Σύνδεση

View Full Version : dinamik vs cbf 250

Mr.μηχανάκης
30/11/2006, 18:20
γεια σας παιδια,σκεφτομαι να αγορασω το καλοκαιρακι ενα dinamik 125 or to cbf 250 και θα ηθελα να μου πειτε πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα...(δεν με ενδιαφερουν τα χρηματα)
Eυχαριστω
P.S αν δεν το εβαλα σε σωστο μερος να αλλαχτει

675
30/11/2006, 18:50
ενα θα σου πω...

μονο και μονο που το dynamik ειναι διχρονο θα πρεπε να σε κραταει μακρια απο την αποκτηση του...

εχουν χιλιομπει ποστ με διαμαχες και πλεονεκτηματα-μειονεκτηματα διχρονων..

αλλα προσωπικα θα σου προτεινα να τα αποφυγεις για πολλους λογους...:wave2:

και να ξερεις πως το cbfaki ειναι πολυ αξιοπρεπες μηχανακι...;)

johnpan
30/11/2006, 18:52
Γεια σας, θα ήθελα να αγοράσω το χειμώνα ένα όχημα αλλά δε μπορώ να αποφασίσω... lada niva ή fiat coupe? Τα λεφτά δεν παίζουν ρόλο! Ευχαριστώ

Σόρυ για το άτσαλο χιούμορ φίλε μου!! Θέλω να σου δείξω ότι συγκρίνεις τα ανόμοια. Το ένα είναι μοτοσυκλέτα, το άλλο όχι. Το ένα στρίβει, το άλλο όχι. Το ένα ταξιδεύει κάπως, το άλλο όχι. Τώρα ποιο είναι το ένα και πιο το άλλο, το αφήνω στην κρίση σου.

Καλως ήλθες στο φόρουμ

Πες μας προς τι το δίλημμα και θα σου απαντήσουμε πιο αναλυτικά..

Κερνάω μπύρα! :beer:

nickmonstro
30/11/2006, 18:53
Καλως ορισες!!!:wave2:

Νομιζω οτι ειναι αυτα τα δυο ειναι αρκετα διαφορετικα μεταξυ τους ετσι?Το dynamic ειναι παπακι και το αλλο ειναι κανονικοτατη μοτοσυκλετα!

Θα σου προτεινα το cbfακι μιας και το εχει το φιλαρακι μου 2.5 χρονια κοντα και δεν ειχε κανενα προβλημα!Ειναι ιδανικο και για την πολη αλλα και για κοντινα ταξιδακια!Κια επισης ειναι οικονομικο στην συντηρηση του.

Για το dynamic δεν γνωριζω κατι και ετσι δεν μπορω να σε πληροφορησω....

Παντως οτι και να διαλεξεις σου ευχομαι καλες βολτουλες και παντα ορθιος!!!;)

vassilis88
30/11/2006, 19:08
του 91 ειναι το παιδι.κοιτα ειναι ρισκο να κυκλοφορεις χωρις διπλωμα.εγω βεβαια δε θα πρεπε να στα λεω μιας κ απ την ηλικια σου χωρις διπλωμα ειμαι!:lol: αλλα δεν εκανα καλα κ ημουν τυχερος που δε μου κατσε καμια στραβη μεχρι τωρα.

το cbf οκ καλυτερο μπορει να ναι αλλα κανει κ τα διπλα λεφτα ε?τωρα σ αυτα τα κυβικα δν εχουν κ τρελες διαφορες τα μηχανακια.προσωπικα θα προτιμουσα να χα παρει το dinamik απο το cbr.κ αυτο για την αισθηση της μηχανης το πηρα αλλα δεν εχει κ πολυ σχεση..:sick: τωρα αν ειναι τοσο ανωτερο το 250 οκ.

εγω θα σου λεγα μτχ rs 125 διετιας πχ.σ αυτα τα κυβικα καλυτερα διχρονο.κ φυσικα παντα το σωστο εξοπλισμο!

vassilis88
30/11/2006, 19:11
α ωραια τωρα το δα οτι δεν σε ενδιαφερουν τα χρηματα!ε ,τοτε παρε rs καινουριο!:lol: :lol: αλλα αφου θες απ αυτα τα δυο τοτε cbf!

Mr.μηχανάκης
30/11/2006, 21:21
ευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις...
για να σας λυσω την ενδεχομενη απορια ειμαι μονο σε αυτα τα δυο μηχανακια για δεν εχω διπλωμα** και ειμαι 15:p.το καλο ειναι οτι το dinamik εχει δολοφονο και κανει κανενα σκασιμο το αλλο κανει κανενα σκασιμο,δεν ειμαι καγκουρα αλλα που και που θελω να ξεδινω:winka:
P.S αλλιως θα επερνα αμαξι οχι μηχανακι

idi
30/11/2006, 21:35
το θεμα ειναι το το ποστ ειναι λαθος απο την αρχη γιατι όντως συγκρινει ανόμοια πραγματα

και εχει πολλες ανακριβιες

πρωτα πρωτα θελω να μας πει ο φιλος που ρωτησε αν θα εχει διπλωμα

ακολούθως ο elias_sgr, γιατι θα πρεπει να αποφυγουμε τα διχρονα

μετα θα μα πει ο nickmonstro αν βαζει το χερι του στη φωτια για τη δηλωση του "το εχει το φιλαράκι μου 2.5 χρονια κοντα (το CBF250) και δεν ειχε κανενα προβλημα!" :rotflmao:

μετα θα ρωτησω αν ξερετε ποσο κανει το ενα και ποσο το αλλο σε αγορα καινουριο και μεταχειριεσμενο. επισης αν ξερει κανεις ποσα δινω για το σερβις του dinamik μου (ελα να τρεχει το στοίχημα Over-under λεμε) :

για το αν στριβει το dinamik αρκετα καλα ωστε να περασει το CBF250 καλυτερα να μην το επεκτείνουμε.... το θεμα ειναι οτι με το dinamik ΔΕ θα μαθει κανεις "να στιβει"... (δε στριβει καθολου καλα παρεμπιπτόντως μιας το αναφεραμε γιατι μπορει να ειναι απο τα καλυτερα παπια αλλα ... ειναι παπι... αλλα μη το δεσετε κομπο οτι θα περασετε τα dinamic σε στροφιλικια με το ετσι θελω γιατι μπορει καμια μερα να δειτε κανα κοκκινακι με μπαγκαζιερα να σας περναει απο την εξωτερικη ξυνοντας....) :rotflmao:

αλλα ειμαι πεπεισμένος 100% οτι με το dinamik θα σταματησω σε λιγοτερα μετρα! το λεω με πασα γνωση γιατι εχω κανει βολτα το CBF Και το πραμα ... ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΓΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

στο διαταυτα διαφορετικα μηχανακια ισως το dinamik ΔΕΝ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΑΝΑΒΑΤΕΣ (αν και τυγχάνει να ειναι ουσιαστικα το 99% των αγοραστών του...) ειναι δυσκολο, δυστροπο μη ανετο και δεν εμπνέει εμπιστοσύνη σε απειρους αναβατες και αυτο ειναι το σημαντικότερο

αλλα εχει αλλα καλα οπως τα ελεεινα μικρα έξοδα γενικα και ειδικά (εκτός μεγαλης κατανάλωσης καυσιμου)

Alchimistis
30/11/2006, 21:45
Re Idi πως και δεν του είπες να πάρει καβασακι?

AFTER
30/11/2006, 21:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis

Δεν θα λεμε οτι εννοειται :D

kalant
30/11/2006, 22:02
για το cbf εχουν ακουστει προβληματα, το αλλο δεν το ξερω...

:beer:

idi
30/11/2006, 22:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis

"σκέφτεστε τιποτα καλυτερο?" :lol:

τωρα που το λες ... βασικα απορώ γιατι δε παίρνετε ΟΛΟΙ ενα er6N... :smokin:

EVI
30/11/2006, 22:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
"σκέφτεστε τιποτα καλυτερο?" :lol:

τωρα που το λες ... βασικα απορώ γιατι δε παίρνετε ΟΛΟΙ ενα er6N... :smokin:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

TO DINAMIK ΕΧΕΙ ΜΑΝΙΒΕΛΑ ΜΟΝΟ!ΣΤΟ 2006 τωρα πια δε λεει

(αμαν κανω καθε φορα)

αλλα ειναι γληηηηγορο

johnpan
01/12/2006, 03:26
idi:

για το αν στριβει το dinamik αρκετα καλα ωστε να περασει το CBF250 καλυτερα να μην το επεκτείνουμε

Να το επεκτείνουμε όσο θες. Με δυο οδηγούς ίδιας ικανότητας -αν μπορεί να οριστεί αυτό- θα στρίψει καλύτερα το dynamic λες? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Φιλε μου idi, όσο λίγο σε ξέρω μιλάς σωστά, αλλά εδώ είσαι φάουλ. Αφήνεις την αντιπάθειά σου στο cbf και τη συμπάθειά σου στο dynamic να μιλήσουν :wave2:

Davelis
01/12/2006, 05:57
παρε ενα κινεζικο καλυτερα...

villy
01/12/2006, 07:08
Με αφορμή το Post του φιλαράκου, στον οποίο παρεπιπτόντως δεν θα απαντήσω μιας και δεν έχει δίπλωμα και απ'ότι φαίνεται την μούρλια του θέλει να κάνει με το dynamic, έχω να πω τα εξής:

Αν μια μερίδα του φόρουμ είναι φανατικοί Hondaκιδες, μια Kawasakiδες, ΚΤΜάκιδες και ούτο καθεξής, υπάρχει και μία μερίδα που είναι φανατικοί ΑΝΤΙ CBF-250άκιδες! :confused:

Ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημά σας;

Ότι δεν τρέχει όπως το Ζ;
Ότι δεν υπάρχει άλλο στην κατηγορία του για να υποστηρίξετε;
Ότι πρέπει για πρώτη μηχανή "ΣΧΟΛΕΙΟ" να πάρουμε πάνω από 500cc για να μην πάρουμε αυτό;
Ότι δεν πρέπει να το πάρουμε γιατί κάποτε θα το βαρεθούμε;
Ότι τί;

Σίγουρα εμφάνισε μερικά προβλήματα όταν πρωτοβγήκε και οι παλαιότεροι τα ξέρουν καλύτερα, αλλά:

1) Ήταν όλα μέσα στην εγγύηση!
2) Δεν έχω ακούσει ΚΑΝΕΝΑ που να το αγόρασε από το φετινό καλοκαίρι και μετά και να έχει κάποιο πρόβλημα! Μέσα σε αυτούς είμαι κι εγώ, κι ο κολλητός μου που το πήραμε σχεδόν μαζί!
3) Έχω ρωτήσει αρκετούς στο δρόμο και μου λένε ότι δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα!
4) Στο φόρουμ πολλοί μπαίνουν για να λύσουν κάποιο πρόβλημα που έχουν και δεν αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα κατόχων!

Συγνώμη που δεν αγοράσαμε μηχανή να οργώνουμε τα χώματα...
Συγνώμη που δεν αγοράσαμε μηχανή να οργώνουμε τις πίστες...
Συγνώμη που δεν αγοράσαμε μηχανή να καυλώνουμε με κόντρες...
Συγνώμη που αγοράσαμε μηχανή να κάνουμε την Δουλειά μας μέσα στην πόλη...
Συγνώμη που αγοράσαμε μηχανή να κινούμαστε Φθηνά μέσα στην πόλη...
Συγνώμη που πάμε πιο γρήγορα από τις Γαμάτες Μηχανάρες σας μέσα στην πόλη...
Συγνώμη που δεν αγοράσαμε το Ζ...

:mad: :mad: :mad: :a56:

AFTER
01/12/2006, 07:12
Το προβλημα ειναι οτι δεν κανατε λιγο υπομονη μηπως βγει Ζ 250!!!!!

......ανυπομονοι :mad:

:rotflmao:

villy
01/12/2006, 07:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER

:lol: :lol: :lol:

Δεν έχω πρόβλημα με κανένα προσωπικά!!!

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι

1) Να αλλάξει η αντιμετώπιση προς τα CBF 250!
2) Να αλλάξει η αντιμετώπιση προς τους κατόχους μικρών μηχανών. ΔΕΝ αγοράζουν όλοι μηχανή για τους ίδιους λόγους και αυτό πρέπει KAI να το σκεφτόμαστε KAI να το σεβόμαστε!

:wave2:

paramedic
01/12/2006, 08:17
Τι μηχανή παίρνει ο καθένας είναι καθαρά υποκειμενική και προσωπική υπόθεση. Βέβαια πάιζουν και μεγάλο ρόλο και τα λεφτά και οι οδηγηκές ικανότητες. Και εμένα μου αρέσει το F4 αλλά δεν μπορώ να το πάρω αλλά ούτε και να το οδηγήσω!
Εντάξει το Dinamik είναι πιο γρήγορο απο το CBF αλλά μόνο αυτό είναι. Απο έκει και πέρα τα έξοδα είναι πιο πολλά και αυτά που θα σου προσφέρει έιναι πολύ λιγότερα απο το CBF. Δε χρειάζεται να πουμε πια είναι αυτά. Όλοι ξέρουμε. Το ενα είναι ΠΑΠΙ και το άλλο ΜΗΧΑΝΗ. Ο καθένας υπολογίζει τι ζητάει και τι δυνατότητες έχει και αναλόγως αγοράζει το ένα ή το άλλο. Και εγωτο σκεφτόμουν όταν ήταν να αλλάξω το kymco spike μου και με το που σκέφτηκα τι προβλήματα είχε βγάλει το παπι έτρεξα να πάρω το CBF. Το μόνο κακό στην κατηγορία είναι οτι δεν υπάρχει ανταγωνισμός ακόμα αλλά το YBR 250 έρχεται.
Εν κατακλείδι ο καθένας παιρνει οτι ΑΥΤΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.....

makis206
01/12/2006, 08:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER

Θα πάρουμε το 750 που πάει σαν 250άρι !:a22:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Λεωνίδας
01/12/2006, 09:12
δε γ@μιέστε ρε καβασάκιδες :rolleyes:

idi
01/12/2006, 09:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
idi:

Να το επεκτείνουμε όσο θες. Με δυο οδηγούς ίδιας ικανότητας -αν μπορεί να οριστεί αυτό- θα στρίψει καλύτερα το dynamic λες? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Φιλε μου idi, όσο λίγο σε ξέρω μιλάς σωστά, αλλά εδώ είσαι φάουλ. Αφήνεις την αντιπάθειά σου στο cbf και τη συμπάθειά σου στο dynamic να μιλήσουν :wave2:

ενα λεπτο.... διαβασες ολο το μηνυμα μου ή μονο αυτο που εκανες quote? :confused: :confused: :confused: λεω πουθενα διαφοερτικα πραγματα απο αυτα που γραφεις?

και να σου πω και κατι... το dinamik ειναι προς πωληση εδω και καιρο (περιμενω να καλυψω καποιες τρυπες πρωτα) για να παρω ενα εντουρακι 250cc... στο λεω για να αποδειξω οτι δεν ερωτευμενος με αυτο απλα... εβγαλε τα λεφτα του 2 χρονια που το εχω (22,000 χλμ...) και μου αφισε τις καλυτερες εντυπωσεις!

δε βολευει πια ενα γερο (30 πια... ) και θελω κατι πιο ανετο

και ποτε δε το εχω προτεινει σε καποιον που δε του ταιριαζει (σε ολους ειπα να παρουν το crisstar ή το criss)

idi
01/12/2006, 09:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από villy
Με αφορμή το Post του φιλαράκου, στον οποίο παρεπιπτόντως δεν θα απαντήσω μιας και δεν έχει δίπλωμα και απ'ότι φαίνεται την μούρλια του θέλει να κάνει με το dynamic, έχω να πω τα εξής:

Αν μια μερίδα του φόρουμ είναι φανατικοί Hondaκιδες, μια Kawasakiδες, ΚΤΜάκιδες και ούτο καθεξής, υπάρχει και μία μερίδα που είναι φανατικοί ΑΝΤΙ CBF-250άκιδες! :confused:

Ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημά σας;

Ότι δεν τρέχει όπως το Ζ;
Ότι δεν υπάρχει άλλο στην κατηγορία του για να υποστηρίξετε;
Ότι πρέπει για πρώτη μηχανή "ΣΧΟΛΕΙΟ" να πάρουμε πάνω από 500cc για να μην πάρουμε αυτό;
Ότι δεν πρέπει να το πάρουμε γιατί κάποτε θα το βαρεθούμε;
Ότι τί;

Σίγουρα εμφάνισε μερικά προβλήματα όταν πρωτοβγήκε και οι παλαιότεροι τα ξέρουν καλύτερα, αλλά:

1) Ήταν όλα μέσα στην εγγύηση!
2) Δεν έχω ακούσει ΚΑΝΕΝΑ που να το αγόρασε από το φετινό καλοκαίρι και μετά και να έχει κάποιο πρόβλημα! Μέσα σε αυτούς είμαι κι εγώ, κι ο κολλητός μου που το πήραμε σχεδόν μαζί!
3) Έχω ρωτήσει αρκετούς στο δρόμο και μου λένε ότι δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα!
4) Στο φόρουμ πολλοί μπαίνουν για να λύσουν κάποιο πρόβλημα που έχουν και δεν αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα κατόχων!

Συγνώμη που δεν αγοράσαμε μηχανή να οργώνουμε τα χώματα...
Συγνώμη που δεν αγοράσαμε μηχανή να οργώνουμε τις πίστες...
Συγνώμη που δεν αγοράσαμε μηχανή να καυλώνουμε με κόντρες...
Συγνώμη που αγοράσαμε μηχανή να κάνουμε την Δουλειά μας μέσα στην πόλη...
Συγνώμη που αγοράσαμε μηχανή να κινούμαστε Φθηνά μέσα στην πόλη...
Συγνώμη που πάμε πιο γρήγορα από τις Γαμάτες Μηχανάρες σας μέσα στην πόλη...
Συγνώμη που δεν αγοράσαμε το Ζ...

:mad: :mad: :mad: :a56:
αντι -cbf???????

χαλαρωσε φιλε μου ΧΕΣΜΕΝΑ ΤΑ ΕΧΩ .... η απαντηση μου (η μοναδική αρα σε εμενα απευθύνεσαι...) ειναι αντικειμενική περα ως περα. πες μου αν εχω γραψει κατι που δεν υσχιει!

Και δεν ειπα οτι το dinamik ειναι γΛηγοροτερο ουτε τιποτα! Αν εσεις ψευτικα διαβεβαιώνεται το κοσμο που μας διαβαζει οτι το CBF250 ειναι ΤΕΡΑΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ …καποιος πρεπει να πει και την αντιθετη αποψη οκ???

ουτε ειπα οτι πρεπει να παρεις μηανακι για κοντρες ουτε τιποτα! ξαναδιαβασε οτι εχω γραψει και μετα απαντησε μου παλι ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ και οχι σε οτι εχεις κομπλεξ...

και με τα Ζ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΟΛΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ Ζ!!!!

πω πω...

idi
01/12/2006, 10:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
Τι μηχανή παίρνει ο καθένας είναι καθαρά υποκειμενική και προσωπική υπόθεση. Βέβαια πάιζουν και μεγάλο ρόλο και τα λεφτά και οι οδηγηκές ικανότητες. Και εμένα μου αρέσει το F4 αλλά δεν μπορώ να το πάρω αλλά ούτε και να το οδηγήσω!
Εντάξει το Dinamik είναι πιο γρήγορο απο το CBF αλλά μόνο αυτό είναι. Απο έκει και πέρα τα έξοδα είναι πιο πολλά και αυτά που θα σου προσφέρει έιναι πολύ λιγότερα απο το CBF. Δε χρειάζεται να πουμε πια είναι αυτά. Όλοι ξέρουμε. Το ενα είναι ΠΑΠΙ και το άλλο ΜΗΧΑΝΗ. Ο καθένας υπολογίζει τι ζητάει και τι δυνατότητες έχει και αναλόγως αγοράζει το ένα ή το άλλο. Και εγωτο σκεφτόμουν όταν ήταν να αλλάξω το kymco spike μου και με το που σκέφτηκα τι προβλήματα είχε βγάλει το παπι έτρεξα να πάρω το CBF. Το μόνο κακό στην κατηγορία είναι οτι δεν υπάρχει ανταγωνισμός ακόμα αλλά το YBR 250 έρχεται.
Εν κατακλείδι ο καθένας παιρνει οτι ΑΥΤΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.....

ειπαμε συγκρινει ανομοια πραγματα και κανεις δεν ειπε οτι το dinamik ειναι πιο γΛηγορο απο το CBF 250....

πω πω (δις) ... αλλος να βαλει τα στηθια του μπροστα να υπερασπιστει τη μαμα Honda(βραζιλιας) υπαρχει? πω πω (τρις)... :look: :look: :look:

idi
01/12/2006, 10:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
δε γ@μιέστε ρε καβασάκιδες :rolleyes:

αυτο ειναι ευχη! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
01/12/2006, 10:04

1) Να αλλάξει η αντιμετώπιση προς τα CBF 250!
2) Να αλλάξει η αντιμετώπιση προς τους κατόχους μικρών μηχανών. ΔΕΝ αγοράζουν όλοι μηχανή για τους ίδιους λόγους και αυτό πρέπει KAI να το σκεφτόμαστε KAI να το σεβόμαστε!

να αλλαξει η αντιμετώπιση μου δηλ προς εμενα???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
νομιζω εβγαλες τα κομπλεξ σου εδω χωρις λογο μιας και κανεις δε αντιμετωπίζει ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ετσι τους κατοχους "μικρων" μηχανων....ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΒΟΛΤΕς ΚΤΛ αμα διαβασεις τα ποστ μου σε αυτο το φορουμ θα καταλαβεις περισσοτερα.

villy
01/12/2006, 10:22
αντι -cbf???????

χαλαρωσε φιλε μου ΧΕΣΜΕΝΑ ΤΑ ΕΧΩ .... η απαντηση μου (η μοναδική αρα σε εμενα απευθύνεσαι...) ειναι αντικειμενική περα ως περα. πες μου αν εχω γραψει κατι που δεν υσχιει!

Και δεν ειπα οτι το dinamik ειναι γΛηγοροτερο ουτε τιποτα! Αν εσεις ψευτικα διαβεβαιώνεται το κοσμο που μας διαβαζει οτι το CBF250 ειναι ΤΕΡΑΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ …καποιος πρεπει να πει και την αντιθετη αποψη οκ???

ουτε ειπα οτι πρεπει να παρεις μηανακι για κοντρες ουτε τιποτα! ξαναδιαβασε οτι εχω γραψει και μετα απαντησε μου παλι ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ και οχι σε οτι εχεις κομπλεξ...

και με τα Ζ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΟΛΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ Ζ!!!!

πω πω...

Φυσικά δεν απευθύνομαι μόνο σε σένα, αλλά περιλαμβάνει κι εσένα.
Δεν μιλάω μόνο για το συγκεκριμένο ποστ αλλά για την γενικότερη αντιμετώπιση στα μηχανάκια αυτά. Δεν έχω ούτε το χρόνο ούτε την διάθεση να βρώ όλα τα αντίστοιχα ποστ που γράφτηκαν. (πχ.: Μην ξανακούσω για το CBF 250, τo μηχανάκι δάσκαλος χα,χα,χα, θα το βαρεθείς αμέσως, κλπ-κλπ)

Το αν είναι τέρας αξιοπιστίας δεν μπορείς να το κρίνεις από 5 άτομα που μπήκαν στο φόρουμ και όντως είχαν πρόβλημα, γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί κάτοχοι που δεν έχουν πρόβλημα. Είπαμε το δείγμα δεν είναι αντιπροσωπευτικό! Ιδίως αν έχουν αγοράσει μετά το καλοκαίρι.

Δεν είπα τίποτα για το πιο είναι γρηγορότερο. Δεν έχω τέτοια κόμπλεξ. Ούτε και κόμπλεξ με τις μάρκες έχω! Το πρώτο μου μηχανάκι ήταν Yamaha, το δεύτερο Kawasaki και το τρίτο Ηonda. Και τα δύο πρώτα μου βγήκαν σκυλιά, και τώρα ήρθε η σειρά του τρίτου.

Αυτά!

vassilis88
01/12/2006, 10:38
B]Συγνώμη ...
Συγνώμη ...
Συγνώμη ...
Συγνώμη ...
Συγνώμη ...
Συγνώμη ...
Συγνώμη ...[/B]

συγχωρεμενος παιδι μου!!:rotflmao: :rotflmao:

:a9:

Nostra
01/12/2006, 10:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Mr.μηχανάκης
γεια σας παιδια,σκεφτομαι να αγορασω το καλοκαιρακι ενα dinamik 125 or to cbf 250 και θα ηθελα να μου πειτε πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα...(δεν με ενδιαφερουν τα χρηματα)
Eυχαριστω

1. μέχρι το καλοκαίρι μπορεί να έχουν καταργηθεί τα μοντέλα αυτά....
τώρα που το ξανασκέφτομαι μπορεί να έχουν βγει τα ιπτάμενα skateboard (βλέπε Back to the future III - είναι λίγο παλιά ταινία για σένα) και να έχουν καταργηθεί τελείως οι μηχανές

2. στο προφίλ σου φαίνεται ότι έχεις ένα SYM JET 50 ... Έχεις δίπλωμα για αυτό?

3. Το καλοκαίρι που θα είσαι 15,5 χρόνων θα έχεις δίπλωμα για το παπί ή το μηχανάκι που φαντασιώνεσαι?

4. Διάβασε πολύ εδώ μέσα τα διάφορα μοτοσυκλετιστικά άρθρα μέχρι το καλοκαίρι και τα ξαναλέμε (δώσε βάση στα στραβά και ανάποδα, οδήγηση tips)

5. Πρόσεχε, καμιά φορά η μ@λακία αντί να τυφλώνει, κουτσαίνει ή ακρωτηριάζει...

paramedic
01/12/2006, 11:03
ειπαμε συγκρινει ανομοια πραγματα και κανεις δεν ειπε οτι το dinamik ειναι πιο γΛηγορο απο το CBF 250....

πω πω (δις) ... αλλος να βαλει τα στηθια του μπροστα να υπερασπιστει τη μαμα Honda(βραζιλιας) υπαρχει? πω πω (τρις)... :look: :look: :look:
Φίλε μου :a12: για την Honda. Δεν υποστηρίζω την Honda ούτε καμμία άλλη εταιρία. Όλοι τα λεφτά μας θέλουν. Εξάλλου μαζευω λεφτά να πάρω το Fazer S2 το πάσχα :smilea: :smilea: !
:beer: :beer:

johnpan
01/12/2006, 11:40
Eυχαριστω

όπως σου τα λένε είναι φίλε μου, είσαι πολύ μικρός και μάλλον θα χτυπήσεις και είναι κρίμα. Οι πιθανότητες είναι πολύ εναντίον σου.

Καλύτερα 5 χρονάκια υπομονή και να πάρεις ένα 500 παρά τώρα να πάρεις οτιδήποτε. Δεν ήξερα την ηλικία σου γι' αυτό δε σου τα είπα πριν. Τώρα που πας στο σχολείο να ξέρεις ότι το 90% των συμμαθητών σου που έχουν παπιά, μετά το λύκειο θα έχουν αμαξάκι, δεν θα γίνουν μηχανόβιοι. Γιατί? Γιατί θα δουν / πάθουν πολλά και αυτοί και οι γονείς τους. Κράτα την αγάπη σου για τα δίτροχα μέσα σου και προσπάθησε να σκεφτείς -αν μπορείς, λόγω ηλικίας- μακροπρόθεσμα.

:beer:

vassilis88
01/12/2006, 11:52
Καλύτερα 5 χρονάκια υπομονή

αυτο ειναι Αδυνατο.τουλαχιστον ηταν για μενα.

αν μπορει να κανει τωρα το παιδι θα ειναι για το καλο του(?)χμ..εγω δεν εχω τοσο καιρο διπλωμα αλλα εχω 3 χρονια εμπειρια..οποτε δε μετανιωνω.εφοσον δε μου κατσε καμια στραβη.

το καλυτερο θα ειναι να παρει 50αρι για να καλυπτεται νομικα.αλλα οχι να μεινει χωρις μηχανη.δε μαθαινει ετσι.

Mr.μηχανάκης
01/12/2006, 16:33
μηχανακι εγω εδω και 3 χρονια στην αρχη ενα honda lead 50 και τωρα sym jet 50.εχω οδηγησει αρκετα μηχανακια και τα πιο γρηγορα που εχω οδηγησει ειναι yamaha 125 DT kai Z.και μολις τελειωσει το σχολειο για φετος μιλαω το καλοκαιρι λεω να παρω λιγο ποιο γρηγορο μηχανακι...
την μονη τρελα που εχω με τα μηχανακια ειναι οι μπαντες και θορυβος ΤΠΤ αλλο!
για να μην παρεξηγιομαστε δεν ειμαι καγκουρας απλα εχω μια αδυναμια ανθρωπος ειμαι και εγω...

gloum
01/12/2006, 16:51

την μονη τρελα που εχω με τα μηχανακια ειναι οι μπαντες και θορυβος ΤΠΤ αλλο!

Kαι εγώ με την μπάντα μου έχουμε κατηγορηθεί ότι αντί για μουσική κάνουμε θόρυβο αλλά αυτό είναι μια παντελώς άλλη ιστορία:) :a13:

nickmonstro
01/12/2006, 17:32
μετα θα μα πει ο nickmonstro αν βαζει το χερι του στη φωτια για τη δηλωση του "το εχει το φιλαράκι μου 2.5 χρονια κοντα (το CBF250) και δεν ειχε κανενα προβλημα!" :rotflmao:
Ρε συ idako το βαχω το χερι μου στην φωτια.....:lol: :lol: :lol:

:beer: :beer:

costas_k
01/12/2006, 19:13
ευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις...
για να σας λυσω την ενδεχομενη απορια ειμαι μονο σε αυτα τα δυο μηχανακια για δεν εχω διπλωμα** και ειμαι 15:p.το καλο ειναι οτι το dinamik εχει δολοφονο και κανει κανενα σκασιμο το αλλο κανει κανενα σκασιμο,δεν ειμαι καγκουρα αλλα που και που θελω να ξεδινω:winka:
P.S αλλιως θα επερνα αμαξι οχι μηχανακι

ισως φανει παλιομοδιτικο ,ισως συντηρητικο.δεν ξερω αλλαΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ??15 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΑΜΜΑΞΙ?ΣΥΜΜΑΖΕΕΕΕΕΕΨΟΥΟΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ Τ Ι Τ Ο Θ Ε Σ Τ Ο Α Μ Α Ξ Ι Α Π Ο Τ Α 15? ΣΤΑ 20 ΓΔΛΔ ΘΑ ΘΕΣ F16!!!!!!!!!

costas_k
01/12/2006, 19:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
Kαι εγώ με την μπάντα μου έχουμε κατηγορηθεί ότι αντί για μουσική κάνουμε θόρυβο αλλά αυτό είναι μια παντελώς άλλη ιστορία:) :a13:

κοιτα να δεις συμπτωση !και εμεις το ιδιο.κατι για αναρθρες κραυγες μας λενε αλλα που μυαλο!!:wave2:

johnpan
01/12/2006, 19:51

την μονη τρελα που εχω με τα μηχανακια ειναι οι μπαντες

για να μη λες ότι δε στα 'πανε...

Η φράση "Περαστικά σου αγόρι μου, μη φοβάσαι, είσαι μικρός και δένουν γρήγορα τα κόκαλα" είναι κάτι που είσαι έτοιμος να ακούσεις? :wave2:

Mr.μηχανάκης
01/12/2006, 23:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas_k
ισως φανει παλιομοδιτικο ,ισως συντηρητικο.δεν ξερω αλλαΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ??15 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΑΜΜΑΞΙ?ΣΥΜΜΑΖΕΕΕΕΕΕΨΟΥΟΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ Τ Ι Τ Ο Θ Ε Σ Τ Ο Α Μ Α Ξ Ι Α Π Ο Τ Α 15? ΣΤΑ 20 ΓΔΛΔ ΘΑ ΘΕΣ F16!!!!!!!!! για ξανατσεκαρε τα προηγουμενα ποστ δεν τα διαβασες καλα

675
02/12/2006, 10:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas_k

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ Τ Ι Τ Ο Θ Ε Σ Τ Ο Α Μ Α Ξ Ι Α Π Ο Τ Α 15? ΣΤΑ 20 ΓΔΛΔ ΘΑ ΘΕΣ F16!!!!!!!!!

οριστε?:sick: :hypnotize

adam_tsouk
02/12/2006, 12:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
αλλα προσωπικα θα σου προτεινα να τα αποφυγεις για πολλους λογους...:wave2:

και να ξερεις πως το cbfaki ειναι πολυ αξιοπρεπες μηχανακι...;)

πες μας μερικους απο τους πολλους λογους που πρεπει κανεις να αποφυγει τα διχρονα (καμμια 10ρια μου αρκουν)

και πες μας ποια ειναι τα πιο δυνατα σημεια του cbf 250 (επισης καμμια 10ρια μου αρκουν)

αιντε παντογνωστες....

Nrgman
02/12/2006, 12:59
Εγώ μόνο δύο λόγοι μου φτάνουν για να μην έπερνα δίχρονο.
Θόρυβος και μυρωδιά.

Όσο για το cbf νομίζω πολλά παίδια νέα στο forum που έχουν το cbf δεν έχουν προβλήματα. Σε σχέση με τους πάλιους cbfαδες.

johnpan
02/12/2006, 14:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
πες μας μερικους απο τους πολλους λογους που πρεπει κανεις να αποφυγει τα διχρονα (καμμια 10ρια μου αρκουν)

και πες μας ποια ειναι τα πιο δυνατα σημεια του cbf 250 (επισης καμμια 10ρια μου αρκουν)

αιντε παντογνωστες....

Έτσι είμαστε εμείς οι παντογνώστες. Πόσα κιλά λόγους θες είπαμε? Μου έπεσε 1,4 να τους αφήσω? :wave2:

anf125
02/12/2006, 16:29
Βασικά αν είναι 15 ο νέος κακώς προτείνουμε οτιδήποτε... στα 16 όταν θα βγάλει δίπλωμα μοτοποδήλατου τα ξαναλέμε για κάποιο 50ρι. Στα 18 που θα μπορεί να βγάλει Α1 επίσης για κάποιο μέχρι 400 κυβικά και στα 21 και ανάλογα με τα λεφτά που να μπορεί να διαθέσει και τι μοντέλα θα κυκλοφορούν τότε αντίστοιχα. Η επιλογή βέβαια είναι δική του (και της οικογένειάς του αφού είναι ανήλικος) αλλά δεν το βρίσκω σωστό και ώριμο να προτρέπουμε κάποιον να παρανομήσει και ακόμα χειρότερα να κινδυνεύσει. :nono:

Mr.μηχανάκης
02/12/2006, 18:15
θα σας πω την φιλοσοφια του πατερα μου,μου δινει μηχανακι για να αρχισω να εξικιωνομαι στους δρομους,επισης στην πολη (θεσ/νικη) δεν με αφηνει να το κυκλοφορω παρα μονο στην χαλκιδικη και οταν φτασω σε μια ηλικια μην παρω ενα μηχανακι και τρεχω σαν τρελος και σκοτωθω δηλ να μου φυγει η τρελα σιγα σιγα.αν παω καλα με το σχολειο θα το παρω εννοειτε το καινουργιο...

kostisthegreek
02/12/2006, 23:18
quote:
--------------------------------------------------------------------------------

την μονη τρελα που εχω με τα μηχανακια ειναι οι μπαντες
--------------------------------------------------------------------------------

για να μη λες ότι δε στα 'πανε...

Η φράση "Περαστικά σου αγόρι μου, μη φοβάσαι, είσαι μικρός και δένουν γρήγορα τα κόκαλα" είναι κάτι που είσαι έτοιμος να ακούσεις? :wave2:

Αλλος ένας για το σωματείο "Πάθαμε και Μάθαμε"

Mr.μηχανάκης
03/12/2006, 02:03
τωρα μην μου πειτε οτι δεν τα κανατε και εσεις αυτα?:D

Λεωνίδας
03/12/2006, 09:44
τωρα μην μου πειτε οτι δεν τα κανατε και εσεις αυτα?:D γιατί να μη στο πούμε; εγώ δεν τα κάνω

Mr.μηχανάκης
03/12/2006, 11:18
γιατί να μη στο πούμε; εγώ δεν τα κάνω
τωρα μπορει να σταματησες ολο και καποια φορα θα εκανες παραβαση

Λεωνίδας
03/12/2006, 11:26
τωρα μπορει να σταματησες ολο και καποια φορα θα εκανες παραβαση εγώ φίλε μου το πρώτο μου δίκυκλο το πήρα 25 χρονών ... οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν πρόλαβα :wave2:

Υ.Γ. άλλο παράβαση άλλο καγκουριά

johnpan
03/12/2006, 12:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostisthegreek
quote:

Αλλος ένας για το σωματείο "Πάθαμε και Μάθαμε"

Εύκολα είναι τα λόγια φίλε μου :wave2: :wave2:

Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του.
Ούτε το αν είσαι σε "σωματείο" ΔΕΝ μπορεί να σε σώσει.
Είναι πολύ λεπτή η διαχωριστική γραμμή.
Μόνο η αυτοπειθαρχία σε κρατάει ζωντανό.

Ε, εντάξει τώρα, αφού το παιδί έχει μια αδυναμία στις μπαντες, τι να κάνουμε τώρα? Όλοι κάνουμε παρανομίες καμιά φορά! :wave2:

over and out

johnpan
03/12/2006, 12:17

Υ.Γ. άλλο παράβαση άλλο καγκουριά

+1

Mr.μηχανάκης
03/12/2006, 14:28
θα το ξαναπω ΔΕΝ ειμαι καγκουρας ουτε εχω κανενα περιεργο στυλακι πανω στο μηχανακι,οδηγαω κανονικα ορισμενες φορες κανω μπαντες ειπα μου αρεσουν αλλα δεν το ξεφτιλιζω

Λεωνίδας
03/12/2006, 15:22
καλά ΟΚ πάσο
και με ποιο απ' τα δύο μηχανάκια που σκέφτεσαι να πάρεις θα "κάνεις μπάντες" ;
:lol: :lol: :lol:

Mr.μηχανάκης
03/12/2006, 18:01
θα παρω και τα δυο το ενα μονο για μπαντες και το αλλο βολτα:p :p :p

adam_tsouk
03/12/2006, 19:22
Έτσι είμαστε εμείς οι παντογνώστες. Πόσα κιλά λόγους θες είπαμε? Μου έπεσε 1,4 να τους αφήσω? :wave2:

σαφεστατος.....

costas_k
05/12/2006, 13:11
για ξανατσεκαρε τα προηγουμενα ποστ δεν τα διαβασες καλα

Μια χαρα τα διαβασα:wave2: :wave2:

Mr.μηχανάκης
06/12/2006, 20:08
δεν ειπα οτι θελω αμαξι,το ανεφερα γιατι μου ειπε καποιος δεν θυμαμαι ποιος, δεν περιμενεις να βγαλεις διπλομα και να παρεις μεγαλη μηχανη και του απαντησα μεγαλη δεν θελω μεχρι τα 250cc θα μεινω αν ειναι να περιμενω για αμαξι.

P.S το 50αρι που εχω σημερα κολλησε και το εστειλα για πειραγμα στα 100cc και η ερωτηση ειναι θα εχω προβλημα με θερμοκρασιες θα ζεστενετε ποιο ευκολα ξεχασα να πω οτι ειναι αεροψυκτο

Davelis
06/12/2006, 21:02
παρε παπι με βοηθητικες ροδες

Mr.μηχανάκης
06/12/2006, 21:12
τετοια παιδια λειπουν απο την κοινωνια με πολυ χιουμορ.θα το παρω ως αστειο
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

costas_k
06/12/2006, 21:23
δεν ειπα οτι θελω αμαξι,το ανεφερα γιατι μου ειπε καποιος δεν θυμαμαι ποιος, δεν περιμενεις να βγαλεις διπλομα και να παρεις μεγαλη μηχανη και του απαντησα μεγαλη δεν θελω μεχρι τα 250cc θα μεινω αν ειναι να περιμενω για αμαξι.

P.S το 50αρι που εχω σημερα κολλησε και το εστειλα για πειραγμα στα 100cc και η ερωτηση ειναι θα εχω προβλημα με θερμοκρασιες θα ζεστενετε ποιο ευκολα ξεχασα να πω οτι ειναι αεροψυκτο

ΕΓΩ ΣΤΟ ΕΙΠΑ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΦΗΣ,ΤΩΡΑ ΟΚ:wave2:

Mr.μηχανάκης
07/12/2006, 14:44
μπορει κανεις να μου απαντησει στην ερωτηση που εθεσα :confused:

tg_kostas
05/05/2014, 13:56
eixa to dynamik to eixa 58xiliosta kai mexri ta 100km hmouna mprosta apo polles mhxanes tupou v strom 650 xt ktl

toyar
05/05/2014, 14:11
eixa to dynamik to eixa 58xiliosta kai mexri ta 100km hmouna mprosta apo polles mhxanes tupou v strom 650 xt ktl

το 2006;:smokin:

theofilos888
05/05/2014, 14:14
το 2006;:smokin:

Όχι τώρα. Το θέμα ξεθάφτηκε από το 2006.

tg_kostas
05/05/2014, 14:17
του 2008 μονο μανιβελα

sapila racing
05/05/2014, 14:40

Προφανώς έκανες κόντρες μόνος σου κι οι άλλοι απλά σε κοίταγαν να φευγεις τέρμα και γέλαγαν.

tg_kostas
05/05/2014, 14:51
ετσι νομιζεις εσυ

sapila racing
05/05/2014, 15:00
ετσι νομιζεις εσυ

Φυσικά, όπως κι εσυ άλλωστε.
Ολοι όσοι γραφουμε εδω μέσα γραφουμε αυτό που πιστεύουμε, δεν ειναι απαραίτητα και η πραγματικότητα.