PDA

View Full Version : Ενα τραγουδακι για σενα .....

STOYBI
26/11/2006, 10:38
Φιλε αεκτζη... Που οταν εκανες ΜΙΑ απο τις μεγαλυτερες νικες στην ιστορια σου....

ΕΣΥ ΣΚΕΦΤΟΣΟΥΝ ΓΑΥΡΟ !!!!!

iriniaa

Πού παίζετε τώρα τήν Κυριακή...? Άντε μέ τή νίκη.....!!!!!!
ΑΙ....ΣΑΧΤΑΡ......!!!!!!!!!!

ΥΓ. Πιό πολύ χάρηκα μέ τά γκόλ τής Βαλένθια παρά μέ τού Σέζαρ....

Α Ε Κ Α Ρ Α
??

zoropatra

ΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΞΑΦΝΙΚΑ?ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΗΚΑΝ?

ΝΑ ΔΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
ΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=UwjBZ2ocpLo

:ninja:

zoropatra
26/11/2006, 18:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Φιλε αεκτζη... Που οταν εκανες ΜΙΑ απο τις μεγαλυτερες νικες στην ιστορια σου....

iriniaa

zoropatra

φιλε εχω ενα προβλημα με το youtube και δεν μπορω να το δω.......

ελπιζω να ειναι καλο ετσι?

:beer: :beer: :beer: :beer:

kalant
26/11/2006, 19:02

iriniaa

zoropatra

καλο :lol:

STOYBI
26/11/2006, 20:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
φιλε εχω ενα προβλημα με το youtube και δεν μπορω να το δω.......

ελπιζω να ειναι καλο ετσι?

:smilea:

TROOPER
27/11/2006, 13:59
:lol: :lol: :lol:

EVI
27/11/2006, 19:47
9 μελισσουλες αγκαλια

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
18/12/2006, 12:59
και ενα τραγουδακι για σενα φιλε ευρωπαίε γαυρε

----->>http://www.youtube.com/watch?v=A698rLZCwtg<<<-----

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

72350

blueblack
18/12/2006, 15:02

iriniaa

zoropatra

AΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ...

Τήν ώρα πού έκαμνα μία άπό τίς μεγαλύτερες νίκες στήν ίστορία μου......
ΑΚΟΥ............

Σκεφτόμουνα λοιπόν πώς ένα ξεφτυλισμένο σωματίο.........
μέ άπάτες, ρεμούλες, παράγκες, θυγατρικές.....παραρτήματα, καί άλλα κόλπα..

ΣΤΕΡΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥς ΑΕΚΤΣΗΔΕΣ.......
ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΑΡΕΣ....!!!!!!!!!!
Καί μέ έπιανε μελαγχολία γιά τό κακό πού έχετε κάνει στό Έλληνικό ποδόσφαιρο

Καί μάς άνάγκασε 10 χρόνια τώρα νά βλέπουμε αύτή τή........

ΜΑΥΡΗ ΚΩΜΩΔΙΑ....!!!!!!!!!!!!

Όταν λοιπόν θά χάσετε ποτέ αύτόν τόν έγχώριο κουβά πού παίρνετε κάθε χρόνο......
άπό κανένα Αίγάλεω............ΚΑΙ ΣΙΑ.....τότε έλα νά τά ξαναπούμε γιά τό πού έβλεπα έγώ
όταν κάναμε μιά άπό τίς μεγαλύτερες νίκες τής ίστορίας μας.....!!!!!!!!!!
ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΑΖΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΠΡΕΦΑ....!!!!!!!!!!!!!!!
Η
ΣΑΣ ΤΖΟΥΖΕΙ ΤΟΣΟ Η ΕΥΡΩΠΗ.......!!!!!!!!!!!!!!!
Σάς άφιερώνω καί γώ λοιπόν ένα τραγουδάκι.....

Έφυγες........νωριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιίς................!!!!!!!!!!!!!!!!
Καί είδικά πέρσυ καί φέτος άπό τό καλό στό καλύτερο πάτε....!!!!!!!!

ΕΧΕΙΣ ΟΜΑΔΑ...???????????????
ΑΠΟΔΕΙΞΗ...!!!!!!!!!!!!!!

Ε Υ Ρ Ω Π Η...........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:wave2:

Gandalf dr685sm
18/12/2006, 15:21
έχετε κολήσει με το 9....

Γιατί μόνο ίσως αυτό σας έμεινε;.... Απο τον Φεβρουάριο αν θυμάμαι καλά , πρέπει να δώσετε την πρώτη δόση για καναπέ μιας και θα είσαστε μόνοι σας εκεί.

Όσο για το video... πέρα απο το τραγουδάκι, στερείστε πρωτοτυπίας, μιας και ακόμα και τώρα, μόνο δικά μας στιγμιότυπα είχατε να βάλετε.

Για το πρωτάθλημα. ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ.. και το 10ο και το 11ο... Αλλιώς θα χάσουμε εμείς , την κωμωδία κάθε Τετάρτη και Πέμπτη , στις 21.45. Ειδικά όταν θα γίνεται η μεγάλη κωλοτούμπα, απο τους φιλάθλους σας, μπροστά στο "μεγαλειώδες" χωνί που παρουσιάζει ο ΟΣΦΠ στην Ευρώπη με τίτλο ... "Ρουφήξτε τα όλα".

Όσο για το Ελληνικό πρωτάθλημα με την ΑΕΚ...

Με ομάδα 32 μυρίων euro, αναρρωτηθείτε τι και πως κάνατε να κερδίσετε μια ομάδα που βγήκε ταλαιπωρημένη απο χίλια μύρια προβλήματα , τα τελευταία 3 χρόνια. Σε τι κόλπα καταλήξατε.

Για να έρθει το σήμερα , και να βλέπετε την ΑΕΚ των 8 μυρίων , να ισοσκελίζεις αποδόσεις και να σας κοιτάει απο το τερματικό του αεροδρομίου , τον Φλεβάρη, ενώ θα παίζει στην Γαλλία.

Τα υπόλοιπα , μπορείτε να τα κρατήσετε για εσωτερικό καταναλωτισμό, ειδικά φέτος που τα μέλη, θα πρέπει να χώσουν όβολον , ακόμα μια φορά. Α ...και που είστε... Απο τον χειμώνα με νέο προπονητή , θα έχετε άλλη καραμέλα για την απόδοση σας;

Πάρτε και μία να έχετε και κρατήστε την για το αρχείο σας... ρεζίληδες της Ευρώπης.

απο κάτω και η εικόνα σας στην Ευρώπη

Gandalf

Gandalf dr685sm
18/12/2006, 15:26
πάρτε το και χωρίς να πάτε στο Link.

72416

blueblack
18/12/2006, 15:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
πάρτε το και χωρίς να πάτε στο Link.

GANDALF.........ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΙΣΤΗΚΕΣ........

Αύτοί μόνο αύτή τή γλώσσα καταλαβαίνουν.........!!!!!!!!!!!!

STOYBI
18/12/2006, 21:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
και ενα τραγουδακι για σενα φιλε ευρωπαίε γαυρε

----->>http://www.youtube.com/watch?v=A698rLZCwtg<<<-----

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:

Ωπ.. Σορρυ ρε φιλε... Καποιο προβλημα ειχα και δεν ειχα εικονα παρα μονο ηχο !! :cool:

Αλλα αν θυμαμαι καλα σε εναν αγωνα εξι ( 6 ) δεν σας ειχαμε ριξει ??? :rotflmao: :rotflmao:

:beer: :wave2:

STOYBI
18/12/2006, 21:20
έχετε κολήσει με το 9....

Γιατί μόνο ίσως αυτό σας έμεινε;.... Απο τον Φεβρουάριο αν θυμάμαι καλά , πρέπει να δώσετε την πρώτη δόση για καναπέ μιας και θα είσαστε μόνοι σας εκεί.

Όσο για το video... πέρα απο το τραγουδάκι, στερείστε πρωτοτυπίας, μιας και ακόμα και τώρα, μόνο δικά μας στιγμιότυπα είχατε να βάλετε.

Για το πρωτάθλημα. ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ.. και το 10ο και το 11ο... Αλλιώς θα χάσουμε εμείς , την κωμωδία κάθε Τετάρτη και Πέμπτη , στις 21.45. Ειδικά όταν θα γίνεται η μεγάλη κωλοτούμπα, απο τους φιλάθλους σας, μπροστά στο "μεγαλειώδες" χωνί που παρουσιάζει ο ΟΣΦΠ στην Ευρώπη με τίτλο ... "Ρουφήξτε τα όλα".

Όσο για το Ελληνικό πρωτάθλημα με την ΑΕΚ...

Με ομάδα 32 μυρίων euro, αναρρωτηθείτε τι και πως κάνατε να κερδίσετε μια ομάδα που βγήκε ταλαιπωρημένη απο χίλια μύρια προβλήματα , τα τελευταία 3 χρόνια. Σε τι κόλπα καταλήξατε.

Για να έρθει το σήμερα , και να βλέπετε την ΑΕΚ των 8 μυρίων , να ισοσκελίζεις αποδόσεις και να σας κοιτάει απο το τερματικό του αεροδρομίου , τον Φλεβάρη, ενώ θα παίζει στην Γαλλία.

Τα υπόλοιπα , μπορείτε να τα κρατήσετε για εσωτερικό καταναλωτισμό, ειδικά φέτος που τα μέλη, θα πρέπει να χώσουν όβολον , ακόμα μια φορά. Α ...και που είστε... Απο τον χειμώνα με νέο προπονητή , θα έχετε άλλη καραμέλα για την απόδοση σας;

Πάρτε και μία να έχετε και κρατήστε την για το αρχείο σας... ρεζίληδες της Ευρώπης.

απο κάτω και η εικόνα σας στην Ευρώπη

Gandalf

Παρε και εσυ κατι για το αρχειο σου και οταν ξευθυγραμιστης και γουσταρεις πλακιτσα τα ξαναλεμε !! Γιατι ετσι ειναι με εσας του ευθυγραμισμενους !!! Ξεχνατε ευκολα !!!! ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ..... :sick: :sick:

http://www.youtube.com/watch?v=KZz0JBltxhM

idi
19/12/2006, 09:53
ΟΧΙ ΘΕΜΑΜΕ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ. ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΟΥΦΡΑ ΛΙΓΚΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΑΚΗ. ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
19/12/2006, 21:27
ΟΧΙ ΘΕΜΑΜΕ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ. ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΟΥΦΡΑ ΛΙΓΚΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΑΚΗ. ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Tα εχω παρει τα βουνα 16 χρονια τωρα !!! :D Το θεμα μετα το οακα ειναι πως θα βγαλουμε τραγουδακι για 12 μελισουλες.... :confused: :confused:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:beer: :beer:

idi
20/12/2006, 09:32
καλα οτι πεις :wave2:

EVI
20/12/2006, 13:25
το μεγαλο προβλημα τον αεκτζηδων ειναι οτι ...μιλανε πολυ

δε κανουν τιποτα αλλο απλως μιλανε και λενε λενε λενε

ετσι λεγαν και περσυ αλλα αλλος εκλαιγε και αλλος το γλενταγε

τοτε να μην λεμε για τον ροσι ρε μονο 8 μοτοτζιπι? σιγα τον μαλακα ποιο παλια?γιατι δε μιλαμε για πιο παλια? υπηρχαν και αλλοι που παιρναν πρωταθληματα

ας πουμε λοιπον οτι ο ροσσι ειναι κουλαδι αφου φετος κερδισε ο χειντεν

ετσι και με τον ολυμπιακο

γιατι να μιλαμε για 9 χρονια νικων ? πφφφφ μαλάκιες αφου πιο παλια νικαγαν και αλλοι

ΡΕ ΞΕΚΟΛΑΤΕ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΠΙΠΕς

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ

ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΟΥΣΤΟ ΜΑς ΚΑΠΕΛΟ ΜΑς ΡΕ

ΔΙΑΙΤΙΤΕΣ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΜΑς ΣΑς ΒΑΛΑΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?

\
ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΓΕΣ ΚΑΙ ΡΑΧΟΥΛΕΣ

ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΟ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΛΑΓΟ :rotflmao: :rotflmao: ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

:smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin:

Gandalf dr685sm
20/12/2006, 13:44
Χαχαχαχαχαχα.....

Κάποιοι θίχτηκαν επειδή τους είπαν τα αυτονόητα... Αίντε κοροιδάρες... ρίξτε τα 60 φέτος, για να σας έχουν και του χρόνου αναφορά ώς την χείριστη αντίπαλο στο CH.L.

Για τα πρωταθλήματα....καλά κάνετε και τα παίρνετε ΟΠΩΣ τα παίρνετε... απο εκεί και πέρα να μην τσαντίζεστε όμως όταν πέφτουν οι καρπαζές σύννεφο έξω... Γιατί πως να το κάνουμε...

Οι πρωταθλητές κάθε χώρας , έχουν και "ποιότητα" για να είναι και εκεί που είναι στην χώρα τους. Εκτός και αν είναι "γιαλαντζί πρωταθλητές"... σαν τα ντολμαδάκια όταν χύνονται ενα πράγμα...έτσι και οι πρωταθλητές της χώρας , όταν βγαίνουν απο την κατσαρόλα (τοπικό πρωτάθλημα) χύνονται και ανοίγουν στο πιάτο σαν κακοτυλιγμένα ντολμαδάκια (CH.L.)

ΜΙΑΜ.. πείνασα τώρα..

Gandalf

DUKASII
20/12/2006, 13:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

ετσι λεγαν και περσυ αλλα αλλος εκλαιγε και αλλος το γλενταγε

τοτε να μην λεμε για τον ροσι ρε μονο 8 μοτοτζιπι? σιγα τον μαλακα ποιο παλια?γιατι δε μιλαμε για πιο παλια? υπηρχαν και αλλοι που παιρναν πρωταθληματα

ας πουμε λοιπον οτι ο ροσσι ειναι κουλαδι αφου φετος κερδισε ο χειντεν

ετσι και με τον ολυμπιακο

γιατι να μιλαμε για 9 χρονια νικων ? πφφφφ μαλάκιες αφου πιο παλια νικαγαν και αλλοι

ΡΕ ΞΕΚΟΛΑΤΕ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΠΙΠΕς

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ

ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΟΥΣΤΟ ΜΑς ΚΑΠΕΛΟ ΜΑς ΡΕ

ΔΙΑΙΤΙΤΕΣ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΜΑς ΣΑς ΒΑΛΑΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?

\
ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΓΕΣ ΚΑΙ ΡΑΧΟΥΛΕΣ

ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΟ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΛΑΓΟ :rotflmao: :rotflmao: ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

:smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: το ΚΑΛΟ με τους ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΠΑΝΤΑ.
ΔΕ ΓΙΝΑΝ ΑΕΚ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Η ΑΕΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ..ΟΥΤΕ ΜΙΛΑΓΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ.
ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ.

εσύ φαντάζομαι εμαθες για τον Ολυμπιακό τα 10 τελευταία χρόνια και αρχισατε ολοι να μιλάτε.

πριν απο αυτά εσυ δε πρέπει να ξερες καν τι αντιπροσωπευε ο Ολυμπιακος..ποια ήταν η διαχρονική αξία αυτης της λαικής ομάδας ..και εγινες γαυρακι του Κόκαλη και των πρωταθλημάτων και της τρεντι αυτης ιδέας.

κανε μας τη χάρη λοιπόν.

EVI
20/12/2006, 13:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
το ΚΑΛΟ με τους ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΠΑΝΤΑ.
ΔΕ ΓΙΝΑΝ ΑΕΚ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Η ΑΕΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ..ΟΥΤΕ ΜΙΛΑΓΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ.
ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ.

εσύ φαντάζομαι εμαθες για τον Ολυμπιακό τα 10 τελευταία χρόνια και αρχισατε ολοι να μιλάτε.

πριν απο αυτά εσυ δε πρέπει να ξερες καν τι αντιπροσωπευε ο Ολυμπιακος..ποια ήταν η διαχρονική αξία αυτης της λαικής ομάδας ..και εγινες γαυρακι του Κόκαλη και των πρωταθλημάτων και της τρεντι αυτης ιδέας.

κανε μας τη χάρη λοιπόν.

psit απο την μερα που γεννηθηκα ειμαι ολυμπιακος οπως ο μπαμπας μου ο παππους μου κλπκλπ

και ξερω και ιστορια και απο ολα

αλλα παντα ποναει αυτος που ειναι απο πανω

αμα ηταν η καλαμαρια θα λεγατε για αυτην

απο κει και περα αμα εγω γουσταρω να ειμαι μελος προβλημα μου

οπως εσεις περνετε τιμ συνδεσεις και καρτες της ΑΕΚ

αυτα ακουω και τα παιρνω κρανιο

ποιοι ειστε εσεις ρε ομαδα που απο τους 10 προεδρους οι 9 ειναι φυλακη?

που θα μιλατε για εμας (σαν οπαδους) και θα κρινετε?

ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΕΙΣΗΤΙΡΙΩΝ?

ΠΟΙΟΙ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ?

ασε ρε πες τα αλλου

DUKASII
20/12/2006, 13:55
psit απο την μερα που γεννηθηκα ειμαι ολυμπιακος οπως ο μπαμπας μου ο παππους μου κλπκλπ

και ξερω και ιστορια και απο ολα

αλλα παντα ποναει αυτος που ειναι απο πανω

αμα ηταν η καλαμαρια θα λεγατε για αυτην

απο κει και περα αμα εγω γουσταρω να ειμαι μελος προβλημα μου

οπως εσεις περνετε τιμ συνδεσεις και καρτες της ΑΕΚ

αυτα ακουω και τα παιρνω κρανιο

ποιοι ειστε εσεις ρε ομαδα που απο τους 10 προεδρους οι 9 ειναι φυλακη?

που θα μιλατε για εμας (σαν οπαδους) και θα κρινετε?

ασε ρε πες τα αλλου εμένα προσωπικά δε με πονά τίποτα.
20500 διαρκείας φέτος..θα είναι αρνητικο...ρεκόρ..

ΕΙΠΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ Ε????
ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΑ...

εγινε .

ειπα και γω....

Gandalf dr685sm
20/12/2006, 14:29
δυστυχώς για εμάς,,,,... όντως φυλακή πήγαν ... οχι σαν κάτι άλλους μπλέγμένους με Stasi , που κατακρεούργησαν την Πειραιώς κτλ..

Έχεις δίκιο...

Όσο για τα προϊόντα σχετικά με ΑΕΚ... δεν είναι "νταβατζηλίκι" για να δούμε την ομάδα μας, όπως πρέπει να είναι "μέλος" κάποιος γαύρος για να βρεί εισητήριο.

Για τα διαρκείας με κάλυψε ο φίλος Ducasii... και που να δείς του χρόνου τι θα γίνει , αν συνεχίσει η ΑΕΚ έτσι...

Κουμάντο δεν κάνουμε τι ομάδα είσαι... αλλοίμονο... περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Αλλά μην νομίζεις οτι έχουμε και παρωπίδες και δεν βλέπουμε κιόλας τι συμβαίνει.

Λοιπόν εδώ είσαστε και εδώ είμαστε... κοιτάξτε δημοσιεύματα σε εφημερίδες κόκκινες, που θα αρχίζουν να ψυθιρίζουν πάλι για μεταγραφές απο την ομάδα της ΑΕΚ για την δική τους.

Λέω μαλακίες;... καλά.. καλά... εδώ είσαστε και εδώ είμαστε.

Gandalf

idi
20/12/2006, 14:42

ΜΑ ΑΛΛΟΙ ΛΕΓΑΝ ΓΙΑ "ΤΕΛΙΚΟΥΣ CL ΣΤΟ ΟΑΚΑ" KAI ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΝΤΕΜΗΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
20/12/2006, 14:50

ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΑΝ ΡΕΚΟΡ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ???? (63,123 ΑΕΚ-ΟΣΦΚ 2004)

ΕΣΥ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΠΟΤΕ ΔΕ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Ο ΑΓΑΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΧΑΝΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΒΑΤΡΑΧΟ ΠΙΣΩ

STOYBI
20/12/2006, 14:52
ΜΑ ΑΛΛΟΙ ΛΕΓΑΝ ΓΙΑ "ΤΕΛΙΚΟΥΣ CL ΣΤΟ ΟΑΚΑ" KAI ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΝΤΕΜΗΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ο Ντεμης λεει μονο αληθειες !!!! :wacko:

Ενα χρονο προσπαθουσε να τους εξηγησει οτι οντος δεν πανε για πρωταθλημα, και αυτοι νομιζαν οτι εκανε πλακα !!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
20/12/2006, 15:09
stoybi...

έχεις δίκιο ρε φίλε...

Εμείς ζητάμε πολλά... αναμενόμενο είναι όμως, όταν βλέπουμε τα χάλια που επικρατούν εδώ. Όσο για εκείνη την σαιζόν , που χάσαμε απο τον Ιωνικό...

Να σου βάλω ενα quiz?

Αν η ΑΕΚ του 44 , αμέσως μετά την εισαγωγή της στο άρθρο με παίκτες μ.ο. ηλικίας 22 ετών και μάλιστα ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ... έπαιρνε την κούπα , νικώντας τον Ιωνικό τότε.... είναι σίγουρο οτι θα είμασταν παλαβοί για αυτούς.

Αλλά οι γαύροι και οι πράσινοι τι θα ήταν , με τις τότε μεταγραφές τους, απέναντι σε μια νεοδημιούργητη ομάδα , με παικτάκια που δεν τους ήξερε κανείς (το πρόγραμμα κοίταγα για τα ονόματα τους!) και με budget B κατηγορίας;

Σκέψου λίγο τι αντίχτυπο θα είχε σε προσπάθειες για δημιουργία super league και λοιπά (που ήταν στα σκαριά τότε) αν οι φίλαθλοι των άλλων ομάδων , έβλεπαν την ΑΕΚ, να τους το παίρνει μέσα απο τα χέρια τους; Θα είχαν βάλει το μαχαίρι στο λαιμό των υπολοίπων να τα χώσουν στις ομάδες τους και οχι στην Super League και τις "αμφισβητούμενες" δομές της;

Gandalf

blueblack
20/12/2006, 16:03
TI MIΛΑΤΕ ΡΕ ΑΕΚΤΣΗΔΕΣ.....ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ....!!!!

Άρχισαν τίς μεταγραφές πάλι...πώς νά κρατήσεις τό μπουλούκι...???
Τό σαννό, πάει τελείωσε....
ΞΑΝΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΕΣ , ΞΑΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΕΣ.....καί φτού καί τού χρόνου
πάλι στόν τελικό τού CH. L........!!!!!!!!!

Ξεχάσαν ότι πήραν τίτλο μέ τόν Κόλλια...??
Τόν Λεμονή στό βάπτισμα...???
Καί τόν Πέτρο στόν πάγκο...???
ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΟΝ ΛΟΥΞΕΜΠΟΥΡΓΚΟ....????????
Πάρτε ρέ τόν Άλέφαντο πού είναι καί οίκονομικός....!!!!!!!!!!!!

Γιά νά κερδίζει τό Αίγάλεω καί Σία τόν θέλετε...??
Ή γιά τόν Καραδήμο τής Κέρκυρας...???????????

Μήπως γιά τόν Κωστούλα.....!!!!!!!!!!!!?????????????

Τί σωματείο.........!!!!!!!!!
Άκου νά άγοράζεις παίκτη νά τόν δανείζεις στήν ίδια όμάδα πού τόν άγόρασες
καί όταν έρχεται ή ώρα νά παίξετε άντίπαλοι, νά λές ...ΕΣΥ Η ΟΜΑΔΑΡΑ....
στόν μικρό άντίπαλο σου πού ήρθε άπό τή Β΄Έθνική .....
βγάλε τον άρρωστο ή τραυματία..., άκόμα δέ μάθαμε...!!!

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΒΡΕ....????
Καί νά παίζει άπό τό 50ο λεπτό καί μέ δέκα ή όμαδούλα.....!!!!
Άντε βρέ ποιός είναι....???

Ε..........ρέ ........τόσα πού έχετε κάνει.....

ΑΝΟΣΙΑ ΠΑΘΑΜΕ..........ΣΑΝ ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ......!!!!!

ΥΓ. Μισό λεπτό νά πάρω τό χάπι μου καί συνεχίζω.............!!!!!!!!!!!!!

vangelis 64
20/12/2006, 18:25
Ωπ.. Σορρυ ρε φιλε... Καποιο προβλημα ειχα και δεν ειχα εικονα παρα μονο ηχο !! :cool:

Αλλα αν θυμαμαι καλα σε εναν αγωνα εξι ( 6 ) δεν σας ειχαμε ριξει ??? :rotflmao: :rotflmao:

:beer: :wave2: Αυτά τα έξι (6) όμως που είχατε αρπάξει στη Φιλαδέλφεια δεν τα θυμάται κανένας ε?

Γιατί ορέ παιδιά?

Μήπως επειδή προηγήθηκε ο θρύλος και λέτε "Αλλο 6-0 κι άλλο 6-1"?
Η μήπως επειδή δεν κλάψαμε ανθρώπους εκείνη τη μέρα?

STOYBI
20/12/2006, 21:03
stoybi...

έχεις δίκιο ρε φίλε...

Εμείς ζητάμε πολλά... αναμενόμενο είναι όμως, όταν βλέπουμε τα χάλια που επικρατούν εδώ. Όσο για εκείνη την σαιζόν , που χάσαμε απο τον Ιωνικό...

Να σου βάλω ενα quiz?

Αν η ΑΕΚ του 44 , αμέσως μετά την εισαγωγή της στο άρθρο με παίκτες μ.ο. ηλικίας 22 ετών και μάλιστα ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ... έπαιρνε την κούπα , νικώντας τον Ιωνικό τότε.... είναι σίγουρο οτι θα είμασταν παλαβοί για αυτούς.

Αλλά οι γαύροι και οι πράσινοι τι θα ήταν , με τις τότε μεταγραφές τους, απέναντι σε μια νεοδημιούργητη ομάδα , με παικτάκια που δεν τους ήξερε κανείς (το πρόγραμμα κοίταγα για τα ονόματα τους!) και με budget B κατηγορίας;

Σκέψου λίγο τι αντίχτυπο θα είχε σε προσπάθειες για δημιουργία super league και λοιπά (που ήταν στα σκαριά τότε) αν οι φίλαθλοι των άλλων ομάδων , έβλεπαν την ΑΕΚ, να τους το παίρνει μέσα απο τα χέρια τους; Θα είχαν βάλει το μαχαίρι στο λαιμό των υπολοίπων να τα χώσουν στις ομάδες τους και οχι στην Super League και τις "αμφισβητούμενες" δομές της;

Gandalf

Δεν λεω !! Θα ειχε αντιχτυπο σε μενα σαν οπαδο ( οπως εχει και τωρα αλλωστε ) , οπως και δεν εχω αμφισβιτισει τον Ντεμη σαν προεδρο !!! Αλλα οσο αφορα την Super League και τις "αμφισβητούμενες" δομές της ο Ντεμης και ο τζιγγερ λυσαξαν για αυτην . Ετσι δεν ειναι ??

STOYBI
20/12/2006, 21:06
vangelis 64
Η μήπως επειδή δεν κλάψαμε ανθρώπους εκείνη τη μέρα?

Τωρα τι σχεση εχει αυτο και το αναφερες ????

EVI
21/12/2006, 00:38
ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΑΝ ΡΕΚΟΡ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ???? (63,123 ΑΕΚ-ΟΣΦΚ 2004)

ΕΣΥ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΠΟΤΕ ΔΕ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Ο ΑΓΑΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΧΑΝΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΒΑΤΡΑΧΟ ΠΙΣΩ

kai Μιας και μιλατε για τσουκαλαδες και τα ρεστα οι original βγηκαν περσυ στις ειδησεις και λεγαν οτι εμεις στο γηπεδο δε παταμε γιατι η ομαδα δε τσουλα

και μολις η αεκ εκανε καλα αποτελεσματα βουρ στο γηπεδο

ωραιοι οπαδοι

ναι εγω τα λεω που απο εδω μεσα εχω παει πιο πολλες φορες στην αεκ απο μερικους μερικους και εχω χειροκροτησει καθε καλη προσπαθεια

οσο για τον προεδρο μας δεν ειναι η μητερα τερεζα αλλα καποιος που ειναι ολυμπιακος δεν παει να πει οτι εχει τον κοκκαλη προτυπο ουτε τον τσουκαλα κολλητο ελεος ρε μαγκες μη τα ισοπεδωνετε ολα

vangelis 64
21/12/2006, 02:09
vangelis 64

Τωρα τι σχεση εχει αυτο και το αναφερες ???? Ξέρεις τι?
Δεν μιλάω για την τραγωδία τής θύρας 7.Αναφέρω απλά το γεγονός τού ότι όλος ο κόσμος θυμάται εκείνο το 6-0 τού Ολυμπιακού(συμπεριλαμβανομένου και εσού) κανείς όμως δεν λέει τίποτα για το 6-1 τής ΑΕΚ,λες και δεν έγινε ποτέ!
Κι επειδή εδώ μιλάμε οπαδικά-άρα υποκειμενικά και ψιλοηλίθια- το αναφέρω επειδή έτυχε να ήμουν στο γήπεδο τότε.
Καμμιά κακή πρόθεση.:beer:

Gandalf dr685sm
21/12/2006, 08:09
Stoubi.... o Ντέμης στην αρχή όντως την ήθελε την league. Μόλις είδε όμως οτι έγινε μια απο τα ίδια , δεν ήθελε να συμμετέχει. Θυμάσαι τις απουσίες που είχε σε κάτι συνελεύσεις, αδικαιολόγητα. Όπως και τώρα, που προσπαθεί κάτι να αλλάξει πάλι , όσον αφορά την διαιτησία , όπου και πάλι όμως εκεί βρίσκει σθεναρά αντίσταση.

Και εκεί έχουμε το παράδοξο... Η league πληρώνει τους διαιτητές , η Επιτροπή όμως κουμαντάρει... πως μπορεί να γίνει αυτό...μόνο στο Ελλάντα.

Α... δεν ξέρω αν είδε και κανείς την αναφορά των Άγγλων για τα κοράκια μας.

70% λέει κάτω απο την βάση το ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ. Σε φυσική αντοχή, στο οτι δίνουν πολλά και αδικαιολόγητα φάουλ (λογικό για να σταματάνε την ροή και να μην "σκάνε" λόγω αντοχής) και με αδικαιολόγητα πολλά λάθη.

Evi..

Αφού τον πονάς τον ΟΣΦΠ... για πες μια γνώμη τώρα για το πισωγύρισμα του Κόκκαλη , με τον Λεμονή για προπονητή και μάλιστα με την πάγια τακτική του να ξηλώνει ομάδες (βλ. Ξάνθη με Λεμονή και Τοροζίδη).

Αίντε τώρα να μην πονηρευτείς και να βάλεις σε ενα τσουβάλι, το παιχνίδι με την ΑΕΚ, την Ξάνθη ώς μαγαζί του ΟΣΦΠ ,μιας και ο Λεμονής πέταξε την σκούφια του και παραιτήθηκε αιφνιδίως για να γυρίσει στους κόκκινους και λίγο πριν , ενας αρκετά καλός παίκτης πήγε στους κόκκινους.

Μα και αθώος να είσαι , κάτι τέτοια σε βάζουν σε πονηρές σκέψεις.

Gandalf

blueblack
21/12/2006, 10:30
BΡΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ...???

Λίμπρεχτς καί Μπανιώτη...ΔΕΝ ΠΗΡΑΝΕ ΠΑΚΕΤΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΗΣ ΣΑΙΖΟΝ.....καί
διέλυσαν τόν ΠΑΟΚ...???

Σιγά μήν πλήρωναν τόν Λουξεμπούργκο γιά νά κερδίσουν τήν Κέρκυρα...!!!!!!!

Τί τυχαία περιστατικά έ...???
Νά πηγαίνει ένας προπονητής σέ μιά όμάδα πού πατώνει, νά τραβάει 5 νίκες σερί,
νά τήν πηγαίνει άπό τόν πάτο σέ τροχιά Εύρώπης, νά περνάει στό κύπελλο έκτός μέ
νίκη............καί νά λέει......όταν τόν έχει ή όμάδα Θεό.....
ΦΕΥΓΩ, ΔΕ ΜΟΥ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΚΑΛΑ......
Καί νά έτοιμάζεται νά πάει έκεί πού όλως τυχαίως καί πάλι,...............ΕΚΕΙ ΠΟΥ.....
γίνεται ή μεταγραφή ένός άπό τά άστέρια τής όμάδας του,
τό όποίο άστέρι έχει δηλώσει ότι γουστάρει νά πάει άλλού.....ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ
ΑΝΑΣΚΕΥΑΖΕΙ.......καί δηλώνει fun τής Ξάνθης.............
καί νάρχεται στήν Ξάνθη ένα κουρασμένο παλικάρι γιά τήν άνταλλαγή.......!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΛΕΜΟΝΗΣ......????????ΟΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΟ

Καί όλως πάλι τυχαίως αύτές οί δυό όμάδες νά παίζουν μεταξύ τους,
μόλις ξαναρχίσει τό πρωτάθλημα καί μάλιστα στήν έδρα τής Ξάνθης............!!!!!!!!

ΤΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ...........!!!!!!!!!!!!!!

Όλα αύτά γίνονται πάνω άπό τό τραπέζι............!!!!!!!!!!

ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ............???????????????

Λέτε νά βρεθεί καί δώ κανένας είσαγγελέας νά διατάξει άνοιγμα λογαριασμών....??????????

ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ............!!!!!!!!!!!!

idi
21/12/2006, 10:35
kai Μιας και μιλατε για τσουκαλαδες και τα ρεστα οι original βγηκαν περσυ στις ειδησεις και λεγαν οτι εμεις στο γηπεδο δε παταμε γιατι η ομαδα δε τσουλα

και μολις η αεκ εκανε καλα αποτελεσματα βουρ στο γηπεδο

ωραιοι οπαδοι

1. η original ΔΕΝ ειναι η ΑΕΚ ΟΥΤΕ οι ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ... ειναι μια μεριδα αυτων και μαλιστα εχει συμφερονται
2. ποτε δεν εγινε αυτο που λες.... ΠΟΤΕ δεν ειπε καποιος ΑΕΚτζης οτι δε θα βοηθησει την ομαδα για τι "δε παιζει καλα"... "Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΑΕΚ ΔΕ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ" ειναι το πιστευω μας για την ομαδα μας
καταλαβες λαθος πραγματα...

θα ηθελες οπαδους σαν της ΑΕΚ στην ομαδα σου... να την αγαπανε και να στηριζουν το προεδρο μετα απο 12 χρονια χωρις πρωταθλημα!!!!

TROOPER
21/12/2006, 11:06
1. η original ΔΕΝ ειναι η ΑΕΚ ΟΥΤΕ οι ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ... ειναι μια μεριδα αυτων και μαλιστα εχει συμφερονται
2. ποτε δεν εγινε αυτο που λες.... ΠΟΤΕ δεν ειπε καποιος ΑΕΚτζης οτι δε θα βοηθησει την ομαδα για τι "δε παιζει καλα"... "Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΑΕΚ ΔΕ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ" ειναι το πιστευω μας για την ομαδα μας
καταλαβες λαθος πραγματα...

θα ηθελες οπαδους σαν της ΑΕΚ στην ομαδα σου... να την αγαπανε και να στηριζουν το προεδρο μετα απο 12 χρονια χωρις πρωταθλημα!!!!

:a31:

Kawa-Z
23/12/2006, 01:30
O Κοκαλης συναισθημα πουλαει και ολυμπιακοφροσυνη γι'αυτο ξυπνατε γαυροι......οπως ειπε και ο γενικος αρχηγος σας μετα το ματσ με το Αιγαλεω "ο Κοκαλης πηρε τον Ολυμπιακο και απο ανυποστατη ομαδα την εκανε πρωταθλητρια" ετσι ο προεδρος πανω και απο την ομαδα....αλλα αφου σας αρεσει εγω παω πασο:wave2:

Ο Δουρεκας μετα το ματσ εκεινο ανεβασε πιεση γι'αυτο δε πηγε να μεταφραση και πηγε ο εργοφυσιολογος...καλυτερα γιατι ο Δουρεκας ελεγε το νοημα......

αλλα για σοβαρη και υπερτατη ομαδα κατι τετοιες επιλογες ειναι για να γελας...αλλα ειπαμε εσας σας αρεσει οποτε πασο παλι....

:beer:

Kawa-Z
23/12/2006, 01:33
"kai Μιας και μιλατε για τσουκαλαδες"

το μπουμπουκι που πλακωσε το Γρανιτσα τι κανει?

ωραιο επιπεδο...εβγαινε και στη τηλεοραση να δωσει παραδειγμα στα πιτσιρικια........:nono:

TROOPER
23/12/2006, 09:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kawa-Z
... ετσι ο προεδρος πανω και απο την ομαδα....αλλα αφου σας αρεσει εγω παω πασο:wave2:
...αλλα ειπαμε εσας σας αρεσει οποτε πασο παλι....

ποιος σου ειπε ρε παλικαρε οτι μας αρεσει???:confused:

kalant
23/12/2006, 10:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ποιος σου ειπε ρε παλικαρε οτι μας αρεσει???:confused:

ως συνηθως μιλανε γι'αυτους που τους αρεσει μιας και με λογικους γαυρους δεν μπορουν να κανουν συζητηση...

τα γνωστα...

TROOPER
23/12/2006, 10:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
ως συνηθως μιλανε γι'αυτους που τους αρεσει μιας και με λογικους γαυρους δεν μπορουν να κανουν συζητηση...

τα γνωστα...

α ναι ρε ξεχαστηκα.

:lol:

Kawa-Z
23/12/2006, 11:15
και αφου δε σας αρεσει ρε παλικαρια γιατι δεν εχω δει κατι να γραφετε γι'αυτο?????....εκτος αν γραψατε και δε το ειδα.....:smilea:

σοβαρη κουβεντα ε? για πειτε μου μετα απο 10 πρωταθληματα σας ικανοποιησε σε κατι αλλο η ομαδα σας? κατι αλλο υπαρχει? δε θα επρεπε να εχετε ομαδαρα? και μη μου πειτε για το ελληνικο πρωταθλημα....εκτος κι αν σας ικανοποιει μονο αυτο....γιατι δεν εχετε πιτσιρικια να παιζουν στη βασικη ενδεκαδα?
για πειτε μου:beer:

kalant
23/12/2006, 11:37
και αφου δε σας αρεσει ρε παλικαρια γιατι δεν εχω δει κατι να γραφετε γι'αυτο?????....εκτος αν γραψατε και δε το ειδα.....:smilea:

σοβαρη κουβεντα ε? για πειτε μου μετα απο 10 πρωταθληματα σας ικανοποιησε σε κατι αλλο η ομαδα σας? κατι αλλο υπαρχει? δε θα επρεπε να εχετε ομαδαρα? και μη μου πειτε για το ελληνικο πρωταθλημα....εκτος κι αν σας ικανοποιει μονο αυτο....γιατι δεν εχετε πιτσιρικια να παιζουν στη βασικη ενδεκαδα?
για πειτε μου:beer:

ε αυτο ειπαμε ρε μεγαλε, οτι δεν ειμαστε ικανοποιημενοι σε αρκετα πραγματα...

αμα δεν εχεις διαβασει συζητησεις μην πετας οτι σου κατεβαινει...

και για να σου εξηγησω, εδω μεσα υπαρχουν απο ολες τις ομαδες ατομα που λενε οτι ειναι ολα ροδινα και αυτοι που σκεφτονται...

μεχρι και κλινικες περιπτωσεις υπαρχουν εδω μεσα, δεν παει να πει οτι ειμαστε ολοι ετσι...

Kawa-Z
23/12/2006, 13:38
ε αυτο ειπαμε ρε μεγαλε, οτι δεν ειμαστε ικανοποιημενοι σε αρκετα πραγματα...

αμα δεν εχεις διαβασει συζητησεις μην πετας οτι σου κατεβαινει...

και για να σου εξηγησω, εδω μεσα υπαρχουν απο ολες τις ομαδες ατομα που λενε οτι ειναι ολα ροδινα και αυτοι που σκεφτονται...

μεχρι και κλινικες περιπτωσεις υπαρχουν εδω μεσα, δεν παει να πει οτι ειμαστε ολοι ετσι...

απο ποτε το λετε αυτο φιλε μου σαν λογικοι γαυροι οτι δεν ειστε ευχαρηστημενοι? κι αν δεν εχω διαβασει ολα τα ποστ δε σημαινει οτι λεω οτι μου κατεβαινει...
κι εγω σου απανταω γιατι ειπες οτι δε μπορω να κανω σοβαρη κουβεντα και εγραψα καποια πρωτα που μου ερχονται στο μυαλο...:beer:

σαφως και υπαρχουν διαφοροι που υποστηριζουν οτι θελουν και αλλοι που σκεπτονται...οποτε η σοβαρη κουβεντα παει σε σας...σωστα?

kalant
23/12/2006, 15:57
απο ποτε το λετε αυτο φιλε μου σαν λογικοι γαυροι οτι δεν ειστε ευχαρηστημενοι? κι αν δεν εχω διαβασει ολα τα ποστ δε σημαινει οτι λεω οτι μου κατεβαινει...
κι εγω σου απανταω γιατι ειπες οτι δε μπορω να κανω σοβαρη κουβεντα και εγραψα καποια πρωτα που μου ερχονται στο μυαλο...:beer:

σαφως και υπαρχουν διαφοροι που υποστηριζουν οτι θελουν και αλλοι που σκεπτονται...οποτε η σοβαρη κουβεντα παει σε σας...σωστα?

για να εκφρασουμε την δυσαρεσκεια μας δεν χρειαζεται να ανοιξουμε μια νεα συζητηση που να λεμε οτι δεν ειμαστε χαρουμενοι γι'αυτο, γι'αυτο και γι'αυτο το λογο, μεσα απο τις συζητησεις εκφραζεται αυτο, οποτε αν δεν τις εχεις παρακολουθησει ολες ειναι λογικο να μην εχεις ολοκληρωμενη εικονα...

εγω τουλαχιστον και μερικοι αλλοι απο εδω μεσα εχουμε πει οτι χρειαζονται αλλαγες για να πετυχουμε καποια πραγματα και εχουμε παραδεχτει και τα προβληματα μας...

εννοειται ομως οτι υπαρχουν και οπαδοι εδω μεσα που ειναι κολλημενοι και δεν παραδεχονται τιποτα...

οσο για το ποιος μπορει να κανει σοβαρη κουβεντα δεν αναφερομουν σε σενα μιας και δικαολογεισαι για τον παραπανω λογο...

ολα οκ :beer:

el_hymador
23/12/2006, 18:47
Ρε σεις ? τελικα θα ερθει?

72987

STOYBI
23/12/2006, 18:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ρε σεις ? τελικα θα ερθει?

Ναι !!! Οπως βλεπεις ...Καναμε την εκπληξη παλι !!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μετα το ιδιο τροπαρι... Καποιος τυπου Μπιγκον κτλ Και μετα.....

Μπαγεβιτς !!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Kawa-Z
28/12/2006, 12:29
για να εκφρασουμε την δυσαρεσκεια μας δεν χρειαζεται να ανοιξουμε μια νεα συζητηση που να λεμε οτι δεν ειμαστε χαρουμενοι γι'αυτο, γι'αυτο και γι'αυτο το λογο, μεσα απο τις συζητησεις εκφραζεται αυτο, οποτε αν δεν τις εχεις παρακολουθησει ολες ειναι λογικο να μην εχεις ολοκληρωμενη εικονα...

εγω τουλαχιστον και μερικοι αλλοι απο εδω μεσα εχουμε πει οτι χρειαζονται αλλαγες για να πετυχουμε καποια πραγματα και εχουμε παραδεχτει και τα προβληματα μας...

εννοειται ομως οτι υπαρχουν και οπαδοι εδω μεσα που ειναι κολλημενοι και δεν παραδεχονται τιποτα...

οσο για το ποιος μπορει να κανει σοβαρη κουβεντα δεν αναφερομουν σε σενα μιας και δικαολογεισαι για τον παραπανω λογο...

ολα οκ :beer:

ολα οκ φιλε μου:beer: :beer: :beer: καλα ηταν και πριν απο τις διευκρινισεις

και καλες γιορτες κιολας......:wave2: :wave2: :wave2: