PDA

View Full Version : Που βαδίζει το forum?

Σελίδες : 1 [2]

gcrook
12/12/2006, 16:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
ο cd εφτιαξε κ ξεχωριστη κατηγορια σπαμμινγκ....
για να μενουν κ πιο καθαρα τα τοπικς με ουσια..

Εδω δεν μπορει να εφαρμοστει κατι τετοιο.
Και αυτο γιατι λογω αριθμου μελων και ημερησιας "κινησης" ειναι σχεδον αδυνατο να καθοριστει τι ειναι σπαμ και τι οχι πολλες φορες.

Ρε συ ειναι μεγαλη κουβεντα.
Αν σε μια βολτα δηλωσουν συμμετοχη 20 ατομα ειναι σιγουρο οτι θα πεσει και λιγη κουβεντουλα ενδιαμεσα.
Αντε βρες ακρη με το σπαμ.
Ασε ξερω που σου λεω οταν ημαν μοντ αυτο ηταν το κυριο θεμα συζητησης.

Αλλωστε και εδω το σπαμ κοβεται και μαλιστα σε πολυ μεγαλο βαθμο.
Και το σπαμ λεγεται σπαμ επειδη ο ρολος του ειναι να γαμει ενα τοπικ.
Αν το απομονωσεις ειναι γενικη συζητηση.
Απλα.

Tropeas
12/12/2006, 16:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
ανοίξτε το chat ρε παιδιάαααα
θέλετε βοήθεια; και server έχουμε και java applets :p
Το χουμε ξαναπεί και τίποτα...
ααααα και gcrook +++++:rolleyes:
εχω αρχίσει και εγώ και βαριέμαι και κουράζομαι να κάνω browse 6 σελίδες για 3 χρήσιμα ποστ... την λιγότερη ώρα που είμαι στο υπολογιστή πλέον...:rolleyes:

Cpt. Haddock
12/12/2006, 17:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
εχω αρχίσει και εγώ και βαριέμαι και κουράζομαι να κάνω browse 6 σελίδες για 3 χρήσιμα ποστ... την λιγότερη ώρα που είμαι στο υπολογιστή πλέον...:rolleyes:

και που τα λες ρε Λάμπρο...

εδώ είπαμε τα αυτονόητα ΧΩΡΙΣ να θέλει κανείς να αποκλείσει κανέναν απο το φόρουμ, απλά λέγοντας οτι - καλώς ή κακώς - οι κύριες συζητήσεις στο moto.gr/forums πρέπει να αφορούν μηχανές...

άσχετα αν έχει κάποιος μηχανή λη όχι και ΤΙ είδους μηχανή είναι

Και ούτε ΜΟΝΟ για μηχανές αλλα ούτε ΜΟΝΟ γιά άσχετα με μηχανές

Και παρ' ολο που αυτά θα έπρεπε να θεωρούνται αυτονόητα, έχει πέσει βαρύς προβληματισμός για τις "περίεργες μέρες" :rolleyes:

τι να λέμε

:sick:

Tropeas
12/12/2006, 17:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Και παρ' ολο που αυτά θα έπρεπε να θεωρούνται αυτονόητα, έχει πέσει βαρύς προβληματισμός για τις "περίεργες μέρες" :rolleyes:

τι να λέμε

:sick:
Μήπως για τις "περίεργες μέρες" θέλουμε μια καλή γυναίκα, και να :a021: ?

εγώ είμαι σε καλό δρόμο... προτείνω να το κάνετε ΟΛΟΙ!:smilea: ;)

τι να λέμε Κάπτεν....
λες να πάμε προσωρινά για να σοκολατο-θούμε? μπας και μας περάσει για λίγο?:rolleyes:

Cpt. Haddock
12/12/2006, 17:29
Μήπως για τις "περίεργες μέρες" θέλουμε μια καλή γυναίκα, και να :a021: ?

εγώ είμαι σε καλό δρόμο... προτείνω να το κάνετε ΟΛΟΙ!:smilea: ;)

ΕΥΓΕ ΝΕΕ ΜΟΥ !!

:a30: :a30: :a30:

[B]λες να πάμε προσωρινά για να σοκολατο-θούμε? μπας και μας περάσει για λίγο?:rolleyes:

μέσα, αλλά όχι σήμερα

Σήμερα είμαστε για σκληρά ποτά .... :smokin:

gcrook
12/12/2006, 17:34

μέσα, αλλά όχι σήμερα

Σήμερα είμαστε για σκληρά ποτά .... :smokin:

To Τia Maria με ρεγουλο ετσι;:rotflmao: :rotflmao:

vassilis88
12/12/2006, 17:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Εδω δεν μπορει να εφαρμοστει κατι τετοιο.
Και αυτο γιατι λογω αριθμου μελων και ημερησιας "κινησης" ειναι σχεδον αδυνατο να καθοριστει τι ειναι σπαμ και τι οχι πολλες φορες.

Ρε συ ειναι μεγαλη κουβεντα.
Αν σε μια βολτα δηλωσουν συμμετοχη 20 ατομα ειναι σιγουρο οτι θα πεσει και λιγη κουβεντουλα ενδιαμεσα.
Αντε βρες ακρη με το σπαμ.
Ασε ξερω που σου λεω οταν ημαν μοντ αυτο ηταν το κυριο θεμα συζητησης.

Αλλωστε και εδω το σπαμ κοβεται και μαλιστα σε πολυ μεγαλο βαθμο.
Και το σπαμ λεγεται σπαμ επειδη ο ρολος του ειναι να γαμει ενα τοπικ.
Αν το απομονωσεις ειναι γενικη συζητηση.
Απλα.

ναι δε λεω να το κανουμε κ δω.απλα το ανεφερα.το σπαμ εχει πλακα να γινεται που κ που αλλα να μη γαμιουνται τελειως ορισμενα θεματα.

Cpt. Haddock
12/12/2006, 17:46
To Τia Maria με ρεγουλο ετσι;:rotflmao: :rotflmao:

:a27:

Martini :look:

makis206
12/12/2006, 17:51
Mε λίγα λόγια και σταράτα λοιπόν, κλειδώστε τα πρόβατα και τ'ανέκδοτα να γίνουμε ένα σοβαρό φόρουμ αφού τα πρόβατα είναι ζώα και οι ανεκδοτάδες γελοίοι, κρατείστε μόνο τις σοβαρές κατηγορίες που δεν έχουν ίχνος χιούμορ και αστείου/πλάκας/χαβαλέ μέσα τους κι όποιου δεν του αρέσει ας φτιάξει ένα μαντρί στην πίσω αυλή του να βόσκει ραδικάκι.

Κι όλα αυτά γιατί απ'όταν έκαναν την εμφάνισή τους τα εν λόγω υποκείμενα, κόπηκαν οι βόλτες !

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

71797

Tropeas
12/12/2006, 17:55
Ίσα ίσα που κάτι thread όπως τα πρόβατα θεωρώ ότι χρειάζονται...
για να μήν φεύγουν αυτά στα "σοβαρότερα" ποστ...
ίσως καλύτερα να δούλευε και το τσατ...
και ίσως και τα υπόλοιπα άκυρα να ριχνόντουσαν να τα τρώγανε τα ποστ απο τα πρόβατα...

Cpt. Haddock
12/12/2006, 17:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Mε λίγα λόγια και σταράτα λοιπόν, κλειδώστε τα πρόβατα και τ'ανέκδοτα να γίνουμε ένα σοβαρό φόρουμ αφού τα πρόβατα είναι ζώα και οι ανεκδοτάδες γελοίοι, κρατείστε μόνο τις σοβαρές κατηγορίες που δεν έχουν ίχνος χιούμορ και αστείου/πλάκας/χαβαλέ μέσα τους κι όποιου δεν του αρέσει ας φτιάξει ένα μαντρί στην πίσω αυλή του να βόσκει ραδικάκι.
Κι όλα αυτά γιατί απ'όταν έκαναν την εμφάνισή τους τα εν λόγω υποκείμενα, κόπηκαν οι βόλτες !

Ρε Μάκη πραγματικά αυτό κατάλαβες εσύ απο όλη την ιστορία;

τι να πω...

:sad:

airamhag
12/12/2006, 18:02

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

να ζησουν τα ρακομελα!

makis206
12/12/2006, 18:18
Ρε Μάκη πραγματικά αυτό κατάλαβες εσύ απο όλη την ιστορία;
τι να πω...
:sad:

Καπετάνιο χοντρά χοντρά αυτό βλέπω και όχι μόνο σ'αυτό το θρεντ, έχει γίνει και στο παρελθόν η κουβέντα και για άλλη μια φορά βλέπω οτι γυρίζουμε στα ίδια.

Μίλησα λίγο ακραία και το ξέρω αλλά βαρέθηκα ν'ασχολούμαστε συνεχώς με αυτό το θέμα. "Άλλαξε θρεντ" θα μου πεις και θά'χεις δίκιο.

Πρέπει όμως κάποιος ν'αποφασίσει τι θα γίνει μ'αυτό το φόρουμ, κρίμα είναι να χαλιούνται κάποιοι και να παρθεί επιτέλους μια απόφαση. Θέλουμε ανέκδοτα ; Θέλουμε πρόβατα στο φόρουμ μας ; Έχουμε ανοχή στ'αστεία και στο χαβαλέ ;

Να ξέρουμε επιτέλους τι θα κάνουμε σαν μέλη !

Κάποιοι μιλούν συνεχώς για ποδοσφαιρικά και κάποιοι άλλοι μόνο γι'αυτά. Εγώ δεν ασχολήθηκα ποτέ στη ζωή μου με αυτά τα θέματα. Ποτέ όμως δεν χαλάστηκα στο παραμικρό, ούτε για το που αρπάζονται για τις ομάδες τους, ούτε που μιλούν συνεχώς για κάτι που ουδεμία σχέση με τη μοτοσυκλέτα έχει, απλώς δεν μπαίνω στις διαμάχες παρά μόνο αν δω κάτι που μ'ενδιαφέρει ! Τόσο δύσκολο είναι ; Στερήθηκα τίποτα ; Έχασα τίποτα σαν Μανώλης ; Με ενόχλησαν καθόλου ; Είπα ποτέ οτι το φόρουμ δεν είναι καφενείο των φιλάθλων ;

Προσωπική άποψη ; Στα αποτέτοια μου. Λες να χαλαστώ αν σβηστούν τα πρόβατα και τ'ανέκδοτα γενικότερα ; Χαβαλέ δεν μπορώ να κάνω και εκτός φόρουμ ; Ζωή δεν έχω μακρυά απ'το πληκτρολόγιο ;
Μ'ενδιαφέρουν κι άλλα θέματα πέρα απο τα χαβαλεδιάρικα. Αλλά σε καμμία περίπτωση δεν χαλιέμαι όταν αντικρίζω χαβαλέ σε σοβαρά θέματα ακόμα κι από μοντεράτορες.
Και για μένα που βρίσκομαι μακρυά από όλους σας η όλη εικόνα του φόρουμ μου θυμίζει την εικόνα της παρέας που τα λέει σε μια καφετέρια και δεν βρίσκω πουθενά κάτι που να μου λέει πως αυτό είναι λάθος.

Δεν παραπονέθηκα ποτέ σε κανέναν και για τίποτα.

:beer: :beer:

idi
12/12/2006, 18:39
μερικοι εχουν πιασει το νοημα και μερικοι οχι

αυτοι που το επιασαν ειναι αυτοι που ξερουν τη διαφορα "εικονικης πραγματικότητας" της ανταλλαγής αποψεων στο φορουμ και της πραγματικής ζωης των ανθρωπων που απαρτίζουν το φορουμ εξω απο αυτο (αρα ξερουν πρωσωπα και καταστασεις)

ο gcrook νομιζω οτι εχει και εμενα στο μυαλο του μεταξυ αυτων που "ξενερωσαν" και εχει 100% δικιο

ναι ξενερωσα εδω και καιρο και ο λογος ειναι οτι με μερικους ανθρώπους δε μπορω να ειμαι φιλος εξω απο μια "εικονικη πραγματικοτητα" γιατι τους παρα-εμαθα και με παρα-εμαθαν

με μερικα παιδια απο εδω εχω αδελφικη σχεση εμπιστοσύνης και πραγματικης φιλιας

απο την αλλη μερικους απο εδω δε θα εκανα ποτε μα ποτε παρεα ουτε για φτυσιμο δε τους εχω! συχαίνομαι οταν καθονται στο ιδιο τραπεζι μαζι μου! τους δοκιμασα και με απογοήτευσαν! με ρουφιανεψαν και με εθαψαν πισω απο τη πλατη μου λες και δε θα το μάθαινα! λες και ειμαι ο μαλακακος που δείχνω στο φορουμ και δεν εχω αντίληψη! ε οχι δεν ημουν ποτε και το καλο ειναι οτι η διαίσθηση μου που ποτε δε με απογοητευσε ειχε ακομα μια φορα το δικιο.

μερικοι ζηλευουν και θελουν το κακου του άλλου. αυτο συμβαινει στη ζωη δεν ειναι κατι καινουριο εδω... επρεπε να το περιμενω! οι "κακοι ανθρωποι" παντα εχουν το τροπο να γαμανε οτι αξιζει.

απομακρύνθηκα και δε το κρυβω... πηγα καπου που περναω καλυτερα... (τουλάχιστον αυτη τη στιγμη) μου λειπουν οι βολτες με τα φιλαρακια μου οπως το gcrook ... αλλα αυτα θα επανελθουν εκτός μοτο.τζι αρ οταν περασει λιγο ο καιρος και μου περασει ο θυμος

η μαλακια ειναι οτι τα λεω ολα και ας μη με συμφέρουν. ε τωρα λεω ακομα μια φορα οτι οσοι με μισούν θα παρουν τα αρχιδια μου ακομα μια φορα....

οι αλλοι ....οι τυχεροι θα εχουν παντα ενα καλο φιλο στο πλαι τους

αυτα

(εχει πολλες προσωπικες αναφορες το κείμενο ισως δε το καταλαβουν οι περισσότεροι.... οσοι πρεπει ομως πηραν το μήνυμα... gcrook ειμαι στα γνωστα μερη ξερεις που να με βρεις ...ολοι ξερουν)

nostra+katana+πακτεν+bartlal αμα ταιριάξετε ολα τα μηνύματα σας σε αυτο το θρεντ και βγαλετε τα αλληλοσυγκρουόμενα τότε εχετε φτιαξει ενα μήνυμα που τα εχει ολα:wave2:

bonepeeler
12/12/2006, 18:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

αυτοι που το επιασαν ειναι αυτοι που ξερουν τη διαφορα "εικονικης πραγματικότητας" της ανταλλαγής αποψεων στο φορουμ και της πραγματικής ζωης των ανθρωπων που απαρτίζουν το φορουμ εξω απο αυτο (αρα ξερουν πρωσωπα και καταστασεις)

ο gcrook νομιζω οτι εχει και εμενα στο μυαλο του μεταξυ αυτων που "ξενερωσαν" και εχει 100% δικιο

ναι ξενερωσα εδω και καιρο και ο λογος ειναι οτι με μερικους ανθρώπους δε μπορω να ειμαι φιλος εξω απο μια "εικονικη πραγματικοτητα" γιατι τους παρα-εμαθα και με παρα-εμαθαν

απο την αλλη μερικους απο εδω δε θα εκανα ποτε μα ποτε παρεα ουτε για φτυσιμο δε τους εχω! συχαίνομαι οταν καθονται στο ιδιο τραπεζι μαζι μου! τους δοκιμασα και με απογοήτευσαν! με ρουφιανεψαν και με εθαψαν πισω απο τη πλατη μου λες και δε θα το μάθαινα! λες και ειμαι ο μαλακακος που δείχνω στο φορουμ και δεν εχω αντίληψη! ε οχι δεν ημουν ποτε και το καλο ειναι οτι η διαίσθηση μου που ποτε δε με απογοητευσε ειχε ακομα μια φορα το δικιο.

μερικοι ζηλευουν και θελουν το κακου του άλλου. αυτο συμβαινει στη ζωη δεν ειναι κατι καινουριο εδω... επρεπε να το περιμενω! οι "κακοι ανθρωποι" παντα εχουν το τροπο να γαμανε οτι αξιζει.

απομακρύνθηκα και δε το κρυβω... πηγα καπου που περναω καλυτερα... (τουλάχιστον αυτη τη στιγμη) μου λειπουν οι βολτες με τα φιλαρακια μου οπως το gcrook ... αλλα αυτα θα επανελθουν εκτός μοτο.τζι αρ οταν περασει λιγο ο καιρος και μου περασει ο θυμος

η μαλακια ειναι οτι τα λεω ολα και ας μη με συμφέρουν. ε τωρα λεω ακομα μια φορα οτι οσοι με μισούν θα παρουν τα αρχιδια μου ακομα μια φορα....

αυτα

(εχει πολλες προσωπικες αναφορες το κείμενο ισως δε το καταλαβουν οι περισσότεροι.... οσοι πρεπει ομως πηραν το μήνυμα... gcrook ειμαι στα γνωστα μερη ξερεις που να με βρεις ...ολοι ξερουν)

nostra+katana+πακτεν+bartlal αμα ταιριάξετε ολα τα μηνύματα σας σε αυτο το θρεντ και βγαλετε τα αλληλοσυγκρουόμενα τότε εχετε φτιαξει ενα μήνυμα που τα εχει ολα:wave2:

Ρε μαλάκα με συγκλόνισες.:beer:

:wave2:

gcrook
12/12/2006, 19:13

Σωστος ρε Γιωργο σωστος.
Τα εχουμε ξανασυζητησει αυτα που εγραψες,δεν ειναι καινουργια.
Καλα κανεις και εισαι εκει που εισαι εσυ και αλλοι.
Τουλαχιστον το παλευετε εκει δεν το εχετε αφησει στην τυχη του.

Αν απαριθμησω ατομα που εδω και ενα χρονο δεν εχουν πατησει σε βολτα και εχουν σταματησει να γραφουν θα χασουμε τον μπουσουλα.

Ολοι μας φταιμε λιγο η πολυ για αυτη την κατασταση.
Στην τελικη ολα τα παλια μελη καποια στιγμη χανονται αυτο γινεται σε ολα τα φορουμ που εχω την τιμη να ειμαι μελος χρονια τωρα, φορουμ οχι μονο μοτοσυκλετιστικα.

Το θεμα ειναι να ξερουν και οι "νεοι" τι θα μπορουσαν να ειχαν κερδισει εδω μεσα απο το να χαχανιζουν ολημερις.

Ισως να φταιω και εγω τελικα.
Αφου δεν μπορω να προσφερω πια εδω, και να συνυπαρξω αρμονικα, μαλλον μια γερη αλλαγη χρειαζεται.

Υ.Γ
Μπηκε βολτα (της ξεφτιλας για να λεμε οτι τσουλαμε) για Βυτινα.
Ειναι αποκαρδιωτικη η συμμετοχη, και η ποιοτητα των μηνυματων που γραφτηκαν εκει μεσα στην πλειοψηφια τους.
Αιντε να πουμε πουτσες μπλε....:sad:

zephyr1
12/12/2006, 19:19
Για παρατηρηστε τελευταια τι γινεται.

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=32507

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=32242

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=32297

makis206
12/12/2006, 22:08
Το θεμα ειναι να ξερουν και οι "νεοι" τι θα μπορουσαν να ειχαν κερδισει εδω μεσα απο το να χαχανιζουν ολημερις.

Ρε Γιώργο το τι μπορεί να κερδίσει ο καθένας από ένα φόρουμ το ξέρουμε όλοι αλλά ειλικρινά θέλω να ξέρω τι είναι αυτό που σε κάνει να νομίζεις οτι επειδή κάποιοι χαχανίζουν συνεχώς -βάζω και τον εαυτό μου μέσα γι'αυτό αναρρωτιέμαι- οτι το χαχάνισμα τους εμποδίζει να αποκομήσουν κάτι από τις σοβαρές συζητήσεις.
Πρέπει ντε και καλά να ποστάρουν και στα σοβαρά για να μάθουν ; Δεν χρειάζεται απλά να διαβάσουν ;

Συμφωνώ οτι κάποιοι μπαίνουν απλά και μόνο για να περάσουν την ώρα τους, για χαβαλέ, για να γελάσουν κι άντε γεια, ίσως μετά να καβαλάνε και το αυτοκινητάκι τους, να βρίζουνε στο δρόμο τα "δίτροχα καγκουρώ" και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.

Όταν όμως εγώ ή εσύ ή ο καθένας μας παίρνει αυτό που θέλει να πάρει από ένα φόρουμ, σε τι τον εμποδίζει ο χάχας ; Αν το εμπόδιο είναι το σπαμ μέσα στα σοβαρά θρεντς συμφωνώ κι επαυξάνω.
Γιατί όμως εγώ ένιωσα σαν να μην είναι μόνο αυτό ;

Μπορεί να είμαι λάθος γιατί ουσιαστικά βρίσκομαι έξω απ'τον "παρεϊστικο" χορό και να μην σκέφτηκα πολύ σφαιρικά το θέμα, ίσως και να μην πέρασε καν απ'το μυαλό μου τι είναι αυτό που έκανε πολλούς να την κάνουν απο'δώ μέσα γιατί απλά βρίσκομαι μακριά και η πραγματικότητα ν'απέχει πολύ μακρύτερα απο'κει που φτάνει η σκέψη μου, ειλικρινά όμως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί φτάνουμε σε σημείο να χαλιόμαστε τόσο ώστε να την κάνουμε οριστικά από ένα μέρος που προσφέραμε τόσα και μας πρόσφερε άλλα τόσα κι άλλα τόσα.

Εννοείται φιλικά :beer:

ktm640lc4
12/12/2006, 23:20

Και για μένα που βρίσκομαι μακρυά από όλους σας η όλη εικόνα του φόρουμ μου θυμίζει την εικόνα της παρέας που τα λέει σε μια καφετέρια και δεν βρίσκω πουθενά κάτι που να μου λέει πως αυτό είναι λάθος.

:beer: :beer:

Θα συμφωνησω με τον makis206 εδω. Και εγω το βλεπω σαν μια μικρη καφετερια μεσα στο κομπιουτερ μου. Οπως και ολα τα αλλα φορουμ που ειμαι μελος και ειναι πολλα.

Το κοινο σημειο στο συγκεκριμενο φορουμ ειναι οι μοτοσυκλετες και η αγαπη για αυτες εστω και αν δεν υπαρχει κατοχη.

Για το σπαμ δεν θα σχολιασω παρα μονο οτι ενω το βλεπω δεν με ενοχλει. Αλλωστε εχω προσεξει οτι πρωτα υπαρχει απαντηση στο ποστ και μετα σπαμαρετε.

Ειμαι πιο νεος απο σας εδω και δεν σας ξερω. Παρολαυτα εγω ετσι το βλεπω το φορουμ. Και μπαινω καθε μερα.

Τωρα τι εχει παιχτει ακριβως δεν ξερω...Δεν νομιζω ομως οτι εχει τοσο μεγαλη σημασια ωστε να γινει αυτη η μανουρα.

Λεω τωρα εγω...
:look:

Davelis
13/12/2006, 04:13
φιλιππε,αν σε ενοχλουν τα σκουτερ και τα παπια,μπορεις καλλιστα να μην απαντας στα εκαστοτε θεματα:)

XR 600
13/12/2006, 06:38
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
[B]Για παρατηρηστε τελευταια τι γινεται.

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=32242

ειχες πει:ολα ενταξει,αλλα μαλλον δε τοχεις ξεπερασει:look:

crs-k
13/12/2006, 08:28
Ρε παληκαρια και μεγαλοπολεμιοι του "σπαμ" κουλαρετε λιγακι ...

Το Moto.gr ειχε "σπαμ" απο τα γεννοφασκια του.
Ρωτηστε παλιοτερους ή ακομα κι εμενα που (λογω των ανασκοπησεων) εχω διαβασει σχεδον ολα τα Θρεντς απο την αρχη του ...

Αν κανουμε μια αναγωγη "Σπαμ Ποστς / Ενεργους Χρηστες" θα βρουμε εναν λογο στα ιδια επιπεδα με παλιοτερα.

Το "προβλημα" (αν μπορει να ειπωθει ετσι) ειναι οτι αυξηθηκαν ΠΟΛΥ οι "ενεργοι χρηστες".

Ειναι κατι που ΔΕΝ θελουμε αυτο?

Για την αντιμετωπιση του "προβληματος", αποφασιστηκε μια πιο "σφιχτη" πολιτικη, εκτος "Γενικων", "Ανεκδοτων" και "Διαμαχων", ωστε να μπορει ο καθενας να βρισκει ευκολα αυτο που θελει και ΤΕΛΟΣ ...

Οι τωρινοι "πολεμιοι" (του σπαμ) γιατι ξεχνανε οτι τις ομορφες (σημερινες) παρεες τους τις εφτιαξαν μεσα απο ΠΟΛΥ σπαμ, που εκανε να "γνωριζουν" καλυτερα τον αλλο και να θελουν να πανε καποια βολτα ή για ενα ποτο μαζι του ?

Συμφωνω οτι ειναι πια ΠΟΛΛΑ τα Θρεντς και ειναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ δυσκολο να τα παρακολουθησει καποιος ΟΛΑ, οπως γινοταν παλιοτερα.

Ας παρακολουθει λοιπον καθενας αυτα που τον ενδιαφερουν και ας σταματησουμε να ζηταμε πιστοποιητικα "νομιμοφροσυνης" (ως προς την μηχανη) για οποιον γραφει εδω μεσα ...

Αν καποιος υπερβει τα εσκαμενα, θα αναλαβει ο κατα τοπον διαχειριστης να "αποκαταστησει" την "ταξη" ... :smilea:

Κι αυτοι ακομα που λενε οτι εχουν "ξενερωσει" με καποιους αλλους εδω μεσα, ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι θα σταματησουν και θα τους βοηθησουν στον δρομο, οταν και αν χρειαστει, γιατι οσο και να μην το θελετε, ειμαστε μια μεγαλη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ !!! :D

Τραβατε καμμια βολτα να ξελαμπικαρετε ρε και ΜΗΝ περιμενετε να σας "παρουν απ' το χερακι" καποιοι παλιοτεροι (που πιθανον λογω προσωπικων προβληματων να ΜΗΝ μπορουν κι ολας :winka: ), κι αφηστε το Φορουμ να τραβηξει κι αυτο τον δρομο του και να ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ η Μοτοπαρεα ... :cool:

Καλους δρομους να 'χετε ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ!

:smokin: :beer: :wave2:

KaTaNaS
13/12/2006, 08:33
απο αυτο το θρεντ μονο καλυτεροι μπορουμε να γινουμε! :sun: :sun: :sun:

Cpt. Haddock
13/12/2006, 10:15
Θα πω (για τελευταία φορά ελπίζω) την άποψή μου και ελπίζω τώρα να γίνω κατανοητός.

Δυστυχώς το πρόβλημα είναι οτι άλλα θέλω να πω και άλλα καταλαβαίνουν κάποιοι και το επικεντρώνουν στο αν εγώ γουστάρω τα προβατα (χεσμένα τα 'χω κι αυτά εμένα) ή όχι.

Μια και καλή: Ούτε με νοιάζει γιατί γράφτηκε κάποιος στο φόρουμ, ούτε με νοιάζει αν έχει μηχανή, ούτε με νοιάζει πόσα ξέρει για μηχανές κλπ. Εγώ απλά προσπαθώ να τηρώ τα αυτονόητα.
Καλώς ή κακώς αυτό είναι ένα θεματικό φόρουμ, ΔΕΝ είναι "γενικών καθηκόντων". Σαν τέτοιο πρέπει να το αντιμετωπίζουμε και αντίστοιχα πρέπει να φερόμαστε με τα γραπτά μας εδώ. Φόρα γενικής θεματολογίας ή τρόποι "ηλεκτρονικής συζήτησης" υπάρχουν σε αφθονία. Εδώ είμαστε μια παρέα, ναι, αλλά μια μοτοπαρέα πρωτίστως.

Τι να κάνουμε, έτσι είναι. Κι εγώ γράφω σε 4 άλλα θεματικά φόρα (όχι για μηχανές) και στο καθένα περιορίζομαι στον αντίστοιχο τομέα, εννοείται όμως με την λελογισμένη γενική συζήτηση, το λελογισμένο σπαμ που είναι απαραίτητο σαν αλατοπίπερο, τα ανέκδοτα, τις απόψεις "επί παντός επιστητού".

Για το πόσο λελογισμένη είναι η "γενική" (ή αν θέλετε off-forum topic) συζήτηση, το μέτρο εν ολίγοις, υπάρχουν διάφορες απόψεις. Σε άλλα φόρα υπάρχουν αυστηροί κανόνες (και καταστάσεις όπως αυτή που βιώνουμε στο μοτο.γρ σφάζονται εν τη γενέση τους) σε άλλα όπως εδώ, είναι χαλαρά τα πράγματα και αυτό είναι κάτι που σίγουρα μας αρέσει στον χώρο αυτό και που έχει κάνει το μοτο.γρ έναν τόσο πολυπληθή διαδικτυακό τόπο.
Προσοχή όμως: το χαλαρά (εκ μέρους των ιδιοκτητών του φόρουμ) δεν σημαίνει κάνουμε ό,τι θέλουμε. Σημαίνει αντίστοιχα οτι εμείς ως χρήστες έχουμε μεγάλο μέρος της ευθύνης να διατηρούμε ένα ανεκτό επίπεδο σε έναν ξένο χώρο στον οποίο φιλοξενούμαστε. Ούτε εμείς τον φτιάξαμε, ούτε εμείς τον πληρώνουμε.

Εκεί κρινόμαστε όλοι μας, καθημερινά με αυτά που γράφουμε με το πως αντιμετωπίζουμε καταστάσεις, με το πόσο εύκολα ή δύσκολα αποδεχόμαστε ή γινόμαστε αποδεκτοί.

Είναι άτοπο, άστοχο και κρίμα για τους ίδιους στην τελική να υπάρχουν χρήστες οι οποίοι στο θέμα "μηχανή" δεν έχουν να πουν κάτι αλλά κατα τα άλλα είναι λαλίστατοι σε όλα τα άσχετα. Και ξαναλέω δεν το λέω για τα πρόβατα, την ίδια γνώμη έχω και για όσους γράφουν ΜΟΝΟ για ποδόσφαιρο ή ΜΟΝΟ για πολιτική.

Στην τελική, αν δεν έχουμε να πούμε κάτι, "κρείττον (το) σιγάν"

Την καλημέρα μου και την αγάπη μου σε όλους

airamhag
13/12/2006, 10:27
Θα πω (για τελευταία φορά ελπίζω) την άποψή μου και ελπίζω τώρα να γίνω κατανοητός.

Την καλημέρα μου και την αγάπη μου σε όλους

εγινες κατανοητος.
και τη δικη μας επισης.

filipp0s
13/12/2006, 10:38
Την καλημέρα μου σε όλους!

Χαίρομαι ιδιαίτερα που η συζήτηση που άνοιξα χθες (αν και λίγο "άτσαλα") έγινε η αφορμή να τεθούν διάφοροι προβληματισμοί και απόψεις...Πιστεύω ότι κάτι έβγαλε τελικά η όλη ιστορία. Για μένα που είμαι και καινούργιος στο φορουμ με έκανε να καταλάβω ακόμα περισσότερο τους ανθρώπους που γράφουν εδω μέσα...και με έκανε να χαίρομαι ακόμα περισσότερο για την απόφαση μου να γίνω μέλος αυτής της Μοτοπαρέας!

θα τα πούμε κάποια στιγμή κι απο κοντά. Φιλιά και χαλαρά! (σήμερα είναι κι απεργία και κάποιοι δεν δουλεύουμε:sun: :) :sun: :) :sun: )

Cpt. Haddock
13/12/2006, 10:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
(σήμερα είναι κι απεργία και κάποιοι δεν δουλεύουμε:sun: :) :sun: :) :sun: )

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

makis206
13/12/2006, 10:43
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

VegasKitty
13/12/2006, 11:18
(σήμερα είναι κι απεργία και κάποιοι δεν δουλεύουμε:sun: :) :sun: :) :sun: )

Οταν ο κοσμος κανει τετοιες δηλοσεις, ειναι θεμα για διαμαχες!!!!! :mad:

:D

:wave2: :wave2:

Nefeli
13/12/2006, 11:21
:sad: :sad: :sad:

Να μου είσαστε πάντα καλά

:sun:

FLIPTOPBOX
13/12/2006, 14:07
Την καλημέρα μου σε όλους!

Χαίρομαι ιδιαίτερα που η συζήτηση που άνοιξα χθες (αν και λίγο "άτσαλα") έγινε η αφορμή να τεθούν διάφοροι προβληματισμοί και απόψεις...Πιστεύω ότι κάτι έβγαλε τελικά η όλη ιστορία. Για μένα που είμαι και καινούργιος στο φορουμ με έκανε να καταλάβω ακόμα περισσότερο τους ανθρώπους που γράφουν εδω μέσα...και με έκανε να χαίρομαι ακόμα περισσότερο για την απόφαση μου να γίνω μέλος αυτής της Μοτοπαρέας!

θα τα πούμε κάποια στιγμή κι απο κοντά. Φιλιά και χαλαρά! (σήμερα είναι κι απεργία και κάποιοι δεν δουλεύουμε:sun: :) :sun: :) :sun: )

Mα τι καλο παιδι παναγια μου!Μαλαμα μαλαμα..
Να σε πιω στο ποτηρι(με λιγο τεκιλα)
Αντε μπρε,κι εγω στο γαμο σου θα σου πεταω στρακαστρουκες:a016:

Για ενα μετωπο ζουμε βρε..Η καλη καρδια μετραει μωρεεεε:)

Τι αξια εχει.Η κοτα πινει νερο,κοιταει και το θεο.
Τι 'χες Γιαννη τι'χα παντα.
Βαγγελης κερναει Βαγγελης πινει!:beer:
Ποτε να μην αλλαξεις ακους?ΠΟΤΕ
Ι love you καργα babe
Eγω θα κοψω το κρασι.......

adam_tsouk
13/12/2006, 15:35

αυτα

να ενα ωραιο quote....

δεν θελω να μιλαω για τετοια θεματα... μπορω να γινω πολυ μα πολυ κακος και δεν ειναι του χαρακτηρος μου....

Χαιρομαι που μπορω εστω και με τον τροπο που γινεται να βρισκω εδω καποιους φιλους και αυτος ειναι ενας καλος λογος για να παραμενω εδω.

Οσο για τις βολτες...... crooκ, φανταζομαι ηταν ρητορικο το θεμα ετσι; ξερεις πολυ καλα τι παιζεται. οπως και ολοι οσοι πηγαιναμε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ βολτες! Πούλησα το Ζ και εκατσα κ εκανα εναν απολογισμο. Εβγαλα εκτος το ταξιδι στο εξωτερικο και διαπίστωσα οτι έκανα 22000+ χλμ εσα απο αυτο εδω το φορουμ!

Καλα να περναμε οπως περναμε, κανεις δεν θα σωσει κανεναν τελικα....

adam_tsouk
13/12/2006, 15:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ρε παληκαρια και μεγαλοπολεμιοι του "σπαμ" κουλαρετε λιγακι ...

Το Moto.gr ειχε "σπαμ" απο τα γεννοφασκια του.
Ρωτηστε παλιοτερους ή ακομα κι εμενα που (λογω των ανασκοπησεων) εχω διαβασει σχεδον ολα τα Θρεντς απο την αρχη του ...

Αν κανουμε μια αναγωγη "Σπαμ Ποστς / Ενεργους Χρηστες" θα βρουμε εναν λογο στα ιδια επιπεδα με παλιοτερα.

Το "προβλημα" (αν μπορει να ειπωθει ετσι) ειναι οτι αυξηθηκαν ΠΟΛΥ οι "ενεργοι χρηστες".

Ειναι κατι που ΔΕΝ θελουμε αυτο?

Για την αντιμετωπιση του "προβληματος", αποφασιστηκε μια πιο "σφιχτη" πολιτικη, εκτος "Γενικων", "Ανεκδοτων" και "Διαμαχων", ωστε να μπορει ο καθενας να βρισκει ευκολα αυτο που θελει και ΤΕΛΟΣ ...

Οι τωρινοι "πολεμιοι" (του σπαμ) γιατι ξεχνανε οτι τις ομορφες (σημερινες) παρεες τους τις εφτιαξαν μεσα απο ΠΟΛΥ σπαμ, που εκανε να "γνωριζουν" καλυτερα τον αλλο και να θελουν να πανε καποια βολτα ή για ενα ποτο μαζι του ?

Συμφωνω οτι ειναι πια ΠΟΛΛΑ τα Θρεντς και ειναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ δυσκολο να τα παρακολουθησει καποιος ΟΛΑ, οπως γινοταν παλιοτερα.

Ας παρακολουθει λοιπον καθενας αυτα που τον ενδιαφερουν και ας σταματησουμε να ζηταμε πιστοποιητικα "νομιμοφροσυνης" (ως προς την μηχανη) για οποιον γραφει εδω μεσα ...

Αν καποιος υπερβει τα εσκαμενα, θα αναλαβει ο κατα τοπον διαχειριστης να "αποκαταστησει" την "ταξη" ... :smilea:

Κι αυτοι ακομα που λενε οτι εχουν "ξενερωσει" με καποιους αλλους εδω μεσα, ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι θα σταματησουν και θα τους βοηθησουν στον δρομο, οταν και αν χρειαστει, γιατι οσο και να μην το θελετε, ειμαστε μια μεγαλη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ !!! :D

Τραβατε καμμια βολτα να ξελαμπικαρετε ρε και ΜΗΝ περιμενετε να σας "παρουν απ' το χερακι" καποιοι παλιοτεροι (που πιθανον λογω προσωπικων προβληματων να ΜΗΝ μπορουν κι ολας :winka: ), κι αφηστε το Φορουμ να τραβηξει κι αυτο τον δρομο του και να ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ η Μοτοπαρεα ... :cool:

Καλους δρομους να 'χετε ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ!

Να σου πω κατι χαζο που με εχει πειραξει?

το σπαμ που κοπηκε απο τις συναντησεις. ΕΣΥ και ΕΓΩ νομιζω οτι ξενερωσαμε απο αυτο. Δεν λεω εαν εγινε καλως ή κακως. Αλλα δεν μπορω να ξεχασω ρε φιλαρακι το να σου γκρινιαζω οτι θα με ξυπνας στις 8-9 για βολτα και μεχρι τις 2 το βραδυ να ειμαστε Online και να πειραζομαστε. Δεν μπορω να το ξεχασω κατι τετοιο! δεν υπαρχει κατι αλλο να θυμαμαι απο τον περσινο χειμωνα.

OldMan
13/12/2006, 15:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
μπορω να γινω πολυ μα πολυ κακος ....

Πσσσσσσσς.....:a53: :a45:

(Bad to the bone, ένα πράγμα...)

adam_tsouk
13/12/2006, 15:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Πσσσσσσσς.....:a53: :a45:

(Bad to the bone, ένα πράγμα...)

Αντωνη, το να γινω εγω ή ο καθε ενας "κακος" δεν λεει κατι.

το να πληγωνεις ανθρωπους για πραγματα που γινονται εις βαρος τους χωρις να το καταλαβαινουν ειναι για μενα ο,τι χειροτερο.

Η κοροιδια, το ψεμα η υποκρισια ειναι εξω απο τα θελω μου και δεν τα ανεχομαι.

adam_tsouk
13/12/2006, 15:42
με συγχισατε παλιοπαιδα!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
παω να παρω το πρωην μηχανακι μου!

:smilea:

OldMan
13/12/2006, 15:47
το να πληγωνεις ανθρωπους για πραγματα που γινονται εις βαρος τους χωρις να το καταλαβαινουν ειναι για μενα ο,τι χειροτερο....

Τι μου πάθατε τελευταία ρε κορίτσια ??? :look:

Όλοι πληγωμένοι και προδομένοι αναξιοπαθούντες το παίζετε...(ή όντως είστε ???) :confused:

crs-k
13/12/2006, 15:48
Να σου πω κατι χαζο που με εχει πειραξει?

το σπαμ που κοπηκε απο τις συναντησεις. ΕΣΥ και ΕΓΩ νομιζω οτι ξενερωσαμε απο αυτο. Δεν λεω εαν εγινε καλως ή κακως. Αλλα δεν μπορω να ξεχασω ρε φιλαρακι το να σου γκρινιαζω οτι θα με ξυπνας στις 8-9 για βολτα και μεχρι τις 2 το βραδυ να ειμαστε Online και να πειραζομαστε. Δεν μπορω να το ξεχασω κατι τετοιο! δεν υπαρχει κατι αλλο να θυμαμαι απο τον περσινο χειμωνα.

ΔΕΝ εχουν σημασια τα προσωπικα "πιστευω" του καθενος (μας), αλλα να κρατιεται η "γραμμη" που συναποφασιστηκε (μεσα απο Δημοκρατικες διαδικασιες) για την πορεια του Φορουμ ... :wacko:

bartlal
13/12/2006, 16:09
Τι μου πάθατε τελευταία ρε κορίτσια ??? :look:

Όλοι πληγωμένοι και προδομένοι αναξιοπαθούντες το παίζετε...(ή όντως είστε ???) :confused:

μα καλλλα ρε μαστορα, τα bllllllues εσυ δεν τα ακους, που παιζουν κατω απο το φορουμ? :confused:

και γέρος και κουφαλλλλλογο? :sad:

OldMan
13/12/2006, 16:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
μα καλλλα ρε μαστορα, τα bllllllues εσυ δεν τα ακους, που παιζουν κατω απο το φορουμ? :confused:

Ντεν έχω κάρτα ήχου, καρντιά μου ...:sad:

Αυτό που δεν καταλαβαίνω Ζώρζ είναι γιατί να μπερδεύουμε τις διαπροσωπικές σχέσεις (με τον οποιονδήποτε μας βγαίνει μαλάκας, άχρηστος και κακόβουλος) με την λειτουργία του Forum ??

(εκτός αν η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ πλειοψηφία των χρηστών/διαχειριστών/ιδιοκτητών του forum αποτελείται από τέτοιους...)

Δηλ. αν σου πιάσει τον κώλο ο Πακετάνιος (και δεν γουστάρεις..) θα σταματήσεις να συμμετέχεις στο forum επειδή εμφανίζεται κι αυτός ??? :look:

Cpt. Haddock
13/12/2006, 16:20
Δηλ. αν σου πιάσει τον κώλο ο Πακετάνιος (και δεν γουστάρεις..) θα σταματήσεις να συμμετέχεις στο forum επειδή εμφανίζεται κι αυτός ??? :look:

την περίπτωση να γουστάρει τη σκέφτηκες; :eek:

ΔΕ Γ@ΜΙΕΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΑΣ; :mad: :D

OldMan
13/12/2006, 16:23

Τιιιιιιι ...???

Δεν σού 'κατσε ??? :look:

(συγγνώμη ρε Ηλία, που να το φανταστώ...) :sad:

Cpt. Haddock
13/12/2006, 16:26
:a018: :a018: :a016: :a015: :a017: :a023: :mad:

OldMan
13/12/2006, 16:27
:mad:

Για έλα "μέσα" (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=32578) λίγο, που σε θέλω...:blush:

sniper
13/12/2006, 16:27
την περίπτωση να γουστάρει τη σκέφτηκες; :eek:

να του τον πιάσεις είπε ρε.... όχι να στον πιάσει.....

Πως αλλάζει ο κόσμος μπαμπά..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

bartlal
13/12/2006, 16:35
Ντεν έχω κάρτα ήχου, καρντιά μου ...:sad:

Αυτό που δεν καταλαβαίνω Ζώρζ είναι γιατί να μπερδεύουμε τις διαπροσωπικές σχέσεις (με τον οποιονδήποτε μας βγαίνει μαλάκας, άχρηστος και κακόβουλος) με την λειτουργία του Forum ??

(εκτός αν η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ πλειοψηφία των χρηστών/διαχειριστών/ιδιοκτητών του forum αποτελείται από τέτοιους...)

Αντουαν, θα το πω λιγο διαφορετικα, ισως αρκετοι να συμφωνησουν ισως και οχι:

μιλωντας προσωπικα, εχω παρατηρησει οτι ο κοσμος ΕΚΕΙ ΕΞΩ με την παροδο του χρονου αγριευει ολο και περισσοτερο: ανεργια, πεινα, ?, καιρος, πιεσεις οικονομικες/οικογενειακες, γαλαξιακη αστροσκονη κλπ κλπ...

το αποτελεσμα ειναι αυτο το αγχος/πιεση/πικρα να την "μεταφερει" στους διπλανους του (συγγενεις, φιλους, γνωστους). κατα προεκταση θεωρω οτι το ιδιο γινεται ΚΑΙ ΕΔΩ μεσα.

οταν βλεπω ατομα τα οποια παλαιοτερα ησαν πολυ πιο ηρεμα, και τωρα ΔΕΝ σηκωνουν ουτε μυγα στο σπαθι τους, προσπαθωντας να αμυνθουν απο τον (αρκετες φορες αγνωστο και ισως για αυτους επικινδυνο) συν-χρηστη, με κανει να συμπερανω οτι:

1) ψαχνουμε δικαιολογιες γιατι το φορουμ δεν τσουλαει/τραβαει
2) δεν μαμαμε και δεν τρωμε (και ας με αφηνει ο πακ22 να του πιανω τον κ@λο περιμενοντας να ισχυσει το ιδιο και σε μενα):lol:
3) ΑΠΟΜΟΝΟΝΩΜΑΣΤΕ επικινδυνα μεταξυ μας (οχι αναγκαια ως μελη αλλα ως ανθρωποι)
4) ο ελευθερος χρονος κατανταει θεωρητικος
κλπ
κλπ

δεν προλαβαινω να αναπτυξω περαιτερω την θεωρια απλα θελω να πω με λιγα λογια οτι (οπως ευστοχα ΠΕΤΥΧΕΣ με το "αστειοφανες" παραδειγμα σου) ψαχνουμε αφορμες να στραβωνουμε και εχουμε ξεχασει να λεμε ενα: "δεν βαριεσαι που χαλαστηκα, θα το συζητησω ΚΑΤ'ΙΔΙΑΝ για να λυσω τις αποριες/προβληματισμους που εχω με οποιον/α εχω προβλημα", και προτιμαμε να τι-γκα-να, ριχνοντας μαυρες πετρες πισω μας και ΠΛΑΘΩΝΤΑΣ θεωριες για αποδοπομπιαιους τραγους και αποκειρωμαιους δρακους... :sad:

Druuna
13/12/2006, 16:42
Αντουαν, θα το πω λιγο διαφορετικα, ισως αρκετοι να συμφωνησουν ισως και οχι:

μιλωντας προσωπικα, εχω παρατηρησει οτι ο κοσμος ΕΚΕΙ ΕΞΩ με την παροδο του χρονου αγριευει ολο και περισσοτερο: ανεργια, πεινα, ?, καιρος, πιεσεις οικονομικες/οικογενειακες, γαλαξιακη αστροσκονη κλπ κλπ...

το αποτελεσμα ειναι αυτο το αγχος/πιεση/πικρα να την "μεταφερει" στους διπλανους του (συγγενεις, φιλους, γνωστους). κατα προεκταση θεωρω οτι το ιδιο γινεται ΚΑΙ ΕΔΩ μεσα.

οταν βλεπω ατομα τα οποια παλαιοτερα ησαν πολυ πιο ηρεμα, και τωρα ΔΕΝ σηκωνουν ουτε μυγα στο σπαθι τους, προσπαθωντας να αμυνθουν απο τον (αρκετες φορες αγνωστο και ισως για αυτους επικινδυνο) συν-χρηστη, με κανει να συμπερανω οτι:

1) ψαχνουμε δικαιολογιες γιατι το φορουμ δεν τσουλαει/τραβαει
2) δεν μαμαμε και δεν τρωμε (και ας με αφηνει ο πακ22 να του πιανω τον κ@λο περιμενοντας να ισχυσει το ιδιο και σε μενα):lol:
3) ΑΠΟΜΟΝΟΝΩΜΑΣΤΕ επικινδυνα μεταξυ μας (οχι αναγκαια ως μελη αλλα ως ανθρωποι)
4) ο ελευθερος χρονος κατανταει θεωρητικος
κλπ
κλπ

δεν προλαβαινω να αναπτυξω περαιτερω την θεωρια απλα θελω να πω με λιγα λογια οτι (οπως ευστοχα ΠΕΤΥΧΕΣ με το "αστειοφανες" παραδειγμα σου) ψαχνουμε αφορμες να στραβωνουμε και εχουμε ξεχασει να λεμε ενα: "δεν βαριεσαι που χαλαστηκα, θα το συζητησω ΚΑΤ'ΙΔΙΑΝ για να λυσω τις αποριες/προβληματισμους που εχω με οποιον/α εχω προβλημα", και προτιμαμε να τι-γκα-να, ριχνοντας μαυρες πετρες πισω μας και ΠΛΑΘΩΝΤΑΣ θεωριες για αποδοπομπιαιους τραγους και αποκειρωμαιους δρακους... :sad:

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :a23: :a23: :a23:

airamhag
13/12/2006, 16:58
και προτιμαμε να τι-γκα-να , :sad:

:look: :confused:

bartlal
13/12/2006, 17:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
:look: :confused:

τιγκανα = τι-γκα-να = (αργκώ/slang:) την κανουμε (με ελαφρα ή βαρια) πηδηματακια... = την κοπαναμε

pws to lene sto america?

:lol: :lol:

airamhag
13/12/2006, 17:10
τιγκανα = τι-γκα-να = (αργκώ/slang:) την κανουμε (με ελαφρα ή βαρια) πηδηματακια... = την κοπαναμε

pws to lene sto america?

:lol: :lol:

ααααααααααααααααααααααααααα!!!!!

κολησα μωρε μπααααααααα.........

δεν ειμαι αμερικαν ....ειμαι pontiak!!:lol: :lol: :lol:

Λεωνίδας
13/12/2006, 17:43

pws to lene sto america?

:lol: :lol: Και νόμιζα... (http://www.anubis.gr/Books/default.asp?action=show&ID=688&sub0=2&sub1=0) :rolleyes:

idi
13/12/2006, 19:50
δηλαδη αυτα που λεω ειναι πιπες?

gcrook
13/12/2006, 19:52
δηλαδη αυτα που λεω ειναι πιπες?
:look:
Κανε ρε συ και κανα quote:sad:

$py
13/12/2006, 22:51
Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο γίνετε αυτή η κουβέντα.

Ο χρήστης, που μπορεί να χρησιμοποιεί το (δωρεάν) forum ο καθένας για το δικό του λόγο, έχει στο χέρι του ένα ποντίκι, με αυτό μπορεί να κάνει κλικ και να μπει σε όποια συζήτηση θέλει, όποτε και όταν θέλει, βλέποντας ποιος χρήστης το δημιούργησε και τι θέμα έχει.

Τουλάχιστον εμένα μου φένετε απλό.

:beer:

hornet
14/12/2006, 09:10
Πολλες αποψεις γυρω απο ενα θεμα οπως παντα!

Αλλα για μισο λεπτο!

Εφυγαν οι φιλοι και ηρθαν αλλοι φιλοι που δεν εχουμε επαφη...αυτο επαθες γιωργο μου (gcrook) ισως καποιος συνδετικος κρικος-καταλυτης σταματησε να παιζει στο προσκηνιο η μαλλον πολλοι μαζι.

Και μετα το ενα φερνει το αλλο μην πυροβολαμε τους καινουριους αυτοι εχουν κανει τους δικους τους κυκλους.

Τωρα οσον αφορα τις βολτες για να κανεις κυκλο βολτας πρεπει να επιμεινεις πρεπει καθε τοσο να ποσταρεις βολτα εστω και αν πας και μια φορα μονος σου αλλα πρεπει να μαθει ο κοσμος οτι καποιος παει βολτες...τωρα οι περισσοτεροι περιμενουν απο καποιους συγκεκριμενους ανθρωπους να δηλωσουν βολτα για να πανε αλλιως δεν πανε..παλιοτερα ηταν διαφορετικα εβλεπες βολτα πηγαινες και ας μην τον ηξερες και γνωριζοσουνα εκει κοινως τα παλια χρονια λιωναμε στα χιλιομετρα..τωρα.....δεν...υπαρχει φοβος δεν ξερω γιατι..επισης γκρινιαζετε αλλα δεν κανετε κατι καθοσαστε και περιμενετε να σας παρουν απο το χερακι (καλα τα ειπε ο χρηστος!!)

Γιατι το συστημα με τις βολτες παιζει ως εξης
Μπαινει ενας τυπος και λεει παω βολτα εκει
την πρωτη φορα θα πανε μερικοι..γυρνα και βαζει φωτο γραφεις ενα ωραιο κειμενακι
οι μερικοι θα βρεθουν η μιλησουν μεσω φορουμ με αλλους δικους τους...μαλακα περασαμε καλα γαμω!
ο τυπος ξαναπαει μετα απο λιγο θα πανε καποιοι αλλοι και καποιοι απο τους προηγουμενους
ξανα τα ιδια φωτο κειμενο σουσουρο και παει λεγοντας

ετσι φτιαχνονται οι βολτες και παρεες για τις βολτες...τωρα δεν υπαρχει καποιος καποιοι που να παρουν αυτη την πρωτοβουλια απλα ολοι καθονται στο πληκτρολογιο και περιμενουν καποιον να κανει το λαγο και αμα ειναι νεος το κοιτανε απο εδω το κοιτανε απο εκει..και αν παω και με βιασουνε ...και αν παω και βρωμανε οι μασχαλες τους...και αν παω και πανε η δεν πανε γρηγορα

Παρεακι χωρις τσαγανο δεν γινεται ουτε δημιουργειται παιδες..παρτε τα πραγματα στα χερια σας μην περιμενετε απο αλλους να κανουν κατι για εσας..καντε το μονοι σας και δεν θα βγειτε χαμενοι αντιθετως η μηχανη ειναι σαν το γαμησι .......περνας καλα γνωριζεις και κοσμο!!!

OldMan
14/12/2006, 11:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
η μηχανη ειναι σαν το γαμησι .......περνας καλα γνωριζεις και κοσμο!!!

Και γω νόμιζα ότι φταίει η σέλα που πονάει ο κώλος μου ...:look:

Cpt. Haddock
14/12/2006, 11:53

ε το μλκ!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

sniper
14/12/2006, 12:03

Να παίρνετε και κανένα σκύλο μαζί..... θα ανακουφιστείτε :D

:smokin:

crs-k
14/12/2006, 12:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Να παίρνετε και κανένα σκύλο μαζί..... θα ανακουφιστείτε :D

:smokin:

Τι να σΕ κανω που ΠΝΙΓΟΜΑΙ στην δουλεια ... :mad:

:lol: :rotflmao: :lol:

XR 600
14/12/2006, 12:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Πολλες αποψεις γυρω απο ενα θεμα οπως παντα!

Αλλα για μισο λεπτο!

Εφυγαν οι φιλοι και ηρθαν αλλοι φιλοι που δεν εχουμε επαφη...αυτο επαθες γιωργο μου (gcrook) ισως καποιος συνδετικος κρικος-καταλυτης σταματησε να παιζει στο προσκηνιο η μαλλον πολλοι μαζι.

Και μετα το ενα φερνει το αλλο μην πυροβολαμε τους καινουριους αυτοι εχουν κανει τους δικους τους κυκλους.

Τωρα οσον αφορα τις βολτες για να κανεις κυκλο βολτας πρεπει να επιμεινεις πρεπει καθε τοσο να ποσταρεις βολτα εστω και αν πας και μια φορα μονος σου αλλα πρεπει να μαθει ο κοσμος οτι καποιος παει βολτες...τωρα οι περισσοτεροι περιμενουν απο καποιους συγκεκριμενους ανθρωπους να δηλωσουν βολτα για να πανε αλλιως δεν πανε..παλιοτερα ηταν διαφορετικα εβλεπες βολτα πηγαινες και ας μην τον ηξερες και γνωριζοσουνα εκει κοινως τα παλια χρονια λιωναμε στα χιλιομετρα..τωρα.....δεν...υπαρχει φοβος δεν ξερω γιατι..επισης γκρινιαζετε αλλα δεν κανετε κατι καθοσαστε και περιμενετε να σας παρουν απο το χερακι (καλα τα ειπε ο χρηστος!!)

Γιατι το συστημα με τις βολτες παιζει ως εξης
Μπαινει ενας τυπος και λεει παω βολτα εκει
την πρωτη φορα θα πανε μερικοι..γυρνα και βαζει φωτο γραφεις ενα ωραιο κειμενακι
οι μερικοι θα βρεθουν η μιλησουν μεσω φορουμ με αλλους δικους τους...μαλακα περασαμε καλα γαμω!
ο τυπος ξαναπαει μετα απο λιγο θα πανε καποιοι αλλοι και καποιοι απο τους προηγουμενους
ξανα τα ιδια φωτο κειμενο σουσουρο και παει λεγοντας

ετσι φτιαχνονται οι βολτες και παρεες για τις βολτες...τωρα δεν υπαρχει καποιος καποιοι που να παρουν αυτη την πρωτοβουλια απλα ολοι καθονται στο πληκτρολογιο και περιμενουν καποιον να κανει το λαγο και αμα ειναι νεος το κοιτανε απο εδω το κοιτανε απο εκει..και αν παω και με βιασουνε ...και αν παω και βρωμανε οι μασχαλες τους...και αν παω και πανε η δεν πανε γρηγορα

Παρεακι χωρις τσαγανο δεν γινεται ουτε δημιουργειται παιδες..παρτε τα πραγματα στα χερια σας μην περιμενετε απο αλλους να κανουν κατι για εσας..καντε το μονοι σας και δεν θα βγειτε χαμενοι αντιθετως η μηχανη ειναι σαν το γαμησι .......περνας καλα γνωριζεις και κοσμο!!!

οταν φτιαξω το μηχανακι.....να δω αν θα με αντεχετε καθε μερα:bawl: :cool:

XR 600
14/12/2006, 12:27
ε το μλκ!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

ευτυχως μονο στα τεχνικα μιλαει παντα σοβαρα!!!!!!!!:beer:

XR 600
14/12/2006, 12:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Τι να σΕ κανω που ΠΝΙΓΟΜΑΙ στην δουλεια ... :mad:

:lol: :rotflmao: :lol:
φωναξε τον rsp:lol:

crs-k
14/12/2006, 12:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από XR 600
φωναξε τον rsp:lol:

Θα φωναζα τον sliper αλλα κινδυνευει ο σκυλος μου (ξερει αυτος) ... :( :sick: