View Full Version : Efyge gia panta to palikari
Hawkeye brother
28/06/2004, 12:54
O Pantazopoulos Konstantinos me mia Bros 400 apo zografou etwn 34 me hawkeye an thymamai ebene thn paraskeyh 25 Iouniou 21.15 sto 181.5km Patras - korinthou pethane. Ena Audi palio akoma den mas exei pei leptomereies omws h astynomia perase thn diplh diaxwristikh kai epese metwpika kai karfwthike panw ston adelfo mou. pethane akariaia . O adelfos mou odhgouse kanonika kai eide ton xaro na erxetai kai pathse gazi perissotero na ton apofygei. synithize na leei h mhxanh tha me faei h tha thn faw. me ta periodika mhxanhs kai olo me manual na vriskei htan to palikari.autos pou ton skotwse 56 xronwn mia mera sto nosokomeio elafra traumatismenos kai twra einai spitaki tou. shmera 28 june kanoume thn khdeia tou 5pm sthn ekklhsia tou ag.theraponta. tha sas kanw post kai sthn foto to savvato to prwi pou eftasa ekei apo ta frenarismata tou allou. NA ZHSOUME NA TON THYMOMASTE. tha einai gia panta stis kardies mas.
o adelfos tou napoleon.
συμεριζομε τον πονο σασ ....συλληπητηρια......να ζητε να τον θυμαστε......και οταν με το καλο ηρεμηστε καπωσ απο ολη την τραγωδια τον ανευθυνο οδηγο να μην τον αφησετε ετσι.....:mad:
Hawkeye brother
28/06/2004, 13:10
se eyxaristw file mou. oti pernaei apo to xeri mou tha kanw na tou piw to aima gia to kako pou mas ekane.tha to plhrwsei poly akriva. vevaia oti kai na tou kanw.. to palikari den gyrnaei pisw.. alla kati tetoio asyneidhtoi kanoun to kako.posa palikaria kati tetoioi ta skotwnoun.. sthn ellada oi I.X kyrioi den sevonte thn motosykleta.kremasma theloun.ti na peis.. se euxaristw file na sai kala
...
ας αναπαυθεί η ψυχή του και να τον θυμόσαστε παιδιά....
τα θερμά και πραγματικά συλλυπητήριά μας Ναπολέων. Είμαι λίγο ταραγμένος, όπως πάντα όταν ακούω τέτοια άσχημα .., αλλά πρόλαβα και εγώ να γράψω λίγο από τον πόνο μου, και ας είναι «ανύπαρκτος» μπροστά στον δικό σας.
Αγόρι μου, ότι μπορούμε, ότι πιστεύεις ότι μπορεί να βοηθήσει να απαλύνεις τον πόνο σου απλά .. πες το.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=3153
και πάλι τα θερμά μας συλλυπητήρια. Τζίμης & Νικόλ
CyBeRseXX
28/06/2004, 13:39
kai kali dinami !
Τα θερμα μου συλλυπητηρια στην οικογενεια και τους δικους του.Ο κωστας εγραφε στο M/B του mototech και αν θυμαμαι καλα ειχε εμφανιστει στην πρωτη συναντηση του moto.gr στο terra petra.To ψευδωνυμο που εγραφε στο m/b ηταν hawkwind.
Ευχομαι να αναπαυτει η ψυχη σου ρε κωστη.
Απο τους πρωτους ανθρωπους που γνωρισα μεσω internet και ανθρωπος παντα με χαμογελο.
Το ανακαλυψα απο το ποστ του γιαγια αρκουδα και εμεινα αναυδος.
Τι να πει κανεις.Και τι να προσεχεις μετα αμα σου ρχεται ο χαρος πανω σου.
Καλο ταξιδι φιλε και κουραγιο στους δικους σου.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΙΤΟΥΝ...ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!
monstermind
28/06/2004, 13:54
:sad: :sad: :sad:
:(
αυτα ειναι τα δυσαρεστα....
συλληπητηρια
συλληπητηρια,
να στε καλα να τον θυμαστε
................................................
Νομίζω πως όσοι φεύγουν από την ζωή τελικά ποτέ δεν φεύγουν από μέσα μας.
Το σημαντικότερο είναι να φεύγουν αγαπημένοι όπως ο Κωστής σας.
Ξέρω θα σας λείψει πολύ, να είσαστε καλά και ν΄ αντέξετε τον πόνο όσο περισσότερο γίνεται,
να τον θυμόσαστε έτσι καλοσυνάτο και πάντα γελαστό, να νιώθετε τυχεροί που πέρασε από την ζωή σας.
:sad:
Εκεί που τα σύννεφα χαϊδευουν τη γή
εκεί που το χώμα μυρίζει καλοκαιρινή βροχή
και ο αέρας θαλασσινή αλμύρα
εκεί που η μουσική είναι μεθυστική και κάνει το σώμα σου ελαφρύ
εκεί που τα πουλιά κάθονται στα χέρια σου, αν τα απλώσεις,
και οι πεταλούδες στα μαλλιά σου
και οι σαύρες στα πόδια σου, να σου πουν για τα όνειρά σου...
Πέτα για 'κεί με τα καινούργια σου φτερά
πίσω μην κοιτάς
Πέτα για 'κει
στην ελευθερία
που τόσο αγάπησες...
Κρίμα, πολύ κρίμα....
Η απώλεια είναι διπλή, όταν κάποιος φεύγει έτσι άδικα.
afrotwin
28/06/2004, 14:15
pote den 8a vroume logia na ekfrasoume tin lipi gia ton xamo enos sinan8ropou ke poso malon otan fevgi toso noris ke toso adika. mono as efxi8oume o xronos na giatrepsi grigora ton pono stis psixes ton dikon tou an8ropon
kalo dromo file
:wave2:
Κάποια "ανθρωποειδή" πιάνουν ένα τιμόνι, και επειδεί είναι προστατευμένοι μέσα σε σίδερα, νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα, ότι τους καπνίσει. Και ειδικά οι "έμπειροι οδηγοί". Και από την άλλη, κάποιοι οδηγούν και δεν έχουν την παραμικρή αίσθηση του χώρου και του δρόμου, είτε λόγω ηλικίας, είτε για άλλους λόγους, το γνωρίζουν, αλλά βγαίνουν στο δρόμο και δεν τους νοιάζει! Αυτοί κι αν είναι ζώα.
Εσύ να είσαι καλά, να τον θυμάσαι, έχεις μία παραπάνω ευθύνη τώρα: Να περνάς δυο φορές καλά, μια για σένα και μια για τον αδερφό σου, γιατί από εκεί που σε βλέπει, αυτό θέλει.
Να έχεις μια ζωή μεγάλη και γεμάτη υγεία!
powerphot
28/06/2004, 14:27
:( :( :sad: :sad: :sad:
συλληπητηρια
Loudovikos
28/06/2004, 14:29
Κρίμα για το παιδί...:sad: :sad:
Καλή δύναμη στους δικούς του και να είναι πάντα καλά και να τον
θυμόνται.
Κρίμα... :(
Πολύ κρίμα.................. :sad:
Τα συλλυπητήρια μου.............:sad: :sad:
Μικρή Λουλού
28/06/2004, 14:53
:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
illuminatios
28/06/2004, 15:11
:sad:
Τα συλλυπητήρια μου αδερφέ...
periklisk
28/06/2004, 15:38
:( :sad:
Ζωή σε σας και να τον θυμάστε πάντα σαν παλικάρι!....
Κυνηγήστε τον π@π@ρ@ που τον έστειλε!!!:mad: :mad:
Η ζωή δεν έρχεται πίσω αλλά υπάρχει ηθική υποχρέωση στη μέση!!!
RapidShade
28/06/2004, 16:51
Δεν υπάρχουν λόγια...
Συλληπητήρια...
Βουρκωμενος διαβασα τα posts μεχρι τωρα ...
Δεν υπαρχουν λογια ....
Μονο πονος ....
Καλο ταξιδι αγνωστε φιλε!
Μικρή Λουλού
28/06/2004, 17:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hawkeye brother
se eyxaristw file mou. oti pernaei apo to xeri mou tha kanw na tou piw to aima gia to kako pou mas ekane.tha to plhrwsei poly akriva. vevaia oti kai na tou kanw.. to palikari den gyrnaei pisw.. alla kati tetoio asyneidhtoi kanoun to kako.posa palikaria kati tetoioi ta skotwnoun.. sthn ellada oi I.X kyrioi den sevonte thn motosykleta.kremasma theloun.ti na peis.. se euxaristw file na sai kala
ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΑΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΨΥΧΡΑΙΜΑ,ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ "ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ" ΠΡΟΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΤΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ...
ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΩΦΕΛΗΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ...
ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΕ ΕΞΟΡΓΙΣΩ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΗ,ΑΛΛΑ ΜΙΑ "ΚΑΚΙΑ ΣΤΙΓΜΗ" ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ....
ΓΙΑΤΙ (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟΝ ΣΗΜΑΔΕΥΕ) ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, Η ΝΤΑΛΙΚΑ ,Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...
ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΕΥΝΑΣΩ,ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΛΟΓΙΚΑ...
ΑΝ ΠΕΙΣΘΕΙΣ ΠΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΔΟΛΟΣ Η ΚΙΝΗΤΡΟ,ΠΡΑΞΕ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.....ΑΝ ΟΜΩΣ ΟΧΙ...ΔΩΣΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ...
ΑΠ'ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ....
:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: Συλληπητηρια να εισαι καλα και να τον θυμασαι.
... κάθε φορά που διαβάζω ένα ποστ σαν αυτό, ένας κόμπος δένεται μέσα μου. Κάθε φορά νιώθω πως ο άνθρωπος που έφυγε ήταν γνωστός μου αν όχι φίλος μου.
Τέτοιες στιγμές ότι και να πούμε είναι λίγο. Προσπάθησε να ζήσεις 2 φόρες. Μια για σένα και μια για το αδελφό σου. Ειμαι από αυτούς που πιστέυουν ότι οι ψυχές που φεύγουν, δεν πεθαίνουν αλλά βρίσκονται πάντα πλάι μας, κοντά μας και μας προστατέυουν από τα κακά που δεν μπορούμε να δούμε. Γίνονται οι φύλακες Αγγελοι μας.
Σίγουρα ο τύπος που προξένυσε το ατύχημα δεν το έκανε επίτηδες. Ηταν η κακια στιγμή. Ασε να καταλαγιάσουν τα πράγματα και αργότερα ασχολήσου με αυτόν και ΠΑΝΤΑ μέσα από νομικά πλαισια.
Το χώμα που τον σκεπάζει, να είναι ελαφρύ. Να ζήσετε και να τον θυμάστε.
Αντίο άγνωστε φίλε.:sad:
ireneepi
28/06/2004, 19:26
Συλληπητηρια και δυναμη ευχομαι σε εσενα και την οικογενεια σου.
Να ζησετε να τον θυμοσαστε ,λυπαμαι πολυ.
cbanthropos
28/06/2004, 19:55
Συλληπητήρια:sad:
Κουραγιο..
:sad: :sad:
Είχα την τύχη να γνωρίζω τον Κώστα και μέσα απο 3-4
φορές που είχαμε συζητήσει με είχε παραξενέψει το
γεγονός ότι είταν από τα λίγα άτομα που είχαν το
μαμούνι του μοτοσυκλετιστή μέσα του. Ότι και να πώ
είναι λίγο. Τα βαθύτατα συλυπητήρια μου στην
οικογένειά σας και κουράγιο. Και επειδή έχω βρεθεί και εγώ
σε αυτήν την θέση (ο αδερφός μου ο Μιχάλης σίγουρα με
όλη την μοτοπαρέα εκεί πάνω περνάνε καλά), το μόνο που έχω
να πώ είναι κουράγιο και φυσικά να τον θυμάστε πάντα.....
τουλάχιστον αυτό κάνω εγώ εδώ και 8 χρόνια...
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΩΣΤΑ........
... μιας και ακόμα στα μαθήματα είμαι, την ομορφιά της δίτροχης ελευθερίας, αξίζει να τη ζήσεις, όσο κι αν επιμένουν κάποιοι άλλοι να κοιμούνται όρθιοι στο τιμόνι, και να προκαλούν 'κακιές στιγμές' !!!!
Dodok edessa
29/06/2004, 06:36
Είναι φορές που ότι και να πεις είναι πάρα πολύ λίγο. Ο Θεός να σας δώσει δύναμη !!! Συλλυπητήρια:sad:
melsaltas
29/06/2004, 08:03
SORRY................
Αναφορά ……..προσκλητήριο…..
Πανταζόπουλος Κωνσταντίνος
Παρών
Ora_Nihil
29/06/2004, 13:39
Allo ena paidi nekro.............
Kalo taksidi agnoste file.
As einai kala ekei pou vrisketai to paidi.
Krima:( :( :( :(
africa_t
30/06/2004, 22:24
τα θερμα μου συλλυπητηρια,καλο ταξιδι φιλε μοτοσυκλετιστη.
Sfixtike i kardia mou tora pou to diabasa.....
den ksero ti na po. Klaio mesa mou.
O theos na anapausei tin psixi tou. Na eiste kala na ton thymaste.
Kalo taksidi Kosti, xairetismous stous allous synodoiporous mas.
Kapoia stigmi tha brethoume agnoste file.