PDA

View Full Version : Θεωρίες...

latris mixanis
07/12/2006, 09:54
Θεωρία 1.
Βλέπουμε ένα αγόρι με ένα κορίτσι να μιλάει και να κάνει παρέα.

Συμπέρασμα1: Λες να παίζει κάτι μεταξύ τους??
Συμπέρασμα2: Τα έχουν και ήδη την έχει πηδήξει

Θεωρία 2.
Βλέπουμε ένα άτομο να έχει μια άλφα άνεση με τους ανθρώπους και να είναι πιο κοινωνικό απο εμάς.

Συμπέρασμα1: Το παίζει άνετος-η για να κερδίσει άτομα
Συμπέρασμα2: (ειδικά αν είναι κοπέλα) Αυτή είναι εύκολη/ος, πάει με όλους τους άντρες κλπ κλπ

Θεωρία 3.
Μπαίνει ένα νέο πρόσωπο στο χώρο και δε κοπέλα.

Συμπέρασμα1: (δεν το πολυ-πιστεύουμε απλά το λέμε για να λέμε) Ένα νέο άτομο που θα πει κάτι καινούριο
Συμπέρασμα2: Μπήκε στο χώρο για να βρει γκόμενα/γκόμενο

Θεωρία 4.
Μας αρέσει κάποιος/κάποια και απλά δεν μας κάθεται.

Σχόλιο1: Εντάξει μωρέ δεν έγινε και κάτι
Σχόλιο2: Τι μαλάκας/μαλακισμένη, είναι πουτάνα/πούστης. Μπα τώρα έκανε ή πήρε αυτό και το παίζει κάποιος/κάποια?? Ας πω σε όλο τον κόσμο τις Μαλακίες μου, για να μάθει, που θα με φτύσει ΕΜΕΝΑ!!!

Λοιπόν παιδάκια τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία. Τα σχόλια να τα κρατάτε για την πάρτη σας και μόνο, αν ειναι να σχολιάσετε σταματήστε να πλάθετε ιστορίες και να λέτε τα πράγματα έτσι όπως είναι και όχι όπως θα θέλατε να είναι.
Αν δεν έχετε να κάνετε κάτι βρείτε, υπάρχουν πολλές ασχολίες. Αν δεν μπορείτε να κάνετε ότι και οι άλλοι βρείτε τρόπο και αν δεν μπορείτε δεν έγινε και κάτι..:winka: Σταματήστε να γαμάτε τις προσωπικές Ζωές των άλλων για το δικό σας κέφι.
Επίσης είναι πολύ διαφορετικό να λέμε βρε ΛΕΣ να τρέχει κάτι, από το να ΤΟ ΛΕΜΕ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ!:mad:

Αγόρια αν βλέπετε μια κοπέλα να έχει άνεση με κάποια άτομα δεν σημάινει ότι έχει κοιμηθεί και μαζί τους, οπότε πάμε να φάμε και μεις. Σταματήστε να είστε Μαλάκες και να λέτε ηλιθιότητες για να πηδήξετε!!(Να μωρέ μου αρέσεις, αλλά δεν... να μέινουμε φίλοι αλλά να πηδιόμαστε ή πρώτα πηδάμε και μετά ξέρεις δεν είμαι σε φάση. Κορίτσια και αγόρια βρείτε τι θέλετε στη ζωή σας)
Η κοπέλα που φλερτάρει είναι Πουτάνα, αλλά ο άντρας βάζει άλλη μια στη λίστα και είναι τούμπανο??

Καλή σας ημέρα.

:beer:

Υ.Γ Έχω πάει με όσους μου ίσως έχετε φορτώσει κατα καιρό και για τυχόν πληροφρίες μπορείτε να στείλετε ΠΜ στα αγόρια να σας πουν αν έμειναν ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μου. Μετά κλείστε ένα ραντεβού και αν είστε τυχεροί ίσως σας εξυπηρετήσω. Το μπουρδέλο μπορεί να σας κόψει και απόδειξη παροχής υπηρεσιών, να την περάσετε και στα έξοδα.
Κάντε το ίδιο με όποιον/οια σας ενδιαφέρει :smokin:

makis206
07/12/2006, 10:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Υ.Γ Έχω πάει με όσους μου έχετε φορτώσει κατα καιρό και για τυχόν πληροφρίες μπορείτε να στείλετε ΠΜ στα αγόρια να σας πουν αν έμειναν ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μου. Μετά κλείστε ένα ραντεβού και αν είστε τυχεροί ίσως σας εξυπηρετήσω. Το μπουρδέλο μπορεί να σας κόψει και απόδειξη παροχής υπηρεσιών, να την περάσετε και στα έξοδα.

Κατάλαβα αρκετά και δεν πιστεύω να πέφτω έξω παρόλο που βρίσκομαι πολύ μακρυά απ'το χορό.

Αν τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας, στ'αρχίδια μας τι λέει ο καθένας και με τι ασχολείται.

Αυτό μόνο.

gloum
07/12/2006, 10:26
Ποιός πείραξε ποιόν να σφάξω κανέναν??Απίστευτα συγκεκριμένος πάντως...:)

Electra
07/12/2006, 10:29
Όταν η ζωή μερικών ανθρώπων περιορίζεται σε έναν χώρο 1024 x 768 είναι λογικό να υπάρξουν τέτοιες παρεξηγήσεις και κουτσομπολιά...

Συνέχισε να έχεις τις παρέες που θέλεις και γουστάρεις και μη σε νοιάζει για το τι λένε οι άλλοι...

Για μερικά πράγματα ακόμα "Ignorance is STILL a bliss"!

Nefeli
07/12/2006, 10:52
Κοριτσάκι θυμάσαι την παροιμία που λέει………….

<<Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα>>

Έλα να το σκεφτούμε κάπως αλλιώς

<<Καλύτερα να σου βγει το όνομα παρά το μάτι γιατί έτσι μπορείς να δεις ποιος θέλει να σου το βγάλει >>

Βρε συ μην δίνεις σημασία εσύ ξέρεις για σένα και οι άλλοι υποθέτουν για σένα

Χαλαράααααααααααα

:smokin: :beer: :beer: :beer:

latris mixanis
07/12/2006, 11:03
Το ποστ είναι γενικό, απλά εμένα με έφερα σαν παράδειγμα....

Δεν έγινε κάτι, απλά είπα να πω και γω τις θεωρίες μου!

Nostra
07/12/2006, 11:04
Για αυτόν τον λόγο και για άλλους τόσους...

:a013: :a013: :a012:

Υποσημειώσεις

1. Λιγούρια θα υπάρχουν πάντα.

2. Ο "πλάστης" έδωσε στον άντρα δύο κεφάλια αλλά τη δυνατότητα να αιματώνεται κάθε φορά μόνοτο ένα από τα δύο.

3. Ο πλάστης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ενίοτε για να σπάει είτε το ένα είτε το άλλο κεφάλι.

4. Η διαφορά μεταξύ πουτάνας και καριόλας είναι ότι η πουτάνα πάει με όλους, η καριόλα πάει με όλους... εκτός από εσένα.

5. Πολλοί συμφορουμίτες αποφεύγουν τη συνοδεία του έταιρού τους ήμισυ διότι ακόμα και ένα βλέμμα μπορεί να γίνει πολύ πρόστυχο.

6. Μπορείς να συναγελάζεσαι με τους ανθρώπους που θες και δε σε ενοχλούν και εκτός Δέλεαρ.

7. Μπορείς επίσης να γράψεις εκεί που ξέρεις όλους όσοι λένε παπαριές.

8. Οσοι ξεπερνούν το όριο του να λένε και υποθέτουν ότι προσεγγίζοντας φαλλοκρατικά κάποια από τις κοπέλες του φόρουμ... μπορεί να τα βρουν σκούρα.

9. Σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δε θα μπορέσουμε.

10. Τη μαλακία πολλοί αγάπησαν, τον μαλάκα ουδείς.

11. Οι γαμίκουλες και οι κουτσομπόλιδες του φόρουμ παρακαλούνται όπως προσέχουν τους βραχίονες τους διότι κυκλοφορούν και τενοντίτιδες του πηχεοκαρπικού σωλήνα.

12. Φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο.

13. Αλλο το φλερτ, άλλο η χυδαιότητα.

14. Ας ξεκολλήσουμε πια από το cosmopolitan.

15. :a019:

:wave2:

makis206
07/12/2006, 11:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
15. :a019:

16. Όσα δεν φτάνει η αλεπού...:winka: :cool:

:beer: :beer:

bartlal
07/12/2006, 11:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

Αν τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας, στ'αρχίδια μας τι λέει ο καθένας και με τι ασχολείται.

soooooooooo simple.... well said Makis! :a013:

συμπυκνωμενη σοφια και τροπος συμπεριφορας γενικοτερα για τη ζωη, οχι μονο για εδω μεσα. οι αδυναμοι χαρακτηρες ας συνεχισουν να ασχολουνται με τα "τεκτενωμενα" και με θεματα εκτος ζωης τους, μονο και μονο για να δινουν πνοη στη μιζερη ζωη τους, και οι δυνατοι, απλα να γελανε πρεπει με το που μπορει να φτασει η κουφια ζωη της αλλης πλευρας...

X_NR750
07/12/2006, 12:06
Ο κοσμος γενικα ειναι κακος, οποτε οτι και να κανεις την κακια του ο κακος (κομπλεξικος) ανθρωπος θα την πει

εσυ βεβαια θες την ζωη σου να την κουμανταρουν οι κακιες που ετσι και αλλιως θα λεχθουν?

Το να εισαι αρεστος σε ολους ειναι αδυνατο οποτε

ΚΑΝΕ (ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ) ΟΤΙ ΘΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

noble
07/12/2006, 12:25
:) :wave2:

σίγουρα θα έχει αγνοήσει συμπεριφορές και ψίθυρους κι υποθέτω θα μιλάει σήμερα περισσότερο αγανακτισμένη και απογοητευμένη.Κάποια άλλη στιγμή,πιο ήρεμη θα τα δει αλλιώς.
Για τώρα όμως να σου πω πως έχεις δίκιο!πως οι θεωρίες που λες και οι συμπεριφορές υπάρχουν συχνά!πως δεν γίνεται πάντα να τις αγνοείς,ακόμα κι αν τα χεις πολύ καλά με τον εαυτό σου,γιατί έρχονται κακές μέρες που η ψυχραιμία πάει περίπατο.
τις "καλές"μέρες λοιπόν κάνε ότι μέχρι και σήμερα...:winka:
τις "κακές" μέρες κάνε ο,τι ακριβώς έκανες σήμερα!:beer:

μπορείς πάντα να χαράζεις την πορεία σου,όπως εσυ θέλεις!στο πέρασμα της θα βρείς τα πάντα,απο τους μαλάκες που λες,μέχρι πολύ σπάνιους ανθρώπους.Εύχομαι να έχεις την ψυχραιμία οσο πιο συχνά γίνετε να κρατάς αυτούς που πρέπει και να αγνοείς τους άλλους.
Αυτό είναι και όλοι η ζωή μας,ανεξαρτήτως φύλου και ερωτισμού...

:beer: :beer: :beer:

GyPsy
07/12/2006, 13:04
Θεωρία 1.

Το ένα δεν αναιρεί το άλλο

Θεωρία 2.
Βλέπουμε ένα άτομο να έχει μια άλφα άνεση με τους ανθρώπους και να είναι πιο κοινωνικό απο εμάς.

Συμπέρασμα2: (ειδικά αν είναι κοπέλα) Αυτή είναι εύκολη/ος, πάει με όλους τους άντρες κλπ κλπ

Θεωρία 3.

Συμπέρασμα1: (δεν το πολυ-πιστεύουμε απλά το λέμε για να λέμε) Ένα νέο άτομο που θα πει κάτι καινούριο

Το οτι ψάχνει γκόμενο/α κάποιος δεν σημαίνει οτι δεν έχει "κάτι" να πεί

Θεωρία 4.

Σχόλιο2: Τι μαλάκας/μαλακισμένη, είναι πουτάνα/πούστης. Μπα τώρα έκανε ή πήρε αυτό και το παίζει κάποιος/κάποια?? Ας πω σε όλο τον κόσμο τις Μαλακίες μου, για να μάθει, που θα με φτύσει ΕΜΕΝΑ!!!

ΑΥΤΟ είναι μεγάλη κουφαλιά

Λοιπόν παιδάκια τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία. Τα σχόλια να τα κρατάτε για την πάρτη σας και μόνο, αν ειναι να σχολιάσετε σταματήστε να πλάθετε ιστορίες και να λέτε τα πράγματα έτσι όπως είναι και όχι όπως θα θέλατε να είναι.
Αν δεν έχετε να κάνετε κάτι βρείτε, υπάρχουν πολλές ασχολίες. Αν δεν μπορείτε να κάνετε ότι και οι άλλοι βρείτε τρόπο και αν δεν μπορείτε δεν έγινε και κάτι..:winka: Σταματήστε να γαμάτε τις προσωπικές Ζωές των άλλων για το δικό σας κέφι.
Επίσης είναι πολύ διαφορετικό να λέμε βρε ΛΕΣ να τρέχει κάτι, από το να ΤΟ ΛΕΜΕ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ!:mad:

Σωστή και εδώ

Αγόρια αν βλέπετε μια κοπέλα να έχει άνεση με κάποια άτομα δεν σημάινει ότι έχει κοιμηθεί και μαζί τους, οπότε πάμε να φάμε και μεις. Σταματήστε να είστε Μαλάκες και να λέτε ηλιθιότητες για να πηδήξετε!!(Να μωρέ μου αρέσεις, αλλά δεν... να μέινουμε φίλοι αλλά να πηδιόμαστε ή πρώτα πηδάμε και μετά ξέρεις δεν είμαι σε φάση. Κορίτσια και αγόρια βρείτε τι θέλετε στη ζωή σας)
Η κοπέλα που φλερτάρει είναι Πουτάνα, αλλά ο άντρας βάζει άλλη μια στη λίστα και είναι τούμπανο??

Καλή σας ημέρα.

Δεν κατάλαβα γιατί είναι αθέμιτο και μαλακία το να προσπαθεί κάποιος
να πάει με μια γυναίκα που του αρέσει.Άσχετο με το αν ο τρόπος που το δείχνει
είναι ηλίθιος,δηλαδή πρέπει όλοι να είναι σαν τον Κλούνει και να φέρονται
σαν τον Γκηρ?

Τον αν κάποιος κάνει "χαζές" προτάσεις και με άκομψο τρόπο αυτόματα δεν τον
κάνει αντικείμενο δημόσιου κραξίματος.

Θα συμφωνίσω ΑΠΟΛΥΤΑ στο θέμα του κουτσομπολιού και της "βρώμας" απέναντί σου
αλλά οχι στο οτι κάποιος στην έπεσε με σκοπό κάτι άλλο απο αυτό που έχεις ΕΣΥ
στο μυαλό σου

Υ.Γ Έχω πάει με όσους μου ίσως έχετε φορτώσει κατα καιρό και για τυχόν πληροφρίες μπορείτε να στείλετε ΠΜ στα αγόρια να σας πουν αν έμειναν ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μου. Μετά κλείστε ένα ραντεβού και αν είστε τυχεροί ίσως σας εξυπηρετήσω. Το μπουρδέλο μπορεί να σας κόψει και απόδειξη παροχής υπηρεσιών, να την περάσετε και στα έξοδα.

Αυτό νομίζω οτι θα θές να το διαγράψεις εαν το σκεφτείς πιο ψύχραιμα
γιατί πολύ απλά παίρνεις το ρόλο που σου δίνει αυτός που κράζεις

φιλικά

Κώστας

latris mixanis
07/12/2006, 13:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από GyPsy
[B]Αυτό νομίζω οτι θα θές να το διαγράψεις εαν το σκεφτείς πιο ψύχραιμα
γιατί πολύ απλά παίρνεις το ρόλο που σου δίνει αυτός που κράζεις [B]

φιλικά

Κώστας

Λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα. Τον ευατό μου απλά τον έφερα σαν παράδειγμα.(για να μη βάλω άσχετο όνομα και δεν βγάλετε άκρη) Το τελευταίο μπήκε γιατί απλά έχω μεγάλη αίσθηση του χιούμορ....

Δεν λέω κάπου ότι είναι μαλακία να πάει κάποιος με μια κοπέλα ή με έναν άντρα που του/της αρέσεις/ει,ούτε μίλησα ότι κάποιος πρέπει να είναι μοντέλο μην μπερδευόμαστε:winka: Το να μείνουμε φίλοι κλπ είναι παράδειγμα(τίποτα παραπάνω) Μιλάω γενικά για καταστάσεις που βλέπω ή μου λένε και από τις δυο πλευρές.

Μην κολλάτε στα παραδείγματα, αλλά στην ουσία του θέματος!!!!

Xrider
07/12/2006, 14:11
Οπου υπαρχει καπνος,υπαρχει και.......οποιος εχει την μυγα...

latris mixanis
07/12/2006, 14:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Οπου υπαρχει καπνος,υπαρχει και.......οποιος εχει την μυγα...

...φωτιά, από τη μια σωστό και απο την άλλη όχι.
Όλοι μας κρίνουμε τους άλλους βάσει τα δικά μας δεδομένα, στάνταρντ, με αποτέλεσμα να κατακρίνουμε κάποιους χωρίς καν να τους ξέρουμε:winka:
Γιατί, ο Χ μπορεί να είναι χύμα στο κύμα και άνετος με όλους χωρίς να κρύβουν κάτι πονηρό οι πράξεις του.

loukasfilm
07/12/2006, 15:24
Θεωρία 1.

Θεωρία 2.

Θεωρία 3.

Θεωρία 4.

Καλή σας ημέρα.

Περίμενα και εγώ να ακούσω θεωρίες συνομωσίας. Τους Έλ - ληνες να πολεμούν με τα άγρια θηρία ή κάτι τέτοιο τέλως πάντων. Με μπέρδεψες βρε παιδί μου.
Ά και παρεπιμπτώντος (ωραίο έ?), τι καταναλώνεις χρόνο και ενέργεια με τέτοια ζώα βρε κορίτσι μου? Από τέτοιους λεβεντομαλάκες, (αρσενικού και θυληκού γένους) έχουμε γεμίσει. Γράψε τους όπου νομίζεις ότι είναι πιο πρόσφορο.
Ά και καμμιά ζωή δεν καταστράφηκε από τέτοια λόγια. Αν όντως μια προσωπική ζωή καταστράφηκε από κάτι τέτοιους, το πιθανό είναι ότι ήταν πολύ εύθραυστη.

tai
07/12/2006, 18:01
..
ρε συ γουσταρεις να κανουμε κατασταση??:winka:
ή μηπως είχαμε και το ξεχασα??:p
:lol: :lol:

δεν περίμενα παντως να παρεις στα σοβαρα και να ασχοληθείς με τετοια άτομα!!:wave2:
Αλωστε δεν αξίζουν της προσοχή σου:cool:

Alkis
08/12/2006, 01:03
Πόσοι και κυρίως πόσες θα ήθελαν να κάνουν ένα τέτοιο ξέσπασμα, αλλά δεν μπορούν.
Πιστεύω θα σου έφυγε λίγο βάρος που τα έριξες χύμα.

Συνήθως οι κακίες και τα κουτσομπολιά, είναι οι λόγχες αυτών που έχουν κάτι στο μυαλό τους. Και όσο δεν γίνεται αυτό που θα ήθελαν, χοροπηδάνε όλο και περισσότερο σαν πίθηκοι μπροστά στο οπτικό σου πεδίο, και σε ενοχλούν πάρα μα πάρα πολύ.

Κοίτα αλλού, τουλάχιστον τώρα ξέρεις προς πια κατεύθυνση δεν πρέπει να έχεις το βλέμμα και την εμπιστοσύνη σου. Δεν θα σε ακολουθήσει κανένας τους. Απλά γιατί δεν ξέρει τον τρόπο και το δρόμο.

fantacid
08/12/2006, 01:45
καλα ρε λατρια ειναι αναγκη να με ξεφωνησεις ετσι σε ολο το μοτο.γρ????
:blush::blush:

ενταξει δε θα σου ξανα στειλω ραβασακια σε πμ ουτε θα ξαναφησω τριανταφυλλα στο cbf ουτε ...... ουτε ...... ουτε..........

:bigcry:

ελα ρε συ ξερεις οτι τετοιες συμπεριφορες συναντιουνται συχνα-πυκνα, μη δινεις τοση σημασια γιατι τις περισσοτερες φορες ειναι απο κακοηθης ζηλια ή απο το στραβωμα μιας ζεστης πιτας!

dont give a shit mate!!

Maira
08/12/2006, 10:22
Δυστυχώς τα πράγματα σε μια κλειστή κοινωνεία όπως είναι εδώ είναι κάπως έτσι! Αλλά όπως είπαν κι άλλοι γράψ' τους! Είναι πολύ δύσκολο να ανακαλήπτεις τι μαλακία μπορεί να έχει πει ο ένας ή ο άλλος για σένα (και αυτό δεν πάει προσωπιά σε σένα αλλά γενικά!) Και θες να τον πλακώσεις στις μάπες! Και το κορυφαίο είναι πως ποτέ δεν το λένε σε σένα! Πάντα το μαθένεις τυχαία! Και κανείς δε σου λέει ποιός ήταν η αρχή του κακού! Μέχρι σήμερα ένα πράγμα έχω μάθει! Προσπαθώ να είμαι όσο πιο ανοιχτή γίνεται με τον κόσμο για να μην μπορούν να πουν κατι άλλο! Να φαίνεται τι και ποια είμαι!

Αλλά ακόμα κι αυτό παρεξηγίσιμο είναι! Ο κόσμος είναι γεματος απο ανεγκέφαλους που δεν έχουν με τι να ασχοληθούν και ασχολούντε με το τι (υποθέτουν πως) κάνουν οι άλλοι! Υπάρχουν κι αυτοί που εφαρμώζουν το "διαίρει και βασίλευε". Λένε λόγια δεξιά κι αριστερά χωρίς να υπολογίζουν πως αυτό δεν θα τους άρεσε αν το έκανε κάποιος άλλος γι' αυτούς!

Και δυστυχώς για άτομα χωρίς δικιά τους ζωή δεν μπορείς να κάνεις τίποτα παρά να μαθαίνεις κάθε τρεις και λίγο την καινούργια μαλακία που πέταξαν για κάποιον.

Δυστυχώς χάσαμε την ειλικρίνιά μας! Ο κόσμος έχει γεμίσει με τόσο ψέμα που ό,τι δεν μας αρέσει το παρουσιαζουμε όπως μας βολεύει! Αν ήταν η ζήλεια ψώρα θα γέμιζε όλη η χώρα! Είναι γνωστό!

Και να το προσωποποιήσω λίγο! Ελενάκι δυστυχώς εμείς που κάνουμε χαβαλέ και δεν φοβόμαστε να μιλήσουμε στο κόσμο, είμαστε στο στόχστρο! Γιατί υπάρχουν πολλοί που θα ήθελαν να κάνουν το ίδιο αλλά δεν έχουν τα κότσια! Είναι δύσκολο να μην φοβάσαι τον διπλανό σου και τι θα πει ο παραδίπλα! Αλλά ας μην το χάσουμε γιατί υπάρχουν 100 μαλάκες γύρω γύρω! Δεν αξίζει να γίνουμε εμείς κάτι άλλο για να μην έχουν να ασχολούνται! Αν και κάτι τέτοιοι τύποι βρίσκουν πάντα για να ασχοληθούν!!!!

Κοριτσάκι μαζί σου!!!:beer: :beer: :beer:

Α και μην το ξεχάσω! Αν περισεύει καμια θέση εργασίας στον οίκο πές μου γιατί έχω ανάγκη από λεφτά!!!! :wave2:

VegasKitty
08/12/2006, 21:17
Εγω παλι το μονο που εχω καταλαβει τελευταια ειναι οτι μονο ο εαυτος σου δεν πρεπει να εισαι για να εισαι καλα!!! :hypnotize

Αμα μιλας πολυ και εισαι χαβαλες εισαι ετσι, ενω αμα εισαι ποιο κλειστος εισαι αλλιως!!! Μα επιτελους τι θελουν οι αλλοι?? Τοσο βαρετοι ειναι στην καθημερινη τους ζωη που πρεπει να βρισκουν να ασχολουντε με αλλους?? :look:

Λογο και των πολλων μετακινησεων μου περα δωθε, απο χωρα σε χωρα, και λογο του γεγονος οτι επανελημενα επρεπε να μπορω να προσαρμοστω και να ξαναξεκινησω απο την αρχη, κτλ, κτλ ενα πραγμα εχω μαθει: ΣΕ οποιο αρεσω εχει καλος, αλλιως αυτο το ατομο, οποιο και αν ειναι μπορει να παρει τα κουβαδακια του και να παει σε αλλη παραλια!!! Δε θα σκασω εγω για κανενα και δε προκετε να τους αφησω να με κανουν να νιωσω "καπος" :nono:

Γιαυτο το μονο που εχω να πω, οπως ειπαν και οι προλαλησαντες, ειναι οτι τους γραφουμε (σε οποιο μερος θελει ο καθενας) και κοιταμε εμεις να περναμε καλα... Και ας μεινουν εκεινοι μονοι με τη μονη συντροφια τους τη μλκ που τους βαραει :rolleyes:

:winka:

zireous
18/12/2006, 16:24
Μια κλειστή κοινωνία αποτελείται συνήθως από τους στενόμυαλους που της αξίζουν.

Δέ λέει να χάνεις (τουλάχιστον) χρόνο με δαύτους. Ούτε δευτερόλεπτο, και αυτό δε σημαίνει απαραίτητα να τους ανέχεσαι, σε κάποια θέματα καμμία παραχώρηση δεν τους αξίζει.

Τους φίλους σου τους διαλέγεις έτσι κι αλλιώς, τους υπόλοιπους όχι.

Καλά, άν έχεις και λίγη υπομονή, στοιβάζεις και λιγότερα πτώματα στον καταψύκτη...
:a53: :a45: