PDA

View Full Version : ΤΑ ΒΟΥΝΤΟΥ ΠΙΑΣΑΝΕ............

JohnSpy
06/12/2006, 10:20
ΒΑΖΕΛΟΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΑΣ. ΜΑΣ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑΣΑΤΕ ,ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΣΑΣ,ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΑΙΟ ΑΡΣΗ ΚΟΥΠΩΝ. ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΞΤΕ ΜΕ ΤΑ ΖΑΜΠΟΠΙΛΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΑΜΠΟΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΑΣ,ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ.

ΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΟΥΠΟΣΥΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzzzzz750!

Cpt. Haddock
06/12/2006, 10:21
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καλά χρήζει ψυχολογικής μελέτης το παραπάνω κείμενο!!

να 'σαι καλά ρε μάστορα να γελάμε!

DUKASII
06/12/2006, 10:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από JohnSpy
ΒΑΖΕΛΟΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΑΣ. ΜΑΣ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑΣΑΤΕ ,ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΣΑΣ,ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΑΙΟ ΑΡΣΗ ΚΟΥΠΩΝ. ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΞΤΕ ΜΕ ΤΑ ΖΑΜΠΟΠΙΛΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΑΜΠΟΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΑΣ,ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ.

ΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΟΥΠΟΣΥΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzzzzz750! τα βουντου πιάσανε και καταφερες και πηρες χ απο τη σαχταρ μεσα στο γηπεδό σου...

βγαλε και τη προσφατη τσαπου απο το στομα πρώτα που φαγες απο το βαζελο..και μετα ελα να μας πεις για τους πονους που χεις στο πωπακο σου..αιντε παλικαρι μου..
πουτσοσυλέκτη μου εσυ...

λαδάκι βάζε να μη σου πονάει..

Λεωνίδας
06/12/2006, 10:28
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

γεια σου ρε Τάκη

DUKASII
06/12/2006, 10:31
άλλος ο καρπαζοεισπράκτορας που είναι αραγε??που σε ρε οικο1979???τη δευτέρα παλι φορουμ ε??μετα τον τελικό με το αιγάλεω ελα να μας πεις πουθενάδες...

Cpt. Haddock
06/12/2006, 10:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
μετα τον τελικό με το αιγάλεω

ΝΤΕΡΜΠΙ με το αιγάλεω παρακαλώ...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
06/12/2006, 10:34
Δεν ασχολούμαστε με κλινικές περιπτώσεις...

Κοιτάχτε να νικήσετε το Αιγάλεω τώρα, γιατί τώρα με την απεργία των φορτηγών στα λιμάνια, δεν θα έχουν και τα ζαχαροπλαστεία να φτιάχνουν έξτρα κορνέδες που θα έχουν αυξημένη ζήτηση.

Άκου γκαντεμιά... ενώ δεν μπορούσαν να σταυρώσουν φάση.

Gandalf

kalesin
06/12/2006, 10:42
ειστε ολοι παλιοχαρακτηρες...

ο μεγιστος θρυλος, ειδε οτι δεν μπορει να κανει διπλο εκτος εδρας στην ευρωπη, κ τωρα προσπαθει να τα κανει στην εδρα του.

κ εσεις αχαριστοι, αντι να τον υποστηριζετε, κανετε κ τους εξυπνους απο πανω...

ντροπη σας κ αισχος σας...

Αιδως αχρειοι...

:mad:

zoropatra
06/12/2006, 10:48
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

71304

TROOPER
06/12/2006, 10:49
ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΙ Ε...

ΜΗ ΛΕΤΕ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΤΡΑΠΑΤΣΑ ΚΡΥΒΟΜΑΙ!!!!!

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ...:wave2:

Xrider
06/12/2006, 11:00
τα βουντου πιάσανε και καταφερες και πηρες χ απο τη σαχταρ μεσα στο γηπεδό σου...

βγαλε και τη προσφατη τσαπου απο το στομα πρώτα που φαγες απο το βαζελο..και μετα ελα να μας πεις για τους πονους που χεις στο πωπακο σου..αιντε παλικαρι μου..
πουτσοσυλέκτη μου εσυ...

λαδάκι βάζε να μη σου πονάει..

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

JohnSpy
06/12/2006, 11:17
ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ,ΠΕΛΑΤΕΣ,ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΒΑΖΕΛΟΧΑΝΟΥΜΟΙ.
ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΤΕ.10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΣΕΤΕ.Η ΜΕΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 21 ΑΓΩΝΕΣ ΕΚΑΝΕ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΗΓΚ ΜΕΤΡΑΕΙ 4 ΗΤΤΕΣ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΤΡΙΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΥΛΟ.ΤΟ ΔΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕΤΑ ΤΑ 16 ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΕ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΗΓΚ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΡΕΚΟΡ ΜΕ 2-16 ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΠΙΚΟ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΟΥΡΟΣ.
ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ ΤΑ ΥΓΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ,ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΣΜΑ ΤΗΣ ΒΕΡΑΣ ΛΑΜΠΡΟΥ,ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ.ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΤΕ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ:
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΝΩ ΤΑ ΥΓΡΑ ΣΟΥ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ......

ΓΙΑΝΝΗΣ(ΚΟΥΠΟΣΥΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzzzz750!

Cpt. Haddock
06/12/2006, 11:22
ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

αφού είστε μονο μέτριοι εντάξει

:lol: :lol:

dimzab
06/12/2006, 11:25
Στο καφέ που έβλεπα το ματς χθες, άκουσα ένα ωραίο:

Άλλοι καταλαβαίνουν το Φθινόπωρο απ'τα πρωτοβρόχια,
κι οι γάβροι απ΄τα ψωλοβρόχια...

:lol: :lol: :lol:

DUKASII
06/12/2006, 11:30

ΓΙΑΝΝΗΣ(ΚΟΥΠΟΣΥΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzzzz750! ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ ΔΕ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕς ΤΑ ΥΓΡΑ ΜΟΥ...

ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΟ ΤΡΟΜΠΟΝΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ...ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΣΕ "ΒΡΕΞΩ" ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ...

:sad: :sad:

κουραζομαι βλέπεις τελευταία στη δουλεία ..

Xrider
06/12/2006, 11:31
ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΤΕ.10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΣΕΤΕ.Η ΜΕΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 21 ΑΓΩΝΕΣ ΕΚΑΝΕ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΗΓΚ ΜΕΤΡΑΕΙ 4 ΗΤΤΕΣ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΤΡΙΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΥΛΟ.ΤΟ ΔΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕΤΑ ΤΑ 16 ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΕ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΗΓΚ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΡΕΚΟΡ ΜΕ 2-16 ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΠΙΚΟ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΟΥΡΟΣ.
ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ ΤΑ ΥΓΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ,ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΣΜΑ ΤΗΣ ΒΕΡΑΣ ΛΑΜΠΡΟΥ,ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ.ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΤΕ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ:

ΠΕΛΑΤΗΗΗΗΗΗΗ ΜΟΥ!!!
Το ΑΕΚακι και πρωταθλημα θα παρει φετος και νικες κανει στας Ευρωπας....ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ Η ΠΟΝΑΕΙ??
Παλι το κεφαλι μεσα...ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ!!!
ΞΥΡΗΣΤΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΑΛΙ!!!

XTMPAM
06/12/2006, 11:41
και ο γαυρος ο Νικολακοπουλος......το χειροτερο που μπορει να παθει ο Ολυμπιακος ειναι να αποκλειστει απο την Ευρωπη και να βλεπει την ΑΕΚ και τον ΠΑΟ να συνεχιζουν!!

Ε το παθε λοιπον οπως ηταν και αναμενομενο και να τα τωρα τα καμωματα των γαυρων θα σας κανουμε θα σας ρανουμε!!!

ΑΕΙ ΣΑΧΤΑΡ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
06/12/2006, 11:43
re min koroideuete ta paidia re
afiste ta na kanoun tin UPERVASH :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TROOPER???
esena se perimenw sto kafedaki leme:wave2:

sniper
06/12/2006, 11:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
και ο γαυρος ο Νικολακοπουλος......το χειροτερο που μπορει να παθει ο Ολυμπιακος ειναι να αποκλειστει απο την Ευρωπη και να βλεπει την ΑΕΚ και τον ΠΑΟ να συνεχιζουν!!

Ε το παθε λοιπον οπως ηταν και αναμενομενο και να τα τωρα τα καμωματα των γαυρων θα σας κανουμε θα σας ρανουμε!!!

ΑΕΙ ΣΑΧΤΑΡ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

'Ελα ρε..... Ούτε στο ουέφα πάνε; ρε γμτ... :lol:

TROOPER
06/12/2006, 11:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
re min koroideuete ta paidia re
afiste ta na kanoun tin UPERVASH :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TROOPER???
esena se perimenw sto kafedaki leme:wave2:

ΓΙΩΡΓΟ..

εχω ολη τη καλη διαθεση αλλα δε με βλεπω δεδομενου του οτι πρεπει να φταξω βαλιτσα (πεταω για αυστρια ξημερωματα παρασκευης...

ισως αν τα καταφερω να περασω κατα τις 10.30 να κανω 1 τσιγαρο και να τη κοπανησω...αν μπορεσω θα ρθω αλλιως next week το κανονιζουμε!!!

:wave2:

XTMPAM
06/12/2006, 11:48
ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ ΔΕ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕς ΤΑ ΥΓΡΑ ΜΟΥ...

ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΟ ΤΡΟΜΠΟΝΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ...ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΣΕ "ΒΡΕΞΩ" ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ...

:sad: :sad:

κουραζομαι βλέπεις τελευταία στη δουλεία ..

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΤΡΟΜΠΟΝΙ.....ΕΤΣΙ ΒΕΝΤΟΥΖΑΑ!!!:rotflmao: :rotflmao:

Ε ΡΕ ΚΑΗΜΟΣ ΤΑ ΓΑΥΡΑΚΙΑ!!!

ΡΕ ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ....ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΣΟΛΙΝΤ Η ΡΩΜΗ ΔΕ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.....ΠΕΡΙΜΕΝΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!!

ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ!!!

ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕ!!

71312

kalgeorge
06/12/2006, 11:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ΓΙΩΡΓΟ..

εχω ολη τη καλη διαθεση αλλα δε με βλεπω δεδομενου του οτι πρεπει να φταξω βαλιτσα (πεταω για αυστρια ξημερωματα παρασκευης...

ισως αν τα καταφερω να περασω κατα τις 10.30 να κανω 1 τσιγαρο και να τη κοπανησω...αν μπορεσω θα ρθω αλλιως next week το κανονιζουμε!!!

tzwrtz an ertheis 10:30 den tha vreis kanenan :rotflmao:
toulaxiston egw den tha eimai
:confused:
anyway man, tha ta poume:wave2:

TROOPER
06/12/2006, 11:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
tzwrtz an ertheis 10:30 den tha vreis kanenan :rotflmao:
toulaxiston egw den tha eimai
:confused:
anyway man, tha ta poume:wave2:

νταξει ρε συ...δε τρεχει τπτ...

οταν γυρισω θα κανονισουμε να πιουμε καφεδακι μετα απο σχετικο ποστ εδω μεσα φυσικα...

τα λεμε...

dodos_1
06/12/2006, 12:08
για μια φορα ακομα ευρωπη τελος για τον ολυμπιακο.γνωστο πλεον το φαινομενο.:mad: αυτη η ομαδα θελει ριζικες αλλαγες για να κανει κατι παραπανω στην ευρωπη.αλλα ρε φιλοι βαζελοι και αεκτζηδες και εσεις στα ιδια ειστε με τον ολυμπιακο.
δεν εισαι υπερομαδα ρε ΑΕΚ επειδη κερδισες τη μιλαν απο στημενη φαση.τα χαλασμενα ρολογια δειχνουν την ημερα 2 φορες σωστα την ωρα...
δεν εισαι υπερομαδα ρε ΠΑΟ επειδη κερδιζεις τα καφενεια σε αυτη τη φαση του ουεφα με μηδενικη αποδοση στους αγωνες σου...
θα παιξετε μερικες εβδομαδες παραπανω στα ευρωπαϊκα γηπεδα...και μετα μια απο τα ιδια παλι...εδω θα ειμαστε ξανα στο φτωχο πρωταθλημα που εχουμε και θα τσακωνομαστε για το φαουλ που δεν εδωσε ο Μπριακος,για το λαθος σφυριγμα του Βασσαρα,κλπ....ξεκολληστε επιτελους με τον ολυμπιακο!δηλαδη αν η αεκ και ο ΠΑΟ περασουν στην επομενη φαση θα βγειτε και θα πανυγηριζετε στους δρομους;...και τι εγινε;χεστηκε η φοραδα στ'αλωνι...:sick:

γεια σας ευρωπαιοι μου!:wave2: :yuck: :beer:

vangelis 64
06/12/2006, 12:12
Δυο λόγια για το χθεσινό ματς.

Ο Σόλιντ ξεκινάει την ομάδα χωρίς σέντερ φορ,αφού ο Κωνσταντίνου είναι χτυπημένος και ο Μπόρχα συγκαμένος.Μάστα. και τι κάνει?
Αντί να παίξει από τον άξονα να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα τού Καστίγιο και τού Μπαμπαγκίντα,παίζει από τα πλάγια με σέντρες!!!
Και δώσ'του ο Ντομί(τι παιχτούρα κι αυτή ρε παιδί μου)και ο Πάντος να κάνουνε κούρσες και να γεμίζουνε.
Και πάμε στον Καστίγιο.
Το παλικάρι απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι μεγάλος παίχτης μόνο για το Ελληνικό πρωτάθλημα.
Σε όλο το ματς,βρέθηκε δυο φορές με φάτσα το τέρμα.Τη μία έκανε ένα σούτ που έφυγε άουτ και τη δεύτερη έκανε το γκόλ.Σ' όλο το υπόλοιπο παιχνίδι βαρέθηκα να τον βλέπω να κουβαλάει τη μπάλα απ' το ένα αράουτ στο άλλο.
Ο Ριβάλντο ήταν συγκινητικός,αλλά ούτε μπορεί πια ούτε συμπαίχτες έχει να τον καταλάβουνε.
Ασε που ο Solid as a rock δεν τον έχει αφήσει να ξεκουραστεί ούτε λεπτό.
Το ίδιο με τον Στολτίδη και τον Τζόρτζεβιτς.
Αυτά τα παιδιά δεν έχουνε να κάψουνε ούτε σταγόνα.
Ειδικά τού Τζόλε,πρέπει να τού κάνουν ένα άγαλμα εκεί στον Πειραιά,να τού πούνε ευχαριστώ και γεια σας.
Τώρα για τη φάση τού γκολ τής Σαχτάρ,τι να πείς..Παιδική χαρά.Δεν σηκώνει σχόλιο.
΄
Μια ομάδα λοιπόν,χωρίς δυνάμεις-ψυχικές και σωματικές-έχασε(ναι έχασε) εύκολα από τη Σαχτάρ που έτρεχε και πίεζε όσο χρειζόταν.
Αν τώρα οι οπαδοί τού θρύλου ονειρεύονται αρνιά και κούπες και να ξεσπάσουνε πάνω στους πελάτες και τους πουθενάδες,όπως ειπώθηκε πριν,τότε δικαίως ο Ολυμπιακός είναι η ξεφτίλα τής Ευρώπης.Αντε παιδιά,γεμίστε το γήπεδο την Κυριακή,να πάρουμε το τρίποντο.Αντε Τσουκαλάδες!!Κι άμα θέλει ο Σωκρατάκιας να ξαναφτιάξει ομάδα,η ΑΕΚ εδώ είναι!Και προπονητή έχει και παίχτες και γιατρό!:wave2:

gloum
06/12/2006, 12:15
ΜΕΤΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

:lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao:

Φέργκιουσον : Πρέπει να τα δίνεις όλα,είτε παίζεις με την ρεαλ είτε τον ολυμπιακό...Να πω και το πρόσφατο του Μουρίνιο??Α παρεπιπτόντως επειδή το είπε ο κυρ-Σωκράτης να μην ξεχάσουμε να πάμε όλοι μαζί παρέα στον τελικό του 2007 στο ΟΑΚΑ να υποστηρίξουμε τον Ολ..ΟΛ...Ολυ.....πωπω ούτε καν να το πω δεν μπορώ από τα γέλια:rotflmao: :rotflmao:

zzr2005
06/12/2006, 12:20
ρε παιδιά το έχω μαράζι ένας φίλαθλος του Ολυμπιακού να βγει μετά από μια ευρωπαϊκή σφαλίάρα και να κάνει μια αυτοκριτική στην ομάδα του...
μια ανάλυση του ματς σύμφωνα με την άποψή του.... κάτι βρε παιδί μου.....

το μόνο που κάνουν είναι να απαντούν υβριστικά στα ειρωνικά σχόλια των οπαδών των άλλων ομάδων....
επιβεβαιώνεται η άποψή μου ότι οι γαύροι δεν εχουν μυρωδιά από μπάλα......

TROOPER
06/12/2006, 12:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
ρε παιδιά το έχω μαράζι ένας φίλαθλος του Ολυμπιακού να βγει μετά από μια ευρωπαϊκή σφαλίάρα και να κάνει μια αυτοκριτική στην ομάδα του...

το μόνο που κάνουν είναι να απαντούν υβριστικά στα ειρωνικά σχόλια των οπαδών των άλλων ομάδων....

:nono: :nono:

θες αποψη???

ο ολυμπιακος για μενα ειναι για το μπουτσο!!!!

δεν εχει παιχτες, υποδομη, προεδρο!!!!!!!!

δεν μπορει να παει ετσι μπροστα στην ευρωπη!!!!

σκεψου μονο οτι και ετσι ακομα στην ελλαδα ειναι μια κλαση πανω απο τους αλλους...

για πες μας τωρα και εσυ για την ομαδα σου???

zzr2005
06/12/2006, 12:34
:nono: :nono:

θες αποψη???

ο ολυμπιακος για μενα ειναι για το μπουτσο!!!!

δεν εχει παιχτες, υποδομη, προεδρο!!!!!!!!

δεν μπορει να παει ετσι μπροστα στην ευρωπη!!!!

σκεψου μονο οτι και ετσι ακομα στην ελλαδα ειναι μια κλαση πανω απο τους αλλους...

για πες μας τωρα και εσυ για την ομαδα σου???

το μια κλάση πάνω από όλους είναι άποψή σου...
κατά την άποψή μου αυτή τη στιμή τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Παναθηναϊκος είναι σε καλύτερη μοίρα από τον ΟΣΦΠ....έχουν ένα μέλλον να προσβλέπουν...έχουν νέα παιδιά (μεταξύ των οποίων και αρκετούς έλληνες που δεν είναι τυχοδιώκτες)....καλούς προπονητές.... και επομένως έχουν ελπίδα για το μέλλον....

ο ΠΑΟ έχει και ακαδημίες οι οποίες όλο και κάποιους παίχτες βγάζουν....ο Ολυμπιακός ποιον παίχτη έβγαλε τα τελευταία 20 χρόνια????

επίσης ο Παναθηναικός απο πλευράς εκγαταστάσεων ήταν εδώ και χρόνια έτη φωτός μπροστά από τον Ολυμπιακό που έκανε προπόνηση στα λασπόνερα του Ρέντη δίπλα στη λαχαναγορά...

το ότι βλέπεις τον Ψυχομάνη σαν επένδυση και απόδειξη υπεροχής στο εσωτερικό είναι πρόβλημα της ομάδας σου και για αυτό έχετε γίνει συλλέκτες 4ων θέσεων....

TROOPER
06/12/2006, 12:36
το μια κλάση πάνω από όλους είναι άποψή σου...

αυτο ζητησες...αυτο σου ειπα!

zzr2005
06/12/2006, 12:39
αυτο ζητησες...αυτο σου ειπα!

αν αυτή είναι η ανάλυσή σου για τον Ολυμπιακό και προσομοιάζει με τις αναλύσεις των υπόλοιπων οπαδών της ομάδας σου τότε θα κάνετε να δείτε 3η θέση πολλές δεκάδες χρόνια....

TROOPER
06/12/2006, 12:44
αν αυτή είναι η ανάλυσή σου για τον Ολυμπιακό και προσομοιάζει με τις αναλύσεις των υπόλοιπων οπαδών της ομάδας σου τότε θα κάνετε να δείτε 3η θέση πολλές δεκάδες χρόνια....

κατσε ρε κουμπαρε...

εγω σου ειπα οτι η ομαδα μου ειναι για το πεος και εσυ μου λες οτι δε σου κανει...πως θα συνενοηθουμε τωρα???

απλα λεω και ειναι η αποψη μου αυτη οτι στην ελλαδα εδω και μια 10ετια θεωρω οτι εχω καλυτερη ομαδα εκτος απο τη πρωτη χρονια που ειχες κυραστα προπονητη οπου παιζαμε στα ισα!!!

πες μου ποια χρονια θεωρεις οτι ειχες καλυτερη ομαδα απο τον ολυμπιακο στην τελευταια δεκαετια???

δε νομιζω οτι υπηρξε!!!

γνωμη μου!!!!

Gandalf dr685sm
06/12/2006, 12:46
Βασικά το σωστό ειπώθηκε πριν...

Και τι έγινε που η ΑΕΚ θα βγεί στους 16 του CH.L(που μάλλον θα τα καταφέρει) και ο ΠΑΟ πρώτος στο UEFA , στον όμιλο του;.

Θα αλλάξει ο Ευρωπαϊκός χάρτης;... οχι βέβαια... χέστηκαν οι Ευρωπαίοι για τέτοια πράγματα.

Για να νιώσουν ομάδα , μόνο στην 4αδα και οχι σαν κομήτης... με συνεχείς παρουσίες τουλάχιστον στους 8.

Αυτό είναι Ευρωπαϊκό κατόρθωμα... αλλιώς είναι για εσωτερική κατανάλωση.

Αλλά δεν μπορείς να μην σταθείς , απέναντι σε ομάδα που εδώ και 10..10...10..10... συνεχείς χρονιές στο CH.L , ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ στους 16 έχει! Για να μην πιάσουμε το ρεκόρ αρνητικών εκτός έδρας αποτελεσμάτων. Αυτό είναι κατόρθωμα αρνητικό που ακόμα και αν σπάσει του χρόνου, δεν παύει να μένει στην ιστορία , μαζί με το 7-0 απο την Γιουβέντους.

Η ΑΕΚ που αν μη τι άλλο , μπορεί να μην είναι ίδιου μεγέθους οικονομικού και φιλάθλων με τον ΟΣΦΠ, όμως δείχνει οτι μέσα σε 4 "σπαστά" χρόνια στο CH.L καταφέρνει να πλησιάσει το όνειρο αρκετά πιο κοντά και με πολύ χαμηλότερα οικονομικά κριτήρια απο οτι ήταν σε άλλες εποχές.

Ο ΠΑΟ, αν και με παρουσία μηδενικής ποιότητας , έστω και απέναντι σε καφενεία καταφέρνει να περνάει πρώτος μέχρι στιγμής!!!! Που σημαίνει οτι μπορεί να αποφύγει τα μεγαθήρια του CH.L που έρχονται (Βλ. Βρέμη, Σαχτιάρ:rotflmao: :rotflmao: ) και να παίξει και πάλι με μικρότερης δυναμικότητος ομάδος , με ελπίδες για τους 16.

Τι θέλω να πώ;... οτι δεν είναι θέμα τύχης , πού κάποιοι φανατισμένοι κόκκινοι έχουν λιώσει σαν καραμέλα και παίρνουν την γεύση της. Είναι θέμα στρατηγικής προπονητή και management. Που περνάει σαν ψυχολογία στους παίκτες.

Ο ΟΣΦΠ χθες μετά το 70 , πέταξε πετσέτα... ΗΘΕΛΕ... αλλά δεν μπορούσε.... μηδέν ανάσες. Μηδέν ικανότητες, μηδέν οργάνωση. Πετάμε μπροστά και τρέχουμε... αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο...
Μόνο στην Ελλάδα ισχύει και μάλιστα με την ανοχή των Linesmen σε περιπτώσεις offside.

Θέλει ο κόκκινος να φτιάξει ομάδα;... Να το κάνει... αλλοίμονο.. είναι καμάρι για την Ελληνική πραγματικότητα , παίκτες σαν τον Ρίμπο (ξεθεώθηκε και κράτησε ενα ημίχρονο μόνος του την επίθεση) , σαν τον Σέζαρ (Φανταστικός σε άμυνα , στην θέση του αλλά δεν είναι πασπαρτού).
Ο Κόκκαλης μπορεί να δώσει τόσα και να πάρει παίκτες αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Θέλει απο την αρχή ξήλωμα η...ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ του είμαστε καλύτεροι με τις φανέλες. Θέλει ξήλωμα η σαπίλα που έχουν εκεί στα αποδυτήρια τους και ξεκινάει απο τους παρατρεχάμενους. Θέλει να πέφτει καμιά τιμωρία-σφαλιάρα όταν κάποιοι αποθρασσύνονται (βλ. Καστίγιο, Ουαντού, Γεωργάτος κτλ.)

Πρέπει να ξηλώσετε τον ΟΣΦΠ, να τον κάνετε ΠΦΣΟ και μετά ξανά ΟΣΦΠ... μόνο έτσι θα κάνετε κάτι... και φυσικά......

Να αφήσετε τις "μαγκιές" σε διαιτησίες , όπως και εμείς και οι πράσινοι για να δούμε λίγο μπάλα....

Αλλά σε ποιά χώρα θα γίνουν αυτά , δεν μας είπε κανείς!!!

Gandalf

zzr2005
06/12/2006, 12:52
κατσε ρε κουμπαρε...

εγω σου ειπα οτι η ομαδα μου ειναι για το πεος και εσυ μου λες οτι δε σου κανει...πως θα συνενοηθουμε τωρα???

απλα λεω και ειναι η αποψη μου αυτη οτι στην ελλαδα εδω και μια 10ετια θεωρω οτι εχω καλυτερη ομαδα εκτος απο τη πρωτη χρονια που ειχες κυραστα προπονητη οπου παιζαμε στα ισα!!!

πες μου ποια χρονια θεωρεις οτι ειχες καλυτερη ομαδα απο τον ολυμπιακο στην τελευταια δεκαετια???

δε νομιζω οτι υπηρξε!!!

γνωμη μου!!!!

η ομάδα του Κυράστα ήταν 100% καλύτερη από τη δική σας
σας είχαμε κερδίσει 2-0 στο ΟΑΚΑ με απίστευτες ευκαιρίες...δεν είχατε πάρει ανάσα...δεν είχατε κάνει φάση....ατελείωτο πρέσινγκ ...απίστευτη ομάδα με πολή φθηνό προϋπολογισμό....με τον Κόλα παίζαμε και τον Σιπνιέφσκι...
στο δεύτερο γύρ με Ολυμπιακό γηπεδούχο ηρθε 2-2 και πάλι με απίστευτες ευκαιρίες.... προβολή Βαζέχα με άδειο τέρμα στο 90 κτλ...κτλ...

θυμάμαι ότι με το που έστρωσε η ομάδα (στην αρχή δεν τράβαγε λόγω βαριάς προετοιμασίας) έπαιζε πολύ καλό προδόσφαιρο....είχε ισοπεδώσει εδώ μέσα τη Λα Κορούνια και λόγω ατυχίας και χαμένων ευκαιριών δεν πέρασε....

επίσης η ομάδα της Ριζούπολης ήταν καλύτερη και εκείνο το πρωτάθλημα χάθηκε λόγω άλλων παραγόντων....

κανα δύο χρονιές η ΑΕΚ είχε καλύτερη ομάδα από εσας κ το πρωτάθλημα το έχασε στην ισοβαθμία...(αφού είχαν προηγηθεί κάποιες περίεργες αποφάσεις διαιτητών σε ματς του γαύρου)

επίσως πως εξηγείς ότι η ομάδα σου είναι για τον μπούτσο, είναι καλύτερη από άλλες τις άλλες ελληνικές...αλλά στην ευρώπη έχει τις χειρότερες επιδόσεις???

TROOPER
06/12/2006, 12:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Βασικά το σωστό ειπώθηκε πριν...

Και τι έγινε που η ΑΕΚ θα βγεί στους 16 του CH.L(που μάλλον θα τα καταφέρει) και ο ΠΑΟ πρώτος στο UEFA , στον όμιλο του;.

Θα αλλάξει ο Ευρωπαϊκός χάρτης;... οχι βέβαια... χέστηκαν οι Ευρωπαίοι για τέτοια πράγματα.

Για να νιώσουν ομάδα , μόνο στην 4αδα και οχι σαν κομήτης... με συνεχείς παρουσίες τουλάχιστον στους 8.

Αυτό είναι Ευρωπαϊκό κατόρθωμα... αλλιώς είναι για εσωτερική κατανάλωση.

Αλλά δεν μπορείς να μην σταθείς , απέναντι σε ομάδα που εδώ και 10..10...10..10... συνεχείς χρονιές στο CH.L , ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ στους 16 έχει! Για να μην πιάσουμε το ρεκόρ αρνητικών εκτός έδρας αποτελεσμάτων. Αυτό είναι κατόρθωμα αρνητικό που ακόμα και αν σπάσει του χρόνου, δεν παύει να μένει στην ιστορία , μαζί με το 7-0 απο την Γιουβέντους.

Η ΑΕΚ που αν μη τι άλλο , μπορεί να μην είναι ίδιου μεγέθους οικονομικού και φιλάθλων με τον ΟΣΦΠ, όμως δείχνει οτι μέσα σε 4 "σπαστά" χρόνια στο CH.L καταφέρνει να πλησιάσει το όνειρο αρκετά πιο κοντά και με πολύ χαμηλότερα οικονομικά κριτήρια απο οτι ήταν σε άλλες εποχές.

Ο ΠΑΟ, αν και με παρουσία μηδενικής ποιότητας , έστω και απέναντι σε καφενεία καταφέρνει να περνάει πρώτος μέχρι στιγμής!!!! Που σημαίνει οτι μπορεί να αποφύγει τα μεγαθήρια του CH.L που έρχονται (Βλ. Βρέμη, Σαχτιάρ:rotflmao: :rotflmao: ) και να παίξει και πάλι με μικρότερης δυναμικότητος ομάδος , με ελπίδες για τους 16.

Τι θέλω να πώ;... οτι δεν είναι θέμα τύχης , πού κάποιοι φανατισμένοι κόκκινοι έχουν λιώσει σαν καραμέλα και παίρνουν την γεύση της. Είναι θέμα στρατηγικής προπονητή και management. Που περνάει σαν ψυχολογία στους παίκτες.

Ο ΟΣΦΠ χθες μετά το 70 , πέταξε πετσέτα... ΗΘΕΛΕ... αλλά δεν μπορούσε.... μηδέν ανάσες. Μηδέν ικανότητες, μηδέν οργάνωση. Πετάμε μπροστά και τρέχουμε... αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο...
Μόνο στην Ελλάδα ισχύει και μάλιστα με την ανοχή των Linesmen σε περιπτώσεις offside.

Θέλει ο κόκκινος να φτιάξει ομάδα;... Να το κάνει... αλλοίμονο.. είναι καμάρι για την Ελληνική πραγματικότητα , παίκτες σαν τον Ρίμπο (ξεθεώθηκε και κράτησε ενα ημίχρονο μόνος του την επίθεση) , σαν τον Σέζαρ (Φανταστικός σε άμυνα , στην θέση του αλλά δεν είναι πασπαρτού).
Ο Κόκκαλης μπορεί να δώσει τόσα και να πάρει παίκτες αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Θέλει απο την αρχή ξήλωμα η...ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ του είμαστε καλύτεροι με τις φανέλες. Θέλει ξήλωμα η σαπίλα που έχουν εκεί στα αποδυτήρια τους και ξεκινάει απο τους παρατρεχάμενους. Θέλει να πέφτει καμιά τιμωρία-σφαλιάρα όταν κάποιοι αποθρασσύνονται (βλ. Καστίγιο, Ουαντού, Γεωργάτος κτλ.)

Πρέπει να ξηλώσετε τον ΟΣΦΠ, να τον κάνετε ΠΦΣΟ και μετά ξανά ΟΣΦΠ... μόνο έτσι θα κάνετε κάτι... και φυσικά......

Να αφήσετε τις "μαγκιές" σε διαιτησίες , όπως και εμείς και οι πράσινοι για να δούμε λίγο μπάλα....

Αλλά σε ποιά χώρα θα γίνουν αυτά , δεν μας είπε κανείς!!!

Gandalf

συμφωνω 100%

:beer:

TROOPER
06/12/2006, 13:04
η ομάδα του Κυράστα ήταν 100% καλύτερη από τη δική σας
σας είχαμε κερδίσει 2-0 στο ΟΑΚΑ με απίστευτες ευκαιρίες...δεν είχατε πάρει ανάσα...δεν είχατε κάνει φάση....ατελείωτο πρέσινγκ ...απίστευτη ομάδα με πολή φθηνό προϋπολογισμό....με τον Κόλα παίζαμε και τον Σιπνιέφσκι...
στο δεύτερο γύρ με Ολυμπιακό γηπεδούχο ηρθε 2-2 και πάλι με απίστευτες ευκαιρίες.... προβολή Βαζέχα με άδειο τέρμα στο 90 κτλ...κτλ...

θυμάμαι ότι με το που έστρωσε η ομάδα (στην αρχή δεν τράβαγε λόγω βαριάς προετοιμασίας) έπαιζε πολύ καλό προδόσφαιρο....είχε ισοπεδώσει εδώ μέσα τη Λα Κορούνια και λόγω ατυχίας και χαμένων ευκαιριών δεν πέρασε....

επίσης η ομάδα της Ριζούπολης ήταν καλύτερη και εκείνο το πρωτάθλημα χάθηκε λόγω άλλων παραγόντων....

κανα δύο χρονιές η ΑΕΚ είχε καλύτερη ομάδα από εσας κ το πρωτάθλημα το έχασε στην ισοβαθμία...(αφού είχαν προηγηθεί κάποιες περίεργες αποφάσεις διαιτητών σε ματς του γαύρου)

επίσως πως εξηγείς ότι η ομάδα σου είναι για τον μπούτσο, είναι καλύτερη από άλλες τις άλλες ελληνικές...αλλά στην ευρώπη έχει τις χειρότερες επιδόσεις???

ηταν καλυτερη απο τη δικια μας...αλλα δεν ειχε την ψυχη!!!
το οτι ο ολυμπιακος εμπαινε στο γυπεδο και ηξερες οτι θα κερδισει εστω με τη φανελα λεει πολλα.εσεις δεν ειχατε τη νοοτροπια του νικητη και ας ειχατε καλυτερη ομαδα!!!

οσο για την αεκ...δεν θυμαμαι να ειχε καλυτερη ομαδα αλλα και ετσι να ηταν ταλανιζοταν με προβληματα διοικησης με αποτελεσμα οι ποδοσφαιριστες της να μη μπορουν απροσκοπτα να παιξουνε μπαλα, σε εποχες που εμεις δεν αντιμετωπιζαμε προβληματα!!!

οσο για την ομαδα της ριζουπολης που ητανε καλυτερη...γελαμε!!!!
εφαγε 3 μπαλακια!!!!
δεν φτανει αυτο...ενω ητανε καλυτερη τη ξηλωσατε ολη!!!!!!!ΓΙΑΤΙ ????????
ΑΦΟΥ ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ!!!!!!!!!!

να σου το εξηγησω και το τελευταιο που με ρωτας...
οπως δεν εχετε εσεις τη νοοτροπια του νικητη στην ελλαδα...το ιδιο συμβαινει με εμας στην ευρωπη!!!so simple!!!!!!!!!

XTMPAM
06/12/2006, 13:07
Οσο για τον ξεκωλιαστή Φέλιξ Μπόρχα, για την ώρα οι πρωκτοί των αντιπάλων μπορούν να σφίγγουν ασφαλείς. Οχι όμως και τα τζάμια των πολυκατοικιών. Με την μπάλα που δείχνει να ξέρει, μπορεί να δοκιμάσει να κοντρολάρει την μπάλα στο ΟΑΚΑ και να σπάσει τζάμι πολυκατοικίας.

ΠΑΝΟΥΤΣΟΣ

zzr2005
06/12/2006, 13:13
ηταν καλυτερη απο τη δικια μας...αλλα δεν ειχε την ψυχη!!!
το οτι ο ολυμπιακος εμπαινε στο γυπεδο και ηξερες οτι θα κερδισει εστω με τη φανελα λεει πολλα.εσεις δεν ειχατε τη νοοτροπια του νικητη και ας ειχατε καλυτερη ομαδα!!!

οσο για την αεκ...δεν θυμαμαι να ειχε καλυτερη ομαδα αλλα και ετσι να ηταν ταλανιζοταν με προβληματα διοικησης με αποτελεσμα οι ποδοσφαιριστες της να μη μπορουν απροσκοπτα να παιξουνε μπαλα, σε εποχες που εμεις δεν αντιμετωπιζαμε προβληματα!!!

οσο για την ομαδα της ριζουπολης που ητανε καλυτερη...γελαμε!!!!
εφαγε 3 μπαλακια!!!!
δεν φτανει αυτο...ενω ητανε καλυτερη τη ξηλωσατε ολη!!!!!!!ΓΙΑΤΙ ????????
ΑΦΟΥ ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ!!!!!!!!!!

να σου το εξηγησω και το τελευταιο που με ρωτας...
οπως δεν εχετε εσεις τη νοοτροπια του νικητη στην ελλαδα...το ιδιο συμβαινει με εμας στην ευρωπη!!!so simple!!!!!!!!!

η ομάδα της Ριζούπολης είχε νοοτροπία νικητή...είχε πάρει όλα τα ντέρμπι...τι σουθ λέι αυτο..??
γαύρο, τούμπα, κτλ κτλ....και με καθαρές άνετες νίκες...απλά σε μερικούς αγώνες με μικρές ομάδες δεν έπαιξε καλά και έχασε βαθμούς όπως είναι λογικό στο ποδόσφαιρο...αντίθετα ο γαύρος καθάριζε τους μικρους με την παράγκα, δεν έχανε βαθμούς πουθενά και κάλυψε τη διαφορά παό τους βαθμούς που έχασε στο ντέρμπι (ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν κ οι άλλοι να πανε να γ....) επίσης δεν ξέρω αν θυμάσε τη διαιτησία του ΠΑΟ στην Καλαμάτα λίγο πριν το τέλος του πρωταθλήματος....όλοι οι Παναθηναϊκοί τη θυμούνται πάντως....

ο αγώνας της Ριζούπολης δεν έπρεπε να γίνει....μπήκαν μέσα παίχτες τύπου Κόλκα, Χένρικσεν και περνάγανε οι γωτοβολίδες δίπλα από τα κεφάλια τους...μπήκαν για ζέσταμα με τα ΜΑΤ.....
πάνω από τη φισούνα χωροπηδούσαν κάφροι...

ο Χένρικσεν αναφερόταν σε αυτόν τον αγώνα στα ΜΜΕ της πατρίδας του ακόμα και μετά από δύο χρόνια....

το ξήλωμα της ομάδας της Ριζούπολης ήταν μεγάλο λάθος τη διοίκησης...και αποδείχτηκε ...και μην μου πεις για τους 50 κάφρους της διοίκησης που κυνήγαγαν τουςς παίχτες....τα λαμόγια...μεχρι κ τον Βαζέχα προπηλάκησαν....

Gandalf dr685sm
06/12/2006, 13:19
Ώρα ψυχής..

Είναι στις 21.45 σήμερα που η ΑΕΚ θα δώσει τον δικό της αγώνα για να περάσει μια πρόκριση στους "16" με την βοήθεια πολλών συγκυριών και αποτελεσμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί φίλαθλοι της ΑΕΚ θα συγκεντρωθούν σε κλασσικές περιοχές και καφετέριες , παρόλο που το έχει η ΝΕΤ, για να πανυγηρίσουν την πιθανή πρόκριση.

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά απο το σερί νικών στο πρωτάθλημα και την νίκη επί Μίλαν, με δεδομένη την απουσία του Δέλλα, αλλά με επιστροφή Γεωργέα και Παουτάσο, ο 18 χρονος Παπασταθόπουλος , θα κληθεί να στηρίξει το κέντρο της άμυνας , μπροστά σε μια πρόκριση που για τα δεδομένα της ΑΕΚ θα είναι ενας μικρός άθλος στο Ευρωπαϊκό στερέωμα, λαμβάνοντας υπόψη οτι είναι δημιουργία μόλις 3 ετών σαν νέα ομάδα και μισο΄έτους μόνο , μαζί με τον Φερέρ.

Είναι στα πόδια των παικτών της η πρόκριση στο CH.L και να συνεχίσει και μετά τις γιορτές... όπου όπως είπε κάποιος φίλος μου ..."Και Φλεβάρη ακόμα , κοντομάνικα θα φορέσω εγώ".

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ , είναι σίγουρο οτι θα δώσουν βροντερό παρόν.. μιας και τα 1500 εισητήρια έγιναν άφαντα και σύμφωνα με πληροφορίες, πάρα πολλοί ομογενείς απο τις γύρω χώρες ακόμα (!!!!) ζητήσαν εισητήρια και πήραν, ανάμεσα στους φιλάθλους των Βέλγων. Υπολογίζεται χονδρικά οτι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα είναι κοντά στις 2500-3000 χιλιάδες μέσα στο γήπεδο.

Για να είμαι ειλικρινής, τον αγώνα γνωρίζουν όλοι , οτι έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας και κρατάνε πισινή , στο τι θα κάνει και η Μίλαν στο άλλο παιχνίδι. Αρκεί όμως μόνο η νίκη της ΑΕΚ, για να αδιαφορήσει για ότι άλλο.

Ας ελπίσουμε οτι η ομάδα μας θα τα καταφέρει και θα περάσει. Αν περάσει πάντως, να είσαστε σίγουροι για ενα τεράστιο SOLD OUT στο επόμενο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, με όποια αντίπαλο και αν είναι. Για να δούμε.... ο Φερέρ και οι παίκτες του, θα κάνουν τον δικέφαλο να πετάξει εκεί που ήταν και στον αγώνα με την Μίλαν;

Κλειδιά παίκτες για μένα σε αυτό το παιχνίδι, Παπασταθόπουλος, Ζήκος, Σορεντίνο και Λυμπερόπουλος-Σαίζαρ... αν τραβήξουν αυτοί, πολύ δύσκολα θα χάσει η ΑΕΚ.

Gandalf

Xrider
06/12/2006, 13:22
..............
...........
Η ΑΕΚ που αν μη τι άλλο , μπορεί να μην είναι ίδιου μεγέθους οικονομικού και φιλάθλων με τον ΟΣΦΠ......
Εδω διαφωνω!!
Οχι στο οικονομικο αλλα στους φιλαθλους...
Ειμαι σιγουρος οτι ο ΟΣΦΠ δεν ειναι η πρωτη ομαδα σε φιλλαθλους,αυτα ειναι για δικη τους τερψη..
Κανε ενα στατιστικο στην παρεα σου και θα δεις ποσοι ειναι γαβροι..
Αυτα που κανουν με τα μελοι ειναι παπαριες.
Το -93 στο κλαμπ Ρεθυμνο ηταν ενα μελος ΜΟΝΟ και το ξερω γιατι γραφτηκε ενας φιλος και εβαλε και τον παππου του..ετσι εγιναν 3!!!Ολα αυτα οταν το κλαμπ της ΑΕΚ στο Ρεθυμνο ειχε το μισο Ρεθυμνο γραμμενο!!
Δεν ειμαι Ρεθυμνιωτης..ετυχε να εχω φιλους απο εκει.
Στην Αθηνα στο δημοτικο ημοασταν μονο 2 Αεκια,στο Λυκειο ηταν μονο 3 γαβροι...τωρα απο φιλους μονο 2 γαβρους εχω,ολοι οι υπολοιποι ειναι Βαζελοι και Αεκ.
Κανε στο φορουμ ενα στατιστικο και θα δεις οτι εχω δικιο.

JohnSpy
06/12/2006, 13:22
ΟΙ ΜΕΝ ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΠΗΡΑΝ 4 ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΕ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ,ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΔΙΣ ΧΡΕΩΝ ,ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΝΟΝΤΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ (ΤΣΙΡΙΛΟ) ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ.ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΙΡΚΟ ΠΗΡΕ 3 ΠΕΝΑΛΤΥ ΑΠΟ ΤΟ 85 ΩΣ ΤΟ 90 ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΟ ΓΚΟΛ(ΞΑΝΘΗ,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,ΠΑΟΚ),ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ ΜΕ ΟΦΣΑΙΤ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΑΛΠΙΓΚΙΔΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΑΖΕΛΟΤΣΙΡΚΟΥΛΑ ΖΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΝΩ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ DVD ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΟΒΙΤΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ 45ΛΕΠΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΦΑΣΗ.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΣΤΕΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΛΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ 20 ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΕΝΑΛΤΥ;ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ 5 ΚΑΙ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ.ΤΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΤΕ ΡΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΚΟΥΠΕΣ;ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ.ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΜΕ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΗΓΚ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΑΟ ΚΑΙ ΑΕΚ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:ΘΡΥΛΟΣ 4 ΝΙΚΕΣ 5 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ 9 ΗΤΤΕΣ ΒΑΘΜΟΙ 17 ΤΕΡΜΑΤΑ 18-29,ΠΑΟ 4ΝΙΚΕΣ 5 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ 9 ΗΤΤΕΣ ΒΑΘΜΟΙ 17 ΤΕΡΜΑΤΑ 20-37 ΚΑΙ ΑΕΚ 2ΝΙΚΕΣ 9 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ 6 ΗΤΤΕΣ (ΛΕΙΠΕΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ) ΒΑΘΜΟΙ 13 ΤΕΡΜΑΤΑ 14-27.
ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ.ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΄Η ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΟΤΑΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΚΑΙ ΤΗ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ.ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ.
ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ.

ΓΙΑΝΝΗΣ(ΚΟΥΠΟΣΥΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzzz750!

Cpt. Haddock
06/12/2006, 13:24
Ώρα ψυχής..

χαλαρώστε ρε σεις...

ένα παιχνίδι είναι, τίποτε παραπάνω

:rolleyes:

Cpt. Haddock
06/12/2006, 13:25

γεια σου Τάκη με τα στοιχεία σου!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και δε μΕ λες ρε μάστορα

(αφήνουμε το οτι ο "συλλέκτης" γράφεται με 2 λλ)

τι ακριβώς κούπες συλλέγεις εσύ;

:look:

TROOPER
06/12/2006, 13:27
η ομάδα της Ριζούπολης είχε νοοτροπία νικητή...είχε πάρει όλα τα ντέρμπι...τι σουθ λέι αυτο..??
γαύρο, τούμπα, κτλ κτλ....και με καθαρές άνετες νίκες...απλά σε μερικούς αγώνες με μικρές ομάδες δεν έπαιξε καλά και έχασε βαθμούς όπως είναι λογικό στο ποδόσφαιρο...αντίθετα ο γαύρος καθάριζε τους μικρους με την παράγκα, δεν έχανε βαθμούς πουθενά και κάλυψε τη διαφορά παό τους βαθμούς που έχασε στο ντέρμπι (ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν κ οι άλλοι να πανε να γ....) επίσης δεν ξέρω αν θυμάσε τη διαιτησία του ΠΑΟ στην Καλαμάτα λίγο πριν το τέλος του πρωταθλήματος....όλοι οι Παναθηναϊκοί τη θυμούνται πάντως....

ο αγώνας της Ριζούπολης δεν έπρεπε να γίνει....μπήκαν μέσα παίχτες τύπου Κόλκα, Χένρικσεν και περνάγανε οι γωτοβολίδες δίπλα από τα κεφάλια τους...μπήκαν για ζέσταμα με τα ΜΑΤ.....
πάνω από τη φισούνα χωροπηδούσαν κάφροι...

ο Χένρικσεν αναφερόταν σε αυτόν τον αγώνα στα ΜΜΕ της πατρίδας του ακόμα και μετά από δύο χρόνια....

το ξήλωμα της ομάδας της Ριζούπολης ήταν μεγάλο λάθος τη διοίκησης...και αποδείχτηκε ...και μην μου πεις για τους 50 κάφρους της διοίκησης που κυνήγαγαν τουςς παίχτες....τα λαμόγια...μεχρι κ τον Βαζέχα προπηλάκησαν....

ο γαυρος καθαριζε τους μικρους με τη παραγκα...

συμφωνοι...

ξερεις φυσικα οτι ητανε αντιποινα σε ολη τη βρωμια των προηγουμενων χρονων της παναθας!!!

επισης δεν κρινετε μια ομαδα απο 180 λεπτα...φετος στο οακα εχασα 1-0.εστω οτι με κερδιζεις και καραισκακη 1-0.εισαι καλυτερη ομαδα αν χανεις απο αρη(δε σας ειδα πουθενα μετα απο αυτο), ξανθη κλπ???

οσο για τα επεισοδια...μιας και παω πολλα χρονια γηπεδο...να σου πω οτι τα πραγματα δεν ητανε ετσι ακριβως εχουνε γινει πολυ χειροτερα στο παρελθον και δεν ελεγε κατι!!!στην τελικη κανεις δεν ανελαβε την ευθηνη να αποσυρθητε και αλλωστε το δΟΥρακι σας το πηρατε και εσεις μεσα στη λεωφορο!!!

ξερεις εκει που τη μεγαλη οπμαδα του κυραστα τη φιλοδωρησαμε με 4 κουνελια...θυμασε???

φιλε μου η κουβεντα δε βγαζει πουθενα...δυστυχως!!!

εσυ θα μου λες τη καραμελα σου και εγω τη δικια μου...

και επειδη πρεπει να παω και δουλεια...σας χαιρετω ολους και θα τα ξαναπουμε!!!

φιλικα...ασχοληθητε με τις ομαδες σας και αφηστε εμας να παμε να πνιγουμε...

zzr2005
06/12/2006, 13:27
ΟΙ ΜΕΝ ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΠΗΡΑΝ 4 ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΕ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ,ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΔΙΣ ΧΡΕΩΝ ,ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΝΟΝΤΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ (ΤΣΙΡΙΛΟ) ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ.ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΙΡΚΟ ΠΗΡΕ 3 ΠΕΝΑΛΤΥ ΑΠΟ ΤΟ 85 ΩΣ ΤΟ 90 ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΟ ΓΚΟΛ(ΞΑΝΘΗ,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,ΠΑΟΚ),ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ ΜΕ ΟΦΣΑΙΤ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΑΛΠΙΓΚΙΔΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΑΖΕΛΟΤΣΙΡΚΟΥΛΑ ΖΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΝΩ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ DVD ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΟΒΙΤΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ 45ΛΕΠΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΦΑΣΗ.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΣΤΕΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΛΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ 20 ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΕΝΑΛΤΥ;ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ 5 ΚΑΙ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ.ΤΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΤΕ ΡΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΚΟΥΠΕΣ;ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ.ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΜΕ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΗΓΚ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΑΟ ΚΑΙ ΑΕΚ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:ΘΡΥΛΟΣ 4 ΝΙΚΕΣ 5 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ 9 ΗΤΤΕΣ ΒΑΘΜΟΙ 17 ΤΕΡΜΑΤΑ 18-29,ΠΑΟ 4ΝΙΚΕΣ 5 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ 9 ΗΤΤΕΣ ΒΑΘΜΟΙ 17 ΤΕΡΜΑΤΑ 20-37 ΚΑΙ ΑΕΚ 2ΝΙΚΕΣ 9 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ 6 ΗΤΤΕΣ (ΛΕΙΠΕΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ) ΒΑΘΜΟΙ 13 ΤΕΡΜΑΤΑ 14-27.
ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ.ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΄Η ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΟΤΑΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΚΑΙ ΤΗ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ.ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ.
ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ.

ΈΠΑΙΖΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΑΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΕΚ CL??
προφανώς έχει κάνει συμψηφισμό της παρουσίας της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού....:rotflmao: :rotflmao:
απίστευτος ο τύπος..
τα στοιχεία τα έχει η ΟΥΕΦΑ...και τα μετράει και βγάζει και κατάταξη για τα τελευταία 5 χρόνια....
για κοίτα την κατάταξη να πικραθείς....
και αν θες κοίτα για τα προηγούμενα 5 χρόνια μηπως σου κάνει....
και αν δεν σου κάνει πηγαινε πιο πίσω στην εποχή του λίθου όπου ο Ολυμπιακός έτρωσε 5 από τον Αθλητικό Όμιλο Νεάτερνταλ....:lol:

DUKASII
06/12/2006, 13:32
ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ.

ΓΙΑΝΝΗΣ(ΚΟΥΠΟΣΥΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzzz750! ΡΕ ΣΥ ΑΝΘΡΩΠΕ...ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ...

ΚΑΙ ΚΑΝΤΟΝ ΜΠΑΝ(ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ Ε?ΣΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ..ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ..ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΕΩ.) ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΤΟ.GR....

ΡΕΖΙΛΙ ΔΗΛΑΔΗ...

ΡΙΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ IQ ΑΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ!!!!

alximistis
06/12/2006, 13:43
Ρε σεις.. τι κάθεστε και λέτε λέτε λέτε;;;
Εχτές το βράδυ έβλεπα κλασσικά με φιλαράκια γαύρους το ματς.
Δύο άλλοι ήταν στο γήπεδο. Βαμένοι γαύροι!
Τους τηλεφωνούμε στο ημίχρονο για πλακίτσα:
Ξέρετε πως έβριζαν την ομάδα τους;;;; Οι ίδιοι!!!!!! Χειρότερα κι από φανατισμένο βάζελο!!!
Δεν σας λέει τίποτα αυτό;

Ε αν δεν σας λέει ακούστε κι αυτό:
Άλλος φανατικότατος γαύρος έρχεται επίσης στο ίδιο σπίτι κι ενώ έχει τελειώσει το ματς. Η φάτσα του... κάτι ανάμεσα στον Ωνάση όταν έμαθε για το δυστύχημα του γιου του ανάμεσα στον παπανδρέου όταν του είπαν Γιώργο χάσαμε στις εκλογές... κάτι τέτοιο τέλος πάντων.
Αμίλητος!!!
Κάποια στιγμή λοιπόν τι γυρνάει και λέει; Μόνος του έτσι!

"Οκ ρε μαλάκες... παίζαμε και με την Σαχτάρ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τώρα... πείτε ότι θέλετε...

Gandalf dr685sm
06/12/2006, 13:43
είπαμε με κλινικές περιπτώσεις δεν ασχολούμαστε... εσείς ...ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ...χαχαχαχαχα... για να έχετε να λέτε , για τις κούπες σας, σαν μικρά παιδάκια με κουβαδάκια , που μόλις μπαίνουν στο πάρκο , τα σφαλιαρώνουν πρώτα καλά καλά και μετά τα πετάνε έξω... εκεί λοιπόν στην δική σας αμμουδιά στην γωνία με τα κουβαδάκια σας. Και φυσικα αυτό απευθύνεται σε κάθε "κακώς" φανατισμένο γαύρο που βλέπει οπτασίες και οράματα.

Τώρα Cpt... δεν είναι απλό παιχνίδι...

Είναι παιχνίδι που μπορεί να δώσει τέτοια ψυχολογία αν έρθει πρόκριση , που θα δέσει ακόμα περισσότερο την ομάδα και τον κόσμο μαζί της. Μην ξεχνάς πως καλώς ή κακώς, η ΑΕΚ έχει περάσει τα πάνδεινα τα τελευταία 10 χρόνια , για να φτάσει εδώ.

Και δεν είναι τυχαίο οτι την πορεία αυτή , έμμεσα την συνεισφέρουν και παλιά μέλης της πολύ δυνατής ΑΕΚ. Βλέπε τότε, Καψής, Τσιάρτας, Ζαγοράκης, Κωστένογλου, Νικολαϊδης(σαν πρόεδρος σήμερα), Κασσάπης, Δέλλας (και σήμερα), Λάκης (και σήμερα) Ζήκος (και σήμερα).

Είχε ειπωθεί απο τα παιδιά της Οriginal τότε μέσα στην σκεπαστή και στο δωματιάκι, οτι οι παίκτες αυτοί ήταν η ψυχή της ΑΕΚ και το δείχνουν ακόμα και σήμερα. Μια νίκη λοιπόν σε μια σημαντική (για την ΑΕΚ ειδικά) πρόκριση , θα δέσει τον κόσμο με νέους και παλιούς και θα στηρίξει κάθε επερχόμενη προσπάθεια.

Γιατί τόσο πάθος;... Γιατί η Ευρώπη είναι ο μοναδικός χώρος που μπορείς να πάιξεις μπάλα , μπορεί με λίγες αδικίες, αλλά αν αξίζεις θα πάρεις αυτό που πρέπει. Έτσι η ΑΕΚ , αν δείξει οτι αξίζει σήμερα, δεν θα έχει ανάγκη μετά για απόδειξη των δυνατοτήτων της και ο κόσμος θα επιστρέψει όπως την πρώτη χρονιά με 40-50.000 σχεδόν σε κάθε αγώνα.

Για τους άλλους λοιπόν είναι απλό παιχνίδι. Για τους ΑΕΚτζήδες και την ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ευκαιρία.

Gandalf

STOYBI
06/12/2006, 13:46
:a014: :a014:

Cpt. Haddock
06/12/2006, 13:47
Τώρα Cpt... δεν είναι απλό παιχνίδι...
.....

Gandalf

Εντάξει τα βλέπουμε διαφορετικά τα πράγματα, για μένα όλα αυτά είναι απλά παιχνίδια 22 (+ κάποιων παρατρεχάμενων) εκατομμυριούχων που ιδρώνουν 1,5 ώρα για να γίνουν πιο πλούσιοι

καλά και ρομαντικά αυτά περί ψυχής, νέων/παλιών κλπ αλλά δε με αγγίζουν και όυτε νομίζω έχουν θέση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο (εκεί χάνουμε εμείς στο ελλάντα που βλέπουμε σαν τη μάχη των δερβενακίων αυτό που για τους άλλους λαούς είναι μια επιχείρηση).

:wave2: :wave2: :wave2:

Nostra
06/12/2006, 15:45
:a13: :a13: :a13: :a13:

71326

GeorgeFZR
06/12/2006, 16:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
:a13: :a13: :a13: :a13:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

apla 8eiko

arxaios
06/12/2006, 17:30
.....
ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ;;;;;;

Είσαι για γέλια κακομοίρη .......... Στοιχεία από τα 3 τελευταία χρόνια ;;;;;;;;;;;; ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ DELETΕ ;;;;;;;;;;;; :yuck: :yuck: :yuck:
ΕΙΣΑΙ ΑΗΔΙΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!
Και ποιά ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ και ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ρε καραγκιοζάκο ;;;;;;;;;;;;;;;;;
Από την ΣΑΧΤΑΡ αποκλειστήκατε ............................:evil: :evil: :evil:

Α και για κάποιον που έγραψε ότι πάλι ασχολούμαστε με τον γαύρο να θυμίσω ότι γαύρος άνοιξε την συζήτηση ................... :mad: :mad: :mad:

blueblack
06/12/2006, 17:38
ΔΕΝ ΑΣΕΛΓΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΠΤΩΜΑΤΑ....!!!!!!!!!!!!!!!

Τί νά πούμε τί......
τί νά τραγουδήσουμε....!!!!!!!!!

Τί νά σχολιάσουμε ρέ μάγκες...???
Όπου δέν παίζει..........ΖΩΓΡΑΦΟΣ.........αύτή είναι ή ίστορία...!!!!!!!

Μέτά άπό τούς δύο φοβερούς άγώνες τού θρύλου......καί μιά μικρή
κακή παρένθεση......ή όμάδα ξανά πρός τή δόξα τραβά.....
Ματσάρα μέ τό Αίγάλεω...
Πιστεύω πώς μέ νύχια καί δόντια ό θρύλος θά βρεί καί πάλι τό ρυθμό του...!!!
Γιά νά δούμε πόσο θά σάς .....ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΒΡΕ ΓΑΥΡΟΙ.....μέ αύτό τό
παραμύθι....!!!!!

Ήταν άραγε κανείς καλύτερος σας..........???
Tή δεκαετία αύτή τών θριάμβων σας...????
Ποτέ κανείς.....!!!!!!
Κι άς είχε ή ΑΕΚ 8 στήν Έθνική καί έναν πού 'επαιξε τελικό CH.L........!!!!
Kι άς πήρανε αύτοί τό EURO....μέ Ζαγοράκη άρχηγό,Θεό Δέλλα ,Ντέμη ,Τσιάρτα,
Λάκη.Καψή,Κατσουράνη.......καί βάλε...!!!!!
ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΑΣ....ΚΑΜΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ......
ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ....ΟΙ ΠΑΠΑΠΕΤΡΗΔΕΣ........κι οί άλλοι...!!!!!!!!!

Λεπτομέρειες φίλοι γαύροι,λεπτομέρειες.....!!!!!!!!

ΟΥΤΕ ΛΥΠΗΣΗ ΔΕ ΜΟΥΜΕΙΝΕ............ΓΙΑ ΣΑΣ.........!!!!!!!!!

ΑΙ ΣΑΧΤΑΡ....!!!!!!!!!

Όπως είχα πεί πρίν μιά βδομάδα.........

ΑΙ ΣΑΧΤΑΡ............!!!!!!!!!

Μάς φτάνει το Ούέφα νά μάς βλέπετε ΑΕΚ καί ΠΑΟ....μάς φτάνει...!!!!!!

Πάτε λοιπόν πάλι στό λιμάνι σας καί πανηγυρίστε άπό τώρα.....

ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΤΗ ΣΑΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ.....
ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΤΗ ΣΑΣ ΑΠΑΤΗ.....

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΑΡΕΣ.....!!!!!!!

Βλέπετε καί παρακαλάτε νά φάμε γκόλ καί οί δύο.......!!!!!!!
Όπως παρακαλούσε......χθές.....
ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ....!!!!!!!!!!!!

Τρία παιχνίδια σοβαρά δώσατε φέτος....
Τό ένα τό πήρατε μέ αύτογκόλ καί άπάτη στήν έδρα σας.....μέ άνύπαρκτο φάουλ καί τόν παίκτη
πού έβαλε τό αύτογκόλ νά ζητά άλλαγή.....
Τό δεύτερο μέ πιό ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ....
Καί στό τρίτο κάνατε κλαρίνο....!!!!!!

ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.....όπως πολλές άπό τίς 10 χρονιές....!!!

ΦΑΤΕ ΧΟΡΤΟ.....!!!!!!!!

ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ....!!!!!!!!!!

Τόπε ό Φερρέρ .....
Τέτοιοι πού είστε τέτοιο ποδόσφαιρο σάς άξίζει....!!!!!!!!!

:wave2: :wave2:

jbear
06/12/2006, 18:03
:a04: :a31: :a36: στο γαυρο

:a019: :a12: :a41:

Και στην 20η θεση της ουεφα να μασταν, παλι θα μας αξιζε... :mad:

Το ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι ανυπαρκτο και δε το υπολογιζει ΚΑΝΕΙΣ :a56:

kalant
06/12/2006, 18:28
εγω να σας πω την αληθεια χαρηκα που δεν περασε ο ολυμπιακος ουτε στο ουεφα, τουλαχιστον ετσι κατι μπορει να γινει και να ξυπνησουν στην ομαδα μπας και γινει κατι...

τωρα βαθμους και να μην μαζεψουμε δεν πειραζει, ετσι κι αλλιως και οι δυο ομαδες (αεκ, παο) να μην προχωρησουν στο ουεφα, ο πρωταθλητης θα βγει στο champions league εστω και με προκριματικα στην χειροτερη περιπτωση και πρωταθλητης ξερουμε ολοι ποιος θα ειναι...

τωρα με την σφαλιαρα της ευρωπης τουλαχιστον για το πρωταθλημα θα ξυπνησουμε οποτε δεν εχετε τυχη...

καλη επιτυχια μαγκες...

zzr2005
06/12/2006, 19:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
εγω να σας πω την αληθεια χαρηκα που δεν περασε ο ολυμπιακος ουτε στο ουεφα, τουλαχιστον ετσι κατι μπορει να γινει και να ξυπνησουν στην ομαδα μπας και γινει κατι...

τωρα βαθμους και να μην μαζεψουμε δεν πειραζει, ετσι κι αλλιως και οι δυο ομαδες (αεκ, παο) να μην προχωρησουν στο ουεφα, ο πρωταθλητης θα βγει στο champions league εστω και με προκριματικα στην χειροτερη περιπτωση και πρωταθλητης ξερουμε ολοι ποιος θα ειναι...

τωρα με την σφαλιαρα της ευρωπης τουλαχιστον για το πρωταθλημα θα ξυπνησουμε οποτε δεν εχετε τυχη...

καλη επιτυχια μαγκες...

ναι γίνεται δύσκολο το έργο του Ψυχομάνη από εδώ και πέρα...θα κληθεί να βγάλει τα κάστανα απο τη φωτιά ......:lol: :lol: :lol: :lol:

kalant
06/12/2006, 19:22
ναι γίνεται δύσκολο το έργο του Ψυχομάνη από εδώ και πέρα...θα κληθεί να βγάλει τα κάστανα απο τη φωτιά ......:lol: :lol: :lol: :lol:

παναγιτσες μου εσεις...

costas_k
06/12/2006, 19:31

:a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: poy se dernei

o_gavros
06/12/2006, 20:11

ρε φίλε να σε ρωτήσω εγώ κάτι?
γιατί να μπω στην διαδικασία σοβαρής ανάλυσης,σε ένα χώρο όπου οι περισσότεροι είναι αντι?
όπου οι περισσότεροι χαίρονται με τις στραβές της ομάδας μου?
όπου οι περισσότεροι αλλάζουν ομάδα κάθε Τετάρτη-Κυριακή...

Είχαμε πει κάτι πριν καιρό..."όλοι τους και μόνοι μας"...ισχύει αυτό και καραμέλες σαν αυτές που συνεχίζουν κάποιοι κομπλεξικοί και πονεμένοι περι κατάφορης αδικίας,της ακούω βερεσέ.

Όλοι σας και μόνοι μας λοιπόν.

θες τώρα εσύ να πιστεύεις ότι οι γαύροι είμαστε μυρωδιάδες?δικαίωμα σου αναφέρετο.

αφήστε μας όμως να κάνουμε το κουμάντο μας και να βρούμε τη λύση για τα προβλ΄ματα μας.

και αφού λοιπόν ήρθαν έτσι άσχημα τα πράγματα για μας,ελάτε ρε Ευρωπαϊκά μεγαθήρια να μας πάρετε τα πρωτεία.
σας τα δώσαμε πρόπερσι με το Υπνοβιτς #1 αλλά δεν λέγατε να το πάρετε.

σας περιμένουμε...

el_hymador
06/12/2006, 20:41
Ποιο UEFA ρε γαυρακια? ....για το UeFO ειστε!!!

Παντως οι φετινες παραστασεις σας δεν βγαλαν πολυ γελιο....θυμαμε κατι αλλες εποχες....απιστευτη επιτυχια!! Νεοι , γεροι, παιδια ολοι καθηλωμενοι στις τηλεορασεις μας ειμασταν ...τωρα πια το θεαμα ειναι ξεπερασμενο και αναμενομενο...βοηθησε ο διευθυντης βεβαια στην αρχη της χρονιας ...υποσχεθηκε τελικους στο ΟΑχαχαχαχαχαχα :lol: και εμεις ετοιμαζομασταν για αλλη μια χρονια με ξεκαρδιστικες παραστασεις ...αλλα εισασταν μια απογοητευση...

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...

71369

JohnSpy
07/12/2006, 07:54
ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ:«Τό δεύτερο μέ πιό ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ....».
ΓΙ’ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ;ΔΕΝ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΑΡΗΣ,ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΡΗΣ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΜΕ 2-0 ΣΤΟ 65 ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΚΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;
ΧΘΕΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟ ΓΥΡΙΖΕ Η ΑΕΚ ΤΟ ΜΑΤΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΟΤΙ ΣΤΟ 2-0 ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Ο ΤΣΙΡΙΛΟ ΓΙΑ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΒΕΛΓΟ ΓΚΟΛΚΗΠΕΡ;
ΓΙ’ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΔΑΩ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΤΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.

ΓΙΑΝΝΗΣ(ΚΟΥΠΟΣΥΛΕΛΤΗΣ)zzzzzzzzzzzzzz750!

DUKASII
07/12/2006, 08:13
ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ:«Τό δεύτερο μέ πιό ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ....».
ΓΙ’ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ;ΔΕΝ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΑΡΗΣ,ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΡΗΣ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΜΕ 2-0 ΣΤΟ 65 ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΚΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;
ΧΘΕΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟ ΓΥΡΙΖΕ Η ΑΕΚ ΤΟ ΜΑΤΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΟΤΙ ΣΤΟ 2-0 ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Ο ΤΣΙΡΙΛΟ ΓΙΑ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΒΕΛΓΟ ΓΚΟΛΚΗΠΕΡ;
ΓΙ’ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΔΑΩ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΤΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.

ΓΙΑΝΝΗΣ(ΚΟΥΠΟΣΥΛΕΛΤΗΣ)zzzzzzzzzzzzzz750! ΡΕ ΣΥ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΕΊΣΑ??ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΝ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ??

ΘΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΕ ΚΑΝΑ ADMINISTRATOR ΤΟΥΣ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ??

JohnSpy
07/12/2006, 08:59
ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΟΡΟΠΕΛΑΤΑΚΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.....

ΓΙΑΝΝΗΣ(ΚΟΥΠΟΣΥΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzzzzzz750

DUKASII
07/12/2006, 09:11
ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΟΡΟΠΕΛΑΤΑΚΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.....

ΓΙΑΝΝΗΣ(ΚΟΥΠΟΣΥΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzzzzzz750 ΜΗ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ..ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

εισαι ο φωστηρας μας.

villy
07/12/2006, 11:01
Έλα, εδώ το καυτό πράμα....:smokin:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

71409

JohnSpy
07/12/2006, 11:48
ΈΠΑΙΖΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΑΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΕΚ CL??
προφανώς έχει κάνει συμψηφισμό της παρουσίας της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού....
απίστευτος ο τύπος..
τα στοιχεία τα έχει η ΟΥΕΦΑ...και τα μετράει και βγάζει και κατάταξη για τα τελευταία 5 χρόνια....
για κοίτα την κατάταξη να πικραθείς....
και αν θες κοίτα για τα προηγούμενα 5 χρόνια μηπως σου κάνει....
και αν δεν σου κάνει πηγαινε πιο πίσω στην εποχή του λίθου όπου ο Ολυμπιακός έτρωσε 5 από τον Αθλητικό Όμιλο Νεάτερνταλ....

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΩΝ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ.

ΟΣΦΠ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ=1-0,ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΟΣΦΠ=3-1,ΟΣΦΠ-ΜΟΝΑΚΟ=1-0,ΜΟΝΑΚΟ-ΟΣΦΠ=2-1,
ΟΣΦΠ-ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ=1-0,ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ-ΟΣΦΠ=0-0,ΟΣΦΠ-ΛΥΩΝ=1-4,ΛΥΩΝ-0ΣΦΠ=2-1,ΟΣΦΠ-ΡΟΖΕΜΠΟΡΓΚ=1-3,ΡΟΖΕΜΠΟΡΓΚ-ΟΣΦΠ=1-1,ΟΣΦΠ-ΡΕΑΛ=2-1,ΡΕΑΛ-ΟΣΦΠ=2-1,ΟΣΦΠ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ=2-4,ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΟΣΦΠ=2-0,ΟΣΦΠ-ΡΟΜΑ=0-1,ΡΟΜΑ-ΟΣΦΠ=1-1,ΟΣΦΠ-ΣΑΧΤΑΡ=1-1,ΣΑΧΤΑΡ-ΟΣΦΠ 2-2.

ΠΑΟ-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ=1-3,ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΠΑΟ=2-0,ΜΑΝ U-ΠΑΟ=5-0,ΠΑΟ-ΜΑΝ U=0-1,ΠΑΟ-ΡΕΗΤΖΕΡΣ=1-1,ΡΕΗΤΖΕΡΣ-ΠΑΟ=1-3,ΠΑΟ-ΑΡΣΕΝΑΛ=2-2,ΑΡΣΕΝΑΛ-ΠΑΟ=1-1,ΠΑΟ-ΑΙΤΧΟΒΕΝ=4-1,ΑΙΤΧΟΒΕΝ-ΠΑΟ=1-0,ΠΑΟ-ΡΟΖΕΜΠΟΡΓΚ=2-1,ΡΟΖΕΜΠΟΡΓΚ-ΠΑΟ=2-2,ΠΑΟ-ΜΠΑΡΤΣΑ=0-0,ΜΠΑΡΤΣΑ-ΠΑΟ=5-0,ΠΑΟ-ΒΕΡΝΤΕΡ=2-1,ΒΕΡΝΤΕΡ-ΠΑΟ=5-1,ΠΑΟ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ=1-2,ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΠΑΟ=3-0.

ΑΕΚ-ΡΕΑΛ=3-3,ΡΕΑΛ-ΑΕΚ=2-2,ΑΕΚ-ΡΟΜΑ=0-0,ΡΟΜΑ-ΑΕΚ=1-1,ΓΚΕΝΚ-ΑΕΚ=0-0,ΑΕΚ-ΓΚΕΝΚ=1-1,ΑΕΚ -ΛΑΚΟΡΟΥΝΙΑ=1-1,ΛΑΚΟΡΟΥΝΙΑ-ΑΕΚ=3-0,ΑΕΚ-ΜΟΝΑΚΟ=0-0,ΜΟΝΑΚΟ-ΑΕΚ=4-0,ΑΕΚ-ΑΙΤΧΟΒΕΝ=1-2,ΑΙΤΧΟΒΕΝ-ΑΕΚ=2-0,ΑΕΚ-ΜΙΛΑΝ=1-0,ΜΙΛΑΝ-ΑΕΚ=3-0,ΑΕΚ-ΛΙΛ=1-0,ΛΙΛ-ΑΕΚ=3-1,ΑΕΚ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ=1-1,ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΑΕΚ=2-2.

ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΕ ΛΑΘΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ;ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΥΛΟ.ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΑΡΑΣ.

Υ.Γ.ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΄ΜΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ Ή ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ

Gandalf dr685sm
07/12/2006, 12:03
Εγώ θα πώ μόνο μια φοβερή Ευρωπαϊκή διάκριση σας που έγινε και η απαρχή για τον χαρακτηρισμό απο Ferguson και Murinio , για το ποιόν του ΟΣΦΠ...

Juventus-OSFP...7-0...

i rest my case...Και μπορείς να βάλεις όσες κούπες και οτι άλλο θές τώρα για να μας την πείς...

Να σου θυμίσω και την ατάκα του Ferguson-Μurinio... Να κάνεις το καλύτερο είτε παίζεις με Ρεάλ,είτε με Ολυμπιακό....αχμ..... Μπράβο βρε...

αλλά ξέχασα... όλοι είναι αντι-Ολυμπιακοί....

Gandalf:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

Βρε τι πάθαμε... στον στόχο σας έχουν βάλει όλοι...

Πάλι καλά που έχετε και κανά Trooper - like φίλαθλο που υποστηρίζει ναι μεν, αλλά είναι σωστός δε.

Gandalf

JohnSpy
07/12/2006, 12:20
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΣΦΠ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ=6-2.ΜΙΑ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΠΟΥ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΡΑ ΕΠΑΙΖΕ ΤΕΛΙΚΟ ΤΣ.Λ. ;
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΡΩΣ ΜΙΑ ΕΦΤΑΡΑ ΠΑΡΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΕΝΤΑΡΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΟ ΑΠΟ ΜΑΝ U ,ΒΕΡΝΤΕΡ ΚΑΙ ΜΠΑΡΤΣΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ 16 ΝΙΚΕ ΣΕ 62 ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΤΣ.Λ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ ΣΕ 24 ΑΓΩΝΕΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΙΣ 16 ΝΙΚΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ 192 ΑΓΩΝΕΣ.ΑΝΤΕ ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ

Gandalf dr685sm
07/12/2006, 12:23
Για ποιά bayern μιλάς;... α εκείνο το παιχνίδι που έπαιζε μισή και μάλιστα αμέσως μετά απο προετοιμασία... Και τι ακριβώς σας έκανε στον επόμενο γύρο;...ή μήπως αυτό δεν κάνει να το θυμόμαστε;

Σου είπα ... δεν με καίει καθόλου τι λες εσύ και όμοιοι στον οπαδισμό-φανατισμό γαύροι... Μου αρκεί που σας τα λένε και τρίτοι , εκτός συνόρων. Εφόσον δεν καταλαβαίνει και αυτό ... συνέχισε... όπως λέει και ο Ducasii,.... .εισαι ο "φωστήρας"μας...:D
Γαύροι σαν και εσένα άλλωστε έφεραν τον ΟΣΦΠ σε αυτά τα χάλια... και όσο δεν το καταλαβαίνετε καλό σε εμάς κάνετε... ήδη είσαστε σχεδόν στα πρόθυρα διάλυσης.

Gandalf

XTMPAM
07/12/2006, 12:37
ΚΩΛΟΓΑΥΡΕ!!!:wave2: :wave2:

71484

Dodok edessa
07/12/2006, 12:58

ΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΟΥΠΟΣΥΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzzzzz750!

κουποσυλλεκτη ...επιασαν οι καταρες ολων των ελληνων φιλαθλων...αυτων που ξερετε να κερδιζετε μονο με βοηθεια ...:yuck:

el_hymador
07/12/2006, 18:18
Παντως εχετε βαθος παγκου .... τωρα που ο oiko1979 παρουσιαζει μαλακιολογικη καμψη ..να σου ο JohnSpy...ποιος ξερει αυριο τι μας περιμενει....:a31:

villy
08/12/2006, 10:45
Αντε, για να χαλαρώσουν λίγο τα πνεύματα...

"Τι κανει ενας Ολυμπιακος οταν κερδιζει αγωνα Champions League"? :confused: :confused: :confused:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
-Κλεινει το playstation.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:

marios8
08/12/2006, 19:56
Ρε μην μαλωνετε για το ποιος ειναι ποιο ξεφτιλας. Μια χαρα τα καταφερνουμε ολοι :beer:

oiko1979
10/12/2006, 21:20
άλλος ο καρπαζοεισπράκτορας που είναι αραγε??που σε ρε οικο1979???τη δευτέρα παλι φορουμ ε??μετα τον τελικό με το αιγάλεω ελα να μας πεις πουθενάδες...

ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ...

ΑΝΤΕ ΚΟΙΤΑ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΚΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΑ ΤΑ ΤΑΥΓΑ ΤΗΣ ΔΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΟΤΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ...

ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΚΟΡΑΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ...

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

idi
11/12/2006, 00:47
καιρος φερνει τα λαχανα και καιρος να ψαξετε κρυψώνες να κρυφτητε το Μαη γιατι οτι γραφετε τα σώζω στο σκληρο μου δε σώνεστε με edit :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

71656