View Full Version : Βουναλάκι ..??? Χωματάκι.. ???
Όσα κορίτσια καταφέρουν και ξυπνήσουν το Σαββάτο το πρωί (02/12 ενεστώτος έτους) και φορέσουν τις γόβες με τα τακούνια, ας περάσουν από το Παρατηρητήριο του Φιλίππειου κατά τις 09:00 (το αργότερο 10:00, στις 11:00 θα έχουμε φύγει και δεν θα βρείτε κανέναν στις 12:00...).
Εναλλακτικά, για όσους ξέρουν την βρύση στην εκκλησία της Αγ. Παρασκευής στην Β.Α. άκρη του Χορτιάτη (χωριού), θα βρισκόμαστε εκεί μία ώρα αργότερα από την εκκίνηση (έχει λίγο μονοπατάκι πριν...).
Πορεία προς καταφύγιο ΕΟΣ, κτήμα Γκουραμάνη, Περιστερά (coffe break), Λιβάδι, Μακροκοπάνα, Πετροκέρασα (lunch break), Καλαμωτή, Ζαγκλιβέρι, Δουμπιά (gas break).
Ένδυμα μέλαν !!
(και αν δεν είναι, θα γίνει...)
:wave2:
dukeandthecity
27/11/2006, 12:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Πετροκέρασα (lunch break),
παιζει μονο το παραπανω activity γιατι ουτε ενδυμα έχουμε ούτε θελουμε να αποκτήσουμε ???
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
παιζει μονο το παραπανω activity γιατι ουτε ενδυμα έχουμε ούτε θελουμε να αποκτήσουμε ???
Όλα παίζουν, καλή μου ...
(αυτοκολλητάκια κεράσει ???) :smokin:
Stergios69
27/11/2006, 12:02
Μεγάλα ΕΝΤΟΥΡΟ θα γίνουν δεκτά; :D
dukeandthecity
27/11/2006, 12:03
κερασι, κερασι
& όσοι δε ξέρουν να έρθουν στο τόπο συνάντησης και ξέρουν μόνο κάποια σημεία μέσα στη πόλη?Θα μπορούσε να γίνει μια συνάντηση στο περιφερειακό ή κάπου πιο εύκολα?
Ψήνομαι...
Dodok edessa
27/11/2006, 12:58
απο επαρχία δέχεστε ?:confused:
και με πράσινο διχρονάκι?
70595
δεν αποκλειεται να ερθω:eek:
dukeandthecity
27/11/2006, 13:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
για σένα θα εχει την κυριακή ενα πρασινο διχρονάκι να Ι-----------------------------------------------------Ι
με το συμπαθειο :D :D :D
Dodok edessa
27/11/2006, 13:10
για σένα θα εχει την κυριακή ενα πρασινο διχρονάκι να Ι-----------------------------------------------------Ι
με το συμπαθειο :D :D :D
μπααααα !!! την κυριακη οτι ειναι πρασινο :winka: θα του πιω το αίμα....:lol: :rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Μεγάλα ΕΝΤΟΥΡΟ θα γίνουν δεκτά; :D
Πήρες XR650L ??? :look:
Άμα φέρεις το δικό σου καλτσόν, ναι !!!
(εγώ δεν σΕ ξαναδίνω, γιατί τα σκίζεις....) :D
Τελικά για εμάς που δε ξέρουμε να έρθουμε μέχρι εκεί....κανείς δεν ενδιαφέρεται.
Τουλάχιστον ποστάρετε ένα χάρτι να δούμε πως θα ανέβουμε μέχρι εκεί.
Άντε ντε....
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Τελικά για εμάς που δε ξέρουμε να έρθουμε μέχρι εκεί....κανείς δεν ενδιαφέρεται.
Που ..?? Τι ..?? Ποιος ..?? :confused:
& όσοι δε ξέρουν να έρθουν στο τόπο συνάντησης και ξέρουν μόνο κάποια σημεία μέσα στη πόλη?Θα μπορούσε να γίνει μια συνάντηση στο περιφερειακό ή κάπου πιο εύκολα?
Ψήνομαι...
Είχα γράψει αυτό εδώ πιο πάνω...Το clue είναι ότι στο σημείο συνάντησης που λέτε εγώ δε ξέρω να έρθω.:smokin:
Είχα γράψει αυτό εδώ πιο πάνω...Το clue είναι ότι στο σημείο συνάντησης που λέτε εγώ δε ξέρω να έρθω.:smokin:
Χμμμμμμ ....
Εσύ έχεις BMW, εεε ..???
Θα σε αναλάβει ο Uriah Heep !!!
(για το σημείο συνάντησης μην αγχώνεσαι... όπως ανεβαίνεις από Πυλαία προς Πανόραμα, απέναντι από το Dia θα βγει ο παραπάνω κύριος και θα σε κάνει τσακωτό ...:sad: )
Cpt. Haddock
27/11/2006, 14:42
Εσύ έχεις BMW, εεε ..???
yam, yam said the great bear... :smokin:
Τελικά οι κινήσεις μας καταγράφονται......Να που πολύ σπάνια βοηθάει.
Ερωτήσεις επειδή πρώτη φορά θα συμμετάσχω σε κάτι τέτοιο.
1 : Τι οδηγική εμπειρία χρειάζεται?
2 : Από εξοπλισμό? Διαθέτουμε προς το παρόν μόνο κρανάκι και μπουφάν..
Τέλος πάντων,αν μπορείται να δώσετε κάποιες παραπάνω λεπτομέρειες θα με βοηθούσε.Τι θα χρειαζόταν να είχα μαζί και σχετικά.
Ευχαριστώ.....! :beer:
Χμμμμμμ ....
Εσύ έχεις BMW, εεε ..???
(για το σημείο συνάντησης μην αγχώνεσαι... όπως ανεβαίνεις από Πυλαία προς Πανόραμα, απέναντι από το Dia θα βγει ο παραπάνω κύριος και θα σε κάνει τσακωτό ...:sad: )
...εναλλακτικα, ψαχνεις ολα τα γκαραζ του Πανοραματος μεχρι να πετυχεις κατι παρομοιο!
:smokin: :evil: :evil: :smokin:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
1: Καμία
2: Κάτι για τα ποδαράκια μας ..??
Πιθανόν να έχω προλάβει να αγοράσω μπότες μέχρι τότε διαφορετικά με τα καλοκαιρινά SIDI μποτάκια (μαλακία το κόβω).Κάτι θα γίνει & με αυτό....
με τα καλοκαιρινά SIDI μποτάκια (μαλακία το κόβω).
Προσπαθώ να φανταστώ ένα αστράγαλο μέσα σε καλοκαιρινό μποτάκι, σφηνωμένο ανάμεσα στο κάρτερ της BMW και σε βράχο ....:sad:
Τι νούμερο φοράς ??
40 με 41.Απλά είναι δύσκολη εποχή για τα οικονομικά μου και γι'αυτό καθυστερώ κάμποσο καιρό την αγορά υποδημάτων.Πάντως θα κάνω το παν να είμαι μαζί σας το Σάββατο γιατί έχω πίξει μέσα στη πόλη τόσο καιρό.
Κάτι θα βρούμε από μπότες (έστω και με τριπλή κάλτσα...).
Ξεφόρτωσε το μηχανάκι από τα περιτά (tank bag, μπαγαζιέρες, προεκτάσεις σχάρας, καθρέφτες κ.λ.π.) και παρακάλα να μην βρέξει μέσα στην βδομάδα !!! :beer:
Ευχαριστώ πολύ..Ανυπομονώ λοιπόν μέχρι το Σάββατο.Τώρα όσον αφορά το ξεφόρτωμα θα δω τι μπορώ να κάνω..
Dodok edessa
27/11/2006, 16:38
τελικα ρε παππου τι διαδρομη θα ειναι ? :a48:
αν ειναι να ερθω με την ducati :a54: :a48: :a54: :a48:
Stergios69
27/11/2006, 16:44
Πήρες XR650L ??? :look:
Όχι ρε με το άφρικα και ασφάλτινα λάστιχα θα έρθω αν βέβαια θα είναι βατή η διαδρομή...
Τι λες, θα με βγάλει;
Αν υπάρχει πε΄ριπτωση να γίνω βάσανο στους υπόλοιπους και να βγάζουμε άφρικα από χαντάκια, δεν έρχομαι.
:wave2: :D
Dodok edessa
27/11/2006, 16:47
Όχι ρε με το άφρικα και ασφάλτινα λάστιχα θα έρθω αν βέβαια θα είναι βατή η διαδρομή...
Τι λες, θα με βγάλει;
Αν υπάρχει πε΄ριπτωση να γίνω βάσανο στους υπόλοιπους και να βγάζουμε άφρικα από χαντάκια, δεν έρχομαι.
:wave2: :D
ελα μεχρι εκει ρε πατριδα...φερε το ρεβανι και μετα κανε το εντουρο το ντερτι μοτο,δηλαδη κατσε σε ενα καφενειο και πιες καμια δεκαρια μπυρες μεχρι να γυρισουμε:beer: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Βουναλάκι ..??? Χωματάκι.. ???
Next Year ....
Αν και,
.
.
.
..
Αν βρώ πίσω λάστιχο
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
Θα έρθω την Κυριακή το πρωί ...
Stergios69
27/11/2006, 16:54
ελα μεχρι εκει ρε πατριδα...φερε το ρεβανι και μετα κανε το εντουρο το ντερτι μοτο,δηλαδη κατσε σε ενα καφενειο και πιες καμια δεκαρια μπυρες μεχρι να γυρισουμε:beer: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Αυτό θα κάνω!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:
Γιατί ρε, τα χωμάτινα τα λάστιχα βαριέσαι να τα βάλεις ?? :D
μεχρι να γυρισουμε
γυρίσουμε ??? :confused:
Stergios69
27/11/2006, 18:33
Γιατί ρε, τα χωμάτινα τα λάστιχα βαριέσαι να τα βάλεις ?? :D
Λες; :evil:
Το βάλε βγάλε με ανησυχει ως προς την υγεία των ελαστικών...
Το βάλε βγάλε με ανησυχει ως προς την υγεία των ελαστικών...
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Dodok edessa
27/11/2006, 18:39
γυρίσουμε ??? :confused:
ναι φιλαρακι ...αν παιζει ο Αρης Σαββατο ,την κυριακη θα ειμαστε αγκαλιτσα !!! :lol: :rotflmao:
70614
Uriah Heep
27/11/2006, 19:17
3. Βάζεις και το σηματάκι του Dakar στο μοτόρι και είσαι κομπλέ!:wave2:
:beer: :beer: :beer:
Stergios69
27/11/2006, 19:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
3. Βάζεις και το σηματάκι του Dakar στο μοτόρι και είσαι κομπλέ!:wave2:
Ε ναι, ο Τουαρεγκ προσθέτει τουλάχιστον 30% οδηγική ικανότητα!
:D :D :D
fantacid
27/11/2006, 19:49
κανα μοπνοπατακι θα εχει ή θα ειμαστε τουρινγκ εντισιον?
προχθες που ανεβηκα ανακαλυψα κατι πολυ ομορφα μονοπατακια
το ενα στο τελιωμα ειχε κ ενα βραχο για αλμα που σε πετουσε ξυστα απο ενα δεντρο!!!!!
σε ενα αλλο θα με πατουσε ο 471!!!
ειχε καλη πλακα δλδ!
:lol:
Me cm 200 θα την παλεψω? Τι λες oldman??
dirtbird
27/11/2006, 23:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από lyk0s
Άμα δεν είναι με μονόσελο και καφάσι κάτι γίνεται....
(ο oldman με τι πάει σ'αυτές τις 'εντουράδες' άραγε, μήπως με ΜΖ :confused: :confused: ?)
fantacid
27/11/2006, 23:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Άμα δεν είναι με μονόσελο και καφάσι κάτι γίνεται....
(ο oldman με τι πάει σ'αυτές τις 'εντουράδες' άραγε, μήπως με ΜΖ :confused: :confused: ?)
με ενα πορτοκαλι Laverda Jota !!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gixxerpap
28/11/2006, 00:42
κυριε αντωνη. εγω μπορω να ερθω??????:blush:
εχω παρει ενα εργαλειοοοοοο...............οτι πρεπει!
δωστου λασπη και παρτου την ψυχη!!!
τι διαολο, τοσα λεφτα πληρωσα, δε μπορει, καλο θα ειναι.......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εχει και τριαντα λιτρα δεξαμενη, του πουστη, αυτη τη φορα θα με φτασει.....:look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
κανα μοπνοπατακι θα εχει ή θα ειμαστε τουρινγκ εντισιον?
Εξαρτάται από το είδος των μοτοσακό (καθαρόαιμα - καθαροαιμότερα - καθαροαιμότατα) και ΟΧΙ από το είδος των αναβατών (no mercy for sissies !!) :D
Ξύπνα εσύ με το καλό και βλέπουμε...:winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από lyk0s
Τι πράγμα ??? :eyepop:
(δεν πιστεύω να εννοείς εκείνο το κατασκεύασμα που είχε ένα τιμόνι για να απλώνεις τα ρούχα για στέγνωμα...)
dirtbird
28/11/2006, 10:16
(δεν πιστεύω να εννοείς εκείνο το κατασκεύασμα που είχε ένα τιμόνι για να απλώνεις τα ρούχα για στέγνωμα...)
Πλάκα-πλάκα το CM πάει χώμα, μπορεί να μην έχει αναρτήσεις αλλά επειδή όλο το υπόλοιπο τεντώνει λυγίζει (σκελετός made by μαστίχα Χίου) απορροφάει πολύ πράμα (χορεύοντας και λίγο charleston) :uplate:
Uriah Heep
28/11/2006, 14:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
...εναλλακτικα, ψαχνεις ολα τα γκαραζ του Πανοραματος μεχρι να πετυχεις κατι παρομοιο!
Bart αν βάλεις και τη φωτογραφία μέσα στο γκαράζ της ΒMW GS 1200 Adventure full extra και με επιπλέον
-ειδικά τροποποιημένη αριστερή βαλίτσα-φριτέζα "twin air" της Touratech δίπλα στην εξάτμιση για τηγανητές πατάτες, παντσέτες, λουκάνικα, τηγανιά και μπακαλιάρο...
-2 Acerbis canisterς για μουστάρδα, κέτσαπ ή σκορδαλιά...
-βαρελάκι ανθρακούχων αναψυκτικών ή μπύρας σε σχήμα δεξιάς βαλίτσας της Τouratech.
-κιτ σταμπιλιζατέρ φιλτζάνας καφέ-τιμονιού της Ohlins.
- Media center της Wunderlich με οθόνη 7-10" για διαδρομές από GPS, με CD για μουσική με σύνδεση κινητού τηλεφώνου και fax.
-Ειδικό adv-animateur της BMW (παγκόσμια πατέντα) που μετά από πέρασμα νερόλακου 3 μέτρων "παίζει" χειροκρότημα και ζητωκραυγές στο όνομα του ιδιοκτήτη.
-Ειδική ζελατίνα στο κράνος με μετατροπέα-παραποιητή ελληνικών τοπονυμίων σε αφρικανικά (γράφει Ζαχάρω η ταμπέλα και διαβάζεις Σαχάρα...) της Tourarech...
-extra immobilizer BMW που με την απενεργοποίηση παίζει το "we are the champions"...
δεν θα σου το συγχωρήσω ποτέ!!!!!!
Εσύ λοιπόν είσαι αυτός που θα με παραλάβει για με οδηγήσει στο τόπο της συνάντησης....
Μάλιστα μάλιστα...
:smokin:
Εσύ λοιπόν είσαι αυτός που θα με παραλάβει για με οδηγήσει στο τόπο της συνάντησης....
Μάλιστα μάλιστα...:smokin:
Σσσσσσσσσσ......
μην τον αγριεύεις ...!!!! :a53: :a53: :a53:
Cpt. Haddock
28/11/2006, 14:35
ρε πούστη μου τα καλύτερα θα χάσω... :sad:
dukeandthecity
28/11/2006, 14:37
:D :D :D :bigcry: :D :D :D
ρε λες να ψαξω να βρω ενδουρο κατασταση
:D :D :D :bigcry: :D :D :D
Προς τι ο κλαυσίγελος, καλή μου ??? :D
Αρχίζει να μου αρέσει εδώ στη Θεσσαλονίκη.......
:evil: :evil:
dukeandthecity
28/11/2006, 14:43
Προς τι ο κλαυσίγελος, καλή μου ??? :D
βρηκα εξοπλισμο :D
bmw που θα βρω δεν ξερω
Cpt. Haddock
28/11/2006, 14:46
bmw που θα βρω δεν ξερω
Έχει ο Αντώνης μια
:evil:
αλλά την κρύβει :D
βρηκα εξοπλισμο :D
Θα βάλεις τον Δούκα στα χώματα ρε %^&%$ ???? :eyepop:
Μα μήπως πέφτει λίγο δούλεμα σε εμάς με τα 650GS, Captain το αντιλαμβάνεσαι και εσύ?
Θα φάτε σκόνη ρεεεεεεεεεεεεεε
:smokin: :beer:
Cpt. Haddock
28/11/2006, 15:05
Μα μήπως πέφτει λίγο δούλεμα σε εμάς με τα 650GS, Captain το αντιλαμβάνεσαι και εσύ?
Θα φάτε σκόνη ρεεεεεεεεεεεεεε
:smokin: :beer:
Ζηλεύουν αγαπητε....
:smokin: :evil:
και τώρα θα γίνει της πουτάνας! :lol: :rotflmao:
σε εμάς με τα 650GS, Captain
Ρε Πακετάνιε....
Λες στον κόσμο ότι έχεις GS ?? :look:
Cpt. Haddock
28/11/2006, 15:08
Ρε Πακετάνιε....
Λες στον κόσμο ότι έχεις GS ?? :look:
είπα εγώ οτι έχω; :confused:
Λίαν συντόμως όμως.. :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
και τώρα θα γίνει της πουτάνας!
Αφού επιδιώκεις γενετήσια πράξη με τον κουτσό, γιατί δεν τΟΝ στέλνεις Π.Μ. ?? :look:
Ίδιο κινητήρα φοράμε με το Πακταιν....
Ε Ολντξεκουτ?
Δε περνάει η ώρα στη δουλειά....
Bart αν βάλεις και τη φωτογραφία μέσα στο γκαράζ της ΒMW GS 1200 Adventure full extra και με επιπλέον
-ειδικά τροποποιημένη αριστερή βαλίτσα-φριτέζα "twin air" της Touratech δίπλα στην εξάτμιση για τηγανητές πατάτες, παντσέτες, λουκάνικα, τηγανιά και μπακαλιάρο...
-2 Acerbis canisterς για μουστάρδα, κέτσαπ ή σκορδαλιά...
-βαρελάκι ανθρακούχων αναψυκτικών ή μπύρας σε σχήμα δεξιάς βαλίτσας της Τouratech.
-κιτ σταμπιλιζατέρ φιλτζάνας καφέ-τιμονιού της Ohlins.
- Media center της Wunderlich με οθόνη 7-10" για διαδρομές από GPS, με CD για μουσική με σύνδεση κινητού τηλεφώνου και fax.
-Ειδικό adv-animateur της BMW (παγκόσμια πατέντα) που μετά από πέρασμα νερόλακου 3 μέτρων "παίζει" χειροκρότημα και ζητωκραυγές στο όνομα του ιδιοκτήτη.
-Ειδική ζελατίνα στο κράνος με μετατροπέα-παραποιητή ελληνικών τοπονυμίων σε αφρικανικά (γράφει Ζαχάρω η ταμπέλα και διαβάζεις Σαχάρα...) της Tourarech...
-extra immobilizer BMW που με την απενεργοποίηση παίζει το "we are the champions"...
δεν θα σου το συγχωρήσω ποτέ!!!!!!
it's okay! μεχρι την εξωπορτα θα μεινουν τα φωτογραφικα μου ντοκουμεντα! μην φοβασαι!
:winka:
δεν θα τολμαγα ποτές να σε πιεσω προκειμενου να δω μεχρι ποιο ειναι το οριο σου για να μην μΕ ξαναμιλησεις! :blush: :D
Cpt. Haddock
28/11/2006, 15:12
Κουτσός......?Ε.....?
ο "εδω" moderator
ώρα να "καθαρίζει" το σπαματισμά μας
:wave2: :beer: :wave2:
ώρα να "καθαρίζει" το σπαματισμά μας :wave2: :beer: :wave2:
Ο σπαματισμάς είναι παράγωγο της επεξεργασίας του ντουζλαμά? :confused:
Stergios69
28/11/2006, 16:59
Μου φαίνεται θα πάω να βάλω τα Τ63 πάλι αύριο...
Προβλέπεται κατάσταση... :D :D :D
ο "εδω" moderator
ώρα να "καθαρίζει" το σπαματισμά μας
Δεν βαμιεσαι (μοναχος) ρε Πακετανιε? :mad:
Τα κανετε εσεις ντουζλαμά.... εεε... αχταρμα ηθελα να πω, και πρεπει εγω να βγαλω ακρη τωρα ε? :sick:
Θα συσκευτω μονος μου και θ' αποφασισω ... :dizzy:
Χωμάτινος
28/11/2006, 17:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
...
Θα συσκευτω μονος μου και θ' αποφασισω ... :dizzy:
Να συγκροτήσεις και μία τριμελή επιτροπή απαρτιζόμενη από 5-6 άτομα γιά να υπάρχει και ανταλλαγή απόψεων.
- "θα το σφάξω στο γόνα!"
- "μα γιατί, προσφέρουν θέαμα"
:rotflmao: :lol: :rotflmao:
Μου φαίνεται θα πάω να βάλω τα Τ63 πάλι αύριο...
Προβλέπεται κατάσταση... :D :D :D
Τώρα μιλάς όμορφα !!! :beer: :beer: :beer:
Χαχα αυτο!
Οχι και κατασκευασμα ομως...στα νιατα της μαμουσε!
Τωρα βεβαια το εχω για να απλωνω ρουχα αλλα ως το Σαββατο πιστευω να εχουν στεγνωσει αμα κανει και λιγο καλο καιρο!
εγω θα βγαζω τσιπουρο και θα χασουμε ολο το γλεντι εγω κια το μωρομου (ΥΖ 125).ελπιζω να κανονισετε τιποτα και για το αλλο σκ για μας που δεν θα μαστε
fantacid
28/11/2006, 23:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
εγω θα βγαζω τσιπουρο και θα χασουμε ολο το γλεντι εγω κια το μωρομου (ΥΖ 125).ελπιζω να κανονισετε τιποτα και για το αλλο σκ για μας που δεν θα μαστε
Να ο ανθρωπΑς μας!!!!!!
λοιπον η εκδρομη θα λαβει λασπες τας πρωινας ωρας
(πως τα μηλαω αυτα τα προιστορικα!!! τσ,τσ ειμαι φαινομενο τελικα!)
κ μετα σαν ομορφη παρεα μπορουμε να σε συνοδεψουμε στα καζανια σου για ενα τσιπουρο teσt ride!!!!
:beer: :beer: :beer: :beer:
Achtung !!! Achtung !!!
Μετά από αρκετά απειλητικά τηλεφωνήματα, βρίσκομαι στην δυσάρεστη (για την διάρκεια της βόλτας) θέση να τροποποιήσω / σταθεροποιήσω την ώρα αναχώρησης ως κάτωθι :
"Ψηλόφτεροι" : 10:15 στο Παρατηρητήριο του Φιλίππειου.
"Χαμηλόφτεροι" : 11:00 στην 2η βρύση του δρόμου Ασβεστοχωρίου - Χορτιάτη (στα χαλάσματα του παλιού Υδραγωγείου).
(Οι "ψηλόφτεροι" έχουν γύρω στα 12 χλμ "σφιχτούτσικου" μονοπατιού μέχρι να συναντήσουν τους "χαμηλόφτερους").
Η υπόλοιπη διαδρομή θα είναι κοινή (με εξαίρεση ένα κομμάτι ανάμεσα σε Λιβάδι και Πετροκέρασα) και - υπό φυσιολογικές συνθήκες - βατή από όλους !!!
Υ.Γ.
Όποιος δεν έχει αποφασίσει αν είναι "ψηλόφτερος" ή "χαμηλόφτερος", ας θεωρήσει εαυτόν "χαμηλόφτερο" !! :D
Stergios69
29/11/2006, 16:50
Όποιος δεν έχει αποφασίσει αν είναι "ψηλόφτερος" ή "χαμηλόφτερος", ας θεωρήσει εαυτόν "χαμηλόφτερο" !! :D
Γιατί Αντώνη, λές να βρούμε λάσπες; :evil: :D
70756
Γιατί Αντώνη, λές να βρούμε λάσπες; :evil: :D
Εμείς όχι Στέργιο, αυτές θα μας βρούνε !! :evil: :D
(είναι και κάτι παλιές γνωστές που χαίρονται τόσο πολύ όταν με βλέπουν ώστε ΔΕΝ μας αφήνουν να φύγουμε....) :lol:
70762
Stergios69
29/11/2006, 18:06
ΩΧ!
Θα έχει πλάκα μου φαίνεται...
Χωμάτινος
29/11/2006, 18:17
ΩΧ!
Ειδικά αν πας με τα λάστιχα που φαίνονται στην φωτογραφία θα έχει ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ :rolleyes: :lol:
ΩΧ!
Μην μασάς λέμε....:D
(αλλά βάλε τα Τ63 !!) :beer: :wave2: :beer:
Stergios69
29/11/2006, 18:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Ειδικά αν πας με τα λάστιχα που φαίνονται στην φωτογραφία θα έχει ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ :rolleyes: :lol:
Αντε βρε σαχλέ! :D
Το πρωί πάω για τακούνια... :winka:
Χωμάτινος
29/11/2006, 18:41
Κωλόπαιδα :mad: ζηλεύω!
Θέλω κι εγώ να προσκυνήσω τ' άγια χώματα του Χορτιάτη. :bigcry:
Stergios69
29/11/2006, 18:42
Κωλόπαιδα :mad: ζηλεύω!
Αμα θες την Δευτέρα σΕ στέλνω λίγη λάσπη με κούριερ, για να σου έρθει φρέσκια... :beer: :wave2:
Καλά ρε μάστορα ...
Το καλοκαίρι έλεγες κάτι "περίεργα" για προσωρινή μετοικεσία προς τα εδώ ...
(τι απόγινε ??):confused:
Uriah Heep
29/11/2006, 18:47
Δεν μου έφτανε το "δράμα" με το διαβατήριο...
...παρακολουθώ σαν ημιθανής κάμπια τα σχεδιάκια σας για το Σάββατο και το μόνο που μπόρεσα να κάνω ήταν να "ξεδώσω" στα αξεσουάρ του ακατονόμαστου μοντέλου της ακατονόμαστης εταιρείας...
...γιατί ΔΕΝ μπορώ μέχρι στιγμής να δηλώσω συμμετοχή:mad:
Έχει κλείσει η γυναίκα μου να πάμε ΣΚ στο Γράμμο οικογενειακά με τον Βασίλη τον ξάδελφο (το γιατρό που ακολούθησε πέρσυ το μισό 11ήμερο με το ακατονόμαστο μοντέλο της ακατονόμαστης εταιρείας που όμως ακολούθησε αξιοπρεπέστατα οφείλω να ομολογήσω)...
Πριν λίγη ώρα μου παραπονέθηκε ότι νοιώθει συμπτώματα γρίππης και να μην επιβεβαιώσω την κράτηση στον ξενώνα:wacko:
Τελώ εν αναμονή εξελίξεων:wave2:
Χωμάτινος
29/11/2006, 18:52
Αυτό το ΠΣΚΔ γίνεται η τελευταία κωλοέκθεση κωλοτουρισμού γι' αυτή την κωλοπερίοδο :lol:
Το επόμενο χωμάτινο ΣΚ του βορείου κλιμακίου δεν τον χάνω με τιπτις :a30:
Από που είπαμε φεύγει η εμπορευματική για Θεσσαλονίκη; :rotflmao:
Χωμάτινος
29/11/2006, 18:59
...
Πριν λίγη ώρα μου παραπονέθηκε ότι νοιώθει συμπτώματα γρίππης και να μην επιβεβαιώσω την κράτηση στον ξενώνα:wacko:
Τελώ εν αναμονή εξελίξεων:wave2:
Δύσκολη η θέση σου. Τώρα εσύ ωφείλεις να χάρεις ή να στεναχωρεθείς γιά το κρύωμα;
Χαρμολύπη.
Stergios69
29/11/2006, 19:22
"Χαμηλόφτεροι" [/U] : 11:00 στην 2η βρύση του δρόμου Ασβεστοχωρίου - Χορτιάτη (στα χαλάσματα του παλιού Υδραγωγείου).
Αμα ποστάρεις και πως θα πάμε εκεί... :)
Αμα ποστάρεις και πως θα πάμε εκεί... :)
Κάτσε να βγάλουμε άκρη αν θα είναι ή οχι ο Billy ...
(κανονικά θα σας πάει αυτός...) :D
Αλλοιώς βρισκόμαστε ΟΛΟΙ στο παρατηρητήριο και κάνουμε τα κουμάντα μας...
(δεν πήγες ποτέ γκόμενα στο Φιλίππειο ???) :confused:
dirtbird
29/11/2006, 19:36
Κ
Γιατί, έχει τόσο ωραία θέα :wacko:
fantacid
29/11/2006, 23:03
πλατανακια ρουλζ ρε!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
fantacid
29/11/2006, 23:10
Achtung !!! Achtung !!!
Μετά από αρκετά απειλητικά τηλεφωνήματα, βρίσκομαι στην δυσάρεστη (για την διάρκεια της βόλτας) θέση να τροποποιήσω / σταθεροποιήσω την ώρα αναχώρησης ως κάτωθι :
"Ψηλόφτεροι" : 10:15 στο Παρατηρητήριο του Φιλίππειου.
"Χαμηλόφτεροι" : 11:00 στην 2η βρύση του δρόμου Ασβεστοχωρίου - Χορτιάτη (στα χαλάσματα του παλιού Υδραγωγείου).
(Οι "ψηλόφτεροι" έχουν γύρω στα 12 χλμ "σφιχτούτσικου" μονοπατιού μέχρι να συναντήσουν τους "χαμηλόφτερους").
Η υπόλοιπη διαδρομή θα είναι κοινή (με εξαίρεση ένα κομμάτι ανάμεσα σε Λιβάδι και Πετροκέρασα) και - υπό φυσιολογικές συνθήκες - βατή από όλους !!!
Υ.Γ.
Τωρα μιλας ομορφα!!!!!
.....αλλα δωσε κανα χαρτη ή κανα tutorial για το how to be there!!!!
στειλε το κ@λοτηλ σου γιατι μαλλον θα χρειαστω για να βρεθω στο zero point!!
Cpt. Haddock
30/11/2006, 08:19
Από που είπαμε φεύγει η εμπορευματική για Θεσσαλονίκη; :rotflmao:
Σταθμός Ρουφ... :D
Και εμείς με το 504 (με κλινάμαξες :blush: ), 6 το πρωί είμαστε πανω :smokin:
Και εμείς με το 504 (με κλινάμαξες :blush: ), 6 το πρωί είμαστε πανω :smokin:
Εσείς ναι ....
Τα μηχανάκια όμως ??? :look:
Cpt. Haddock
30/11/2006, 08:49
Εσείς ναι ....
Τα μηχανάκια όμως ??? :look:
Αμαξοστοιχία 80508 (aka "επίκουρον")
:D
καααααααποια στιγμή :lol: :lol: :lol:
dukeandthecity
30/11/2006, 08:49
θα εχουμε και guest stars ????
Τι εννοείτε, φίλτατε ??? :D
Cpt. Haddock
30/11/2006, 08:58
Όχι αυτή τη φορά :wave2: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
.αλλα δωσε κανα χαρτη ή κανα tutorial για το how to be there!!!![/i]
Επειδή είστε ικανοί να χαθείτε ...!!!
Meeting point για ΟΛΟΥΣ (πλην Στέργιου) στις 10:45 (sharp !!) στην Κλεάνθους, πάνω από το γήπεδο του Π.Α.Ο.Κ. (κάτω από την Γρ. Λαμπράκη).
(συνεχίζουμε από Γρ. Λαμπράκη για να βρούμε τον Στέργιο και μετά για Παρατηρητήριο να βρούμε τους υπόλοιπους...)
70803
I'll be there!
p.s Επειδή πρώτη φορά συμμετέχω σε τέτοια ομαδική εξόρμηση, πείτε σας παρακαλώ τι χρειάζεται να έχω μαζί μου πέρα από τον εξοπλισμό.Κάποια τσάντα ίσως με κάτι για μασούλημα..?Ή γενικά οτιδήποτε.:ninja:
:beer: :smokin: