PDA

View Full Version : Yπεγράφη το καταστατικό της εταιρίας για την πίστα Φόρμουλα 1

MikeG
01/12/2006, 13:07
Αντιγράφω από τη τοπική εφημερίδα Τόλμη.

<Με τη συμμετοχή κορυφαίων επιχειρηματιών υπεγράφη χθες το απόγευμα, στη νομαρχία Ηρακλείου, το καταστατικό της εταιρίας «Αυτοκινητοδρόμιο Κρήτης», που θα αναλάβει να προωθήσει τις διαδικασίες για τη δημιουργία πίστας Φόρμουλα 1.
Το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών για τη σύσταση της εταιρίας, που εκφράστηκε και από τη συμμετοχή τους στο προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας, ξεπέρασε ακόμα και τις προσδοκίες του νομάρχη. Αυτό που τόνισαν οι επιχειρηματίες στη διάρκεια της συνάντησης η οποία έγινε χθες, είναι πως μπορεί η προσπάθεια που ξεκινάει να είναι πίσω σε σχέση με τις άλλες πόλεις οι οποίες διεκδικούν τη δημιουργία πίστας, όμως υπάρχει χρόνος αλλά και εκείνα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που θα δώσουν στο Ηράκλειο την πολυπόθητη έγκριση.
Στις 5 Ιανουαρίου θα γίνει η Γενική Συνέλευση της εταιρίας για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και για τη λήψη απόφασης με στόχο την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της.
Με βάση το σχεδιασμό που έχει γίνει από τη νομαρχία Ηρακλείου, σε πρώτη φάση η εταιρία θα έχει μετοχικό κεφάλαιο 600 χιλιάδες ευρώ, που διαιρείται σε 12.000 ονομαστικές μετοχές αξίας 50 ευρώ η κάθε μία. Ελάχιστο ποσό για την επένδυση ορίζεται το ποσό των 10.000 ευρώ.
Με την προμελέτη και τη χωροθέτηση που ήδη έχει γίνει, η εταιρία θα αναλάβει ουσιαστικά να προχωρήσει τις μελέτες για τη δημιουργία της πίστας και φυσικά το δύσκολο κομμάτι, που δεν είναι άλλο από τις αδειοδοτήσεις και την αθάνατη ελληνική γραφειοκρατία.
Η νομαρχία έχει ήδη ετοιμάσει και το προσχέδιο του καταστατικού της Ανώνυμης Εταιρίας «Αυτοκινητοδρόμιο Κρήτης», που βασίζεται φυσικά στο μοντέλο της εταιρίας, το οποίο δημιουργήθηκε για την κατασκευή του πρώτου γηπέδου γκολφ στην περιοχή της Χερσονήσου.
Με βάση το καταστατικό, στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας που θα αποτελείται από 5 ως 15 συμβούλους, θα συμμετέχει πάντα και ένας εκπρόσωπος της Nομαρχιακής Aυτοδιοίκησης, που όμως δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην εκλογή των υπολοίπων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
Προδιαγραφές
Με βάση την αρχική προμελέτη που έχει γίνει, απαιτούνται περίπου 3.000 στρέμματα για βασικές εγκαταστάσεις και βοηθητικούς χώρους. Επίσης θα πρέπει να προβλεφθούν και οι μελλοντικές ανάγκες, γι' αυτό προτείνεται η εξασφάλιση περιφερειακών εκτάσεων γύρω από την αρχική.
Bάσει της προμελέτης, το συνολικό μήκος της πίστας θα είναι περίπου από 3,2 ως 3,5 χιλιόμετρα.
Bέβαια εκτός από την πίστα απαιτούνται μία σειρά από κτίρια όπως: Πύργος Ελέγχου, Κέντρο Τύπου, Ιατρικό Κέντρο, αποδυτήρια, βενζινάδικο, εμπορικό κέντρο, καταστήματα, ελικοδρόμιο και φυσικά οι κερκίδες.
Ένα τέτοιο έργο θα πρέπει να έχει κερκίδες που να φιλοξενούν από 70 μέχρι και 100 χιλιάδες θεατές, θα πρέπει να υπάρχει ειδική μέριμνα για την πρόσβαση των θεατών αλλά και οι κατάλληλοι χώροι για τη στάθμευση των οχημάτων.
Tέλος, οι κερκίδες οφείλουν να έχουν ύψος που θα φτάνει μέχρι και τα 32 μέτρα.>

Το ξέρω ότι το θέμα έχει συζητηθεί άπειρες φορές,απλά είδα κάτι ενδιαφέρον και το παρέθεσα για να διαβάσουν τυχόν ενδιαφερόμενοι.Εγώ τελικά πιστεύω ότι κάτι θα γίνει κάπου στην Ελλάδα μέσα στη δεκαετία.

:wave2:

Cpt. Haddock
01/12/2006, 13:10
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

γαμώ ρε πούστη μου

πρέπει να είμαστε η μόνη χερσαία χώρα που θέλει να φτιάξει πίστα σε νησί

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Nostra
01/12/2006, 13:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Το ξέρω ότι το θέμα έχει συζητηθεί άπειρες φορές,απλά είδα κάτι ενδιαφέρον και το παρέθεσα για να διαβάσουν τυχόν ενδιαφερόμενοι.Εγώ τελικά πιστεύω ότι κάτι θα γίνει κάπου στην Ελλάδα μέσα στη δεκαετία.

τι μέγεθος καλάθι έχεις? :confused:

idi
01/12/2006, 13:12
ρε ας φτιαξουμε και ας ειναι και στα Ιμια :lol: :lol: :lol: :lol:

Cpt. Haddock
01/12/2006, 13:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ρε ας φτιαξουμε και ας ειναι και στα Ιμια :lol: :lol: :lol: :lol:

εκεί θα τη φτιάξουν οι τούρκοι... :evil: :evil: :evil:

MikeG
01/12/2006, 13:17
Πάντως πιστεύω ότι άδικα το χλευάζεις.Θεωρώ ότι το συγκεκριμένο νησί όχι απλά βολεύει αλλά είναι ο ιδανικός τόπος να φτιαχτεί κάτι τέτοιο.& εξηγούμαι ευθύς αμέσως.

1ον : Το 70% του συνολικού τουρισμού της Ελλάδας δραστηριοποιείται στη Κρήτη.
2ον : Πανεύκολη πρόσβαση για όλους με ακτοπλοϊκές συνδέσεις με τη καλύτερη εταιρία της Μεσογείου (Minoan Lines) & καθημερινές πτήσεις προς όλη την Ελλάδα και πολλούς ξένους προορισμούς (θα βοηθήσει και το νέο αεροδρόμιο Ηρακλείου που ετοιμάζεται σιγά σιγά).
3ον : Άπειρες ξενοδοχειακές μονάδες που μπορούν να φιλοξενήσουν τους επισκέπτες.
4ον : Το κλίμα του νησιού, εδώ νομίζω όλοι συμφωνούμε.
Αυτά και πάρα πάρα πολλά άλλα...
Έλα φίλε makis206..

:beer: :beer:

sniper
01/12/2006, 13:27
Πάντως πιστεύω ότι άδικα το χλευάζεις.Θεωρώ ότι το συγκεκριμένο νησί όχι απλά βολεύει αλλά είναι ο ιδανικός τόπος να φτιαχτεί κάτι τέτοιο.& εξηγούμαι ευθύς αμέσως.

....

Στα @@ μας....

το 80% των μηχανών στην ελλάδα είναι σε Αθήνα - Θεσ/νίκη......

Δεν μας γ@μ@νε....

:smokin:

MikeG
01/12/2006, 13:29
Μπορείς φίλε μου να βάλεις τη μηχανή σου στο καραβάκι και να κατέβεις στη Κρήτη με πολύ λιγότερα έξοδα από ότι να πας στις Σέρρες για παράδειγμα.Επίσης Ελλάδα δεν είναι μόνο η χερσαία Ελλάδα και η Αθήνα - Θεσ/νίκη.

Tigas
01/12/2006, 13:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Στα @@ μας....

Δεν μας γ@μ@νε....

Και όχι μόνο το 50% του πλυθυσμου της Ελλάδας μένει Αθήνα, οπότε πολλοί είναι αυτοι που δεν θα κάνουν την κίνηση πήγαινε έλα τόσο εύκολα στην Κρήτη για να δούνε F1 εκτός απο τους πολύ παθιασμένους και όπως γράφει και ο Νίκος, τις υπολοιπες ημέρες του χρόνου μόνο οι Κρητικοί θα σβουρίζουν στην πίστα, για του υπόλοιπους πάλι οι Σέρρες θα συμφέρουν που για τους περισσότερους απο εμάς είναι ήδη μακρια, οπότε οι Αθηναίοι συμβιβαστείτε με την υπερπαγκόσμια πίστα των Μεγάρων:)

DUKASII
01/12/2006, 13:33
στη Κρήτη...

Μ Ε Τ Α Κ Ο Μ Ι Ζ Ω ...:smokin: :smokin:

sniper
01/12/2006, 13:36
Μπορείς φίλε μου να βάλεις τη μηχανή σου στο καραβάκι και να κατέβεις στη Κρήτη με πολύ λιγότερα έξοδα από ότι να πας στις Σέρρες για παράδειγμα.Επίσης Ελλάδα δεν είναι μόνο η χερσαία Ελλάδα και η Αθήνα - Θεσ/νίκη.

Ναι ρε φίλε.... να κατεβάσουμε τα τούμπανα με πολυεστερικά, εξατμίσεις, χωρίς πινακίδες κρήτη να μας πάρουν τα σώβρακα από τις κλήσεις..... και να αρχίσει ο 3ος ΠΠ....

Δεν μας γ@μ@νε.....

makaronachis
01/12/2006, 13:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

γαμώ ρε πούστη μου

πρέπει να είμαστε η μόνη χερσαία χώρα που θέλει να φτιάξει πίστα σε νησί

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ποιο νησί ρε;
ΗΠΕΙΡΟΣ είμαστε...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Tigas
01/12/2006, 13:40
Ναι ρε φίλε.... να κατεβάσουμε τα τούμπανα με πολυεστερικά, εξατμίσεις, χωρίς πινακίδες κρήτη να μας πάρουν τα σώβρακα από τις κλήσεις..... και να αρχίσει ο 3ος ΠΠ....

Δεν μας γ@μ@νε.....

Αυτή την πίστα κάρτ που υπήρχε στο καμάρι ήθελα να ΄ξερα ποιος παπάρας την έκανε πουτ@@@ να μπαίνουμε μέσα να τα λιώνουμε τα εργαλεια, εεε ποιός :smokin: :wave2:

MikeG
01/12/2006, 13:40
Μη φοβάσαι φίλε μου.Στη Κρήτη οι μπάτσοι δεν υπάρχουν :smokin: :smokin: .
Επίσης σκεφθήτε ότι δε θα δουν μόνο Έλληνες ένα αγώνα F1,αλλά και πολύ ξένοι που θα έρθουν γι'αυτο το λόγο.Που θα μείνουν όλοι αυτοί στη χερσαία Ελλάδα?Ε?& έχω βαρεθεί να γίνονται όλα στη χερσαία Ελλάδα και τη χερσαία Ελλάδα να τη ταϊζουν τα νησιά.Αλλά αυτή είναι άλλη κουβέντα.
& ξαναλέω το να πάει κάποιος στη Κρήτη είναι piece of cake.

:beer:

sniper
01/12/2006, 13:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Αυτή την πίστα κάρτ που υπήρχε στο καμάρι ήθελα να ΄ξερα ποιος παπάρας την έκανε πουτ@@@ να μπαίνουμε μέσα να τα λιώνουμε τα εργαλεια, εεε ποιός :smokin: :wave2:

Το παλικάρι που την είχε (κι έχει - είναι ιδιόκτητη) έπαθε παράλυση (από παθολογικά αίτια) και ακόμα δεν είναι καλά... :mad:

makis206
01/12/2006, 13:43
Έλα φίλε makis206..

Δυστυχώς μια τέτοια πίστα όπου και να καταλήξει δεν μπορεί να βολεύει τους πάντες.

Όσο αναφορά εμένα, φυσικά και θα προτιμήσω να γίνει στην Κρήτη.

Ας τη δούμε όμως έτοιμη κι ας είναι και στον Έβρο.:smokin:

sniper
01/12/2006, 13:44
Επίσης σκεφθήτε ότι δε θα δουν μόνο Έλληνες ένα αγώνα F1,αλλά και πολύ ξένοι που θα έρθουν γι'αυτο το λόγο.Που θα μείνουν όλοι αυτοί στη χερσαία Ελλάδα?Ε?& έχω βαρεθεί να γίνονται όλα στη χερσαία Ελλάδα και τη χερσαία Ελλάδα να τη ταϊζουν τα νησιά.Αλλά αυτή είναι άλλη κουβέντα.
& ξαναλέω το να πάει κάποιος στη Κρήτη είναι piece of cake.

Μπάτσοι υπάρχουν και μας γ@μ@νε στην κλήση αν δουν πινακίδες μη κρητικές!

Δεν μιλάμε μόνο για τον αγώνα αλλά για τα όποια TD θα γίνονται εκεί..

Τωρα βέβαια.... τι συζητάμε... εδώ ακόμα φτιάχνουν την πίστα στον Ορχομένο....

Tigas
01/12/2006, 13:44

Εγώ γιατί θυμάμαι ότι εάν σε πιάσουν με 120 σε γαμ@@@ ασάλιωτα, άσε που τα μοτοόργανα τα είδα να πετάγονται πίσω απο θάμνους στην ΕΟ και να κυνηγάνε τους παραβάτες λές και είναι τίποτα ninja:smokin:

makis206
01/12/2006, 13:47

Σ'αυτό έχει δίκιο ο sniper, δυστυχώς υπάρχει αυτή η προκατάληψη των μπάτσων μόλις δουν "ξένη" πινακίδα.

ktm640lc4
01/12/2006, 14:00
Για μενα καλυτερα κρητη παρα σερρες. Καλυτερα 10 ωρες στο καραβι αραχτος παρα 5 ωρες ταλαιπωρια.

Συμφωνω οτι πρωτα πρεπει να φτιαχτει μια πιστα κοντα στην αθηνα και μετα οπουδηποτε αλλου.

Επειδη ομως την κρητη μετα τις φετινες διακοπες την ερωτευτηκα, προσωπικα χεστηκα αν θα γινει εκει. Μην σου πω μετακομιζω κιολας...:D

makis206
01/12/2006, 14:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Επειδη ομως την κρητη μετα τις φετινες διακοπες την ερωτευτηκα, προσωπικα χεστηκα αν θα γινει εκει. Μην σου πω μετακομιζω κιολας...:D

Στην περίπτωση που φτάσεις στη μετακόμιση βάλε στα "να μην ξεχάσω" σου να κάνεις και μια βόλτα απ'το Μηχανολογικό :lol: :lol: :lol:

ktm640lc4
01/12/2006, 14:38
Aπο κρητη εισαι?

bored
01/12/2006, 14:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
εκεί θα τη φτιάξουν οι τούρκοι... :evil: :evil: :evil:

για RC :lol: :lol:

arxaios
01/12/2006, 15:24

Δεν γ@ΑΑΑΑνε μόνο αυτούς που έχουν μη κρητικές πινακίδες

:nono: :nono: :nono:
Οι δε Χανιώτες μπάτσοι αν δουν Ηράκλειο .............................

Sorry Makis69 αλλά μιλάω από πείρα ...............
Οταν θα κάνεις ξανά βολταράκι κατά Μπαλί στείλε κανένα π.μ. μήπως και βρεθούμε :wave2:

Cpt. Haddock
01/12/2006, 15:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Makis69

:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

sniper
01/12/2006, 15:32

Οταν θα κάνεις ξανά βολταράκι κατά Μπαλί στείλε κανένα π.μ. μήπως και βρεθούμε :wave2:

Λές δλδ να γράχουνε και τον Ρόσσι; Ικανους τους έχω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

(αυτό το Μάκης69..... αν θες βόλτα.... δεν ξέρω... άλλαξέ το μάλλον :lol: )

Innersense
01/12/2006, 16:28
Ρε δεν την φτιάχνανε στη Λευκάδα να βούλιαζε το νησί απο Ιταλούς, να πηγαίναμε και εμείς οδικώς;

gian_nykt
01/12/2006, 16:56
Στα @@ μας....

Δεν μας γ@μ@νε....

Ε, αυτό μας έλλειπε ΑΛΛΑ.........................κατεβα καμια Κυριακη να σου πω που θα πας να κάτσεις να μου πεις πόσες μηχανές θα δεις και ΤΙ μηχανές θα δείς!!!!!!!Και θα ειναι ενα δήγμα έτσι? Και μετα ελα να μου πεις ποιος και τι!:smokin:

Respect
01/12/2006, 17:06
Χαλανδρίτσα.

70946

GeorgeFZR
01/12/2006, 17:16
loipon exoume kai leme

8A kanoume pista sto ellhniko..........

8A kanoume pista sthn patra..........

8A kanoume pista sthn krhth

+ tis "pistes" se Serres,Megara....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Egw menw P.faliro....8elw kai ekei mia....:cry:

:rolleyes:

vassilis88
01/12/2006, 17:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
τις υπολοιπες ημέρες του χρόνου μόνο οι Κρητικοί θα σβουρίζουν στην πίστα

:a9: :a9: :a30: :a25:

:a25: :a25: :a25:

ελα μωρε να γινει να γουσταρουμε!!μακαρι θεε μου στο ηρακλειο!!!:a08: :a08:

TATAR
01/12/2006, 18:05

2ον : Πανεύκολη πρόσβαση για όλους με ακτοπλοϊκές συνδέσεις με τη καλύτερη εταιρία της Μεσογείου (Minoan Lines) & καθημερινές πτήσεις προς όλη την Ελλάδα και πολλούς ξένους προορισμούς (θα βοηθήσει και το νέο αεροδρόμιο Ηρακλείου που ετοιμάζεται σιγά σιγά).
3ον : Άπειρες ξενοδοχειακές μονάδες που μπορούν να φιλοξενήσουν τους επισκέπτες.
4ον : Το κλίμα του νησιού, εδώ νομίζω όλοι συμφωνούμε.
Έλα φίλε makis206..

δεν ρώτησες όμως την ΠΝΟ !!! (ξέρεις τι έγινε με την παρουσίαση νεών μοντέλων HONDA πρινένα περίπου έτος που θα γινότανε στην ΕΛΟΥΝΤΑ?)

makis206
01/12/2006, 20:53

Τι σόρρυ ρε σύντεκνε ; Δεν το ήξερα αυτό αλλά δεν μου φαίνεται και καθόλου περίεργο, είναι σίγουρο οτι ο μπάτσος θα ασχοληθεί περισσότερο εκεί που θέλει να ασχοληθεί..:winka:

Όταν με το καλό ξαναπάω Μπαλί θα σου στείλω να τα πούμε κι από κοντά Κωστή.

:beer: :beer: :wave2:

makis206
01/12/2006, 20:54
(αυτό το Μάκης69..... αν θες βόλτα.... δεν ξέρω... άλλαξέ το μάλλον :lol: )

Ρε μήπως ν'άλλαζα νικ ;

Λεωνίδας
02/12/2006, 10:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από makaronachis
Ποιο νησί ρε;
ΗΠΕΙΡΟΣ είμαστε...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a18: :a20: :a19:

DimChios
02/12/2006, 10:58
Εγω θέλω μια πίστα fan spesial, με μοτσαρελα και σουτσουκι...

Που την παραγγέλνω? :look: :look:

makis206
02/12/2006, 11:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Εγω θέλω μια πίστα fan spesial, με μοτσαρελα και σουτσουκι...
Που την παραγγέλνω? :look: :look:

Θέλεις σουτσούκι εσύ ;

Σουζούκι σου κάνει ;

Άμα είναι να σε στείλω στου Σφακιανάκη

:lol: :rotflmao: :beer: :rotflmao:

DimChios
02/12/2006, 11:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Θέλεις σουτσούκι εσύ ;

Σουζούκι σου κάνει ;

Άμα είναι να σε στείλω στου Σφακιανάκη

:lol: :rotflmao: :beer: :rotflmao:

:nono: :nono:

Σουζούκι? :confused:

Δεν εκω πυρετό καρντιά μου!!!

H.A.Balafoutre
02/12/2006, 11:32
Κάποιοι δεν βάζουν μυαλό με τίποτα.

Ρε τόσα λεφτά έχετε σκάσει στα Μέγαρα είστε η μεγαλύτερη αγορά στην Ελλάδα και το αποτέλεσμα είναι να μην μπορείτε να γεμίσετε 65χιλιάρικα στο ΟΑΚΑ, για το Ακρόπολις και στον Πειραιά για ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ SuperMotard και το ευχαριστώ των εισαγωγέων που σαν μαδάνε και μας μαδάνε εμάς στην επαρχία, το βλέπετε μόνον εσείς με το να σας γράφουν στα @@ τους και να μην στρώσουν μια άσφαλτο στα Μέγαρα. Μας φταίει κι ο Διατσίδης που προβαλει το Ελληνικό πρωτάθλημα ταχύτητας.

Και εμφανίζοντε διάφοροι τύποι από επαρχία και έχουν 100κιλά @@ και άλλα τόσα κιλά όραμα και κάνουν κάτι επαναστατικό σε μια χώρα ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ και ΟΧΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ και πάλι τους βρίζουμε διότι δεν είναι έξω από την πόρτα του σπιτιού τους λες και μετά δεν θα βγαίνουν από μέσα......αμα έχουν λεφτά για track day. Γιατί θα είναι πιό ακριβά, να το ξέρετε αυτό όταν απαιτείτε πίστα προδιαγραφών.

Ε μα το έλεος το ίδιο έχουν γίνει τα μυαλά κάποιων. Πουρές πραγματικά. Μυαλά πουρές εντελώς όμως.

Και στο κάτω κάτω οι Κρητικοί έχουν και λεφτά και @@ να την κάνουν, όσοι δεν γουστάρουν να μην πάνε. Εγώ από Ξάνθη θα πάω Κρήτη γιατί γουστάρω το νησί και για την πίστα και για διακοπές. Και όποιος από Κρήτη γουστάρει έρχετε επάνω βόρια και για τις περιοχές εκεί για τουρισμό και για την πίστα των Σερρών αν γουστάρει να μπει.

adam_tsouk
02/12/2006, 12:20
θα γινει πιστα στη κρητη και οι μισοπι δεν θα βλεπουν τη τυφλα τους

there can be only one

γαμω ειμαστε!

και χαρα που θα κανουν οι ομαδες να μπαινοβγαινουν στα καραβια!

Tropeas
02/12/2006, 19:23
Τι νομίζετε?
τυχαία θα κατέβω μόνιμα εγώ κάτω Χανιά απο το καλοκαίρι???
αντε και σας περιμένω,
προσφέρεται δωρεάν φιλοξενία στους άντρες που φέρνουν ελεύθερες γυναίκες... :D
ήδη ο πρώτος μήνας είναι κλεισμένος...
στις αιτήσεις μόνων και ελεύθερων νεαρών κορασίδων προσφέρεται "δωρεάν" αρρενωπή παρέα... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :bawl:
Ελλαααααααα λέμε ακόμα κάθεστε????? :wave2:

Και στο κάτω κάτω οι Κρητικοί έχουν και λεφτά και @@ να την κάνουν, όσοι δεν γουστάρουν να μην πάνε. Εγώ από Ξάνθη θα πάω Κρήτη γιατί γουστάρω το νησί και για την πίστα και για διακοπές. Και όποιος από Κρήτη γουστάρει έρχετε επάνω βόρια και για τις περιοχές εκεί για τουρισμό και για την πίστα των Σερρών αν γουστάρει να μπει.
Και σε περιμένω για φιλοξενία φίλε μου... και άσε τους άλλους ακόμα να προασπαθούν... αλλά ας γίνει πρώτα... ;)

DimChios
02/12/2006, 21:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Τι νομίζετε?
τυχαία θα κατέβω μόνιμα εγώ κάτω Χανιά απο το καλοκαίρι???

Κ@λόφαρδε!!! :wacko:

:D :D :D

H.A.Balafoutre
03/12/2006, 00:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Και σε περιμένω για φιλοξενία φίλε μου... και άσε τους άλλους ακόμα να προασπαθούν... αλλά ας γίνει πρώτα... ;)

Λάμπρο, το να γίνει η πίστα είναι βασική προϋπόθεση για να μη μιλάμε στον αέρα. Αλλά όπως και να 'χει μια Κρήτη ( Χανιά) για διακοπές κατεβαίνω άνετα...

Tropeas
03/12/2006, 06:10
:beer: :wave2: :a10:

adam_tsouk
03/12/2006, 19:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
:a9: :a9: :a30: :a25:

:a25: :a25: :a25:

ελα μωρε να γινει να γουσταρουμε!!μακαρι θεε μου στο ηρακλειο!!!:a08: :a08:

μη χαιρεσαι....

μεχρι να σας λειψουν απο τις τσεπες σας κ μετα θα παρακαλατε να ερθει κοσμος απο Αθηνα-Σαλονικα κτλ...

Το καλο ειναι οτι εχει καλο καιρο εκει κατω πολυ συχνα.

Να μην πω οτι θα την παρατησουν οπως ολα στην Ελλαδα...

:lol: :lol:

ktm640lc4
03/12/2006, 19:48
Kρητη, αυτονομο κρατος.

Παραγει τα παντα εκτος απο βαμβακι και πετρελαιο.

Τωρα θα παραγει και...........................πιστες. Μιλαμε για πολυ χρημα εκει κατω παιδια. Ειδα κατι δρομους ορεινους που πηγαιναν στο πουθενα με ασφαλτο που δεν θα δουμε ποτε εδω.

Απο μενα ναι. Να γινει στην κρητη. +1000000000000000000

Πολυ γουσταρω λεμε.:D

road spirit
03/12/2006, 20:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR
loipon exoume kai leme

8A kanoume pista sto ellhniko..........

8A kanoume pista sthn patra..........

8A kanoume pista sthn krhth

+ tis "pistes" se Serres,Megara....

ρε σεις, αφου θα γινουν ολα λεμε, το ειδα το ονειρο. Τζάμπα καθόμουν και τα έγραφα εδω http://www.moto.gr/forums/forumdisplay.php?forumid=6

:D

vassilis88
03/12/2006, 20:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
μη χαιρεσαι....

μεχρι να σας λειψουν απο τις τσεπες σας κ μετα θα παρακαλατε να ερθει κοσμος απο Αθηνα-Σαλονικα κτλ...

Το καλο ειναι οτι εχει καλο καιρο εκει κατω πολυ συχνα.

Να μην πω οτι θα την παρατησουν οπως ολα στην Ελλαδα...

:lol: :lol:

δε νομιζω οτι δεν θα ρχεται κοσμος απο πανω σε περιπτωση που μιλαμε για πιστα ανωτερη των σερρων αν γινει.κ ισως οι περισσοτεροι να νομιζουν οτι δεν θα γινει αλλα γιατι να μην ειμαστε αισιοδοξοι?με τετοια νεα θα επρεπε να χαιρομαστε ολοι!

whitelinecycles
04/12/2006, 12:07
Γραφτηκατε για την επομενη αυξηση κεφαλαιου; Πακετα των 10,000 Ευρω και πανω minimum και αξιολογηση επενδυτη αναλογα με το υψος της επενδυσης. Ξεχαστε τα περι 5 Ιανουαριου, η πρωτη φαση εχει κλεισει, μιλαμε για Μαρτιο για την επομενη συνελευση/ψηφοφορια οποτε οποιος θελει μπορει να στειλει επιστολη δηλωσης επενδυτικου ενδιαφεροντος. Μαλλον ουτε δημοσια εγγραφη δεν θα προλαβει να γινει, θα καλυφθει η ιδια συμμετοχη πολυ συντομα...
Τωρα για το αν θα δουλεψει η οχι μια επενδυση 375 εκατομμυριων στην Κρητη, ας μη το συζηταμε καλυτερα...

Respect
11/12/2006, 10:48
Εφημερίδα Πελοπόννησος 11-12-06 :a55: :lol:

71676

villy
11/12/2006, 10:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Εφημερίδα Πελοπόννησος 11-12-06 :a55: :lol:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Είναι και διεθνές....:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: