View Full Version : Τι'ναι το Forum μας (εκτός από χαβαλέ, εννοείται...)
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Η αλήθεια είναι ότι βαριέμαι να "μπλέξω" με θεωρίες του τύπου "Η βενζίνη της υπερχείλισης περνάει κατευθείαν μέσα στον κύλινδρο (αρκεί το ζιγκλέρ μας να έχει διάμετρο λάστιχου ποτίσματος) αλλά συγχρόνως περνάει και στο κάρτερ (αρκεί να είναι συνδεδεμένο το λεκανάκι του φλοτέρ με τον στροφαλοθάλαμο) όπου μπλέκεται στο γρανάζι της μίζας (αρκεί η μίζα να βρίσκεται στο κάτω μέρος του κάρτερ), γι αυτό και δεν γυρίζει η μίζα (αρκεί η βενζίνη να είναι πιο "σκληρή" από τα δόντια των γραναζιών) !! :wave2:
μηπως μπορω να συνδεσω την υπερχειλιση με τη ροδα,να φουσκωνω το λαστιχο???:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από XR 600
μηπως μπορω να συνδεσω την υπερχειλιση με τη ροδα,να φουσκωνω το λαστιχο???:rotflmao:
Ρε π@ύστη Μήτσε ....!!! :smokin: :D :smokin:
(θα σε σιάξω στο εγγύς μέλλον ...) :beer:
Ρε π@ύστη Μήτσε ....!!! :smokin: :D :smokin:
(θα σε σιάξω στο εγγύς μέλλον ...) :beer:
η ειρωνία για τις απαντήσεις άλλων ή τις ελλιπείς και λανθασμένες γνώσεις των συμφορουμιτών ήταν τρομερά οφέλημη και τελικά η μηχανή μου δουλεύει ρολόι...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.....:mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
η ειρωνία για τις απαντήσεις άλλων ή τις ελλιπείς και λανθασμένες γνώσεις των συμφορουμιτών ήταν τρομερά οφέλημη και τελικά η μηχανή μου δουλεύει ρολόι...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.....:mad:
Για κάτσε λίγο ρε μάστορα...
ΠΟΥ είδες την ειρωνεία ??? :look:
Απάντησα "κάπως" στον Στέφανο ή στον Κωστή ή στον Κροκόδειλο ή σε σένα ??? :confused:
(Ο Μήτσος πέταξε την μαλακία του - εν πλήρη γνώση του - οπότε και απαντήθηκε δεόντως...)
Έρχεσαι και αρχίζεις μια μπερδεμένη περιγραφή γεγονότων και καταστάσεων...
Επανέρχεσαι και μεταφέρεις (κακήν κακώς) το πόρισμα του μάστορα...
Σου λένε διάφορες γνώμες, οι οποίες δεν σε ικανοποιούν (λογικό, γιατί δεν μιλάνε για κάτι άμεσα χειροπιαστό)...
Παρεξηγιέσαι γιατί δεν βρίσκεις λύση (όπως και όταν την θέλεις εσύ)...
Μας την λες και από πάνω (χωρίς να έχουμε υπογράψει καμία συμβαση έργου ότι θα σου φτιάξουμε το μηχανάκι εδώ και τώρα)...
Ποιος ειρωνεύεται ποιον, τελικά ?? :D
Για κάτσε λίγο ρε μάστορα...
ΠΟΥ είδες την ειρωνεία ??? :look:
Απάντησα "κάπως" στον Στέφανο ή στον Κωστή ή στον Κροκόδειλο ή σε σένα ??? :confused:
(Ο Μήτσος πέταξε την μαλακία του - εν πλήρη γνώση του - οπότε και απαντήθηκε δεόντως...)
Έρχεσαι και αρχίζεις μια μπερδεμένη περιγραφή γεγονότων και καταστάσεων...
Επανέρχεσαι και μεταφέρεις (κακήν κακώς) το πόρισμα του μάστορα...
Σου λένε διάφορες γνώμες, οι οποίες δεν σε ικανοποιούν (λογικό, γιατί δεν μιλάνε για κάτι άμεσα χειροπιαστό)...
Παρεξηγιέσαι γιατί δεν βρίσκεις λύση (όπως και όταν την θέλεις εσύ)...
Μας την λες και από πάνω (χωρίς να έχουμε υπογράψει καμία συμβαση έργου ότι θα σου φτιάξουμε το μηχανάκι εδώ και τώρα)...
Ποιος ειρωνεύεται ποιον, τελικά ?? :D
δεν με νοιάζει απαραίτητα να βρω λύση....
ο φίλος παραπάνω (κροκοδειλος) επειχήρησε να πει μια άποψη σύμφωνα με την εμπειρία του ...
άσχετα αν ειναι σωστή ή λάθος μηχανολογικά την σέβομαι γιατί προσπάθησε να βοηθήσει....
η ειρωνία πήγαινε στον φίλο ΧR....
ο φιλος μπήκε απλώς να ειρωνευτεί κάποιον και εσύ ουσιαστικά αντεπεδωσες το σχόλιο του....επικροτώντας το ουσιαστικά (πάντα σύμφωνα με το πως το είδα...αυτά είναι τα προβλήματα του γραπτΟύ λόγου)...
ποιος ο λόγος να ειρωνευτεί τον φίλο όταν δεν δίνει καμια πληροφορία...
ποιος ειναι ο σκοπός του φόρουμ τελικα??ο χαβαλές απλώς?? η να ανταλάσουμε απόψεις σύμφωνα με τις γνώσεις μας κ τις εμπειρίες μας??(έστω και λανθασμένες)....
ποιος ειναι ο σκοπός του φόρουμ τελικα??ο χαβαλές απλώς?? η να ανταλάσουμε απόψεις σύμφωνα με τις γνώσεις μας κ τις εμπειρίες μας??(έστω και λανθασμένες)....
Ελα μου ντε?ειπε το μαυρο λυκακι.
Ειναι μονο αυτα?ή ειναι και κατι ακομα?
Αραγε ξερεις κανεις ή οπου μας παει ο ανεμος παμε.:sick:
Αχ....
στον χαβαλέ όλοι καλοί είναι πάντως.... :rolleyes:
στην υπεύθυνη συμμετοχή χαλάει το πράμα...:sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
στην υπεύθυνη συμμετοχή χαλάει το πράμα...:sad:
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Άλλος ένα που έφαγε τρία και δεν έριξε κανένα....:sad:
Δεν κατάλαβα βρε γεράνθρωπα.... :blush: :(
GIXXERAKIAS
11/12/2006, 19:51
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Άλλος ένα που έφαγε τρία και δεν έριξε κανένα....:sad: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
να πω και εγω τη γνωμη μου ......
κύλινδρο (αρκεί το ζιγκλέρ μας να έχει διάμετρο λάστιχου ποτίσματος) αλλά συγχρόνως περνάει
για τι λαστιχο λετε κιτρινο ή πρασινο;;;;
τι να πω .
ρε Αντωνη ασχετα με την πλακα μερικες φορες πρεπει να απαντας πιο σοβαρα.
ξερω πως πολλα σου βγαζουν τα ματια ή βγαινεις εσυ απο τα ρουχα (εγω γι' αυτο δεν απαντω ....) αλλα εχεις ενα ρολο ... ετσι δεν ειναι.
και για να βγουμε απο τις διαμαχες :beer: :beer: :beer: :beer:
Μπορει κανενας χριστιανος να μας εξηγησει και μας για να το διασκεδασουμε ολοι μαζι.:mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Μπορει κανενας χριστιανος να μας εξηγησει και μας για να το διασκεδασουμε ολοι μαζι.:mad:
τι να σου πω
ουτε εγω εχω καταλαβει!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
ρε Αντωνη ασχετα με την πλακα μερικες φορες πρεπει να απαντας πιο σοβαρα.
ξερω πως πολλα σου βγαζουν τα ματια ή βγαινεις εσυ απο τα ρουχα (εγω γι' αυτο δεν απαντω ....) αλλα εχεις ενα ρολο ...
να διορθωσω ρε Σωτο ενα λαθος που κανεις και εσυ και πολλοι αλλοι? νομιζετε οτι επειδη ο γριανθρωπΑς ειναι μοντ στα τεχνικα ΟΦΕΙΛΕΙ να απανταει ΚΑΘΕ απορια.
ΛΑΘΟΣ
προσπαθει να ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ και να διευθετει τις πληροφοριες, αυτη εξαλλου ειναι η δουλεια του, ΟΧΙ να λυνει την απορια του καθενος. απο οσο ξερω, ουτε συνεργειο εχει, και μαλλον δεν θελει να ανοιξει, αφου δεν το εκανε στην (μεγαλη ομολογουμενως) ηλικια που βρισκεται! :lol:
αν εσυ, και ο καθεις ΔΕΝ προσφερει αυτα που ειναι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι τα ξερει, τοτε, στο τελος θα εχουμε τις ΙΔΙΕΣ αποριες, και τον γριανθρωπα να βγαινει απο τα ρουχα του και εμεις να βλεπουμε αυτο το θεαμα αηδιαζοντας (=γριανθρωπας χωρις ρουχα! :lol: )
το ξερω οτι ειναι δυσκολο απο ενα σημειο και μετα, και εμενα με πιανω να βλεπω τις ιδιες αποριες και να μην προτεινω για αρχη καποιο link που εχει ξαναμπει, αλλα πρεπει να βαζουμε το λιθαρακι μας εδω μεσα. αλλιως, τα προβατα θα μεινουν ως το μοναδικο thread εδω μεσα με κινηση... (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι με βαζω και εμενα μεσα στο εν λογω thread, δεν αποποιουμαι τας ευθυνας μου!)
:beer: :beer: :beer:
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
να διορθωσω ρε Σωτο ενα λαθος που κανεις και εσυ και πολλοι αλλοι? νομιζετε οτι επειδη ο γριανθρωπΑς ειναι μοντ στα τεχνικα ΟΦΕΙΛΕΙ να απανταει ΚΑΘΕ απορια.
ΛΑΘΟΣ
αν εσυ, και ο καθεις ΔΕΝ προσφερει αυτα που ειναι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι τα ξερει, τοτε, στο τελος θα εχουμε τις ΙΔΙΕΣ αποριες, και τον γριανθρωπα να βγαινει απο τα ρουχα του και εμεις να βλεπουμε αυτο το θεαμα αηδιαζοντας (=γριανθρωπας χωρις ρουχα! :lol: )
σαφως κ δεν ΟΦΕΙΛΕΙ να απανταει ΚΑΘΕ απορια.
συμφωνα με τα τοσα λινκ που κατα καιρους παραθετονται ομως,
ΟΦΕΙΛΕΙ ΚΑΘΕ απορεια ΠΟΥ επιλεγει να απανταει,να την απανταει πιο σοβαρα απ'οσο καποιες φορες κανει.
αυτο δεν παει μονο στον oldman,απλα σε αυτον φαινεται πιο ασχημα λογω της κατηγοριας που modαρει.ειστε mods κ ξερετε καλυτερα πως πανε αυτα...
κ αυτο το λεω γιατι κ μενα με ενοχλουν κ τα δυο θεαματα((=γριανθρωπας χωρις ρουχα! κ ΙΔΙΕΣ αποριες)
Αρχικά δημιουργήθηκε από tool
ΟΦΕΙΛΕΙ ΚΑΘΕ απορεια ΠΟΥ επιλεγει να απανταει,να την απανταει πιο σοβαρα απ'οσο καποιες φορες κανει.
Μάλλον δεν έχετε καταλάβει ότι ΠΟΤΕ δεν κάνω πλάκα στα Τεχνικά !!! :sad:
Μάλλον δεν έχετε καταλάβει ότι ΠΟΤΕ δεν κάνω πλάκα στα Τεχνικά !!! :sad:
οκ,πιθανον -μερικες φορες- να μην το καταλαβαινουμε...
προσπαθησε -αν κ οσο μπορεις- να μας βοηθας λιγο περισσοτερο.
καλη διαθεση να υπαρχει...:wacko:
δεν με νοιάζει απαραίτητα να βρω λύση....
ο φίλος παραπάνω (κροκοδειλος) επειχήρησε να πει μια άποψη σύμφωνα με την εμπειρία του ...
άσχετα αν ειναι σωστή ή λάθος μηχανολογικά την σέβομαι γιατί προσπάθησε να βοηθήσει....
η ειρωνία πήγαινε στον φίλο ΧR....
ο φιλος μπήκε απλώς να ειρωνευτεί κάποιον και εσύ ουσιαστικά αντεπεδωσες το σχόλιο του....επικροτώντας το ουσιαστικά (πάντα σύμφωνα με το πως το είδα...αυτά είναι τα προβλήματα του γραπτΟύ λόγου)...
ποιος ο λόγος να ειρωνευτεί τον φίλο όταν δεν δίνει καμια πληροφορία...
λυπαμαι που σε στενοχωρησα(και τους αλλους που εμπλεχθηκαν και τον αντωνη,ισως),εβαλα διπλα απο τη φραση μου αυτο το σκατουλακι που γελαει για να δειξω οτι αστειευομουνα(ισως να μη το χρησιμοποιησα σωστα)βρισκοντας ευκαιρια να κανω χιουμορ που πολυ το συνηθιζω(κακως ισως).
Οπως και ναχει,ζητω συγνωμη απο ολους,γιατι δε σκεφτηκα την πιθανοτητα να γινει αυτο που εγινε.
Θα ηθελα να ξεχαστει το θεμα,δε κραταω κακια σε κανεναν,ελπιζω ουτε οι αλλοι:a10:
Και πάλι μετά την απάντηση του bart δεν κατάλαβα τι εννοεί ο oldman
"έφαγε 3 και δεν έριξε κανένα":sick:
Ναι ρε OldMan εχουμε απαιτησεις απο εσενανε !!!!:mad:
Οταν θελουμε να ρωτησουμε την μεγιστη μαλακια μας και ντρεπομαστε να ρωτησουμε το μηχανικο μας για να μην μας παρει στο ψηλο και ξεκαρδιστει στα γελια μολις βγουμε εξω απο το συνεργειο, πρεπει να απαντας με την πρεπουσα σοβαροτητα !!! :mad:
Οταν μας γραφει στα παπαρια του ο μηχανικος και μας λεει << αστο μηπως διορθωθει απο μονο του >> εσυ πρεπει να μας δινεις οδηγιες να το φιαχνουμε απο μονοι μας , και αν δεν τα καταφερουμε φιλαρακο μαυρο φιδι που σε εφαγε γιατι εισαι και mod !!! Εννοειτε οι απαντησεις σου πρεπει να ειναι με την πρεπουσα σοβαροτης !!!!
Οταν δεν καταλαβαινω γρι απο τα κινεζικα μηχανολογικα που ρωταω , εσυ πρεπει να με κανεις να καταλαβω με ωραιο και γλυκο τροπο !!!
Και αμα επισεις καταφερεις με το που μας δινεις την απαντηση να κατεβαινουμε στην πυλοτη και να δουλευει το μηχανακι μας θα ειναι ακομα καλλυτερα και ισως ετσι κανουμε και λιγο χιουμορ !!!:p
Περαστικα μας !!!!!!!!!!!!!!!!:hypnotize :hypnotize :hypnotize
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Οταν θελουμε να ρωτησουμε την μεγιστη μαλακια μας και ντρεπομαστε να ρωτησουμε το μηχανικο μας για να μην μας παρει στο ψηλο και ξεκαρδιστει στα γελια μολις βγουμε εξω απο το συνεργειο, πρεπει να απαντας με την πρεπουσα σοβαροτητα !!! :mad:
Οταν μας γραφει στα παπαρια του ο μηχανικος και μας λεει << αστο μηπως διορθωθεί απο μονο του >> εσυ πρεπει να μας δινεις οδηγιες να το φτιάχνουμε απο μονοι μας , και αν δεν τα καταφερουμε φιλαρακο μαυρο φιδι που σε εφαγε γιατι εισαι και mod !!! Εννοειτε οι απαντησεις σου πρεπει να ειναι με την πρεπουσα σοβαροτης !!!!
Οταν δεν καταλαβαινω γρι απο τα κινεζικα μηχανολογικα που ρωταω , εσυ πρεπει να με κανεις να καταλαβω με ωραιο και γλυκο τροπο !!!
Και αμα επίσης καταφερεις με το που μας δινεις την απαντηση να κατεβαινουμε στην πυλωτή και να δουλευει το μηχανακι μας θα ειναι ακομα καλύτερα και ισως ετσι κανουμε και λιγο χιουμορ !!!:p
καλά σου λέει ο STOUBI....
+1000
και δε μας λες κι ένα ευχαριστώ που σου δίνουμε λόγο να ζεις...
παλιάνθρωπε ντουζλαμάν ...
ου να μου χαθείς, να χάνεσαι... teddy-father... :mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από XR 600
λυπαμαι που σε στενοχωρησα(και τους αλλους που εμπλεχθηκαν και τον αντωνη,ισως),εβαλα διπλα απο τη φραση μου αυτο το σκατουλακι που γελαει για να δειξω οτι αστειευομουνα(ισως να μη το χρησιμοποιησα σωστα)βρισκοντας ευκαιρια να κανω χιουμορ που πολυ το συνηθιζω(κακως ισως).
Οπως και ναχει,ζητω συγνωμη απο ολους,γιατι δε σκεφτηκα την πιθανοτητα να γινει αυτο που εγινε.
Θα ηθελα να ξεχαστει το θεμα,δε κραταω κακια σε κανεναν,ελπιζω ουτε οι αλλοι:a10:
δεν τρέχει τίπορα ρε...φαντάζομαι ότι το κατάλαβες μιας κ μέχρι τώρα δεν πόσταρα ούτε μια φορά στον εν λόγω thread.... (από τη στιγμή που μεταφέρθηκε στις διαμάχες)
:beer:
απλά εκείνη τη στιγμή μου κακοφάνηκε που κράξατε (έτσι φάνηκε το χιούμορ σου δυστυχώς) ένα παιδί που πήγε να πει την άποψή του...αυτό ίσως επηρρεάσει κάποιους που το διαβάσουν και σταματήσουν να ποστάρουν με το φόβο του κραξίματος.....ενώ μπορεί να έχουν όντως κάποια λύση σε κάποιο πρόβλημα....
αυτά ....never mind...:beer:
ΛΑΘΟΣ
προσπαθει να ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ και να διευθετει τις πληροφοριες, αυτη εξαλλου ειναι η δουλεια του, ΟΧΙ να λυνει την απορια του καθενος. απο οσο ξερω, ουτε συνεργειο εχει, και μαλλον δεν θελει να ανοιξει, αφου δεν το εκανε στην (μεγαλη ομολογουμενως) ηλικια που βρισκεται! :lol:
εχεις δικιο σε αυτο, αλλα για να μην παρεξηγηθω
απαντησα με με μια διαθεση πλακας και οχι σοβαρα.
φυσικα εβαλα και την γνωμη μου μεσα .
και σε αυτο εχεις δικιο αλλα απαντησα,
ειναι φορες που θελω να πω τη γνωμη μου αλλα δεν ειναι παντα δυνατο και μαλιστα μεσα απο ενα πι-σι, δεν μπορω να θελω να πω (οχι μονο εγω ...) και να διαβαζεις οτι πιο ασχετο μπορεις!!!
καλο θα ηταν λοιπον αν δεν γνωριζουμε κατι να μη το κανουμε χειροτερο.
ετσι θα μπορουμε να μαθουμε ολοι πιο σωστα
το ξερω οτι ειναι δυσκολο απο ενα σημειο και μετα, και εμενα με πιανω να βλεπω τις ιδιες αποριες και να μην προτεινω για αρχη καποιο link που εχει ξαναμπει, αλλα πρεπει να βαζουμε το λιθαρακι μας εδω μεσα. αλλιως, τα προβατα θα μεινουν ως το μοναδικο thread εδω μεσα με κινηση... (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι με βαζω και εμενα μεσα στο εν λογω thread, δεν αποποιουμαι τας ευθυνας μου!)
εδω ειναι που δεν μπορω να κανω κατι εγω και οι περισοτεροι!!!
και ειναι το σημειο που περνα ο "λογος" του Αντωνη.
και φυσικα δεν εχω κατι μαζι του
:beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
εχεις δικιο σε αυτο, αλλα για να μην παρεξηγηθω
απαντησα με με μια διαθεση πλακας και οχι σοβαρα.
φυσικα εβαλα και την γνωμη μου μεσα .
και σε αυτο εχεις δικιο αλλα απαντησα,
ειναι φορες που θελω να πω τη γνωμη μου αλλα δεν ειναι παντα δυνατο και μαλιστα μεσα απο ενα πι-σι, δεν μπορω να θελω να πω (οχι μονο εγω ...) και να διαβαζεις οτι πιο ασχετο μπορεις!!!
καλο θα ηταν λοιπον αν δεν γνωριζουμε κατι να μη το κανουμε χειροτερο.
ετσι θα μπορουμε να μαθουμε ολοι πιο σωστα
εδω ειναι που δεν μπορω να κανω κατι εγω και οι περισοτεροι!!!
και ειναι το σημειο που περνα ο "λογος" του Αντωνη.
και φυσικα δεν εχω κατι μαζι του
:beer: :beer: :beer: :beer:
σε ολα κανω πάσο και επαυξανω! :winka:
nikos force
15/12/2006, 11:41
Μάλλον δεν έχετε καταλάβει ότι ΠΟΤΕ δεν κάνω πλάκα στα Τεχνικά !!! :sad: θα σε πελεκυσουν:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
σε ολα κανω πάσο και επαυξανω! :winka:
Τα βλέπω με ρελάνς !! :winka:
(Κούκο μονό α βολοντέ παίζουμε ρε Ράφλα ??) :look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Και πάλι μετά την απάντηση του bart δεν κατάλαβα τι εννοεί ο oldman
"έφαγε 3 και δεν έριξε κανένα":sick:
Είναι Τεχνικός όρος (περιγραφικά...) της "Ανοργάνωτης Παρτούζας" !! :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Οταν μας γραφει στα παπαρια του ο μηχανικος και μας λεει << αστο μηπως διορθωθει απο μονο του >> εσυ πρεπει να μας δινεις οδηγιες να το φιαχνουμε απο μονοι μας , και αν δεν τα καταφερουμε φιλαρακο μαυρο φιδι που σε εφαγε γιατι εισαι και mod !!! Εννοειτε οι απαντησεις σου πρεπει να ειναι με την πρεπουσα σοβαροτης !!!!
Και αμα επισεις καταφερεις με το που μας δινεις την απαντηση να κατεβαινουμε στην πυλοτη και να δουλευει το μηχανακι μας θα ειναι ακομα καλλυτερα και ισως ετσι κανουμε και λιγο χιουμορ !!!:p
Περαστικα μας !!!!!!!!!!!!!!!!:hypnotize :hypnotize :hypnotize
Σωστός STOUBI :wave2:
Υπάρχει όμως και το θέμα των 8500+ απαντήσεων του Boss.. είναι και λόγω ιδιοσυγκρασίας (με όλο το θάρρος :blush: ).
Μπορεί να θέλουμε βοήθεια αλλά μέσα από την οθόνη και το πληκτρολόγιο δεν μπορεί να γίνει πάντα - παρ'όλη την καλή θέληση!! :sun: (Η οποία υπάρχει !! άσχετα από το ύφος της απάντησης που εκλαμβάνει ο καθένας )