View Full Version : ΠΑΟ - ΡΑΠΙΝΤ
h_m_akis
30/11/2006, 18:35
φεεεεεεεεεεεεεεευγωωωωωωωωωωωωωωω
παω γυυπεεεεεεεεεεεεεεδοοοοοοοοοοοοοοοο
:smokin: :a30: :a25: :a25: :a25: :a30: :a54:
να σκασουν ολα τα κοκκινα πατοψαρα και η δαφνοστεφανομενη ευροπε'ι'κη πορεια τους
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:p :p :p
SPORAKIAS
30/11/2006, 18:56
ρε πατε γηπεδο να δειτε την πολυαγαπημενη σας ομαδα......:yuck: :a04: ......και παλι με μας ασχολειστε .....:rolleyes: :nono: :alien: :look: ......
αν ειναι δυνατον.....:sick:
ελεος.....:uplate:
vangelis 64
30/11/2006, 19:03
Καλή τύχη στον ΠΑΟ.
Ας κάνει όσες νίκες μπορεί,να μαζέψουμε βαθμούς.
Αν και ίσως δεν θά'πρεπε..
Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
φεεεεεεεεεεεεεεευγωωωωωωωωωωωωωωω
παω γυυπεεεεεεεεεεεεεεδοοοοοοοοοοοοοοοο
:smokin: :a30: :a25: :a25: :a25: :a30: :a54:
να σκασουν ολα τα κοκκινα πατοψαρα και η δαφνοστεφανομενη ευροπε'ι'κη πορεια τους
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:p :p :p
μαλλον εσεις θα σκασετε απο το κομπλεξ σας...
ρε εσεις παιζεται σημερα...
και στην τελικη γιατι δεν λετε και για την αεκ ρε παιδια, τετοιο μεγαλο κολλημα με τον ολυμπιακο πια...
εγω ειλικρινα δεν ηξερα οτι παιζεται σημερα, ουτε και με ποιον...
εσεις ολο το προγραμμα του ολυμπιακου γνωριζετε και περιμενετε με ανυπομονησια ποτε θα παιξουμε, τετοια πικρα εχετε φαει...
πρεπει να το παρουμε χαμπαρι εμεις οι ολυμπιακοι, χανετε κερδιζετε και εσεις και οι αλλοι, παλι με μας θα ασχολειστε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
μαλλον εσεις θα σκασετε απο το κομπλεξ σας...
ρε εσεις παιζεται σημερα...
και στην τελικη γιατι δεν λετε και για την αεκ ρε παιδια, τετοιο μεγαλο κολλημα με τον ολυμπιακο πια...
εγω ειλικρινα δεν ηξερα οτι παιζεται σημερα, ουτε και με ποιον...
εσεις ολο το προγραμμα του ολυμπιακου γνωριζετε και περιμενετε με ανυπομονησια ποτε θα παιξουμε, τετοια πικρα εχετε φαει...
πρεπει να το παρουμε χαμπαρι εμεις οι ολυμπιακοι, χανετε κερδιζετε και εσεις και οι αλλοι, παλι με μας θα ασχολειστε...
καλά θα κάνετε να ασχολείστε κ εσείς μαζί μας γιατί αμα δεν κάνουμε νίκες σας βλέπω να παίζεται από τον Ιούνιο αν βγείτε C.L. του χρόνου.....:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
καλά θα κάνετε να ασχολείστε κ εσείς μαζί μας γιατί αμα δεν κάνουμε νίκες σας βλέπω να παίζεται από τον Ιούνιο αν βγείτε C.L. του χρόνου.....:lol: :lol: :lol:
μη σωσουμε και παιξουμε...
ουτε θελω να βγαινω τσαμπιονς λιγκ με τη βοηθεια αλλων αλλα ουτε και θελω να παιζω και να μην σταυρωνω νικη, οποτε στα α@@@δια μου τι θα κανετε εσεις και αν θα βγω στο τσαμπιονς λιγκ εξαιτιας σας...
καλυτερα να μην παιξω μπας και γινει καμια βελτιωση...
αλλα να περιμενω τι θα κανει ο αλλος δεν γουσταρω...
δεν θα καταντησω βαζελος για τιποτε...
Gandalf dr685sm
01/12/2006, 07:24
Ανούσιο το παιχνίδι αν και σε γρήγορο ρυθμό.
Πολλά λάθη, πολύ ασυνεννοήση με παίχτες και αίντε και 2-3 μπαλιές να γίνονται σωστές και στρωτές στους επιθετικούς του ΠΑΟ.
Ενα κλικ πάνω η Ραπίντ απείλησε περισσότερο αλλά δεν μπορούσε και αυτή να κάνει τίποτα παραπάνω. Ο ΠΑΟ φαίνεται έχει το μυαλό του στο παιχνίδι με τον Άρη.
Τουλάχιστον με τον βαθμό που πήρε, κρατηθήκαμε στην 15η θέση , της Uefa, με αρκετή διαφορά απο τον επόμενο.
Gandalf
Cpt. Haddock
01/12/2006, 08:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
γυυπεεεεεεεεεεεεεεδοοοοοοοοοοοοοοο
τί είναι το γύπεδο ; :confused:
:look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Ανούσιο το παιχνίδι αν και σε γρήγορο ρυθμό.
Πολλά λάθη, πολύ ασυνεννοήση με παίχτες και αίντε και 2-3 μπαλιές να γίνονται σωστές και στρωτές στους επιθετικούς του ΠΑΟ.
Ενα κλικ πάνω η Ραπίντ απείλησε περισσότερο αλλά δεν μπορούσε και αυτή να κάνει τίποτα παραπάνω. Ο ΠΑΟ φαίνεται έχει το μυαλό του στο παιχνίδι με τον Άρη.
Τουλάχιστον με τον βαθμό που πήρε, κρατηθήκαμε στην 15η θέση , της Uefa, με αρκετή διαφορά απο τον επόμενο.
Gandalf
Δεν εχεις και αδικο εμενα σαν βαζελας δεν μου αρεσε χτες αγγαρεια εκαναν
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
τί είναι το γύπεδο ; :confused:
:look:
Εκει παιζουν οι του Ούέφα:rotflmao:
εμένα πάλι δεν μου φάνηκε για αγγαρεία...
οι παίχτες έτρεξαν, πρέσαραν κ προσπάθησαν....απλά έλειπε το κάτι στην ανάπτυξη....η καλύτερη πάσα, ο σωστός συγχρονισμός κτλ...αυτό ίσως ήταν θέμα συγκέντρωσης...αλλά από διάθεση δεν ήταν ένα παιχνίδι τύπου "να παίξουμε πασούλες να περάσει η ώρα"....
κατά την άποψή μου αν συμμετείχε περισότερο στο πρέσιγκ ο Μάντζιος κ ο Λεοντίου βοηθούσε περισότερο τον Τζιόλη στα αμυντικά του καθήκοντα θα έβγαζε καλύτερες επιθέσεις ο Παναθηναϊκός...
αν κ δεν είχε φάσεις καθαρές είχε ρυθμό το παιχνίδι κ βλεπόταν άνετα κατά τη γνώμη μου....
Πάντως φάγαμε τρελό κρύο..η σωστότερα φάγανε.Εγώ πήγα με την μηχανή και από το μπουφάν δεν περνούσε τίποτα:D
h_m_akis
01/12/2006, 18:04
γηπεδο, γηπεδο... μην βαρατε!!!!!!!!
σκατα παιχνιδι:sick: κανονικη αγγαρια εκτος απο το τελευταιο 10λεπτο που πηγε να γινει κατι αλλα:sad:
nevermind περασαμε στην επομενη φαση :D :D :D
:wave2: :wave2: :wave2: (οι χεραιτουρες ξερουν οι ιδιοι σε ποιους πηγαινουν μιας και ειναι ψαρια :yuck: :yuck: :yuck: