Σύνδεση

View Full Version : η πρωτη μου πτωση...

675
30/11/2006, 18:41
καθως ολοκληρωνα την καθημερινη μου ποδηλαταδα,

και καθως προβαλε μπροστα μου ενα μακρυ βρεγμενο στενακι με πολυκατοικιες δεξια-αριστερα,
ξαφνου εκει μπροστα μια καστανη νεαρα οδηγος προσπαθουσε να παρκαρει...

σταματαω και παρατηρω τις κινησεις τις περιμενοντας να περασω...
την κοιταζα να κανει μπρος-πισω, δεξια-αριστερα,

αλλα τιποτα! και αεροδιαδρομο να ειχε δεν θα της εφθανε για να το βολεψει το τουτου...

οποτε μετα απο 5 ολοκληρα λεπτα αναμονης και βλεποντας πως η κατασταση δεν τραβαει αλλη υπομονη, παιρνω για κακη μου τυχη το θαρρος να επιταχυνω και να περασω καβαλωντας το πεζοδρομιο απ το πλαι του αυτοκινητου αφου πρωτα μου κανει νοημα να περασω...

τη στιγμη που παω να αρχισω το πεταλι και επιταχυνω σιγα σιγα της σβυνει το αμαξι:bigcry:
το ξαναβαζει μπρος αμεσως και ρε παλικαρια πραγματικα δεν ξερω τι της συνεβει(μπερδεψε το γκαζι με το φρενο? το συμπλεκτη με το γκαζι?? δε ξερω..)
παταει μια γκαζια λοιπον και ερχεται κατα πανω μου ενω περναγα σε αποσταση αναπνοης απ το πλαι δεξια του αυτοκινητου...

εεεε
στη προσπαθεια μου να την αποφυγω χτυπησαν τα "clips on" μου στα καγκελα και εφαγα μια τουμπα-βουτια σε συσπειρωση με βαθμο δυσκολιας 2.8!!!:eek:

γ@μω τη κουλαμαρα της δηλαδη ρε φουστη μου!!!
και μετα λενε τα διτροχα επικυνδινα...:sick:

αφου συρθηκα στο πεζοδρομιο για 1-1.5 μετρα , σηκωνομαι και την ακουω να λεει : "εγω σε χτυπησα??"

ελεος..

και το αποκορυφωμα???
αφου βαζω την αλυσιδα στη θεση της και φευγω, φθανω στο σπιτι και το κινητο που ειχα στη τσεπη του μπουφαν μου πουθενα...το πηρα τηλεφωνο κλειστο...το εψαξα εικοσι λεπτα μετα , πουθενα...

τι αλλο να ζητησεις απ τη σημερινη μερα...:bigcry: :ZZZ:

zzr2005
30/11/2006, 19:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
καθως ολοκληρωνα την καθημερινη μου ποδηλαταδα,

και καθως προβαλε μπροστα μου ενα μακρυ βρεγμενο στενακι με πολυκατοικιες δεξια-αριστερα,
ξαφνου εκει μπροστα μια καστανη νεαρα οδηγος προσπαθουσε να παρκαρει...

σταματαω και παρατηρω τις κινησεις τις περιμενοντας να περασω...
την κοιταζα να κανει μπρος-πισω, δεξια-αριστερα,

αλλα τιποτα! και αεροδιαδρομο να ειχε δεν θα της εφθανε για να το βολεψει το τουτου...

οποτε μετα απο 5 ολοκληρα λεπτα αναμονης και βλεποντας πως η κατασταση δεν τραβαει αλλη υπομονη, παιρνω για κακη μου τυχη το θαρρος να επιταχυνω και να περασω καβαλωντας το πεζοδρομιο απ το πλαι του αυτοκινητου αφου πρωτα μου κανει νοημα να περασω...

τη στιγμη που παω να αρχισω το πεταλι και επιταχυνω σιγα σιγα της σβυνει το αμαξι:bigcry:
το ξαναβαζει μπρος αμεσως και ρε παλικαρια πραγματικα δεν ξερω τι της συνεβει(μπερδεψε το γκαζι με το φρενο? το συμπλεκτη με το γκαζι?? δε ξερω..)
παταει μια γκαζια λοιπον και ερχεται κατα πανω μου ενω περναγα σε αποσταση αναπνοης απ το πλαι δεξια του αυτοκινητου...

εεεε
στη προσπαθεια μου να την αποφυγω χτυπησαν τα "clips on" μου στα καγκελα και εφαγα μια τουμπα-βουτια σε συσπειρωση με βαθμο δυσκολιας 2.8!!!:eek:

γ@μω τη κουλαμαρα της δηλαδη ρε φουστη μου!!!
και μετα λενε τα διτροχα επικυνδινα...:sick:

αφου συρθηκα στο πεζοδρομιο για 1-1.5 μετρα , σηκωνομαι και την ακουω να λεει : "εγω σε χτυπησα??"

ελεος..

και το αποκορυφωμα???
αφου βαζω την αλυσιδα στη θεση της και φευγω, φθανω στο σπιτι και το κινητο που ειχα στη τσεπη του μπουφαν μου πουθενα...το πηρα τηλεφωνο κλειστο...το εψαξα εικοσι λεπτα μετα , πουθενα...

τι αλλο να ζητησεις απ τη σημερινη μερα...:bigcry: :ZZZ:

τι το θες το ποδήλατο ρε....αφού είναι σκοτώστρες....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vassilis88
30/11/2006, 19:17
καλα με το ποδηλατο ειχα πεσει απειρες φορες!με το μηχανακι προσπαθω να κανω παλι high score εχω χασει το μετρημα πρεπει να διψηφιο το νουμερο!:eyepop: :lol:

nikos force
30/11/2006, 22:48
ελπιζω εκτος απο τα clip on να μην πηρες και καμια εξατμιση η κανα πλαστικο:hypnotize :hypnotize :hypnotize

675
30/11/2006, 23:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
ελπιζω εκτος απο τα clip on να μην πηρες και καμια εξατμιση η κανα πλαστικο:hypnotize :hypnotize :hypnotize

ευτυχως η akrapovic δεν επαθε τιποτα...λιγο το fairing ομως στραβωσε ρε συ...:hypnotize :rotflmao: :uplate:

675
30/11/2006, 23:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
καλα με το ποδηλατο ειχα πεσει απειρες φορες!με το μηχανακι προσπαθω να κανω παλι high score εχω χασει το μετρημα πρεπει να διψηφιο το νουμερο!:eyepop: :lol:

ωχ!:dizzy:

ρε συ βασιλη καλα που δε λυπασαι τον εαυτο σου, τα μηχανακια δε τα λυπασαι???

:bawl: :bawl: :bawl:
:uplate:

jbear
30/11/2006, 23:34
ευτυχως η akrapovic δεν επαθε τιποτα...λιγο το fairing ομως στραβωσε ρε συ...:hypnotize :rotflmao: :uplate:

δε πειραζει ρε! θα βαλεις πολυεστερικα!!! :dizzy: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

675
30/11/2006, 23:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από jbear
δε πειραζει ρε! θα βαλεις πολυεστερικα!!! :dizzy: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

θα περασω απο τον τυπο που τα εβαλε στο gsxr του GTZ750;) :lol:

μαθαινω πως κανει καλη δουλεια...:beer:

πλακα στη πλακα το χω σακατεψει το ποδηλατο...

-του βγαινει καθε 3 και λιγο η αλυσιδα μιας και το εχω ξεκολλωσει στα endo
-εχουν σπασει οι μανετες των φρενων απ τις πτωσεις (του ποδηλατου, καμια φορα σηκωνομαι εγω αμα δω οτι πα να γινει πατατα και σακατευεται μονο του)
-δεν δουλευει το stand

++++++++

τι σου ειναι το ποδηλατακι...

και να φανταστειτε πως μου το χει δωσει η ξαδερφη μου της οποιας της το κανανε δωρο κατα την εγγραφη της σε φροντιστηριο αγγλικων!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και που να δειτε και το απαιχτο χρωματακι του....

....

μωβ-ροζουλι!!:eek:(λεω να βαλω και μια φωτο προσεχως να γελασουμε!;))
φαντασου τι θα λενε στο δρομο...:p

jbear
30/11/2006, 23:47
παντως εγω με το ποδηλατο πηγαινα γυρευοντας: 70ρες σε κατηφορες (χωμα!) απιστευτες κωλιες και γενικα πηγαινα οσο πιο γρηγορα μπορουσα παντου και παντα! :D Και το κακο ειναι οτι φοβο δε ενιωσα ποτε (ουτε σε κατηφορες με κατσαβραχα και γκρεμια - πουθενα! εκτος απο μια φορα που με πηραν στο κυνηγι κατι τσοπανοσκυλα :dizzy: :wacko: :sick: :lol: ) και ευτυχως - αν και θα μπορουσα να ειμαι μακαριτης (φτου-φτου) - δεν χτυπησα ποτε!!!

Ειχα γινει everts stewart & carmichael μαζι :bigcry: :lol: :lol:

Τωρα ειμαι και λιγο χεστης εκτος απο ντεφορμε αλλα θα μου περασει με την προπονηση :D

Μη μασας τα ποδηλατα οσο και να κοστιζουν, για να τα λιωνεις ειναι!!!
Τωρα αμα ειναι και τζαμπα ακομα καλυτερα!!! :lol: :lol: :lol:

:beer: :beer: :beer: για το χρωμα!!!

675
01/12/2006, 00:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από jbear
παντως εγω με το ποδηλατο πηγαινα γυρευοντας: 70ρες σε κατηφορες (χωμα!) απιστευτες κωλιες και γενικα πηγαινα οσο πιο γρηγορα μπορουσα παντου και παντα! :D Και το κακο ειναι οτι φοβο δε ενιωσα ποτε (ουτε σε κατηφορες με κατσαβραχα και γκρεμια - πουθενα! εκτος απο μια φορα που με πηραν στο κυνηγι κατι τσοπανοσκυλα :dizzy: :wacko: :sick: :lol: ) και ευτυχως - αν και θα μπορουσα να ειμαι μακαριτης (φτου-φτου) - δεν χτυπησα ποτε!!!

Ειχα γινει everts stewart & carmichael μαζι
Τωρα ειμαι και λιγο χεστης εκτος απο ντεφορμε αλλα θα μου περασει με την προπονηση :D

Μη μασας τα ποδηλατα οσο και να κοστιζουν, για να τα λιωνεις ειναι!!!
Τωρα αμα ειναι και τζαμπα ακομα καλυτερα!!!
για το χρωμα!!!

ελιωσα στο γελιο με την απαντηση σου:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αμα γουσταρεις ελα να σε προπονησω!!:lol:
εχω ενα τζαμπε ποδηλατο ακομη που καθετε...:cool: (σοβαρα!)

αλλα πρεπει να ψαξω για στενακια χωρις σχολες οδηγων...γιατι σημερα σου λεω εκανα βουτα κανονικη ,

θεαματικη θα τολμουσα να πω,

αφου ενα περαστικο παλικαρι με v-strom σταματησε να με ρωτησει αν ειμαι καλα
σου λεει αυτος παει θα μεινει εκει τωρα...:lol:

α! που να με βλεπες στα μαθηματα σουζας που εκανα με τον αρχι-καγκουρα κολλητο μου...
εγω μαθαινα στο παιδικο ποδηλατακι κι αυτος να κοβει βολτες με τη μηχανη του πατερα του:bigcry:

μιλαμε για πολυ ξεφτιλα:p

vassilis88
01/12/2006, 00:14
οι τουμπες εχουνε πολυ γελιο!!......(αμα δε χτυπας....πολυ....):D

675
01/12/2006, 00:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
οι τουμπες εχουνε πολυ γελιο!!......(αμα δε χτυπας....πολυ....):D

να δεις τι γελιο εχουν οταν αυτος που σε εριξε γυρναει μ ενα απαθεστατο υφος και ΤΟΥΠΕ και σου λεει ..."εγω σε εριξα?"

:bigcry:

και εκτος αφτου, ειναι και γυναικα που δεν ξερει την τυφλα της απο κυκλοφορια..(μη σταθειτε στο γυναικα οσες κυριες το διαβασετε:D )

αλλα επρεπε να εβλεπες το υφος της...στη κοσμαρα της η κοπελια...εγω να χω κανει πλονζον κι αυτη.......:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

Resistman
01/12/2006, 02:23
Αν δεν περασεις με καμια 40αρα και κολια ξυστα απο σερβιτορο με δισκο ή βιβλιοπωλη φορτωμενο.......χανεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τρελη εμπειρια:D

Εκτος αν παιζει κανενα μπαρμανι σφιχτερμαν και κυνηγησει!:eek:

Εκει δοκιμαζεις το launch control :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

Nostra
01/12/2006, 09:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
Αν δεν περασεις με καμια 40αρα και κολια ξυστα απο σερβιτορο με δισκο ή βιβλιοπωλη φορτωμενο.......χανεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:rolleyes:

675
01/12/2006, 14:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman

Εκτος αν παιζει κανενα μπαρμανι σφιχτερμαν και κυνηγησει!:eek:

Εκει δοκιμαζεις το launch control :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

:rotflmao: :lol: :rotflmao:

simitis
01/12/2006, 14:33

Μηπως οταν πηγε να το ξαναβαλει ειχε ταχυτητα μεσα και δεν πατησε συμπλεκτη.....:lol: :lol:

Nostra
01/12/2006, 14:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από simitis
Μηπως οταν πηγε να το ξαναβαλει ειχε ταχυτητα μεσα και δεν πατησε συμπλεκτη.....:lol: :lol:

δε μΕ λες βρε simiti ... το avatar σου ...

ελιές μαζεύει με το δρεπάνι?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

simitis
01/12/2006, 14:48
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Grafeioteleton ειναι το 2 ονομα μου ;) ;)

(....καναμε και το πρωτο spam.....)

675
01/12/2006, 21:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
δε μΕ λες βρε simiti ... το avatar σου ...

ελιές μαζεύει με το δρεπάνι?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

απ τα καλυτερα avatar που εχω δει!!:rotflmao:

οντως πρωτο δρεπανι για ελαιοπαραγωγη!!

:lol:

makis206
01/12/2006, 21:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από simitis
(....καναμε και το πρωτο spam.....)

Μη φοβάσαι

Με την πρώτη φορά δεν γίνεσαι σπάμμερ !

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

675
01/12/2006, 21:27
δε σας ειπα και το κορυφαιο που ακουσα...

γυναικα στο τιμονι, ο χαρος σε ζυγωνει!!! :p

makis206
01/12/2006, 21:32
δε σας ειπα και το κορυφαιο που ακουσα...
γυναικα στο τιμονι, ο χαρος σε ζυγωνει!!! :p

και η ελπίδα η μόνη, εκείνη που σε σώνει, να κάτσεις στο σαλόνι, να φας μακαρονάδα

Αλλά να πιεις κι ένα μπυρόνι.

:rotflmao: :rotflmao: :beer: :rotflmao:

675
02/12/2006, 10:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
και η ελπίδα η μόνη, εκείνη που σε σώνει, να κάτσεις στο σαλόνι, να φας μακαρονάδα

Αλλά να πιεις κι ένα μπυρόνι.

:rotflmao: :rotflmao: :beer: :rotflmao:

χεχε:lol:

αυτα ειναι:smokin:

675
02/12/2006, 10:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μη φοβάσαι

Με την πρώτη φορά δεν γίνεσαι σπάμμερ !

ναι ρε συ...φουστης και spammer με τη πρωτη δε γινεσαι...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Frezas
02/12/2006, 14:10
:rotflmao: :rotflmao:

:lol: :lol:

Mραβο ρε παιδες , μου φτιαξατε το Σαββατο ,

keep χαβαλεδιαζειν , το εχετε λεμε....

:sun: :sun:

jbear
02/12/2006, 14:58
ελιωσα στο γελιο με την απαντηση σου:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αμα γουσταρεις ελα να σε προπονησω!!:lol:
εχω ενα τζαμπε ποδηλατο ακομη που καθετε...:cool: (σοβαρα!)

αλλα πρεπει να ψαξω για στενακια χωρις σχολες οδηγων...γιατι σημερα σου λεω εκανα βουτα κανονικη ,

θεαματικη θα τολμουσα να πω,

αφου ενα περαστικο παλικαρι με v-strom σταματησε να με ρωτησει αν ειμαι καλα
σου λεει αυτος παει θα μεινει εκει τωρα...:lol:

α! που να με βλεπες στα μαθηματα σουζας που εκανα με τον αρχι-καγκουρα κολλητο μου...
εγω μαθαινα στο παιδικο ποδηλατακι κι αυτος να κοβει βολτες με τη μηχανη του πατερα του:bigcry:
tflmao: :rotflmao: :
μιλαμε για πολυ ξεφτιλα:p

:beer: :beer: :beer:

Ολη η συζητηση εχει τρελο γελιο!!!

675
02/12/2006, 20:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από AIFOS
:rotflmao: :rotflmao:

:lol: :lol:

Mραβο ρε παιδες , μου φτιαξατε το Σαββατο ,

keep χαβαλεδιαζειν , το εχετε λεμε....