Σύνδεση

View Full Version : καλυτερη προταση για ποδηλατο με 200 ευρω?

Σελίδες : 1 [2]

SoulGR
06/07/2011, 12:34
ρε ανθρωπΑ,γραφτηκες σε φορουμ για μηχανες,και το πρωτο που ρωτας ειναι για ποδηλατο?:confused:

:lol: :lol:

gregogti
06/07/2011, 12:48
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:

Gazof
06/07/2011, 14:57
Άρα το ξεχνάω και αυτό.. μτχ δε θέλω για πολλούς λόγους :nono:

Κάποια πρόταση για καινούριο πάντα, υπάρχει μέχρι 250 ευρώ? Διότι εγώ έχω χαθεί λίγο και δε ξέρω τι άλλο και που να ψάξω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι για τη χρήση που το θέλω (θυμίζω θα είναι λίγη και χαλαρή) πρέπει να σκάσω πάνω από 300 ευρώ, αν είναι δεν παίρνω καθόλου :sick:

Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
ρε ανθρωπΑ,γραφτηκες σε φορουμ για μηχανες,και το πρωτο που ρωτας ειναι για ποδηλατο?:confused:

:lol: :lol:
Ε ναι, αφού από εκεί ξεκινάμε όλοι και μετά θα πάω και στις μηχανές lol

Απλά στο google στην αναζήτηση "ποδήλατο μέχρι 200 ευρώ", έβγαλε το παρόν thread και είπα να γραφτώ στο forum και να ρωτήσω. Διάβασα όλο το thread και αφού έψαξα μπήκα να ρωτήσω γνώμη για το ποδήλατο που βρήκα που όμως ο φίλος dond4le μου λέει ότι είναι βαρύ και με εξαρτήματα μάπα οπότε το ξεχνάω και αυτό. Δε με βλέπω να παίρνω μου φαίνεται :lol:

miscelano
06/07/2011, 16:03
γιατι δεν θελεις μτχ???τι φοβασαι μη το χε σκισει ο προηγουμενος και κολλησει στα χερια σου??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
με τοσα λ7 που διαθετεις μονο μτχ παιρνεις καλο ποδηλατακη σχετικα....κοιτα τα ideal που ειναι σκυλια και ειναι και ελληνικα...

Gazof
06/07/2011, 18:02
Ευχαριστώ για το χρόνο σας, τα Ideal δεν ήξερα ότι είναι Ελληνικά, αλλά σκυλιά και ψηλά σε προτιμήσεις το ξέρω ότι είναι. Οπότε τα 250 ευρώ δε φτάνουν για την αγορά ενός απλού ελαφριού ποδήλατου :(

Μτχ όχι γιατί θέλω να μυρίσω την καινουργίλα, "άρωμα" που θα ξεχάσουμε όπως πάμε :p Πλάκα κάνω, το μτχ το έχω όμως στην άκρη του μυαλού μου σαν έσχατη. Το πολύ πολύ, μαζεύω και άλλα λεφτά και κάνω αργότερα την αγορά. Μόνο που με τόσα έξοδα να δω πότε θα τα μαζέψω.

Σε μία γρήγορη αναζήτηση είδα αυτό, ελπίζω να είναι καλό :D
http://www.tsirikosbikes.gr/bikes/on-off-road-bikes/ideal-freeder-disc.html