PDA

View Full Version : Shoei XR-1000, μια περιέργη ιστορία...

arisp
10/12/2006, 13:01
Καλημέρα σε όλους!

Είχα ένα shoei xr1000 μέγεθος Large για ένα χρόνο μέχρι που καταστράφηκε σενα ατυχημα. Έκανα παραγγελία ένα καινούργιο και κατά λάθος φέρανε medium, το δοκιμάζω και αποφάσισα να το πάρω. Φορώντας το medium δε νοιώθω ενόχληση κάπου απλά υπάρχει μια μικρό κόκκινο σημάδι στο μέτωπο. Απ' την άλλη το large ήταν σα να ήταν φτιαγμένο ακριβώς για το κεφάλι μου.
Η περιφέρεια του κεφαλιού μου είναι 60εκ.
Το large δεν "έπαιζε" στο κεφάλι μου απλά το medium είναι λίγο πιο σφιχτό...

Γνώμες?
Υπάρχει κανείς με περιφέρεια 60 που πήρε τελικά medium?

Ευχαριστώ

fantacid
10/12/2006, 13:33
αν σου μπαινει (sic) το Μ κρατα το, σε λιγο καιρο τα μαξιλαρακια θα παρουν στο σχημα του κεφαλιου σου κ θα σου ειναι "γαντι"!!!!!

SeNNinhA
10/12/2006, 14:00
Κι εγώ στο ARAI μου ενώ το μέγεθος σύμφωνα με την περιφέρεια του μετώπου μου είναι το SMALL τελικά φοράω το XSMALL με μια μικρή κοκκινίλα στο μέτωπο η οποια νομίζω ότι είναι γιατί απλά εφαρμόζει ακριβώς.

GIXXERAKIAS
10/12/2006, 15:45
Οπως ειπαν και οι φιλοι συνφορουμιτε πιο πανω κρατησε το θα ανοιξουν τα μαξιλαρακια και θα σου ειναι μια χαρα,ολα τα κρανη που ειχα μου αφηναν σημαδακι στο μετωπο για κανενα μηνα(μπορει και δυο αναλογα με το ποσο συχνα το φορας) οποτε εισαι μια χαρα αν δεν νιωθεις σφιξιμο και ζαλαδα μετα απο βολτα:beer: :wave2:

fantacid
10/12/2006, 16:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
εισαι μια χαρα αν δεν νιωθεις σφιξιμο και ζαλαδα μετα απο βολτα:beer: :wave2:

k κυριως οταν το φορας!!!!

bartlal
11/12/2006, 11:29
excuse me, αλλα 60 ΕΚΑΤΟΣΤΑ περιμετρος, δεν νομιζω οτι αφηνει περιθωρια για medium κρανος. μακαρι να κανω λαθος, αλλα ΔΕΝ πρεπει να παρει το medium...

:wave2: