View Full Version : ΑΕΚ-ΜΙΛΑΝ
zoropatra
20/11/2006, 18:50
αυριο ανεβαινω οακα.......
κλασικα θυρα 1-35.......
θα εχει πολυ κοσμο το γηπεδο.....
απο πατρα θα φυγουμε δυο λεωφορεια!
idi δεν πιστευω να μην ερθεις γηπεδο?
zoropatra
20/11/2006, 18:56
:a23: :a23: :a23: :a23: :a23:
70072
la_villa
20/11/2006, 19:02
Φανέλα του Ολυμπιακού έχει απο μέσα!!
μουχαχαχα
πάτε να δείτε Μίλαν ε?Μπράβο :smokin:
zoropatra
20/11/2006, 19:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
μουχαχαχα
οποτε μπορω παντα παω γηπεδο!!!
ασχετα με ποιον παιζουμε!!!
zoropatra
20/11/2006, 19:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
μουχαχαχα
αυτο ειναι του ολυμπιακου!!!!!!
70074
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
idi δεν πιστευω να μην ερθεις γηπεδο?
100% θα ειμαι.
εχεις 3 "φτηνα" εισιτήρια ρε?
zoropatra
20/11/2006, 20:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
100% θα ειμαι.
εχεις 3 "φτηνα" εισιτήρια ρε?
θες εισιτηριο?
αμα ειναι πες μου τωρα γιατι σε λιγο θα παω στο κλαμπ αμα ειναι να ρωτησω.
ante re paidia gera me tsampoyka
70099
Gandalf dr685sm
21/11/2006, 07:22
Παληκάρια... update πρωινό...
Χθες στην Γράμμου , είχαν μείνει μόνο των 35? εισητήρια και λίγο πιο ακριβά, νομίζω των 50.
Θύρα 28 , σειρά 10, κάθισμα 8.
Κατά τις προβλέψεις το ΟΑΚΑ, θα γνωρίσει άλλο ενα sold out απο την ΑΕΚ σε καιρούς που το ποδόσφαιρο μας περνάει κρίση.
Μια ελπίδα να κερδίσουμε ...αρκεί να παίξουμε καλά και όπως ειπώθηκε και είναι αλήθεια.... να μας αφήσει η Μίλαν.
Προσωπική πεποίθηση είναι πως αν η ΑΕΚ κερδίσει σήμερα, θα είναι απίστευτο αυτό που θα ακολουθήσει απο τον κόσμο της. Εδώ είσαστε και θα δούμε μαζί τι θα γίνει.
Για την ιστορία , η δουλειά μου είναι στον Πύργο Atrina, ψηλά σε όροφο και βλέπω το ΟΑΚΑ , απέναντι.... περιττό να πω πως, είμαι στην πρίζα απο τώρα και δεν μπορώ να δουλέψω.
ΕΛΑ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
Gandalf
Gandalf dr685sm
21/11/2006, 07:24
μάλλον ολοκληρώθηκε το sold out....
παραθέτω:
"Το ΟΑΚΑ φοράει τα γιορτινά του και περιμένει πάνω από 60.000 κόσμο το βράδυ της Τρίτης για το πιο μεγάλο πάρτι! Η ΑΕΚ στα καλύτερά της φιλοξενεί την λαβωμένη και ντεφορμέ Μίλαν και με νίκη ελπίζει στο όνειρο της ιστορικής πρόκρισης στους "16" του Champions League. Ο Λορέντσο Σέρα Φερέρ στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας έδωσε το σύνθημα: "Θέλουμε να νικήσουμε. Κι αν τα καταφέρουμε, θα είμαστε όλοι ευτυχισμένοι". Οσο για το πως θα παρουσιαστεί η Μίλαν; "Δεν με ενδιαφέρει πως θα είναι η Μίλαν. Η ελπίδα μου είναι να συναντήσουμε αύριο μια μεγάλη ΑΕΚ""
To κασκόλ είναι πάνω στο γραφείο σήμερα και περιμένει να ανεμίσει και παλι.
Gandalf
blueblack
21/11/2006, 08:29
OTI KAI NA KANOYME...........
EΓΩ ΠΑΛΙ ..........
Α Ε Κ Α Ρ Α.................!!!!!!!!!!!
:wave2:
Ευχες για νικη κι απο ενα Βαζελο ... :cool:
:smokin: :beer: :wave2:
alximistis
21/11/2006, 09:50
Έλα ωρέ ΑΕΚάρα έλα μωρή αρρώστια...
οκ δεν πιστεύω και πολλά καθότι η Μίλαν είναι σε τέτοια χάλια που σίγουρα θα θέλει μία νίκη για να διασκεδάσει όσο μπορεί τις εντυπώσεις και να τελειώνει την υπόθεση τσουλου.
Οπότε σκούρα τα πράγματα!
Αλλά...
όσω ζω ελπίζω και...
άντε μωρή αρρώστια!!! Τρέλανε μας πάλι!!!
σημερα θα γινεται πανικος μεσα...αν κατσει και το αποτελεσμα...ε ρε γλεντια που θα εχουμε....
ΑΕΚΑΡΑ με τρελλα λεμεεεεεεεεεεεεεεε..........................:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εγω δεν επλιζω σε αποτελεσμα... ελπιζω να γεμισει το σταδιο να δουμε εναν ομορφο αγωνα και να παιξουμε στα ισα την μεγαλη αντιπαλο μας και οτυι βγει
αυτο ειναι το ποδοσφαιρο και χαιρομαι που θα γινει κατι τετοιο σημερα στο γηπεδο μας οπου μικρα παιδια θα νιωσουν το πραγματικο πνευμα του CL και περιφανα θα φορανε τη φανελα της ομαδας μας
αυτα σημερα ομως!
απο αυριο θελω ομως το φτωχο και αθλοιο πρωταθλημα μας με καθε μεσο!:D
εγω δεν επλιζω σε αποτελεσμα... ελπιζω να γεμισει το σταδιο να δουμε εναν ομορφο αγωνα και να παιξουμε στα ισα την μεγαλη αντιπαλο μας και οτυι βγει
αυτο ειναι το ποδοσφαιρο και χαιρομαι που θα γινει κατι τετοιο σημερα στο γηπεδο μας οπου μικρα παιδια θα νιωσουν το πραγματικο πνευμα του CL και περιφανα θα φορανε τη φανελα της ομαδας μας
αυτα σημερα ομως!
απο αυριο θελω ομως το φτωχο και αθλοιο πρωταθλημα μας με καθε μεσο!:D
συμφωνω για το αποψινο 100000% γι'αυτο ειπα αν κατσει το αποτελεσμα
το πρωταθλημα καποιοι το εχουν παρει εργολαβια φαινεται, προτιμω γκολ και θεαμα, αλλωστε δε κερδιζει παντα ο καλυτερος....
Η Μιλαν εχει πεσει πολυ..ελπιζω να το παρουμε οχι ισσοπαλια!
Εχουμε πολλες πιθανοτητες αρκει ο ΤΡΟΜΠΑΣ Σορεντινο να μην τρομπαρει ΠΑΛΙ!!
Gandalf dr685sm
21/11/2006, 13:21
H Μίλαν μπορεί να έχει πέσει πολύ αλλά κοιτάχτε εδώ 11αδες και θυμηθείτε με ποιά παίζουμε.
UEFA.COM:Probable teams
AEK Athens: Stefano Sorrentino; Evangelos Moras, Bruno Cirillo, Traianos Dellas, Stavros Tziortziopoulos; Perparim Hetemaj, Akis Zikos, Emerson, Dániel Tőzsér; Júlio César, Nikolaos Liberopoulos.
Milan: Dida; Cafu, Paolo Maldini, Dario Šimić, Marek Jankulovski; Cristian Brocchi, Andrea Pirlo, Clarence Seedorf; Kaká; Ricardo Oliveira, Filippo Inzaghi.
Για να έχετε απλά μια υπενθύμιση οτι μιλάμε για μια απο τις 4 καλύτερες ομάδες (σε τρόπαια) στον κόσμο.
Ακόμα και ισοπαλία θα είναι ΘΡΙΑΜΒΟΣ για την ΑΕΚ μας. Έλα ....λίγες ώρες ακόμα...υπομονή.
Τελευταία νέα:... εισητήρια μόνο για την θύρα 29 με 100? και αυτά είναι ΜΟΝΟ 290 κομμάτια. Sold out κύριοι , χωρίς Ιταλούς μέσα... τουτέστιν κοντά στις 63000 κόσμο.
ΕΛΑ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑ.... ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΑΚΌΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!
Gandalf
ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ!!!:beer: :beer:
Καλή τύχη ρε:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
H Μίλαν μπορεί να έχει πέσει πολύ αλλά κοιτάχτε εδώ 11αδες και θυμηθείτε με ποιά παίζουμε.
Για να έχετε απλά μια υπενθύμιση οτι μιλάμε για μια απο τις 4 καλύτερες ομάδες (σε τρόπαια) στον κόσμο.
Ακόμα και ισοπαλία θα είναι ΘΡΙΑΜΒΟΣ για την ΑΕΚ μας. Έλα ....λίγες ώρες ακόμα...υπομονή.
Τελευταία νέα:... εισητήρια μόνο για την θύρα 29 με 100? και αυτά είναι ΜΟΝΟ 290 κομμάτια. Sold out κύριοι , χωρίς Ιταλούς μέσα... τουτέστιν κοντά στις 63000 κόσμο.
ΕΛΑ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑ.... ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΑΚΌΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!
Gandalf 1 εκ των 2 κορυφαίων ομάδων στην ευρωπη ειναι η Μιλαν.βαση τιτλων και παρουσίας σε τελικούς.
σήμερα θα χάσουμε κατα 90%
τη πάτησα και εγώ με τα εισητήρια μιας και δε πήρα λογω οικονομικών νωρίτερα..και τωρα δε παίζει ουτε για δείγμα.
αν και εχω μια υποψία οτι στο κάτω διαζωμα και στις 3 πρωτες σειρές δεν έχουν βγαλει εισητήρια μιας και δε βλέπεις τιποτα.
τεσπα...
απο τον καναπε..
ΕΜΠΡΟΣ ΑΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....
ΒΒΚο ουτε εγω εχω εισιτήριο για τον ιδιο ακριβως λογο! Μαλακια!
αλλα θα παω νωρις μπας και βρω ενα. αν δε βρω θα εχω χρονο να γυρισω να το δω στη TV
καντην ετσι! 65,000 κοσμο θα εχει ολο και καποιος θα αρρωστήσει ή δε θα μπορεσει και θα δωσει το εισιτήριο σε κανα φιλο του να το πουλησει στο γηπεδο!!!
ΒΒΚο ουτε εγω εχω εισιτήριο για τον ιδιο ακριβως λογο! Μαλακια!
αλλα θα παω νωρις μπας και βρω ενα. αν δε βρω θα εχω χρονο να γυρισω να το δω στη TV
καντην ετσι! 65,000 κοσμο θα εχει ολο και καποιος θα αρρωστήσει ή δε θα μπορεσει και θα δωσει το εισιτήριο σε κανα φιλο του να το πουλησει στο γηπεδο!!! Με πόσα ΕΥΡΑ ελπίζεις να βρεις..τι ωρα θα πας...εξω απο ποιες θύρες...
κτλ..για πες μπας ερθω και εγω.
εγω θελω το πιο φτηνο που θα βρω
αν ειναι 15 καλως αν ειναι 20 οκ αν ειναι 25 ενταξει αν ειναι 30 ε κατι θα γινει αν ειναι 50... θα παρω το μπουλο :lol: :lol: :lol:
SPORAKIAS
21/11/2006, 21:47
καλα ο εκφωνητης πολλα κιλα μαλακας.....:a31:
λες και μεταδιδει σε ηλιθιους .....:yuck:
mats8282
21/11/2006, 22:43
ΝΑΙ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Η Μιλαν εχει πεσει πολυ..ελπιζω να το παρουμε οχι ισσοπαλια!
Εχουμε πολλες πιθανοτητες αρκει ο ΤΡΟΜΠΑΣ Σορεντινο να μην τρομπαρει ΠΑΛΙ!!
Ειπε κανενας τιποτα για τον Αγιο Στεφανο???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
blueblack
21/11/2006, 22:54
AΙ .......ΣΑΧΤΑΡ.......
Ρέ............ΓΑΥΡΕ.........!!!!!!!!!!
Τά κύπελλα δικά σας.......μαζί μέ τούς.....
ΖΩΓΡΑΦΟΥΣ........!!!!!!!!!!!!!!!
:a25: :a23: :a25:
athandim
21/11/2006, 23:02
Μπράβο, μπράβο, μπράβο ΑΕΚ!!!!!:a46: :a46: :a46:
SUPERMARIO
21/11/2006, 23:09
αν και βαζελος...μπραβο στην ΑΕΚ.:a18:
:a012: :a012: :a012:
el_mojito
21/11/2006, 23:37
AEKARA BRAVOOOOOOOOO
:beer: AN KAI VAZELOS...
NA DW STO MAGIC TI THA LENE TWRA TA FALAKRA YPOKEIMENA...
o_gavros
21/11/2006, 23:47
Μπράβο στην ΑΕΚ!!!
Με το καλό να περάσετε κιόλας.
αλλά ρε σεις κάνατε μια τόσο σπουδαία νίκη...πάλι με τον Ολυμπιακό ασχολείστε???
Ήμαρτον!!!
vassilis88
21/11/2006, 23:52
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
1-0 τη μιλαν!μπραβο!
AΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΥ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
vangelis 64
22/11/2006, 00:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_mojito
AEKARA BRAVOOOOOOOOO
:beer: AN KAI VAZELOS...
NA DW STO MAGIC TI THA LENE TWRA TA FALAKRA YPOKEIMENA... Γεια σου ΑΕΚΑΡΑ!!
Καλύτερα πουθενάδες,παρά τσουκαλάδες:lol: :lol:
Polentoni Milanisti, andate a farvi fotere
70162
LuckyStrike
22/11/2006, 00:56
Για δες το ΑΕΚΑΚΙ!!!:wave2: :wave2: :wave2:
Ειλικρινά συγχαρητήρια,τύχη θα πουν κάποιοι...ναι αλλά χωρίς τύχη δεν πας πουθενά!!!
Σήμερα χάρηκα πραγματικά (αν και στην αρχή νόμιζα ότι θα γελάγαμε πάλι με Αεκτζίδες που προσπαθούν αλλά δεν μπορούν)!
Δεν με πειράζει όμως, πραγματικά........................
γιατί θα λιώσουμε στα γέλια αύριο με τον Ολυμπιακούλη που θα χάνει με 2-0 από το 5' αλλά δεν θα έχει τον Ζωγράφο και θα φάει και άλλα 6 (ναι, το νιώθω...θα σπάσει το ρεκόρ του):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer:
gixxerpap
22/11/2006, 01:24
μπραβο ρε παιδια κι απο εναν ουδετερο!
:beer: :beer:
αντε και καλη συνεχεια!!:beer:
wwwwwwwwwwwooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwooooooooooooowwwwww!
wwwwwwwoooooooooooowwwwwwwwwwwwwoooooooooooooowwwwwwwwww
70163
ΓΥΡΙΣΑ
ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ (ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΩΝΗ ΠΙΑ)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ :a46: :a46: :a46: :a46: :a46: :a46: :a46: :a46: :a46: :a46: :a46: :a46:
70164
Gandalf dr685sm
22/11/2006, 07:50
Αφήστε με να πιω απο το ποτήρι το γλυκό...
Σας το είχα πεί... φαινόταν.... η ΑΕΚ, φαινόταν οτι πάει για νίκη.... φαινόταν οτι πάει για θρίαμβο.
Απέναντι ναι μεν σε μια Μίλαν που δεν είναι η παλιά Μίλαν , αλλά με τους ίδιους επικίνδυνους παίκτες και με την ίδια ιστορία πίσω της.
Απέναντι σε μια ΑΕΚ με υποδεκαπλάσιο budget αλλά με καντάρια ψυχή και πείσμα.
Τύχη;... μόνο στο δοκάρι κύριοι του Ινσάγκι.
Γιατί όταν έχεις ενα Σορεντίνο που παίζει έτσι μια Μίλαν μόνος του.
Όταν έχεις το αντιαεροπορικό Δέλα.
Τον Ζήκο της Ευρώπης που ισοπεδώνει το κέντρο.
Τον Έμερσον που άργησε να ξυπνήσει αλλά μόλις το έκανε , να χάνεται η μπάλα.
Τον Σέζαρ....τον Σέζαρ που ομολογώ μας είχε προβληματίσει στην αρχή, να κάνει θαύματα (απίστευτο το πλασεδάκι ,που τραυμάτισε τον Ντίντα)
Τον Τσιρίλο που έκανε εφορμήσεις στην άμυνα της Μίλαν.
Τον Λυμπερόπουλο που έτρεχε πάνω κάτω... μέχρι και δεξί μπάκ έπαιξε σε στιγμές.
Τους Τζιορτζόπουλο, Παπασταθακόπουλο, Μόρα, Τόζερ να δίνουν το 110% τους...
ΝΑΙ ΡΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ.
Με ενα Φερέρ που έφερε και πάλι το μαγικό του ραβδάκι , και απο το ασχημόπαπο με το Χαιδάρι έκανε την ΑΕΚ , την ομάδα που είχαμε δεί στο Δουβλίνο στην αρχή.
Η φωνή μου έχει κλείσει...
Εχθές αγκάλιασα τον φίλο που δεν γνώριζα δίπλα μου, και πανυγηρίζαμε παρέα....
Με κόσμο που ήταν απίστευτος... 56000 και κάτι έγραψε στο matrix (είχαν έρθει καμιά 300 Ιταλοί νομίζω) .
Ρεκόρ έλεγε στο Ραδιόφωνο για Ευρωπαϊκό Αγώνα της ΑΕΚ.
Ο κόσμος που χειροκρότησε τον Ντίντα όταν βγήκε και απόδειξε οτι μπορεί να κάνει πολλά όταν θέλει.
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ , ΈΧΟΥΜΕ 5 ΣΤΙΣ 6 ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 16!!!!!!!!
ΠΑΜΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑ....
.
Ακολουθεί και video , 1 ώρα πριν τον αγώνα για να δείτε τι γινόταν.
Το format είναι σε 3gp (mobile phone format)
http://securitylair.purple-hat.net/files/aek.3gp
Υ.Γ. Με όλη την ψυχή μου εύχομαι το ίδιο να κάνουν και οι γαύροι σήμερα και οι βάζελοι με την Μάλαγα... πάρτε τους τα σώβρακα και δείξτε οτι οι ομάδες μας , έχουν καντάρια ψυχή και ας μην έχουν budget και καλό πρωτάθλημα
Gandalf
Εγω δεν ειδα τιποτα..
γυρισα σπιτι απ τη δουλεια, την επεσα σε ενα σουφλεδακι το οποιο νικησα με οριακη διαφορα, κ στρωθηκα στον καναπε να ασχοληθω λιγο με τη δουλεια στο laptop μεχρι να ξεκινησει το παιχνιδι....
Θυμαμαι να χασμουριεμαι κατα τις 20:43... θυμαμαι ενα μηνυμα που ακουστηκε σε καποια στιγμη αλλα δεν του εδωσα σημασια... θυμαμαι να χτυπαει σε καποια στιγμη το τηλεφωνο κ να προσπαθω να καταλαβω τι μου ελεγε ενας τυπος [σημερα καταλαβα οτι ηταν ενας φιλος αεκτζης] ο οποιος ουρλιαζε εκλαιγε κ κατι εσπαγε στο σπιτι... κ αλλαξα πλευρο.
Τελικα..
Μπραβο στην ΑΕΚ
κ οπως ειπα κ στον ιδιο φιλο που ακομα παραλληρει τηλεφωνικα
"Μπραβο μπραβο, τωρα καταλαβαινετε πως νιωθαμε εμεις οι Παναθηναικοι παλιοτερα"
:wave2: :wave2:
MIKE_16V
22/11/2006, 08:11
Μπραβο στο Αεκακι:beer: και εις ανωτερα!!!
Αφήστε με να πιω απο το ποτήρι το γλυκό...
Σας το είχα πεί... φαινόταν.... η ΑΕΚ, φαινόταν οτι πάει για νίκη.... φαινόταν οτι πάει για θρίαμβο.
ναι, βεβαια, φαινεται ξεκαθαρα στις δηλωσεις σου :rolleyes: :D
Μια ελπίδα να κερδίσουμε ...αρκεί να παίξουμε καλά και όπως ειπώθηκε και είναι αλήθεια.... να μας αφήσει η Μίλαν.
http://www.contra.gr/newspapers/22112006/sportday.jpg
alximistis
22/11/2006, 10:03
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!! Τίποτε άλλο! Να είναι καλά τα παιδιά που μας χάρισαν τέτοιες στιγμές.
Να το θυμόμαστε αυτό όταν θα έρχονται οι στραβές όχι με την πρώτη ουου...
άντε αεκάρα
εμπρός ένωσις
αρρώστια μας τρέλλανες πάλι!!!
Idi opws ta legame gia x8es kai panikos ginotane kai i kryfh mou elpida na mas katsei to apotelesma............
moy exei fugei to laruggi!!!! mia le3h apo mena
APO8EWSH!!!!!!!!!!!!!!!!!:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
Gandalf dr685sm
22/11/2006, 10:09
dez:
όντως...
Μια ελπίδα να κερδίσουμε... .και έγινε...(και μας άφησε η Μίλαν αν σκεφτείς τις χαμένες ευκαιρίες τους)
Θα είναι θρίαμβος ακόμα και μια ισοπαλία... κι έγινε κάτι παραπάνω, και είναι πάνω απο θρίαμβος.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ...
Προσωπικά είδα μια ΑΕΚ που ήθελα να δώ καιρό τωρα...
Τσαμπουκά και ψυχή. Να τα δίνουν όλα και να παίζουν μπάλα. Αυτό ζητάμε και αυτό μας φτάνει.
Gandalf
me ti Milan tuxh 8elame opwsdhpote alla kai psuxh kai tsampouka kai mprabo sta paidia......
na paroume kai to allo to paixnidi twra na 3anazhsoume ki alles stigmes tetoies...to x8esino 8a mou meinei sti kardia gia polla xronia.....
emena file Gandalf mou aresei olh auth h prospa8eia pou kanei o Ntemis ta teleutaia xronia kai oute mizeria oute tipota, na kanoume omada kai na 3efugoume apo arrwstimenes logikes kai suni8eies....
opws eipe kai o Ferer autes oi nikes megalwnoun tin istoria mas......
ante re AEKARA pame gera!!!!!!!!!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Η νίκη της ΑΕΚ επί της Μίλαν αποδείχτηκε αληθινό χρυσάφι για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού προσέθεσε 0,333 βαθμούς στο... σακούλι της Ελλάδας και την έφερε από τη 16η στη 14η θέση της κατάταξης της UEFA. Δεδομένου ότι η ΑΕΚ θα δώσει τουλάχιστον άλλα τρία ευρωπαϊκά παιχνίδια (ένα για τους ομίλους και δύο ακόμη νοκ άουτ στους 32 του UEFA ή του 16 του Champions League), ενώ υποχρεώσεις στην Ευρώπη συνεχίζουν να έχουν Παναθηναϊκός (που είναι με το ένα πόδι στους 32 του UEFA) και Ολυμπιακός, όλα δείχνουν πως η χώρα μας θα καταφέρει να αποφύγει τη θέση εκτός της δεκαπεντάδας, που είναι άλλωστε και ο ρεαλιστικός στόχος για φέτος.
Υπενθυμίζεται πως αν η Ελλάδα τερματίσει κάτω από τη 15η θέση στο τέλος της φετινής ευρωπαϊκής περιόδου, τότε από τη μεθεπόμενη σεζόν (2008/09) οι εκπρόσωποι στα Κύπελλα Ευρώπης θα μειωθούν από τους έξι στους τέσσερις. Συγκεκριμένα, στο Champions League θα αγωνίζεται μόνο ο πρωταθλητής, ο οποίος και θα συμμετέχει στον δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης και όχι απευθείας στους ομίλους, δηλαδή θα πρέπει να δώσει δύο νοκ-άουτ διπλούς αγώνες μέσα στον Ιούλιο (!). Παράλληλα στο Κύπελλο UEFA θα συμμετέχουν ο δεύτερος και ο τρίτος της βαθμολογίας μαζί με τον Κυπελλούχο, αλλά και οι τρεις θα αγωνίζονται στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Αυγούστου, δηλαδή θα πρέπει να δώσουν δύο διπλούς αγώνες για να προκριθούν στους ομίλους! Πάντως για την επόμενη σεζόν ισχύει ό,τι και τα τελευταία χρόνια: ο πρωταθλητής θα προκριθεί απευθείας στους ομίλους του επόμενου Champions League (2007/08) και ο δεύτερος της βαθμολογίας στον τρίτο προκριματικό γύρο.
Αναλυτικά η ειδική βαθμολογία της UEFA (Χώρα-Βαθμοί-Αριθμός ομάδων)
1.Ισπανία 64.605 7/7
2.Ιταλία 60.802 6/7
3.Αγγλία 60.290 7/8
4.Γαλλία 49.531 7/8
5. Πορτογαλία 39.916 4/6
6.Γερμανία 39.792 5/7
7.Ρουμανία 38.165 3/3
8. Ολλανδία 35.950 5/7
9. Ρωσία 34.875 2/4
10.Βέλγιο 28.675 3/5
11.Σκωτία 28.500 2/4
12.Ουκρανία 27.475 2/4
13.Τουρκία 24.841 3/5
14. Ελλάδα 24.831 3/6
15.Βουλγαρία 24.582 1/4
16.Τσεχία 24.575 3/4
17. Ελβετία 23.650 2/5
18.Νορβηγία 19.725 0/5
19.Σερβία 18.958 1/4
20.Αυστρία 18.500 1/5
Στην τελευταία στήλη αναγράφεται δεξιά ο αριθμός των ομάδων με τις οποίες ξεκίνησε τη φετινή σεζόν κάθε χώρα και αριστερά αυτός με τις οποίες συνεχίζει.
zoropatra
22/11/2006, 14:41
Α.Ε.Κ ΕΙΣΑΙ ΚΑΥΛΑ!!!!!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ!!!!!
zoropatra
22/11/2006, 14:44
:a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23:
70199
zoropatra
22/11/2006, 14:45
:a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23:
70200
Α.Ε.Κ ΕΙΣΑΙ ΚΑΥΛΑ!!!!!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ!!!!!
αυτα να τα βλεπεις εσυ που δεν ηθελες να ξαναπερασεις τα διοδια!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
zoropatra
22/11/2006, 14:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
αυτα να τα βλεπεις εσυ που δεν ηθελες να ξαναπερασεις τα διοδια!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
για αυτην την αγαπη παντα θα περναω διοδια!!!!!! :winka:
ΜΠΡΑΒΟ !!!
ΜΠΡΑΒΟ !!!
ΜΠΡΑΒΟ !!!
Φτιάχτε όμως και μιά ΑΓΑΛΜΑΤΑΡΑ ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! του Σορεντίνο
γιατί αν δεν, τότε θα ............................:bigcry: :bigcry: :bigcry: με μαύρο δάκρυ !!!!!!!
Για άλλη μια φορά ΜΠΡΑΒΟ σε όλη την ομάδα όμως για το ψυχωμένο παιχνίδι..............
:a18: :a18: :a18:
oiko1979
22/11/2006, 18:51
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ...
ΑΞΙΑ ΝΙΚΗ , ΦΟΒΕΡΗ ΕΞΕΔΡΑ...
ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΨΥΧΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΟ ΓΑΥΡΟ ΤΑ ΚαΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ....ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ:D :D :D :D :D :D
vassilis88
22/11/2006, 19:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ...
ΑΞΙΑ ΝΙΚΗ , ΦΟΒΕΡΗ ΕΞΕΔΡΑ...
ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΨΥΧΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΟ ΓΑΥΡΟ ΤΑ ΚαΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ....ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ:D :D :D :D :D :D
εγω με το ελληνικο πρωταθλημα δν ασχολουμαι,αλλα ξερω ενα πραγμα.οτι στην ευρωπη φαινονται οι ομαδες.οποτε εσεις που παιρνετε τα @@ σας συνεχεια καλυτερα να μη μιλατε.
Και εγω με την σειρα μου
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ την ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ
για την χαρα που εζησα χθες
μεσα απο το σταδιο με 56000
αδελφους μου.:a23:
Ενας απο αυτους(idi)με παιρνει
τηλ στο ημιχρονο και με ρωταει
-Με βλεπεις ειμαι στην 1 και κουναω το χερι μου?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
εγω με το ελληνικο πρωταθλημα δν ασχολουμαι,αλλα ξερω ενα πραγμα.οτι στην ευρωπη φαινονται οι ομαδες.οποτε εσεις που παιρνετε τα @@ σας συνεχεια καλυτερα να μη μιλατε.
ωραια τα εχουμε μοιρασει, οσοι ειναι ανυπαρκτοι στην ελλαδα ειναι καλοι στην ευρωπη...
τωρα ξαφνικα εγινε και η αεκ ευρωπαικη ομαδα...
:lol:
Υ.Γ. Συγχαρητηρια
Αρχικά δημιουργήθηκε από BAD BOY
Και εγω με την σειρα μου
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ την ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ
για την χαρα που εζησα χθες
μεσα απο το σταδιο με 56000
αδελφους μου.:a23:
Ενας απο αυτους(idi)με παιρνει
τηλ στο ημιχρονο και με ρωταει
-Με βλεπεις ειμαι στην 1 και κουναω το χερι μου?
Ετσι το κουνουσε :a31: ή ετσι :wave2: ?
Μαλλον το δευτερο ε?
:rotflmao:
zoropatra
22/11/2006, 23:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Φτιάχτε όμως και μιά ΑΓΑΛΜΑΤΑΡΑ ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! του Σορεντίνο
γιατί αν δεν, τότε θα ............................:bigcry: :bigcry: :bigcry: με μαύρο δάκρυ !!!!!!!
σου ειπε κανεις οτι θα κλεγαμε αν χαναμε απο την μιλαν?:winka:
zoropatra
22/11/2006, 23:28
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ....ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ
1)ας παιξουμε μια φορα με ευρωπαικους διαιτητες και μετα θα δεις τι φταιει που δεν σας νικαμε!!!
ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑΣ........ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ?
μηπως σε αδικησανε παλι?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
zoropatra
22/11/2006, 23:31
και μια ερωτηση στους ολυμπιακους:
ποσες νικες εχετε κανει φετος στο τσου λου?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε παιδια! Τι ασχολειστε με τους κομπλεξικους??? :confused: :a016: :a04:
Αντε γεια! :yuck: :wave2:
blueblack
23/11/2006, 05:03
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΥΡΟ.........
Πού.....ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ καί καταφέρνει στό πιό άδιάφορο μάτς νά είναι..
ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΜΠΟΡΟΣ.......!!!!!!!!!!
Πλάκα κάναν οί άνθρωποι ,ντέρμπυ έχουν τήν Κυριακή....!!!!!!!!!!
Καί μόλις μάθαιναν τό άποτέλεσμα τού άλλου άγώνα ,τράβηξαν χειρόφρενο...!!!!
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΥΡΟΙ....!!!!!!!!
ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ Η ΑΕΚ ΜΕ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΜΠΑΤΖΕΤ......
Μέ τούς δανεικούς καί τούς πεταμένους.....!!!!!!!!!
ΝΤΕΜΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ........!!!!!!!!
ΠΑΡΕ ΠΑΙΚΤΕΣ......!!!!!!!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΨΑ....!!!!!!!!!!!
ΜΗ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ......!!!!!!!!!!!!
ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ........
2-3 ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ.....!!!!!!!!!!!!!
Μή περιμένουμε ξανά νά δούμε άν προκριθούμε στό έπόμενο CH.L......!!!!!!!!!
Kαταλαβαίνετε τώρα ρέ ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΓΑΥΡΟΙ......τί μάς έχετε στερήσει....
τόσα χρόνια...?????
ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ....!!!!!!!!
Τό ποδόσφαιρο ΡΕ......είναι τό μόνο πράμμα στόν κόσμο πού ό μικρός άκόμα.....
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ....!!!!!!!!!!
ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΣΤΕΡΕΙΣΑΤΕ....ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΣΑΣ.....!!!!!!!!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ....!!!!!!!!!!
Πού παίζετε τώρα τήν Κυριακή...???
Άντε μέ τή νίκη.....!!!!!!
ΑΙ....ΣΑΧΤΑΡ......!!!!!!!!!!
ΥΓ. Πιό πολύ χάρηκα μέ τά γκόλ τής Βαλένθια παρά μέ τού Σέζαρ....:rotflmao: :rotflmao: :lol:
:wave2: Α Ε Κ Α Ρ Α
zoropatra
23/11/2006, 08:28
ΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΞΑΦΝΙΚΑ?
ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΗΚΑΝ?
ΝΑ ΔΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
ΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ!!!!!
ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΙΖ:
1)ΠΟΣΕΣ ΝΙΚΕΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΤΣΟΥ ΛΟΥ?
2)ΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΜΙΛΟ ΜΕ 7 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΚΟΜΑ?
3)ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ? ΟΕΟ?
70253
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
...............
ΥΓ. Πιό πολύ χάρηκα μέ τά γκόλ τής Βαλένθια παρά μέ τού Σέζαρ....:rotflmao: :rotflmao: :lol:
Ola ta alla kala re aderfe, afto ti to itheles? Ligo kompleksiko mou akougetai. Tespa, ekastos sto eidos tou pou lene...
zoropatra
23/11/2006, 09:08
επειδη ο αγωνας αυτος θα μεινει στην ιστορια ολοι οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ θα το ηθελαν
στο αρχειο τους γιαυτο μπορουν να το βρουν ΕΔΩ (http://www.original21.com/wbb2/thread.php?threadid=3508) να το κατεβασουν!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Ετσι το κουνουσε :a31: ή ετσι :wave2: ?
Μαλλον το δευτερο ε?
:rotflmao:
Apo tis kaliteres atakes tou forum!!
+10000000
blueblack
23/11/2006, 14:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
Ola ta alla kala re aderfe, afto ti to itheles? Ligo kompleksiko mou akougetai. Tespa, ekastos sto eidos tou pou lene...
H ΠΟΛΥ ΠΟΝΕΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ............
Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΙΣΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ ΕΧΕΙΣ...........!!!!!!!!!!!
Άκόμα καί γελάκια έβαλα δίπλα στήν άτάκα καί όμως βρέθηκες έσύ καί
μέ παρεξήγησες......
Πάντως άπό κόμπλεξ .....ΟΝΤΩΣ ......πολλά μού έχει άφήσει ό ΟΣΦΠ......
μέ τίς πεντάρες καί τίς έφτάρες δέκα χρόνια τώρα....!!!!!!!
ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ Η ΑΕΚ ΜΕ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΜΠΑΤΖΕΤ......
Μέ τούς δανεικούς καί τούς πεταμένους.....!!!!!!!!!
Kαταλαβαίνετε τώρα ρέ ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΓΑΥΡΟΙ......τί μάς έχετε στερήσει....
τόσα χρόνια...?????
ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ....!!!!!!!!
Τό ποδόσφαιρο ΡΕ......είναι τό μόνο πράμμα στόν κόσμο πού ό μικρός άκόμα.....
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ....!!!!!!!!!!
ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΣΤΕΡΕΙΣΑΤΕ....ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΣΑΣ.....!!!!!!!!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ....!!!!!!!!!!
Πού παίζετε τώρα τήν Κυριακή...???
Άντε μέ τή νίκη.....!!!!!!
ΑΙ....ΣΑΧΤΑΡ......!!!!!!!!!!
αυτη τη λογικη του looser τα προς τριτων ισα...και μεταξυ τους ισα ποτε δε τη καταλαβα...
παιζει ο γαυρος ευρωπη παει σκατα.
παιζει η αεκ, περναει
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ !!!!!!!!!!!!!!
ΕΕΕΕΛΛΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!! !!!!!!!!!!!!!
ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
στα μεταξυ μας δε φτουρατε...πως θα γινει να το παρετε χαμπαρι!!!!!!!!!!!
σωστα ιρινιαα!!!!στο ποδοσφαιρο μονο μπορει ο μικρος να κερδισει τον μεγαλο!!!!!!!
εσεις γιατι καθε χρονο περνετε τα @@ μας δεν το καταλαβαινω !!!!!!!!!!!
Δε μπορώ να καταλαβω γιατι αναφέρετε τη λεξη "ολυμπιακος" μεσα σε ενα thread που αναφέρονται τα ονοματα AC MILAN και η επισης μεγαλη ομαδα που τη γαμησε η FC A.E.K :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
Gandalf dr685sm
23/11/2006, 14:37
Τrooper, κάθε χρόνο;...
Μήπως ξεχνάς πως παίρνετε νίκες;... Να θυμίσω πρόσφατους τελικούς κυπέλων; ...Να θυμίσω την εγγραφή σας στο πελατολόγιο μας, με τον Νικολαϊδη;... άστο ρε φίλε... πεστα σε κανά πιτσιρικά που δεν γνωρίζει και δεν μπορεί να δεί πίσω απο τα παρασκήνια.
Και μερικά ρεκόρ για να έχεις.
ΑΕΚ... περισσότερα εισητήρια στην Ευρώπη με 56.000+ εισητήρια.
Μοναδική Ελληνική ομάδα που έχει κερδίσει Ρεάλ (1-0 Εστερχάζι στο ΟΑΚΑ) και Μίλαν (1-0 με Σέζαρ).
Μοναδική Ελληνική ομάδα που μπορεί και να περάσει στο CH.L με παίκτες και budget υποδεκαπλάσιο των υπολοίπων που μάλλον θα μετέχουν στον επόμενο γύρο.
Ρεκόρ διαρκείας στα Ελληνικά χρονικά με 22000 περίπου.
Τι να λέμε τώρα;
Επαναπαυτείτε στις εσωτερικές διοργανώσεις , αλλά τουλάχιστον εκείνη την θέση που καταλαμβάνετε προς το εξωτερικό , παραχωρήστε την σε καμιά ομάδα άλλη που να προσπαθήσει πραγματικά να κάνει κάτι έξω.
Gandalf
ΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΞΑΦΝΙΚΑ?
ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΗΚΑΝ?
ΝΑ ΔΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
ΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ!!!!!
ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΙΖ:
1)ΠΟΣΕΣ ΝΙΚΕΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΤΣΟΥ ΛΟΥ?
2)ΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΜΙΛΟ ΜΕ 7 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΚΟΜΑ?
3)ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ? ΟΕΟ?
1) Καμμια !!
2) ( 98-99 με 9 βαθμους ) - ( 04-05 με 10 βαθμους)
3) Εσεις !!! Ξεχνιεσαι !! Με την Μιλαν επαιζες οχι με εμας !!! ΤΟ 3Χ3 Σου θυμιζει τιποτα ??? Ξεζαλισου τωρα και σταματα να προκαλεις !!
:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
ΤΟ 3Χ3 Σου θυμιζει τιποτα ??? Ξεζαλισου τωρα και σταματα να προκαλεις !!
θυμαμαι και ποναει
θυμαμαι και ενα 4Χ4 ομως... και δεν ηταν jeep απο τις εποχες που ο προεδρος σας καρφωνε απο ενα σε καθε φορα που σας εβλεπε :wave2:
Δε μπορώ να καταλαβω γιατι αναφέρετε τη λεξη "ολυμπιακος" μεσα σε ενα thread που αναφέρονται τα ονοματα AC MILAN και η επισης μεγαλη ομαδα που τη γαμησε η FC A.E.K :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
Ελα μου Ντε ???:confused:
:sick:
θυμαμαι και ποναει
θυμαμαι και ενα 4Χ4 ομως... και δεν ηταν jeep :wave2:
Εσυ τωρα τι δουλεια εχεις με το Κουιζ ??? :mad:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
4x4 ???:confused: Εννοεις 4 σερρι ματς με τεσσερα γκολ το κθενα εις βαρος μας ???:confused: :confused:
Ποτε ?? :confused:
blueblack
23/11/2006, 15:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αυτη τη λογικη του looser τα προς τριτων ισα...και μεταξυ τους ισα ποτε δε τη καταλαβα...
παιζει ο γαυρος ευρωπη παει σκατα.
παιζει η αεκ, περναει
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ !!!!!!!!!!!!!!
ΕΕΕΕΛΛΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!! !!!!!!!!!!!!!
ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
στα μεταξυ μας δε φτουρατε...πως θα γινει να το παρετε χαμπαρι!!!!!!!!!!!
σωστα ιρινιαα!!!!στο ποδοσφαιρο μονο μπορει ο μικρος να κερδισει τον μεγαλο!!!!!!!
εσεις γιατι καθε χρονο περνετε τα @@ μας δεν το καταλαβαινω !!!!!!!!!!!
ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.............
ΚΑΙ ...........κάνεις τό κορόιδο....!!!!!!!!!!!!
Άλλά άν θές θά στό πώ...........
ΟΠΟΥ ΑΝΘΕΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ..........
ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ.........!!!!!
Άμα παίξουμε μπάλλα χωρίς ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥΣ....ΖΩΦΡΑΦΟΥΣ....ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΔΕΣ...ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ
καί σία.....μπορεί πού ξέρεις καί νά σάς κερδίσουμε....!!!!!!!!
Έδώ κοτζάμ Μίλαν πήραμε...!!!!!!!!
Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ..........!!!!!!!!!!!!!
Τrooper, κάθε χρόνο;...
Μήπως ξεχνάς πως παίρνετε νίκες;... Να θυμίσω πρόσφατους τελικούς κυπέλων; ...Να θυμίσω την εγγραφή σας στο πελατολόγιο μας, με τον Νικολαϊδη;... άστο ρε φίλε... πεστα σε κανά πιτσιρικά που δεν γνωρίζει και δεν μπορεί να δεί πίσω απο τα παρασκήνια.
Και μερικά ρεκόρ για να έχεις.
ΑΕΚ... περισσότερα εισητήρια στην Ευρώπη με 56.000+ εισητήρια.
Μοναδική Ελληνική ομάδα που έχει κερδίσει Ρεάλ (1-0 Εστερχάζι στο ΟΑΚΑ) και Μίλαν (1-0 με Σέζαρ).
Μοναδική Ελληνική ομάδα που μπορεί και να περάσει στο CH.L με παίκτες και budget υποδεκαπλάσιο των υπολοίπων που μάλλον θα μετέχουν στον επόμενο γύρο.
Ρεκόρ διαρκείας στα Ελληνικά χρονικά με 22000 περίπου.
Τι να λέμε τώρα;
Επαναπαυτείτε στις εσωτερικές διοργανώσεις , αλλά τουλάχιστον εκείνη την θέση που καταλαμβάνετε προς το εξωτερικό , παραχωρήστε την σε καμιά ομάδα άλλη που να προσπαθήσει πραγματικά να κάνει κάτι έξω.
Gandalf
και επειδη δε μιλαω με κανα πιτσιρικι...
εισαι μεγαλυτερη ομαδα απο τον ολυμπιακο που εχει τους περισσοτερους φιλαθλους στην ελλαδα
εισαι μεγαλυτερη ομαδα απο αυτην που εχει περισσοτερα πρωταθληματα,κυπελα και νταμπλ και που δεν εχει καταφερει να παρει τπτ στο ευρωπαικο στερεωμα!
ικανοποιημενος????
να σου θυμισω μονο οτι εκανες και 1 λαθακι
τη χρονια που πεξαμε με ρεαλ στο οακα στο 3-3 ειχαμε 70000 κοσμο:winka:
ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.............
ΚΑΙ ...........κάνεις τό κορόιδο....!!!!!!!!!!!!
Άλλά άν θές θά στό πώ...........
ΟΠΟΥ ΑΝΘΕΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ..........
ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ.........!!!!!
Άμα παίξουμε μπάλλα χωρίς ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥΣ....ΖΩΦΡΑΦΟΥΣ....ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΔΕΣ...ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ
καί σία.....μπορεί πού ξέρεις καί νά σάς κερδίσουμε....!!!!!!!!
Έδώ κοτζάμ Μίλαν πήραμε...!!!!!!!!
Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ..........!!!!!!!!!!!!!
αραβα!!!αλαχ ακμπαρ!!!!!!!!!
ευχομαι και ελπιζω καπου καπως καποτε να πεξουμε και με ξενες διαιτησιες να δουμε....μεχρι τοτε η απαντηση μου ειναι ιδια με αυτη στον φιλο γκανταλφ απο πανω.
zoropatra
23/11/2006, 15:17
1)
3) Εσεις !!! Ξεχνιεσαι !! Με την Μιλαν επαιζες οχι με εμας !!!
να σαι καλα αγορι μου!!!!!
μονο και μονο που ομολογεις οτι εισαι πουθενας μου φτανει!!!!!!!
αντε βρε εχετε ντερμπυ την κυριακη!!!!!!
70294
zoropatra
23/11/2006, 15:31
Ξεζαλισου τωρα και σταματα να προκαλεις !
εσυ προκαλεις μονο και μονο που μπαινεις σε αυτο το θρεντ!!!!!!!:winka:
και οσο περι μνημης να ειναι καλα ο κοντος που τον εχω σε αρκετα βιντεακια να κανει
πανυγηρι στον ποπο σας!!!!!!
υ.γ η πικρα σας ειναι μεγαλη και το καταλαβαινω........γιαυτο δεν θα ασχολουμε
πλεον με ευρωγελοτοποιους!!!!!!!
zoropatra
23/11/2006, 15:34
και για να κλεισω το κεφαλαιο περι κοντρας να πω οτι οι μονοι που
εχουν δικαιωμα να που την γνωμη τους για τσου λου και οτι
αλλο γουσταρουν για την ΑΕΚ για εμενα ειναι οι βαζελοι......
που εχουν κανει αρκετα στο τσου λου για το ελληνικο ποδοσφαιρο.....
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
4x4 ???:confused: Εννοεις 4 σερρι ματς με τεσσερα γκολ το κθενα εις βαρος μας ???:confused: :confused:
Ποτε ?? :confused:
4xNIKH 2 πρωταθλημα+2 κυπελο. οκ?
εσυ προκαλεις μονο και μονο που μπαινεις σε αυτο το θρεντ!!!!!!!:winka:
και οσο περι μνημης να ειναι καλα ο κοντος που τον εχω σε αρκετα βιντεακια να κανει
πανυγηρι στον ποπο σας!!!!!!
υ.γ η πικρα σας ειναι μεγαλη και το καταλαβαινω........γιαυτο δεν θα ασχολουμε
πλεον με ευρωγελοτοποιους!!!!!!!
Εσυ μας ζητησες !!! :rolleyes:
Οσο περι μνημης .... Δυστηχως δεν βαλατε μυαλο !!!
:evil:
4xNIKH 2 πρωταθλημα+2 κυπελο. οκ?
ΟΚ !!
:cool:
zoropatra
23/11/2006, 15:43
Εσυ μας ζητησες !!! :rolleyes:
Οσο περι μνημης .... Δυστηχως δεν βαλατε μυαλο !!!
:evil:
με την ΑΕΚΑΡΑ το εχω χασει!!!!!!!
τωρα εσυ πως μπορεις ακομα να εισαι γαυρος δεν μπορω να καταλαβω.........
πρεπει να σας εχει κανει τρελλη ντοπα ο κροκαλης!!!!!!
ή εισαι μετοχος και πρεπει να υποστηριζεις την μετοχη σου?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μπραβο ρε μπαρμπα...
φοβερη δηλωση :a46:
τετοιο κομπλεξ ρε π@@στη μου δεν υπαρχει σε αλλους οπαδους...
και το champions league να παρετε παλι τον ολυμπιακο θα περιμενετε να χασει για να χαρειτε...
zoropatra
23/11/2006, 19:51
και μετα σου λενε να μην πιστευεις σε γουρια.......
εχουμε και λεμε......
1)ημερομηνια ( 21 ) απο την θυρα!!!!
2)η βανδη πατησε πρωτη φορα φετος στο γηπεδο!!!!
3) ο σεζαρ εδω και 3 αγωνες εχει αλλαξει παπουτσια και βαζει γκολ!!!!
μηπως να παιζουμε τσου λου καθε 21 του μηνος?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
zoropatra
23/11/2006, 21:05
ΕΔΩ (http://rapidshare.com/files/4518377/AEK-Milan_1-0.SportFM.FrTV.Tyx.avi.html)
η περιγραφη του γκολ απο σπορ fm με εικονα απο σουπερ σπορ1
oiko1979
23/11/2006, 21:32
ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ...
ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΓΑΥΡΟΜΠΟΥΚΩΜΑΤΑ ΘΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΠΑΛΙ...
ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΟΥ Κ_ΩΛΟΥ...
zoropatra
23/11/2006, 21:41
ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ...
ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΓΑΥΡΟΜΠΟΥΚΩΜΑΤΑ ΘΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΠΑΛΙ...
ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΟΥ Κ_ΩΛΟΥ...
τελικα εσεις οσους ευρω"πεους" και να φατε μυαλο δεν βαζετε!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε ακομα πιστευεται οτι εχετε ομαδα?:lol: :lol: :lol: :lol:
zoropatra
23/11/2006, 21:54
τελικα ο σωκρατες εχει κανει καλη δουλεια με τον πρωταθλητη.......
πρεπει να κανει τρελες πωλησεις καθε μερα.....ετσι εξηγητε η πλυση εγκεφαλου που σας εχει κανει....
σας χαριζει τα πρωταθληματα εδω μεσα που μπορει να το κανει ανετα....αλλα εξω?
τι γινεται εξω? μηπως περνετε τα π@#*&^%ρια μου?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αντε βρε για να δειτε τι καλη ψυχη εχουμε εμεις οι πουθεναδες θα βγαλουμε δυο ομαδες του χρονου
στο τσου λου!!!!!
αν καταφερετε να βγειτε δευτεροι στο πρωταθλημα θα εχετε του χρονου μια ευκαιρια να παρετε
αλλο ενα ακομα ευρωπούλο!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: