PDA

View Full Version : ΑΙΓΑΛΕΩ-Α.Ε.Κ

Σελίδες : 1 [2]

idi
01/12/2006, 10:15
ΑΕΚ ΕΒΙΒΑ - ΤΗ ΣΟΥΦΡΑ ΛΙΓΚΑ ΠΗΔΑ

Gandalf dr685sm
01/12/2006, 10:32
αν και δεν θα είμαι τόσο περιγραφικός , όσο ό iriniaa και ο idi, :D .... η αλήθεια είναι πως ο Ντέμης ήταν ο πρώτους που κινήθηκε στο θέμα των επεισοδίων , ρισκάροντας κόστος φήμης, αλλά δικαιώθηκε στην πορεία... οι άλλοι.... ηγρόν αγόραζαν.

Είναι ο πρώτος που θέλησε να αλλάξει κάτι στο πρωτάθλημα, αλλά .... άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Για αυτό και έχει ξεσηκωθεί και αντιδρά έτσι τώρα.

Κουβαλά νέα μυαλά και μακάρι να συμμεριστούν λίγες απο τις ιδέες του και οι δεινόσαυροι του Ελληνικού πρωταθλήματος. Ίσως για αυτό και να έχει γίνει πάνω απο 3-4 φορές θέμα η ΑΕΚ και ο Ντέμης στο site της UEFA, πάντα με θετικό πρόσημο.

Στην ΑΕΚ έδωσε πάρα πολλά κυνηγώντας ειδικά επί 3 μήνες (!!!) τον Φερέρ και πιέζοντας τον να έρθει στην ΑΕΚ , με όσα έπρεπε και με οτι όρους... και βλέπουμε τώρα τα αποτελέσματα.

Ο Τζίγγερ είναι και αυτός νέος σε ηλικία αλλά έχει προσκολήσει σε ενα πρότυπο του πρωταθλήματος που τον ωφελεί εγχώρια, αλλά στο εξωτερικό δεν του δίνει αυτό που θέλει.

Για τον ΟΣΦΠ... δεν χρειάζεται να πω τίποτε. Μπορεί να είναι η μόνη ομάδα με υλικές υποδομές άριστες , αλλά η νοοτροπία του απέχει παρασάγγας απο το μοντέρνο... αρκεί να θυμηθεί κανείς την συνέντευξη του στα ΜΜΕ.
- "Τι έχετε να πείτε κ.Κόκκαλη για τα επεισόδια των οπαδών σας , στον αγώνα (σ.σ....δεν θυμαμαι τώρα);"
- " Ε! Αυτούς τους φιλάθλους έχουμε! Τι να κάνουμε τώρα;" (σ.σ. φίλαθλοι ... οι ταραξίες; )

Δύσκολα αυτό το Ελληνικο πρωτάθλημα θα αλλάξει. Παρηγοριά στον άρρωστο είναι κάθε Σ/Κ αν δεν έχουμε να κάνουμε κάτι, να κοιτάμε τα εσωτερικά παιχνίδια να περνάει η ώρα μας.

Gandalf

vangelis 64
01/12/2006, 18:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
αν και δεν θα είμαι τόσο περιγραφικός , όσο ό iriniaa και ο idi, :D .... η αλήθεια είναι πως ο Ντέμης ήταν ο πρώτους που κινήθηκε στο θέμα των επεισοδίων , ρισκάροντας κόστος φήμης, αλλά δικαιώθηκε στην πορεία... οι άλλοι.... ηγρόν αγόραζαν.

Είναι ο πρώτος που θέλησε να αλλάξει κάτι στο πρωτάθλημα, αλλά .... άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Για αυτό και έχει ξεσηκωθεί και αντιδρά έτσι τώρα.

Κουβαλά νέα μυαλά και μακάρι να συμμεριστούν λίγες απο τις ιδέες του και οι δεινόσαυροι του Ελληνικού πρωταθλήματος. Ίσως για αυτό και να έχει γίνει πάνω απο 3-4 φορές θέμα η ΑΕΚ και ο Ντέμης στο site της UEFA, πάντα με θετικό πρόσημο.

Στην ΑΕΚ έδωσε πάρα πολλά κυνηγώντας ειδικά επί 3 μήνες (!!!) τον Φερέρ και πιέζοντας τον να έρθει στην ΑΕΚ , με όσα έπρεπε και με οτι όρους... και βλέπουμε τώρα τα αποτελέσματα.

Ο Τζίγγερ είναι και αυτός νέος σε ηλικία αλλά έχει προσκολήσει σε ενα πρότυπο του πρωταθλήματος που τον ωφελεί εγχώρια, αλλά στο εξωτερικό δεν του δίνει αυτό που θέλει.

Για τον ΟΣΦΠ... δεν χρειάζεται να πω τίποτε. Μπορεί να είναι η μόνη ομάδα με υλικές υποδομές άριστες , αλλά η νοοτροπία του απέχει παρασάγγας απο το μοντέρνο... αρκεί να θυμηθεί κανείς την συνέντευξη του στα ΜΜΕ.
- "Τι έχετε να πείτε κ.Κόκκαλη για τα επεισόδια των οπαδών σας , στον αγώνα (σ.σ....δεν θυμαμαι τώρα);"
- " Ε! Αυτούς τους φιλάθλους έχουμε! Τι να κάνουμε τώρα;" (σ.σ. φίλαθλοι ... οι ταραξίες; )

Δύσκολα αυτό το Ελληνικο πρωτάθλημα θα αλλάξει. Παρηγοριά στον άρρωστο είναι κάθε Σ/Κ αν δεν έχουμε να κάνουμε κάτι, να κοιτάμε τα εσωτερικά παιχνίδια να περνάει η ώρα μας.

Gandalf
Δύσκολα αυτό το Ελληνικο πρωτάθλημα θα αλλάξει. Παρηγοριά στον άρρωστο είναι κάθε Σ/Κ αν δεν έχουμε να κάνουμε κάτι, να κοιτάμε τα εσωτερικά παιχνίδια να περνάει η ώρα μας. Αυτό πάλι ρε gandalf,είναι και μιζέρια.
Εγώ τουλάχιστον έτσι νοιώθω όταν βλέπω αγώνες από πρωταθλήματα Ισπανίας,Αγγλίας,Γερμανίας κλπ.
Βλέπω γεμάτα γήπεδα (και τι γήπεδα),παιχταράδες να τρώνε το γήπεδο απ' τα χιλιόμετρα,βλέπω ταχύτητα,επιδεξιότητα,φάσεις..βλέπω μπάλα ρε παιδί μου!!

Οπως έβλεπα μπάλα στην ΑΕΚ που είχε φτιάξει ο Ντούσαν(πάντα μες στην καρδιά μου) με Σαβέφσκι,Μπορμπόκη,Τσιάρτα,Κασάπη και όλους αυτούς τους παιχταράδες και την χαιρόμουνα ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
Δυστυχώς είμαστε, σαν χώρα,πολύ μακρυά απ' την Ευρώπη και το θεωρώ σχεδόν αδύνατο να γίνουμε κάποτε μια υπολογίσιμη δύναμη.
Ακριβώς γιατί κάποιοι πονηρήδηδες δεν θέλουν.
Μακάρι ο Ντέμης να συμπαρασύρει κι άλλους και να γίνει κάτι.
Το μεγάλο του "συν" είναι πως είναι ο μοναδικός πρόεδρος ομάδας που ξέρει μπάλα.Πολύ μπάλα!

GeorgeFZR
01/12/2006, 18:57
Auth h karamela me ta "Kala" prwta8limata pote 8a stamatisei???

To Aggliko ka8e 2-3 mines exoun skandala me managers+proponhtes

To italiko...ntopes kai anavolika,sthmena paixnidia ktl ktl

Opou pezonte xontra lefta ta idia ginonte....apla oi "Ksenoi" einai pio eksipnoi se epipedo paragonton kai pio aga8oi se epipedo fila8lwn...

:wave2:

zzr2005
01/12/2006, 19:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR
Auth h karamela me ta "Kala" prwta8limata pote 8a stamatisei???

To Aggliko ka8e 2-3 mines exoun skandala me managers+proponhtes

To italiko...ntopes kai anavolika,sthmena paixnidia ktl ktl

Opou pezonte xontra lefta ta idia ginonte....apla oi "Ksenoi" einai pio eksipnoi se epipedo paragonton kai pio aga8oi se epipedo fila8lwn...

τουλάχιστον εκεί όμως υπάρχει θέαμα κ ποδόσφαιρο ποιότητας....
εδώ υπάρχει μόνο σαπίλα...

μπορώ να αντέξω καθαρά πρωταθλήματα χωρίς θέαμα....
μπορώ να αντέξω βρώμικα πρωταθλήματα με θέαμα...
αλλά βρώμικα πρωταθλήματα - όπως το ελληνικό - χωρίς θέαμα δεν αντέχονται....

GeorgeFZR
01/12/2006, 19:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
τουλάχιστον εκεί όμως υπάρχει θέαμα κ ποδόσφαιρο ποιότητας....
εδώ υπάρχει μόνο σαπίλα...

μπορώ να αντέξω καθαρά πρωταθλήματα χωρίς θέαμα....
μπορώ να αντέξω βρώμικα πρωταθλήματα με θέαμα...
αλλά βρώμικα πρωταθλήματα - όπως το ελληνικό - χωρίς θέαμα δεν αντέχονται....

Ola auta einai allilendeta

8eama gia na deis prepei na ginoun ependiseis....kai poios trelos 8a ependisei otan kserei oti iparxei sapila?

Ta teleftea 10 xronia mono o kokalis ependiei giati kserei oti sto telos 8a vgalei...

Skepsou mono ti 8a ginotan an vgazame mono 1 omada CH League...oti kanane oi alloi tosa xronia (oti telos pantwn kanane) AEK k PAO den 8a kanane tpt an den ipirxe auth h prooptiki..

vangelis 64
01/12/2006, 19:36
Ορέ George,Αυτό το "οι ξένοι είναι πιο αγαθοί σε επίπεδο φιλάθλων" πού το είδες?

Και μη μού πείς σε τίποτα σκανδιναυικές χώρες,που το ποδόσφαιρο το αντιμετωπίζουν όπως εμείς το μπέιζμπολ.
Στον αγώνα Ιντερ-Μίλαν 4-3, το γήπεδο ήταν ασφυκτικά γεμάτο χωρίς κενά "ασφαλείας" ανάμεσα στούς οπαδούς.
Και μιλάμε για "το" ντέρμπι!
Τι ΠΑΟ-ΟΣΦΠ και μπαρμπούτσαλα τώρα...
Και μιλάμε για Ιταλούς!

Ε, άμα είναι έτσι,ας γίνουμε κι εμείς οι πονηροί αγαθιάρηδες μπας και γίνει τίποτα.

Τα δέοντα.

TROOPER
01/12/2006, 22:59
idi, gandalf, iriniaa

μην αποπροσανατολιζετε τη κουβεντα και μη λεμε και :a31: :a31:

απο την αρχη της χρονιας καθεστε σα γκομενες και κλαψουριζετε για διαιτισια και πιπες...

ξαφνικα η αεκ παιρνει 2-2 τα πεναλτι και ο τσιριλο αθωωνεται με πρωτοφανη τροπο καταστρατηγωντας δεδικασμενα και χρησιμοποιωντας μεσα μη αποδεκτα !!!!!!!!!!

ΠΑΡΘΕΝΟΠΟΥΛΕΣ ΧΑΝΟΥΜΙΣΕΣ....ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΕΣ ΣΤΗ ΜΠΟΧΑ ΤΕΛΙΚΑ !!!!!!!!!!!!

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝΕ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ (ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΑΙΓΑΛΕΟ)!!!!!!!!!!!!!!

ΓΙΑΥΤΟ ΣΚΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΗΑ ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!!!!!!!!!!!!

ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TROOPER
01/12/2006, 23:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΚΙ ΑΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ .....

Τί θά γινόταν μέ 10 καί 2-1......60 λεπτά...!!!???????

ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ!

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟΣ.

:smokin:

blueblack
01/12/2006, 23:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ!

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟΣ.

:smokin:

ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΣΟΥ....

Αύτό μόνο θά πώ........

ΑΝ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΧΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΤΟΧΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ........

Καί μάλιστα χωρίς σφυρίχτρα......!!!!!!!!
Άλλά έτσι φιλαράκο κουβέντα δέ γίνεται........
Γιαυτό άσε έμάς νά κλαψουρίζουμε καί άπολάμβανε καί σύ τούς θριάμβους
τής όμαδάρας σου...!!!!!!
Κόψε όμως τά άποφθέγματα τού είδους είσαι τό ένα ,είσαι τό άλλο...!!!!!!!
Άν έχεις κάτι νά πείς μέ έπιχειρήματα....ΠΕΣ ΤΟ.....διαφορετικά .....
ΔΕΝ ΧΡΗΖΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ....!!!!!

Στά ...ΦΡΥΔΙΑ ΜΑΣ λοιπόν .....ΜΑΓΚΑΚΟ ....άν άθώωσαν ή όχι τόν Τσιρίλο...
Δυά άγωνιστικές θά έτρωγε, πού έτσι κι άλλιώς.....ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ...!!!!!!
Ό κόρακας ....ΑΛΛΟ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΕ.....πού δυστυχώς ...ΓΙΑ ΣΑΣ...
ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ.....
Άντε αύριο ξαναδοκιμάστε....!!!!!!!!!
Καί οί δυό μέ όμάδες τού όμίλου παίζουμε .......!!!!!!!!

ΕΧΕΙΣ ΟΜΑΔΑ...????
ΑΠΟΔΕΙΞΗ.....
Ε Υ Ρ Ω Π Η.........!!!!!!!!!!

ΑΙ ΣΑΧΤΑΡ....!!!!!!

TROOPER
02/12/2006, 00:01
ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΣΟΥ....

Αύτό μόνο θά πώ........

ΑΝ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΧΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΤΟΧΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ........

Καί μάλιστα χωρίς σφυρίχτρα......!!!!!!!!
Άλλά έτσι φιλαράκο κουβέντα δέ γίνεται........
Γιαυτό άσε έμάς νά κλαψουρίζουμε καί άπολάμβανε καί σύ τούς θριάμβους
τής όμαδάρας σου...!!!!!!
Κόψε όμως τά άποφθέγματα τού είδους είσαι τό ένα ,είσαι τό άλλο...!!!!!!!
Άν έχεις κάτι νά πείς μέ έπιχειρήματα....ΠΕΣ ΤΟ.....διαφορετικά .....
ΔΕΝ ΧΡΗΖΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ....!!!!!

Στά ...ΦΡΥΔΙΑ ΜΑΣ λοιπόν .....ΜΑΓΚΑΚΟ ....άν άθώωσαν ή όχι τόν Τσιρίλο...
Δυά άγωνιστικές θά έτρωγε, πού έτσι κι άλλιώς.....ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ...!!!!!!
Ό κόρακας ....ΑΛΛΟ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΕ.....πού δυστυχώς ...ΓΙΑ ΣΑΣ...
ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ.....
Άντε αύριο ξαναδοκιμάστε....!!!!!!!!!
Καί οί δυό μέ όμάδες τού όμίλου παίζουμε .......!!!!!!!!

ΕΧΕΙΣ ΟΜΑΔΑ...????
ΑΠΟΔΕΙΞΗ.....
Ε Υ Ρ Ω Π Η.........!!!!!!!!!!

ΑΙ ΣΑΧΤΑΡ....!!!!!!

μπλα μπλα μπλα.......

χανεις την ψυχραιμια σου....δεν κανει:D

στο τελος θα αρχισεις να τσακωνεσαι με την οθονη...σκεψου λιγο....:winka:

blueblack
02/12/2006, 00:17
μπλα μπλα μπλα.......

χανεις την ψυχραιμια σου....δεν κανει:D

στο τελος θα αρχισεις να τσακωνεσαι με την οθονη...σκεψου λιγο....:winka:

ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ .....

Καί γώ μπορώ νά λέω συνέχεια........ΜΑΛΑΚΑ.......ΜΑΛΑΚΑ.......ΜΑΛΑΚΑ.....ΓΕΛΟΙΕ....
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.......
Όμως ......ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ....!!!!!!!

Άντε καλή έπιτυχία στό δύσκολο άγώνα σας στήν.........ΚΕΡΚΥΡΑ......!!!
Έτσι συμπληρώνεται ....ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΤΡΙΑΔΑ ΑΓΩΝΩΝ....!!!!!!!
ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ.....!!!!!!!????

Έχω άντιμετωπίσει καί χειρότερα στή ζωή μου ....ΑΠΟ ΣΕΝΑ.....γιά νά χάσω τήν .....
ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΟΥ.........!!!!!!!!

ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ.......
Άλλωστε δέν μπορείς νά πάρεις στα σοβαρά κάποιον πού........ΔΕΝ.....μπλά....μπλά...μπλά...

Σήμερα οί διαφορές λύνονται μέ τό μπλά....μπλά....καί όχι.....
ΜΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ Η ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ.....!!!!!!

Μήπως είσαι τού moto.....καί σέ έχουν γιά νά άνεβάζεις τό site.....????????

TROOPER
02/12/2006, 00:32
ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ .....

Καί γώ μπορώ νά λέω συνέχεια........ΜΑΛΑΚΑ.......ΜΑΛΑΚΑ.......ΜΑΛΑΚΑ.....ΓΕΛΟΙΕ....
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.......
Όμως ......ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ....!!!!!!!

Άντε καλή έπιτυχία στό δύσκολο άγώνα σας στήν.........ΚΕΡΚΥΡΑ......!!!
Έτσι συμπληρώνεται ....ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΤΡΙΑΔΑ ΑΓΩΝΩΝ....!!!!!!!
ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ.....!!!!!!!????

Έχω άντιμετωπίσει καί χειρότερα στή ζωή μου ....ΑΠΟ ΣΕΝΑ.....γιά νά χάσω τήν .....
ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΟΥ.........!!!!!!!!

ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ.......
Άλλωστε δέν μπορείς νά πάρεις στα σοβαρά κάποιον πού........ΔΕΝ.....μπλά....μπλά...μπλά...

Σήμερα οί διαφορές λύνονται μέ τό μπλά....μπλά....καί όχι.....
ΜΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ Η ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ.....!!!!!!

Μήπως είσαι τού moto.....καί σέ έχουν γιά νά άνεβάζεις τό site.....????????

ανθρωπααααααααα

καταρχην ειμαι του μοτο αλλα οχι για να ανεβαζω το site.εσυ δεν εισαι?

2ον χαιρομαι που δεν χανεις την ψυχραιμια σου.σοβαρα μιλαω.

3ον σιγουρα δεν ειμαι το χειροτερο που εχεις αντιμετωπισει στη ζωη σου!!!μαλλον το χειροτερο στη ζωη σου εισαι εσυ.:a01:

4ον σου το ξαναπα....μου λες οτι δεν μπορεις να παρεις στα σοβαρα καποιον που μπλα μπλα μπλα.εγω σου ξαναματα λεω οτι 3 περιπτωσεις υπαρχουν.διαλεξε και παρε.η στραβος εισαι.η ηλιθιος η ξερεις οτι εχω δικιο και προσπαθεις να μου τη πεις με τροπο που δεν θα φανει ωστε να χασω εγω τη ψυχραιμια μου.λοιπον.ξαναλεω.ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΗ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΔΙΚΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΥΝΟΗΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΦΑΝΕΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΑΛΑΒΙΤΣΑ.

ΔΕΙΞΑΤΕ ΤΙ ΕΙΣΤΕ....ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΒΙΟΛΕΣ.ΣΚΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΙΤΕ...

ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ Η ΝΑ ΑΦΟΔΕΥΣΩ ΚΙΟΛΑΣ?:wave2:

blueblack
02/12/2006, 05:06
ανθρωπααααααααα

καταρχην ειμαι του μοτο αλλα οχι για να ανεβαζω το site.εσυ δεν εισαι?

2ον χαιρομαι που δεν χανεις την ψυχραιμια σου.σοβαρα μιλαω.

3ον σιγουρα δεν ειμαι το χειροτερο που εχεις αντιμετωπισει στη ζωη σου!!!μαλλον το χειροτερο στη ζωη σου εισαι εσυ.:a01:

4ον σου το ξαναπα....μου λες οτι δεν μπορεις να παρεις στα σοβαρα καποιον που μπλα μπλα μπλα.εγω σου ξαναματα λεω οτι 3 περιπτωσεις υπαρχουν.διαλεξε και παρε.η στραβος εισαι.η ηλιθιος η ξερεις οτι εχω δικιο και προσπαθεις να μου τη πεις με τροπο που δεν θα φανει ωστε να χασω εγω τη ψυχραιμια μου.λοιπον.ξαναλεω.ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΗ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΔΙΚΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΥΝΟΗΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΦΑΝΕΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΑΛΑΒΙΤΣΑ.

ΔΕΙΞΑΤΕ ΤΙ ΕΙΣΤΕ....ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΒΙΟΛΕΣ.ΣΚΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΙΤΕ...

ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ Η ΝΑ ΑΦΟΔΕΥΣΩ ΚΙΟΛΑΣ?:wave2:

ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ.............

Δέν τόν θεωρώ ίδιαίτερης άντίληψης καί νοημοσύνης.....!!!!!

Πές λοιπόν ότι θές....!!!!!

Τώρα άν τά όλυμπιακά σου κόκκινα ίδεώδη έρχονται σέ άντίθεση μέ αύτή...
ΤΗΝ ΞΕΥΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 10 ΕΤΩΝ.....καί περιμένεις
στή γωνία μπάς καί δικαιολογήσεις τήν ........
ΚΟΚΚΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ......
ψάχνοντας τό πού....ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΟΥ.....
ΔΙΑΛΕΞΕ.........
ή άλλαξε όμάδα,ή σταμάτα νά στηρίζεις αύτό πού ..ΚΡΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.....
καί όχι μόνο ό idi ό gandalf, καί ό iriniaa....έπειδή αύτούς έτυχε νά βρείς σέ αύτό τό site.....!!!!
Είναι πολύ άστείο αύτό πού κάνεις.....
Μετά άπό 10 χρόνια ......Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.....
νά τολμάει νά λέει τήν ΑΕΚ εύνοούμενη,έπειδή ένα κοράκι έφεύρε μιά άποβολή καί ένα
πέναλτυ τήν ώρα πού ή μπάλλα παιζόταν στό κέντρο τού γηπέδου....!!!!!!!!
Μού θυμίζεις τά Άμερικανάκια ρέ μάγκα πού πήγαν νά λευτερώσουν Ίράκ καί Γιουγκοσλαβία...!!!!!!!!!!!
ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ......!!!!!!!!!
ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΛΑΘΟΣ....!!!!!!!!!
Άν αύτός είναι ό θρύλος τής καρδιάς σου ΠΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΟ 1970
Δέν άντέχει άλλο ή κουβέντα μαζί σου κολλητέ μου....!!!!!!!
ΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΘΕΣ.....!!!!!!!!!!

idi
02/12/2006, 10:09
idi, gandalf, iriniaa

μην αποπροσανατολιζετε τη κουβεντα και μη λεμε και :a31: :a31:

απο την αρχη της χρονιας καθεστε σα γκομενες και κλαψουριζετε για διαιτισια και πιπες...

ξαφνικα η αεκ παιρνει 2-2 τα πεναλτι και ο τσιριλο αθωωνεται με πρωτοφανη τροπο καταστρατηγωντας δεδικασμενα και χρησιμοποιωντας μεσα μη αποδεκτα !!!!!!!!!!

ΠΑΡΘΕΝΟΠΟΥΛΕΣ ΧΑΝΟΥΜΙΣΕΣ....ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΕΣ ΣΤΗ ΜΠΟΧΑ ΤΕΛΙΚΑ !!!!!!!!!!!!

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝΕ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ (ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΑΙΓΑΛΕΟ)!!!!!!!!!!!!!!

ΓΙΑΥΤΟ ΣΚΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΗΑ ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!!!!!!!!!!!!
ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δε σε πιανω αλλη μια φορα... για τα πενταλυ ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!!

εσυ δηλ απο το παιχνίδι με το Αιγάλεω που πηραμε 2 πεναλτυ (και ο αντιπαλος ενα ανύπαρκτο) ειδες οτο ευνοηθήκαμε???????????/ WTF!!!!!!!! κλασικος γαυρος:!!!!

το οτι παιζαμε απο το 30' με 10 παιχτες ΜΕ ΑΔΙΚΗ 1000% ΑΠΟΒΟΛΗ ειναι μια λεπτομέρεια εεε????

το οτι το αιγαλειο πηρε ανύπαρκτο πεναλτυ δε μετραει ε? γιατι το εχασε!!!!!!! σκεψου να εμπεινε και να επρεπε να ανατρεψουμε το 2-1 με 10 παιχτες!!!! μιλαμε λεπτομεριες ε>?? α ναι δε τα εγραψε αυτα ο "πρωταθλητης" και δεν ειναι τιποτα!

το οτι παιζαμε με 9 παιχτες τα τελευταια 10 λεπτα????.... ελα μωρε τιποτα!

το οτι κερσισαμε τη Κέρκυρα με4-1 (εστω με 2 πεναλτυ ΚΑΘΑΡΑ) παλι ειναι μεγαλη ευνοια ε??? ελα ρε Γιωργο... σοβαρεψου!!

κλασσικος μαλακας ελληνας γαυρος... κοιταει το δεντρο και οχι το δασος!!!

idi
02/12/2006, 10:14
εσεις πεστε κατω γιατι φετος θα το παρουν τα 20χρονα μας και ο ριβαλντο και οι παιχτουρες σας θα παρουν το μπουλο χαχαχαχααχαχααχα

TROOPER
02/12/2006, 15:30
ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ.............

Δέν τόν θεωρώ ίδιαίτερης άντίληψης καί νοημοσύνης.....!!!!!

Πές λοιπόν ότι θές....!!!!!

Τώρα άν τά όλυμπιακά σου κόκκινα ίδεώδη έρχονται σέ άντίθεση μέ αύτή...
ΤΗΝ ΞΕΥΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 10 ΕΤΩΝ.....καί περιμένεις
στή γωνία μπάς καί δικαιολογήσεις τήν ........
ΚΟΚΚΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ......
ψάχνοντας τό πού....ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΟΥ.....
ΔΙΑΛΕΞΕ.........
ή άλλαξε όμάδα,ή σταμάτα νά στηρίζεις αύτό πού ..ΚΡΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.....
καί όχι μόνο ό idi ό gandalf, καί ό iriniaa....έπειδή αύτούς έτυχε νά βρείς σέ αύτό τό site.....!!!!
Είναι πολύ άστείο αύτό πού κάνεις.....
Μετά άπό 10 χρόνια ......Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.....
νά τολμάει νά λέει τήν ΑΕΚ εύνοούμενη,έπειδή ένα κοράκι έφεύρε μιά άποβολή καί ένα
πέναλτυ τήν ώρα πού ή μπάλλα παιζόταν στό κέντρο τού γηπέδου....!!!!!!!!
Μού θυμίζεις τά Άμερικανάκια ρέ μάγκα πού πήγαν νά λευτερώσουν Ίράκ καί Γιουγκοσλαβία...!!!!!!!!!!!
ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ......!!!!!!!!!
ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΛΑΘΟΣ....!!!!!!!!!
Άν αύτός είναι ό θρύλος τής καρδιάς σου ΠΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΟ 1970
Δέν άντέχει άλλο ή κουβέντα μαζί σου κολλητέ μου....!!!!!!!
ΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΘΕΣ.....!!!!!!!!!!

εγω εχω μερικες αποριες και αν θες μου τις λυνεις...ειπες οτι δεν θεωρεις ιδιαιτερης αντιληψης και νοημοσυνης εναν ανθρωπο που αρχιζει και χαρακτηριζει.
1.εσυ δεν το εχεις κανει ποτε???(μειωμενης αντιληψης και νοημοσυνης ανθρωπος μου κανει σε χαρακτηρισμο χειροτερο απο τη λεξη μαλακα)
2.εισαι μεσα στο μοτο και μαλιστα στις διαμαχες κατα κορον επειδη εισαι ιδιαιτερης νοημοσυνης και αντιληψης???
3.μιλας μονο με ανθρωπους ιδιαιτερης νοημοσυνης και αντιληψης???αν ναι πολυ ρατσιστικο δε το βρισκεις???
4.και αφου σε χαλανε τοσο πολυ αυτα που σου λεει ενας ανθρωπος μειωμενης αντιληψης και νοημοσυνης εσυ γιατι απαντας???μηπως συγκαταλεγεις και τον εαυτο σου στην ιδια συνομοταξια ανθρωπων???

αν δεν εχεις καταλαβει (που μαλλον αυτο συμβαινει) οτροπος που εκφραζεσαι ειναι ιδιαιτερα εριστικος σε γενικες γραμμες.εγω απλα προσπαθω να σου πω οτι αν συνεχισεις να συμπεριφερεσαι με αυτον το τροπο απλα γινεσαι ρομπα...

οσο για τα οπαδικα αισθηματα....τι να σου πω...ουτε εδω συμπεριφερεσαι σαν αντρας γιατι οταν ελεγες οτι αν η ομαδα σου αντιληφθεις οτι ειναι χωμενη καπου θα το κατακρινεις δημοσια!!!!!τωρα που καταστρατηγηθηκαν αρθρα του καπ προκειμενου το αεκακι να ευνοηθει εισαι με την ουρα στα σκελια!!!!αστο μη το παλευεις αλλο...κλαψα εισουνα κλαψα εισαι κλαψα θα εισαι....εγω εχω κοκκινη υπαρξη και εσυ μια μιζερη φυση!!!!

επισης σου εχω ξαναπει να μη μπερδευεις τα μπουτια σου με πολιτικη,μπαλα και δε ξερω και εγω τι αλλο...

οσο για το δικαιο του δυνατου...υποστηρηχτη των αδυνατων, να γινεις αιγαλεω,ατρομητος,κερκυρα,ιωνικος.ΟΧΙ ΧΑΝΟΥΜΙΣΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΙΣΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!

αυτα τα ολιγα και για σημερα...και επιδη ειναι και λιγο :a31: να συνεχισουμε τη αντιπαραθεση μας εδω μεσα...be my guest στο ιδιαιτερο θρεντακι που σου ανοιξα...εχει το νικ σου.

TROOPER
02/12/2006, 15:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
δε σε πιανω αλλη μια φορα... για τα πενταλυ ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!!

εσυ δηλ απο το παιχνίδι με το Αιγάλεω που πηραμε 2 πεναλτυ (και ο αντιπαλος ενα ανύπαρκτο) ειδες οτο ευνοηθήκαμε???????????/ WTF!!!!!!!! κλασικος γαυρος:!!!!

το οτι παιζαμε απο το 30' με 10 παιχτες ΜΕ ΑΔΙΚΗ 1000% ΑΠΟΒΟΛΗ ειναι μια λεπτομέρεια εεε????

το οτι το αιγαλειο πηρε ανύπαρκτο πεναλτυ δε μετραει ε? γιατι το εχασε!!!!!!! σκεψου να εμπεινε και να επρεπε να ανατρεψουμε το 2-1 με 10 παιχτες!!!! μιλαμε λεπτομεριες ε>?? α ναι δε τα εγραψε αυτα ο "πρωταθλητης" και δεν ειναι τιποτα!

το οτι παιζαμε με 9 παιχτες τα τελευταια 10 λεπτα????.... ελα μωρε τιποτα!

το οτι κερσισαμε τη Κέρκυρα με4-1 (εστω με 2 πεναλτυ ΚΑΘΑΡΑ) παλι ειναι μεγαλη ευνοια ε??? ελα ρε Γιωργο... σοβαρεψου!!

κλασσικος μαλακας ελληνας γαυρος... κοιταει το δεντρο και οχι το δασος!!!

γιωργακη...

τα πεναλτυ αν ητανε σωστα η οχι μη το κρινουμε...τα εδωσε και μεχρι στιγμης εχεις παρει σε 2 αγωνες μονο 4 πεναλτυ!!!!!!!εφοσον γινονται φυσικα να τα παρεις αλλα το θεμα ειναι γινονται????
επεζες με 9...εφοσον πρεπει να φας κοκκινες δλδ γιατι να μη τις φας??????????ιδια λογικη με τη παραπανω!!!!!!!

και στο φιναλε εσεις ρε χανουμια...οι αδιαβλητοι...αφου δεν αντεχεται τη μποχα και μιζερια οπως μας λετε του ελληνικου πρωταθληματος που ο κακος ολυμπιακος τα κανει ολα γιατι ασχολειστε τοσο πολυ???δεν εχω καταλαβει ακομα...:wave2:

idi
02/12/2006, 18:35
γιωργακη...

τα πεναλτυ αν ητανε σωστα η οχι μη το κρινουμε...τα εδωσε και μεχρι στιγμης εχεις παρει σε 2 αγωνες μονο 4 πεναλτυ!!!!!!!εφοσον γινονται φυσικα να τα παρεις αλλα το θεμα ειναι γινονται????
επεζες με 9...εφοσον πρεπει να φας κοκκινες δλδ γιατι να μη τις φας??????????ιδια λογικη με τη παραπανω!!!!!!!

και στο φιναλε εσεις ρε χανουμια...οι αδιαβλητοι...αφου δεν αντεχεται τη μποχα και μιζερια οπως μας λετε του ελληνικου πρωταθληματος που ο κακος ολυμπιακος τα κανει ολα γιατι ασχολειστε τοσο πολυ???δεν εχω καταλαβει ακομα...:wave2:

ρε δε ξερω τι να πω.... επρεπε να φαει κοκκινη ο Τσιριλο??????????????????/ αυτο δε λεμε!!!!

τι συζηταμε τωρα? αν "ευνοηθηκε" η αεκ στο παιχνιδι με το Αιγαλαιο?? :lol: :lol: :lol: :bigcry: :lol: :lol: ε οχι ρε γιωργο συνελθε λεμε! λεμε 1. παιζουμε απο το 30 με 10 λογο αδικης αποβολης 2. στην ιδια φαση καταλογιζετε πεναλτυ που δεν υπηρχε.... και μιλαμε ακομα αν "ευνοηθηκαμε??? :lol: :lol: :lol:

καλα πες οτι θες δε βγαζω ακρη με κολλημενους γαυρους τι να πω.... πηραμε 2 πεναλτυ και "ευνοηθηκαμε" ΕΛΕΟΣ :bawl: :bawl: :bawl:

TROOPER
02/12/2006, 18:46
ρε δε ξερω τι να πω.... επρεπε να φαει κοκκινη ο Τσιριλο??????????????????/ αυτο δε λεμε!!!!

τι συζηταμε τωρα? αν "ευνοηθηκε" η αεκ στο παιχνιδι με το Αιγαλαιο?? :lol: :lol: :lol: :bigcry: :lol: :lol: ε οχι ρε γιωργο συνελθε λεμε! λεμε 1. παιζουμε απο το 30 με 10 λογο αδικης αποβολης 2. στην ιδια φαση καταλογιζετε πεναλτυ που δεν υπηρχε.... και μιλαμε ακομα αν "ευνοηθηκαμε??? :lol: :lol: :lol:

καλα πες οτι θες δε βγαζω ακρη με κολλημενους γαυρους τι να πω.... πηραμε 2 πεναλτυ και "ευνοηθηκαμε" ΕΛΕΟΣ :bawl: :bawl: :bawl:

γιωργο για μενα προσωπικα η διαιτησια στο συγκεκριμενο αγωνα ηταν απαραδεκτη!!!!!!!!!

αλλα

δεν αδικηθηκες πουθενα!!!!!!!!!!!

και οχι μονο αυτο!!!!!!!!!!

ο τσιριλος γλυτωσε και την τιμωρια!!!!!!!!!!!!εδω δλδ δεν ευνοηθηκες????????????????ε μην τρελαθουμε κιολας!!!!!!!!!!!!!!

και δεν πηρες 2 πεναλτυ και ευνοηθηκες!!!!!!!!!!!!!!

πηρες 4 πεναλτυ σε 2 αγωνες,ο καλυτερος κεντρικος αμυντικος σου δεν τιμωρητε και αυτο επιτυγχανεται με τροπο πρωτοφανη,χωρια οι υποδηξεις που στο φετεινο πρωταθλημα μεχρι στιγμης σε ευνοησανε!!!!!!!!!!!

Ε ΤΩΡΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΜΕΘΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!

ΕΛΕΟΣ ΡΕ GEORGE.

δεν λεω οτι ο λυμπιακος δεν σπρωχνεται.
λεω απλα αοτι οπως σπρωχνεται ο ολυμπιακος, ετσι σπρωχνεται και ο παο και η αεκ.that s all!!!!

idi
02/12/2006, 18:55
ΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Ο ΤΣΙΡΙΛΟ???????????????/ ΠΕΣ ΜΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙΘΑ ΦΑΩ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ (ΑΝ ΕΙΧΑ ΜΑΛΛΙΑ ΘΑ ΤΑ ΤΡΑΒΑΓΑ!!!) :bawl: :bawl: :bawl:

TROOPER
02/12/2006, 19:02
ΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Ο ΤΣΙΡΙΛΟ???????????????/ ΠΕΣ ΜΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙΘΑ ΦΑΩ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ (ΑΝ ΕΙΧΑ ΜΑΛΛΙΑ ΘΑ ΤΑ ΤΡΑΒΑΓΑ!!!) :bawl: :bawl: :bawl:

γιατι ρε παπαρα ασχετα αν εγω πιστευω οτι επρεπε να τιμωρηθει ουτως η αλλως ενω εσυ οχι,

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΡΙΛΟ ΚΤΥΠΗΣΕ ΕΚΤΟΣ ΦΑΣΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, ΔΕΧΘΗΚΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΗΚΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΕΦ ΟΣΩΝ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ, Ο ΚΑΠ ΛΕΕΙ ΡΗΤΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ Η ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΑΛΗ,ΒΑΡΔΗΝΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ (ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ) ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΠΑΡΑΤΥΠΑ ΟΤΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΠΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΛΚ????

idi
02/12/2006, 19:57
ΕΦ ΟΣΩΝ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ, Ο ΚΑΠ ΛΕΕΙ ΡΗΤΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O Δελλας (αρχηγός της ΑΕΚ) υπεργαψε "με επιφύλαξη" αρα δε παίζει το σεναριο σου

και στο κατω κατω σε πειράζει που ο Τσιριλο αθωωθηκε οταν ηταν το δίκαιο να αθωωθεί και στις δικες σας παλιες περιπτώσεις (Καρεμπε κτλ..) που μειώθηκαν ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΆ οι ποινές ηταν σωστο ε?

ασε μας ρε Γιωργάκη... :beer:

TROOPER
02/12/2006, 20:05
O Δελλας (αρχηγός της ΑΕΚ) υπεργαψε "με επιφύλαξη" αρα δε παίζει το σεναριο σου

και στο κατω κατω σε πειράζει που ο Τσιριλο αθωωθηκε οταν ηταν το δίκαιο να αθωωθεί και στις δικες σας παλιες περιπτώσεις (Καρεμπε κτλ..) που μειώθηκαν ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΆ οι ποινές ηταν σωστο ε?

ασε μας ρε Γιωργάκη... :beer:

τι μλκς...

ρε γιωργο αν υπογραψεις...ειτε υπογραψεις με επιφυλαξη, ειτε με διαρροια...μετραει το οτι υπεγραψες!!!!!!!!!!!!!!!οποτε το <<σεναριο μου>> παιζει.

και στο κατω κατω ρε κοπανε το ιδιο λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!

οπως λες εσυ με καρεμπε κλπ οτι σπρωχτηκε ο οσφπ (δεν διαφωνω)
ετσι τωρα σπρωχνεστε εσεις!!!!

μονος σου ηρθες στα λογια μου.

οποτε κλεισε τον υπολογιστη και αι γαμισου!!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

blueblack
02/12/2006, 21:30
γιατι ρε παπαρα ασχετα αν εγω πιστευω οτι επρεπε να τιμωρηθει ουτως η αλλως ενω εσυ οχι,

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΡΙΛΟ ΚΤΥΠΗΣΕ ΕΚΤΟΣ ΦΑΣΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, ΔΕΧΘΗΚΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΗΚΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΕΦ ΟΣΩΝ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ, Ο ΚΑΠ ΛΕΕΙ ΡΗΤΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ Η ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΑΛΗ,ΒΑΡΔΗΝΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ (ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ) ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΠΑΡΑΤΥΠΑ ΟΤΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΠΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΛΚ????

KAI ΑΣΧΕΤΟΣ....????

Δώσε διεύθυνση νά σού στείλω τόν ΚΑΠ.....
νά διαβάσεις γιατί δέν τιμωρήθηκε ό Τσιρίλο..

Σέ περίπτωση όφθαλμοφανούς λάθους ή σοβαρής παράληψης τού διαιτητή.....
ή περίπτωση έπανεξετάζεται χρησιμοποιώντας....
ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.....!!!!
Έδώ καί κάτι χρόνια λοιπόν ύπάρχει καί τό VIDEO.....
Bρές έσύ ποιό άρθρο τού ΚΑΠ είναι αύτό.....νά μή στά δίνω καί ..ΜΑΣΗΜΕΝΑ....!!!!!!!

ΑΛΛΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ......ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ.....
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ.....ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΑΤΟ.....ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΜΩΡΕ ΜΑΛΑΚΑ...!!!!!
Οί βοηθοί πώς τιμωρούνται..??? ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ....???
Ή ξαναπαίζουν τά μάτς..???
Άν δέν τό κατέχεις άστο....!!!
Έλα νά τά πούμε σέ καμμιά πολιτική κουβέντα πού ...ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΕΚΕΙ.....ή
νά μιλήσουμε γιά μηχανάκια πού δέν σέ βλέπω πάλι....!!!!
Έχω καί παπάκι...!!!!
Άν σταματήσουμε τήν άντιπαράθεση σέ προσωπικό έπίπεδο νά δείς πού θά τά πάς καλύτερα...!!!

TROOPER
02/12/2006, 21:40
KAI ΑΣΧΕΤΟΣ....????

Δώσε διεύθυνση νά σού στείλω τόν ΚΑΠ.....
νά διαβάσεις γιατί δέν τιμωρήθηκε ό Τσιρίλο..

Σέ περίπτωση όφθαλμοφανούς λάθους ή σοβαρής παράληψης τού διαιτητή.....
ή περίπτωση έπανεξετάζεται χρησιμοποιώντας....
ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.....!!!!
Έδώ καί κάτι χρόνια λοιπόν ύπάρχει καί τό VIDEO.....
Bρές έσύ ποιό άρθρο τού ΚΑΠ είναι αύτό.....νά μή στά δίνω καί ..ΜΑΣΗΜΕΝΑ....!!!!!!!

ΑΛΛΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ......ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ.....
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ.....ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΑΤΟ.....ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΜΩΡΕ ΜΑΛΑΚΑ...!!!!!
Οί βοηθοί πώς τιμωρούνται..??? ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ....???
Ή ξαναπαίζουν τά μάτς..???
Άν δέν τό κατέχεις άστο....!!!
Έλα νά τά πούμε σέ καμμιά πολιτική κουβέντα πού ...ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΕΚΕΙ.....ή
νά μιλήσουμε γιά μηχανάκια πού δέν σέ βλέπω πάλι....!!!!
Έχω καί παπάκι...!!!!
Άν σταματήσουμε τήν άντιπαράθεση σέ προσωπικό έπίπεδο νά δείς πού θά τά πάς καλύτερα...!!!

σωστη η ερωτηση σου...ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ????????????

στην ελλαδα το βινδεο κουμπαρε δεν αποτελει αποδεικτικο στοιχειο!!!!!!!!!

σωστο...αν δεν το κατεχεις αστο...:wave2:

οσο για πολιτικη κουβεντα...πως να συζητησω με ατομα που δεν ξερουνε τι υποστηριζουνε???
δικια σου ητανε η κουβεντα ειμαι αριστερος και οχι κομμουνιστης!!!!!!!!!!:eyepop: νταξει ειπαμε να γελασουμε αλλα εσυ ρε φιλε εισαι εισαι σαν την ομαδα σου...ΚΛΟΟΥΝ!!!!!!!!!!!!

η να μιλησουμε για μηχανακια...καλυτερα!!!!!!!στο προφιλ σου δε μας γραφεις τι καβαλας....α ναι μωρε μου ειπες πιο πανω!!!!!!παπακι!!!!!

και τελος να σου πω οτι εχει πιο πισω το θρεντακι και αλλες απαντησεις μου σε ποστ δικα σου.συγκεκριμενα στην προηγουμενη σελιδα...τραβα δες τα και τα ξαναλεμε!

zoropatra
02/12/2006, 21:45
Α.Ε.Κ-ΙΩΝΙΚΟΣ 2-0

blueblack
02/12/2006, 22:07
σωστη η ερωτηση σου...ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ????????????

στην ελλαδα το βινδεο κουμπαρε δεν αποτελει αποδεικτικο στοιχειο!!!!!!!!!

σωστο...αν δεν το κατεχεις αστο...:wave2:

οσο για πολιτικη κουβεντα...πως να συζητησω με ατομα που δεν ξερουνε τι υποστηριζουνε???
δικια σου ητανε η κουβεντα ειμαι αριστερος και οχι κομμουνιστης!!!!!!!!!!:eyepop: νταξει ειπαμε να γελασουμε αλλα εσυ ρε φιλε εισαι εισαι σαν την ομαδα σου...ΚΛΟΟΥΝ!!!!!!!!!!!!

η να μιλησουμε για μηχανακια...καλυτερα!!!!!!!στο προφιλ σου δε μας γραφεις τι καβαλας....α ναι μωρε μου ειπες πιο πανω!!!!!!παπακι!!!!!

και τελος να σου πω οτι εχει πιο πισω το θρεντακι και αλλες απαντησεις μου σε ποστ δικα σου.συγκεκριμενα στην προηγουμενη σελιδα...τραβα δες τα και τα ξαναλεμε!

ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝΕ ΤΌΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣ...???
Άπό διαδόσεις καί φήμες...???
Σέ πάω πάντως....
Μόλις έξαντλήσεις τό λεξιλόγιο.....:lol:
Τόν ΚΑΠ πάντως άν θές μπορώ νά σού τόν στείλω...!!!
Γιά κανά τσόππερ σέ κόβω νά έχεις,άντε καμμιά Africa...!!!!
Τώρα αύτό μέ τό θρεντάκι τό βρίσκω πολύ χαζό....
Έδώ όλόκληρη Πυθία είπε ξύλινα τείχη καί ό άλλος πήγε καί έφιαξε καράβια...
Έσύ τί προσπαθείς νά πείς..???
Τί μηχανάκι έχεις τελικά..??

TROOPER
02/12/2006, 22:18
ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝΕ ΤΌΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣ...???
Άπό διαδόσεις καί φήμες...???
Σέ πάω πάντως....
Μόλις έξαντλήσεις τό λεξιλόγιο.....:lol:
Τόν ΚΑΠ πάντως άν θές μπορώ νά σού τόν στείλω...!!!
Γιά κανά τσόππερ σέ κόβω νά έχεις,άντε καμμιά Africa...!!!!
Τώρα αύτό μέ τό θρεντάκι τό βρίσκω πολύ χαζό....
Έδώ όλόκληρη Πυθία είπε ξύλινα τείχη καί ό άλλος πήγε καί έφιαξε καράβια...
Τί μηχανάκι έχεις τελικά..??

εχεις ακουσει για εναν μλκ που λεγετε παρατηρητης αγωνα????Ε ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΠΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕ!!!!αν ο βαθμος ειναι χαμηλος ξανακανει την ταξη!!!αν ειναι υψηλος τον κανουνε σημαιοφορο και παει στο πολεμικο ναυτικο!!!!!!:lol:

αν εισαι περιεργος για το μηχανακι μου απλα κανε κλιιικ στο προφιλ και ως δια μαγειας θα σου λυθει η απορια

το λεξιλογιο ειναι ανεξαντλητο
και οσο για το θρεντακι που ανοιξα...το εκανα επειδη σεβομαι τους υπολοιπους που γραφουνε στο φορουμ.εφοσον εχουμε μια προσωπικη διαμαχη παμε εμεις οι 2 να τη λυσουμε και ας μην ενοχλουμε ολο τον κοσμο.παραδιδω και μαθηματα σαβουαρ βιβρ!!!!be my guest!!!

τωρα αυτο εδω...Έδώ όλόκληρη Πυθία είπε ξύλινα τείχη καί ό άλλος πήγε καί έφιαξε καράβια...

ομολογω οτι δυσκολευομαι να καταλαβω που κολαει...αν θες με βοηθας...!

GeorgeFZR
03/12/2006, 01:25
Re seis...afou to video apodikniei oti o tade paikths einai a8wos kai adika timwrh8hke apo ton diaithth giati na mhn a8ww8ei??

Ti to toso kako poia? Isws to video na prepei na xrisimopoihte kai se live agwnes me auta ta korakia pou exoume...

Η αθλητική δικαιοσύνη και η αλήθεια είναι δυο έννοιες που δεν τρέφουν ιδιαίτερα συμπάθεια η μία στην άλλη. Για την ακρίβεια, αν οι τοίχοι των εκάστοτε αθλητικών δικαστηρίων, είχαν αυτιά, πιθανότατα θα ήταν ήδη κουφοί, από όσα έχουν ακούσει κατά καιρούς. Όχι ιδιαίτερα μακρινούς.

Ο Γκούμας πήγαινε «καροτσάκι» τον διαιτητή, αλλά σύμφωνα με την απολογία έκανε «αναπαράσταση». Ο Φερνάντο Νάβας της ΑΕΚ, έδειχνε τα δυο μεσαία δάχτυλα του προτρέποντας τους οπαδούς του Ολυμπιακού να πάνε στο κρεβάτι, αλλά σύμφωνα με τους δικηγόρους «έδειχνε το σκορ». Οι οπαδοί της ΑΕΚ, σε ένα ματς με τον ΠΑΟΚ φώναζαν «Βούλγαροι», αλλά εννοούσαν «τον διαιτητή Βούλγαρη που τους είναι συμπαθής» όπως έλεγαν οι δικηγόροι. Ο Κριστιάν Καρεμπέ, έκανε κεφαλοκλείδωμα στον Οκκά και μετέτρεπε σε φραπέ τον Καφέ, αλλά αθωωνόταν διότι «δεν γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα οι ποινές». Τα περιστατικά είναι όλα αληθινά, ανήκουν στη μυθολογία του ελληνικού ποδοσφαίρου, μοιάζουν ιδανικά για συγγραφή επιθεώρησης, αλλά δεν βοηθάνε ιδιαίτερα την αξιοπιστία...

Αυτή τη φορά, η Σούπερ Λίγκα πρωτοτύπησε. Για την ακρίβεια έκανε κάτι που , πέρα από τις πρόσκαιρες αντιδράσεις, θα αποδειχθεί τομή για το μέλλον, ως δεδικασμένο. Γιατί την ώρα που η Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας, αθώωνε μέσω βίντεο τον Μπρούνο Τσιρίλο για την άδικη αποβολή του, στον αγώνα με το Αιγάλεω, έβαζε νέα δεδομένα στην αξιοπιστία του αθλήματος.

Σκληρός νόμος, αλλά νόμος, λέει το λατινικό ρητό, αρκεί όμως ο νόμος να είναι και δίκαιος. Όταν μιλάμε για κατάφωρες αδικίες, η μεταμέλεια της δικαιοσύνης, έστω και με την χρήση τεχνολογίας, είναι ευπρόσδεκτη. Η τροποποίηση του κανονισμού, έχει να κάνει μόνο με πειθαρχικές αποφάσεις. Είναι προφανές έτσι, πως σε περίπτωση που κατοχυρωθεί (ή ακυρωθεί) ένα γκολ παράτυπα, δεν υπάρχει δικαίωμα ανάκλησης της απόφασης, κάτι που θα δημιουργούσε πραγματικά προβλήματα.

Και επειδή το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει , πραγματική, άμεση και ξεκάθαρη ανάγκη από καινοτομίες, η απόφαση της Σούπερ Λίγκα δεν μπορεί παρά να χαιρετηθεί ως ακτίνα ελπίδας. Όσο για τους διαφωνούντες; Το προηγούμενο καθεστώς δικαιοσύνης, αυτό με τις ιλαροτραγικές απολογίες, δεν μπορεί να τους λείπει. Εκτός και αν είναι επιθεωρησιογράφοι...

http://www.balla.gr/default.asp?pid=95&la=1&catId=32

blueblack
03/12/2006, 06:43
εχεις ακουσει για εναν μλκ που λεγετε παρατηρητης αγωνα????Ε ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΠΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕ!!!!αν ο βαθμος ειναι χαμηλος ξανακανει την ταξη!!!αν ειναι υψηλος τον κανουνε σημαιοφορο και παει στο πολεμικο ναυτικο!!!!!!:lol:

αν εισαι περιεργος για το μηχανακι μου απλα κανε κλιιικ στο προφιλ και ως δια μαγειας θα σου λυθει η απορια

το λεξιλογιο ειναι ανεξαντλητο
και οσο για το θρεντακι που ανοιξα...το εκανα επειδη σεβομαι τους υπολοιπους που γραφουνε στο φορουμ.εφοσον εχουμε μια προσωπικη διαμαχη παμε εμεις οι 2 να τη λυσουμε και ας μην ενοχλουμε ολο τον κοσμο.παραδιδω και μαθηματα σαβουαρ βιβρ!!!!be my guest!!!

τωρα αυτο εδω...Έδώ όλόκληρη Πυθία είπε ξύλινα τείχη καί ό άλλος πήγε καί έφιαξε καράβια...

ομολογω οτι δυσκολευομαι να καταλαβω που κολαει...αν θες με βοηθας...!

ΦΙΛΕ ΜΟΥ .....
Τό video χρησιμοποιείται έδώ καί πολύ καιρό......ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ.....άκόμα
καί στήν άπολογία παικτών στόν άθλητικό δικαστή,άπλά ΔΕΝ θεωρείται
άποδεικτικό στοιχείο έπίσημα.....κοινώς όπότε γουστάρουν τό βλέπουν.....
γιαυτό καί όταν ό παρατηρητής βάζει 8 καί όκτώμιση πολλές φορές ,βλέπεις
κάποιους νά παραπέμπονται....βοηθοί καί πρώτοι...!!!!
Πώς παραπέμπονται άπό πού καί άπό ποιόν..???
Πίστεψε με τό γνωρίζω άπό μέσα...!!!!!!!
Άπλά ό Τσιρίλο ήταν ή πρώτη έπίσημη ,άφού πλέον ή Ευρώπη βάζει τσίπ
στή μπάλλα καί στά τέρματα....!!!!
Δέν ήταν χάρη αύτή στήν ΑΕΚ.Έπρεπε κάτι νά κάνει αύτή ή Σούπερ πίπα γιά νά διαφυλάξει τό κύρος της σάν νέος θεσμός μετά άπό τίς τραγικές διαιτησίες τών τελευταίων άγωνιστικών.
Καί έπέλεξαν τήν περίπτωση αύτή ,τήν τραγελαφική άπόφαση τού Καλλόπουλου καί γιά νά στηρίξουν τό νέο θεσμό καί γιά νά μή μείνουν έξω άπό τίς έξελίξεις.
Έμείς οί Άεκτσήδες ...ΞΕΡΑΜΕ ότι ό Τσιρίλο ...ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ....τουλάχιστον
γιά δεκαπέντε μέρες,πρίν άποβληθεί είχε ζητήσει άλλαγή, όποτε ούτε ζέστη ούτε κρύο άν έτρωγε
τίς 2-3 άγωνιστικές
Έχω δεί κάτι όχτάρια νά παραπέμπονται.....!!!!
Τώρα πού μή ρωτάς...
Πάντως είσαι συγχωρεμένος λόγω ήλικίας ,ή όρμή τής νιότης βλέπεις....
Άν μέ γνώριζες ποτέ άπό κοντά ,θά έβλεπες πώς δέν είμαι όπως μέ φαντάζεσαι.....
ίσως τό γράψιμο μέ άδικεί γιατί δέν άπεικονίζει ,τό ύφος ,τό ήθος, καί τό χιούμορ...!!!!!
Πολλές φορές, άλλα θές νά έννοηθούν καί άλλα φαίνονται στό ξερό κομπιούτερ...!!!!
Άπλά μού άρέσει νά τσιγκλάω,δέν μπορώ όμως τήν άντιπαράθεση τού τύπου ......
είσαι αύτό, είσαι έκείνο, είσαι τό άλλο καί άν κάποια στιγμή σού άπάντησα είναι περισσότερο
γιά νά τό σταματήσουμε καί όχι γιά νά πώ κάτι άπέναντι στό γελοίος, κλόουν, βλαμμένος,
μαλάκας...κ.λ.π....κ.λ.π.
Μάς διαβάζει κόσμος καί νομίζω πώς τούς κουράζουμε,γιαυτό πιστεύω πώς ή άντιπαράθεση
πρέπει νά κυμαίνεται καί νά περιορίζεται στά όρια τής κατάθεσης τών θέσεων καί τών άπόψεων μας καί όχι νά άναλλώνεται σέ προσωπικές κοκκορομαχίες.......
Προτιμώ γιά έκτόνωση τό hayabusa μου...!!!!!!!!
Δέ νομίζω ότι θά συνεχίσω νά διασκεδάζω άν μπαίνω σέ άντιπαραθέσεις τέτοιου είδους....
Άν θα μέ διάβαζες καλά ,θά έβλεπες ,πώς σέ κάποιο σημείο γράφω ότι ζητώ συγνώμη άπό
όλους τούς φίλους τού ΟΣΦΠ ,πού έτυχε κατά καιρούς νά προσβάλλω...

ΠΟΙΗΤΗΣ ΦΑΝΦΑΡΑΣ.....!!!!!!!

TROOPER
03/12/2006, 07:39
ΦΙΛΕ ΜΟΥ .....
Τό video χρησιμοποιείται έδώ καί πολύ καιρό......ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ.....άκόμα
καί στήν άπολογία παικτών στόν άθλητικό δικαστή,άπλά ΔΕΝ θεωρείται
άποδεικτικό στοιχείο έπίσημα.....κοινώς όπότε γουστάρουν τό βλέπουν.....
γιαυτό καί όταν ό παρατηρητής βάζει 8 καί όκτώμιση πολλές φορές ,βλέπεις
κάποιους νά παραπέμπονται....βοηθοί καί πρώτοι...!!!!
Πώς παραπέμπονται άπό πού καί άπό ποιόν..???
Πίστεψε με τό γνωρίζω άπό μέσα...!!!!!!!
Άπλά ό Τσιρίλο ήταν ή πρώτη έπίσημη ,άφού πλέον ή Ευρώπη βάζει τσίπ
στή μπάλλα καί στά τέρματα....!!!!
Δέν ήταν χάρη αύτή στήν ΑΕΚ.Έπρεπε κάτι νά κάνει αύτή ή Σούπερ πίπα γιά νά διαφυλάξει τό κύρος της σάν νέος θεσμός μετά άπό τίς τραγικές διαιτησίες τών τελευταίων άγωνιστικών.
Καί έπέλεξαν τήν περίπτωση αύτή ,τήν τραγελαφική άπόφαση τού Καλλόπουλου καί γιά νά στηρίξουν τό νέο θεσμό καί γιά νά μή μείνουν έξω άπό τίς έξελίξεις.
Έμείς οί Άεκτσήδες ...ΞΕΡΑΜΕ ότι ό Τσιρίλο ...ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ....τουλάχιστον
γιά δεκαπέντε μέρες,πρίν άποβληθεί είχε ζητήσει άλλαγή, όποτε ούτε ζέστη ούτε κρύο άν έτρωγε
τίς 2-3 άγωνιστικές
Έχω δεί κάτι όχτάρια νά παραπέμπονται.....!!!!
Τώρα πού μή ρωτάς...
Πάντως είσαι συγχωρεμένος λόγω ήλικίας ,ή όρμή τής νιότης βλέπεις....
Άν μέ γνώριζες ποτέ άπό κοντά ,θά έβλεπες πώς δέν είμαι όπως μέ φαντάζεσαι.....
ίσως τό γράψιμο μέ άδικεί γιατί δέν άπεικονίζει ,τό ύφος ,τό ήθος, καί τό χιούμορ...!!!!!
Πολλές φορές, άλλα θές νά έννοηθούν καί άλλα φαίνονται στό ξερό κομπιούτερ...!!!!
Άπλά μού άρέσει νά τσιγκλάω,δέν μπορώ όμως τήν άντιπαράθεση τού τύπου ......
είσαι αύτό, είσαι έκείνο, είσαι τό άλλο καί άν κάποια στιγμή σού άπάντησα είναι περισσότερο
γιά νά τό σταματήσουμε καί όχι γιά νά πώ κάτι άπέναντι στό γελοίος, κλόουν, βλαμμένος,
μαλάκας...κ.λ.π....κ.λ.π.
Μάς διαβάζει κόσμος καί νομίζω πώς τούς κουράζουμε,γιαυτό πιστεύω πώς ή άντιπαράθεση
πρέπει νά κυμαίνεται καί νά περιορίζεται στά όρια τής κατάθεσης τών θέσεων καί τών άπόψεων μας καί όχι νά άναλλώνεται σέ προσωπικές κοκκορομαχίες.......
Προτιμώ γιά έκτόνωση τό hayabusa μου...!!!!!!!!
Δέ νομίζω ότι θά συνεχίσω νά διασκεδάζω άν μπαίνω σέ άντιπαραθέσεις τέτοιου είδους....
Άν θα μέ διάβαζες καλά ,θά έβλεπες ,πώς σέ κάποιο σημείο γράφω ότι ζητώ συγνώμη άπό
όλους τούς φίλους τού ΟΣΦΠ ,πού έτυχε κατά καιρούς νά προσβάλλω...

ΠΟΙΗΤΗΣ ΦΑΝΦΑΡΑΣ.....!!!!!!!

ακριβως ρε iriniaa...
το βιντεο χρησιμοποιητε ανεπησιμα οπου, οποτε και αμα βολευει !!!!!!!!

για παραδειγμα, στα μπουκετα του κυργιακου στον τζιοβανι δεν βολευε και δεν χρησιμοποιηθηκε !!!!!!!!
αρα μαλλον τα οσο προσαπτονται στον ολυμπιακο περι στησιματος εδω και μια 10ετια η συγκεκριμενη περιπτωση τα καταριπτει εν μερη !!!!!!!

αν ητανε λιγο εξυπνοι οι υθινοντες πρωτα θα λεγανε οτι δεχοντε επισημα το βιντεο σαν αποδεικτικο στοιχειο και μετα θα το χρησιμοποιουσαν !!!!!!!!!
αρα η κινηση που εγινε η δολο ειχε η τελικα οντως ειναι περιορισμενης ευθηνης οι διοικουντες το ελληνικο ποδοσφαιρο !!!!!

σε αυτο που μου εγραψες <<Πάντως είσαι συγχωρεμένος λόγω ήλικίας ,ή όρμή τής νιότης βλέπεις....>> εγω θα σου απαντησω οτι εκλαμβανετε ειρωνικα διοτι δεν ζητησα συγγνωμη και η απαντηση μου ειναι οτι και εγω σε συγχωρω για τον ιδιο ακριβως λογο!!!λογω ηλικιας δηλαδη...η αρτιριοσκληρυνση του γηρατος βλεπεις...

αν με γνωριζες και εσυ απο κοντα θα εβλεπες οτι και εσυ παρεξηγεις λεγομενα μου και σε αυτο το σημειο συμφωνουμε!!!!!!!!!στο οτι δλδ το αψυχο κομπιουτερ μπορει να παρεξηγησει 2 ανθρωπους εξαιτιας της ελειψης εμφανων συναισθηματων...

τωρα οταν τσιγκλας...να περιμενεις απαντησεις απο ειρωνικες εως και υβριστικες!!!!δεν μπορει να τσιγκλας και να σου συμπεριφεροντε και οπως επιθυμεις εσυ !!!!!!νομιζω αυτο ειναι λογικο που σου λεω...οποτε η σταματα να τσιγκλας η συνεχισε αλλα μη παρεξηγεισαι για τις απαντησεις που λαμβανεις!!!

απλα σαν κατι τελευταιο σου λεω οτι εχεις τις αποψεις σου και καλα κανεις!!!η αισθηση ομως που εχω εγω ειναι οτι δεν ακους τιποτα εκτος απο τις δικες σου σκεψεις !!!!!!!
παραδειγμα:ρε φιλε γνωμη μου ειναι οτι ο τσιριλος επρπεπε να δεχτει κοκκινη καρτα.
απαντηση:εισαι γαυρος, ο δυνατος, που σκιζεις υποχθονια οποιον βρεις μπροστα σου αρα δεν εχεις δικαιωμα να κρινεις!!!!!!!!!!:eyepop:

ε οχι αδερφε...δεν γινεται ετσι...με βγαζεις απο τα ρουχα μου και αρχιζω και τα χωνω!!!!!απλο ειναι.

και επειδη και εγω για εκτονωση προτιμο τη μηχανη μου (που οπως ειδες δεν ειναι τσοπερ) σε χαιρετω και παω εκδρομουλα μεχρι το ναυπλιο!

ενας μειωμενης ευθυνης και αντιληψης ανθρωπος

TROOPER
03/12/2006, 07:40
GeorgeFZR..

προσωπικα με βρισκει συμφωνο η χρηση του βιντεο αλλα τη χρονικη στιγμη που χρησιμοποιηθηκε δεν θεωρειτε αποδυκτικο στοιχειο.

αυτο λεω εγω.

αρα μαλλον προκειτε για δωρακι στην αεκ:winka:

αρα η αεκ ευνοητε οπως και ο ολυμπιακος και ο παναθηναικος.

αρα χανουμακια μη κλαιγεστε.

αυτο λεω εγω και τπτ αλλο!

απο εκει ξεκιναει η αντιπαραθεση.

blueblack
03/12/2006, 08:55
ακριβως ρε iriniaa...
το βιντεο χρησιμοποιητε ανεπησιμα οπου, οποτε και αμα βολευει !!!!!!!!

για παραδειγμα, στα μπουκετα του κυργιακου στον τζιοβανι δεν βολευε και δεν χρησιμοποιηθηκε !!!!!!!!
αρα μαλλον τα οσο προσαπτονται στον ολυμπιακο περι στησιματος εδω και μια 10ετια η συγκεκριμενη περιπτωση τα καταριπτει εν μερη !!!!!!!

αν ητανε λιγο εξυπνοι οι υθινοντες πρωτα θα λεγανε οτι δεχοντε επισημα το βιντεο σαν αποδεικτικο στοιχειο και μετα θα το χρησιμοποιουσαν !!!!!!!!!
αρα η κινηση που εγινε η δολο ειχε η τελικα οντως ειναι περιορισμενης ευθηνης οι διοικουντες το ελληνικο ποδοσφαιρο !!!!!

σε αυτο που μου εγραψες <<Πάντως είσαι συγχωρεμένος λόγω ήλικίας ,ή όρμή τής νιότης βλέπεις....>> εγω θα σου απαντησω οτι εκλαμβανετε ειρωνικα διοτι δεν ζητησα συγγνωμη και η απαντηση μου ειναι οτι και εγω σε συγχωρω για τον ιδιο ακριβως λογο!!!λογω ηλικιας δηλαδη...η αρτιριοσκληρυνση του γηρατος βλεπεις...

αν με γνωριζες και εσυ απο κοντα θα εβλεπες οτι και εσυ παρεξηγεις λεγομενα μου και σε αυτο το σημειο συμφωνουμε!!!!!!!!!στο οτι δλδ το αψυχο κομπιουτερ μπορει να παρεξηγησει 2 ανθρωπους εξαιτιας της ελειψης εμφανων συναισθηματων...

τωρα οταν τσιγκλας...να περιμενεις απαντησεις απο ειρωνικες εως και υβριστικες!!!!δεν μπορει να τσιγκλας και να σου συμπεριφεροντε και οπως επιθυμεις εσυ !!!!!!νομιζω αυτο ειναι λογικο που σου λεω...οποτε η σταματα να τσιγκλας η συνεχισε αλλα μη παρεξηγεισαι για τις απαντησεις που λαμβανεις!!!

απλα σαν κατι τελευταιο σου λεω οτι εχεις τις αποψεις σου και καλα κανεις!!!η αισθηση ομως που εχω εγω ειναι οτι δεν ακους τιποτα εκτος απο τις δικες σου σκεψεις !!!!!!!
παραδειγμα:ρε φιλε γνωμη μου ειναι οτι ο τσιριλος επρπεπε να δεχτει κοκκινη καρτα.
απαντηση:εισαι γαυρος, ο δυνατος, που σκιζεις υποχθονια οποιον βρεις μπροστα σου αρα δεν εχεις δικαιωμα να κρινεις!!!!!!!!!!:eyepop:

ε οχι αδερφε...δεν γινεται ετσι...με βγαζεις απο τα ρουχα μου και αρχιζω και τα χωνω!!!!!απλο ειναι.

και επειδη και εγω για εκτονωση προτιμο τη μηχανη μου (που οπως ειδες δεν ειναι τσοπερ) σε χαιρετω και παω εκδρομουλα μεχρι το ναυπλιο!

ενας μειωμενης ευθυνης και αντιληψης ανθρωπος

ΦΙΛΕ ΜΟΥ.......

Μετά άπό 10-15 χρόνια άν είσαι καλά θά δείς πόσο διαφορετικά θά σκέφτεσαι,πόσο πιό
μετριοπαθής θά είσαι ,πόσο πιό άνεκτικός καί μαλακός μέ τούς συνανθρώπους σου....!!!
Στήν ήλικία σου ...ΔΕ ΣΗΚΩΝΑ ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΜΟΥ...!!!!!
Ή ώριμότητα όμως σέ κάνει νά λειτουργείς άλλιώς.....
Είμαι όντως ένας στριμμένος γεροξεκούτης....
Σέ μερικά πράγματα ή πραγματικότητα μέ τήν έλαφρότητα είναι τόσο κοντά πού δέν μπορείς νά τό ξεχωρίσεις....
Βλέπεις ό έγωισμός τής νιότης,τό έγώ τών 27 χρόνων είναι αύτό πού σέ σπρώχνει νά μήν
ξεχωρίζεις....τό ΑΝ καί ΠΟΤΕ ....είρωνεύομαι,ίσως καί τό άψυχο κομπιούτερ...!!!!
Τώρα τό τί έπρεπε νά γίνει μέ τόν Τσιρίλο ή τό Γεωργάτο ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ...
Άν δέ διασκέδαζα καί ένοχλούμουν ,νάσαι σίγουρος ότι δέ θά έμπαινα στόν κόπο νά γράφω..
Περνάω καλά λοιπόν καί μέ τά μπινελίκια καί μέ τίς χαζομάρες.....!!!!!!
TΩΡΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΕΝΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΤΙΣΤΙΚΟΥ FORUM ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ??......ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΕΤΥΧΕΣ.....!!!!!!!
Ή ούσία είναι ότι έσύ πάς γιά Ναύπλιο καί γώ γιά δουλειά....σέ ζηλεύω,νά περνάς καλά....!!!!!!!!!!!!!!!!

ΥΓ. Τή συγνώμη ....ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ......νά τή δίνεις πρίν στή ζητήσουν.....ΟΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ...!!!!!!

EVI
03/12/2006, 09:45
GeorgeFZR..

προσωπικα με βρισκει συμφωνο η χρηση του βιντεο αλλα τη χρονικη στιγμη που χρησιμοποιηθηκε δεν θεωρειτε αποδυκτικο στοιχειο.

αυτο λεω εγω.

αρα μαλλον προκειτε για δωρακι στην αεκ:winka:

αρα η αεκ ευνοητε οπως και ο ολυμπιακος και ο παναθηναικος.

αρα χανουμακια μη κλαιγεστε.

αυτο λεω εγω και τπτ αλλο!

απο εκει ξεκιναει η αντιπαραθεση.

ρε παπαρα ποιο δωρακι? ο τσιριλο ειναι τραυματιας και δεν επαιξε χθες (αν και ακυρωθηκε η ποινη του) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

zzr2005
03/12/2006, 16:57
κατά την άποψή μου η χρήση του βίντεο για την απονόμή δικαιοσύνης είναι λάθος και ακυρώνει την εξουσία του διαιτητή και τον χαρακτήρα του ανθρώπινου λάθους...

η προσωπική αντίληψη της φάσης σε συνδυασμό με την ακεραιότητα του διαιτητή δεν μπορεί να αντικατασταθεί από το βίντεο....
η αδυναμία μας να έχουμε καλούς και ακέραιους διαιτητές δεν μπορεί να αντικατασταθεί από τη χρήση βίντεο.....
και εξηγούμε....καλώς ο Τσιρίλο δεν τιμωρήθηκε...
αν βλέπαμε το βίντεο κ έστω δεν υπήρχε πέναλτνι για την ΑΕΚ..τι έπρεπε να γίνει???να ξαναγίνει ο αγώνας?να αφαιρεθεί ένα γκολ απο την ΑΕΚ???:eek: :eek:

Αν η μπάλα περάσει τη γραμμή σε μια φάση και ο διαιτητής δεν το έχει δει ?τι πρέπει να γίνει?να μετρήσει ετεροχρονισμένα το γκολ???
η χρηση του βίντεο είναι θεμιτή κατά την άποψή μου για να ελαφρύνει τη στάση του ο παίχτης...όχι να απαλλαγεί...εξάλλου ο Τσιρίλο μπόρει βάσει της κρίσης του διαιτητή να αποβληθεί για αντιαθλητική συμπεριφορα...καθώς δεν είναι δουλειά του να προπηλακίζει τον πεσμένο παίχτη....

αν χρησιμοποιηθεί το βίντεο για την αθώωση θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί και για την επιβολή ποινών...άρα θα ξεψαχνίζουμε τις φάσεις μέσω βίντεο και θα τρώνε κίτρινες κ κόκκινες παίχτες μετά το τέλος του παιχνιδιού....
:eek: :eek:
αλήθεια που οδηγεί αυτό????

Υ.Γ. κατά την άποψή μου η χρήση του βίντεο πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο κατά τη διάρκεια του αγώνα εφόσον ο διαιτητής ή κάποιος από τους βοηθούς δεν έχουν άποψη για μια συγκεκριμένη φάση.....όπως εκτός φάσης χτύπημα ή αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή.....αν ο διαιτητής έχει άποψη δεν μπορείς να τον αναιρείς μετά με το βίντεο.....αλλιώς κατήργησέ τον απο την αρχή....

GeorgeFZR
03/12/2006, 18:24
κατά την άποψή μου η χρήση του βίντεο για την απονόμή δικαιοσύνης είναι λάθος και ακυρώνει την εξουσία του διαιτητή και τον χαρακτήρα του ανθρώπινου λάθους...

η προσωπική αντίληψη της φάσης σε συνδυασμό με την ακεραιότητα του διαιτητή δεν μπορεί να αντικατασταθεί από το βίντεο....
η αδυναμία μας να έχουμε καλούς και ακέραιους διαιτητές δεν μπορεί να αντικατασταθεί από τη χρήση βίντεο.....
αν βλέπαμε το βίντεο κ έστω δεν υπήρχε πέναλτνι για την ΑΕΚ..τι έπρεπε να γίνει???να ξαναγίνει ο αγώνας?να αφαιρεθεί ένα γκολ απο την ΑΕΚ???:eek: :eek:

Αν η μπάλα περάσει τη γραμμή σε μια φάση και ο διαιτητής δεν το έχει δει ?τι πρέπει να γίνει?να μετρήσει ετεροχρονισμένα το γκολ???
η χρηση του βίντεο είναι θεμιτή κατά την άποψή μου για να ελαφρύνει τη στάση του ο παίχτης...όχι να απαλλαγεί...εξάλλου ο Τσιρίλο μπόρει βάσει της κρίσης του διαιτητή να αποβληθεί για αντιαθλητική συμπεριφορα...καθώς δεν είναι δουλειά του να προπηλακίζει τον πεσμένο παίχτη....

αν χρησιμοποιηθεί το βίντεο για την αθώωση θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί και για την επιβολή ποινών...άρα θα ξεψαχνίζουμε τις φάσεις μέσω βίντεο και θα τρώνε κίτρινες κ κόκκινες παίχτες μετά το τέλος του παιχνιδιού....

Υ.Γ. κατά την άποψή μου η χρήση του βίντεο πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο κατά τη διάρκεια του αγώνα εφόσον ο διαιτητής ή κάποιος από τους βοηθούς δεν έχουν άποψη για μια συγκεκριμένη φάση.....όπως εκτός φάσης χτύπημα ή αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή.....αν ο διαιτητής έχει άποψη δεν μπορείς να τον αναιρείς μετά με το βίντεο.....αλλιώς κατήργησέ τον απο την αρχή....

Σκληρός νόμος, αλλά νόμος, λέει το λατινικό ρητό, αρκεί όμως ο νόμος να είναι και δίκαιος. Όταν μιλάμε για κατάφωρες αδικίες, η μεταμέλεια της δικαιοσύνης, έστω και με την χρήση τεχνολογίας, είναι ευπρόσδεκτη. Η τροποποίηση του κανονισμού, έχει να κάνει μόνο με πειθαρχικές αποφάσεις. Είναι προφανές έτσι, πως σε περίπτωση που κατοχυρωθεί (ή ακυρωθεί) ένα γκολ παράτυπα, δεν υπάρχει δικαίωμα ανάκλησης της απόφασης, κάτι που θα δημιουργούσε πραγματικά προβλήματα.

TROOPER
03/12/2006, 22:36

οκ!

σωστοτατος αλλα...

αφου εδω στο ελλαδα τα λαθη των διαιτητων, βαφτιζονται αυτοματως <<μη ανθρωπινα>> αλλα με δολο, ουτως η αλλως...τι προτεινεις ωστε οι διαιτητες να χαιρουν εκτιμησεως απο τους ελληνες φιλαθλους?

TROOPER
03/12/2006, 22:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ρε παπαρα ποιο δωρακι? ο τσιριλο ειναι τραυματιας και δεν επαιξε χθες (αν και ακυρωθηκε η ποινη του) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε μαλακα εσυ μη μιλας αν δεν αποφασισεις αν σε λενε γιωργο η ευη!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

TROOPER
03/12/2006, 22:44
ΦΙΛΕ ΜΟΥ.......

Μετά άπό 10-15 χρόνια άν είσαι καλά θά δείς πόσο διαφορετικά θά σκέφτεσαι,πόσο πιό
μετριοπαθής θά είσαι ,πόσο πιό άνεκτικός καί μαλακός μέ τούς συνανθρώπους σου....!!!
Στήν ήλικία σου ...ΔΕ ΣΗΚΩΝΑ ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΜΟΥ...!!!!!
Ή ώριμότητα όμως σέ κάνει νά λειτουργείς άλλιώς.....
Είμαι όντως ένας στριμμένος γεροξεκούτης....
Σέ μερικά πράγματα ή πραγματικότητα μέ τήν έλαφρότητα είναι τόσο κοντά πού δέν μπορείς νά τό ξεχωρίσεις....
Βλέπεις ό έγωισμός τής νιότης,τό έγώ τών 27 χρόνων είναι αύτό πού σέ σπρώχνει νά μήν
ξεχωρίζεις....τό ΑΝ καί ΠΟΤΕ ....είρωνεύομαι,ίσως καί τό άψυχο κομπιούτερ...!!!!
Τώρα τό τί έπρεπε νά γίνει μέ τόν Τσιρίλο ή τό Γεωργάτο ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ...
Άν δέ διασκέδαζα καί ένοχλούμουν ,νάσαι σίγουρος ότι δέ θά έμπαινα στόν κόπο νά γράφω..
Περνάω καλά λοιπόν καί μέ τά μπινελίκια καί μέ τίς χαζομάρες.....!!!!!!
TΩΡΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΕΝΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΤΙΣΤΙΚΟΥ FORUM ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ??......ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΕΤΥΧΕΣ.....!!!!!!!
Ή ούσία είναι ότι έσύ πάς γιά Ναύπλιο καί γώ γιά δουλειά....σέ ζηλεύω,νά περνάς καλά....!!!!!!!!!!!!!!!!

ΥΓ. Τή συγνώμη ....ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ......νά τή δίνεις πρίν στή ζητήσουν.....ΟΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ...!!!!!!

σε αυτο το ποστακι δεν εχω τι να σου απαντησω.κατα πασα πιθανοτητα εχεις δικιο σε αυτα που αναφερεις και συμφωνω!!!

η αληθεια ειναι οτι εγω περασα πολυ ωραια στο ναυπλιο και λυπαμαι που δεν ειχες και εσυ την ευκαιρια να κανεις κατι παρομοιο...:sick:

υγ.τη συγγνωμη μου δε τη σπαταλαω αν δεν κρινω οτι χρειαζεται!!!:winka:

idi
04/12/2006, 00:32

η συλλογιστικη σου ειναι λαθος απο της γενεση της γιατι η αποφαση μη περετερο τιμωρίας δεν εχει σχεση με το συγκεκριμένο παιχνιδι αλλα με τη ποινη που θα επρεπε να επιβάλει ο αθλητικος δικαστησ για αντιαθλητική συμπεριφορά (2,4 μπορει και 6 αγωνιστικε) και οχι για το καθεαυτό παιχνιδι που εγινε η φαση . αυτο κριθικε και δε μπορουσε να ξαναγινει

δηλ θα επρεπε ο δικαστην να επιβαλει ποινη "τιμωριας" για μια πραξη ...που δεν εγινε! κομπρεντε?

blueblack
04/12/2006, 02:41

ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ Ο GEORGE.............

Προβλέπει ό ΚΑΠ τήν χρησιμοποίηση ...ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ......σέ πειθαρχικά παραπτώματα
καί όφθαλμοφανή λάθη τού διαιτητή καί τών βοηθών γιά τήν άξιολόγηση τους...!!!!

Τώρα τό ζητούμενο πού είπες είναι έκεί.....τό νά χρησιμοποιηθεί ..ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ
ΑΓΩΝΑ,
γιά νά βλέπεις τό offside,ή τή μπάλλα άν πέρασε ή δέν πέρασε τή γραμμή ή άν ό Τσιρίλο
χτύπησε ή δέν χτύπησε καί όχι νά βασίζεσαι στό βοηθό άπό τά 40 μέτρα έχοντας γυρισμένη
τήν πλάτη ....!!!!!
Έδώ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ.....άν ήταν κάθε φορά πού βρίζονται δύο παίκτες νά άποβάλλεται
ό ένας............τότε σέ κάθε άγώνα θά τελείωναν οί μισοί....!!!!!!!
Δέν χρειάζεται νά μετρήσει τό γκόλ έτεροχρονισμένα.......
Άν βάλεις γραμματεία τό πρόβλημα λύθηκε στό λεπτό.........
NBA.........βλέπεις,άμερικάνικο ποδόσφαιρο βλέπεις,μπέιζμπωλ βλέπεις...???
Όλες οί άμφισβητούμενες φάσεις λύνονται σέ 30 δεύτερα...!!!!!!
Άλλού είναι τό πρόβλημα........ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ....!!!!!!!!
Γιατί γιά νά προστατεύσει τό προιόν του ό Χ λεφτάς,πού έχει έπενδύσει έντός παρενθέσεως,
θέλει νά άποκλείσει καί τό ρίσκο.........
ΕΚΕΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ......
γιατί τό ποδόσφαιρο άπό τή φύση του έμπεριέχει.......ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ.....!!!!!!!!
Δέν είναι μπάσκετ πού κερδίζει σχεδόν πάντα ό καλύτερος....!!!!!!!!
Δέν μπορούν οί μάγκες πού τά χώνουν σέ όλη τήν Εύρώπη νά δούν τήν έπένδυση τους
νά άποκλείεται άπό μιά κωλοπετινίτσα έπειδή δέν έμπαινε ή μπάλλα μέσα......!!!!!!!!!!
Θά ήταν πολύ εύκολο, παράδειγμα τήν περασμένη Κυριακή έκεί κάπου στό 93ο λεπτό,
νά έλεγε ό τέταρτος έκεί πού τό διέκοψε γιά τραυματισμό στό ΠΑΟ-Καλαμαριά ,
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΔΩ....??? ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ....!!!!!!!!!!!
Πολύ άπλό καί μέχρι νά σηκωθούν αύτοί ή άπόφαση βγαλμένη....!!!!!!!!
ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.....!!!!!!!!!
Διότι άλλο νά τό ξαναβλέπουν δύο μαζί.....!!!!!!
Τί νά πεί ό πρώτος .....δέν τό είδα καλά...?????
Πόσα πρωταθλήματα έπρεπε νά γυρίσει πίσω ό θρύλος....άπό τά 10...????
Τί νά πεί παράδειγμα ό Ζωγράφος......δέν τόν είδα τό Γεωργάτο στού Χαριλάου 2 φορές..???
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΥ ΛΑΟΦΙΛΕΣ......
ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.....!!!!!!!!!!!
Γιαυτό πρέπει νά έλέγχεται.....
ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ.....!!!!!!!!!!

ΥΓ. Άλήθεια τί έπαθε τό μαύρο τό θεριό σήμερα καί κλωτσούσε πινακίδες στό 94ο .....
ΑΚΡΙΒΩΣ......????????
Γιατί φωνάζανε όλοι μαζί στό τέλος..?? 4 λεπτά δέ φτάνανε...???
Μέχρι καί τό Βέλιτς είδα νά χτυπιέται...στήν ΑΕΚ ούτε τή φωνούλα του δέν ξέραμε
Είδες ό πορτιέρο ,μπήκε στό πνεύμα τής Σούπερ πίπας...!!!!
Σού λέει άφού δέ μέ βγάζουν όταν σκοτώνω γιατί νά μή τά σπάσω....???
Θυμάσαι άπό πότε έχει νά σφυριχτεί πέναλτυ σέ βάρος τού ΠΑΟ...???
Έκεί τώρα μέ τήν πινακίδα άφού είδες προπηλακισμό τού Τσιρίλο,ήταν ή δέν ήταν ...
ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΙΑ ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ....????.......ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ....!!!!!!!!
Μέ τούς άλλους δέν άσχολούμαι αύτή τή βδομάδα....
ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΙΛΙΚΑ......
Μόλις .......ΠΑΙΞΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΩ.....!!!!!!!!....
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ......!!!!!!!!!

:wave2: :wave2:

idi
04/12/2006, 10:34
BTW ειδε κανεις το μπουνιδι που εσκασε ο φιλος μου ο γυφτακος ο καστιγιο σε παιχτη της κερκυρας????

και φυσικα το εχει κανει αλλες 5-6 φορες οσο παιζει στο γαυρο ....και δε τιμωριθηκε ποτε....

αλλα τι λεω... ο Τσιριλο ειναι ο βρωμικος παιχτης ΣΤΗ ΠΥΡΑ!!!!!!!!! :hypnotize

JohnSpy
04/12/2006, 12:04
ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΩΣΤΑ Ο ΚΑΣΤΙΓΙΟ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΕΣ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΟΜΩΣ.
ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΙΑΛΙΑ....... ΣΧΕΤΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΩΦΟΡΗΣΗ ΕΙΣΑΙ.

-3,-5 ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΞΙΑ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ!!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΟΧΟΧΟΧΙΧΙΧΙ

ΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΟΥΠΟΣΥΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzzzzzz750!

zzr2005
04/12/2006, 12:10
ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ Ο GEORGE.............

ΥΓ. Άλήθεια τί έπαθε τό μαύρο τό θεριό σήμερα καί κλωτσούσε πινακίδες στό 94ο .....
ΑΚΡΙΒΩΣ......????????
Γιατί φωνάζανε όλοι μαζί στό τέλος..?? 4 λεπτά δέ φτάνανε...???
Μέχρι καί τό Βέλιτς είδα νά χτυπιέται...στήν ΑΕΚ ούτε τή φωνούλα του δέν ξέραμε
Είδες ό πορτιέρο ,μπήκε στό πνεύμα τής Σούπερ πίπας...!!!!
Σού λέει άφού δέ μέ βγάζουν όταν σκοτώνω γιατί νά μή τά σπάσω....???
Θυμάσαι άπό πότε έχει νά σφυριχτεί πέναλτυ σέ βάρος τού ΠΑΟ...???
Έκεί τώρα μέ τήν πινακίδα άφού είδες προπηλακισμό τού Τσιρίλο,ήταν ή δέν ήταν ...
ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΙΑ ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ....????.......ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ....!!!!!!!!
Μέ τούς άλλους δέν άσχολούμαι αύτή τή βδομάδα....
ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΙΛΙΚΑ......
Μόλις .......ΠΑΙΞΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΩ.....!!!!!!!!....
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ......!!!!!!!!!

1ον! πέναλντι σε βάρος του ΠΑΟ έχει να σφυριχτεί από χτες.....και ήταν και πέτσινο....πήγε ο Κόκε και έπεσε στο πόδι του Βύντρα πάνω στη γραμμή του άουτ καθώς έβλεπε ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα...

2ον: Ο Εμπέντε κλωτσάει μια πινακίδα και ο Τσιρίλο πάει να κλωτσήσει ένα ποδοσφαιριστή...
είναι της ίδιας βαρύτητας η πράξη????
σου υπενθυμίζω ότι ακόμα κ η απόπειρα λακτίσματος ποδοσφαιριστή τιμωρείται με κόκκινη/...,
κόκκινη για λάκτισμα πινακίδας δεν νομίζω να αναφέρεται πουθενα.....

3ον όσο για το γιατί διαμαρτύρονται η εξήγηση μου είναι η εξής...ο Παναθηναικό είχε δώσει μεγάλυ βαρύτητα σε αυτόν το παιχνίδι...το θεωρούσε καθοριστικό για την έκβαση του πρωταθλήματος...αυτό ήταν στην ψυχολογία των παιχτών..

το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να παίξουν καλή μπάλα ούτε να πάρουν αποτέλεσμα πιστεύω ότι τους εκνεύρισε αφάνταστα....εκνευρίστηκαν πιστεύω πρώτα με τους ευατούς τους ...απλά επειδή δεν γινόταν να βαράει ο ένας τον άλλο έπρεπε να ξεσπάσουν κάπου.....και φυσικά την πλήρωσε ο διαιτητής...

Υ.Γ. κατά την άποψή μου ο Τεροβίτσας δεν ήταν καλός...λάθος η απόφαση του για το πέναλντι ....αν δίνει τέτοια πέναλντι θα ξεκινήσουν όλοι οι επιθετικοί να πετάνε τη μπάλα μπροστά κ να πέφτουν πάνω στους αμυντικούς...
πολλά σφυρίγματα ...συνεχής διακοπή του παιχνιδιού...ενώ άφησε σε μερικές φάσεις επικίνδυνα μαρκαρίσματα...(χαρακτηριστικό το τάκλιν με τα δύο πόδια πρωτεταμένα του Ντεμπλεγκλέρα πάνω στο Βίκτορ όπου πέρνει την μπάλα φυσικά αλλά πάλι καλά που δεν του κάνει σοβαρή ζημιά...ορισμός του φάουλ κ της κίτρινης....)
τον συγκεκριμένο τον είδα ζωντανά στο ΠΑΟ-ΙΩΝΙΚΟΣ...ο άνθρωπος ήταν για γέλια...δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του με τη μπάκα που έχει...ήταν μονίμως γύρω από το ημικύκλιο του κέντρου...50 μέτρα μακριά από τις φάσεις..:lol: :lol:

zzr2005
04/12/2006, 12:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από JohnSpy
ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΩΣΤΑ Ο ΚΑΣΤΙΓΙΟ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΕΣ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΟΜΩΣ.

-3,-5 ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΞΙΑ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ!!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΟΧΟΧΟΧΙΧΙΧΙ

ΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΟΥΠΟΣΥΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzzzzzz750!

οι κλωτσιές είναι πανω στη φάση προσπαθώντας να του πάρουν τη μπάλα...άντε φάουλ κ κίτρινη,....
οι αγκωνιές είναι κόκκινη....για αντίτοιχη φάση είχε αποβληθεί ο Κώτσιος όταν ο Οκκάς έκανε το θέατρο....τότε την εν λόγω απόφαση την είχατε κάνει παντιέρα.....δύο μέτρα και δύο σταθμά???

βέβαια πιστεύω ότι ο διαιτητής δεν το είδε γιατί ακόμα κ από την τηλεόραση εγώ δεν το πρόσεξα στην κανονική ροή παρά μόνο στο replay....

DUKASII
04/12/2006, 12:19
1ον! πέναλντι σε βάρος του ΠΑΟ έχει να σφυριχτεί από χτες.....και ήταν και πέτσινο....πήγε ο Κόκε και έπεσε στο πόδι του Βύντρα πάνω στη γραμμή του άουτ καθώς έβλεπε ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα...

2ον: Ο Εμπέντε κλωτσάει μια πινακίδα και ο Τσιρίλο πάει να κλωτσήσει ένα ποδοσφαιριστή...
είναι της ίδιας βαρύτητας η πράξη????
σου υπενθυμίζω ότι ακόμα κ η απόπειρα λακτίσματος ποδοσφαιριστή τιμωρείται με κόκκινη/...,
κόκκινη για λάκτισμα πινακίδας δεν νομίζω να αναφέρεται πουθενα.....

3ον όσο για το γιατί διαμαρτύρονται η εξήγηση μου είναι η εξής...ο Παναθηναικό είχε δώσει μεγάλυ βαρύτητα σε αυτόν το παιχνίδι...το θεωρούσε καθοριστικό για την έκβαση του πρωταθλήματος...αυτό ήταν στην ψυχολογία των παιχτών..

το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να παίξουν καλή μπάλα ούτε να πάρουν αποτέλεσμα πιστεύω ότι τους εκνεύρισε αφάνταστα....εκνευρίστηκαν πιστεύω πρώτα με τους ευατούς τους ...απλά επειδή δεν γινόταν να βαράει ο ένας τον άλλο έπρεπε να ξεσπάσουν κάπου.....και φυσικά την πλήρωσε ο διαιτητής...

Υ.Γ. κατά την άποψή μου ο Τεροβότασας δεν ήταν καλός...λάθος η απόφαση του για το πέναλντι ....αν δίνει τέτοια πέναλντι θα ξεκινήσουν όλοι οι επιθετικοί να πετάνε τη μπάλα μπροστά κ να πέφτουν πάνω στους αμυντικούς...
πολλά σφυρίγματα ...συνεχής διακοπή του παιχνιδιού...ενώ άφησε σε μερικές φάσεις επικίνδυνα μαρκαρίσματα...(χαρακτηριστικό το τάκλιν με τα δύο πόδια πρωτεταμένα του Ντεμπλεγκλέρα πάνω στο Βίκτορ όπου πέρνει την μπάλα φυσικά αλλά πάλι καλά που δεν του κάνει σοβαρή ζημιά...ορισμός του φάουλ κ της κίτρινης....) Aπαντήσεις στα διαφορα σου.
1/εχεις παρει τετοια πετσινα απειρα...αστο καλύτερα.αν ο Βυντρα δεν ήθελε να κανει πεναλτι ας μη κουναγε το δεξι του ποδαράκι.ο αλλος θα επεφτε πανω του σιγουρα αφου εκανε κινηση να περασει..και ο Βυντρα δε βρήκε μπαλα ποτε.
2/
χεστον Εμπέντε.ας κλωτσαει οσες πινακιδες θέλει.τη προσπαθεια να κλωτσησει ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ο ΣΕΡΙΤΣ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ(ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΔΕ ΛΕΕΩ) ΤΑΚΛΙΝ οσο ήταν ξαπλωμένοι κατω και οι 2?δεν την είδες?ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΑΥΤΗ???ΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Ο ΤΣΙΡΙΛΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ??ΔΕ ΤΟ ΕΙΔΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ??ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕ Η ΠΑΕ ΑΕΚ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Ο ΤΣΙΡΙΛΟ?θα μας τρελάνεις?

zzr2005
04/12/2006, 12:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Aπαντήσεις στα διαφορα σου.
1/εχεις παρει τετοια πετσινα απειρα...αστο καλύτερα.αν ο Βυντρα δεν ήθελε να κανει πεναλτι ας μη κουναγε το δεξι του ποδαράκι.ο αλλος θα επεφτε πανω του σιγουρα αφου εκανε κινηση να περασει..και ο Βυντρα δε βρήκε μπαλα ποτε.
2/
χεστον Εμπέντε.ας κλωτσαει οσες πινακιδες θέλει.τη προσπαθεια να κλωτσησει ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ο ΣΕΡΙΤΣ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ(ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΔΕ ΛΕΕΩ) ΤΑΚΛΙΝ οσο ήταν ξαπλωμένοι κατω και οι 2?δεν την είδες?ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΑΥΤΗ???ΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Ο ΤΣΙΡΙΛΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ??ΔΕ ΤΟ ΕΙΔΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ??ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕ Η ΠΑΕ ΑΕΚ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Ο ΤΣΙΡΙΛΟ?θα μας τρελάνεις?

1. με αυτή τη λογική απαγορεύεται να κουνάνε τα πόδια τους οι αμυντικοί εντός περιοχής για να μην προσγιωθούν πάνω τους ιπτάμενοι επιθετικοί....
πόσα τέτοια πέναλτνι εχω πάρει τα ξέρω....ελπίζω να ξέρεις και εσύ τα δικά σου....

2. ο Σέριτς δεν έκανε απλώς απόπειρα .....τον κλώτησε στο χέρι ...ήταν κόκκινη...εσύ μπορεί να μπήκες στο μυαλό του Σέριτς κ να κατάλαβες ότι ήθελε να τον κλωτσήσει στο πρόσωπο
για να σχολιάσω δηλαδή τη φάση του Τσιρίλο πρέπει να σχολιάσω όλες τις φάσεις όλων των αγώνων για να αποδείξω σε κάτι κολλημένα μυαλά ότι δεν είμαι μονόπλευρος???

DUKASII
04/12/2006, 12:34
1. με αυτή τη λογική απαγορεύεται να κουνάνε τα πόδια τους οι αμυντικοί εντός περιοχής για να μην προσγιωθούν πάνω τους ιπτάμενοι επιθετικοί....
πόσα τέτοια πέναλτνι εχω πάρει τα ξέρω....ελπίζω να ξέρεις και εσύ τα δικά σου....

2. ο Σέριτς δεν έκανε απλώς απόπειρα .....τον κλώτησε στο χέρι ...ήταν κόκκινη...εσύ μπορεί να μπήκες στο μυαλό του Σέριτς κ να κατάλαβες ότι ήθελε να τον κλωτσήσει στο πρόσωπο
για να σχολιάσω δηλαδή τη φάση του Τσιρίλο πρέπει να σχολιάσω όλες τις φάσεις όλων των αγώνων για να αποδείξω σε κάτι κολλημένα μυαλά ότι δεν είμαι μονόπλευρος??? 1/εχω πάρει και εγώ τετοια πεναλτι..και δε τα χω παρει κιολας...
αν αυτο το πεναλτι στο δινανε εσένα θα λεγες οτι δεν ήταν η οτί ειναι 50-50 η οτιδήποτε αλλο?
2/
ο Σεριτς λοιπόν επρεπε να εχει αποβληθεί με κοκκινη κάρτα να μείνεις με 10 και εσυ...μας είπες για ένα πεναλτι που δωσαν στον Αρη που μπορεί και να μην ήταν.

μαλιστα...και εγω εχω κολλημένο μυαλο.
και για να σχολιάσεις τη φάση του Τσιρίλο που ειναι βρόμικος οπως λες παιχτης..πρεπει να σχολιάσεις οτι είδαμε και εμεις στη τβ.
οχι οτι φανταστηκες..οτι ο βρομιάρης ο Ιταλός πηγε να κλωτσήσει τον Καμερουνεζο θεατρίνο...

idi
04/12/2006, 12:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από JohnSpy

:hypnotize :uplate: :eyepop: :dizzy:

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΔΕ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ... ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΤΟΥς ΓΑΥΡΟΥΣ

ΜΙΛΑΜΕ ΣΑΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΑ "ΜΥΑΛΑ" ΜΕ ΣΚΑΤΟ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ, ΦΩΣ ΚΤΛ) ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ....

zzr2005
04/12/2006, 14:18
1/εχω πάρει και εγώ τετοια πεναλτι..και δε τα χω παρει κιολας...
αν αυτο το πεναλτι στο δινανε εσένα θα λεγες οτι δεν ήταν η οτί ειναι 50-50 η οτιδήποτε αλλο?
2/
ο Σεριτς λοιπόν επρεπε να εχει αποβληθεί με κοκκινη κάρτα να μείνεις με 10 και εσυ...μας είπες για ένα πεναλτι που δωσαν στον Αρη που μπορεί και να μην ήταν.

μαλιστα...και εγω εχω κολλημένο μυαλο.
και για να σχολιάσεις τη φάση του Τσιρίλο που ειναι βρόμικος οπως λες παιχτης..πρεπει να σχολιάσεις οτι είδαμε και εμεις στη τβ.
οχι οτι φανταστηκες..οτι ο βρομιάρης ο Ιταλός πηγε να κλωτσήσει τον Καμερουνεζο θεατρίνο...

είδες πουθενά να λέω ότι με αδίκησε η διαιτησία???άλλη το έχουν αυτό το σύνδρομο των κατατρεγμένων...
είπα ότι ήταν κακός διαιτητής κ έφερα μερικά παραδείγματα....αντίστοιχο με αυτό το πέναλντι ήταν το πέναλντι που πήρε ο Παπαδόπουλος πέρσι στο Καραισκάκη....εκεί όλοι πέσανε να φάνε τον Βασσάρα...φυσικά δεν ήταν πέναλντι ουτε εκείνο...αλλά σίγουρα ένας διαιτητής μπορούσε πιο εύκολα να ξεγελαστεί εκεί παρά στο χθεσινό όπου ο παίχτης είναι πάνω στη γραμμή και δεν έχει τίποτα να κάνει...εκτός αν περάσει μέσα από το σώμα του παίχτη....

DUKASII
04/12/2006, 14:31
είδες πουθενά να λέω ότι με αδίκησε η διαιτησία???άλλη το έχουν αυτό το σύνδρομο των κατατρεγμένων...
είπα ότι ήταν κακός διαιτητής κ έφερα μερικά παραδείγματα....αντίστοιχο με αυτό το πέναλντι ήταν το πέναλντι που πήρε ο Παπαδόπουλος πέρσι στο Καραισκάκη....εκεί όλοι πέσανε να φάνε τον Βασσάρα...φυσικά δεν ήταν πέναλντι ουτε εκείνο...αλλά σίγουρα ένας διαιτητής μπορούσε πιο εύκολα να ξεγελαστεί εκεί παρά στο χθεσινό όπου ο παίχτης είναι πάνω στη γραμμή και δεν έχει τίποτα να κάνει...εκτός αν περάσει μέσα από το σώμα του παίχτη.... Μάλιστα..
ειπες οτι ήταν κακος διατητης...και παραδείγματα είδα μονο υπερ σου...που οποιος θελει τα ερμηνευει και διαφορετικά.
το πεναλτι μπορει για αλλους να ειναι πεναλτι..
η καρτα στον Εμπέντε είναι κάρτα...
κτλ κτλ.

αναφορά στα υπερ σου σφυρίγματα δεν είδα...ΒΡΟΜΙΚΟ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΝ ΣΕΡΙΤΣ δεν είδα να το λες..οπως τοσο ευκολα είπες τον Τσιρίλο..οποτε ξεκόλα το μυαλουδάκι σου εσύ..ονειρεψου (οπως μου ειπες στην αρχη του ποστ) και λιγο διατητική ευνοια των αντιπαλων σου..και ολα μελι γάλα στη παναθα.
το συνδρομο των κατατρεγμενων το εχεις μάλλον εσυ που ετρεξες να μας πεις για κακο διατητη...με παραδείγματα σε βάρος της ομάδας σου.

zzr2005
04/12/2006, 14:45
Μάλιστα..
ειπες οτι ήταν κακος διατητης...και παραδείγματα είδα μονο υπερ σου...που οποιος θελει τα ερμηνευει και διαφορετικά.
το πεναλτι μπορει για αλλους να ειναι πεναλτι..
η καρτα στον Εμπέντε είναι κάρτα...
κτλ κτλ.

α
το πέναλντι προφανώς είναι για σένα πέναλντι που τέτοια πέρνεις 2-3 καθε αγωνιστική....

όσο για την κάρτα λες αυτή στο 95???καλά είσαι απίστευτος...:lol:

DUKASII
04/12/2006, 14:55
το πέναλντι προφανώς είναι για σένα πέναλντι που τέτοια πέρνεις 2-3 καθε αγωνιστική....

όσο για την κάρτα λες αυτή στο 95???καλά είσαι απίστευτος...:lol: όσο έπαιρνες εσύ κάθε αγωνιστική και νίκησες με αυτά...

ήταν όλα μέλι γαλα..και όλα φυσικά πεναλτι..ΠΕΝΑΛΤΑΡΕς ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΙ...:lol:

ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΤΗ ΞΑΝΘΗ...
τώρα που πήρε η Αεκ..εχεις πλαντάξει στο κλάμα...

και η ομάδα σου δε μπορεί να περάσει το κέντρο με τον Άρη...

και για τη κάρτα το ανεφερα γιατι εσύ αναφέρθηκες σε αυτη...αντιθέτως ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΟΥ ΒΡΟΜΙΚΟΥ ΣΕΡΙΤΣ...οπου και θα εμενες με 10...

zzr2005
04/12/2006, 14:57
όσο έπαιρνες εσύ κάθε αγωνιστική και νίκησες με αυτά...

ήταν όλα μέλι γαλα..και όλα φυσικά πεναλτι..ΠΕΝΑΛΤΑΡΕς ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΙ...:lol:

ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΤΗ ΞΑΝΘΗ...
τώρα που πήρε η Αεκ..εχεις πλαντάξει στο κλάμα...

και η ομάδα σου δε μπορεί να περάσει το κέντρο με τον Άρη...

και για τη κάρτα το ανεφερα γιατι εσύ αναφέρθηκες σε αυτη...αντιθέτως ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΟΥ ΒΡΟΜΙΚΟΥ ΣΕΡΙΤΣ...οπου και θα εμενες με 10...

μιλάς για ένα καθαρό πέναλντι (απο άποψη ανατροπής) που είναι οριακά πάνω στη γραμμή....
ποιο άλλο έχω πάρει???
εσύ πόσα έχεις πάρει??? 25 ή 26 ??:lol:
τέλος απο εμένα ....βαριέμαι να μιλάω για το ποιον ευννοεί περισσότερο η διαιτησία....τα μεγέθη δεν είναι μετρήσιμα...:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

DUKASII
04/12/2006, 15:06
μιλάς για ένα καθαρό πέναλντι (απο άποψη ανατροπής) που είναι οριακά πάνω στη γραμμή....ποιο άλλο έχω πάρει???ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΜΟΥΦΑ ΤΕΛΕΙΩΣ.. εσύ πόσα έχεις πάρει??? 25 ή 26 ??:lol:
τέλος απο εμένα ....βαριέμαι να μιλάω για το ποιον ευννοεί περισσότερο η διαιτησία....τα μεγέθη δεν είναι μετρήσιμα...:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: ωραια εγω εχω πάρει 5 πεναλτι...απο τα οποια θελώ να μου πεις ποια ΔΕΝ ηταν για να καταλάβω για τι πράγμα τσακωνόμαστε.

επισης πες σε παρακαλω αν με παει η διατησία γιατι με αφησε με 9 παιχτες στο ματς που ευνοήθηκα....και ΠΩΣ ΜΕ ΑΦΗΣΕ έτσι...
που αν ειχε αποβληθει παιχτης του Ολυμπιακου ετσι οπως ο Τσιρίλο θα χαν κλείσει το λιμάνι..
η αν ήταν δικός σας..θα βγαζατε παλι DVD.

zzr2005
04/12/2006, 17:15
ωραια εγω εχω πάρει 5 πεναλτι...απο τα οποια θελώ να μου πεις ποια ΔΕΝ ηταν για να καταλάβω για τι πράγμα τσακωνόμαστε.

επισης πες σε παρακαλω αν με παει η διατησία γιατι με αφησε με 9 παιχτες στο ματς που ευνοήθηκα....και ΠΩΣ ΜΕ ΑΦΗΣΕ έτσι...
που αν ειχε αποβληθει παιχτης του Ολυμπιακου ετσι οπως ο Τσιρίλο θα χαν κλείσει το λιμάνι..
η αν ήταν δικός σας..θα βγαζατε παλι DVD.

δεν νομίζω ότι τσακωνόμαστε..απλά διαφωνούμε...και θα σου πω που διαφωνώ με μερικούς αεκτζήδες,,,
στο ό,τι νομίζουν πως ο Ντέμης είναι έξω από το παιχνίδι της διαιτησίας και αποτελεί το μόνο παράγοντα που επιθυμεί τη εξυγείανση του ποδοσφαίρου...
κατά την άποψή μου οι τρεις μεγάλοι έχου στήσει μια παράγκα που λεγεται Σούπερ Λίγκα και άλλοι θα ευνοηθούν περισσότερο και άλλο λιγότερο....δεν είναι δυνατόν να ευνοηθούν όλοι το ίδιο...στο τέλος τα σπόρια θα πάνε στον κυρίαρχο στο παρασκήνιο Ολυμπιακό....οι άλλοι τρέχουν από πίσω, διαπραγματεύονται, φωνάζουν κάποιες φορές για να πάρουν όσα σγυρίγματα μπορούν...όχι για να στήσουν κάτι καλύτερο....την ευκαιρία να΄στήσουν κάτι καλύτερο την χάσανε όταν συμφώνησαν να χτίσουν από την αρχή την σούπερ λίγκα αλλά με τους όρους του Κόκκαλη...και για κερασάκι να βάλουν κ τον Πετράν πρόεδρο...
τώρα αν στο τέλος ευνοηθείς λιγότερο δεν νομίζω ότι έχεις δικαίωμα να φωνάζεις σαν ομαδα όταν έχεις συναινέσει στο έγκλημα που ήταν προμελητημένο......
Υ.Γ. σαν φίλαθλος βέβαια μπορείς να φωνάζεις όσο θες και σύμφωνα με την αντίληψή σου...αλλά αυτό δεν αλλαζει και πολλά πράγματα...

EVI
04/12/2006, 19:15
:hypnotize :uplate: :eyepop: :dizzy:

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΔΕ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ... ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΤΟΥς ΓΑΥΡΟΥΣ

ΜΙΛΑΜΕ ΣΑΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΑ "ΜΥΑΛΑ" ΜΕ ΣΚΑΤΟ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ, ΦΩΣ ΚΤΛ) ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ....

:a2: :a2: :a9: :a9: :a17: :a22: :a08: :a019:

arxaios
04/12/2006, 20:33
EVI & idi ;;;;;;;
Σπίτι όλοι καλά ;;;;;;;;;;; :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
ή
:a26: :a26: :a26:

EVI
04/12/2006, 20:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
EVI & idi ;;;;;;;
Σπίτι όλοι καλά ;;;;;;;;;;; :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
ή
:a26: :a26: :a26:

Ti να κανω μωρε?

στο πρωταθλημα ειναι δευτερος

στις βολτες βλεπει την εξατμιση μου παντα

εεεεε κανω και εγω μια υποχωρηση και τον αφηνω να λεει οτι θελει

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

εξαλου ειναι πολυ λογικο ενα ζευγαρι να τσακωνετε για τον γαυρο και το αεκακι η για τα μηχανακια

μα καλα

ετσι δεν κανετε ολοι?

:look:

TROOPER
05/12/2006, 09:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

εξαλου ειναι πολυ λογικο ενα ζευγαρι να τσακωνετε για τον γαυρο και το αεκακι η για τα μηχανακια

:eyepop:

:a31: που σπαει κοκκαλα!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol:

idi
05/12/2006, 09:42
δεν νομίζω ότι τσακωνόμαστε..απλά διαφωνούμε...και θα σου πω που διαφωνώ με μερικούς αεκτζήδες,,,
στο ό,τι νομίζουν πως ο Ντέμης είναι έξω από το παιχνίδι της διαιτησίας και αποτελεί το μόνο παράγοντα που επιθυμεί τη εξυγείανση του ποδοσφαίρου...
κατά την άποψή μου οι τρεις μεγάλοι έχου στήσει μια παράγκα που λεγεται Σούπερ Λίγκα και άλλοι θα ευνοηθούν περισσότερο και άλλο λιγότερο....δεν είναι δυνατόν να ευνοηθούν όλοι το ίδιο...στο τέλος τα σπόρια θα πάνε στον κυρίαρχο στο παρασκήνιο Ολυμπιακό....οι άλλοι τρέχουν από πίσω, διαπραγματεύονται, φωνάζουν κάποιες φορές για να πάρουν όσα σγυρίγματα μπορούν...όχι για να στήσουν κάτι καλύτερο....την ευκαιρία να΄στήσουν κάτι καλύτερο την χάσανε όταν συμφώνησαν να χτίσουν από την αρχή την σούπερ λίγκα αλλά με τους όρους του Κόκκαλη...και για κερασάκι να βάλουν κ τον Πετράν πρόεδρο...
τώρα αν στο τέλος ευνοηθείς λιγότερο δεν νομίζω ότι έχεις δικαίωμα να φωνάζεις σαν ομαδα όταν έχεις συναινέσει στο έγκλημα που ήταν προμελητημένο......
Υ.Γ. σαν φίλαθλος βέβαια μπορείς να φωνάζεις όσο θες και σύμφωνα με την αντίληψή σου...αλλά αυτό δεν αλλαζει και πολλά πράγματα...

οι “πολέμιοι“ του Ντεμη τον κατηγορούν για το αντιθετο ακριβώς! οτι δηλ δεν εχει ασχοληθεί με τη διαιτησία και δεν εχει ανθωπους να ασχοληθουν με το παρασκήνιο να μην αδικείται η ΑΕΚ...

το τσουβαλιασμα που κανεις και εσυ ("ολοι οι μεγαλοι ευνοούνται" κτλ παραμυθια των εφημεριδων και των ΑΡΔ) δεν εχει καμια βαση

αυτο που ξερω ειναι οτι η ΑΕΚ φετος με κοντρα διαιτησία κερδισε το Αιγαλαιο ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ (ημουν μεσα οταν εκανε οργια ο διατητης και δε το ξεχναω...) οπως και απο σφαγη εχασε το ντερμπυ απο το γαυρο... που αν κερδιζε θα ηταν μπροστα 3 θαθμους και απο τους δυο απαταιωνιους....

τωρα εσυ μπορεις να μιλήσεις για τα πεναλτυ στις καθαρες νικες με Κερκυρα και με Λαρισα (4-1, 5-0) η στο οργιο διατησιας στο παιχνίδι με το ΑΙγαλαιο που παιζαμε απο το 30 με 10 παιχτες γιατι .... μη τα ξαναλεμε.... για να αποδείξεις οτι η ΑΕΚ ευνοείται?

Οχι δεν ευνοείται... απλα σας πονάει παραδεξου το!

71194

zzr2005
05/12/2006, 12:21
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ...

επίσης μπορώ να σου πω ότι την παρουσία σας στο CL την οφείλεται στο ακυρωθέν γκολ του Γκέκα...

και εμείς αδικούμαστε...μας ακύρωσαν πεντακάθαρο γκολ με τον ΟΦΗ...μας έχει σφάξει η διαιτησία...:D

DUKASII
05/12/2006, 12:24
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ...

επίσης μπορώ να σου πω ότι την παρουσία σας στο CL την οφείλεται στο ακυρωθέν γκολ του Γκέκα...

και εμείς αδικούμαστε...μας ακύρωσαν πεντακάθαρο γκολ με τον ΟΦΗ...μας έχει σφάξει η διαιτησία...:D ρε τι λες ??ναι ε?μπας οφειλεται και στο ακυρωθεν γκολ του σεζαρ στη τουμπα?????????
μπας τη προηγουμενη χρονια πεξατε τσαμπιονσ λιγκ γιατι σας το κανε δωρο ο βασάρας??ξερεις..το πεναλτι που δεν εδωσε στο μπουρμπο..μΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ??ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ.

ασε ναι..εισαι αδικημένος απο τη διατησία λεμε..

zzr2005
05/12/2006, 14:35
ρε τι λες ??ναι ε?μπας οφειλεται και στο ακυρωθεν γκολ του σεζαρ στη τουμπα?????????
μπας τη προηγουμενη χρονια πεξατε τσαμπιονσ λιγκ γιατι σας το κανε δωρο ο βασάρας??ξερεις..το πεναλτι που δεν εδωσε στο μπουρμπο..μΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ??ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ.

ασε ναι..εισαι αδικημένος απο τη διατησία λεμε..

βάλε το ακυρωθέν γκολ του Σεζαρ....
βάλε +3 στον Παναθηναικό για το γκολ του Γκέκα και -3 για τους βαθμούς που δεν θα είχατε...
κάνε την πρόσθεση...και με την ισοβαθμία υπέρ παναθηναικού και βγάλε ποιος θα πήγαινε C.L.

ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ????... ΚΑΛΑΜΜΑΡΙΑ.......:D

όσο για το πέναλντι του Μπύρμπου τέτοια πέναλντι δεν μας είχε δώσει 3 πέρσι στο ντέρμπι με το γαύρο στο ΟΑΚΑ....
θα είχαμε πάρει το πρωτάθλημα...:lol: :lol: :lol: :lol:

ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ???..........:wave2:
νομίζεις ότι μόνο οι μεγάλοι ευννούνται απο τη διαητησια???
το πέτσινο πεναλντι της Καλαμαριας κατά του Ατρομήτου σε αυτή την αγωνιστική ήταν τυχαίο???
οι αδικίες σε δύο συνεχείς αγώνες κατά του Άρη πριν παίξει ο ΠΑΟ στο Χαλιλάου ήταν τυχαίες??ή μήπως ήταν για να διαμορφωθεί κλίμα και να πάρει το πέτσινο πέναλντι ο Άρης??άσχετο αν δεν μπήκε..η διάθεση υπήρχε....

έτσι λειτουργεί το σύστημα....

DUKASII
05/12/2006, 15:00
βάλε το ακυρωθέν γκολ του Σεζαρ....
βάλε +3 στον Παναθηναικό για το γκολ του Γκέκα και -3 για τους βαθμούς που δεν θα είχατε...
κάνε την πρόσθεση...και με την ισοβαθμία υπέρ παναθηναικού και βγάλε ποιος θα πήγαινε C.L.

ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ????... ΚΑΛΑΜΜΑΡΙΑ.......:D

όσο για το πέναλντι του Μπύρμπου τέτοια πέναλντι δεν μας είχε δώσει 3 πέρσι στο ντέρμπι με το γαύρο στο ΟΑΚΑ....
θα είχαμε πάρει το πρωτάθλημα...:lol: :lol: :lol: :lol:

ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ???..........:wave2:
νομίζεις ότι μόνο οι μεγάλοι ευννούνται απο τη διαητησια???
το πέτσινο πεναλντι της Καλαμαριας κατά του Ατρομήτου σε αυτή την αγωνιστική ήταν τυχαίο???
οι αδικίες σε δύο συνεχείς αγώνες κατά του Άρη πριν παίξει ο ΠΑΟ στο Χαλιλάου ήταν τυχαίες??ή μήπως ήταν για να διαμορφωθεί κλίμα και να πάρει το πέτσινο πέναλντι ο Άρης??άσχετο αν δεν μπήκε..η διάθεση υπήρχε....

έτσι λειτουργεί το σύστημα.... μπας εννοείς οτι ο Αρης αδικήθηκε στο ματς με την Αεκ???πλάκα κανεις ετσι?
εσυ για πεναλτι σε βάρος εμου μη μιλας..εχεις παρει στη πεναλτι εξω απο τη περιοχη λεμε.
΄

οτι δεν οδηγεί πουθενα το ξέρω πολύ καλα.
αλλα να βγεις σαν οποδος του παο και να μου λες οτι με αδικούν..παει πολύ.
και λες και για τον οφη...παναθεμάσε και σένα....τοσα βλεπεις τοσα λες..

XTMPAM
05/12/2006, 15:13
ΞΕΨΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΚ!!ΕΔΩ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΞΕΨΑΡΩΣΕ Ο ΑΡΗΣ....

ΡΕ ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ ΛΕΜΕ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΦΕΤΟΣ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΥΕΦΑ!!!

ΑΠΛΑ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΠΡΩΤΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙ ΛΙΓΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!!!

ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ!!!!

DUKASII
05/12/2006, 15:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
ΞΕΨΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΚ!!ΕΔΩ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΞΕΨΑΡΩΣΕ Ο ΑΡΗΣ....

ΡΕ ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ ΛΕΜΕ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΦΕΤΟΣ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΥΕΦΑ!!!

ΑΠΛΑ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΠΡΩΤΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙ ΛΙΓΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!!!

ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ!!!!

:wave2: :wave2: KΑΛΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙς ΜΠΛΑΤΝΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΥ ΦΑΠΑ ΠΟΥ ΤΡΩς...

ΤΟΝ ΚΟΚΕ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙς?

zzr2005
05/12/2006, 15:41
μπας εννοείς οτι ο Αρης αδικήθηκε στο ματς με την Αεκ???πλάκα κανεις ετσι?
εσυ για πεναλτι σε βάρος εμου μη μιλας..εχεις παρει στη πεναλτι εξω απο τη περιοχη λεμε.
΄

οτι δεν οδηγεί πουθενα το ξέρω πολύ καλα.
αλλα να βγεις σαν οποδος του παο και να μου λες οτι με αδικούν..παει πολύ.
και λες και για τον οφη...παναθεμάσε και σένα....τοσα βλεπεις τοσα λες..

ο άρης αδικήθηκε σε ματς με Γαύρο και Εργοτέλη καπάκι....
δεν λέω ότι με αδικείται η ομάδα μου ....αλλά δεν αντέχω να λες ότι αδικήστε όταν πάνω κάτω όλοι τα ίδια σπόρια πέρνουμε....και το καρπούζι για 10 χρόνια το πέρνει ο γνωστός ακατονόμαστος...
.
όποιος ευννοείται από τη διαιτησία πέρνει κ το πρωτάθλημα...έτσι απλά είναι τα πραγματα....ξέρεις κανέναν να στείνει παράγκα για να βγει 2ος????

XTMPAM
05/12/2006, 15:42
KΑΛΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙς ΜΠΛΑΤΝΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΥ ΦΑΠΑ ΠΟΥ ΤΡΩς...

ΤΟΝ ΚΟΚΕ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙς?

ΓΙΑ ΞΑΝΑΠΕΣ ΡΕ ΟΝΟΥΑΤΣΙ ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ?ΜΠΛΑ ΤΙ?:rotflmao: :lol:

kalant
05/12/2006, 17:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΦΕΤΟΣ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΥΕΦΑ!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

παρτο αλλιως γιατι θα βρεις...

:beer:

arxaios
05/12/2006, 18:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

παρτο αλλιως γιατι θα βρεις...

:beer:
ΕΣΕΙΣ (ξέρεις ποιοί) σύμφωνα μα την ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ σας φέτος θα παίρνατε το CHAMPIONS LEAGUE :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μη μιλάτε, γιατί εσείς ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΒΡΕΙ ................ και μάλιστα ΜΕΤΩΠΙΚΑ :evil: :rotflmao: :evil: :rotflmao: :evil:

kalant
05/12/2006, 18:39
ΕΣΕΙΣ (ξέρεις ποιοί) σύμφωνα μα την ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ σας φέτος θα παίρνατε το CHAMPIONS LEAGUE :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μη μιλάτε, γιατί εσείς ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΒΡΕΙ ................ και μάλιστα ΜΕΤΩΠΙΚΑ :evil: :rotflmao: :evil: :rotflmao: :evil:

φιλε μου πιστεψε με δεν ειμαι μεσα σε αυτους που ελεγαν τετοια, εχω το μυαλο στο κεφαλι μου ακομα...

εγω εχω πει οτι δεν θελω να βγαινω στην ευρωπη αν δεν κανω ομαδα ανταγωνιστικη...

οσο γι'αυτους που σκεφτονται ουεφα και πρωταθληματα περαστικα τους...

:)

Xrider
05/12/2006, 20:02
8a doume TSONTA simera?

arxaios
05/12/2006, 22:30
Μόλις την είδαμε την τσόντα..................
Βασικά πολύ λεσβιακό είχε ......................

kalant
05/12/2006, 23:43
παλι τον ολυμπιακο βλεπατε?

αντε βγειτε στην ομονοια να πανηγυρισετε, συγχαρητηρια παιξατε καλυτερα...

:lol:

arxaios
06/12/2006, 08:14
Με είδες να πανηγύρισα ;;;;;;
:mad: :mad: :mad:
Απλά σχολίασα ...............
Έχω ξαναπεί ότι μπορεί στο πρωτάθλημα να θέλω να πάρετε τον πούλο, αλλά όταν παίζετε για Ευρώπη ΘΕΛΩ να κερδίζετε και εσείς και η ΑΕΚ και όποια άλλη ελληνική ομάδα α) γιατί είμαι έλληνας και β) γιατί κάνει καλό σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ;;;;;;;;;
:evil: :evil: :evil:

:wave2: :wave2: :wave2:

kalant
06/12/2006, 08:48
Έχω ξαναπεί ότι μπορεί στο πρωτάθλημα να θέλω να πάρετε τον πούλο, αλλά όταν παίζετε για Ευρώπη ΘΕΛΩ να κερδίζετε και εσείς και η ΑΕΚ και όποια άλλη ελληνική ομάδα α) γιατί είμαι έλληνας και β) γιατί κάνει καλό σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

καταρχας και να πανηγυρισες δεν μπορω να σε δω :lol:

δεν εγραψα για σενα, σε αυτους που περιμενουν να χασουμε για να χαρουνε και το εχουν δηλωσει κιολας μιλουσα...

ειναι πολλοι εδω μεσα...

δεν εχω προβλημα να δηλωσω κατι τετοιο αλλα οπως εχω ξαναπει αν δεν κανουμε ομαδες δεν θελω να παιζει η ομαδα μου τουλαχιστον στην ευρωπη γιατι και να κερδιζουμε προσορινο θα ειναι, οποτε ας μην παιξουμε καθολου μπας και βαλουν μυαλο και κανουν ομαδες...

Xrider
06/12/2006, 10:56
Το οτι θα εχανε η στην καλητερη θα εφαιρνε ενα Χ,ειναι εκλπληξη για εσενα?
Μονο για την ΤΣΟΝΤΑ ειδαμε το παιχνιδι,για τι αλλο!?:beer:

zzr2005
06/12/2006, 12:29

τι σχέση έχει το ότι είσαι έλληνας με το να κερδίσει ο Ολυμπιακός???
η εθνική Ελλάδος παίζει??παίζει μια ομάδα ενός πλούσιου έλληνα με ξένο προπονητή και κανα-δύο έλληνες μέσα...σιγά μην τους υποστηρίξουμε...
εξάλλου όποιος αγαπάει το ποδόσφαιρο υποχρεούται να υποστηρίζει τις ομάδες που παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο...και στον όμιλό του ο Ολυμπιακός έπαιζε το χειρότερο ποδόσφαιρο....οπότε γιατί να τον υποστηρίξουμε??για να δώσει βαθμούς στην Ελλάδα και να βγάλουμε 3 ομάδες στο CL???
και τι θα γίνει ?θα βελτιωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο?μάλλον χειρότερο θα γίνει...
από τότε που αρχίσαμε να βγάζουμε 2 και 3 ομάδες στο CL το ελληνικό πρωτάθλημα έγινε για τα μπάζα....

blueblack
06/12/2006, 17:50
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ.......

Πιό πολύ τό εύχαριστιέμαι όταν τρώει γκόλ ό γαύρος...!!!!!!

Νά χθές γιά παράδειγμα μόλις έβαλε τό γκόλ ή...ΣΑΧΤΑΡ.....μέ άκουσε όλη
ή γειτονιά......

Άρχαίε μου sorry....πού είμαι άνθέλληνας....ΑΛΛΑ.....
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩ....!!!!!!!!!!

ΥΓ. Βέβαια δέν τό παθαίνω μέ όλες τίς όμάδες......!!!!!!!!!!!!

XTMPAM
07/12/2006, 15:14
Ακριβά πλήρωσαν τα σοβαρά λάθη που έκαναν στους αγώνες της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας τρεις διαιτητές. Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, αφού έλαβε υπόψη τις απολογίες τους και τις εκθέσεις των παρατηρητών, έθεσε εκτός πινάκων της Σούπερ Λίγκας για την τρέχουσα περίοδο τον Γ.Πάνου (Αιτ/νιας), ο οποίος ήταν βοηθός διαιτητή στον αγώνα Αιγάλεω-ΑΕΚ και τιμωρήθηκε με αποκλεισμό πέντε αγωνιστικών. Ο εν λόγω διαιτητής, που στον αγώνα αυτό είχε υποδείξει την αποβολή του Τσιρίλο, είχε τιμωρηθεί και με τέσσερις αγωνιστικές για τον αγώνα ΟΦΗ-Εργοτέλης και κατά συνέπεια, η ΚΕΔ εφάρμοσε το άρθρο 49 παρ.2β, θέτοντας τον Πάνου εκτός πινάκων.