou pou ego to leo (to diamanti mou) diladi alages pano apo tis 7000~7500 na roufaei to ladaki tou eno me ton xirismo pou to kano den troei stagona!
Λεωνίδας
14/12/2006, 15:54
re sy poio psila tha arxisi to moter tou pou ego to leo (to diamanti mou) diladi alages pano apo tis 7000~7500 na roufaei to ladaki tou eno me ton xirismo pou to kano den troei stagona! :confused: :confused: :confused: says who
manolis1980
14/12/2006, 16:40
:confused: :confused: :confused: says who e ama einai etsi alazei to thema.
dostis na katalavei!!!!!!!!!!1:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
Den to metras sosta giati prepei na to metras me ta kmh. P.X kanoume mia diadromi 1050kmh me ta dedomena pou kes tha gemisis 3 1/2 fores diladi an to kanoume epi 15 (opos eipes) mas kanoun 52.5litra opote (52.5 X 0.90euro=47.25euro). tora me ta dikamou dedomena tha gemiso 3 fores 3X15=45 (45X1.195=53.775). to paradigma to parethesa gia na sou dixo ton sosto ypologismo tou kostous kai oxi oti mou erxetai pio fthina i racing!tin racing tin xrisimopoio epidi exei 100 oktania kai oxi gia oikonomiakai skeftome na tin vazo mexri ta 10000kmh !:winka:
Διαφωνώ...
Δεν μπορείς να συγκρίνεις 2 πράγματα χωρίς να κρατάς τους υπόλοιπους παράγοντες σταθερούς. Δηλαδή για να συγκρίνεις το κόστος της απλής, της V-power και της V-power Racing θα πρέπει να κινείσαι με τους ίδιους ρυθμούς για να βγάλεις συμπέρασμα. Δεν συγκρίνεις διαφορετικές συμπεριφορές αναβατών. Που σημαίνει ότι για να έχεις απολύτως σωστές μετρήσεις πρέπει μόνος σου να γεμίσεις 1 φορά απλή, 1 V-power και 1 V-power Racing γιανα δεις πόσα χιλιόμετρα σου βγάζει η κάθε μία και μετά βγάζεις το κόστος ανα χλμ.
Με άλλα λόγια αν βάλεις εσύ V-power, με τον ρυθμό που οδηγάς θα καίς πολύ λιγότερη βενζίνη απ'ότι εγώ, άρα η διαφορά στην τιμή θα είναι μεγαλύτερη απ'αυτή που υπολόγισα πρίν.
Τώρα βαριέμαι να κάνω τους υπολογισμούς...
Αλλά αφού δεν σε ενδιαφέρει το κόστος ΟΚ, πάω πασο.
manolis1980
15/12/2006, 09:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από villy
Διαφωνώ...
Δεν μπορείς να συγκρίνεις 2 πράγματα χωρίς να κρατάς τους υπόλοιπους παράγοντες σταθερούς. Δηλαδή για να συγκρίνεις το κόστος της απλής, της V-power και της V-power Racing θα πρέπει να κινείσαι με τους ίδιους ρυθμούς για να βγάλεις συμπέρασμα. Δεν συγκρίνεις διαφορετικές συμπεριφορές αναβατών. Που σημαίνει ότι για να έχεις απολύτως σωστές μετρήσεις πρέπει μόνος σου να γεμίσεις 1 φορά απλή, 1 V-power και 1 V-power Racing γιανα δεις πόσα χιλιόμετρα σου βγάζει η κάθε μία και μετά βγάζεις το κόστος ανα χλμ.
Με άλλα λόγια αν βάλεις εσύ V-power, με τον ρυθμό που οδηγάς θα καίς πολύ λιγότερη βενζίνη απ'ότι εγώ, άρα η διαφορά στην τιμή θα είναι μεγαλύτερη απ'αυτή που υπολόγισα πρίν.
Τώρα βαριέμαι να κάνω τους υπολογισμούς...
Αλλά αφού δεν σε ενδιαφέρει το κόστος ΟΚ, πάω πασο.
:wave2: tora to eipes sosta.pragmati ayto prin den to skeftika. pragmati ama skefto to kostos, me tin apli tha kaio ta misa:beer:
Alexander
02/01/2007, 13:12
Σήμερα προσπάθησα να βάλω μπροστά το μηχανάκι μετά από 6 μήνες. Είχα βγάλει τον αρνητικό πόλο της μπαταρίας βέβαια. Πήρε το άτιμο μετά από κανά 5άρι μιζιές... Με συγκίνησε πανάθεμά το... :bawl:
Έβγαλα πάντως τη μπαταρία εντελώς για να τη δώσω σε ένα φίλο να τη φορτίζει μέχρι να επιστρέψω Αθήνα να του πετάξω τα μάτια πάλι...
Α ρε ΕΣ τι μας κάνεις...
Να περνάτε καλά μάγκες...
Α ! και καλή χρονιά... χεχε... :beer:
Φανταρος εισαι? Eγω θα φυγω σε ενα μηνα, και δεν ξερω αν εκτος απο την μπαταρια πρεπει να αδιασω και την βενζινη?
Λεωνίδας
02/01/2007, 18:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
Φανταρος εισαι? Eγω θα φυγω σε ενα μηνα, και δεν ξερω αν εκτος απο την μπαταρια πρεπει να αδιασω και την βενζινη? Στα τεχνικά :D
Και'γω σήμερα το έβαλα μπρος μετά από 11 ολόκληρες ημέρες αυτοκινητάδας στην πατρίδα...
Ωραία αίσθηση να παίρνει με την 1η :D
Και η επιστροφή από τη δουλειά μου θύμισε Κυριακάτικη ανοιξιάτικη επιστροφή (χρώματα ηλιοβασιλέματος στον ουρανό, καλή θερμοκρασία, όχι πολλή κίνηση)... [βρε λες να θέλω βόλτα :rolleyes: ]
Alexander
02/01/2007, 23:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
Φανταρος εισαι? Eγω θα φυγω σε ενα μηνα, και δεν ξερω αν εκτος απο την μπαταρια πρεπει να αδιασω και την βενζινη?
Ναι, υπηρετώ τη μαμά πατρίδα...
Εγώ δεν είχα κάνει τίποτα με τη βενζίνη και απ'ότι φάνηκε δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα.
Πάντως τώρα γύρισα την πεταλούδα της βενζίνης στη θέση OFF και το άφησα να κάψει ότι είχε στην αντλία...
Το είχα δει που το έκαναν και είπα να το κάνω κι εγώ... Θα δείξει...
Άλλωστε ελπίζω να μην την αφήσω για πολύ ακόμα σε αχρηστία...
:beer:
εχω ακουσει οτι η βενιζη μετα απο 50 μερες κατι πιανει, βεβαια δεν ξερω αν ισχυει. Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα βγαλω την μπαταρια.
Το παρακάτω είχα πάρει σαν απάντηση στο παρόν φόρουμ από τον motoforever, όταν θέλησα και εγώ να μάθω πως διαμορφώνουμε το όχημα μας, σε περίπτωση μακροχρόνιας απουσίας:
1. Βάζεις ένα τούβλο κάτω απο την ποδιά ώστε να μην πατάνε κάτω οι ρόδες, και βγάζεις λιγο αερα απο τα λάστιχα να μην είναι τσίτα..
2. αλλάζεις λάδια όταν το χρησιμοποιείς και όταν το αφήνεις..(δεν είναι μεγάλο κόστος αφου μιλαμε για παπι)
3. η μπαταρία εκτος της μοτοσυκλέτας ώστε να την φορτίζεις πριν την τοποθετήσεις πανω.
4. και ένα κάλυμμα δεν θα ήταν ασχημα (αλλά δευτερεύον )
ελπίζω να βοήθησα
SnakeMJK
20/01/2007, 15:03
Εγώ μόλις γύρισα μετά από 6 μήνες παραμεθόριο... Φυσικά το μωρό cbf ήταν μαζί μου!
ωραίος ρε! Και δε σου το έπαιρναν οι λοχίες? Τώρα για πού είσαι? Εγώ μπαίνω το Μάη. Ακουσες τίποτα για αύξηση θητείας?
Λεωνίδας
21/01/2007, 00:18
ωραίος ρε! Και δε σου το έπαιρναν οι λοχίες? Τώρα για πού είσαι? Εγώ μπαίνω το Μάη. Ακουσες τίποτα για αύξηση θητείας? έλεος με αυτή την αρβύλα ρε παιδιά :bigcry:
ego beno se 20 meres. ante oli sto madri...
SnakeMJK
21/01/2007, 10:41
Είμαι δόκιμος, οπότε δεν νομίζω να μπορούσε να με αγγίξει κανάς λοχίας :cool:
Για τη θητεία, προσωπικά πιστεύω ότι μόνο κ μόνο για θέματα πολιτικού κόστους και εκλογών, δεν θα αυξηθεί ποτέ! Αλλά ούτε και θα μειωθεί.
Γεια σου κυριε δοκιμε:wave2:
Άντε καλή μετάθεση και γρήγορα πολίτης SnakeMJK!
Καλή θητεία oulas!!!
Υπομονή johnpan...!!!
ΥΓ: Η θητεία δεν αλλάζει από την μία μέρα στην άλλη, επειδή το είπε ένας υπουργός και διέρευσε στα κανάλια!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Γεια σας και απο μενα
θα επανελθω στο θεμα των εξατμισεων !
Τελικα υπαρχει καποια αφτερμαρκετ εξατμιση για το μηχανακι εκτος απο αυτην (http://www.springdragon.gr/street.htm) ?
Αυτην την εχει βαλει κανεις να μας πει την γνωμη του ?(επιδοσεις, ηχο, κτλ)
Χρειαζεται και καποιο ρυθμισμα στην εισαγωγη ?
Καπου πηρε το ματι μου στο φορυμ καποιον που εβαλε μια ακραποβιτσ
(μπορει να μας πει την γνωμη του)
Παντως ειδα (http://www.arrow.it/eng/ricercaprodotti/details_pro.asp?id=693) στο site της Arrow οτι βγαζει ολοκληρο συστημα για το cbr125.
Το τελικο μονο υπαρχει πιθανοτητα να κανει στη δικια μας?
:wave2: :wave2:
Τη καλησπέρα μου σε όλους
Συγνώμη για το άσχετο....
Σήμερα παρέλαβα τη νέα μου μηχανή. Μια CBF 250 και καθότι βιαστικός για να τη καβαλήσω, ξέχασα να ρωτήσω πως ανοίγει η σέλα.
Μήπως μπορεί κάνεις να βοηθήσει;
Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
Τη καλησπέρα μου σε όλους
Συγνώμη για το άσχετο....
Σήμερα παρέλαβα τη νέα μου μηχανή. Μια CBF 250 και καθότι βιαστικός για να τη καβαλήσω, ξέχασα να ρωτήσω πως ανοίγει η σέλα.
Μήπως μπορεί κάνεις να βοηθήσει;
βάζεις το κλειδί στην κλειδαριά του κράνους, το περιστρέφεις για να απασφαλίσει (δε θυμάμαι προς ποια πλευρά, δοκίμασε σιγά σιγά) και μετά τραβάς προς τα κάτω το μοχλό που είναι στην πίσω πλευρά της κλειδαριάς του κράνους. θα ακούσεις ενα κλικ, πιάνεις μετά τη σέλα από το πίσω της μέρος και τη σηκώνεις.
Σ' ευχαριστω πολύ!!!
Παω να το δοκιμασω...
Καλησπερα παιδια,ειμαι εδω και εναμιση χρονο κατοχος του εργαλειου και ειμαι πολυ ευχαριστημενος ,παρολα τα γνωστα προβληματα,ρελαντι και κιβωτιου που ειδα οτι ταλαιπωρουν και αλλουσ κατοχους.Το τελευταιο καιρο ψαχνομαι να σπωξω καποια χρηματα πανω του,πρωτα η εξατμιση με καποια χειποιητη αφου δεν υπαρχει αλλη λυση, σε αυτο που θα ηθελα βοηθεια σας ειναι αν καποιος απο εσας εχει βρει καποιο ελευθερο φιλτρο αφου οσο και να εψαξα δεν βρεικα κατι αλλο(περιμενω απαντηση απο την Green air filters αν εχει κατι ή αν ταιριαζει απο το 500αρι).Επισης ακουσα οτι μπορει να κατασκευαστει και χειροποιητο φιλτρο,εχει ακουσει κανει κατι τεοιο??
Παντως βλεπω πεσμενη την κινηση στο forum,τι εγινε τα πουλησατε ολοι??:sad: :sad:
δεν τις πουλήσαμε, απλά τα μάθαμε όλα! :rotflmao:
Αν θες αγοραστή για την εξάτμιση μαμά, έχε με υπόψην
Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση...
Μικρά λευκά φλασάκια υπάρχουν; Κι ναι, που;
Ευχαριστώ
δεν τις πουλήσαμε, απλά τα μάθαμε όλα! :rotflmao:
Αν θες αγοραστή για την εξάτμιση μαμά, έχε με υπόψην
Τα μαθατε ολα??Τιποτα για κανενα ελευθερο φιλτρακι μηπως ακουσατε??Μηπως βρεικατε και πως λυνουμε το προβλημα με το ρελαντι??
Οκ εγω τελος του μηνα λεω να την αλλαξω οποτε ενημερωνω αν ενδιαφερεσαι ακομα.
παιδιά καλησπέρα!!!!από βδομάδα περιμένω το cbf 250.....όπως καταλαβαίνετε είμαι καινούργιος στο χώρο.ενδιαφέρομαι για τοποθέτηση εξάτμισης.το μόνο που βρήκα είναι της spring and dragon,γύρω στα 200 εύρωπουλα....την έχει τοποθετήσει κάποιος από εσάς????υπάρχει κάτι άλλο στην αγορά?????
Υπάρχει και ακράπα, νομίζω κάποιος εδώ μέσα έχει βάλει...
δες αυτά προς το παρόν
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=26080
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=23494
O kenai έχει ακράπα, αλλά άλλαξε όλο το λαιμό για να μπεί.
clockwork
31/03/2007, 16:47
Αν και πέφτω πάνω σε θέμα για εξατμίσεις τώρα, θέλω να πω τον πόνο μου...
Πήγα σήμερα και την είδα από κοντά, ολόμαυρη, πανέμορφη, έχω ψιλοκαταλήξει στο θέμα του κρανακίου και του μπουφάν και κοντεύω να τρελαθώ.
Εσείς, που όλο και κάποια εμπειρία θα έχετε, τί έχετε να πείτε για το θέμα της πληρωμής?(για το κράνος και το μπουφάν τα έχω ήδη βάλει στην άκρη)
Η πίκρα μου είναι η εξής...Δεν θέλω ρε γαμώτο να χρωστάω σε τράπεζα!Τις μισώ τις τράπεζες...και για να μην μεσολαβήσει τράπεζα, θέλει 2000 ευρώ μπροστά. Αλλά από την άλλη δεν ψήνομαι να πληρώνω δόσεις για όλη μου την ζωή!
Τα νεύρα μου!!!
αν έχεις υπομονή κάτσε μάζεψέ τα.... :ZZZ: αλλιώς πάρε μεταχείρα με λίγα χιλιόμετρα, ή πάρε δάνειο... δε γίνεται αλλιώς... Δες και τα προσωπικά σου μυνήματα :smokin:
Alchimistis
31/03/2007, 18:38
H τράπεζα φίλε μου είναι αναγκαίο κακο, ειδικά αν ξέρεις οτι θα αργήσεις πολύ να μαζέψεις τα χρήματα...
Ασε έχει καει η γούνα μας με τις δόσεις αλλά χαλάλι ρε γμτ για την αίσθηση που σου δίνει η μηχανή...
It's up to you!
Οτι και να κάνεις καλές αγορές
Λεωνίδας
31/03/2007, 18:39
αν έχεις υπομονή κάτσε μάζεψέ τα.... :ZZZ: αλλιώς πάρε μεταχείρα με λίγα χιλιόμετρα, ή πάρε δάνειο... δε γίνεται αλλιώς... Δες και τα προσωπικά σου μυνήματα :smokin: το πουλάς και συ; :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
το πουλάς και συ; :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
όχι, κάτι κακό για μια τράπεζα του είπα...
Δεν το πουλάω, έχω ακόμα να μάθω πολλά. Άλλωστε χωρίς πίστα κοντά μου τι να το κάνω ένα μεγαλύτερο?
Όταν / αν μάθω να το πηγαίνω όπως του αξίζει τότε θα το αλλάξω. Η αν χρειαστώ λεφτά για το εντούρο που θέλω...
Λεωνίδας
07/04/2007, 18:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από thomas-salonika
kalispera paidia! eimai o thomas apo 8essaloniki 20 etwn kai odigw amaksi ton teleuteo xrono.. exw mazepsei ta lefta gia to diploma kai goustarw poli asxima na vgalw to diploma tis mhxanis! grafw se auto to forum giati goustarw poli ti cbf 250 an kai den kserw mporw na parw 250 sta 20? stin arxi skeftomoun gia cbr alla mono kala logia den akouw.. vasika den 8a to krupsw alla fovame giati eimai odhgos kai vlepw ka8e mera poso mlkes odhgoi uparxoun kai den prosexoun tis mhxanes kai deuterwn ti pisteuete oti 8a eprepe na parw gia na min kindineuw san neos odigos alla na vgalw to pswnio mou na to xarw kai na ma8w!!? euxaristw (episis simferei na parw metaxeirismeni? emena den mou paei kai poli) Κατ' αρχήν καλώς ήρθες!
Το δίπλωμα που μπορείς να βγάλεις στα 20 (το Α1) σε καλύπτει για CBF250.
Για να μην κινδυνεύεις θες οπωσδήποτε κράνος, μπουφάν, γάντια και μπότες (υπολόγισε τουλάχιστον 500? :sick: :sick: )
Επίσης θα χρειαστείς τύχη (δεν πωλείται) και τα μάτια σου 14 στο δρόμο :D
Τώρα για καινούριο / μεταχειρισμένο ... επειδή όπως οι περισσότεροι εδώ θα το βαρεθείς μάλλον σύντομα και θα θες μεγαλύτερο, αν βρεις κάποιο μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση ίσως να αξίζει περισσότερο. Δικό σου θέμα πάντως :wave2:
βλέπω ότι με πρόλαβε κάποιος συνάδερφος, και πολύ σωστά αυτή η κουβέντα συνεχίζεται ΕΔΩ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=37908)
Καλησπέρα
Είμαι στα 600χλμ(περίπου) και διαπίστωσα ότι το καπάκι των λαδιών (από πάνω ο μετρητής) ξεβιδώθηκε και βγήκαν λάδια. Απ' ότι είδα τώρα είναι κάπου στη μέση τα λάδια. Επειδή είναι ακόμη στο στρώσιμο θα ήθελα να του συμπληρώσω μερικά. Ξέρει κανείς τι λάδια φοράει από τη μάνα της η μηχανή; Μη της βάλω άλλα και τα κάνω κοκτέιλ!!!
Επίσης μπορείτε να προτείνεται κανένα καλό σπρέι για την αλυσίδα. Θέλω να τη πλύνω αλλά δε το κάνω γιατί δεν έχω πάρει ακόμη σπρέι για να τη λαδώσω μετά το πλύσιμο.
Υ.Γ. έχω ένα Rock Oil Chain Lube (πράσινο μπουκάλι) από ένα Yamaha που είχα πριν. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό (και είναι και στα τελευταία του)
Για σπρέι αλυσίδων μπορείς να διαβάσεις τα σχετικά στα τεχνικά (http://www.moto.gr/forums/forumdisplay.php?forumid=14) με λίγο ψάξιμο θα βρεις αρκετά.
Τα λάδια που έχει συνεργασία φέτος η Honda είναι agip, λογικά αυτά θα έχεις μέσα, και μάλλον ημισυνθετικά 10-40. Ρώτα όμως καλύτερα από εκεί που την πήρες γιατί ο κάθε μαγαζάτορας μπορεί να βάλει ότι μάρκα πουλάει.
Σ' ευχαριστώ για την άμεση απάντηση :)
2 μηνών μηχανή και έκοψε ντίζα συμπλέκτη!!!!!!!! Αν είναι δυνατόν!!!!!!
Πόσα θέλουν να μας τρελάνουν στη Honda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2 μηνών μηχανή και έκοψε ντίζα συμπλέκτη!!!!!!!! Αν είναι δυνατόν!!!!!!
Πόσα θέλουν να μας τρελάνουν στη Honda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλά, έχω ακούσει (και ζήσει) πάρα πολλά... αυτό όμως πρώτη φορά!!!
Λεωνίδας
12/05/2007, 12:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
Καλά, έχω ακούσει (και ζήσει) πάρα πολλά... αυτό όμως πρώτη φορά!!! Ε θα βγει και κάποιο ελαττωματικό εξάρτημα μία στο τόσο νομίζω :rolleyes:
Και' γω είχα πάρει ένα δίσκο γνωστής (πολύ γνωστής) μάρκας και δε δούλευε το MBR ... Με ταλαιπώρησε 1 μέρα μέχρι να το καταλάβω (τι φταίει) αλλά μου τον άλλαξαν στην εγγύηση.
C'est la vie :wave2:
Ναι δεν λέω θα βγει και κάποιο ελλατωματικό... αλλά ξέρεις τι είναι να κουβαλάς τη μηχανή με τα χέρια στις 3 τα ξημερώματα!!! :cry: :cry: :cry:
Λεωνίδας
12/05/2007, 19:33
Ναι δεν λέω θα βγει και κάποιο ελλατωματικό... αλλά ξέρεις τι είναι να κουβαλάς τη μηχανή με τα χέρια στις 3 τα ξημερώματα!!! :cry: :cry: :cry: Ευτυχώς δεν ξέρω :sick:
lamia_city
04/06/2007, 18:50
Παιδιά γειά σας! είμαι καινούριος στην παρέα σας (αν και παρακολουθώ το forum εδώ και αρκετό καιρό)
Το δικό μου cbf είναι μαύρο (ναι ναι τελικά δεν υπάρχει άλλο χρώμα)!
Έχω κάνει 700 χιλιόμετρα, και εδώ και δυο μέρες παρατήρησα οτι το μπροστινό μου φρένο "σκούζει". Πρέπει να ανησυχώ??
Λεωνίδας
04/06/2007, 18:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από lamia_city
Παιδιά γειά σας! είμαι καινούριος στην παρέα σας (αν και παρακολουθώ το forum εδώ και αρκετό καιρό)
Το δικό μου cbf είναι μαύρο (ναι ναι τελικά δεν υπάρχει άλλο χρώμα)!
Έχω κάνει 700 χιλιόμετρα, και εδώ και δυο μέρες παρατήρησα οτι το μπροστινό μου φρένο "σκούζει". Πρέπει να ανησυχώ?? Καλώς ήρθες!
Σκούζει :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
lamia_city
04/06/2007, 18:54
Λεωνίδα ταχύτατος!!!
Ναι, όταν το πατάω ακούω ενα θόρυβο(σαν σκούξιμο). Δεν ξέρω πως να τον περιγράψω!
Wellcome :wave2:
Ρίξε λίγο σπρέι λαδιού στην μανέτα του φρένου . Θα είσαι ΟΚ.
Λεωνίδας
04/06/2007, 19:05
Λεωνίδα ταχύτατος!!!
Ναι, όταν το πατάω ακούω ενα θόρυβο(σαν σκούξιμο). Δεν ξέρω πως να τον περιγράψω! Βγάλε το σκίουρο από τη δαγκάνα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις αυτό που είπε ο Nrgman :wave2:
300 χιλιομετράκια έμειναν για το σέρβις των 1000, εκεί τους το λες και στο φτιαχνουν.
Αν σου πουν για τα φρένα ότι "θα στρώσει μόνο του", ρώτησέ τους "Δεν του αρκούν 1000 χλμ για να στρώσει?". Το λέω γιατι μπορει να πέσεις σε ηλίθιους:beer:
lamia_city
04/06/2007, 19:29
Ευχαριστώ πολύ, είναι το πρώτο μου μηχανάκι και δεν ξέρω και πολλά πράγματα και θεώρησα οτι 700km είναι λίγα για να θέλω αλλαγή για τακάκια (για πρόβλημα στο δισκόφρενο ουτε που θέλω να το σκέφτομια)
Θα περιμένω το service τότε.
RideFree
05/06/2007, 18:19
Μπορείτε να μου πείτε ποιες είναι οι διαφορές του μοντέλου του '06 και του '07?
Μου φαίνεται το '07 έχει έναν(1) :eyepop: ίππο περισσότερο, αρα 22, ενώ αληθεύει ότι έχει ψυγείο λαδιού και δεν έχει το '06?
Έχω βρει μια μεταχειρισμένη μαύρη(...) του '06 με ελάχιστα χλμ(1500), και έχω δίλημμα, να πάρω αυτήν και να γλυτώσω καμμια 700αρα ευρώ, ή να πάρω καινούρια του '07 στο χρώμα που θέλω(μπλε-ασημί)?
Ευχαριστώ πολύ, είναι το πρώτο μου μηχανάκι και δεν ξέρω και πολλά πράγματα και θεώρησα οτι 700km είναι λίγα για να θέλω αλλαγή για τακάκια (για πρόβλημα στο δισκόφρενο ουτε που θέλω να το σκέφτομια)
Θα περιμένω το service τότε.
Σαφώς και δεν είναι λογικό να θες τακάκια στα 1000. Αλλά αν τους πεις το πρόβλημα θα πρεπει τουλάχιστο να τα λύσουν και να τα ξαναβάλουν μήπως κατι δεν έχει πατήσει καλα. Δε μπορούν να σου πουν θα στρώσουν μόνα τους αφού δεν έστρωσαν μεσα σε 1000 χλμ, κατάλαβες?
Αρχικά δημιουργήθηκε από RideFree
Μπορείτε να μου πείτε ποιες είναι οι διαφορές του μοντέλου του '06 και του '07?
Μου φαίνεται το '07 έχει έναν(1) :eyepop: ίππο περισσότερο, αρα 22, ενώ αληθεύει ότι έχει ψυγείο λαδιού και δεν έχει το '06?
Έχω βρει μια μεταχειρισμένη μαύρη(...) του '06 με ελάχιστα χλμ(1500), και έχω δίλημμα, να πάρω αυτήν και να γλυτώσω καμμια 700αρα ευρώ, ή να πάρω καινούρια του '07 στο χρώμα που θέλω(μπλε-ασημί)?
Σαφώς και του 05 και 06 είχαν ψυγείο λαδιού, μην ακούς βλακείες. Φαντάζεσαι να κατάλαβαν αργότερα ότι τελικά χρειάζεται ψυγείο λαδιού? Αλλωστε σχεδόν όλα -99%- τα αερόψυκτα έχουν ψυγείο λαδιού.
Για τον έναν ίππο το έχω ακούσει, θα ήθελα πολύ να ξέρω τι άλλαξαν και βγήκε ο ίππος. Ισως διαφορετική σε πάχος φλάντζα? :confused:
Αλλη διαφορά είναι τα πλαϊνα πλαστικά και η μαύρη ζάντα
Rezeguet
05/06/2007, 23:20
aloha se olous, palious kai kainourgious :beer: :beer:
3anagyrisa anepishma meta apo makra periodo, ka8ws polla alla3ane sth zwh mou.
Twra grafw apo mia foithtikh estia ths frankfurths sth germania, me super high speed syndesh ^^ Gia osous aporoune, spoudazw theoretical mathematics & computer science kai exw ph3ei :P Aytos einai kai o logos pou gia poly kairo den empaina. Twra teleytaia exei pesei to stress kai exw arketo eley8ero xrono (eley8ero einai sxetiko, ka8ws parallhla grafw ergasies kai dinw ma8hmata, kai exw mia ypotrofia na krathsw) kai vriskw ligo xrono na episkeptomai to site.
Motosako den exw edwpera, 8apefte k poly akrivo, alla pas pantou tsampa me tram metro klp :P
Ayta apo mena, akouw dika sas nea :) Posoi exoume ginei telika? Kana ftiagmeno motori? Ly8hkane ta aiwnia probs tou cbf? Kana cbf 06-07 me parapanw ippous? :D
:beer: :wave2:
Τρομερά νέα, το cbf του 07 ανακοινώνει ΕΝΑΝ ίππο περισσότερο!!!
Τα προβλήματα πάντως λύθηκαν.
Καλά είσαι εκεί, κάτσε να μάθεις πολλά πράγματα, και να γίνεις Ο Τρε Ο Πατέντας !!
Καλά να περνάς φίλε μου ! :beer: :beer: :beer:
Επιτέλους ! Κορακιάσαμε να διαμαρτυρόμαστε σε αυτό και σε άλλα topic.
Rezeguet
13/06/2007, 17:35
poly provlhmatiko to cbfaki telika... poios na to fantazotane :look:
Rezeguet
13/06/2007, 17:37
a nai bytheway, to diko mou to eftia3a (dld to afhsa ston patera mou sthn krhth o opoios to edwse na to ftia3oun) kai kostise 1500 h episkevh :hypnotize (gia osous de 8ymountai toxa dialysei se atyxhma). To odhgw spania vasika, 1-2 mhnes to xrono p eimai katw, alla odhigietai mia xara. Malista zestainei k poly pio grhgora :cool:
Caballero
26/06/2007, 13:30
Γειά σε όλους!!
Είμαι νέος οδηγός και γενικά ψιλοάσχετος από θέματα μηχανής. Έχω μία CBF 250 στην εξής κατάσταση. Την αγόρασα από φίλο πέρισυ τέτοια εποχή με 5+ χιλιάδες χλμ και έκτοτε για διάφορους λόγους (απουσία εξωτερικό κ.α.). δεν την έχω κινήσει. Αυτή την στιγμή δεν παίρνει μπρος, ένας φίλος που του είχα αφήσει κλειδια να την ανάβει για να μην πέσει η μπαταρία το αμέλησε, και μάλλον την είχε αφήσει και με το συναγερμο.
Θέλω να ρωτήσω τί κάνω τώρα, παίρνει μπρός με καλώδια όπως τα αυτοκίνητα, πρέπει να αλλάξω μπαταρία κλπ. Επίσης αν και πριν την πάρω είχε γίνει το σέρβις των 6 χιλιάδων, τί πρέπει να κοιτάξω τώρα από μηχανικά, και καμμιά πληροφορία για καλό, αξιόπιστο (και φθηνό αν γίνεται) συνεργείο πρός Ηλιούπολη-Αργυρούπολη όπου μένω, ή και Πειραιά όπου δουλέυω.
Φχαριστώ
Καλωσήλθες.
Ακίνητη μηχανή για ένα χρόνο? :eyepop:
Μπορεί να πάρει μπροστά από μπαταρία αυτοκινητου με καλώδια, αλλά μόνο για επείγουσες περιπτώσεις. Η μπαταρία δεν θα φορτίσει με μια ώρα βόλτα όπως γίνεται συνήθως, αν έχει ξεψυχήσει. Πήγαινέ την σε ένα μαγαζί με μπαταρίες και θα σου την φορτίσουν μάλλον δωρεάν. Αμα δεις ότι μέσα σε 2-3 ξαναπεθάνει, τότε πάρε άλλη μπαταρία.
Μπορείς να λαδώσεις την αλυσίδα (με ειδικό σπρεί) και την ντίζα συμπλέκτη (με WD40 το κάνω εγώ, αλλά καλύτερα είναι να πάρεις πάλι ειδικό σπρέι).
Πολύ πιθανόν αν δεν έχει κουνηθεί καθόλου να χρειάζεται και λάστιχα, γιατί μπορεί να έχουν παραμορφωθεί.
Αλλάζεις οπωσδήποτε λάδια και φίλτρο, ίσως και φίλτρο αέρα.
Δε μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο προς το παρόν.
Μπορείς απλά όπως λες να το πας σε έναν μάστορα έμπιστο και να τα αφήσεις όλα πάνω του...
Καλές βόλτες και πάντα όρθιος :beer:
Caballero
26/06/2007, 16:53
Ωραία, ίσως χρειαστεί ένα μικρό σέρβις λοιπον... και πόσο περίπου πάει το μαλλί για όλα αυτά;;;
Δηλαδή λάδια, φίλτρο και φίλτρο αέρα;
RideFree
05/07/2007, 12:39
Χαιρετώ το πλήθος!
Πήρα και εγώ επιτέλους το CBFακι! '07 μοντέλο μπλε και ειναι :a19:
Δεν έχω όμως εμπειρία από μηχανές(ενα παπι ειχα πριν για ενα καλοκαιρι) και φοβάμαι μην το κουράσω τώρα στο στρώσιμο γιατί μου σβήνει, δεν παίρνει αμέσως μπροστά και τέτοια...
2 ημερών είναι και δεν εχω εντοπίσει προβλήματα που δεν οφείλονται στην ασχετοσύνη μου :D αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν μπαίνει η 1η εύκολα όταν είναι ακίνητο στο φανάρι και κατεβάζω από μεγαλύτερες ταχύτητες, συμβαίνει γενικά?
Α για πείτε και καμμια διαδρομή στην Αθήνα για στρώσιμο να ξέρουμε(αφετηρια πατησια)!
Λεωνίδας
05/07/2007, 12:42
Καλώς ήρθες στην παρέα των CBF250 :wave2:
Αν σβήνει μπορεί να φταις εσύ (θα το συνηθίσεις και δε θα σβήνει).
Να το βάζεις μπροστά όταν είναι κρύο με το τσοκ όπως γράφει το manual (δε χρειάζεται γκάζι, μόνο τσοκ... ελπίζω).
Α και να μην έχεις μεγάλες ταχύτητες στο φανάρι, τις κατεβάζεις κατά την επιβράδυνση (δεν είναι παπί λέμε).
Για στρώσιμο δεν πας κανένα Σούνιο :confused: