View Full Version : Κύμα αντιδράσεων για ξυλοδαρμό φοιτητή από αστυνομικούς με πολιτικά στη Θεσσαλονίκη
Αυτούσιο από το in.gr in.gr (http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=756134&lngDtrID=244) :
<Θεσσαλονίκη
Στείλε το άρθρο με emailΤύπωσε το άρθρο
Προηγούμενο άρθρο:
Καταγγελίες για ξυλοδαρμό νεαρού φοιτητή από αστυνομικούς με πολιτικά στη Θεσσαλονίκη (19/11/2006)
Κύμα αντιδράσεων προκαλεί ο ξυλοδαρμός φοιτητή από αστυνομικούς με πολιτικά στη Θεσσαλονίκη μετά την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου και η προσπάθεια συγκάλυψης του περιστατικού από την αστυνομία.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος θα φέρει το θέμα στη Βουλή, ενώ ο πρόεδρος του Ενιαίου Συλλόγου Διδακτικού και Ερευνητικού προσωπικού του ΑΠΘ Γιάννης Μυλόπουλος κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα.
Μολονότι, όπως διαβεβαιώνει ο κ. Μυλόπουλος, καθηγητές που ήταν μπροστά στη σκηνή ζήτησαν από τους αστυνομικούς (με πολιτικά) να σταματήσουν, αυτοί συνέχισαν, τον συνέλαβαν και μετά τον άφησαν ελεύθερο για να προσαχθεί σε δίκη τη Δευτέρα μαζί με τους άλλους επτά συλληφθέντες.
Το βίντεο με τον ξυλοδαρμό μεταδόθηκε σε πολλά τηλεοπτικά κανάλια.
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης (ΓΑΔΘ), σύμφωνα με την οποία ο νεαρός συμμετείχε σε επιθέσεις εναντίον αστυνομικών και τραυματίστηκε όταν στην προσπάθεια του να διαφύγει έπεσε πάνω σε σταθμευμένο μοτοποδήλατο και σε ζαρντινιέρα!
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με μαρτυρίες ο Κύπριος φοιτητής δεν είχε καμία σχέση με τα επεισόδια και μάλιστα εκείνη την ώρα γυρνούσε από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου.
Σήμερα, Δευτέρα, το υπουργείο Δημόσιας Τάξης ανακοίνωσε ότι ερευνάται το αν αυτοί που ξυλοκόπησαν απρόκλητα τον φοιτητή ήταν πράγματι αστυνομικοί.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «από την ανάγνωση της [τηλεοπτικής] εικόνας προκύπτουν ακρότητες και υπερβολές».
«Οι ενέργειες αυτές είναι έξω από τη λογική της σύγχρονης Αστυνομίας, από το πνεύμα της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας του υπουργείου Δημόσιας Τάξεως» αναφέρεται στην ανακοίνωση και προστίθεται ότι «σε περίπτωση που οι υπαίτιοι είναι αστυνομικοί, θα επιβληθούν κυρώσεις».
Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Δημήτρης Κυριαζίδης, μιλώντας στο Mega, είπε ότι η ανακοίνωση της ΓΑΔΘ ήταν λάθος.
Επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Β.Πολύδωρα για το εάν οι αστυνομικοί με πολιτική περιβολή, οι οποίοι έδρασαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη την 17η Νοεμβρίου, «βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσία και από ποιους» κατέθεσε στη Βουλή τη Δευτέρα ο βουλευτής Β΄Αθηνών του ΣΥΝ Φ.Κουβέλης.>
Αυτά τα αγγελούδια που μας προστατεύουν και εκτελούν εντολές τα καημένα......
:yuck: :yuck:
dukeandthecity
20/11/2006, 12:36
ο νεαρός συμμετείχε σε επιθέσεις εναντίον αστυνομικών και τραυματίστηκε όταν στην προσπάθεια του να διαφύγει έπεσε πάνω σε σταθμευμένο μοτοποδήλατο και σε ζαρντινιέρα!
:lol: :lol: :lol: :lol: και :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
:winka: (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=31459)
μωρέ σιγά και τι εγινε?αφου δε πέθανε και κανείς..
τι το κάνουμε θέμα?
Να μαθουμε τη μαρκα ηταν το μηχανακι και να ενταχθει εκει η συζητηση. Μην μας σκοτιζεται με τετοια θεματα. Ειμαστε φιλησυχοι πολιτες εμεις και αμα γινει και καμια χουντα θα διαβαζουμε σαν τον Χριστόδουλο. Ω ξεχασα η Χουντα των μπατσων ειναι μαλλον εδω!!! Σκεφτειτε να κανανε οι φοιτητες καταληψη στη Ρηγιλλης ή να δερνανε οι αναρχες κανενα ματατζη και μετα να βγαζανε ανακοινωση οτι μαγκωσε το γκλομπ και επεσε:D
kostisthegreek
20/11/2006, 19:33
Υπάρχει ακόμα ένα βίντεο από άλλη κάμερα - το έχει ο ΑΝΤ1 - που δείχνει από την αρχή τη σύληψη του νεαρού και το ξεκίνημα της υπόθεσης και του ξυλοδαρμού.
Βλέπετε...οι μπάτσοι ήταν πολλοί και το παίξαν "άντρες".
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με μαρτυρίες ο Κύπριος φοιτητής δεν είχε καμία σχέση με τα επεισόδια και μάλιστα εκείνη την ώρα γυρνούσε από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
:lol: :lol: :lol: :lol:
:confused: :confused: :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
εγω συμφωνω να καταδικαζωντε οσοι κανουν καταχρηση εξουσιας
αλλα δεν ξερω κανεναν ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ που να εφαγε ξυλο η να πιαστικε απο ....συμπτωση
και μπορει το συγκεκριμενο να ειναι αληθεια
αλλα αυτο δε σημαινει οτι παντα αυτο συμβαινει
δουλευα στο (χ καναλι-ιδιωτικο) στα εξωτερικα συνεργεια των ειδησεων αναλογα το καναλι (και τον ανθρωπο που κρατα την καμερα) εχουμε και τα αναλογα τηλεοπτικα γεγονοτα
το ξερω καλυτερα απο πολους και πιστευω οτι πχ ο αλχημιστης που ητανστη τηλεοραση να καταλαβει τη λεω
δεν δειχνουν τα μαλακισμενα που πετανε πετρες μολοτοφ ολη την ωρα δειχνουν μονο τον μπατσο που βαραει
μερικες φορες δεν δειχνουΝ ΚΑΝ το ξυλο κλεινουν τις καμερες και κανουν τσιγαρο οποιος και αν φταιει
ολα ειναι ενα παιχνιδακι
σου λενε τι να δειξεις και τι οχι τι θα μπει πρωτο θεμα και τι θα μεινει στο ραφι σε περιπτωση που θελουμε να στρεψουμε το λαο σε κατι (πχ να ριξουμε κυβερνηση , να αποσπασουμε την προσοχη μας απο εναν πολεμο κλπ κλπ)
αλλα ειστε αλλου
φταινε οι μπατσοι ο λαος οι δεξιοι οι ταριφες οι ανθοπώλες ολοι οι αλλοι εκτος απο εσας και αυτους που ανεβαζουν και ριχνουν κυβερνησεις αυτοι που ειναι πισω απο ολα
ξυπνατε
(μπας και ξυπνησω και εγω που πηρα μια πολυ μικρη γευση τοτε )
δε φταινε οι αστυνομικοι δεν ειναι ο εχθρος σας
και εγω ημουν με ξυρισμενο κεφαλι 18 σκουλαρικια οταν ημουν στο λυκειο(μια ομορφια λεμε χεχε) και πηγαινα στα Εξαρχεια να πιω καφε τιγκα στους μπατσους κυνήγαγαν περναγα απο διπλα και κανεις δε με πειραξε ποτε γιατι?και η παρεα ,μου στο ιδιο υφος μην πω και χειροτερο τα αγορια και ομως κανεις δεν εφαγε ξυλο .....
SUPERMARIO
20/11/2006, 23:36
ρε' σεις για ονομα του θεου.
ας υποθεσουμε οτι εχω παει για καφε-φεστιβαλ-και γω δεν ξερω τι, θα περασω μεσα απο τα επεισοδια γυρνωντας σπιτι;;;;
ααα!!! για να παω να δω τι δακρυγονα ειναι αυτα που πεφτουν...
ααα!!! κοιτα πετρα και κακο που ριχνουν...
ααα!!! ξυλο που πεφτει...
ρε θα την κανω με ελαφρια πηδηματακια απο στενα-ταρατσες, και σοκακια.
αλλα ετσι ειναι.πιασανε ενα βιντεο και το δειχνουν παντου.δεν κοιτανε τις περιουσιες που καταστρεφουν τα κωλοπαιδα.λες και οι μπατσοι δεν εχουν καλυτερα πραγματα να κανουν απο το να βγουν στους δρομους και να δερνουν.αυτοι δεν εχουν οικογενειες-παιδια και αντι να ειναι μαζι τους κυνηγανε τον καθε δηθεν ''αναρχικο'' που πολεμαει το κατεστημενο.
τι λεμε τωρα ρε...επειδη ειναι ανεπροκοποι και τεμπεληδες τους φταιει το κρατος και το συστημα;;;
ρε αντε πιαστε καμια δουλεια να δειτε πως βγαινει το ψωμακι...ουστ.:a56:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
oups συγγνώμη που παρεκτρέπομαι! κατσε να εναρμονιστώ με την "επίσημη" θεση των μελών του Moto.gr: "μπατσοι γουρουνια δολοφονοι εσεις πουλατε την ασπρη σκονη"
το εσωσα?:smokin:
Vstrommer71
21/11/2006, 00:29
O πιο ωραιος ηταν ο αρχιλεβεντης νεοκοπος εκπροσωπος των αστυνομικων ο οποιος εκραζε τον καθηγητη που ηταν μπροστα και εκανε μηνυση για το συμβαν και τον ρωταγε ''Κυριε καθηγητα τι θελατε εκει και δεν καθοσασταν να κανετε μαθημα στο αμφιθεατρο???'':bawl:
Ετσι ειναι,σωστος ο παικτης.Γιατι δεν μας αφηνετε ησυχους να βαραμε με την ησυχια μας και ερχεστε και μας ενοχλειτε κατι αυτοπτες μαρτυρες και κατι παλιοκαμερες μας δειχνετε,Ε???:yuck:
latris mixanis
21/11/2006, 00:33
Σίγουρα υπάρχουν τα "καλόπαιδα" που σπάνε περιουσίες και πρέπει να τιμωρηθούν από την Αρμόδια αρχή, αλλά την πληρώνουν και αθώοι που απλά έτυχε να βρίσκονται εκεί(λαθος ταιμινγκ).
Το γνωρίζω από προσωπική εμπειρία και από γνωστό φίλο οικογενειάρχη που πήγε να δει αγώνα με το παιδί του... Απλά ο καθένας θα αποφασίσει τι θαδείξει ανάλογα με τι τον βολεύει ή τι θέλει να πουλήσει!
Δεν χρειάζεται να τους βάζουμε όλους στο ίδιο καζάνι ή όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια(κρατήστε όποιο απ' τα δυο θέλετε). Μην γινόμαστε υπερβολικοί και απόλυτοι, το νόμισμα έχει δυο όψεις πάντα.
Ε ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΠΑΓΑΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΔΥΟ ΦΑΡΕΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΕ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΝΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:a02: :a31: :a018: :a022:
latris mixanis
21/11/2006, 00:41
Θα ήθελα να σας πω μια μικρή ιστορία:
Ο ξαδερφός μου στην Ιταλία έγινε αστυνομικός όχι γιατί γουστάρει την εξουσία αλλά ήταν η έσχατη λύση.
Κάποια στιγμή έγιναν επεισόδια εκεί που είναι και τους είπαν να πάνε και όποιον πάρει ο χάρος. Στην αρχή δεν χτύπησε κανέναν γιατί δεν ήθελε, γιατί , γιατί.. αλλά στο τέλος το έκανε γιατί κινδύνευσε η δική του ζωή.! Δεν το έκανε με χαρά αλλά από ανάγκη για επιβίωση. οπότε ας σκεφτούμε λίγο και τους μπάτσους(που ναι είναι γουρούνια οι περισσότεροι), ότι κινδυνεύουν και αυτοί.
Αυτά..
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Θα ήθελα να σας πω μια μικρή ιστορία:
Ο ξαδερφός μου στην Ιταλία έγινε αστυνομικός όχι γιατί γουστάρει την εξουσία αλλά ήταν η έσχατη λύση.
Κάποια στιγμή έγιναν επεισόδια εκεί που είναι και τους είπαν να πάνε και όποιον πάρει ο χάρος. Στην αρχή δεν χτύπησε κανέναν γιατί δεν ήθελε, γιατί , γιατί.. αλλά στο τέλος το έκανε γιατί κινδύνευσε η δική του ζωή.! Δεν το έκανε με χαρά αλλά από ανάγκη για επιβίωση. οπότε ας σκεφτούμε λίγο και τους μπάτσους(που ναι είναι γουρούνια οι περισσότεροι), ότι κινδυνεύουν και αυτοί.
Αυτά..
συμπερασμα:ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ!!!!!!!!!!!!
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΖΒΑΝ ΜΩΡΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rotflmao:
latris mixanis
21/11/2006, 00:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
συμπερασμα:ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ!!!!!!!!!!!!
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΖΒΑΝ ΜΩΡΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rotflmao:
Ε ναι, ρε παιδί κινδυνεύουν και αυτοί... όπως κινδυνεύουμε και μεις. :winka:
SUPERMARIO
21/11/2006, 00:44
μια μικρη ανοητη ερωτηση θα ηθελα να κανω.
αν δεν υπηρχε αστυνομευση τι θα γινοταν:confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
μια μικρη ανοητη ερωτηση θα ηθελα να κανω.
αν δεν υπηρχε αστυνομευση τι θα γινοταν:confused:
ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ...
ΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΣΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΑ ΗΘΗ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΚΛΠ ΚΛΠ......
ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ????????????????????
:smokin:
latris mixanis
21/11/2006, 00:48
ΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΣΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΑ ΗΘΗ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΚΛΠ ΚΛΠ......
Ναι, αλλά θα ήταν σε άλλη μορφή :winka:
Vstrommer71
21/11/2006, 00:52
Παντα πρεπει να υπαρχει μια αστυνομια πανω απο το κεφαλι μας,αλλιως θα...πληξουμε.Και ποιον θα βαρανε μετα?Με τι θα ασχολουνται τα παιδια μιας και απαγορευτηκε το ταβλι στην Υπηρεσια???:lol: :lol: :lol: :lol:
Ναι, αλλά θα ήταν σε άλλη μορφή :winka:
2 ΤΙΝΑ
1. αν ειχαμε αστυνομευση θα ειχαμε επειδη το συστημα θα ηθελε πολυ να μας γυρισει στη κατασταση που ειμαστε τωρα.
2. δεν θα ειχαμε αστυνομευση!!!ο καθενας θα ητανε υπευθηνος για το ατομο του επι της ουσιας.
αρα λοιπον φιλοι δελαπατριδηδες που αγχωθηκατε τοσο πολυ για τα χρηστα σας ηθη ,εθιμα και παραδοσεις, η δεν θελετε να ανοιξετε τα ματια σας και να δειτε πως η κινηση του να καινε σημαιες ειναι συμβολικη η υπαρχει προβλημα κατανοησης εκ μερους σας...
διαλεχτε οτι παρετε 100!!!!!!!!!!!!
SUPERMARIO
21/11/2006, 00:55
ΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΣΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΑ ΗΘΗ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΚΛΠ ΚΛΠ......
εγω δεν σε μεταφερω σε φανταστικο κοσμο.
η ερωτηση που εκανα αφορα την γηινη πραγματικοτητα.
αλλα για να σου απαντησω χωρις διπλωματια: Ο Χ Ι δεν θα χρειαζοταν καμια μορφη αστυνομευσης.
στην πραγματικοτητα τωρα, στον ΑΛΗΘΙΝΟ κοσμο...μηπως ειδες να καινε μια ελληνικη σημαια ''οι ιδεολογοι'';;;
τι μου λες τωρα
:confused:
latris mixanis
21/11/2006, 00:55
2 ΤΙΝΑ
1. αν ειχαμε αστυνομευση θα ειχαμε επειδη το συστημα θα ηθελε πολυ να μας γυρισει στη κατασταση που ειμαστε τωρα.
2. δεν θα ειχαμε αστυνομευση!!!ο καθενας θα ητανε υπευθηνος για το ατομο του επι της ουσιας.
αρα λοιπον φιλοι δελαπατριδηδες που αγχωθηκατε τοσο πολυ για τα χρηστα σας ηθη ,εθιμα και παραδοσεις, η δεν θελετε να ανοιξετε τα ματια σας και να δειτε πως η κινηση του να καινε σημαιες ειναι συμβολικη η υπαρχει προβλημα κατανοησης εκ μερους σας...
είσαι ακριβός φίλε, θα ψωνίσω από αλλού... :lol: :rotflmao:
Δεν το παίζω τίποτα, δεν δήλωσα ποτέ τίποτα. Απλά πιστεύω ότι πάντα το νόμισμα έχει δυο όψεις.
:wave2:
Vstrommer71
21/11/2006, 00:57
εγω δεν σε μεταφερω σε φανταστικο κοσμο.
η ερωτηση που εκανα αφορα την γηινη πραγματικοτητα.
αλλα για να σου απαντησω χωρις διπλωματια: Ο Χ Ι δεν θα χρειαζοταν καμια μορφη αστυνομευσης.
στην πραγματικοτητα τωρα, στον ΑΛΗΘΙΝΟ κοσμο...μηπως ειδες να καινε μια ελληνικη σημαια ''οι ιδεολογοι'';;;
τι μου λες τωρα
:confused:
Κι επειδη καποιο αφαιρεμενο μπορει να καψει μια Ελληνικη σημαια η εντολη ειναι...τσακωστε και βαρατε ωρε???:confused:
SUPERMARIO
21/11/2006, 00:58
2 ΤΙΝΑ
καλα μιλας σοβαρα;;;;
καψανε την σημαια για να περασουν μηνυμα;;;
ρε φιλε δεν μπορει να τα πιστευεις αυτα.
τι μηνυμα πηρες εσυ δηλαδη και δεν το επιασα εγω.
ναι ρε TROOPER οτι πεις.. το καψιμο της σημαιας ειναι μια ηρωικη πραξη με συμβολικο χαρακτηρα
μπραβο στους ηρωες που καινε ελληνικες σημαιες και μπραβο και σε εσενα που μου ανοιξες τα ματια
σορυ αλλα...---->>>>:a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: : λιγο ε?????
καλα μιλας σοβαρα;;;;
καψανε την σημαια για να περασουν μηνυμα;;;
ρε φιλε δεν μπορει να τα πιστευεις αυτα.
τι μηνυμα πηρες εσυ δηλαδη και δεν το επιασα εγω.
ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΘΡΕΝΤ.
SUPERMARIO
21/11/2006, 01:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Κι επειδη καποιο αφαιρεμενο μπορει να καψει μια Ελληνικη σημαια η εντολη ειναι...τσακωστε και βαρατε ωρε???:confused:
ρε Γιαννη αντε αγορι μου να φας καμια στραπατσαδα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Vstrommer71
21/11/2006, 01:00
Δεν το παίζω τίποτα, δεν δήλωσα ποτέ τίποτα. Απλά πιστεύω ότι πάντα το νόμισμα έχει δυο όψεις.
Συμφωνω οτι το νομισμα εχει δυο οψεις
Την καλη(απλως βαραμε κλωτσομπουνοδια αβερτα κουβερτα)...
και την κακη(να αρχισουνε τιποτα οπλα να εκπυρσοκροτουν ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ κατα λαθος εναντιον καποιων μεταναστων κλπ κλπ):sick:
ναι ρε TROOPER οτι πεις.. το καψιμο της σημαιας ειναι μια ηρωικη πραξη με συμβολικο χαρακτηρα
μπραβο στους ηρωες που καινε ελληνικες σημαιες και μπραβο και σε εσενα που μου ανοιξες τα ματια
σορυ αλλα...---->>>>:a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :: :a31: :a31: :a31: : λιγο ε?????
:nono: :nono: :nono:
ΔΕ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΗΡΩΙΚΗ ΠΡΑΞΗ!!!!ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΘΡΕΝΤ!
latris mixanis
21/11/2006, 01:03
και την κακη(να αρχισουνε τιποτα οπλα να εκπυρσοκροτουν ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ κατα λαθος εναντιον καποιων μεταναστων κλπ κλπ):sick:
Γιάννη το νόμισμα έχει δυο όψεις και για τους δυο...
Δεν είπα πουθενά βαράτε τα καλόπαιδα και στείλτε τα στην εντατική. Είπα: να τα τιμωρήσει η αρμόδια αρχη!
Αλλά να σκεφτούμε και μεις λιγο τι θα κάναμε σαν αστυνομικοί αν κινδύνευε η ζωη μας...
latris mixanis
21/11/2006, 01:05
ΔΕ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΗΡΩΙΚΗ ΠΡΑΞΗ!!!!ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΘΡΕΝΤ!
Με φαίνεται λέμε άλλα λόγια για να αγαπιόμαστε :rolleyes:
Vstrommer71
21/11/2006, 01:06
ρε Γιαννη αντε αγορι μου να φας καμια στραπατσαδα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:wave2: Μπα,ειμαι χορτατος,χτυπησα παγωτακι:beer:
Αλλα απορω με τον idi που ειμαστε και συν-Ενωσιτες.Ρε παιδι θα'σουνα
μια χαρα Βαζελος(κι απο τους καλους της ΝΟΠΟ με τετοια μυαλα! :rotflmao: ) τι θες και εισαι ΑΕΚ?:lol: :lol: :lol:
για να αγαπιόμαστε :rolleyes:
ΤΖΟΥΤΖΟΥΒΡΟΥΤΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
:lol:
latris mixanis
21/11/2006, 01:08
:lol:
:a07:
Vstrommer71
21/11/2006, 01:09
Γιάννη το νόμισμα έχει δυο όψεις και για τους δυο...
Δεν είπα πουθενά βαράτε τα καλόπαιδα και στείλτε τα στην εντατική. Είπα: να τα τιμωρήσει η αρμόδια αρχη!
Αλλά να σκεφτούμε και μεις λιγο τι θα κάναμε σαν αστυνομικοί αν κινδύνευε η ζωη μας... Οτι θα καναμε και τωρα που ΔΕΝ ειμαστε,οτι μπορουμε για να σωθουμε.Αλλα ειδες εσυ στις πλειστες των περιπτωσεων που αστυνομικοι εχουν κανει ενα σωρο μ@λακιες να το εκαναν επειδη κινδυνευαν?'Η το εκαναν επειδη πετυχαν καποιους ανυπερασπιστους μεταναστες ή πρεζακια?
:a07:
:lol: :lol: :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
SUPERMARIO
21/11/2006, 01:10
δεν ειπε κανεις ρε γιαννη οτι ολοι στην αστυνομια ειναι αγιοι.υπαρχουν και οι σκαρτοι.
ουτε λεμε οτι οσοι ειχαν παει στην πορεια ειναι χουλιγκανια.
αλλα τα επεισοδια οτι και να μου πεις δεν εξυπηρετουν κανεναν.
Vstrommer71
21/11/2006, 01:13
δεν ειπε κανεις ρε γιαννη οτι ολοι στην αστυνομια ειναι αγιοι.υπαρχουν και οι σκαρτοι.
Πως,εξυπηρετουν τους πασης φυσεως τζαμαδες,φαναρτζηδες και συναφεις επαγγελματικους κλαδους.Αυτοι παρακαλανε να γινουν πορειες,αλλιως κλεφτες θα γινουνε??:lol: :lol: :lol:
latris mixanis
21/11/2006, 01:15
Έχουμε μπερδέψει τη Βούρτσα με την Π@υτσα μου φαίνεται. Μαζί μιλάμε και χώρια καταλαβαινόμαστε :rolleyes:
SUPERMARIO
21/11/2006, 01:15
Πως,εξυπηρετουν τους πασης φυσεως τζαμαδες,φαναρτζηδες και συναφεις επαγγελματικους κλαδους.Αυτοι παρακαλανε να γινουν πορειες,αλλιως κλεφτες θα γινουνε??:lol: :lol: :lol:
λες να μοιραζουν και καρτουλες;;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΛΑΘΟς ΦΙΛΕ ΜΟΥ....
εχω μερικες εξηγησεις διλεξε και παρε....
1.καιμε τραπεζες και μαγαζια και οι τραπεζες η τα μαγαζια που σαφως ειναι ασφαλισμενα τα παιρνουνε χοντρα απο τις ασφαλειες(το κολπο ξεκινησε απο τα καραβια τις 10ετιες 50-70 αν δεν κανω λαθος)
2.ειδα οτι το παλικαρι που δειρανε στη σαλονικα το εδερναν ατομα που φοραγανε παλαιστινιακο,σκουφους κοινως τα ελεγες ανετε αναρχια....μηπως ολα τα αναρχια ειναι δικα τους και γιαυτο δεν τους πιανουνε????(προβοκατσια).εν συνεχεια περναμε στο σεναριο 1
3.ειναι οντως χουλιγκανια που τα σπανε και η ΕΛ.ΑΣ. ειναι τοσο ανικανη που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να τους πιασει αρα ας παραιτηθουνε ολοι να αναλαβουνε σαν μπατσοι οι κατοικοι της αμαρυνθου!!!!!!!!!!!:wave2:
SUPERMARIO
21/11/2006, 01:17
Έχουμε μπερδέψει τη Βούρτσα με την Π@υτσα μου φαίνεται. Μαζί μιλάμε και χώρια καταλαβαινόμαστε :rolleyes:
αλλη δουλεια κανει το ενα και αλλη το αλλο.αν τα μπερδεψουμε χαθηκαμε.
φαντασου να χτενιστουμε με την @ουτσα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Vstrommer71
21/11/2006, 01:18
Ακριβως,κανουμε μια...αναρχικη συζητηση και εντος ολιγου θα μας μαζεψουν ολους μεσα για εξακριβωση στοιχειων!Μακρια απο ζαρτινιερες και παρκαρισμενα μηχανακια παρακαλω!:lol: :lol:
latris mixanis
21/11/2006, 01:22
Ακριβως,κανουμε μια...αναρχικη συζητηση και εντος ολιγου θα μας μαζεψουν ολους μεσα για εξακριβωση στοιχειων!Μακρια απο ζαρτινιερες και παρκαρισμενα μηχανακια παρακαλω!:lol: :lol:
Ευτυχώς που στη γειτονιά μου δεν έχουμε ζαρτινιέρες αλλά από μηχανάκι θα πάω:( έχουμε πολλά!!!:lol: :rotflmao:
BTW οι μπάτσοι είναι κοντά στο σπίτι μου(έχει ένα τεράστιο κτήριο γεμάτο μπάτσους) που κάνουν συνέχεια περιπολίες και δεν φοβάμαι :look:
Δεν φταει ουτε το συστημα ουτε οι μπατσοι ουτε το κρατος
Για ολα φταιει...................
....Η HONDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εχει γιομιζει ο τοπος οργανα του σατανα translap και varadero, δεν το βλεπετε? :lol:
SUPERMARIO
21/11/2006, 01:25
ΛΑΘΟς ΦΙΛΕ ΜΟΥ....
εχω μερικες εξηγησεις διλεξε και παρε....
1.καιμε τραπεζες και μαγαζια και οι τραπεζες η τα μαγαζια που σαφως ειναι ασφαλισμενα τα παιρνουνε χοντρα απο τις ασφαλειες(το κολπο ξεκινησε απο τα καραβια τις 10ετιες 50-70 αν δεν κανω λαθος)
2.ειδα οτι το παλικαρι που δειρανε στη σαλονικα το εδερναν ατομα που φοραγανε παλαιστινιακο,σκουφους κοινως τα ελεγες ανετε αναρχια....μηπως ολα τα αναρχια ειναι δικα τους και γιαυτο δεν τους πιανουνε????(προβοκατσια).εν συνεχεια περναμε στο σεναριο 1
3.ειναι οντως χουλιγκανια που τα σπανε και η ΕΛ.ΑΣ. ειναι τοσο ανικανη που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να τους πιασει αρα ας παραιτηθουνε ολοι να αναλαβουνε σαν μπατσοι οι κατοικοι της αμαρυνθου!!!!!!!!!!!:wave2:
αγαπητε συναδελφε το επαγγελμα μας ειναι λειτουργημα και στ'αληθεια με σοκαρει που οι σκεψεις σου εχουν μεσα την καταστροφη.
θα επρεπε να φτιαχνεις και οχι να καταστρεφεις εστω και νοερα.
:a51:
Υ.Γ η ελευθερια σου σταματαει εκει οπου αρχιζει η δικη μου.(ασφαλισμενος η' οχι)
latris mixanis
21/11/2006, 01:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Δεν φταει ουτε το συστημα ουτε οι μπατσοι ουτε το κρατος
Για ολα φταιει...................
....Η HONDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εχει γιομιζει ο τοπος οργανα του σατανα translap και varadero, δεν το βλεπετε? :lol:
:a27: :a27:
αγαπητε συναδελφε το επαγγελμα μας ειναι λειτουργημα και στ'αληθεια με σοκαρει που οι σκεψεις σου εχουν μεσα την καταστροφη.
Υ.Γ η ελευθερια σου σταματαει εκει οπου αρχιζει η δικη μου.(ασφαλισμενος η' οχι)
αγαπητε συναδελφε δεν γνωριζω το επαγγελμα σου αλλα επειδη το δικο μου επαγγελμα εχει να κανει με ανθρωπινο πονο και υγεια θεωρω αδιανοητο την αφαιρεση εστω και μερους της αρτιμελιας ενος ανθρωπου ελεω ενος λαβαρου!!!
μεγαλωσα φιλε....παλια σαν μικρος και εγω επαιζα ξυλο με χανουμια και βαζελες....πλεον θεωρω οτι εσφαλα.
Vstrommer71
21/11/2006, 01:30
Α!Τζαμας εισαι????:lol: :lol: :lol: :lol:
Vstrommer71
21/11/2006, 01:32
μεγαλωσα φιλε....παλια σαν μικρος και εγω επαιζα ξυλο με χανουμια και βαζελες....πλεον θεωρω οτι εσφαλα.
Αφου εισαι Ολυμπιακος κι οχι ΑΕΚ βεβαιως εσφαλες!:evil: :smokin:
Vstrommer71
21/11/2006, 01:33
Αφου εισαι Ολυμπιακος κι οχι ΑΕΚ βεβαιως εσφαλες!:evil: :smokin:
Σπαμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ:lol: :lol:
SUPERMARIO
21/11/2006, 01:37
αγαπητε συναδελφε δεν γνωριζω το επαγγελμα σου αλλα επειδη το δικο μου επαγγελμα εχει να κανει με ανθρωπινο πονο και υγεια θεωρω αδιανοητο την αφαιρεση εστω και μερους της αρτιμελιας ενος ανθρωπου ελεω ενος λαβαρου!!!
-ουτε μικρος ουτε μεγαλος εδειρα ποτε κανεναν.
-για να σε λεω συναδελφο αρα κανουμε το ιδιο επαγγελμα:smilea:
-ελπιζω να τα πουμε καποια στιγμη απο κοντα.
:beer:
SUPERMARIO
21/11/2006, 01:39
Α!Τζαμας εισαι????:lol: :lol: :lol: :lol:
τον μλκ :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
anytime, anyplace, be my guest....
latris mixanis
21/11/2006, 01:42
Κάνα μασάζ δε λέτε να κάνετε και σε μας τα κουρασμένα :(
Το ξέρω είμαι :a6: :a27:
Eιπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα :rolleyes: :lol:
SUPERMARIO
21/11/2006, 01:46
θεραπευτικο παντα :evil: :D
latris mixanis
21/11/2006, 01:47
θεραπευτικο παντα :evil: :D
Για θαραπευτικό μιλάω και γω:D
SUPERMARIO
21/11/2006, 01:52
Για θαραπευτικό μιλάω και γω:D
πεντε ποστ πιο πανω:winka:
Resistman
21/11/2006, 03:38
και επιτελους κατι βγηκε στον αερα..
Επιζω να παιζει....
Περαστικα στο παληκαρι...
Καληνυχτα σε ολους μας
mats8282
21/11/2006, 05:04
Δεν νομιζω οτι προσφερεται για πλακιτσα το συγκεκριμενο θεμα.....Συγνωμη αλλα οταν ειδα το βιντεο απο την αρχη που το παληκαρακι παρακαλουσε να το βοηθησει καποιος και αυτα τα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ-ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ με πολιτικα το σαπιζανε εγω ανατριχιασα.Οπως επισης ανατριχιασα με τα δελτια τυπου της Αστυνομικης Διευθυνσης και φυσικα με τα λεγομενα αυτου του χρυσαυγιτη καφρου,"συνδικαλιστη" στο δελτιο του MEGA(Μπαλασκας νομιζω). Δεν ξερω τι εκανε και αν εκανε ο φοιτητης, αλλα φαντασου να ηταν οντως περαστικος η απλα να παρακολουθουσε τα επεισοδια(και μερος να επερνε υπαρχει η Δικαιοσυνη αντι των καφρων να αποφασισει) :mad: . Φανταστειτε να τσακωσουνε ετσι για να ξεσπασουνε καποιον απο εσας,φιλους,γνωστους να σας ανοιξουν το κεφαλι και να πουνε επεσε με την μηχανη.Φυσικα κατα 99.99% δεν θα υπαρχει καμερα να γινει θεμα οποτε ολα καλα.....Δεν ειναι ολοι ετσι σιγουρα αλλα ρε γαμω το κερατο μου ενας αστυνομικος με συνειδηση δεν υπηρχε αναμεσα στους τοσους που ητανε μπροστα? Τι να πω....παλι καλα που ζει το παιδι :sick:
Αντε καλημερα....
2-3 εξυπνακηδες που το παιζουν πατριδα-σημαια και πρωην σκουλαρικαδες μια φορα θα τις φανε ή θα τους ξεφτιλισει καποιο οργανο και μετα να ερθουν να γραψουν εδω. Ειναι μεγαλος ο αριθμος αυτων που τις εχουν φαει τζαμπα και στο ασχετο. Λυπαμαι για λογαριασμο σας...
Αρχικά δημιουργήθηκε από MUSTILI
2-3 εξυπνακηδες που το παιζουν πατριδα-σημαια και πρωην σκουλαρικαδες μια φορα θα τις φανε ή θα τους ξεφτιλισει καποιο οργανο και μετα να ερθουν να γραψουν εδω. Ειναι μεγαλος ο αριθμος αυτων που τις εχουν φαει τζαμπα και στο ασχετο. Λυπαμαι για λογαριασμο σας...
τι λες ρε μεγαλε ολα τα εζησες εσυ και εμεις ημασταν τα παιδια της μαμακας στο σπιτι και παιζουμε Playstation και δε ξερουμε τιποτα ε?
να λυπάσαι για εσενα! noob !
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Δεν νομιζω οτι προσφερεται για πλακιτσα το συγκεκριμενο θεμα.....Συγνωμη αλλα οταν ειδα το βιντεο απο την αρχη που το παληκαρακι παρακαλουσε να το βοηθησει καποιος και αυτα τα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ-ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ με πολιτικα το σαπιζανε εγω ανατριχιασα.Οπως επισης ανατριχιασα με τα δελτια τυπου της Αστυνομικης Διευθυνσης και φυσικα με τα λεγομενα αυτου του χρυσαυγιτη καφρου,"συνδικαλιστη" στο δελτιο του MEGA(Μπαλασκας νομιζω). Δεν ξερω τι εκανε και αν εκανε ο φοιτητης, αλλα φαντασου να ηταν οντως περαστικος η απλα να παρακολουθουσε τα επεισοδια(και μερος να επερνε υπαρχει η Δικαιοσυνη αντι των καφρων να αποφασισει) :mad: . Φανταστειτε να τσακωσουνε ετσι για να ξεσπασουνε καποιον απο εσας,φιλους,γνωστους να σας ανοιξουν το κεφαλι και να πουνε επεσε με την μηχανη.Φυσικα κατα 99.99% δεν θα υπαρχει καμερα να γινει θεμα οποτε ολα καλα.....Δεν ειναι ολοι ετσι σιγουρα αλλα ρε γαμω το κερατο μου ενας αστυνομικος με συνειδηση δεν υπηρχε αναμεσα στους τοσους που ητανε μπροστα? Τι να πω....παλι καλα που ζει το παιδι :sick:
Αντε καλημερα....
Νταξ μαλακία που το σαπίσαν στο ξύλο το ΄΄φοιτητή΄΄αφού τον είχαν ακινητοποιήσει, αλλά εγώ εχθές άκουσα στον ALPHA ότι ήταν μέσα στα 5-6 μαλακισμένα που κάψανε τη σημαία και πετάγανε στους αστυνομικούς
φωτοβολίδες και καδρόνια.
αν ειναι δυνατον :eyepop: :eyepop: :eyepop:
εσπασαν στο ξυλο ενα παληκαρι και λετε οτι τα θελε ο κωλος του γιατι δεν πηγε απο την ταρατσα????:mad: :mad: και κανετε και αστειακα ενω καποιος που θα μπορουσε να ειναι ο αδεφος σας,ο γιος σας,ο ξαδερφος σας ειναι στο νοσοκομειο???.:sad: :sad:
οι πιο πολλοι απο αυτους τους αστυνομικους που σαν προβατα νομιζετε οτι φυλάνε περιουσιες
ηθελα να ξερα,ποιανου τη μηχανη εχουν βρει,ποιανου τη περιουσια,ποιον εχουν πιασει που καταστρεφει και λεηλατει και να το κανει οντως,να μην ειναι απλα αλλος ενας κακομοιρης. τελοσπαντων αν ειναι δυνατον να πιστευετε οτι μας παρεχουν ασφαλεια.τουλαχιστον καποιοι κοιμαστε ησυχοι,εστω και ορθιοι. :ZZZ: :ZZZ:
αυτοι λοιπον συνεχιζω ειναι ενα ματσο θρασυδειλοι,που μολις βγαλουν τη στολη σταματουν να νιωθουν οτι ειναι ο σουπερμαν.δεν ειναι ολοι,κι ας ειναι πολλοι.
αλλα ειναι δυνατον να μιλατε ετσι για τους συγκεκριμενους?δηλαδη ηθελε η τηλεοραση να εναντιωθουμε με τους αστυνομικους αδικως?για να μην παρουν το επιδομα μηπως που κυνηγανε?για να τους λεμε ολοι γουρουνια?το οτι επιλεγει να δειχνει εικονες που θελει,επιλεγει.παντα το εκανε.στην κριση μας απομενει το τι θα αποκομισουμε.
εναν αστυνομικο που ξυλοκοπει τον οποιονδηποτε,ποσο μαλλον πολλους εναντιων ενος,αν εσεις το θεωρειτε εντιμο,νομιμο,σωστο,"οκ" τι να σας πω.ουτε λυπαμαι δεν μπορω να πω
:sad: :sad:
δεν αμφιβαλει κανεις οτι υπαρχουν σάπιοι, θρασύδειλοι και κομπλεξικοί στην αστυνομία, οπως υπαρχουν σε ολες τις κοινωνικες ομαδες και στα επαγγέλματα
αλλα ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ της αστυνομίας δεν μπορει να χαρακτηριστεί απο τετοιους
γιατι μερικοι εχουν δεσει περιστατικα με κακομεταχείριση απο κακους επαγγελματίες μπατσους (ναι εδω αρμοζει ο χαρακτηρισμός) αλλα κανεις δεν αναφερει ποσες φορες εχουν βοηθησει αυτους αστυνομικοί (εμενα προσωπικά ΠΑΡΑ πολλες φορες οταν τους το ζητησα... μεχρι και σπιτι μου με πηγαν μια φορα που ειχα ξεμείνει πιτσιρικας απο γκάφα στου διαολου τη μανα και δεν ειχα λεφτα να γυρισω)
μπουντρουμια ομως και τα λοιπα εγω τα κατατασω στα αστεία... έλεος! εχω συλληφθεί ο ιδιος και στο αστυνομικο τμημα ουτε στο κρατητηριο δε με βαλαν τα παιδια... καθόμουν και περιμενα σε μια καρεκλα διπλα στον αξιωματικο υπηρεσιας και με κερασε και καφε οσο μιλαγαμε!!!
oσο το κατα ποσο τυχαια περνανε οσοι τις τρωνε... ελατε ρε μαγκες σε εμενα τα λετε? αυτα ουτε σε εκπομπες της TV δε τα λενε ετσι
δεν αμφιβαλει κανεις οτι υπαρχουν σάπιοι, θρασύδειλοι και κομπλεξικοί στην αστυνομία, οπως υπαρχουν σε ολες τις κοινωνικες ομαδες και στα επαγγέλματα
αλλα ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ της αστυνομίας δεν μπορει να χαρακτηριστεί απο τετοιους
γιατι μερικοι εχουν δεσει περιστατικα με κακομεταχείριση απο κακους επαγγελματίες μπατσους (ναι εδω αρμοζει ο χαρακτηρισμός) αλλα κανεις δεν αναφερει ποσες φορες εχουν βοηθησει αυτους αστυνομικοί (εμενα προσωπικά ΠΑΡΑ πολλες φορες οταν τους το ζητησα... μεχρι και σπιτι μου με πηγαν μια φορα που ειχα ξεμείνει πιτσιρικας απο γκάφα στου διαολου τη μανα και δεν ειχα λεφτα να γυρισω)
μπουντρουμια ομως και τα λοιπα εγω τα κατατασω στα αστεία... έλεος! εχω συλληφθεί ο ιδιος και στο αστυνομικο τμημα ουτε στο κρατητηριο δε με βαλαν τα παιδια... καθόμουν και περιμενα σε μια καρεκλα διπλα στον αξιωματικο υπηρεσιας και με κερασε και καφε οσο μιλαγαμε!!!
oσο το κατα ποσο τυχαια περνανε οσοι τις τρωνε... ελατε ρε μαγκες σε εμενα τα λετε? αυτα ουτε σε εκπομπες της TV δε τα λενε ετσι
Γιωργο σαφως και δε πρεπει να γενικευουμε το πραμα αλλα εξηγησε μου σε παρακαλω εμενα οπου με πετυχενανε σαν πιτσιρικα εκτος επεισοδιων κλπ....γιατι με δενανε ????
επειδη ειχα μακρυ μαλλι, φορουσα μαρτινς και τζιν κολαν και η μπλουζα μου εγραφε kreator??
δημοκρατικα πραματα ρε παιδι μου....:nono:
alximistis
21/11/2006, 10:04
Νομίζω ότι ξεχνάμε όλοι μας ένα πολύ βασικό στοιχείο.
Ότι μιλάμε για καταστάσεις που δεν είναι καθημερινές! Δεν είναι γεγονότα με λίγη ένταση άντε και καμιά σφαλιάρα. Είναι πολύ ακραίες καταστάσεις!!!
Στις ακραίες λοιπόν καταστάσεις "δικαιολογούνται" καλύτερα εξηγούνται και οι ακρότητες.
Αυτό ως γενική τοποθέτηση.
Τώρα, για το συγκεκριμένο συμβάν... δε νομίζω ότι τυχαία βρέθηκαν τα παιδιά εκεί. Δεν ξέρω αν πέταγαν πέτρες ή όχι ή αν συμμετείχαν στα επεισόδια. Μπορεί να την πατήσαν κι από νεανική βλακεία του στυλ "πάμε ρε να δούμε τι γίνεται". Και ξέρετε μαζί με τα ξερά πολλές φορές καίγονται και τα χλωρά.
Η συμπεριφορά των ασφαλιτών ήταν επιεικώς απαράδεκτη!!! Ήταν τόσο πολύ μεγάλη η βιαιότητα και η βαναυσότητα που ειλικρινά μου θύμισαν άγριους ή ανθρώπους που έβγαζαν τεράστιο μίσος απέναντι σε έναν σαφώς υποδέεστερο αντίπαλο.
Αφού τον έχεις και μάλιστα κάτω ανήμπορο να αντιδράσει τι θες και τον κοπανάς έτσι; Τόσο μίσος...
Και το πολύ πολύ χειρότερο είναι η παρουσία αξιωματικών και μάλιστα υψηλόβαθμων στο σκηνικό. Άπραγοι καθόντουσαν και κοίταγαν!!!
alximistis
21/11/2006, 10:04
Γιωργο σαφως και δε πρεπει να γενικευουμε το πραμα αλλα εξηγησε μου σε παρακαλω εμενα οπου με πετυχενανε σαν πιτσιρικα εκτος επεισοδιων κλπ....γιατι με δενανε ????
επειδη ειχα μακρυ μαλλι, φορουσα μαρτινς και τζιν κολαν και η μπλουζα μου εγραφε kreator??
δημοκρατικα πραματα ρε παιδι μου....:nono:
Δες το ποστ μου... οι ακραίες καταστάσεις που λέμε φίλε μου.
Τα έχω λουστεί κι εγώ...
PortisHead
21/11/2006, 10:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
εγω συμφωνω να καταδικαζωντε οσοι κανουν καταχρηση εξουσιας
αλλα δεν ξερω κανεναν ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ που να εφαγε ξυλο η να πιαστικε απο ....συμπτωση
και μπορει το συγκεκριμενο να ειναι αληθεια
αλλα αυτο δε σημαινει οτι παντα αυτο συμβαινει
δουλευα στο (χ καναλι-ιδιωτικο) στα εξωτερικα συνεργεια των ειδησεων αναλογα το καναλι (και τον ανθρωπο που κρατα την καμερα) εχουμε και τα αναλογα τηλεοπτικα γεγονοτα
το ξερω καλυτερα απο πολους και πιστευω οτι πχ ο αλχημιστης που ητανστη τηλεοραση να καταλαβει τη λεω
δεν δειχνουν τα μαλακισμενα που πετανε πετρες μολοτοφ ολη την ωρα δειχνουν μονο τον μπατσο που βαραει
μερικες φορες δεν δειχνουΝ ΚΑΝ το ξυλο κλεινουν τις καμερες και κανουν τσιγαρο οποιος και αν φταιει
ολα ειναι ενα παιχνιδακι
σου λενε τι να δειξεις και τι οχι τι θα μπει πρωτο θεμα και τι θα μεινει στο ραφι σε περιπτωση που θελουμε να στρεψουμε το λαο σε κατι (πχ να ριξουμε κυβερνηση , να αποσπασουμε την προσοχη μας απο εναν πολεμο κλπ κλπ)
αλλα ειστε αλλου
φταινε οι μπατσοι ο λαος οι δεξιοι οι ταριφες οι ανθοπώλες ολοι οι αλλοι εκτος απο εσας και αυτους που ανεβαζουν και ριχνουν κυβερνησεις αυτοι που ειναι πισω απο ολα
ξυπνατε
(μπας και ξυπνησω και εγω που πηρα μια πολυ μικρη γευση τοτε )
δε φταινε οι αστυνομικοι δεν ειναι ο εχθρος σας
και εγω ημουν με ξυρισμενο κεφαλι 18 σκουλαρικια οταν ημουν στο λυκειο(μια ομορφια λεμε χεχε) και πηγαινα στα Εξαρχεια να πιω καφε τιγκα στους μπατσους κυνήγαγαν περναγα απο διπλα και κανεις δε με πειραξε ποτε γιατι?και η παρεα ,μου στο ιδιο υφος μην πω και χειροτερο τα αγορια και ομως κανεις δεν εφαγε ξυλο .....
Ρε συ EVI (το "ρε" φιλικα :lol: )
Εχω διαβάσει σε όλα τα forums για αυτο το θέμα και δεν εχω απαντήσει πουθενά γιατι αντε να αποδείξεις μετα οτι δεν εισαι ελέφαντας.
Τι να πώ ???
Χαιρομαι που σε γνωρίζω και περισσότερο για το μυαλό που κουβαλάς.
Εισαι απιστευτ-able !!!!
Ευγε !!!
:beer: :beer: :beer:
Να σε χαίρονται αυτοι που σαγαπάνε........ναι βρε συ kawasakia....δεν εισαι ο μόνος...
:D :D :D :beer: :wave2:
θα πω αυτο και θα σταματησω,περαν του οτι δεν εχει νοημα αυτο αυτες οι κουβεντες καλυτερα γινονται απο κοντα,που περνουν αλλη μορφη και διασταση και ειναι πιο ξεκαθαρες κι απλες.
δεν μιλησα για συνολο,δεν ομαδοποιησα κανεναν σε αντιθεση με μεγαλη μεριδα ανθρωπων που και λαθος αποψη εχει για το τι ειναι αναρχικος και τους βαζει ολους στο ιδιο καζανι.
εντιμοι και ανεντιμοι ειναι οι ανθρωποι ,οχι τα επαγγελματα.αν μεγαλωνεις κι ανακαλυπτεις οτι στον χωρο σου κυριαρχει η σαπιλα,διαλεγεις...ειτε ακολουθεις ειτε παραιτεισαι.
οπως και να χει ο καθενας μπορει και λεει τα ψεματα του για να εχει ησυχη συνειδηση και να κοιμαται τα βραδυα.
μην το παμε σε γενικη κουβεντα τετοιου ειδους και πρωτη εγω!
το ποστ ηταν για το συγκεκριμενο γεγονος!και το συγκεκριμενο γεγονος Γιωργο,δεν ηταν αν περναγε τυχαια η οχι!δεν εχει σημασια.σημασια εχει οτι ξυλοκοπηθηκε αγρια!σημασια εχει οτι τον εβαλαν κατω,του περασαν χειροπεδες και τον πηγαν σ ενα στενο και δωστου...σημασια εχει οτι πιθανοτατα και στο τμημα ειπαν δωστου...
το οτι εσυ επινες καφεδακι,οτι σε εχουν βοηθησει,οπως και σιγουρα αρκετους αλλους,δεν σημαινει οτι ολοι ειναι "καλοι" .το οτι χτυπανε οι συγκεκριμενοι εναν αοπλο,δεν σημαινει οτι ολοι ειναι "κακοι".οι συγκεκριμενοι ομως τι ειναι?
ας βαλω alpha να μου πει...
:sad:
...αλλα κανεις δεν αναφερει ποσες φορες εχουν βοηθησει αυτους αστυνομικοί (εμενα προσωπικά ΠΑΡΑ πολλες φορες οταν τους το ζητησα... μεχρι και σπιτι μου με πηγαν μια φορα που ειχα ξεμείνει πιτσιρικας απο γκάφα στου διαολου τη μανα και δεν ειχα λεφτα να γυρισω)
...εμενα οπου με πετυχενανε σαν πιτσιρικα εκτος επεισοδιων κλπ....γιατι με δενανε ????
και ο IDI τα ίδια φόραγε.... αλλά βαφότανε κιόλας....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
θα πω αυτο και θα σταματησω,περαν του οτι δεν εχει νοημα αυτο αυτες οι κουβεντες καλυτερα γινονται απο κοντα,που περνουν αλλη μορφη και διασταση και ειναι πιο ξεκαθαρες κι απλες.
δεν μιλησα για συνολο,δεν ομαδοποιησα κανεναν σε αντιθεση με μεγαλη μεριδα ανθρωπων που και λαθος αποψη εχει για το τι ειναι αναρχικος και τους βαζει ολους στο ιδιο καζανι.
εντιμοι και ανεντιμοι ειναι οι ανθρωποι ,οχι τα επαγγελματα.αν μεγαλωνεις κι ανακαλυπτεις οτι στον χωρο σου κυριαρχει η σαπιλα,διαλεγεις...ειτε ακολουθεις ειτε παραιτεισαι.
οπως και να χει ο καθενας μπορει και λεει τα ψεματα του για να εχει ησυχη συνειδηση και να κοιμαται τα βραδυα.
μην το παμε σε γενικη κουβεντα τετοιου ειδους και πρωτη εγω!
το ποστ ηταν για το συγκεκριμενο γεγονος!και το συγκεκριμενο γεγονος Γιωργο,δεν ηταν αν περναγε τυχαια η οχι!δεν εχει σημασια.σημασια εχει οτι ξυλοκοπηθηκε αγρια!σημασια εχει οτι τον εβαλαν κατω,του περασαν χειροπεδες και τον πηγαν σ ενα στενο και δωστου...σημασια εχει οτι πιθανοτατα και στο τμημα ειπαν δωστου...
το οτι εσυ επινες καφεδακι,οτι σε εχουν βοηθησει,οπως και σιγουρα αρκετους αλλους,δεν σημαινει οτι ολοι ειναι "καλοι" .το οτι χτυπανε οι συγκεκριμενοι εναν αοπλο,δεν σημαινει οτι ολοι ειναι "κακοι".οι συγκεκριμενοι ομως τι ειναι?
ας βαλω alpha να μου πει...
:sad:
Σε αυτο συμφωνώ 100% και μακαρι οι κακοι επαγγελματίες μπάτσοι που ενεπλάκησαν να τιμωρηθούν, οπως και ολοι οσοι εκαναν τα έκτροπα (και το μαλακισμενο που εκαιγε τη σημαια να τη πληρωσει!)
Ξεκολλάτε επιτέλους!
το να δέσεις κάποιον και να τον βαράς δεν είναι αντρισμός.... είναι μαλακία ξεγάνωτη! Ανεξάρτητα τι έχει κάνει αυτός που βαράνε....
Τον έπιασες, τον έδεσες, τον δίνεις στον εισαγγελέα για τα υπόλοιπα.... Ενοχος ή αθώος θα βγει άκρη....
Αλλά όπως και σε πολλά άλλα επαγγέλματα λείπει ο επαγγελματισμός... το γιατί δεν το εξετάζουμε τώρα....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
και ο IDI τα ίδια φόραγε.... αλλά βαφότανε κιόλας....
μονο τα βραδυα και μονο στη Συγγρου!
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ξεκολλάτε επιτέλους!
το να δέσεις κάποιον και να τον βαράς δεν είναι αντρισμός.... είναι μαλακία ξεγάνωτη! Ανεξάρτητα τι έχει κάνει αυτός που βαράνε....
Τον έπιασες, τον έδεσες, τον δίνεις στον εισαγγελέα για τα υπόλοιπα.... Ενοχος ή αθώος θα βγει άκρη....
Αλλά όπως και σε πολλά άλλα επαγγέλματα λείπει ο επαγγελματισμός... το γιατί δεν το εξετάζουμε τώρα....
Α, γεια σου!!! :beer:
Και να προσθεσω, οτι οταν το "ανεχομαστε" ή ακομα χειροτερα το "δικαιολογουμε" κι ολας, επωαζουμε το "αυγο του φιδιου" ... :sad:
Ξεκολλάτε επιτέλους!
ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΝΙΚΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RESPECT !!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν μπόρεσα να διαβάσω όλα τα post απλά ήθελα να προσθέσω το εξής:
Εξίσου άθλια ενέργεια ήταν και η επίμονη υπεράσπιση των αστυνομικών από τον αρχηγό, νομίζω της ΓΑΔΘ.
Τον είδα στις ειδήσεις του MEGA να δηλώνει απροκάλυπτα ότι ο νεαρός προσπαθούσε να διαφύγει.
Τώρα πως μπορεί να διαφύγει κάποιος που είναι πεσμένος κάτω και ξυλοκοπείται από 6-7 άτομα, δεν ξέρω.
ΖΩΑ!!!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
επωαζουμε το "αυγο του φιδιου" ... :sad:
Αυτό το βαμημένο το γκούντα σΕ έρχεται και σΕ φεύγει ??? :smokin:
oups συγγνώμη που παρεκτρέπομαι! κατσε να εναρμονιστώ με την "επίσημη" θεση των μελών του Moto.gr: "μπατσοι γουρουνια δολοφονοι εσεις πουλατε την ασπρη σκονη"
το εσωσα?:smokin:
Γιωργαρε απωρο με τα πρωτα γελια σου για την αθωωτητα του κυπριου,και μετα απαντας με το παραπανω,εντασοντας εμενα που?στην επισημη θεση των μελων του φορουμ?:confused:
Περιπου το 90' φιλος πανκις ηταν σε σουβλατζιδικο στην πατησιων και ετρωγε σουβλακια με την γυναικα του.
Πιο κατω αναρχικοι της πουτσας τα ειχαν σπασει ολα.
Οι προστατες του νομου μολις ειδαν το θυμα αραχτο τον τσιμπησαν και εφαγε τοσο ξυλο για μια εβδομαδα που ξεχασε το ονομα του.
Οποιος πηγε να υπερασπιστει τον αμοιρο πανκ,εσκασε πριν προλαβει να ξεστομισει οτιδηποτε.
Αφου τον μαυρισαν και δερματικα,ψυχολογικα και φακελικα,μετα απο καιρο που εγινε το δικαστηριο ,δεν ηταν σιγουροι αν ηταν αυτος στα επεισοδια.
Μ'αρεσει η σιγουρια σας,για την σωστη αντιμετωπιση των αστυνομικων προς τους πολιτες.:lol:
Προς θεου δεν υποστηριζω τους αληταραδες,ουτε αυτους που καινε της σημαιες,αλλα να μιλας για κατι τοσο ευκολα χωρις να εισαι μπροστα ειναι απλα μαλακια.
Τα παραπανω τα γραφω για ολους μας.
(ρε μην στραβωσεις τωρα και μου τα χωσεις ανελεητα).:a015:
Αν ξεραμε της δυσκολιες που αντιμετωπιζουν σημερα οι αστυνομικοι(και οχι μονο)θα ειμαστε πιο επιφυλακτικοι στης εκφρασεις μας.
Δεν κατηγωρο κανεναν,απλα λυπαμαι που ολοι εχουμε θεωρια να φτιαξουμε τον κοσμο ολο,αλλα τα πραγματα καθημερινα πανε απο το κακο στο χειροτερο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
τουλαχιστον καποιοι κοιμαστε ησυχοι,εστω και ορθιοι. :ZZZ: :ZZZ:
Ναι βρε αγάπη μου, αλλά γιατί μας ξυπνάς ??? :sad:
Γιατι αμα το εξεταζαμε θα αλλαζαμε κατι?:confused:
latris mixanis
21/11/2006, 12:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ναι βρε αγάπη μου, αλλά γιατί μας ξυπνάς ??? :sad:
Για να κουνηθούμε?? :confused: :confused:
κάτσε να της στείλω ένα πμ για να σε λύσουμε την απορία:smilea:
Αυτοί που βαράγανε ήταν μυστικοί έτσι?
Έχω απορία λοιπόν.
Οι κουκουλοφόροι μυστικοί αστυνόμοι, σε διατεταγμένη υπηρεσία, πρέπει να εισχωρήσουν στις ομάδες των γνωστών αγνώστων ώστε 1ον να τους γνωρίσουν με σκοπό να τους συλλάβουν και 2ον να (αν)μπορέσουν να τους καθοδηγήσουν.
ΕΤΣΙ?
Για να μην τους μυριστούν θα πρέπει να κάνουν ότι και οι άλλοι.
ΕΤΣΙ?
Να πετροβολούν, να καίνε σημαίες, και να πετάνε μολότοφ.
ΕΤΣΙ?
Αν δεν τους έχουν συλλάβει τόοοσα χρόνια δεν είναι μ@λ@κες?
Αν γυρνά ο κάθε ‘νοικοκύρης’ και λέει ‘καλά του έκαναν του αλήτη’ ‘που είναι η αστυνομία?’ και άλλα ψαγμένα, δεν θα έπρεπε να στηριχτεί το σύστημα αυτό ώστε να έχουμε αστυνόμευση με της ευλογίες του ‘δημοκρατικού λαού’?
Αν τους είχαν συλλάβει όλους μέσα στα 20 χρόνια που έχουμε τέτοια επεισόδια, αλλά έβλεπαν ότι η αντίδραση του κόσμου στο μεταξύ, σπρώχνει προς την αστυνομοκρατία, δεν θα διαιωνίζανε την δράση τους?
Τελικά μήπως της μολότοφ δεν της πετάει μόνο η αστυνομία?
:p :p :D
Πρέπει να το δουν και όσοι δεν το είδαν,
Και ελπίζοντας να μην έχει πρόβλημα ο παλιόλυκος
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Παμε λιγο απ' την αρχη ...
Υπαρχουν τρεις διακριτες "εξουσιες" σε μια ευνομουμενη χωρα.
1. Η Νομοθετικη, ειναι αυτη που φτιαχνει τους Νομους (Βουλη).
2. Η Δικαστικη, ειναι αυτη που εφαρμοζει τους νομους και "τιμωρει" τους παραβατες (Δικαστηρια).
3. Η Εκτελεστικη, που ειναι αυτη που αναλαμβανει να "εκτελει" τις αποφασεις της Δικαστικης, ή να φερνει ενωπιον της, πιθανους (μεχρι να αποδειχτει) "παραβατες" (Αστυνομια).
Οταν ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ απο αυτες τις ΔΙΑΚΡΙΤΕΣ εξουσιες ανακατευτουν, τοτε παμε σε αααλλα "πολιτευματα" ... :winka:
Ο συγκεκριμενος μπορει να ηταν ο Πασσαρης!
Η Εκτελεστικη λοιπον εξουσια το ΜΟΝΟ που πρεπει να κανει ειναι να τον φερει ενωπιον της Δικαιοσυνης και ΟΧΙ να τον "καταδικασει" και "τιμωρησει" επι τοπου!
Αυτο ισχυει για ΚΑΘΕ περιπτωση.
SPORAKIAS
21/11/2006, 20:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Αυτοί που βαράγανε ήταν μυστικοί έτσι?
Έχω απορία λοιπόν.
Οι κουκουλοφόροι μυστικοί αστυνόμοι, σε διατεταγμένη υπηρεσία, πρέπει να εισχωρήσουν στις ομάδες των γνωστών αγνώστων ώστε 1ον να τους γνωρίσουν με σκοπό να τους συλλάβουν και 2ον να (αν)μπορέσουν να τους καθοδηγήσουν.
ΕΤΣΙ?
Για να μην τους μυριστούν θα πρέπει να κάνουν ότι και οι άλλοι.
ΕΤΣΙ?
Να πετροβολούν, να καίνε σημαίες, και να πετάνε μολότοφ.
ΕΤΣΙ?
Αν δεν τους έχουν συλλάβει τόοοσα χρόνια δεν είναι μ@λ@κες?
Αν γυρνά ο κάθε ‘νοικοκύρης’ και λέει ‘καλά του έκαναν του αλήτη’ ‘που είναι η αστυνομία?’ και άλλα ψαγμένα, δεν θα έπρεπε να στηριχτεί το σύστημα αυτό ώστε να έχουμε αστυνόμευση με της ευλογίες του ‘δημοκρατικού λαού’?
Αν τους είχαν συλλάβει όλους μέσα στα 20 χρόνια που έχουμε τέτοια επεισόδια, αλλά έβλεπαν ότι η αντίδραση του κόσμου στο μεταξύ, σπρώχνει προς την αστυνομοκρατία, δεν θα διαιωνίζανε την δράση τους?
Τελικά μήπως της μολότοφ δεν της πετάει μόνο η αστυνομία?
:p :p :D
ποιος εισαι..???:confused:
ο μαγος καλφας...???:smokin: :rotflmao: :rotflmao: :smokin: '
οπως τα λες ειναι...:mad:
SUPERMARIO
21/11/2006, 20:57
δεν δικαζω κανεναν.την γνωμη μου λεω.πιστευω οτι ο συγκεκριμενος δεν ειχε μεινει αμετοχος στα επεισοδια.
ισως κανω και λαθος αλλα η γνωμη που εχω σχηματισει ειναι αυτη.
δεν ειπα πουθενα καλα του κανανε του παιδιου.
οσοι γραφουν καλο ειναι να διαβαζουν πρωτα ολη την συζητηση πριν βγαλουν συμπερασμα.
δεν γουσταρω καμια μορφη βιας και το εχω πει σε παρα πολλες συζητησεις.
αλλα μην προσπαθειται τωρα να μου πειτε οτι ολοι αυτοι που κανουν τα επεισοδια, θελουν να χτυπησουν το κατεστημενο-συστημα-κρατος.
στην θεσ/νικη βγηκαν και πετουσαν πετρες στα αυτοκινητα που περνουσαν απο'κει.εδω που ειναι το κοινωνικο μηνυμα που ηθελαν να περασουν;;;
ωραια λογικη ρε μπραβο.
αν τα ''καλοπαιδα'' επιαναν εναν μπατσο τι θα του εκαναν; θα τον κερνουσαν τσαι;
τα ιδια συμβαινουν και απο τις δυο πλευρες.ΛΑΘΟΣ και οι δυο.
η διαφωνια δεν ειναι αν επρεπε να τον δειρουν.σαφως και ΟΧΙ.
η διαφωνια ειναι αν ο σωστος τροπος να περασει ενα μηνυμα, ειναι να βγουν δεκα νταηδες στους δρομους και να τα κανουν γυαλια καρφια.
Μερικές παρατηρήσεις σχετικά με το θέμα:
1) Χωρίς να αποκλείω το γεγονός τα ΜΜΕ να μεγέθυναν το όλο γεγονός και να αλείωσαν εντυπώσεις για λόγους τηλεθέασης, μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν και μαρτυρίες 8 πανεπιστημιακών ότι ο φοιτητής εδάρη βαναυσότατα και αναίτια.
2) Το γεγονός ότι κάποιοι βανδαλίζουν/λεηλατούν/ασχημονούν κλπ δε νομιμοποιεί τα όργανα της τάξης να βιαιοπραγούν εναντίον των πολιτών. Θέλουμε την αστυνομία να κυνηγάει τους "κακούς" και να προστατεύει τους "καλούς", όχι το αντίστροφο.
3) Συνολικά τα τελευταία 20 περίπου χρόνια που παρακολουθώ παρόμοια γεγονότα το έργο που βλέπω είναι το ίδιο: Σε κάποιο σημείο Α κάποιος σκληρός πυρήνας αναρχικών/γνωστών αγνώστων/αληταράδων δημιουργεί επεισόδια. Η αστυνομία απέχει ή παρακολουθεί με απάθεια από απόσταση. Σε κάποιο άλλο σημείο Β αστυνομικές δυνάμεις ξεμοναχιάζουν κάποιον φουκαρά πολίτη/φοιτητή/πρεζάκια/κοπέλα και του ρίχνουν της χρονιάς του, για να φανεί ότι κάτι κάνουν και να μην τους κατηγορήσει κανένας για έλλειψη υπηρεσιακού ζήλου. Δεν ξέρω αν αυτό είναι αποτέλεσμα χαμηλής νοημοσύνης, κακής εκπαίδευσης, κακοπροαίρετων άνωθεν εντολών ή απλά ατυχής συγκυρία αλλά είναι ύποπτα επαναλαμβανόμενη σύμπτωση... :a13:
mats8282
21/11/2006, 23:31
Πλεον εχω τις αμφιβολιες μου κατα ποσο ειναι μειοψηφια οι μπατσοι μεσα στην αστυνομια....Παραβαση καθηκοντος απο ΟΛΟΥΣ οσους ηταν μπροστα στην σκηνη,Απαθεια, δημοσιο υπαλληλικι και Μπαλασκας για κερασακι....Πραγματικα εχω αηδιασει με το ολο θεμα το οποιο θα διαρκεσει το πολυ 3-4 μερες ακομα και μετα θα παει στο αρχειο.Αληθεια τοσες φορες που εχετε ακουσει για ΕΔΕ σε οργανο ξανακουσατε μετα τιποτα?
δεν δικαζω κανεναν.την γνωμη μου λεω.πιστευω οτι ο συγκεκριμενος δεν ειχε μεινει αμετοχος στα επεισοδια.
ισως κανω και λαθος αλλα η γνωμη που εχω σχηματισει ειναι αυτη.
δεν ειπα πουθενα καλα του κανανε του παιδιου.
οσοι γραφουν καλο ειναι να διαβαζουν πρωτα ολη την συζητηση πριν βγαλουν συμπερασμα.
δεν γουσταρω καμια μορφη βιας και το εχω πει σε παρα πολλες συζητησεις.Για να μην παρεξηγηθώ εγω δεν αναφερόμουν σε σένα
αλλα μην προσπαθειται τωρα να μου πειτε οτι ολοι αυτοι που κανουν τα επεισοδια, θελουν να χτυπησουν το κατεστημενο-συστημα-κρατος.Αντίθετα το εξυπηρετούν τα μάλλα.
στην θεσ/νικη βγηκαν και πετουσαν πετρες στα αυτοκινητα που περνουσαν απο'κει.εδω που ειναι το κοινωνικο μηνυμα που ηθελαν να περασουν;;;'Αστυνομεύετε πιο πολύ, για την ασφάλειά μας!'
ωραια λογικη ρε μπραβο.
αν τα ''καλοπαιδα'' επιαναν εναν μπατσο τι θα του εκαναν; θα τον κερνουσαν τσαι;
τα ιδια συμβαινουν και απο τις δυο πλευρες.ΛΑΘΟΣ και οι δυο.
η διαφωνια δεν ειναι αν επρεπε να τον δειρουν.σαφως και ΟΧΙ.
η διαφωνια ειναι αν ο σωστος τροπος να περασει ενα μηνυμα, ειναι να βγουν δεκα νταηδες στους δρομους και να τα κανουν γυαλια καρφια.
Πλεον εχω τις αμφιβολιες μου κατα ποσο ειναι μειοψηφια οι μπατσοι μεσα στην αστυνομια....Παραβαση καθηκοντος απο ΟΛΟΥΣ οσους ηταν μπροστα στην σκηνη,Απαθεια, δημοσιο υπαλληλικι και Μπαλασκας για κερασακι....Πραγματικα εχω αηδιασει με το ολο θεμα το οποιο θα διαρκεσει το πολυ 3-4 μερες ακομα και μετα θα παει στο αρχειο.Αληθεια τοσες φορες που εχετε ακουσει για ΕΔΕ σε οργανο ξανακουσατε μετα τιποτα? Για να μην ξεχνάμε η ΕΔΕ είναι το απλό 'μαζευόμαστε μεταξύ μας και μαλώνουμε τον συνάδελφο :yuck: :mad:
mats8282
22/11/2006, 23:34
Ενταξει παιδια λυθηκε το ζητημα.....3 μπατσοι σε διαθεσιμοτητα και αλλοι 5-6 δυσμενη μεταθεση σε αλλα τμηματα της Θεσ/κης......
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ
:yuck: :yuck: :yuck: :yuck:
Πληροφοριακα η τιμωρια που προβλεπεται σε περιπτωσεις βασανισμου,γιατι βασανισμος ειναι,(συμμετοχης,αδρανειας, κτλ) υπαλληλου,αστυνομικου ή στρατιωτικου ειναι αμεση ποινικη διωξη απο Εισαγγελεα και σε περιπτωση ενοχης 5-20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ.
Επισης ο ενας απο τους 3 που τεθηκαν σε διαθεσιμοτητας ειχε στο παρελθον μετατεθει δυσμενως λογω παρομοιου περιστατικου :sad:
Resistman
23/11/2006, 15:34
Για τα μπεταντιν στο προσωπο του Πολυζωγο (και ο νοων νοειτω), απαγγελθηκαν κατηγοριες για αποπειρα δολοφονιας και για τα οσα ειδαμε στη Θεσσαλονικη.......γινεται ΕΔΕ...θα δουμε...κανονικη συλληψη εγινε...μην τα μεγαλοποιουμε....αυτα ειναι εξω απ τη φιλοσοφια μας....ειναι μεμονωμενο περιστατικο.....
blueblack
23/11/2006, 18:04
Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.............
ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΒΙΑΣ...........!!!!!!!!!!
Όταν γίνεται αύτό, τό καθεστώς είτε μαύρο είτε κόκκινο........
ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ......!!!!!!!!!
Όταν έκπροσωπείς τό νόμο.....
ΠΡΩΤΟΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΣΕΒΕΣΑΙ........!!!!!!!!!
Αύτό πού είδαμε είναι κρατικός ....ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ.....!!!!!!!!
Ότι σκατά καί νάκανε αύτός ό πιτσιρικάς τόν πιάνεις τόν πάς μέσα καί έκεί........
τελειώνει ό ρόλος σου......
ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΤΣΕ......!!!!!!
Ούτε στό φάρ-Ουέστ μέ τά πούπουλα ,ούτε έκεί πού κόβουν χέρια είμαστε..!!!!!!
ΑΡΑ ΚΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.........
καί τρώς στή μάπα τό ...ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ....
ή ...ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ........ΑΜΟΛΑΣ ΤΟΥΣ ΡΑΜΠΟ......
καί κάνεις έπίδειξη .....
ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ....!!!!!!!!
Πάντως είναι πολλοί φτηνιάρηδες....
Άκου έπεσε στή ζαρντινιέρα...
ΠΟΙΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.........τό έβγαλε αύτό..???
Ούτε φαντασία δέν έχουν...
Άκόμα στό 60....είναι....!!!!!!!!
:lol: :lol:
mats8282
24/11/2006, 15:34
Παει ξεφουσκωσε και αυτο :mad:
Resistman
24/11/2006, 20:07
Παει ξεφουσκωσε και αυτο :mad:
Μεχρι το επομενο "μεμονωμεο περιστατικο"...Μην ανησυχεις φιλε μου...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
Για τα μπεταντιν στο προσωπο του Πολυζωγο (και ο νοων νοειτω), απαγγελθηκαν κατηγοριες για αποπειρα δολοφονιας και για τα οσα ειδαμε στη Θεσσαλονικη.......γινεται ΕΔΕ...θα δουμε...κανονικη συλληψη εγινε...μην τα μεγαλοποιουμε....αυτα ειναι εξω απ τη φιλοσοφια μας....ειναι μεμονωμενο περιστατικο.....
Να πω ότι έχεις άδικο.....
Ετσι είναι τα πράγματα. Ο ξυλοδαρμός ή είναι ποινικό αδίκημα για όλους ή δεν είναι. Τα περι δυσμενούς μετάθεσης κλπ, είναι για γέλια και για κλάματα.:mad: