Σύνδεση

View Full Version : Αγορά μηχανής ΒΜw

kanikes
08/12/2006, 20:54
Καλησπέρα παίδες!!
Είμαι σε ένα τρελό δίλημα που μόνο με πολλές γνώμες από γνώστες μπορεί να λυθεί!!!
Βασικά δεν ξέρω ποιά από τις δυο αντιπροσωπείες ΒMW να εμπιστευτώ καθώς κάθε μία έχει και διαφορετικά πλεονεκτίματα!!!
Είμαι μεταξύ Καλφαρέτζου και Motogenesis που βρίσκονται Μιχαλακοπούλου!!!
Τι προτείνεται????

lord_dimos76
08/12/2006, 20:58
ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΗΛΑΔΗ?ΣΤΑ ΤΥΧΟΝ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ?ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ!

kanikes
08/12/2006, 21:20
Το δίλλημα μου το δημιουργήσαν οι ίδιοι.
Βασικα το motogenesis έδειξε τρελό επαγγελματισμό που αρμόζει στην εταιρεία το οποίο μου έδωσε την εντύπωση αξιοπιστίας και μετά αγοράς(service,ανταλλακτικά κτλ) το οποίο βεβαια μπορεί απλά να με ξεγελάει.Επίσης με συμφέρουν πολύ οι προσφορές όχι τιμών γιατί πανω κάτω είναι το ίδιο αλλά διαφορων άλλων εξυπηρετήσεων.
Από την άλλη Καλφαρέτζος σε πιο φιλικό επίπεδο με αγγιξε διαφορετικά +που έχει ενα πολύ καλό service διπλα του +φτηνό αλλά σε μερικά πράγματα που του ζήτησα που μου τα κάνουν οι άλλεσ αντιπροσωπείες δεν μου τα κάνει και το αποφεύγει με τρόπο που νομίζω οτι με κοροιδευει!!!αλλα και παλι αυτο μπορεί να το εισέπραξα εγώ έτσι!!!
Τώρα φυσικά δεν μπορώ να πάρω motogenesis μηχανή και να πάω για service καλφ ή το αντίθετο οπότε προσπαθώ να δώ μακροχρόνια και εκεί γεννάτε το δίλλημα!!!

PLEASE HELPPPPPPPPPP:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

yianvoul
08/12/2006, 21:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από kanikes

Τώρα φυσικά δεν μπορώ να πάρω motogenesis μηχανή και να πάω για service καλφ ή το αντίθετο οπότε προσπαθώ να δώ μακροχρόνια και εκεί γεννάτε το δίλλημα!!!

ΘΑ αναγκαστεις να πηγαινεις και στους δυο..
παραδειγμα, εγω προχθες ακουγα θορυβο σα τσιριγμα απο την πισω ροδα...
Ο μηχανικος της μοτογενεσις μου ειπε ρουλεμαν ... δηλαδη 60 εβροπουλα συνολο..

τσουλαω τη DAKAR στο μηχανικο του καλφαρετζου του εξηγω τι γινεται και αυτος πηρε ενα κατσαβιδι και μου ισιωσε το στρογγυλο μεταλλικο εξαρτημα του ABS που ακουμπουσε πανω στον αισθητηρα. ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ... πλεον δεν ακουγεται τιποτα...

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜA: ΠΑΝΤΑ οτι συμβαινει στη μηχανη μας παιρνουμε τουλαχιστον μια δευτερη γνωμη.
ετσι και εσυ στο μελλον θα χρειαζεσαι και τΙς δυο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΕΣ..

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΝΑΣΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΚΟΣ. ΑΠΛΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΒΟ ΕΛΑΣΜΑ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ...

kanikes
08/12/2006, 22:24
Μέτα από τις προσφορές που πήρα με θυμουνται και οι δυο οπότε φοβαμαί τυχόν σφάξιμο σε περιπτωση που παω για service στον έναν ένω έχω αγοράσει τη μηχανή απο τον άλλο.
Σίγουρα πιστευω οτι όταν εισαι πελατης που ακουμπησε αρκετα για αγορα θα σε προσεξουν παραπανω ενώ θα σε γδαρουν ειδικα αν διαπιστωσουν οτι προτιμησαν τον έναν αντι του άλλου.
Προβληματιζομαι γιατι εχω διαβασει πολλα στο forum και οι τιμες +μηχανικοί διαφέρουν από service σε service.
Ευχαριστώ για την συμβουλή!!μπορεί να γίνομαι λιγο ψείρας αλλά τα υπολογίζω όλα και όχι μόνο τα γκαφρα για την αγορά.!!!
thanks again

lord_dimos76
08/12/2006, 22:38
OXI,OI TIMEΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ!ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ''ΚΑΠΟΙΑ'' ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΥΧΟΝΤΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕΤ/ΝΗ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗ,ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ?ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ,Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ,ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ.ΣΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΙΚΡΕΣ ΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟΚΛΙΣΕΙΣ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕΙ,ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΙΤΕ ΠΗΡΕΣ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ!

kanikes
08/12/2006, 22:52
ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΔΙΛΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΓΔΑΡΤΗΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ.
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΛΦ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ -12% ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ AFTER MARKET ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΔΗΛΑΔΗ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΙΝΕΣ 580€ ΑΠΟ 640€ ΕΝΩ MOTOGENESIS 690€!!!!ΚΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΓΔΑΡΣΙΜΟ!!!
ΑΠΛΑ ΣΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΓΟΡΑ Η ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΙΔΙΑ!!!
ΑΝ ΟΜΩΣ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ 5-6 ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΘΑ ΕΥΧΟΜΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΛΦ!!!

lord_dimos76
08/12/2006, 22:57
ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Η' ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ.ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΕΞΤΡΑ ΣΤΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΤ/ΤΑ ΧΩΡΙΣ Η' ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΚΛΠ,ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...ΟΠΟΤΕ,ΑΝ ΔΕ Σ'ΑΡΕΣΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ,ΚΛΠ!:wave2:

kanikes
08/12/2006, 23:06
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΜΠΟΡΩ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!!!
ΘΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΩ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙΣ!!!

kanikes
08/12/2006, 23:08
ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΕΤΟ
WUNDERLICH Ή TOURATECH ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ?

lord_dimos76
08/12/2006, 23:19
ΣΧΕΤΙΚΟ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ...ΒΑΣΙΚΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΗΣ WUNDERLICH ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΑΠΟ ΠΟΙΟTHTA EINAI TA IΔΙΑ ΑΠ'ΟΣΟ ΞΕΡΩ,ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΞΑΛΛΟΥ...
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΔΩ!!! (http://www.motoraid.eu/shop/index.php?language=gr) ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΙΕΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ!:beer:
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ!!!

kanikes
08/12/2006, 23:21
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΤΑ ΕΙΔΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ!!

ΜΕΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΡΡΑΙΤΗΤΑ!!!!:lol: :lol: :lol:

lord_dimos76
09/12/2006, 00:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από kanikes
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΤΑ ΕΙΔΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ!!

ΜΕΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΡΡΑΙΤΗΤΑ!!!!:lol: :lol: :lol:

:a013: