View Full Version : Den Maresei To Kainourgio Z
C E N S O
27/11/2006, 19:51
(ime 16 kai dn exo kan mixani, exo omos trela me to z750).Pistevo loipon pos oloi exete dei to kainourgio z... xero pos oi perisoteroi tha me vrisete alla ofilo na to po:
-DEN MOU ARESEI TO KAINOURGIO Z-
kiomos einai alithia dn to vrisko oute kan OMORFO...mporei afto na akougete ipervoliko alla pragmatika pistevo pos exase meros tou xaraktira tou... thathela pragmatika na akouso apopseis pano sto thema
δες εδω
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=30067&perpage=15&pagenumber=1
:smokin:
C E N S O
27/11/2006, 20:40
:a013:
adam_tsouk
28/11/2006, 22:42
εγω συμφωνω μαζι σου φιλε.
ειναι ΠΑΝΑΣΧΗΜΟ!
γιαυτο προλαβε να αγορασεις το παλιο ομορφο δικο μου που πουλαω οσο οσο μονο 6000 ευρωπαικα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
costas81
07/12/2006, 12:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
εγω συμφωνω μαζι σου φιλε.
ειναι ΠΑΝΑΣΧΗΜΟ!
γιαυτο προλαβε να αγορασεις το παλιο ομορφο δικο μου που πουλαω οσο οσο μονο 6000 ευρωπαικα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΙΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
ΙΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σοφη διατυπωση
:a024:
PriestBecause
08/12/2006, 20:05
To 750 ουτε εμενα μου αρεσει αλλα το 1000 ειναι ωραιο.
saresei to neo 1000?mapa einai :mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
saresei to neo 1000?mapa einai :mad: \
μη το παρεις! :wave2: :wave2:
adam_tsouk
19/12/2006, 18:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
\
μη το παρεις! :wave2: :wave2:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
+1000
:wave2:
http://upload7.postimage.org/294283/photo_hosting.html
ζηλευωωωωωωωωωωω :( :( :( :( :(
gixxerpap
20/03/2007, 16:31
.... κι εμενα δε μ΄αρεσουν οι φακες, αλλα δεν το κανω θεμα....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εμέμα πάντως μου αρέσουν οι αλλαγές στο z750 07 και οι εμφανισιακές π.χ πιο σχιστά μάτια αλλά και οι ποιοτικές π.χ. ανεστραμμένα μπροστινά.Πιστεύω πως ολοκληρώθηκε σαν μηχανάκι.
Akefalos
20/03/2007, 20:09
Εμένα ένα πράγμα δε μ'αρέσει και το'χω ξαναπεί.
Αυτές οι καινούριες εξατμίσεις.Πολύ χαμηλά και πολυ κοντόχοντρες.
Δεν ξερω αν είναι πιο κοντά σε κέντρο βάρους και τέτοια αλλά εμφανισιακά δε μ'αρέσουν.Και ίδια εξάτμιση περίπου βάλανε και στο καινούριο fazer και στο καινούριο hornet.:sad:
Κατα τη ταπεινή μου αποψη το νεο Ζ750 ειναι ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΟΤΑΤΗ ΑΓΟΡΑ για οποιονδήποτε
Καταπληκτικό μηχανάκι και ομορφο... η τιμη του ειναι ~7900 ευρω διαθεσιμο απο μεσα Απρίλη (8550 με ABS)
Θα σαρώσει παλι στις πωλησεις... σαν κυριαρχος στη κατηγορια του... με βελτιωσεις ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ
Το νεο Z1000 ειναι λιγο ... αδιαφορο (σε σχεση με το "παλιο") και ο ανταγωνισμός πια δύσκολος...
project.breeze
23/03/2007, 18:19
Αχ ρε idi τί μου έκανες...Το ζαχαρώνω το 750 το λαχανί και ελπίζω μέχρι τα Χριστούγεννα να καταφέρω να το τσιμπήσω.Έχω ξεκινήσει αιματηρές οικονομίες αλλά δεν πειράζει,άλλωστε όπως λέμε και στο χωριό μου...No pain,no gain :smokin:
Ζ750
εχυσα
...παλι τον καφε γαμωτι μου
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Αχ ρε idi τί μου έκανες...Το ζαχαρώνω το 750 το λαχανί και ελπίζω μέχρι τα Χριστούγεννα να καταφέρω να το τσιμπήσω.Έχω ξεκινήσει αιματηρές οικονομίες αλλά δεν πειράζει,άλλωστε όπως λέμε και στο χωριό μου...No pain,no gain :smokin:
Αντε αντε, να κανω και εγω που και που βολτα ενα Ζ! :winka: :lol: :lol: :lol:
project.breeze
24/03/2007, 14:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Meni0s
Αντε αντε, να κανω και εγω που και που βολτα ενα Ζ! :winka: :lol: :lol: :lol:
Όποτε θέλεις Μάνθο.Έτσι,για να μετανοιώσεις που παρήγγειλες το τσίρκο!:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Όποτε θέλεις Μάνθο.Έτσι,για να μετανοιώσεις που παρήγγειλες το τσίρκο!:rotflmao: :rotflmao:
:lol: :lol: :lol: :lol: :beer:
Κατα τη ταπεινή μου αποψη το νεο Ζ750 ειναι ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΟΤΑΤΗ ΑΓΟΡΑ για οποιονδήποτε
Καταπληκτικό μηχανάκι και ομορφο... η τιμη του ειναι ~7900 ευρω διαθεσιμο απο μεσα Απρίλη (8550 με ABS)
Θα σαρώσει παλι στις πωλησεις... σαν κυριαρχος στη κατηγορια του... με βελτιωσεις ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ
Το νεο Z1000 ειναι λιγο ... αδιαφορο (σε σχεση με το "παλιο") και ο ανταγωνισμός πια δύσκολος...
σωστος φιλε μου σε ολα!:winka: :beer: εισαι και ΑΕΚΑΡΑ
ε, καλα.. 16 εισαι,δεν σ'αρεσει τιποτα ετσι κι αλλιως.
Πανεμορφο ειναι
εκτος απο την εξατμιση που ειναι κακασχημη
Αυτό είναι το μοντέλο 2007 ρεεεεε :uplate:
Καλα δεν κοιτάτε τις ημερομηνίες ;
Εντιτ :
Τώρα που βλέπω τις φωτός,πιο όμορφο είναι το παλιό... :evil:
http://www.youtube.com/watch?v=j2fvByZOGbU&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=3uV7Xwo4qNo&feature=player_embedded
DimChios
04/11/2009, 00:05
τι 2006, τι 2007, τι 2009...
ασχημο ηταν παντα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
τι 2006, τι 2007, τι 2009...
ασχημο ηταν παντα!
Και αργο και με χαλια ψαλιδι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :p
Και μένα μου αρέσει!
Και φυσικά σε όποιον δεν αρέσει... ξύδι μαζί με υδράργυρο (και υδροκυάνιο)!
:D :lol:
:beer: :beer:
Τι πίνετε ρε :rotflmao: ;;;
Ξύδι με υδράργυρο...:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από C E N S O
(ime 16 kai dn exo kan mixani, exo omos trela me to z750).Pistevo loipon pos oloi exete dei to kainourgio z... xero pos oi perisoteroi tha me vrisete alla ofilo na to po:
-DEN MOU ARESEI TO KAINOURGIO Z-
kiomos einai alithia dn to vrisko oute kan OMORFO...mporei afto na akougete ipervoliko alla pragmatika pistevo pos exase meros tou xaraktira tou... thathela pragmatika na akouso apopseis pano sto thema
Συγκριτικα με το "παλιο" ουτε εμενα..μ αρεσουν ομως τα "μπροστινα" του..:winka:
XJR_Billy
27/01/2010, 07:55
Η ομορφότερη Ζ ήταν η '05-'06...
Χαλαρά...:cool:
route 66
27/01/2010, 11:16
κλασικ και σπορ δεν ερχομαι στη μοδα φετος δεν γινομαι κιτσαρια μετα απο δυο τρια χρονια παω σφαιρα και ειμαι και πανεμορφο
186864