PDA

View Full Version : ΧΙΟΣ... Άνοιξη 2007 - ασφαλτοχωμάτινη εβδομάδα

Σελίδες : 1 2 3 4 [5]

Cpt. Haddock
12/06/2007, 16:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
"Στα επόμενα ποστς θα υπάρχει αρκετή δόση αναμνήσεων. Ζητάω προκαταβολικά συγγνώμη απο τους υπολοίπους της παρέας που θα μονοπωλήσω για λίγο το ταξιδιωτικό, ελπίζω να καταλαβαίνετε."

Ας του κανονίσει κάποιος έναν Παρμενίωνα, μια επιστράτευση κάτι γιατί μας έχει σπάσει τα @@ με την κ@λο-θητεία του !!!!

:lol: :lol: :lol: :bawl: :lol: :lol: :lol:

:mad:

:smokin:

92906

Nik0s
12/06/2007, 16:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Εγώ είμαι πιο αξύριστος!!

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

92907

Cpt. Haddock
12/06/2007, 16:56
Εγώ είμαι πιο αξύριστος!!

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

Και πιο ψάρακας.... :D

(φοράγατε στολή ρε ποντικαράδες; :evil: )

Nik0s
12/06/2007, 16:57
Και πιο ψάρακας.... :D

(φοράγατε στολή ρε ποντικαράδες; :evil: )

Στο paintball ? Εννοείται :smokin: Ξέρεις πώς τσούζει ?

φωτό clopyright afrotwin :D

jpk chios
12/06/2007, 16:59

KAΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ NICK TOY ΑΠΟ CPT ΣΕ GENERAL (LEE)...:smilea: :D :beer:

rsp
12/06/2007, 18:14
Εαν δεν φταιξει καποιος ταξιδιωτικο με ολα οσα εχει παραλειψει ο λακαμας τοτε δεν γινετε δουλεια...:smokin:

Μας εφαγε το φανταριλικι....:lol: :lol:

Tropeas
12/06/2007, 18:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΟΣΟ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ.ΔΗΛΑΔΗ...
ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΝΩ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΗΝ ΑΛΦΑ ΜΠΑΝΚ.4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΩ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΝΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΙΟ (ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ,ΜΕΝΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ,ΕΧΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΚΛΠ)ΚΑΙ ΜΕ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ @ΡΧ/ΔΙ@ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΝΩ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ ΕΝΑΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΗ ΧΙΟ ΜΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ...ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΗ ΕΙΡΩΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ "ΠΑΛΙ ΕΣΥ?"ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ...ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ (ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΛΔ)...
ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΜΑΣΤΑΝ ΧΙΟ-ΑΘΗΝΑ, ΑΘΗΝΑ-ΧΙΟ ΜΕΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΝΑ...ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ 15000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ 2 ΨΥΓΕΙΑ,ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ 2 ΣΠΙΤΙΑ ΚΛΠ...
ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΟΥ ΣΕ ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΗ ΧΙΟ ΩΣ ΠΡΟΥΣΤΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΑΥΞΗΣΗ!!!
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΔΕΛΕΑΡ.
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΓΜΑΩ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ...
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΛΦΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕΑΥΞΗΣΗ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΩ ΕΓΩ...?ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ

:beer: :rotflmao: :sun: :lol: :a25: :a30: :a09: :a33: :a54: :a46:

Μπράβο !!! αγαπητέ καλή συνέχεια σου εύχομαι και σιδεροκέφαλος απο εδω και στο εκής....:wave2:

tifoefs
12/06/2007, 20:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Εαν δεν φταιξει καποιος ταξιδιωτικο με ολα οσα εχει παραλειψει ο λακαμας τοτε δεν γινετε δουλεια...:smokin:

Μας εφαγε το φανταριλικι....:lol: :lol:

Ρε πανουργια μια ερωτηξουλα !

αυτο το πακετανιο πως το καταφερες και δε τον πεταξες σε καμμια θαλλασα ;;;

τοσες περασατε ρε !
Αστον να κοιταει μπρουστα του μπας και βουλιαξει πθενα σε κανα αμαρτωλο βουρκο και ησυχασουμε !!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Nostra
13/06/2007, 00:13
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΟΣΟ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ.ΔΗΛΑΔΗ...
ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΝΩ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΗΝ ΑΛΦΑ ΜΠΑΝΚ.4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΩ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΝΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΙΟ (ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ,ΜΕΝΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ,ΕΧΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΚΛΠ)ΚΑΙ ΜΕ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ @ΡΧ/ΔΙ@ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΝΩ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ ΕΝΑΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΗ ΧΙΟ ΜΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ...ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΗ ΕΙΡΩΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ "ΠΑΛΙ ΕΣΥ?"ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ...ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ (ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΛΔ)...
ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΜΑΣΤΑΝ ΧΙΟ-ΑΘΗΝΑ, ΑΘΗΝΑ-ΧΙΟ ΜΕΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΝΑ...ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ 15000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ 2 ΨΥΓΕΙΑ,ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ 2 ΣΠΙΤΙΑ ΚΛΠ...
ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΟΥ ΣΕ ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΗ ΧΙΟ ΩΣ ΠΡΟΥΣΤΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΑΥΞΗΣΗ!!!
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΔΕΛΕΑΡ.
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΓΜΑΩ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ...
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΛΦΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕΑΥΞΗΣΗ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΩ ΕΓΩ...?ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ

να είσαι καλά πάντα και να χαίρεσαι την οικογένεια....

μακάρι να βρείτε την πορεία σας και να είστε ευτυχισμένοι...

:wave2: :wave2: :wave2:

bartlal
13/06/2007, 08:21

χμμμμμμμμμμ.........

ωραια φωτο!!!! :evil: :evil:

asks 4 a retouch!!!! :evil: :evil: :evil:

taxydromos
13/06/2007, 12:54
ετοιμο και το ασφαλτινο βιντεο !!
την δευτερα προσελθετε απαντες για την παραλαβη του dvd!!!

για το βιντεο πατηστε ΕΔΩ (http://video.google.com/videoplay?docid=8769903506575757841&hl=en)

gian_nykt
13/06/2007, 13:40
εστω κι ετσι μεσα απο τις φωτό, καλό ειναι το ταξιδάκη στην Χίο. ΑΑΑΧΧΧΧΧ!! Θελω διακοπεεεεες , έστω ενα ΣΚ ρε παιδιά!!
Εισασταν ΤΘνοι?

πάρτε κι αυτο να γελάσουμε λίγο

Για να θυμηθούν οι παλιοσειρές την θητεία τους στον Ε.Σ.

http://www.greektube.org/index.php?option=com_content&task=view&id=3028&Itemid=2

rsp
14/06/2007, 01:11
Ο Καρντασης μου δεν εχει απαντησει και σχολιασει και φοβαμαι...:eyepop:

crs-k
14/06/2007, 06:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από gian_nykt
εστω κι ετσι μεσα απο τις φωτό, καλό ειναι το ταξιδάκη στην Χίο. ΑΑΑΧΧΧΧΧ!! Θελω διακοπεεεεες , έστω ενα ΣΚ ρε παιδιά!!
Εισασταν ΤΘνοι?

πάρτε κι αυτο να γελάσουμε λίγο

Για να θυμηθούν οι παλιοσειρές την θητεία τους στον Ε.Σ.

http://www.greektube.org/index.php?option=com_content&task=view&id=3028&Itemid=2

Οπως (καλα) καταλαβαινεις, μεταφερθηκες εδω (απο το Ταξιδιωτικο), ωστε να συνεχισει απτοητος ο Καπετανιος μας... :smilea:

jpk chios
15/06/2007, 13:20
ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΞΕ Ο ΛΑΠ ΤΟΠ ΜΟΥ...ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ...ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΤΕ ΧΙΟ?ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ!ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΓΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΦΩΤΟ ΤΑ ΦΛΑΜΙΓΚΟ ΣΤΙΣ ΑΛΙΚΕΣ.ΕΧΕΙ ΚΑΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ...ΟΙ ΧΩΜΑΤΕΡΟΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ GPS!:wave2: :beer: :sun:

jpk chios
15/06/2007, 13:21
EIMAI ΣE INTERNET CAFE ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ...ΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ...?:blush: :eyepop: :uplate:

Nik0s
18/06/2007, 12:42
Επειδή δεν θυμάμαι τι κάναμε μετά τον Εμπορειό, μήπως θα είχατε την ευγενή καλοσύνη να συνεχίσετε το ταξιδιωτικό ? :blush: :lol:

:wave2:

Nik0s
21/06/2007, 14:07
Έχει κανείς τρόπο επαφής με τον Αντρέα να τον ενημερώναμε για το ταξιδιωτικό ?:rolleyes:

Cpt. Haddock
21/06/2007, 14:47
Έχει κανείς τρόπο επαφής με τον Αντρέα να τον ενημερώναμε για το ταξιδιωτικό ?:rolleyes:

Νομίζω ο Βασίλης (Uriah heep) τον ξέρει η κάποιος απο τους Κώστηδες εκεί πάνω (τραπεζικός ή φροντιστηριάς)

:look:

edit: έχω το τηλέφωνό του :rolleyes: :blush:

Cpt. Haddock
21/06/2007, 14:51
Ρε π##στη μου τώρα το είδα αυτό (ξανα) δεύτερο ποστ είναι και πέθανα στο γέλιο

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Το παρον θα παραμεινει "κλειδωμενο" και οι οποιες ενημερωσεις θα γινονται απο μενα ή απο τον Καπετανιο (κατοπιν συνεννοησεως)! :cool:

Η κουβεντα και οι δηλωσεις συμμετοχων, βρισκονται εδω (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=31054)! :smilea:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

400 ποστ μονο εδώ :bigcry:

DimChios
22/06/2007, 15:12
ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΡΕΙ.ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕ...
ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑ ΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ SITE...
ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΛΕΓΑΜΕ...?
Α!ΝΑΙ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ...:confused:

Εμένα εννοΑει αυτός!

Μή με μπερδεύετε με τη γνωριμία του στην καμπίνα!

ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DimChios
22/06/2007, 15:27
Διαβάζω το ταξιδιωτικό και δακρύζω ρε κωλόπαιδα!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!

:beer: :beer: :beer: :beer:

DimChios
22/06/2007, 15:46
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα πηγαίναμε στο Λιθί, ένα όμορφο ψαροχώρι στη δυτικη Χίο. Ενδιάμεσα, κάναμε μια παράκαμψη για να επισκεφτούμε το άλλο γνωστό αξιοθέατο του νησιού (εκτός απ' τους φαντάρους :lol: ) τη Νέα Μονή, όπου φυλάσσονται εκατοντάδες κρανία απο τη σφαγή της Χίου το 1822.

Δυστυχώς, για κάποιο απροσδιόριστο λόγο, η μονή κλείνει (!) το μεσημέρι και δε δέχεται επισκέπτες

:mad: :sick: :a018:

Ποτέ δεν κατάλαβα με ποια λογική ο "οίκος του θεού" δεν είναι πάντα ανοιχτός, αλλα τέλος πάντων :rolleyes:

Δεν είχαμε όρεξη να περιμένουμε 2 ώρες να ανοίξει και, μια και η μονή είναι κοντά στην πόλη, σκεφτήκαμε να το αφήσουμε για την τελευταία μέρα (λάθος όπως αποδείχτηκε)...

Βαζω στοίχημα πώς αν ήξερε ο πανουργιάς ότι στα 2 χλμ από τη Νέα Μονή υπάρχει πίστα μοτοκρός θα πηγαίνατε ΑΠΑΞ!

:winka: :rotflmao:

Nik0s
22/06/2007, 15:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Βαζω στοίχημα πώς αν ήξερε ο πανουργιάς ότι στα 2 χλμ από τη Νέα Μονή υπάρχει πίστα μοτοκρός θα πηγαίνατε ΑΠΑΞ!

:hypnotize :hypnotize :hypnotize

:a018: :a018: :a018:

DimChios
22/06/2007, 16:00
:hypnotize :hypnotize :hypnotize

:a018: :a018: :a018:

Εμ, δε ρωτάτε?

Cpt. Haddock
22/06/2007, 16:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

ουφ... :uplate: :a7:

DimChios
22/06/2007, 16:03
ουφ... :uplate: :a7:

Είπα κι εγώ δε θα μιλήσει το κουλάδι?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Nik0s
22/06/2007, 16:05
Άχρηστα GPS.... ούτε μια πίστα δεν έχουν περασμένη... :mad:

rsp
22/06/2007, 16:06
Την γκαντεμια μου μεσα....:mad:

Τωρα μας τα λεει και αλλος ο βλαμμενος...:mad: :mad:

Cpt. Haddock
22/06/2007, 16:09
Άχρηστα GPS.... ούτε μια πίστα δεν έχουν περασμένη... :mad:

ενώ απο νεκροταφεία...

:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

DimChios
22/06/2007, 16:11
Την γκαντεμια μου μεσα....:mad:

Τωρα μας τα λεει και αλλος ο βλαμμενος...:mad: :mad:

Όταν έλεγα να καθήσουμε με χάρτη να σας πώ 5 πράγματα μου λέγατε π@π@ριές για τεχνολογίες και GPS!

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ!!!

:mad: :mad:

Μπάς και ζηλέψω κάπως λιγότερο! :sad:

Αφήστε με τώρα στο πόνο μου, μόλις πήρα και τον Ηλία τηλ... :(

rsp
22/06/2007, 16:20
Θα σε εβριζα αλλα εκανα ΒΑΝακι το πρωι....:smokin:

DimChios
22/06/2007, 16:23
Θα σε εβριζα αλλα εκανα ΒΑΝακι το πρωι....:smokin:

Παρε με τηλ ρε τσιφούτη άμα δε θές μπάνιο, να μου τα πέις!!

Άν έχεις .... (δεν το λέω πρώτη μέρα σήμερις)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

rsp
22/06/2007, 16:29
Καλα το αλλο Σαββατο θα στα πω απο κοντα....:smokin:

jpk chios
22/06/2007, 22:39
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ DIM...!ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ???:confused: :confused: :confused:
ΦΗΜΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΒΟΛΟΔΕΡΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ...:nono:
ΑΛΛΟΙ ΠΑΛΟΙ ΣΕ ΕΙΔΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΞΩΚΚΛΗΣΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ...:hypnotize :uplate:
ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ?ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΧΙΟ?ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ?
Α!ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ.ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΑΤΤΑΛΙΩΤΗ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟ TRANS ΝΑ ΠΑΡΩ GS?ΤΙ ΛΕΣ?:wave2:
Α!ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ...ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΤΡΑΧΙΛΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ...:sun:

taxydromos
24/06/2007, 20:27
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ DIM...!ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ???:confused: :confused: :confused:
ΦΗΜΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΒΟΛΟΔΕΡΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ...:nono:
ΑΛΛΟΙ ΠΑΛΟΙ ΣΕ ΕΙΔΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΞΩΚΚΛΗΣΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ...:hypnotize :uplate:
ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ?ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΧΙΟ?ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ?
Α!ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ.ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΑΤΤΑΛΙΩΤΗ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟ TRANS ΝΑ ΠΑΡΩ GS?ΤΙ ΛΕΣ?:wave2:
Α!ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ...ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΤΡΑΧΙΛΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ...:sun:

γραψε μια μια τις ερωτησεις σου γιατι μπλοκαρε ο DimKolopetinitsa..:lol:

ps.καποιος που να υπηρετησε στη Λεσβο.....(για του χρονου).....υπαρχει??:wave2: