PDA

View Full Version : Rossi Enantion Olon

nantin
27/11/2006, 19:21
ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΚΑΙ ΓΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 50 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΙΣΟ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΘΑΤΟ ΠΑΡΕΙ ΦΕΤΟΣ ? ΤΕΛΕΙΟΣΕ ΣΑΝ ΟΔΗΓΟΣ? ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΑΖΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ (ΜΟΥ ΑΡΕΖΕ ΤΟ ΟΔΗΓΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΡΕΙ ΑΓΩΝΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΞΕΝΕΡΩΝΩ) ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΤΑΝ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ .ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ .Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΘΕΑΜΑ ΤΑ ΒΑΛΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΧΟΝΤΑ

vassilis88
27/11/2006, 21:00
καλα κ μενα ο καθε ανυπαρκτος που εμαθε χθες για τους αγωνες μου λεει οτι ξοφλησε ο ροσσι.κ με εκνευριζει οταν ο αλλος ειναι ασχετος κ μιλαει.αναρωτιεμαι αν ολοι αυτοι βλεπουν τους αγωνες η μαθαινουν απλως τα αποτελεσματα.:mad:

nantin
28/11/2006, 13:32
ετσι ειναι ακριβως οπως τα λες οταν κατι γινεται εμπορικο αρχιζει να ασχολειται ο καθενας .ξερεις ειναι πολυ διαφορετικο να εχεις τη δυνατοτητα να εχεις μια μηχανη και να την εχεις γιατι ο γιατρος εκανε γνωστο αυτο το αντικειμενο και αλλο να αναπνεεις μεσα απο αυτο και ας εχεις ενα παπακι .τοτε μονο μπορεις να κατσεις στην τηλεοραση η αν εισαι τυχερος να βρεθεισ σε μια πιστα και να δεις απο κοντα τον ανθρωπο που σε γεμιζει συγκινησεις και να γουσταρεις πραγματικα .o vale ειναι το θεμα που επικρατει στο μισο δωματιο ολοι οικ φιλοι ξερουν οτι αν ανοιξουν μια συζητηση μαζι μου με θεμα τους αγωνες θα ακουσουν κατι σωστο και κατι αντικειμενικο .του χρονου μετα απο αυτα που εγιναν φετος θα δουμε εναν πολυ διαφορετικο γιατρο σιγουρα πιο ωριμο και πιο διψασμενο για νικες και ολοι θα την κανουν γαργαρα βλεποντας τους εφημερους ηρωες τους να σπανε τα μουτρα τους κια τον βασιλια του μηχανοκινητου αθλητισμου να κανει τα δικα του ................CHE SPETACOLO VALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

paramedic
28/11/2006, 14:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
αναρωτιεμαι αν ολοι αυτοι βλεπουν τους αγωνες η μαθαινουν απλως τα αποτελεσματα.:mad:
Σιγα μην κουράζονται και χαλάνε ύπνο η καφε για να δούνε τους αγώνες. Εμένα φίλοι μου που το μόνο που ξέρουν απο μηχανές έιναι οι λέξεις honda+Yamaha οταν έχασε το τίτλο ο γιατρός μου είπαν "καλά ρε φιλε τόσο άχρηστος είναι που έπεσε? Μεγάλος μ@λ@κ@ς".

nantin
28/11/2006, 20:03
τοσα ξερουν φιλε μου τοσα λενε ετοιμαζω φωτο του γιατρου σε στιγμες απολυτης κυριαρχιας για να δουν καποιοι τι θα γινει φετος. γι αυτο τον ανθρωπο η μοτο δεν ειναιενα αντικειμενο για να γινεται αρεστος στις γκομενες γι αυτον ειναι ιδεα οπως και σε πολους απο μας .θελω να γεμισει η συζητηση με φωτο του γιατρου και της M1 . ΝΑ ΤΙς ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΥΛΙΑΖΟΥΝ .

nantin
28/11/2006, 20:34
des

70675

nantin
28/11/2006, 20:36
pare

70676

paramedic
28/11/2006, 22:43
Follow me if you can.....

70690

jbear
29/11/2006, 00:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
Σιγα μην κουράζονται και χαλάνε ύπνο η καφε για να δούνε τους αγώνες. Εμένα φίλοι μου που το μόνο που ξέρουν απο μηχανές έιναι οι λέξεις honda+Yamaha οταν έχασε το τίτλο ο γιατρός μου είπαν "καλά ρε φιλε τόσο άχρηστος είναι που έπεσε? Μεγάλος μ@λ@κ@ς".

***αρχη spam***
Οι δικοι μου ξερουν και κατι ακομα: οταν λες για μια μηχανη οτι ειναι καλη σου λενε "τι μαλακιες λες τωρα?! το καλυτερο ειναι το R1!" Οχι οτι δεν ειναι καλο,ε? Δε το λεω για να υποβαθμισω το μηχανακι. Επισης μου τι δινει οταν μου κανουν τη χαρη (πολυ που με νοιαζει!) και να μιλησουμε λιγο για μηχανες (ειναι μονο δικο μου ενδιαφερον - στην παρεα) και μετα απο 2 λεπτα λεει καποιος "ας αλλαξουμε θεμα!"
***τελος spam***

Ο Vale του χρονου δε θα επαναλαβει τα ιδια λαθει πιστευω (βλ. F1,κλπ) και θα ειναι 100% συγκεντρωμενος, με λιγα λογια θα τους παρει τα σωβρακα!!! :dizzy: :D

:beer: :beer: :beer:

vassilis88
29/11/2006, 00:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από jbear
***αρχη spam***
Οι δικοι μου ξερουν και κατι ακομα: οταν λες για μια μηχανη οτι ειναι καλη σου λενε "τι μαλακιες λες τωρα?! το καλυτερο ειναι το R1!" Οχι οτι δεν ειναι καλο,ε? Δε το λεω για να υποβαθμισω το μηχανακι. Επισης μου τι δινει οταν μου κανουν τη χαρη (πολυ που με νοιαζει!) και να μιλησουμε λιγο για μηχανες (ειναι μονο δικο μου ενδιαφερον - στην παρεα) και μετα απο 2 λεπτα λεει καποιος "ας αλλαξουμε θεμα!"
***τελος spam***

χαχα σαν να ακουω εμενα!κ γω ακριβως τα ιδια!:lol: μου λενε οτι εγω ζω σε αγωνιστικους ρυθμους!

hdbiker
29/11/2006, 02:53
O VALE APODEIKSE SE OLOUS POSO MEGALOS ODHGOS EINAI:PHRE THN PETHAMENH YAMAHA K THN EKANE NA SARWNEI TA PANTA!PIRE MIA MHXANH APO TO TIPOTA ME MYRIA PROVLHMATA K THN EKANE ASTERI.K EPEIDI EINAI ENA PAIDI SAN K EMAS(EXW FILOUS EDW STHN ITALIA POU TON EXOUN GNWRISEI PRWSWPIKA OPWS K TON CAPIROSSI)EINAI APLOS K DEN TO PAIZEI.DEN EXEI KOMPLEX SAN KAPOIOUS ALLOYS VLEPE MAX BIAGGI!EIXE MIA ATYXH STIGMH OPWS OLOI OI PILOTOI EXOYN..GIA AYTO K EXEI THERMOYS OPADOYS!CINGHIALI!!!
:beer:

alximistis
29/11/2006, 11:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΚΑΙ ΓΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 50 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΙΣΟ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΘΑΤΟ ΠΑΡΕΙ ΦΕΤΟΣ ? ΤΕΛΕΙΟΣΕ ΣΑΝ ΟΔΗΓΟΣ? ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΑΖΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ (ΜΟΥ ΑΡΕΖΕ ΤΟ ΟΔΗΓΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΡΕΙ ΑΓΩΝΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΞΕΝΕΡΩΝΩ) ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΤΑΝ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ .ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ .Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΘΕΑΜΑ ΤΑ ΒΑΛΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΧΟΝΤΑ

Ώπα ώπα ώπα... χαλάρωσε...
ποιος εμφανίστηκε όταν έχασε το πρωτάθλημα;;; Αν πας στις διαμάχες που "παίζουν" στα αγωνιστικά νέα θα δεις τεράστια θρεντάκι ανοιγμένα και μέσα γίνεται ο χαμός! Μάλιστα έχω ανοίξει κι εγώ θρεντ που το βάφτισα το όνομα αυτού Hayden κι όπως νατιλαμβάνεσαι σε χρόνο...0 έγινε εκεί Η μάχη!!!
Οπότε δεν χάθηκε ούτε ξαναεμφανίστηκε κάποιος, τουλάχιστον εδώ απ' όσο ξέρω.
Τώρα για φέτος... τι σκορδοκαίλα σας έχει πιάσει όλους;;;
Πιστεύετε ότι θα το πάρει ο Βάλε εύκολα; Ότι θα θριαμβεύσει;;;
Γιατί δεν κάνετε υπομονή.
Εγώ σας λέω πως όχι! Θα την πατήσει και φέτος καιθα το δείτε.
Αλλά... υπομονή και θα δούμε...

zephyr1
29/11/2006, 11:41
Για ριξτε μια ματια εδω (http://www.motogp.com/en/motogp/motogp_news.htm?menu=news&news_id=18475) :rolleyes:

vassilis88
29/11/2006, 12:04
τι εγινε φετος

ο ροσσι 5 νικες
μια εγκαταλειψη απο κινητηρα (λε μαν)
μια εγκαταλειψη απο ελαστικο (κινα)
μια εγκαταλειψη κ απο ελαστικο κ απο κινητηρα (λαγκουνα)
ενα τραυματισμο στο ασσεν
μια πτωση στη βαλενθια
μια πτωση στη χερεθ εξαιτιας επαφης με αλλη μηχανη
επισης
μια νικη χαμενη για δυο χιλιοστα

ο χευντεν 2 νικες
πεντε βαθμους κερδισμενους οταν επεσε ο εντουαρντς τελευταια στροφη
κ αλλους κερδισμενους βαθμους οταν επεσε ο νακανο στο μοτεγκι τελευταιο γυρο
κ αλλους κερδισμενους βαθμους οταν στην καταλονια ο ζιμπερναου εβγαλε νοκ αουτ καπιροσσι κ μελαντρι κ για τους επομενους αγωνες(ασσεν)
φιλιπ αιλαντ στο στεγνο παρεα με τον πεντροζα στις τελευταιες θεσεις ενω ο ροσσι περναει απο εξωτερικη το νικητη του αγωνα μελαντρι,μετα βρεχει κ κολλαει πισω του.
μια πτωση εξαιτιας του ν(τ)ανου

αλλα,τραυματισμοι,πτωσεις,χαμενοι κερδισμενοι βαθμοι κλπ γινονται απο λαθη αναβατων!το δεχομαι!αλλα σε τρεις αγωνες εγκαταλειψη εξαιτιας της μηχανης,ε να παει να γ*μηθει δλδ.

δν θα υπηρχαν τοσες αντιδρασεις αν το παιρνε πχ ο καπιροσσι!αλλα ο χευντεν ρ.π.μ.

ενα πραγμα αναγνωριζω στο χευντεν.το χω ξαναγραψει.φετος ειχε ενα κοινο στοιχειο με το ροσσι.ηταν γρηγορος παντου!αλλα ικανος μεχρι την τριτη θεση οχι παραπανω!απ ολους τους αναβατες ενας μπορει να κερδισει παντου!γι αυτο ακομα κ φετος ειχε τις περισσοτερες νικες!

κ ναι το εχει ευκολα το πρωταθλημα ο ροσσι.ακομα κ φετος με οοοολα αυτα που συνεβησαν,ατυχιες σε αυτον κ σε ολους οσους κανονικα θα ηταν μπροστα απο το χευντεν,με αυτον να βγαινει τοσο ευνοημενος(οτι εγινε με τον πεντροζα αντιστοιχει στην πτωση του ροσσι λογω ελιας),καταφερε να βρισκεται μπροστα στη βαθμολογια ενα αγωνα πριν το τελος!

κ θα το χασει του χρονου μονο αν συμβουν τα ιδια κ χειροτερα!ελεος δλδ.ηταν απιστευτα αυτα που εγιναν φετος...

jbear
29/11/2006, 13:02
Ετσι οπως τα λεει ο βασιλης ειναι. Αν ξαναγινουν τα ιδια του χρονου θα φυγει και θα παει στα αυτοκινητα!!! :dizzy: :lol: :lol: :lol:

Αλλα οκ, ας κανουμε υπομονη... :sad: :bawl: :lol: :lol: :lol:

ktm640lc4
29/11/2006, 13:03
*Αρχη σπαμ*
Και εγω ετσι ειμαι φιλε μου. Στην παρεα κανεις δεν μιλαει για μηχανες, αφου οταν καμια φορα πιασω το θεμα, αισθανομαι και μαλακας και οτι πρεπει να απολογηθω που μιλησα για μηχανακια. Τεσπα.
Μεχρι που σταματησα να μιλαω για μηχανακια με τους συγκεκριμενους. Και τα λεω στο μοτο.gr
*Τελος σπαμ*

Rossi και τα μυαλα στα καγκελα.
Αυτο που θελω να γραψω ειναι οτι ολοι εδω μεσα ξερουν σε τι επιπεδο ειναι ο Rossi και σε τι επιπεδο ειναι o heyden και ολοι οι αλλοι.

Ο Rossi μονο τον κακο εαυτο του πρεπει να φοβαται. Τιποτα και κανεναν αλλο...

alximistis
29/11/2006, 13:04
Βρε... κάντε υπομονή που σας λέω...
στην τελική αν έχετε δίκιο θα με κοροϊδεύτε μέχρι τη... δευτέρα παρουσία...αλλιώς... χεχεχεχε...

ktm640lc4
29/11/2006, 13:11
Δεν πιστευω να υπαρχει καποιος εδω μεσα για να μην πω στον κοσμο ολακερο που να πιστευει οτι ο hayden ειναι καλυτερος οδηγος απο τον rossi.

Ασχετα αν πηρε το πρωταθλημα ή οχι. Για κλασεις οδηγων γραφω και μονο.

Εχεις δικιο ομως. Σιγουρα θα δουμε πολλα, συναρπαστικα, μαχητικα, γρηγορα αλλα και ωραια πραγματα φετο.

:smokin:

nantin
29/11/2006, 14:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Ώπα ώπα ώπα... χαλάρωσε...
ποιος εμφανίστηκε όταν έχασε το πρωτάθλημα;;; Αν πας στις διαμάχες που "παίζουν" στα αγωνιστικά νέα θα δεις τεράστια θρεντάκι ανοιγμένα και μέσα γίνεται ο χαμός! Μάλιστα έχω ανοίξει κι εγώ θρεντ που το βάφτισα το όνομα αυτού Hayden κι όπως νατιλαμβάνεσαι σε χρόνο...0 έγινε εκεί Η μάχη!!!
Οπότε δεν χάθηκε ούτε ξαναεμφανίστηκε κάποιος, τουλάχιστον εδώ απ' όσο ξέρω.
Τώρα για φέτος... τι σκορδοκαίλα σας έχει πιάσει όλους;;;
Πιστεύετε ότι θα το πάρει ο Βάλε εύκολα; Ότι θα θριαμβεύσει;;;
Γιατί δεν κάνετε υπομονή.
Εγώ σας λέω πως όχι! Θα την πατήσει και φέτος καιθα το δείτε.
Αλλ

ά... υπομονή και θα δούμε...

μαλλον καταλαβες λαθος φιλε μου .εγω μιλουσα για τυχαρπαστους εξω.οσο για τον χαζοαμερικανο αν διαβασες τι γραφω μου αρεσε πολυ αλλα οταν κανεις αγωνα τακτικης ξενερωνω ειδικα οταν ο γιατρος ειναι πρωτος και μου κανει στον τελευταιο αγωνα πρωτο χρονο δοκιμων κατι που οι αλλοι ειχαν ξεχασει προ πολλου .εδω η συζητηση επικεντρωνεται κυριως στο θεμα γιατρος εναντιον ολων. αν εχεις να γραψεις κατι ενδιαφερον ειμαι ανοιχτος στο διαλογο .ολοι μας εχουμε σαν παθος πανω απ ολα τις μοτοσυκλετες και αυτους που μας προσφερουν πραγματικο θεαμα . για μενα αυτος ειναι ο vale kai pare kati dvro gia na mh jexniomaste. ayto ua ginetai kai fetow

70738

alximistis
29/11/2006, 14:18
μαλλον καταλαβες λαθος φιλε μου .εγω μιλουσα για τυχαρπαστους εξω.οσο για τον χαζοαμερικανο αν διαβασες τι γραφω μου αρεσε πολυ αλλα οταν κανεις αγωνα τακτικης ξενερωνω ειδικα οταν ο γιατρος ειναι πρωτος και μου κανει στον τελευταιο αγωνα πρωτο χρονο δοκιμων κατι που οι αλλοι ειχαν ξεχασει προ πολλου .εδω η συζητηση επικεντρωνεται κυριως στο θεμα γιατρος εναντιον ολων. αν εχεις να γραψεις κατι ενδιαφερον ειμαι ανοιχτος στο διαλογο .ολοι μας εχουμε σαν παθος πανω απ ολα τις μοτοσυκλετες και αυτους που μας προσφερουν πραγματικο θεαμα . για μενα αυτος ειναι ο vale kai pare kati dvro gia na mh jexniomaste. ayto ua ginetai kai fetow

OK, δεν το κατάλαβα ότι μιλούσες για τους... όξω από δω...
όσοο για το αν έχω κάτι ενδιαφέρον να γράψω εδώ... τώρα δεν βλέπω το λόγο. Ειλικρινά. Τι να πούμε; Εσύ θα λες τι οδηγάρα που είναι ο Βάλε στο οποίο κάθε άλλο παρά διαφωνώ και μετά εγώ θα λέω ότι πήρε το πρωτάθλημα ο Αμερικανός. Και νόημα δεν θα βγαίνει.
Έχω γράψει πολλά για το Heyden ΄και βρίσκονται στα αγωνιστικά αλλά τώρα ειλικρινά δεν βρίσκω το λόγο.
Όσο για το φέτος... χμμμμ... θα πω ότι είπα και πριν:
υπομονή φίλε μου υπομονή...

nantin
29/11/2006, 14:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
OK, δεν το κατάλαβα ότι μιλούσες για τους... όξω από δω...
όσοο για το αν έχω κάτι ενδιαφέρον να γράψω εδώ... τώρα δεν βλέπω το λόγο. Ειλικρινά. Τι να πούμε; Εσύ θα λες τι οδηγάρα που είναι ο Βάλε στο οποίο κάθε άλλο παρά διαφωνώ και μετά εγώ θα λέω ότι πήρε το πρωτάθλημα ο Αμερικανός. Και νόημα δεν θα βγαίνει.
Έχω γράψει πολλά για το Heyden ΄και βρίσκονται στα αγωνιστικά αλλά τώρα ειλικρινά δεν βρίσκω το λόγο.
Όσο για το φέτος... χμμμμ... θα πω ότι είπα και πριν:
υπομονή φίλε μου υπομονή...

δεν αναφερεσαι καθολου σε αυτο που εγραψα για το γφεγονος οτι ο αμερικανος εκανε αγωνες τακτικης .διαφωνεις σε αυτο σου αρεσε να βλεπεοις εναν θεαματικο οδηγο κατα γενικη ομολογια να κανει σαν σχολη οδηγων μονο φλας που δεν εβγαζε ειμαι λαθος σε αυτο .κοιταξε δεν ειμαι ο τυπος που αν πεσει ο ροσι θα κλεισω την τν .μου αρεσει το θεαμα . αλλα αυτο με ξενερωνει γι αυτο και γουσταρω καπιροσι και στονερ γιατι τα πιεζουν στο οριο

alximistis
29/11/2006, 14:31
δεν αναφερεσαι καθολου σε αυτο που εγραψα για το γφεγονος οτι ο αμερικανος εκανε αγωνες τακτικης .διαφωνεις σε αυτο σου αρεσε να βλεπεοις εναν θεαματικο οδηγο κατα γενικη ομολογια να κανει σαν σχολη οδηγων μονο φλας που δεν εβγαζε ειμαι λαθος σε αυτο .κοιταξε δεν ειμαι ο τυπος που αν πεσει ο ροσι θα κλεισω την τν .μου αρεσει το θεαμα . αλλα αυτο με ξενερωνει γι αυτο και γουσταρω καπιροσι και στονερ γιατι τα πιεζουν στο οριο

Φίλε μου φαντάζομαι ότι βλέπεις καλά... κι ότι διαβάζεις ακόμα καλύτερα...
είδες πουθενά να εκφράζω τη διαφωνί αμου; ή ότι να λέω το οτιδήποτε σε αυτά που λες;
είπα ο άνθρωπος ότι δεν έχω λόγους κατά την άποψη μου να ανοίξουμε τώρα συζήτηση για τον έναν ή τον άλλον οδηγό. Έχουν συζυτηθεί ξανά και ξανά και ξανά. Μόνο που τώρα δεν υπάρχει πρωτάθλημαμ το Motogp αλλάζει και οι μοτοσικλέτες τους πάνε σε άλλα κυβικά και στήσιμο επομένως να τις δούμε πρώτα ναν γίνουν οι πρώτοι αγώνες κι εδώ είμαστε να τα λέμε συνέχεια. Έχουμε να πούμε μόλις φουντώσει η μάχη για τα καλά...
απλώς τώρα δεν υπάρχει λόγος. Θα είναι σα να κάνουμε διαμάχη για το ποδόσφαιρο. Πέρσι εμείς σας κάναμε ναι αλλά πρόπερσι εμείς αυτό...
τα βαριέμαι αυτά.
Οι απόψεις μας για τους οδηγούς υπάρχουν μόλις ξανανάψει η μάχη θα μιλάμε και δεν θα σταματάμε...

vassilis88
29/11/2006, 17:32
στο τεστ της χερεθ παντως εγραψε εχοντας κανει λιγοτερους γυρους, τον ταχυτερο γυρο.

ανακουφιστηκα λιγο γιατι νομιζα οτι με την νεα εποχη οι χοντα θα ξεφευγαν αλλα απ οτι φαινεται οι ομαδες θα ειναι ακομα πιο κοντα μεταξυ τους καθε χρονο που περναει,το δειχνει κ η καλη αποδοση των σουζουκι.καλο αυτο.

ο βαλε ξερει κ να εξελισει το μηχανακι οποτε no need to worry.

αντε κ μπαινει δεκεμβριος!πλησιαζει σιγα σιγα η μεγαλη μερα!10 μαρτιου 2007!:a54:

GIXXERAKIAS
29/11/2006, 22:15

αντε κ μπαινει δεκεμβριος!πλησιαζει σιγα σιγα η μεγαλη μερα!10 μαρτιου 2007!:a54: Τι λες ωρε Βασιλη λολαθηκες ωρε:a21: :a21: :a21:

Βρε αφηστε να χαρουμε λιγο τον χειμωνα και τα χειμερινα σπορ,χορτασαμε καλοκαιρι και moto gp για φετος:p :p :p
Να μην κανουμε και λιγο γουτσου γουτσου στο κρυο με τις τσουπρες διπλα στο τζακι και να πεφτει το χιονακι εξω:D ?

jbear
29/11/2006, 22:28
...
ο βαλε ξερει κ να εξελισει το μηχανακι οποτε no need to worry.
...

Αυτο ειναι!!! Ο Vale ειναι ο καλυτερος σ αυτον τον τομεα!!! Αποδειξη? Το οτι πηρε αμεσως πρωταθλημα με την 3η τοτε (!!!!) Yamaha τα λεει ολα.

jbear
29/11/2006, 22:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Τι λες ωρε Βασιλη λολαθηκες ωρε:a21: :a21: :a21:

Βρε αφηστε να χαρουμε λιγο τον χειμωνα και τα χειμερινα σπορ,χορτασαμε καλοκαιρι και moto gp για φετος:p :p :p
Να μην κανουμε και λιγο γουτσου γουτσου στο κρυο με τις τσουπρες διπλα στο τζακι και να πεφτει το χιονακι εξω:D ?

Ωραια ολα αυτα δε λεω...Αλλα που να βρω χιονι και τζακι στη Λαρισα??? :lol: Ποσο μαλλον ο Βασιλης...

Να μουνα σε καμια Φιλανδια-Σουηδια...:a25: :a25: :a25:

Αλλα εδω δε λεει μια το χειμωνα!!! :yuck:

vassilis88
29/11/2006, 22:33
μισω το χειμωνα!:mad:

κυριως γιατι δν εχει motogp!:p

μισω κ το 2006!!!!:a52:

πρεπει να παρουμε τη ρεβανς!κ ο ροσσι ειχε πει μακαρι να αρχιζε αμεσως το πρωταθλημα!γι αυτο ειναι ετσι κα*λωμενος φαινεται!:lol: παραλιγο να σπασει το ρεκορ του με το 990, με το 800!

(κ χιονακι στο ηρακλειο δν πεφτει ουτε γι αστειο!δν καταλαβαινεις χειμωνα εδω!)

GIXXERAKIAS
29/11/2006, 22:56
Ζηλεια ψωρα εγω εχω χωριο που εχει χιονια ::p :p :p :p

eyepop: :eyepop: :eyepop:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

super_toto
29/11/2006, 23:25
Μην αρχίσετε να βαράτε όλοι μαζι άλλα εγώ πιστεύω ότι ο ο Ρόσι έκλεισε σαν αναβάτης. Τέρμα.
Σαφώς και είναι ο ανώτερος όλων όσων υπάρχουν και όσων υπήρξαν πιθανώς αλλα θεωρώ ότι έκλεισε γιατί πολύ απλά έχει βαρεθεί το παλικάρι.

Το ότι σκέφτεται τα WRC όπως και πέρυσι σκέφτονταν τα F1 δείχνει ότι έχει βαρεθεί και ξέρει ότι στα ίσια δεν τον κοντράρει κανείς. Δεν έχει κίνητρα πλέον.

Λογικό είναι να σκέφτεται άλλα πράγματα πλέον. Ναι μέν φέτος ήταν άτυχος αλλά δύο τρία χρόνια πρίν δεν θα έπεφτε με τίποτα στον τελευταίο αγώνα.

vassilis88
29/11/2006, 23:35
κοιτα κ γω εχω αυτη την αισθηση οτι θα φυγει το 2008,ολο λεει δεν εκλεισε το κεφαλαιο Φ1,μετα τρεχει στα ραλλυ,που εκει τον βλεπω κ να πηγαινει...

αλλα επισης εχω την αισθηση οτι θα φυγει πρωταθλητης κ θα τα δωσει ολα του χρονου,φαινεται πως αυτη τη χρονια θα εχει πολληηη ορεξη!ισως θελει οπωσδηποτε να ξαναπαρει τον ασσο ΤΟΥ πισω!
γραφοντας περισσοτερους γυρους απ ολους τη δευτερη μερα κ τους ταχυτερους γυρους κ τις δυο μερες μονο αναβατη που δεν εχει ορεξη δειχνει!

αλλα δεν εχει σημασια,λοιπον παιδια με το τρια βαρατε ολοι!:lol:

jbear
29/11/2006, 23:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Μην αρχίσετε να βαράτε όλοι μαζι άλλα εγώ πιστεύω ότι ο ο Ρόσι έκλεισε σαν αναβάτης. Τέρμα.
Σαφώς και είναι ο ανώτερος όλων όσων υπάρχουν και όσων υπήρξαν πιθανώς αλλα θεωρώ ότι έκλεισε γιατί πολύ απλά έχει βαρεθεί το παλικάρι.

Το ότι σκέφτεται τα WRC όπως και πέρυσι σκέφτονταν τα F1 δείχνει ότι έχει βαρεθεί και ξέρει ότι στα ίσια δεν τον κοντράρει κανείς. Δεν έχει κίνητρα πλέον.

Λογικό είναι να σκέφτεται άλλα πράγματα πλέον. Ναι μέν φέτος ήταν άτυχος αλλά δύο τρία χρόνια πρίν δεν θα έπεφτε με τίποτα στον τελευταίο αγώνα.

Στο τελος θα ακουσουμε οτι εχασε επιτηδες το πρωταθλημα για να γινει ντορος και να ανεβει το ενδιαφερον!!! :dizzy: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Παντως το οτι τα κινητρα εχουν μειωθει δραματικα ειναι γεγονος, ας ελπισουμε τα 800 να ειναι ενα νεο...

ktm640lc4
30/11/2006, 09:00
Δεν νομιζω οτι δεν θα επεφτε με τιποτα πριν 2 χρονια. Μηχανακια καβαλανε ρε παιδια, και τα μηχανακια πεφτουν.

Η ισσοροπια ειναι τοσο λεπτη σε αυτες τις ταχυτητες και γενικα στους αγωνες που πρεπει να εισαι θεος για να λες εγω δεν θα πεσω.

Κινητρα υπαρχουν πιστευω, τιποτα δεν εχασε απο την τρελλα του.

Οσο για τον ασσο στο number plate του ναι συμφωνω οτι τον θελει παλι. Και θα φυγει μονο αν το εχει. Αν και δεν νομιζω.

Καλυτερα πρωτος στο χωριο παρα τελευταιος στην πολη.

Υ.Γ. Αν φυγει μετα ποιον θα βλεπουμε να παει ταπα ενω εχουν ολα κριθει? Στονερ? Πεντροζα? Ελιας?
Παντως οχι χειδεν.

:D

nantin
30/11/2006, 14:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Δεν νομιζω οτι δεν θα επεφτε με τιποτα πριν 2 χρονια. Μηχανακια καβαλανε ρε παιδια, και τα μηχανακια πεφτουν.

Η ισσοροπια ειναι τοσο λεπτη σε αυτες τις ταχυτητες και γενικα στους αγωνες που πρεπει να εισαι θεος για να λες εγω δεν θα πεσω.

Κινητρα υπαρχουν πιστευω, τιποτα δεν εχασε απο την τρελλα του.

Οσο για τον ασσο στο number plate του ναι συμφωνω οτι τον θελει παλι. Και θα φυγει μονο αν το εχει. Αν και δεν νομιζω.

Καλυτερα πρωτος στο χωριο παρα τελευταιος στην πολη.

Υ.Γ. Αν φυγει μετα ποιον θα βλεπουμε να παει ταπα ενω εχουν ολα κριθει? Στονερ? Πεντροζα? Ελιας?
Παντως οχι χειδεν.

:D

ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟς ΒΑΛΕ Ο ΣΤΟΝΕΡ ΜΕ ΤΗΝ DUCATI (ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΑΜΑΣΕΙ) ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΦΕΤΟΣ Ο ΚΑΠΙΡΟΣΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΔΕΙΝΕΙ ΟΛΑ . ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΓΩ ΟΤΙ Ο ΧΕΙΝΤΕΝ ΗΤΑΝ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ .ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ . ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΙΕΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ .ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΤΥΧΙΕΣ ΟΠΩΣ ΟΓΙΑΤΡΟΣ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΝΤΡΟΣΑ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΙΣΩΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΦΑΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ .ΟΠΟΤΕ
VALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE .VINI VIDI VICI
ΥΓ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΣΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΝΤΕΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΝΤΡΙΦΤΙΝΚ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΡΙΦΤΙΝΚ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥ

sotosfz6
30/11/2006, 14:49
ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟς ΒΑΛΕ Ο ΣΤΟΝΕΡ ΜΕ ΤΗΝ DUCATI (ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΑΜΑΣΕΙ) ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΦΕΤΟΣ Ο ΚΑΠΙΡΟΣΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΔΕΙΝΕΙ ΟΛΑ . ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΓΩ ΟΤΙ Ο ΧΕΙΝΤΕΝ ΗΤΑΝ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ .ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ . ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΙΕΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ .ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΤΥΧΙΕΣ ΟΠΩΣ ΟΓΙΑΤΡΟΣ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΝΤΡΟΣΑ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΙΣΩΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΦΑΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ .ΟΠΟΤΕ
VALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE .VINI VIDI VICI
ΥΓ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΣΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΝΤΕΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΝΤΡΙΦΤΙΝΚ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΡΙΦΤΙΝΚ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥ

δεν συμφωνω με το εντυπωσιακος για τον hayden...δεν μου εχει μεινει καποιος αγωνας του!!!αντιθετα ο pedrosa εκανε καλυτερους αγωνες....με αποκορυφωμα αυτον που ετρεξε με τον ναρθηκα και τερματισε σε πολυ καλη θεση....επισης εντυπωσιακος ηταν ο capirex λογω και της αγριαδας της ducati(διαφωνειται οτι φαινεται πιο γκαζιαρικο απο τα αλλα?)

σε ελαχιστους αγωνες ηταν πρωταγωνιστης ο αμερικανος.αλλα ηταν μαγκας που το πηρε...

ο γιατρος ειναι καλυτερος ολων:wave2: :wave2: