View Full Version : Σφιξίματα.
Ως γνωστόν οι κραδασμοί είναι έντονοι λόγο V και έτσι ακούμε ό,τι ακούμε κάθε τόσο. Τις τελευταίες μέρες λοιπόν κάτι άκουγα αλλά δε μπορούσα να καταλάβω τι. :confused:
Απόψε καθώς άλαζα λάστιχα κατά τύχη παρατήρησα πως το πίσω φτερό έχανε ελάχιστα προς τα δεξιά. :eyepop: Κουνόντας το, διεπίστωσα πως δεν ήταν και πολύ σταθερό και έτσι άρχισα να το ψάχνω προκειμένου να καταλάβω τι του φταίει. Ανακάλυψα πως η δεκάρα βίδα από αριστερά που είναι πίσω από την εξάτμιση είχε πάει περίπατο.. Για ρίξτε και εσείς μια ματιά διότι απ'ό,τι φαίνεται την "ακούει" στο φτερό.
71261
costas81
06/12/2006, 13:06
πιο συχνο φαινομενο ειναι στο ψυγειο λαδιου και στο ψυγειο νερου!
Innersense
06/12/2006, 15:20
Ρε παιδιά για βοηθήστε με λίγο:
Από πότε οι κραδασμοί είναι ¨έντονοι¨ λόγω V2 90? (Καλά δεν μιλάμε για κανένα Multistrada, καταλαβαίνετε τι εννοώ!)
Θα τρελαθώ με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα!
Θα το πουλήσω και θα πάρω Duke μου φαίνεται...
athandim
06/12/2006, 16:52
Εγώ πάλι συμφωνώ με τον inner..... V = Βελούδο :lol:
Ένας έλεγχος πάντως στα σημεία που λένε ο Respect και ο costas δεν θα έβλαπτε. Θα τα τσεκάρω...
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Innersense
Ρε παιδιά για βοηθήστε με λίγο:
Από πότε οι κραδασμοί είναι ¨έντονοι¨ λόγω V2 90? (Καλά δεν μιλάμε για κανένα Multistrada, καταλαβαίνετε τι εννοώ!)
Θα τρελαθώ με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα!
Θα το πουλήσω και θα πάρω Duke μου φαίνεται... Oι βίδες δηλαδή ξεβιδώνονται λόγο των μαγνητικών πεδίων τη γης; :confused: :lol: Έντονοι είπα, όχι απελπιστικοί.
Και μια παροιμία που άκουσα στη Κέρκυρα: Κάποιος φοβέριζε τη γυναίκα του και έκοψε τη π@υτσ@ του. :eyepop: :uplate: :lol: :lol: :a19: :a15:
costas81
07/12/2006, 12:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Oι βίδες δηλαδή ξεβιδώνονται λόγο των μαγνητικών πεδίων τη γης; :confused: :lol: Έντονοι είπα, όχι απελπιστικοί.
Και μια παροιμία που άκουσα στη Κέρκυρα: Κάποιος φοβέριζε τη γυναίκα του και έκοψε τη π@υτσ@ του. :eyepop: :uplate: :lol: :lol: :a19: :a15:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δηλαδή όταν πάρεις V-strom, γίνεσαι σφίχτερμαν ? :confused: :confused:
τι μαλακίες μου λέγανε τότε για γυμναστήρια κλπ. :D
:lol: :lol: :lol:
costas81
07/12/2006, 13:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
Δηλαδή όταν πάρεις V-strom, γίνεσαι σφίχτερμαν ? :confused: :confused:
τι μαλακίες μου λέγανε τότε για γυμναστήρια κλπ. :D
:lol: :lol: :lol:
σε ειδαν τι μηχανακι ειχες και ειπαν......
αυτος για να εχει cbf παει να πει οτι εχει για να τα σκαει στα service!
κατσε να του τα φαμε και μεις!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: