View Full Version : νο σεχχχχχ
hidefnick
01/12/2006, 12:49
Αν και μάλλον στο humor έπρεπε να πάει.......
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=759371&lngDtrID=245
ΡΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ::
:bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Βρήκε άλλοθι για την ανικανότητα...
Γυναίκα, δεν θέλω σήμερα γιατί στηρίζω την καμπάνια κατά του AIDS...:bawl: :bawl: :bawl:
VegasKitty
01/12/2006, 12:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από villy
:bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:
Βρήκε άλλοθι για την ανικανότητα...
Γυναίκα, δεν θέλω σήμερα γιατί στηρίζω την καμπάνια κατά του AIDS...:bawl: :bawl: :bawl:
Και συ αν ειχες τη γυναικα του δικαιολογια δε θα εψαχνες να μη το κανεις??? :look:
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
δεν νομιζω οτι ο Μπους(στης) και οι ομοιοι του θα εχουν και μεγαλο προβλημα με την αποχη....
ελλειψη προσφορας μ@νι@ γαρ........:rolleyes:
:yuck: :yuck: :yuck:
b_bong12
01/12/2006, 13:31
μονο ενας χαζος αν8ρωπος θα μπορουσε να δωσει μια τετοια λυση
Τελειως χαζος ομως
κάποιος να του στείλει σε mp3 εκείνο το χαβαλοτράγουδο του ζουγανέλη που λεγε
"για να μείνεις εκτός νόσου μοναχός σου εκτονώσου"
θα το κάνει έμβλημα της εκστρατείας του
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
hidefnick
01/12/2006, 13:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Και συ αν ειχες τη γυναικα του δικαιολογια δε θα εψαχνες να μη το κανεις??? :look:
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
Νομίζω ότι η παραπάνω κυρία πρέπει να είναι super-kinky........:eyepop: :rotflmao:
loukasfilm
01/12/2006, 13:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Νομίζω ότι η παραπάνω κυρία πρέπει να είναι super-kinky........:eyepop: :rotflmao:
Γιατί πιστεύω ότι έχεις απόλυτο δίκιο?
:rotflmao: :rotflmao:
hidefnick
01/12/2006, 13:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
Γιατί πιστεύω ότι έχεις απόλυτο δίκιο?
:rotflmao: :rotflmao:
Εχεις και εσύ τίποτα απωθημένα με αμ@μητές καθηγήτριες μήπως???:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
Την αποχή δυστυχώς θα έπρεπε να την είχε στο νού του ο μπαμπάς Bush μπας και γλιτώναμε..(λέμε τώρα):)
kostisthegreek
01/12/2006, 22:02
Αυτό το παιδί:confused: άμα ανοίξει το στόμα του...ή μαμακία θα πει...ή μαμακία.