PDA

View Full Version : οι πολιτικοί λαδώνονται!!!

tai
21/11/2006, 20:52
Ρε παιδία ο τριανταφυλλόπουλος είπε ότι οι πολιτικοί λαδώνονται!!!:eyepop:
Είναι αλήθεια.???:lol:
Την εκπομπή την είδατε –ακούσατε??
Έλα τα σχόλια.
Πάμε.

kostisthegreek
21/11/2006, 21:10
Είδα λίγο στην αρχή.

Ολη η δυσκολία είναι ίσαμε να μπεις στο παιχνίδι. Μετά καταργείς τις τσέπες και έχεις σακούλες.
Αληλοβοηθιούνται οι άνθρωποι!

powerphot
21/11/2006, 21:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Ρε παιδία ο τριανταφυλλόπουλος είπε ότι οι πολιτικοί λαδώνονται!!!:eyepop:
Είναι αλήθεια.???:lol:
Την εκπομπή την είδατε –ακούσατε??
Έλα τα σχόλια.
Πάμε.

Και βέβαια όχι!
Αμα "λαδώνονταν" δε θα ...."έτριζε" η καρέκλα τους!:smokin:

THEOD
21/11/2006, 22:16
οι πολιτικοί λαδώνονται!!!

Πρώτη φορά το ακούω .... :D :D :D

Xrider
22/11/2006, 00:59
Περαν της πλακας....το ποιο απλο και ανωδυνο για τον Τριανταφ. θα ηταν να γαρψει με καμερα ποσοι και ποιοι ειναι αυτοι απο ΟΛΑ τα κομματα που πριν τις εκλογες ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ για να παρουν τις "ευλογιες" ΕΝΟΣ συγγεκριμενου ανθρωπου....

AFROPANTELOS
22/11/2006, 11:02
Ρε μην ξαναακουσω τετοια πραγματα γιατι θα παρω την Αφρικα και το αλυσοπριονο και οποιον παρει ο χαρος απο εβρο και κατω.:a37: :a37: .

Απλα οι ανθρωποι εργαστηκαν σκληρα και κατα συμπτωση ετυχε και εκαναν εναν πλουσιο γαμο με μπολικη προικα::a13: :a13: :a13:

tai
22/11/2006, 19:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFROPANTELOS
Ρε μην ξαναακουσω τετοια πραγματα γιατι θα παρω την Αφρικα και το αλυσοπριονο και οποιον παρει ο χαρος απο εβρο και κατω.:a37: :a37: .

Απλα οι ανθρωποι εργαστηκαν σκληρα και κατα συμπτωση ετυχε και εκαναν εναν πλουσιο γαμο με μπολικη προικα::a13: :a13: :a13: σογαμβροι δλδ?:lol: :lol:

ΙΠΠΕΑΣ
23/11/2006, 23:10
Ποιος διαδίδει τέτοιες συκοφαντίες ; Εμείς είμαστε καλοί και υπάκουοι πολίτες.

Στη πυρά γρήγορα όποιος βγάζει αυτές τις φήμες . :evil:

Θέλετε να ξεσηκώσετε τον υπόλοιπο κόσμο και να βγουν στους δρόμους ; :nono:

Πόσο μισθό είπαμε ότι θα πάρω στο τέλος του μήνα ; :bigcry: :a37:

stavrogin
23/11/2006, 23:13
Κι εγω ειμαι της αποψης οτι δεν λαδωνονται.

Ισως να λιγδωνονται λιγο

Resistman
24/11/2006, 00:04
Γι αυτο δεν μπορουμε να τους πιασουμε ρεεεεε...γλυστρανεεεεεεε

alximistis
24/11/2006, 15:28
Εγώ πιστεύω ότι λαδώνονται!!! Εξαίρεση είμαι ε;;;
Πέραν της πλάκας άλλο τι πιστεύουμε κι άλλο τι αποδεικνύεται, έτσι; Στα δικαστήρια δεν στέκει το τι πιστεύουμε.
Οπότε ρωτώ: Όσοι είδατε την εκπομπή, πειστήκατε;;;
Το ξαναλέω ε. Δεν είπα ότι δεν λαδώνονται. Ρωτώ για την εκπομπή γιατί έγώ όση είδα... δεν με εντυπωσίασε...

melsaltas
24/11/2006, 15:31
Με συγχωρειτε............

Χρειαζομαστε το Τριαντ ή εκπομπες ώστε να ξερουμε οτι οι πολιτικοι

ΔΕΝ ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΙ!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

stavrogin
24/11/2006, 15:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Εγώ πιστεύω ότι λαδώνονται!!! Εξαίρεση είμαι ε;;;
Πέραν της πλάκας άλλο τι πιστεύουμε κι άλλο τι αποδεικνύεται, έτσι; Στα δικαστήρια δεν στέκει το τι πιστεύουμε.
Οπότε ρωτώ: Όσοι είδατε την εκπομπή, πειστήκατε;;;
Το ξαναλέω ε. Δεν είπα ότι δεν λαδώνονται. Ρωτώ για την εκπομπή γιατί έγώ όση είδα... δεν με εντυπωσίασε...

Δεν την ειδα .Ειχα δει αποσπασματα παλιοτερα για την εκπομπη που κοπηκε απο τον Α
Για να δουμε
Δεν αναφερθηκαν ονοματα.
Καμια αποδειξη ατρανταχτη.
Παρα πολλες αμφιλεγομενες ενδειξεις ,του τυπου πηρα λεφτα απο καποιον που δεν κατονομαζω και τα παρεδωσα σε καποιον αλλον που δεν κατονομαζω για να τα παραδωσει με την σειρα του σε καποιον τριτο που ξερω ποιος ειναι,αλλα τελικα δεν ημουν παρον στη δοσολειψια.παρα πολλα λογια.
Ε! οχι δε νομιζω οτι μπορει να πεισει ,εκτος απο το γεγονος οτι ειναι αυτονοητο το οτι λαδωνονται ,κατα τα αλλα μουφα.

Κι εχω και κατι φιλαρακια που λενε.
"Ο Τριαντ. εξυπηρετει κι αυτος συμφεροντα,ασκει πιεσεις για λογαριασμο πελατων σε τριτους"κλπ κλπ.
Μαλλον μας χρεισημοποιουν για καποια παιχνιδια εξουσιας και ρεμουλας.

conkark
26/11/2006, 22:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Κι εγω ειμαι της αποψης οτι δεν λαδωνονται.

Ισως να λιγδωνονται λιγο

:lol: :wave2: Η λίγδα επάνω τους σηκώνει πανώ που λέει: "Ευχαριστώ που με προσέχετε" !

Resistman
27/11/2006, 14:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Δεν την ειδα .Ειχα δει αποσπασματα παλιοτερα για την εκπομπη που κοπηκε απο τον Α
Για να δουμε
Δεν αναφερθηκαν ονοματα.
Καμια αποδειξη ατρανταχτη.
Παρα πολλες αμφιλεγομενες ενδειξεις ,του τυπου πηρα λεφτα απο καποιον που δεν κατονομαζω και τα παρεδωσα σε καποιον αλλον που δεν κατονομαζω για να τα παραδωσει με την σειρα του σε καποιον τριτο που ξερω ποιος ειναι,αλλα τελικα δεν ημουν παρον στη δοσολειψια.παρα πολλα λογια.
Ε! οχι δε νομιζω οτι μπορει να πεισει ,εκτος απο το γεγονος οτι ειναι αυτονοητο το οτι λαδωνονται ,κατα τα αλλα μουφα.

Κι εχω και κατι φιλαρακια που λενε.
"Ο Τριαντ. εξυπηρετει κι αυτος συμφεροντα,ασκει πιεσεις για λογαριασμο πελατων σε τριτους"κλπ κλπ.
Μαλλον μας χρεισημοποιουν για καποια παιχνιδια εξουσιας και ρεμουλας.

Να συμπληρωσω ενα σατανικο σεναριο;

Τα δεδομενα ( συνειδητα ή ασυνειδητα) που περασαν στον τηλεθεατη ειναι:

τα παιρνουν τα κομματα
το λεει ο Μακης επιπλεον
το επιβεβαιωνει και η πρωην γραμματεας του ταδε επιχειρηματια, δημοσια
λεει για τσαντες με μυρια που πηγαιναν στα κομματα συγκεκριμενα

Αρα και τα δυο κομματα συναλλασονται με συμφεροντα. Να προσθεσουμε και τον Κωνσταντοπουλο του Συν, οποτε εξω και αυτος. Το ΚΚΕ σκοπιμως δεν το σχολιαζουμε γιατι οι ανθρωποι ζουν "αλλου" ( το συμπερασμα το κωλου).

ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;

Η προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι ο Μακης και καθε Μακης δεν βγαζει ποτε αυτα που θελει σε τυχαια χρονικη στιγμη.

Εκτιμω οτι θα προκυψει καποιο τριτο κομμα στο προσκηνιο που θα αποτελειται απο τους "αφθαρτους" των 2 μεγαλων κομματων με προσθηκη κανεναν κρυφοπασοκο του Συνασπισμου. Αυτοι, αφου θα ορκισθουν στα ιερα και τα οσια οτι η πολιτικη τους διαδρομη ειναι αυτη τιμια και καθαρη, παντα με το νομο και το συμφερον του πολιτη, θα ζητησουν την ψηφο μας για να "αποκαθαρουν" την ελληνικη κοινωνια απο τα συμφεροντα κια τα λαμογια.

Την συνεχεια την υποψιαζομαι αλλα δεν θελω να την σκεφτομαι...

Cpt. Haddock
27/11/2006, 14:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
Εκτιμω οτι θα προκυψει καποιο τριτο κομμα στο προσκηνιο που θα αποτελειται απο τους "αφθαρτους" των 2 μεγαλων κομματων με προσθηκη κανεναν κρυφοπασοκο του Συνασπισμου. Αυτοι, αφου θα ορκισθουν στα ιερα και τα οσια οτι η πολιτικη τους διαδρομη ειναι αυτη τιμια και καθαρη, παντα με το νομο και το συμφερον του πολιτη, θα ζητησουν την ψηφο μας για να "αποκαθαρουν" την ελληνικη κοινωνια απο τα συμφεροντα κια τα λαμογια.

Πολύ χλωμό το σενάριο αδερφέ...

Οι εμφανίσεις νέων ή "νέων" κομμάτων είναι ένα σπάνιο όσο και θνησιγενές φαινόμενο, παγκοσμίως. Παντού υπάρχει δικομματισμός, με ή χωρίς παραφυάδες/δεκανίκια, αλλά στην ουσία στις πιο πολλές χώρες (με κάποια παράδοση δημοκρατίας) δύο κόμματα παίζουν μπάλα πάντα. Τα υπόλοιπα, όπου υπάρχουν, απλα συμπληρώνουν το σκηνικό με μικρό ή μεγαλύτερο ρόλο.

Για να έχει τύχη ένα τέτοιο εγχείρημα χρειάζεται να το κάνει όποιος ηγείται ήδη μιας παράταξης.

Δες τα πετυχημένα* παραδείγματα Καραμανλή πρεσβύτερου που άφησε τον Ελλ. Συναγερμό και τον έκανε ΕΡΕ την οποία με τη σειρά της την έκανε ΝΔ και Παπανδρέου Α. που άφησε την Ένωση κέντρου και την έκανε πασόκ.

Δες και τις αποτυχίες* ΔΗΑΝΑ, ΠΟΛΑΝ και ΚΕΠ (για να μην αναφέρω τα χάλια του Αρσένη)

*ο όρος πετυχημένα και αποτυχίες τίθεται απο την πορεία του κόμματος και όχι απο το πόσο καλό έκανε ή όχι στη χώρα (αυτό είναι άλλο θέμα)

:wave2:

Resistman
27/11/2006, 15:05
Εχεις γινει η σκια μου εσυ :D

Λεγε ρε, τι δουλεια κανεις;;; :eek: ....:D

Τα ιστορικα που παραθετεις ειναι σωστα καπτεν μου, μονο που θα προσθεσω οτι πλεον τα δεδομενα ειναι εντελως διαφορετικα. Η ελληνικη κοινωνια μεσα στην δεκαετια του 90 μεταλλαχτηκε σε βαθμο απιστευτο που μονο σημερα μπορει να γινει αντιληπτο.

Συμφωνω στο οτι οι αναλογες προσπαθειες και δη οι πολυ προσφατες επεσαν οπως ο Νακανο πριν συμπληρωσουν 4-5 γυρους....Και σιγουρα αυτη η προσπαθεια (αν) θα πρεπει να γινει απο καποιον "ηγετη".

Δεν μιλω για τριτο κομμα αντιπολιτευσης, αλλα για τριτο κομμα που θα αναδειχθει αμεσως σε κομμα εξουσιας. Το σεναριο μονο ετσι μπορει να σταθει.

Ο λογος που το σκεφτομαι ετσι ειναι οτι πλεον υπαρχει μια αφανης δυσπιστια μιας κρισιμης μαζας αναποφασιστων ( ξερεις, εκεινο το τιμημενο 15 % ) οι οποιοι "εριξαν" το κακο Πασοκ, ειδαν τα σκατα της ΝΔ και οσα ετοιμαζει και ειπαν οχι και σε αυτους τους κιαραταδες. Αυτοι λοιπον στις επομενες εκλογες θα πρεπει να διοχετευτουν καπου αλλου και σιγουρα μαζι με το τμημα των δυσαρεστημενων της ΝΔ-Πασοκ Α.Ε. Αν το ποσοστο των αναποφασιστων ειναι μεγαλυτερο, νομιζω πως στεκει πιο πολυ η σκεψη αυτη..

Cpt. Haddock
27/11/2006, 15:12
Εχεις γινει η σκια μου εσυ :D

:smokin:

Λεγε ρε, τι δουλεια κανεις;;; :eek: ....:D

Τραπεζικός...

(σοβαρά μιλάω)

Να δεις που όλοι οι αναποφάσιστοι θα πάνε ε'ιτε πασόκ είτε νδ...

(εκτός απο αυτούς που - κακώς - δεν θα ψηφίσουν)

Μια και δυστυχώς το λευκό δεν προσμετράται όπως θα έπρεπε :sad: :sick:

Nostra
27/11/2006, 15:17
Εγώ πιστεύω ότι οι πολιτικοί λαδώνονται τόσο πολύ

που έχω εκ των έσω πληροφορίες ότι στις επόμενες εκλογές θα αρχίσει

να πολιτεύεται το λάδι... :smokin:

Resistman
27/11/2006, 15:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:smokin:

Τραπεζικός...

(σοβαρά μιλάω)

Να δεις που όλοι οι αναποφάσιστοι θα πάνε ε'ιτε πασόκ είτε νδ...

(εκτός απο αυτούς που - κακώς - δεν θα ψηφίσουν)

Μια και δυστυχώς το λευκό δεν προσμετράται όπως θα έπρεπε :sad: :sick:

Α! Πουλακι μου...ωστε ετσι....τωρα εξηγουνται αρκετα

( αμα γινει κανενα ντου σε κανενα απ τα ιδρυματα σας βαλε ταμπελακι "Cpt. Haddock" και μην σε νοιαζει τιποτα :D -αστειευομεθα ε..... )

Χωρια την πλακα, νομιζω πως θεωρεις και εσυ κρισιμο για αλλη μια φορα το τι θα κανουν οι αναποφασιστοι, σωστα;

Cpt. Haddock
27/11/2006, 15:29
Α! Πουλακι μου...ωστε ετσι....τωρα εξηγουνται αρκετα

Όπως έχω ξαναπεί (και άλλοι πριν απο μένα :lol: ), το σύστημα το πολεμάς απο μέσα...

:smokin: :evil:

(και το εννοώ αυτό - εκεί διαφωνώ με τις "αντιεξουσιαστικές" κινήσεις).

Το κακό με το "ντου" είναι οτι θα την πληρώσουν οι εργαζόμενοι και όχι τα ιδρύματα...

Χωρια την πλακα, νομιζω πως θεωρεις και εσυ κρισιμο για αλλη μια φορα το τι θα κανουν οι αναποφασιστοι, σωστα;

ναι, αλλά δε θα κάνουν τίποτε τελικά. Στην καλύτερη δεν θα ψηφίσουν, οπότε είναι σα να μην υπάρχουν. :sad: :sad:

Resistman
27/11/2006, 15:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Όπως έχω ξαναπεί (και άλλοι πριν απο μένα :lol: ), το σύστημα το πολεμάς απο μέσα...

:smokin: :evil:

(και το εννοώ αυτό - εκεί διαφωνώ με τις "αντιεξουσιαστικές" κινήσεις).

Το κακό με το "ντου" είναι οτι θα την πληρώσουν οι εργαζόμενοι και όχι τα ιδρύματα...

ναι, αλλά δε θα κάνουν τίποτε τελικά. Στην καλύτερη δεν θα ψηφίσουν, οπότε είναι σα να μην υπάρχουν. :sad: :sad:

Ρε μην ανησυχεις για τους εργαζομενους, υπαρχει μεριμνα και φροντιδα και δεν αντιμετωπιζονται απ αυτους που λες εχθρικα, σε καμια περιπτωση. Στο λεω και στο υπογραφω. Να φοβασαι αν μπουν καποιοι αλλοι αντι γι αυτους με "κουκουλες", παριστανοντας τους λεγαμενους..

Την διαφωνια μας, φυλα την για "αγρια" κοντρα αλλης στιγμης:winka:

Ρε θα ψηφισουν, θα ψηφισουν και με τα 2 χερια...

Αρκει να σου θυμησω πως ειχαν λυσσαξει τα καναλια για το "μεγαλο" ποσοστο αποχης στις δημοτικες της Αθηνας και τι σημαινει αυτο κτλ κτλ..Τους ειχαν κοπει τα ποδια λεμε....Να τους πηγε, οταν ενιωσαν οτι υπαρχει κοσμος που για χ λογους δεν ψηφισε..το εβλεπα στην τιβι και γελαγα...

Cpt. Haddock
27/11/2006, 15:42
Ρε μην ανησυχεις για τους εργαζομενους, υπαρχει μεριμνα και φροντιδα και δεν αντιμετωπιζονται απ αυτους που λες εχθρικα, σε καμια περιπτωση. Στο λεω και στο υπογραφω. Να φοβασαι αν μπουν καποιοι αλλοι αντι γι αυτους με "κουκουλες", παριστανοντας τους λεγαμενους..

Όχι, δε μιλάω για τις "άμεσες" συνεπειες (του ντου ) αλλά τις έμμεσες...

η ΜΗ ψήφος ουδόλως ενδιαφέρει τα κόμματα, και 10 άτομα να ψηφίσουν στην Ελλάδα, θα αποφασίσουν για όλους μας

:sick:

(φεύγω έχω meeting :smokin: )

Nostra
27/11/2006, 15:43
Αρκει να σου θυμησω πως ειχαν λυσσαξει τα καναλια για το "μεγαλο" ποσοστο αποχης στις δημοτικες της Αθηνας και τι σημαινει αυτο κτλ κτλ..Τους ειχαν κοπει τα ποδια λεμε....Να τους πηγε, οταν ενιωσαν οτι υπαρχει κοσμος που για χ λογους δεν ψηφισε..το εβλεπα στην τιβι και γελαγα...

τι λες μωρέ?

ποια πόδια τους είχαν κοπεί? they don't give a shit...

τους βολεύει η αποχή... εδώ κοιτούν να την αυξήσουν...

αυτοί γελούν μαζί σου χρόνια τώρα...

αλλά εσύ ακολουθείς το ρεύμα τους και μήτε που το έχεις πάρει χαμπάρι μικρέ...

Cpt. Haddock
27/11/2006, 15:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
τι λες μωρέ?
ποια πόδια τους είχαν κοπεί? they don't give a shit...
τους βολεύει η αποχή... εδώ κοιτούν να την αυξήσουν...
αυτοί γελούν μαζί σου χρόνια τώρα... αλλά εσύ ακολουθείς το ρεύμα τους και μήτε που το έχεις πάρει χαμπάρι μικρέ... :wave2:

πέστα λίγο μπας και ξυπνήσει... και αυτός και όλοι..

αργεί λίγο το meeting :lol:

alximistis
27/11/2006, 17:40
Φίλε resistman...
κανένα πόδι δεν τους έχει κοπεί... ούτε πρόκειται... μην ζεις με αυταπάτες.
Για να μπορέσει να λειτουργήσει αυτό που εσύ νομίζεις ότι γίνεται τώρα (έγινε στις τελευατίες εκλογές) πρέπει να κινηθεί ΟΛΗ η ελληνική κοινωνία μαζί!!! Ομαδικά! Να αποφασίσουμε όλοι μας ότι απέχουμε...
μην μου πεις ότι το βλέπεις να γίνεται...
κι επίσης κοίτα τι θα γίνει στις επόμενες εκλογές. Όλοι αυτοί που δεν ψηφίσαν θα πάνε να ψηφίσουν!!!
΄Δεν λειτουργούν έτσι τα πράγματα φίλε μου...

Resistman
27/11/2006, 18:16
Το πως με αντιμετωπιζουν φαινεται και απ τους πραιτορες που στελνουν στο δρομο και απ το ποιους παρακολουθουσαν, χτυπουσαν και συνελαμβαναν ανεκαθεν...

Η αποχη δεν τους βολευει, η χαζη, εξαγορασμενη και αφιωνισμενη συμμετοχη τους βολευει...

Αναφερθηκα αγαπητοι σε μια αντιδραση πολιτικων και δημοσιογραφων σε δελτιο ειδησεων μετα τις δημοτικες εκλογες. Ας του δωσουμε την σημασια που του αναλογει.

Αυτοι με μενα γελανε ε; Το ειδα οταν εστελναν τα τσιρακια τους να μας χτυπησουν στη σχολη μας ή στο δρομο,οταν αυτα προσπαθουσαν να καλυψουν αυτα που ελεγα για να μην τ ακουσουν οι υπολοιποι, οταν...οταν...οταν....

Με κατι αλλους γελανε

Εγω ακολουθω το ρευμα τους; Ναι, σωστα, αφου ειπαμε οτι ειμαι μεταμφιεσμενος ρουφιανος σε σχημα μαλιστα ζαρντινιερας:smokin:

Αλχημιστη συμφωνω στ οτι θελει καθολικη αντιδραση. Αλλα οχι σπασμωδικη με ευκαιρια καποιο γεγονος αλλα συνειδητοποιωντας οτι δεν γινεται αλλιως, ετσι οπως εχουν ερθει τα πραγματα..

tifoefs
01/12/2006, 22:23
αν βαλουμε ολοι μας απο 2 ευρω (2 χ 16.262 μελη) = 32.524 ευρουδια λετε να καταφερουμε να λιγδωσουμε καποιο αλυδγωτο μπας και κερδισουμε καμμια ευχη ;;

:D:D:D:D

Resistman
01/12/2006, 22:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
αν βαλουμε ολοι μας απο 2 ευρω (2 χ 16.262 μελη) = 32.524 ευρουδια λετε να καταφερουμε να λιγδωσουμε καποιο αλυδγωτο μπας και κερδισουμε καμμια ευχη ;;

:D:D:D:D

Και αν μαζευτουν καμια 1000αρα και βαλουν απο 100ευρω, την κατσαμε;;;:D

blueblack
16/12/2006, 07:09
ΔΕΝ ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΛΑΔΩΜΕΝΟΙ.....!!!!!!!!

Μπράβο στούς Ίταλούς είναι 50 χρόνια μπροστά....

Καταργήσαν τούς μεσάζοντες καί κάνανε πρωθυπουργό ...τόν
........ΔΙΑΛΕΞΤΕ.......