PDA

View Full Version : ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

boos
21/11/2006, 07:23
ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΛΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΟΥΛΗΣ;
ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΠΑΠΑΡΟΠΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΑΙ ΒΛΕΠΕΤΑΙ
ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ......

BOSS
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΒΡΕ ΑΣ ΜΗΝ ΕΜΠΑΙΝΕ Ο ΡΙΜΠΟ ΣΤΟ ΒΟΥ ΚΑΙ ΑΘ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ

Sferopetadhn
21/11/2006, 08:16
Καλά ο Ζωγράφος... χαρταετό πετούσε, αλλά και ο Ρίμπο...

Γέρος ξεγέρος μόνος του το πήρε. Μου θυμίζει ένα πρόσφατο τόπικ (διαμάχη φυσικά) σχετικά με το αν είναι καλό παίκτης και τώρα που μεγάλωσε...

Είναι τί λέτε;

dodos_1
21/11/2006, 08:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από boos
ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΛΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΟΥΛΗΣ;
ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΠΑΠΑΡΟΠΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΑΙ ΒΛΕΠΕΤΑΙ
ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ......

BOSS
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΒΡΕ ΑΣ ΜΗΝ ΕΜΠΑΙΝΕ Ο ΡΙΜΠΟ ΣΤΟ ΒΟΥ ΚΑΙ ΑΘ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ

εσυ δεν ασχολεισαι με τιποτα αλλο;

blueblack
21/11/2006, 08:43
ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ................

Παιδιά ό ζωγράφος......άλλά τίθεται σέ..........

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ..........!!!!!!!!!

θά τόν δείτε νά τραβά ξανά πρός τή ...ΔΟΞΑ..........
σέ κανά δυό μήνες....!!!!!!!!!

Άφού τούς τελείωσαν όλους ...ποιόν νά βάλουν πιά...?????????

Τούς έμεινε καί κανένας...?????????:lol:

Είναι όπως ό Ράμπο...........

Τόν στέλνει σέ μιά άποστολή.......μετά τόν ξεκουράζει ,τόν άποτοξινώνει,
τού ξαναστείνει τό image.....διά τής μεθόδου......
σέ δέκα χρόνια ποιός θά θυμάται τό όνομα τής Μακεδονίας..???
καί..........

ΠΑΡΤΟΝ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ.......γιά τήν είδική άποστολή...!!!!!!!!!

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΧΑΡΙΛΑΟΥ..........ΕΠΕΤΥΧΕ....!!!!!!!!!!!

Τώρα τί θά έκανε ό Ρίμπο σέ 30 λεπτά χωρίς τή σέντρα τού Γεωργάτου.....
ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.....!!!!!!!!!!!!!!

:wave2:

dodos_1
21/11/2006, 08:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa

καί..........

να σου πω μια παροιμια;....της κοντης ψ@λης τις φταινε οι τριχες!

TROOPER
21/11/2006, 09:19
Το ακομα πιο κορυφαιο ειναι οτι κανεις δεν ασχοληθηκε με την τιμωρια που θα επρεπε να φανε οι εποπτες στο ματς του βαζελου οι οποιοι δεν μπορουσανε να πετυχουνε τα οφ σαιντ με τπτ!!!!!!

2-3 φορες κοψανε λαθος τους πρασινους και μια τους ατρομητους.Αλλα εκει βλεπεις το σκορ δεν αλλαξε....αν ομως ερχοτανε κανενα χινακι....ο κοκκαλης παλι θα εφταιγε και τα κορακια του!!!!!!!!!!!!!!!

ρε πειτε καθαρα οτι δε σας απασχολει η διαιτησια σαν διαιτησια αλλα ψαχνετε να προσαψετε λαθη διαιτητων που ετυχε να ευνοουν τον ολυμπιακο!!!!!!

καλημερες...:wave2:

Dodok edessa
21/11/2006, 09:39

καί..........

τι να το κανω ...?
θα αλλάξει τιποτα ??το θεμα ειναι οτι ειναι ο πεμτος διατητης σε 10 αγωνες που εδωσε η ομαδα μου και είτε παραπέμπω ειτε τιμωρείτε.:sad:
Το αποτέλεσμα ειναι οτι εχω σε δεκα αγώνες δεκα βαθμούς ....και ας εχω παίξει πολυ καλη μπαλα....
Ο νομος της ζούγκλας ειναι στην σούπερ λιγδα .....ο δυνατότερος τρωει τον αδύνατο ,με το ετσι θελω.
Και δεν το λεω μόνο για τον ΑΡΗ.
εκτος απο τις ομαδες της τετραδας,ολες τις αλλες τις ξυρίζουν κανονικά ...και οχι μονο αυτο αλλα το θεωρουν απολυτως φυσιολογικο-βλεπε δηλωσεις γεωργατου -και δικαιο :lol:
Και οταν παιζουν μεταξυ τους οι τεσσερις ομαδες βγαζουν τα ματια τους και κλαιγονται..:lol:
βεβαια αν εισαι λογικος, τα βλεπεις και γελας γιατι το περιμενεις ...εγω ήμουνα στο γηπεδο,και στο ημιχρονο ολοι το λεγαμε οτι θα το σωσει τον σολιντ ο ζωγραφος και ο εποπτης γενναιος οπως και εγινε ...
δεν ξερω αν κερδιζε ο ολυμπιακος αν εβγαζε τον γεωργατο ,αλλα αν το εκαμνε αυτο εμεις πρώτοι θα τον χειροκροτούσαμε...
Δεν πειράζει ομως γιατι εμεις ετσι μαθαμε να ειμαστε ενάντια απο το κοπαδι ,και η ευχαρίστηση μας ειναι οταν βγαινει ελληνικη ομαδα στην ευρωπη και μετραμε και ενα ...και δυο ...και τρια ...και τεσσερα ...και πεντε ...και εξι ...και εφτα παιδια του πειραια ....:lol: :rotflmao: :lol:

για να μη παρεξηγηθώ και θεωρηθώ ανόητος οπαδος μιας ομαδας,αναγνωριζω την ανωτερότητα το ολυμπιακου ως ομαδας και ως συλλογου ,αυτο ομως δεν μου αφαιρεί το δικαίωμα καθε στημένος ζωγράφος ,η γενναίος ,το δικαίωμα να χτυπήσω το ματς και αν το χάσω να το χασω στα ισα :cool

70108

alximistis
21/11/2006, 09:40
Αν κι αεκτζής νομίζω ότι από την αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί κανένας. Απλώς θέλει να τη δει ή όχι.
Και δεν έφταιγε η διαιτησία του Άρη με τίποτα.
Πως το είπε ο dodos_1;
Της κοντής...αυτής... ξέρετε τώρα.
Και με δέκα και με εννέα παίκτες πάλι θα κέρδιζε ο γαύρος.
Όταν είσαι 2-0 μπροστά δεν συγκεντρώνεσαι στην άμυνα και τρως γκολ το οποίο υποτίθεται ότι το μαθαίνεις στην προπόνηση (πως να μην το τρως) ο διαιτητής φταίει;
Όταν δεν κάνει ςμία αντεπίθεση ο διαιτητής φταίει;
Έλεος ρε παιδιά με αυτούς εκεί πάνω. Έχουν ανάγει τη μιζέρια σε επσιτήμη!
Το κακό αθηναϊκό κατεστημένο οι κακοί διαιτητές που ρίχνουν τις ομάδες μας... έλεος πια...

Dodok edessa
21/11/2006, 09:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Έλεος ρε παιδιά με αυτούς εκεί πάνω. Έχουν ανάγει τη μιζέρια σε επσιτήμη!
Το κακό αθηναϊκό κατεστημένο οι κακοί διαιτητές που ρίχνουν τις ομάδες μας... έλεος πια...

ποιος σου ειπε ρε μεγαλε οτι τα εχουμε με την αθηνα ..:lol:
αν εσυ δεν εμαθες να βλεπεις δεν σου φταινε οι πανω ..ετσι ε?? και με εννεα θα κερδιζε ο γαυρος ..???
τι λε ρε παιδι μου ..ενταξ ! για να μη κουράζεστε να κερδίζετε και απο το αεροδρόμιο
:lol: :rotflmao:

αρε ευρωπη που σας χρειαζετε !:lol::lol: :rotflmao:

idi
21/11/2006, 09:55
νταξ η αλήθεια ειναι οτι ο γαυρος θα κερδιζε το παιχνιδι αυτο ... μολις μπηκε ο Ριβαλντο ειχαμε τον πανικο τον ιδιο απο τον Αρη ...ηταν θεμα χρονου η ισοφαριση και η νικη. δικαια κερδισε ο γαυρος

αλλα το θεμα ειναι γιατι δεν αφηνουν τις ομαδες να παιξουν στα ισα και οτι βγει!

Dodok edessa
21/11/2006, 10:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
νταξ η αλήθεια ειναι οτι ο γαυρος θα κερδιζε το παιχνιδι αυτο ... μολις μπηκε ο Ριβαλντο ειχαμε τον πανικο τον ιδιο απο τον Αρη ...ηταν θεμα χρονου η ισοφαριση και η νικη. δικαια κερδισε ο γαυρος

αλλα το θεμα ειναι γιατι δεν αφηνουν τις ομαδες να παιξουν στα ισα και οτι βγει!

Ρε ιντι πρωτη φορα στα 3 χρονια συμφωνουμε :lol: :rotflmao: :lol: παει χαλασε ο κόσμος ,ουτε ενα μπινελικι ουτε κατι τις ???:(

Μετα το 60 ο ΑΡΗΣ κατάρρευσε...ομως με 10 παίχτες ο ολυμπιακός θα το παλεύαμε ...
Και μεχρι το 60 παιξαμε παρα πολυ καλη μπαλα !!!

idi
21/11/2006, 10:11
ναι οφείλω να παραδεχτω οτι επαιξε καλα και στο πρωτο μερος και με την ΑΕΚ

και οτι επιτελούς παιζει καθαρα και θεαματικα! Οσο θυμάμαι τα παιχνιδια με τον ΑΡΗ στο Χαρίλαο.. επεφτε κλοτσιδι σύννεφο!

το θεμα της φυσικης καταστασης πρεπει να το κοιταξει ο προπονητης του Αρη ομως...

alximistis
21/11/2006, 10:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
ποιος σου ειπε ρε μεγαλε οτι τα εχουμε με την αθηνα ..:lol:
αν εσυ δεν εμαθες να βλεπεις δεν σου φταινε οι πανω ..ετσι ε?? και με εννεα θα κερδιζε ο γαυρος ..???
τι λε ρε παιδι μου ..ενταξ ! για να μη κουράζεστε να κερδίζετε και απο το αεροδρόμιο
:lol: :rotflmao:

αρε ευρωπη που σας χρειαζετε !:lol::lol: :rotflmao:

ποιος μου είπε ότι τα έχετε με την Αθήνα;

Ο φίλος μου ο Γιαννάκης από τους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, φανατικός Αρειανός. Η φίλη μου η Αντιγόνη από τη Θεσσαλονίκη (τώρα ζει στην Αθήνα) επίσης φανατική με τον Άρη. Όταν έχασε ο Άρης από εμάς (ΑΕΚ) δεν μου μίλαγε.
Ο Δημητράκης τρελλό παόκι που πάντα του φταίει το κατεστημένο της διαιτησίας που το έχει φτιάξει η Αθήνα. Ο φίλος μου ο Κωστάκης Ηρακλέας με τα όλα του που λέει ακριβώς το ίδιο.
Και για να μην σας πρήζω όλοι μα όλοι ανεξαιρέτως οι Θεσσαλονικείς που έχω γνωρίσει.
Τώρα αν είναι σύμπτωση αυτό...

Όσο για το αν θα κέρδιζε με εννέα ο ΟΣΦΠ... ΝΑΙ!!!
Αφού συμφώνησες και με αυτά που λέει ο Idi γιατί διαφωνείς με μένα;
Διάβασε τι λες...
Και ναι μας χρειάζετε Ευρώπη... πολύ περισσότερη από τώρα...
όπου μπορεί ο καθένας... πάει...

boos
21/11/2006, 10:41
τι σχέση εχει η φυσική κατάσταση με το πρόβλημα οφθαλμον του ζωγ΄ραφου ρε παιδιά;

Dodok edessa
21/11/2006, 11:22

Ο φίλος μου ο Γιαννάκης από τους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, φανατικός Αρειανός. Η φίλη μου η Αντιγόνη από τη Θεσσαλονίκη (τώρα ζει στην Αθήνα) επίσης φανατική με τον Άρη. Όταν έχασε ο Άρης από εμάς (ΑΕΚ) δεν μου μίλαγε.
Ο Δημητράκης τρελλό παόκι που πάντα του φταίει το κατεστημένο της διαιτησίας που το έχει φτιάξει η Αθήνα. Ο φίλος μου ο Κωστάκης Ηρακλέας με τα όλα του που λέει ακριβώς το ίδιο.
Και για να μην σας πρήζω όλοι μα όλοι ανεξαιρέτως οι Θεσσαλονικείς που έχω γνωρίσει.

Διάβασε τι λες...

με τον ιντι συμφωνησα για το οτι επρεπε να παιξει πενηνταρισια ο διατητης και ας χαναμε ...τωρα δεν μπορω να καταλαβω πως μπορεις και ξερεις τι θα γινοταν μετα ...
τωρα πλακα πλακα δεν μας λες και κανα σημειο σημερα στο στοιχημα να τα κονομησουμε
:lol: :rotflmao: :lol:

ρε μας αδικησε ο διατητης ναι η ου ?
αυτο λεμε ....:sick:

Dodok edessa
21/11/2006, 11:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από boos
τι σχέση εχει η φυσική κατάσταση με το πρόβλημα οφθαλμον του ζωγ΄ραφου ρε παιδιά;

καμια απολυτως !
απλα ειναι και αυτο μια αληθεια οπως το ξυρισμα απο τον ζωγραφο !:wave2:

alximistis
21/11/2006, 12:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
με τον ιντι συμφωνησα για το οτι επρεπε να παιξει πενηνταρισια ο διατητης και ας χαναμε ...τωρα δεν μπορω να καταλαβω πως μπορεις και ξερεις τι θα γινοταν μετα ...
τωρα πλακα πλακα δεν μας λες και κανα σημειο σημερα στο στοιχημα να τα κονομησουμε

ρε μας αδικησε ο διατητης ναι η ου ?
αυτο λεμε ....:sick:

Δεν ξέρω ρε τι θα γινόταν μετά. Κρίνω από την εικόνα του ματς. Όχι από το αποτέλεσμα! Από την εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο.
Όσο για το αν σας αδίκησε...
σίγουρα έπρεπε να αποβάλλει το Γεωργάτο. Αλλά μέχρι εκεί. Δεν είδα κάτι άλλο κι ούτε πιστεύω ότι θα έκανε την τόσο μεγάλη διαφορά...

la_villa
21/11/2006, 13:24
να μαι πάλι...

καλά το πέναλτι στο χέρι του Κουλοχέρι μέσα στην μικρή περιοχή δεν το είδε κανείς?
καλα να λέμε για αυτό που ευνόησε τον ολυμπιακό αλλά να δούμε και τα υπόλοιπα.
και με 10 πιστεύω θα το γυρνούσαμε το παιχνίδι.

Dodok edessa
21/11/2006, 13:30
Δεν ξέρω ρε τι θα γινόταν μετά. Κρίνω από την εικόνα του ματς. Όχι από το αποτέλεσμα! Από την εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο.
Όσο για το αν σας αδίκησε...
σίγουρα έπρεπε να αποβάλλει το Γεωργάτο. Αλλά μέχρι εκεί. Δεν είδα κάτι άλλο κι ούτε πιστεύω ότι θα έκανε την τόσο μεγάλη διαφορά...

ok !
κανενα πρόβλημα ...ισως είδαμε το ματς απο διαφορετικό πρίσμα μπορω να σου πω πανω απο δέκα φάσεις αλλα φοβαμαι οτι θα κουράσουμε όπως και στο οτι θα μπουμε αδικα σε μια κοντρα χωρις ουσια ...
παντως μου δινεις την εικονα οτι η μονη ομαδα που ηταν στο γηπεδο ηταν ο ολυμπιακος και οτι ο ΑΡΗΣ περπατουσε ...ενω εγω ειδα την ομαδα μου να τρεχει και να αποδίδει ,οπως ειχα χρονια να δω τοσο στην ομαδα μου οσο και ελαχιστες ομαδες στην ελλαδα ......μεχρι το 60¨.
Βεβαια και ο ολυμπιακός επαιξε φουλ επιθεση ιδιως μετα το 2-0 και είχαμε ενα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλο παιχνιδι ,ομως ο διαιτητής αδίκησε τοσο το θεαμα οσο και τους ιδιους τους ποδοσφαιριστες ..
Κανείς δεν ξερει τι θα γινοταν με μια πενηντάρισια διατησια...:cool:

Dodok edessa
21/11/2006, 13:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
να μαι πάλι...

καλά το πέναλτι στο χέρι του Κουλοχέρι μέσα στην μικρή περιοχή δεν το είδε κανείς?
καλα να λέμε για αυτό που ευνόησε τον ολυμπιακό αλλά να δούμε και τα υπόλοιπα.
και με 10 πιστεύω θα το γυρνούσαμε το παιχνίδι.

καλως τον..
το χερι του κουλοχερι ειναι ο ορισμος του ακουσιου...γιαυτο και δεν το ειδε κανεις..μη φοβασαι αν υπηρχε τετοια περιπτωση να εισαι σιγουρος οτι θα το φωναζανε απο ολα τα καναλια μερα νυχτα ..

zzr2005
21/11/2006, 14:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
Το ακομα πιο κορυφαιο ειναι οτι κανεις δεν ασχοληθηκε με την τιμωρια που θα επρεπε να φανε οι εποπτες στο ματς του βαζελου οι οποιοι δεν μπορουσανε να πετυχουνε τα οφ σαιντ με τπτ!!!!!!

2-3 φορες κοψανε λαθος τους πρασινους και μια τους ατρομητους.Αλλα εκει βλεπεις το σκορ δεν αλλαξε....αν ομως ερχοτανε κανενα χινακι....ο κοκκαλης παλι θα εφταιγε και τα κορακια του!!!!!!!!!!!!!!!

ρε πειτε καθαρα οτι δε σας απασχολει η διαιτησια σαν διαιτησια αλλα ψαχνετε να προσαψετε λαθη διαιτητων που ετυχε να ευνοουν τον ολυμπιακο!!!!!!

καλημερες...:wave2:

η διαφορά είναι ότι εδώ φίλε μου δεν μιλάμε για λάθος....μιλάμε για εσκεμένη βοήθεια στον Ολυμπιακό...ο Ζωγράφος ήθελε να σπρώξει...
αν δεν έδινε καθόλου το φάουλ θα μπορούσαμε να πούμε ότι ενδέχεται να ήταν σφάλμα ανθρώπινο...
αλλά από τι στιγμή που κ στις δύο περιπτώσεις δίνει το φάουλ το οποίο επισύει κίτρινη αλλά κάνει γαργάρα την κάρτα δείχνει ότι είχε πρόθεση να βοηθήσει.....είναι σημαντική η διαφορά...

Sferopetadhn
21/11/2006, 14:43
Αν και αντι αρειανός παραδέχομαι ότι τα του Γεωργάτου ήταν τουλάχιστον εξώφθαλμα!

Είναι αυτό που είπε ο dodok, καλύτερος ο ολυμπιακός και σαν ομάδα και σα σύλλογος κλπ κλπ αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχουν οι άλλοι το διακίωμα να τον κερδίσουν. Και ναι αν έβγαινε ο καραφλος το ματς δεν γυρνούσε. Ή μάλλον ήταν περισσότερο πιθανό να μην γυρίσει.

Τώρα το πώς γύρισε (από τη μη αποβολή και μετά) ήταν έργο ρίμπο μόνο.

Όπως και να έχει, φίλοι ολυμπιακοί, το να χάνει η ομάδα σας δεν είναι και τόοοοοοσο κακό. Συμβαίνει σε όλα τα καλά σπίτια. Ίσως μάλιστα να σας βγει σε καλό με τη λογική ότι όπως κανείς δεν είναι ανίκητος εντός συνόρων (όπου είστε από πάνω) έτσι συμβαίνει και εκτός (όπου είστε από κάτω).

Απλά θυμηθείτε όλοι το χέρι του Κάρλος επάνω στη γραμμή και θυμηθείτε το πόσο άσχημα νιώσατε γιατί βλέπατε ότι η ομάδα σας μπορούσε (στο συγκεκριμένο παιχνίδι) και κάποιος δεν την άφηνε. Νιώθεις μαλάκας ή όχι;

Εγώ όταν μου συμβαίνουν νιώθω μαλάκας και πολύ μάλιστα. Ή μάλλον ένιωθα γιατί πλέον το πολύ πολύ να μπινελικώνω την τηλεόραση. Γήπεδο; Εθνική και μόνο Εθνική!

TROOPER
21/11/2006, 15:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
η διαφορά είναι ότι εδώ φίλε μου δεν μιλάμε για λάθος....μιλάμε για εσκεμένη βοήθεια στον Ολυμπιακό...ο Ζωγράφος ήθελε να σπρώξει...
αν δεν έδινε καθόλου το φάουλ θα μπορούσαμε να πούμε ότι ενδέχεται να ήταν σφάλμα ανθρώπινο...
αλλά από τι στιγμή που κ στις δύο περιπτώσεις δίνει το φάουλ το οποίο επισύει κίτρινη αλλά κάνει γαργάρα την κάρτα δείχνει ότι είχε πρόθεση να βοηθήσει.....είναι σημαντική η διαφορά...

φυσικα η μονη παρατηρηση μου για το συγκεκριμενο ματς ει ναι για τη κοκκινη που επρεπε να εισπραξη ο γεωργατος και ομολογουμενως ετσι οπως το θετεις εχεις δικιο φιλε ζουζουρα....
αλλα μηπως αν δεν εδινε τπτ θα λεγαμε οτι <<νταξ....δε δινεις καρτα.....δε δινεις και φαουλ!!!!!!!!>>:confused:

φυσικα ητανε καρατα και επρεπε να δωθει....μετα κανεις δε ξερει αν θα γυρναγε το ματς...μπορει ναι....μπορει οχι.

nantin
21/11/2006, 18:46

Διάβασε τι λες...

nantin
21/11/2006, 18:49
ΟΙ ΑΡΕΙΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ .ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΣΑΒΟΥΛΗΣ .ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΩΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΣΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

LuckyStrike
22/11/2006, 00:44
Δεν μου αρέσει να τα ρίχνω στους διαιτητές και πάντα συγχωρώ να λάθη (και θα πρότεινα οι μάγκες που κρίνουν από τον καναπέ τους να προσπαθήσουν μια φορά να σφυρίξουν έστω και 5χ5) :mad:
Πάντα οι διαιτητές είναι το εξιλαστήριο θύμα για την κατάντια της κάθε ομάδας:nono:

ΑΛΛΑ

ο κ. Ζωγράφος μετά το 2-0 με συγκεκριμένα χειρουργικά-σπαστικά σφυρίγματα (βλέπε 2 τάκλιν πάνω στην μπάλα+κίτρινη σε ήπια, σε σχέση με του Γεωργάτου, διαμαρτυρία του Νεμπεγλέρα) μας είπε με τον τρόπο του ότι ο ΑΡΗΣ δεν πρέπει να κερδίσει! Είναι μερικές λεπτομέρειες που κόβουν τον ρυθμό μιας ομάδας και μπορούν να φέρουν "κατευθυνόμενο αποτέλεσμα"
Ήξερε τι έκανε ,και ο Γεωργάτος να έβγαινε, πάλι θα κέρδιζε ο Ολυμπιακός.
Βέβαια στη φάση με το χέρι η κάρτα θα έπρεπε να δινόταν για "έντονη διαμαρτυρία" και όχι για το χέρι αλλά στην φάση του Χαβίτο:eyepop: :eyepop: :eyepop: :mad: :mad: :mad:

Κάτι κύριοι Ζωγράφοι(ο οποίος όντως σε κανα δύμηνο θα "ζει και θα βασιλεύει") ντροπιάζουν τη διαιτησία και φέρνουν μνήμες από την παράγκα του Θωμά γιατί εγώ πιστεύω πως αν έχανε ο Ολυμπιακός τον κ. Ζωγράφο θα τον έτρωγε το μαύρο σκοτάδι και δεν θα ξανάπαιζε ΠΟΤΕ!:rolleyes:

blueblack
22/11/2006, 04:59
ΟΤΑΝ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ...........

Τό νέο Καραισκάκη.........θυμάστε μέ ποιόν έπαιξε....???????

Σέ έκείνον τόν άγώνα ήταν ....ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ....!!!!!

ΓΙΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ.....!!!!!!!??????

ΟΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΟ.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μ'αρέσει πού άκόμα άναρωτιέστε καί προβληματίζεστε.....!!!!!
Μ'αρέσει πού λέτε μέ σιγουριά πώς καί μέ 9 ό ΟΣΦΠ θά κέρδιζε....!!!!!!
Νομίζω πώς πολλοί μιλάτε χωρίς νά ξέρετε ......
ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΧΕΙ Η ΜΠΑΛΛΑ....!!!!!
Άπό έδώ καί μπρός λοιπόν θά γράφουμε τίς ένδεκάδες σέ ένα χαρτί.........
ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΙΚΗΤΗ.......!!!!!!
ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ......!!!!!!!!!!

Θά άναγκαστώ φίλοι μου νά χαρακτηρίσω μερικούς μέ τή λέξη.....
ΑΣΧΕΤΟΙ.........
άλλιώς ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΓΑΤΕ......μέ αύτόν τόν τρόπο γιά τό τί σημαίνει
11 έναντίον 10......!!!!!!!!

:wave2: :wave2:

dodos_1
22/11/2006, 10:36
ΟΤΑΝ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ...........

Τό νέο Καραισκάκη.........θυμάστε μέ ποιόν έπαιξε....???????

Σέ έκείνον τόν άγώνα ήταν ....ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ....!!!!!

ΓΙΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ.....!!!!!!!??????

ΟΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΟ.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μ'αρέσει πού άκόμα άναρωτιέστε καί προβληματίζεστε.....!!!!!
Μ'αρέσει πού λέτε μέ σιγουριά πώς καί μέ 9 ό ΟΣΦΠ θά κέρδιζε....!!!!!!
Νομίζω πώς πολλοί μιλάτε χωρίς νά ξέρετε ......
ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΧΕΙ Η ΜΠΑΛΛΑ....!!!!!
Άπό έδώ καί μπρός λοιπόν θά γράφουμε τίς ένδεκάδες σέ ένα χαρτί.........
ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΙΚΗΤΗ.......!!!!!!
ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ......!!!!!!!!!!

Θά άναγκαστώ φίλοι μου νά χαρακτηρίσω μερικούς μέ τή λέξη.....
ΑΣΧΕΤΟΙ.........
άλλιώς ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΓΑΤΕ......μέ αύτόν τόν τρόπο γιά τό τί σημαίνει
11 έναντίον 10......!!!!!!!!

ενω εσυ με αυτα που γραφεις εισαι ο γκουρου της μπαλας;ασε ρε φιλαρακι...δωσαμε!το ποδοσφαιρο παιζεται και με την ψυχη και ομαδικοτητα που εχει μια ομαδα.αλλιως δεν θα γυρναγαν παιχνιδια με 3-0 σε 3-4 ουτε οι 9 εναντιον 11 θα κερδιζαν.:wave2: :wave2: μην ραδιοαρβυλιαζεις οτι σου λενε στο δωματιακι.:lol: :lol:

athandim
22/11/2006, 11:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΩΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΣΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=13896 :a6: :lol: :wave2:

blueblack
23/11/2006, 04:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos_1
ενω εσυ με αυτα που γραφεις εισαι ο γκουρου της μπαλας;ασε ρε φιλαρακι...δωσαμε!το ποδοσφαιρο παιζεται και με την ψυχη και ομαδικοτητα που εχει μια ομαδα.αλλιως δεν θα γυρναγαν παιχνιδια με 3-0 σε 3-4 ουτε οι 9 εναντιον 11 θα κερδιζαν.:wave2: :wave2: μην ραδιοαρβυλιαζεις οτι σου λενε στο δωματιακι.:lol: :lol:

AΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..........

Καί έδωσες.......γιά πές μας ένα σοβαρό παιχνίδι ίσοδυνάμων περίπου άντιπάλων
πού γύρισε μέσα σέ μισή ώρα μέ μείον 2 τεμάχια.........καί παίκτη λιγώτερο...!!!!!
ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΓΚΟΥΡΟΥ......!!!!!!
Γιατί έγώ μπορώ νά σού άναφέρω ...ΑΠΕΙΡΑ ΜΑΤΣ.......πού ό ΠΟΛΥ καλύτερος ....
ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ....ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ 10......!!!!!!!!!
Καί δέν μιλάμε γιά ....ΤΟΠΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ.....!!!!!!!!!!!
Όσο γιά τά 3-0 πού γίνονται 3-4... ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ....ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΠΑΙΚΤΗ ΛΙΓΩΤΕΡΟ,γιατί προφανώς ...
ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.......
ή πολλή Άγγλία Β' βλέπεις ,αύτούς μέ τίς ..ΑΓΑΘΕΣ ΑΜΥΝΕΣ....!!!!
ή πολύ στοίχημα παίζεις μέ κάτι Β' Σουηδίας.....
ή τίποτα θυγατρικές θά έχεις στό μυαλό σου.......!!!!!!!!!!!
ΑΛΛΟ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ.......καί άλλο ή έξαίρεση....!!!!!!!!!
Άλλο νάσαι μέ παίκτη παραπάνω καί νά μή μπορείς νά βάλεις γκόλ.....
καί άλλο ή άνατροπή....!!!!!!!!!!
Τώρα γιά τήν ψυχή καί τήν όμαδικότητα τού....Θρυ-βάλντο στό συγκεκριμμένο παιχνίδι..
ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΟ ΜΑΤΣ ΕΒΛΕΠΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΓΩ....!!!!!!
Γιατί στό παιχνίδι αύτό κέρδισε ή ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ...αύτού τού μεγάλου παίκτη....
καί ΚΑΜΜΙΑ ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ....!!!!!!!!
Ή μόνη ψυχή ήταν τού Γεωργάτου πού φώναζε.....
ΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΡΕ....!!!!!!!!!!

Καί γιά νά σού άπαντήσω γιά τό δωματιάκι......
Τά δωματιάκια είναι γιά όσους.....
ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΑΤΕΡΑ....!!!!!!!!!!!
Πρίν άπό τήν original.........
ύπήρχε μιά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ORIGINAL........
πού τέλειωσε τό 1978.....!!!!!!!!
Ήσουν γεννημένος τότε....??????

dodos_1
23/11/2006, 09:10
AΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..........

Καί έδωσες.......γιά πές μας ένα σοβαρό παιχνίδι ίσοδυνάμων περίπου άντιπάλων
πού γύρισε μέσα σέ μισή ώρα μέ μείον 2 τεμάχια.........καί παίκτη λιγώτερο...!!!!!
ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΓΚΟΥΡΟΥ......!!!!!!
Γιατί έγώ μπορώ νά σού άναφέρω ...ΑΠΕΙΡΑ ΜΑΤΣ.......πού ό ΠΟΛΥ καλύτερος ....
ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ....ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ 10......!!!!!!!!!
Καί δέν μιλάμε γιά ....ΤΟΠΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ.....!!!!!!!!!!!
Όσο γιά τά 3-0 πού γίνονται 3-4... ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ....ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΠΑΙΚΤΗ ΛΙΓΩΤΕΡΟ,γιατί προφανώς ...
ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.......
ή πολλή Άγγλία Β' βλέπεις ,αύτούς μέ τίς ..ΑΓΑΘΕΣ ΑΜΥΝΕΣ....!!!!
ή πολύ στοίχημα παίζεις μέ κάτι Β' Σουηδίας.....
ή τίποτα θυγατρικές θά έχεις στό μυαλό σου.......!!!!!!!!!!!
ΑΛΛΟ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ.......καί άλλο ή έξαίρεση....!!!!!!!!!
Άλλο νάσαι μέ παίκτη παραπάνω καί νά μή μπορείς νά βάλεις γκόλ.....
καί άλλο ή άνατροπή....!!!!!!!!!!
Τώρα γιά τήν ψυχή καί τήν όμαδικότητα τού....Θρυ-βάλντο στό συγκεκριμμένο παιχνίδι..
ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΟ ΜΑΤΣ ΕΒΛΕΠΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΓΩ....!!!!!!
Γιατί στό παιχνίδι αύτό κέρδισε ή ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ...αύτού τού μεγάλου παίκτη....
καί ΚΑΜΜΙΑ ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ....!!!!!!!!
Ή μόνη ψυχή ήταν τού Γεωργάτου πού φώναζε.....
ΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΡΕ....!!!!!!!!!!

Καί γιά νά σού άπαντήσω γιά τό δωματιάκι......
Τά δωματιάκια είναι γιά όσους.....
ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΑΤΕΡΑ....!!!!!!!!!!!
Πρίν άπό τήν original.........
ύπήρχε μιά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ORIGINAL........
πού τέλειωσε τό 1978.....!!!!!!!!
Ήσουν γεννημένος τότε....??????

να σου θυμισω καποιους αγωνες που εγινε ανατροπη του σκορ στο τσαμπιονς λιγκ αφου νομιζεις οτι παρακολουθω τα πρωταθληματα που ανεφερες και μαλλον τα παρακολουθεις εσυ αφου ξερεις τι γινεται...
...Γιουβεντους-Ρεαλ,βερντερ Βρεμης-αντερλεχτ,αϊντχοβεν-αντερλεχτ,σελτικ-γιουβεντους,κλπ.θες κι αλλα;:wave2:

και ναι ειχα γεννηθει.ημουν 1 ετους...εσυ; :lol: :lol:

zzr2005
23/11/2006, 14:20
να σου θυμισω καποιους αγωνες που εγινε ανατροπη του σκορ στο τσαμπιονς λιγκ αφου νομιζεις οτι παρακολουθω τα πρωταθληματα που ανεφερες και μαλλον τα παρακολουθεις εσυ αφου ξερεις τι γινεται...
...Γιουβεντους-Ρεαλ,βερντερ Βρεμης-αντερλεχτ,αϊντχοβεν-αντερλεχτ,σελτικ-γιουβεντους,κλπ.θες κι αλλα;:wave2:

Γιουβέντους - Ρεάλ ??ανατροπή σκορ ???για πότε μιλάς???δεν πιστεύω να λες πέρσι που απο 0-0 έγινε 1-0..γιατι αυτό δεν είναι ανατροπή..

η Βέρτνερ βρέμης το είχε γυρίσει με 10 παίχτες???είσαι σίγουρος??

τα άλλα παιχνίδια δεν τα θυμάμαι καν ....ποιες χρονολογίες ήταν???

blueblack
23/11/2006, 14:20

και ναι ειχα γεννηθει.ημουν 1 ετους...εσυ; :lol: :lol:

ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΗΚΟΣΤΟ ΛΕΠΤΟ........
Μέχρι τό 90....μέ δύο γκόλ διαφορά καί δέκα παίκτες....?????
ΑRE YOU SURE.....?????

Όσο γιά τά χρόνια σου ...ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ.....
Έγώ τότε ήμουν 22.......!!!!!!!!!
Άντε ήρέμησε τόν Άρη στηρίζω....!!!!!!!!!

dodos_1
23/11/2006, 14:57
ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΗΚΟΣΤΟ ΛΕΠΤΟ........
Μέχρι τό 90....μέ δύο γκόλ διαφορά καί δέκα παίκτες....?????
ΑRE YOU SURE.....?????

Όσο γιά τά χρόνια σου ...ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ.....
Έγώ τότε ήμουν 22.......!!!!!!!!!
Άντε ήρέμησε τόν Άρη στηρίζω....!!!!!!!!!

τα παιχνιδια που σου ανεφερα ειναι την τελευταια 10ετια του τσαμπιονς λιγκ και οι ανατροπες ειναι απο ημιχρονο σε ημιχρονο.

:a15: :beer: :beer: :beer:

blueblack
23/11/2006, 16:11
τα παιχνιδια που σου ανεφερα ειναι την τελευταια 10ετια του τσαμπιονς λιγκ και οι ανατροπες ειναι απο ημιχρονο σε ημιχρονο.

:a15: :beer: :beer: :beer:

ΠΩ.........ΡΕ ΜΑΓΚΑ...........!!!
Είσαι στήν καλύτερη ήλικία....Δώστου νά καταλάβει.....!!!!!!!!
Καί κοίτα μήν κάνεις καμμιά μαλακία καί παντρευτείς πρίν τά σαράντα...!!!!
ΕΚΤΟΣ ΑΝ.....!!!!!!!!!!!!!τόκανες,τότε....ΚΟΥΡΑΓΙΟ.....:lol:
Έτσι τήν πάτησα έγώ καί έκανα τά χιλιάρια...ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΚΑΙ ΨΥΓΕΙΑ.....!!!!!!
Άλλά πάλι μέ χρόνια μέ καιρούς....!!!!!!!!
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ.......άλλη γεύση, ό γιός πιά πλησιάζει τό πανεπιστήμιο....!!!!!!!!!

:wave2: :beer: :wave2: :beer:

dodos_1
24/11/2006, 08:16
ΠΩ.........ΡΕ ΜΑΓΚΑ...........!!!
Είσαι στήν καλύτερη ήλικία....Δώστου νά καταλάβει.....!!!!!!!!
Καί κοίτα μήν κάνεις καμμιά μαλακία καί παντρευτείς πρίν τά σαράντα...!!!!
ΕΚΤΟΣ ΑΝ.....!!!!!!!!!!!!!τόκανες,τότε....ΚΟΥΡΑΓΙΟ.....:lol:
Έτσι τήν πάτησα έγώ καί έκανα τά χιλιάρια...ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΚΑΙ ΨΥΓΕΙΑ.....!!!!!!
Άλλά πάλι μέ χρόνια μέ καιρούς....!!!!!!!!
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ.......άλλη γεύση, ό γιός πιά πλησιάζει τό πανεπιστήμιο....!!!!!!!!!

:wave2: :beer: :wave2: :beer:

σε 1 χρονο παντρευομαι και θελω να κανω το τουονο μου κρεβατοκαμαρα και σαλονι-καθιστικο!:lol: :lol: :beer:

blueblack
24/11/2006, 14:37
σε 1 χρονο παντρευομαι και θελω να κανω το τουονο μου κρεβατοκαμαρα και σαλονι-καθιστικο!:lol: :lol: :beer:

ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ...........

Όσο πιό γρήγορα τό κάνεις τόσο πιό γρήγορα θά ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙΣ.....!!!!!!
Τό κομβικό σημείο είναι τά παιδιά,έκεί θέλει κουράγιο,μή βαλτώσεις...!!!!
Προσωπικά περίμενα 7,5 χρόνια γιά νά ξανανιώσω τήν τρέλλα τής μηχανής...
Όλο μέ δανεικές ήμουν...!!!!!!
Καί τί άναμονή άπό τά 39 μου μέχρι τά 46 περίπου....ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ
Έδώ καί 5 χρόνια όμως τό έχω ...ΞΕΣΚΙΣΕΙ.....Δύο blackbird,ένα hayabusa,καί ένα v-strom...
Κάτι έντουράκια διομισάρια τόν καιρό τής ξηρασίας ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ....ούτε παπιά καί τέτοια...!!
Γιαυτό ΜΗΝ ΚΩΛΩΝΕΙΣ.....πάρε τά σαλόνια τούς καναπέδες καί ό ...................
ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ.........!!!!!!!!!!!!!!

ΥΓ. Κάποτε ό ΓΚΑΛΗΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΟΥΣ ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ....!!!!

:wave2: :lol: :wave2:

arxaios
24/11/2006, 19:37
Εγώ πάλι που είμαι ΤΖΟΒΕΝΟ :lol: :rotflmao: :lol: απλά από τα 1000 έπεσα στα 600αρια .....
ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ'ΝΑΙ ..............
:beer:

Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΣΚΑΤΟΓΕΡΕ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ .......................
:wave2: :wave2: :wave2:

blueblack
24/11/2006, 20:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Εγώ πάλι που είμαι ΤΖΟΒΕΝΟ :lol: :rotflmao: :lol: απλά από τα 1000 έπεσα στα 600αρια .....
ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ'ΝΑΙ ..............
:beer:

Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΣΚΑΤΟΓΕΡΕ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ .......................

ΑΡΧΑΙΟΣ ΑΣΕ ΤΑ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΓΕ...........

Έτος γεννήσεως....!!!!!!!:lol:
Έγώ τό δήλωσα...... 1956

arxaios
25/11/2006, 10:33
13-11-1966 στην ΕΦΗΒΕΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
:beer: :beer: :beer:

Δεύτερη, τρίτη ξέρεις τώρα.........................
:a024: :a024: :a024:

αλλά την καπιστρώνουμε την φοράδα στον ΑΝΗΦΟΡΟ........ ΑΑΑΝΕΤΑ !!!!

blueblack
26/11/2006, 07:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
13-11-1966 στην ΕΦΗΒΕΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
:beer: :beer: :beer:

Δεύτερη, τρίτη ξέρεις τώρα.........................
:a024: :a024: :a024:

αλλά την καπιστρώνουμε την φοράδα στον ΑΝΗΦΟΡΟ........ ΑΑΑΝΕΤΑ !!!!

MH ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.........

ΤΕΚΝΟ ΕΙΣΑΙ.....!!!!!!!!!!

Άλλά άμα πήγες άπό τώρα στά έξακοσάρια...???!!!
σέ 10 χρόνια σέ βλέπω μέ ποδήλατο....!!!!!!!!!!!!!!!
Νά έγώ μόλις καβαλλάω τό v-strom....όλο τό κορόιδο κάνω .....καί στό τέλος
πήρα καί φορτιστή μπαταρίας γιά τό hayabusa...
Tού πήρα καί μιά κουκούλα....τό σκέπασα κιόλας,καί όποτε τό βλέπω..
λέω πού νά τό ξεσκεπάζω τώρα.......!!!!!!!!!!!!
Τά on-off είναι έπικίνδυνα ....ΠΡΟΣΕΧΕ.....ΠΟΥΡΟΜΗΧΑΝΑΚΙΑ είναι....!!!!!!!!
Βολεύεσαι......
Έσύ τί έξακοσάρι καβαλλάς..???
Έξακοσάρι μέ έξακοσάρι έχει διαφορά...
Άλλο v-strom καί άλλο 636 Kawasaki....!!!!!!!!