PDA

View Full Version : The Mall parking

ruyjin
27/11/2006, 14:40
επειδή έχει ξανα-αναφερθει το θεμα αυτό ήθελα να ρωτησω κατι ακόμα
Κατά πόσο θεωρείτε ασφαλής το παρκινγ στο Mall?
ειχα ανεβει για λιγο πριν 2 εβδομαδες και παρατηρουσα το χωρο του παρκινκ και αναρωτιομουνα για την ασφαλεια των μοτο.
Δε φυλασεται ετσι δεν ειναι?

melsaltas
27/11/2006, 14:46
Δεν γνωριζω,
αλλα.............................

πολλα δεν ζητας βρε Νασο?

adam_tsouk
27/11/2006, 14:49
εγω αρνουμαι κατηγορηματικα να πατησω εκει ειτε με αυτοκινητο ειτε με μηχανη ειτε με τρενο/τρολευ/έωφοριο/τραμ/αρεοπλανο/ελικοπτερο/παρα5 κτλ κτλ........

:mad:

the mall sucks και ας πηγαινουν εκει ολα τα γκομενακια! :lol:

alximistis
27/11/2006, 15:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
εγω αρνουμαι κατηγορηματικα να πατησω εκει ειτε με αυτοκινητο ειτε με μηχανη ειτε με τρενο/τρολευ/έωφοριο/τραμ/αρεοπλανο/ελικοπτερο/παρα5 κτλ κτλ........

:mad:

the mall sucks και ας πηγαινουν εκει ολα τα γκομενακια! :lol:

Τρένο δεν πάει... τραμ το ίδιο νομίζω... αεροπλάνο δεν οδηγείς ούτε στον ύπνο σου (όχι ότι οδηγείς μηχανή δλδ) και μοτοσικλέτα... αυτό που έχεις δεν λέγεται μοτοσικλέτα!!!
Τώρα για τα γκομενάκια... τόσο χάλιας είσαι που αν και το ξέρεις ότι όλα τα μωρά πάνε εκεί εσύ...

Cpt. Haddock
27/11/2006, 15:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Τρένο δεν πάει...

:nono: :nono: :nono: :nono:

ΗΣΑΠ και Προαστιακός

(δημοσιογραφος να σου πετύχει :lol: )

Και το καλοκαίρι είναι μούρλια με τα -θέλω-να-με-κοιτάνε-όλοι- πιπινάκια :eyepop: :smokin:

adam_tsouk
27/11/2006, 15:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Τρένο δεν πάει... τραμ το ίδιο νομίζω... αεροπλάνο δεν οδηγείς ούτε στον ύπνο σου (όχι ότι οδηγείς μηχανή δλδ) και μοτοσικλέτα... αυτό που έχεις δεν λέγεται μοτοσικλέτα!!!
Τώρα για τα γκομενάκια... τόσο χάλιας είσαι που αν και το ξέρεις ότι όλα τα μωρά πάνε εκεί εσύ...

προτιμω ναπηγαινω βολτες και να δοκιμαζω το γυροσκοπικο φαινομενο

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

bartlal
27/11/2006, 15:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

ΗΣΑΠ και Προαστιακός

Και το καλοκαίρι είναι μούρλια με τα -θέλω-να-με-κοιτάνε-όλοι- πιπινάκια :eyepop: :smokin:

τι σΕ κανει εντυπωΞη? εκει που δουλευει το περιεργο θα ειναι να λενε την Αληθεια!:evil: :evil: :evil:

gcrook
27/11/2006, 15:14
γυροσκοπικο φαινομενο

Θαμα-θαμα!!!:a23: :a23:

ruyjin
27/11/2006, 15:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από melsaltas
Δεν γνωριζω,
αλλα.............................

πολλα δεν ζητας βρε Νασο?

έχεις δικιο
αλλα είπα να δω μηπως σταθω τυχερος
:rotflmao: :rotflmao:

:wave2:

alximistis
27/11/2006, 15:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

ΗΣΑΠ και Προαστιακός

Ωχ... γκλουπ!!! Ξέχασα τον προαστιακό... τον ΗΣΑΠ το θεωρώ κάτι σαν το μετρό γι' αυτό δεν τον ανέφερα.
Και δεν είναι μόνο μούρλια είναι... σχιζοφρένεια!!! Άσπρα διαφανή παντελονάκια κοντά μπλουζάκια έξω οι κοιλίτσες οι μεσούλες αμάν αμάν...

Και βέβαια Αδαμάντις = Ο Χάλιας!!!
Ποιος παπάρας θα καθόταν να μάθει το γυροσκοπικό όταν από την άνοιξη πρέπει να μάθεις πως να πλησιάζεις τα μωράκια;;;;;
Μόνον ένας αδαμάντις που ούτε το φαινόμενο ξέρει ούτα τα... φαινόμενα παίρνει χαμπάρι!!!

ruyjin
27/11/2006, 15:19
εγω αρνουμαι κατηγορηματικα να πατησω εκει ...

δε μου αρεσει γενικα το ολο σκηνικο ουτε εμενα, ειναι πολυ αμερικανικο
εξαλλου ειναι προτιμοτερο να κανεις βολτα στο κεντρο της Αθηνας παρα μεσα σε ενα κτηριο

αλλα ετυχε τις προαλλες να περασω για μια δουλεια και ισως χρειαστει να ξαναπαω μεσα στη βδομαδα
γι αυτο ρωτηξα βρε Ανταμ :cool:

adam_tsouk
27/11/2006, 15:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
δε μου αρεσει γενικα το ολο σκηνικο ουτε εμενα, ειναι πολυ αμερικανικο
εξαλλου ειναι προτιμοτερο να κανεις βολτα στο κεντρο της Αθηνας παρα μεσα σε ενα κτηριο

αλλα ετυχε τις προαλλες να περασω για μια δουλεια και ισως χρειαστει να ξαναπαω μεσα στη βδομαδα
γι αυτο ρωτηξα βρε Ανταμ :cool:

εγω αρνουμαι λογο της αρχικης στασης τους απεναντι στις μηχανες.

Και οσο μπορω δεν θα πηγαινω....:winka:

EVI
27/11/2006, 19:41
εγω αρνουμαι λογο της αρχικης στασης τους απεναντι στις μηχανες.

Και οσο μπορω δεν θα πηγαινω....:winka:

+1

adam_tsouk
28/11/2006, 22:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
+1

ναι καλα.... εσυ δεν θυσιαζεις το κοννε με τα γκομενακια

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

zubitos
29/11/2006, 23:38
Παντος μην κανει το λαθος κανενας και παρκαρει απ'εξω
στον δρομο που ανεβαινει απο τον ηλεκτρικο γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να μην τον γραψουν.
(ειδικα με αυτοκινητο)αλλα και με μοτο στο πεζοδρομιο γραφουν!
Βλεπεις το παρκινγκ χρεωνεται και χανεται τζιρος αν ο κοσμος παρκαρει απ'εξω,ετσι και οι ιδιοκτητες τα βρηκαν με την τροχαια και γραφουν τον κοσμακι μερα νυχτα.

675
29/11/2006, 23:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos
Παντος μην κανει το λαθος κανενας και παρκαρει απ'εξω
στον δρομο που ανεβαινει απο τον ηλεκτρικο γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να μην τον γραψουν.
(ειδικα με αυτοκινητο)αλλα και με μοτο στο πεζοδρομιο γραφουν!
Βλεπεις το παρκινγκ χρεωνεται και χανεται τζιρος αν ο κοσμος παρκαρει απ'εξω,ετσι και οι ιδιοκτητες τα βρηκαν με την τροχαια και γραφουν τον κοσμακι μερα νυχτα.

ναι παιδια απ εξω ειναι πολυ επικυνδινο να στο φανε...:look:

Giorgos19
30/11/2006, 10:34
To περασμενο καλοκαιρι ειχα παει ενα πρωι με την μηχανη για καφε Γλυφαδα.Παρκαρω και λεω ας κανω και μια βολτα στα μαγαζια μπας και βρουμε και τιποτα καλο.
Σε μια φαση λοιπον,με σταματαει ενα παληκαρι στην ηλικια μου που εκανε ερευνα για το The Mall.Mρωτησε αν εχω παει,του λεω οχι...Μου λεει σχεδιαζετε να πατε?Του απανταω παλι οχι..
Και ποιος ο λογος?μου λεει....Και η απαντηση μου...
Δεν προκειται να πατησω ποδι εκει γιατι πολυ απλα εχουν ρατσιστικη συμπεριφορα απεναντι στους μοτοσυκλετιστες..(ηταν η περιοδος που ειχαν διωξει καποιους συναδελφους απο το παρκινγκ των κουτιων με την δικαιολογια οτι μπορει να προκαλεσουν ατυχημα:eek: )
ΚΑτεγραψε λεξη προς λεξη ο,τι του ειπα και εφυγα...

Ακομα και τωρα ουτε που προκειται να πατησω το ποδι μου εκει....

suzukimaniac
03/12/2006, 17:28
Το παρκινγκ ειναι οντως πολυ γελοιο μιας και:
1.εχει περιεργο σχημα(καπου προς τα μεσα κανει κατι σαν κυκλος και κοβεται ξαφνικα),
2. εχει μια ανηφορα κουλη,
3. αν θυμαμαι καλα εχει και ενα παλουκι μεσα στην μεση ετσι για ντεκορ!!!!
Τωρα απο ασφαλεια...οι δικες σου μονο(κλειδαριες κλπ). Εχει στα 10 μετρα ενα κιοσκι με τον φυλακα αλλα δεν νομιζω να αποτελει και το υψιστο μετρο ασφαλειας...

gixxerpap
03/12/2006, 19:13
να κανω εγω τωρα μια ανοητη ερωτηση???
απο τη στιγμη που εχει παρει αδεια για parking, δε θα επρεπε να ειναι υποχρεωμενοι να δεχονται και μηχανες???

atom_smasher
04/12/2006, 18:58
4-5 mhnes pou douleua ekei kai eixa mhxanaki parkara sto parking.to palouki logika htan gia na mhn anevei autokinhto.o fulakas ontws den 3erw an rixnei kamia matia. perissotero metraei oti vrisketai katw apo thn gefura kai plagia ston stathmo pisteuw. ta oxhmata mia xara ta egrafan kai kalws ekanan nomizw.eidika sthn gefura.