PDA

View Full Version : Νεκρός μοτ/της στην Οδό Πειραιώς ..

kaps
12/12/2006, 12:14
Από το in.gr..εκρός μοτοσυκλετιστής από σύγκρουση με Ι.Χ στο Μοσχάτο σήμερα ..
:( Από αυτά που ακούω και βλέπω έχω πάρει τελευταία την απόφαση πως μηχανή και βροχή στην Αθήνα πια δενέίναι ότιο το σοφότερο . Ειδικά για οδοστρώματα , όπως αυτό που συνέβη το δυστύχημα , της οδού Πειραιώς ούτε στα χειρότερά μου όνειρα δεν το θέλω να το ζω σε μέρες βροχερές . Η πλάκα είναι πως όλο νόμους και πρόστιμα βγάζουν για τους οδηγούς .. Για αυτούς τους δολοφόνους εργολάβους και αυτούς τους καραγκιόζηδες υπεύθυνους του ΥΠΕΧΩΔΕ που δεν πάνε να παραλάβουν τα έργα των οδικών οδών ώστε σε περίπτωση θανατηφόρου ή μη ατυχήματος από κακή εκτέλεση των έργων να μην πάνε κατηγορούμενοι δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη;:mad: Δυστυχώς φίλοι τα μάτια σας δεκατέσσσερα . Δεν φτάνει να παρατηρείς τον μπροστινό τι κάνει αλλά πρέπει τα μάτια μας να γυρνάνε με 360 μοίρες .

Ταξιδευτής
12/12/2006, 12:33
Παλι τα ιδια.... :(
Α ρε π@στη μου.... Καντε με ρε Πρωθυπουργο μια μερα μονο... Μαζικη εκτελεση ΟΛΩΝ των εργολαβων της Ελλαδας στην πλατεια Συνταγματος.... (Και τα κεφαλια τους σε παλουκια!) :mad: :mad:

gloum
12/12/2006, 13:01
Ταξιδευτής ο ανασκολπιστής....χμμ καλό ακούγεται:).Kρίμα στο παιδί πάντως..έλπιζω να μην άφησε γυναίκα παιδιά κλπ....

Akatanomastos
12/12/2006, 13:08
distixos kathe 15-20 meres pou kapoios xanete (kai aneferete mesa sto forum edo)
bgainoume kai leme oloi:
pali ta idia, oi dromoi to ena to allo, a prosexoume, dinami stin oikogenetia tou klp klp
tipota ousiastiko mpa

den pame na pnigoume kalitera oloi?

DimChios
12/12/2006, 17:38
Σήμερα το μεσημέρι ήμουν Μοσχάτο με τη μηχανή!

Ανάμεσα στη Λαχαναγορά και τις μεταφορικές εταιρίες της περιοχής...

ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΝΤΕΛΩΣ!!! Λάδια, ξύδια, πετρέλαια, λάχανα και μαρούλια, πάνω σε ένα οδόστρωμα ΚΩΛΟΣ!!!!

Με 30 πήγαινα και με το φόβο μή χρειαστεί να φρενάρω....

ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ....

:sad:

Tropeas
12/12/2006, 17:49
:sad:

vassilis88
12/12/2006, 17:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
distixos kathe 15-20 meres pou kapoios xanete (kai aneferete mesa sto forum edo)
bgainoume kai leme oloi:
pali ta idia, oi dromoi to ena to allo, a prosexoume, dinami stin oikogenetia tou klp klp
tipota ousiastiko mpa

οντως.εχει κανεις καμια ιδεα για να γινει τπτ???ωστε να αλλαξει η κατασταση?

κριμα (παααλι)για το παιδι.. :(

gian_nykt
12/12/2006, 19:18
Ισως (πρόταση προς admins) να γραφτεί απο τους admin όσων περισσότερων 2τροχων φορουμ (κοινή ή ξεχωριστή) γίνετε μια επιστολή ή e-mail σχετικό με τους οδηγούς 2τρόχων-ατυχήματα-επικινδυνότητα-προσοχή απο Ι.Χδες κλπ κλπ με τις υπογραφές των μελών τους (αναφορικά όπως φαίνοντε στο forum, που θα ειναι αρκετές και θα κάνουν μπούγιο) και να σταλεί στους αρμόδιους και στον τύπο. Απο εφημερίδα μέχρι τροχαία κι απο περιοδικό μέχρι υπουργείο!!
Εστω να δούνε οτι κάτι γίνετε....αν και......δυστυχός.....μάλλον στράφι θα πάνε......αλλά λέμε...ΜΠΑΣ ΚΑΙ!!!!

ernti
12/12/2006, 21:07
Διαβαζα πριν καιρο σε αγγλικο περιοδικο το τεστ του νεου CBF 1000, που ειχε γινει στην ελλαδα.
Μεταξυ αλλων, ο αγγλος σχολιαζε το οδοστρωμα που ειχαν καποια σημεια της (επιλεγμενης απο τη HONDA) διαδρομης.Εγραφε χαρακτηριστικα οτι τετοια ασφαλτο καμμια τοπικη κοινοτητα δεν υπηρχε περιπτωση να την ανεχτει στην αγγλια,και οτι θα ειχαν βγει απο τη πρωτη στιγμη στο δρομο...

simeon
13/12/2006, 08:56
καμμια τοπικη κοινοτητα δεν υπηρχε περιπτωση να την ανεχτει στην αγγλια,και οτι θα ειχαν βγει απο τη πρωτη στιγμη στο δρομο...

καλα και τοσους που%^&#% δεν θα μπορουσε να ανεχτει καμια Ελληνικη τοπικη κοινοτητα (αν και χαλαμε κι εμεις σιγα σιγα)....
αντε γιατι πολυ τσουρεκια μας τα εχουν κανει οι Αγγλοι τελευταια δεν κοιτανε τα χαλια τους.....

bored
13/12/2006, 09:34
bgainoume kai leme oloi:
tipota ousiastiko mpa

den pame na pnigoume kalitera oloi?

Όποτε έλεγα εγώ κάτι παρόμοιο, έτρωγα χέσιμο από τους υπόλοιπους στο φόρουμ... και ban. :wacko:

Akatanomastos
13/12/2006, 13:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από bored
Όποτε έλεγα εγώ κάτι παρόμοιο, έτρωγα χέσιμο από τους υπόλοιπους στο φόρουμ... και ban. :wacko:

koita, den ksero pos kai giati egrafes esi apla ego prosopika apofebgo na grafo se tetoies asximes periptoseis dioti gia olous osous den eixan mia prosopiki epafi me ton ekliponta
oi ipoloipoi eimaste mallon ipokrites.
moiazei me tous polemous pou kai oi neoteroi zisame sto iraq servia afganistan pou skotononte kathimerina kai meis kaname san mathites 7 poreies stin presveia tis amerikis kai ta p@p@ria kapoionon kouniounte..

den egrapsa sto proto post gia na tin po se kanenan i na dinamitiso to klima apla niotho oti ena post tou stil "krima" den leei para polla..

afta, osoi pareksigithikan zito signomi alla nomizo pos perisotero trofi gia skepsi prokalese para pareksigiseis..

tolkmt-03
13/12/2006, 14:03
quote:
καμμια τοπικη κοινοτητα δεν υπηρχε περιπτωση να την ανεχτει στην αγγλια,και οτι θα ειχαν βγει απο τη πρωτη στιγμη στο δρομο...

καλα και τοσους που%^&#% δεν θα μπορουσε να ανεχτει καμια Ελληνικη τοπικη κοινοτητα (αν και χαλαμε κι εμεις σιγα σιγα)....
αντε γιατι πολυ τσουρεκια μας τα εχουν κανει οι Αγγλοι τελευταια δεν κοιτανε τα χαλια τους.....

Έχεις πάει Αγγλία να δεις τι δρόμους έχουν?Τέτοιους δρόμους ούτε σε 50 χρόνια δεν θα έχουμε εδώ.Και με 3πλασιες βροχοπτώσεις εκεί.Όχι σαν εδώ που με την πρώτη βροχή ακόμα και φρεσκοστρωμένος δρόμος γίνεται σουρωτήρι.

Akatanomastos
13/12/2006, 14:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από simeon

tote re file sigoura oi poustides sevonte perisotero ton sinanthropo tous kai ton kopo tous.

tin ellada mou mesa, pou eimaste oloi antrakles kai mamame kai dernoume.
siga re mages katouriste kai ligo, an einai etsi na arxisoume na eksagoume tin antrila mas stin europi giati tipota allo den paizei

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

simeon
14/12/2006, 07:41
Ξερει κανεις τι σχεση εχουν οι δρομοι στην αγγλια με καποιον μοτοσυκλετιστη στην Ελλαδα που σκοτωθηκε χωρις να εχει αναφερθει καπου (σε αυτο το ποστ τουλαχιστον) πως?

Έχεις πάει Αγγλία να δεις τι δρόμους έχουν?Τέτοιους δρόμους ούτε σε 50 χρόνια δεν θα έχουμε εδώ.Και με 3πλασιες βροχοπτώσεις εκεί.Όχι σαν εδώ που με την πρώτη βροχή ακόμα και φρεσκοστρωμένος δρόμος γίνεται σουρωτήρι.

ναι και θυμαμαι ατελειοτες ωρες μποτιλιαρισμα και το ισογειο μου που ειχε πλημμυρίσει σε μια νεροποντη!!!!
Δεν λεω πως δεν ειναι σε καλυτερη κατασταση απο εμας αλλα δεν τους εχω και σαν παραδειγμα προς μιμιση!!!

tote re file sigoura oi poustides sevonte perisotero ton sinanthropo tous kai ton kopo tous.

tin ellada mou mesa, pou eimaste oloi antrakles kai mamame kai dernoume.
siga re mages katouriste kai ligo, an einai etsi na arxisoume na eksagoume tin antrila mas stin europi giati tipota allo den paizei

το παραδειγμα ηταν για να δειξω πως αυτα τα πραγματα δεν εχουν σχεση με την κοινωνια.
Σιγα και μηπως επαναστατησουν αν εχει λακκουβες ο δρομος...........
Τωρα αν τρωγεσαι για κατι αλλο :a18: :a18:

Κι αν θελετε να την προχωρησουμε την συζητηση η μιση Ελλαδα βριζει την αλλη μιση οτι δεν κανει καλα την δουλεια οποτε μαλλον φταιμε ολοι για την κατασταση ;)

Akatanomastos
14/12/2006, 15:11

το παραδειγμα ηταν για να δειξω πως αυτα τα πραγματα δεν εχουν σχεση με την κοινωνια.
Σιγα και μηπως επαναστατησουν αν εχει λακκουβες ο δρομος...........
Τωρα αν τρωγεσαι για κατι αλλο :a18: :a18:

to paradeigma itan..
ma den ipirxe paradeigma!!! apla tous xaraktirises foustides kai pos einai se xeiroteri moira.
oxi den trogome gia tipota allo.apla den pistevo pos exoume kaliterous dromous kai odiki simperifora ap tous aglous
aftaaa

Aggelos_SV
15/12/2006, 23:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
οντως.εχει κανεις καμια ιδεα για να γινει τπτ???ωστε να αλλαξει η κατασταση?

Η κατασταση δεν αλλαζει με τιποτα....Μονο εαν μαζεψουμε ολους τους καφρονεοελληνοτουρκους και τους στειλουμε με εισιτηριο χωρις επιστροφη στον Αρη...

Επομενως η μονη λυση ειναι να μεταναστευσουμε και να ερχομαστε στην Ελλαδα μονο για διακοπες

Η Ελλαδα για να αποκτησει κουλτουρα θα πρεπει να περασουν πολλααααααα χρονια .Ελπιζω να προλαβω να ζησω αυτη τη στιγμη...
Ως τοτε ομως ο ωχαδερφισμος και το αρπακολλα θα βασιλευουν
Καλη μας ορεξη

dhead
16/12/2006, 00:41

Oi paropides pou foras ti marka einai?

Exontas zisei sthn agglia kapoia xronia mporo na po me asfalei oti i symperifora tous ston dromo den exei thn paramikri sxesi me ayti ton ellinon...kai kalytera na mhn milisoume gia tin poiotita tou odikou tous diktiou.

blueblack
16/12/2006, 06:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από dhead
Oi paropides pou foras ti marka einai?

Exontas zisei sthn agglia kapoia xronia mporo na po me asfalei oti i symperifora tous ston dromo den exei thn paramikri sxesi me ayti ton ellinon...kai kalytera na mhn milisoume gia tin poiotita tou odikou tous diktiou.

ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.......??????
Μήπως στά Μάλλια,στήν Κρήτη......???

Γιά νά μάς πείς άπό πού πηγάζει αύτή ή φοβερή συμπεριφορά τών Άγγλων
στούς δρόμους...???

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ...ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΜΗΠΩΣ...???
Γιατί αύτή τή συμπεριφορά πού έπικαλείσαι....
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ.....τήν ξεχνάνε στό νησί τους καί όταν έρχονται...
ΕΔΩ.....ή σούπερ συμπεριφορά τους πάει περίπατο...!!!!

Έδώ είναι σούπερ σουρωμένα γουρουνάκια,καί μή μού πείς ,αύτά βλέπουν
αύτά κάνουν ,
γιατί όταν έγώ πήγα στήν χώρα τού Μαντέλλα,
ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΑ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΝΕΣ....!!!!!!!!
Γιά τούς δρόμους έχεις άπόλυτο δίκαιο....

Όμως άν καί ή Έλλαδίτσα μας ....τά τελευταία 300 χρόνια....
ΖΟΥΣΕ......ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΝΤΑΣ......τούς.....ΜΙΣΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ....

είμαι σίγουρος ότι θά είχε....

ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ.......όπως κάποτε
πρίν 2500 χιλιάδες χρόνια...ΠΟΥ....όταν ή Έλλάδα.....ΕΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ...
αύτά τά πολιτισμένα παλικάρια παίζανε ποδόσφαιρο μέ τό κεφάλι τού ήττημένου....!!!!!

Δέν ξέρω πόσο έζησες στήν Άγγλία φίλε μου.....άλλά ρετουσαρισμένοι κάφροι είναι οί
άνθρωποι,πού όταν βρεθούν σέ άλλο περιβάλλον άπό αύτό πού τούς άστυνομεύει....
βγάζουν ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.....!!!!!!!!!

Έκτός ίσως άπό τήν καλύτερη άσφαλτο τους, ΔΕΝ ΕΧΩ .....νά ζηλέψω καί πολλά άπό έναν
λαό πού βασίζει τήν ευημερία του........
ΣΤΟ ΑΡΜΕΓΜΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ....!!!!!
Μέ τόν φοβο στήν καρδιά καί στό μυαλό ζούν πιά καί περιμένουν τό νέο μπάμ.....!!!!!!!
ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΔΡΟΜΟΙ........!!!!!!!!!!!

:wave2: :wave2:

Respect
16/12/2006, 06:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Σήμερα το μεσημέρι ήμουν Μοσχάτο με τη μηχανή!

Ανάμεσα στη Λαχαναγορά και τις μεταφορικές εταιρίες της περιοχής...

ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΝΤΕΛΩΣ!!! Λάδια, ξύδια, πετρέλαια, λάχανα και μαρούλια, πάνω σε ένα οδόστρωμα ΚΩΛΟΣ!!!!

Με 30 πήγαινα και με το φόβο μή χρειαστεί να φρενάρω....

ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ....

:sad: Α, καλά... και λίγα είπες!!..

blueblack
16/12/2006, 08:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Α, καλά... και λίγα είπες!!..

ΜΙS RESPECT..........

Kαλημέρα.......

:wave2:

dhead
16/12/2006, 10:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.......??????
Μήπως στά Μάλλια,στήν Κρήτη......???

Γιά νά μάς πείς άπό πού πηγάζει αύτή ή φοβερή συμπεριφορά τών Άγγλων
στούς δρόμους...???

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ...ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΜΗΠΩΣ...???
Γιατί αύτή τή συμπεριφορά πού έπικαλείσαι....
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ.....τήν ξεχνάνε στό νησί τους καί όταν έρχονται...
ΕΔΩ.....ή σούπερ συμπεριφορά τους πάει περίπατο...!!!!

Έδώ είναι σούπερ σουρωμένα γουρουνάκια,καί μή μού πείς ,αύτά βλέπουν
αύτά κάνουν ,
γιατί όταν έγώ πήγα στήν χώρα τού Μαντέλλα,
ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΑ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΝΕΣ....!!!!!!!!
Γιά τούς δρόμους έχεις άπόλυτο δίκαιο....

Όμως άν καί ή Έλλαδίτσα μας ....τά τελευταία 300 χρόνια....
ΖΟΥΣΕ......ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΝΤΑΣ......τούς.....ΜΙΣΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ....

είμαι σίγουρος ότι θά είχε....

ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ.......όπως κάποτε
πρίν 2500 χιλιάδες χρόνια...ΠΟΥ....όταν ή Έλλάδα.....ΕΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ...
αύτά τά πολιτισμένα παλικάρια παίζανε ποδόσφαιρο μέ τό κεφάλι τού ήττημένου....!!!!!

Δέν ξέρω πόσο έζησες στήν Άγγλία φίλε μου.....άλλά ρετουσαρισμένοι κάφροι είναι οί

Έκτός ίσως άπό τήν καλύτερη άσφαλτο τους, ΔΕΝ ΕΧΩ .....νά ζηλέψω καί πολλά άπό έναν
λαό πού βασίζει τήν ευημερία του........
ΣΤΟ ΑΡΜΕΓΜΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ....!!!!!
Μέ τόν φοβο στήν καρδιά καί στό μυαλό ζούν πιά καί περιμένουν τό νέο μπάμ.....!!!!!!!
ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΔΡΟΜΟΙ........!!!!!!!!!!!

:wave2: :wave2:

To mono pou sxoliasa htan i paideia pou tous exei "emfyteythei" (?) ston dromo...den diafono me ta perisotera apo ayta pou les alla toulaxiston prepei na paradexomaste kapoia pragmata

VegasKitty
16/12/2006, 11:10
To mono pou sxoliasa htan i paideia pou tous exei "emfyteythei" (?) ston dromo...den diafono me ta perisotera apo ayta pou les alla toulaxiston prepei na paradexomaste kapoia pragmata

Φιλε μου δεν ειναι μονο η παιδεια που παιζει ρολο!!!! :nono:

Εγω γενηθηκα και μεγαλωσα στην Αμερικη και το θεμα ειναι οτι εκτος απο τη παιδεια, που ασχετο αν θελουμε να το παραδεχτουμε η οχι την εχουνε εμφυτευμενοι απο μικροι, γιατι οταν ειμαστε ακομα στο λυκειο μας κανουν μαθηματα, θεωριτικα και πρακτικα, πανω στην οδηγηση, οτι περισσοτερο ΦΟΒΟΥΝΤΕ μην τους πιασουνε να κανουν μλκς στο δρομο!!!! :eyepop:

Ο φοβος και ο τρομος τους ειναι μην τους σταματησουν και ειτε εχουν πιει, ειτε τρεχουν, ειτε οτιδηποτε... Αν ειχαν την αστυνομευση που εχουμε και μεις εδω στην Ελλαδα, τα ιδια θα εκαναν εδω και ακομα περισσοτερα!!!! Αλλα εκει δεν εχουν τα περιθορια να το κανουν και γιαυτο δεν το κανουν.... Περνουν παραδειγμα τι γινετε σε αυτους που κανουν μλκς και τους πιανουν, και ετσι "φυλανε" τα ρουχα τους.....

Δυστηχος, για αλλη μια φορα φταει εδω το κρατος, αλλα το χειροτερο ειναι οτι φταιμε και εμεις οι ιδιοι οι Ελληνες, γιατι απο μικροι εχουμε μαθει και εχουμε μεγαλοσει με την εικονα οτι ολοι μπορουν να κανουν μλκς και να την γλυτονουν, ειδικα αν εχουν κανα "γνωστο" στις καταληλες θεσεις!!! :mad:

zireous
16/12/2006, 13:50
Το έχω ξαναπεί, το αντίδοτο είναι να έχεις ξεκάθαρο στο μυαλό σου ότι οι μαλακίες στη κίνηση πληρώνονται, έτσι τουλάχιστον ανησυχείς μόνο για το τί κάνουν οι άλλοι.

Όταν ζούσα στην Αθήνα, έψαχνα για μέρη με μηδενική κίνηση για να κάνω το χαβαλέ μου, ενώ για όποιες ταχύτητες, απλά έμπαινα στην εθνική και όπου με έβγαζε -συνήθως έξω από την Αθήνα. Άν δεν σε ενδιαφέρει να πουλήσεις μούρη, μπορείς να βρεις πάμπολλα ερημικά μέρη και για μια απολαυστική βόλτα, καί για να πας γρήγορα, καί για να κάνεις τη καγκουριά σου...

Τώρα στην επαρχία... Δίπλα μου έχω μια διαδρομή που βγάζεις μια διακοσάρα άνετα, 10 λεπτά πιο πάνω, μια δύσκολη διαδρομή με καμιά 50αριά στροφές (τεχνική ερημιά) που αρκούν 5 λεπτά για να ψάχνεις σωληνάκια υψηλής, και επειδή δεν είμαι συνέχεια στη μπρίζα, υπάρχουν πάντα ένα κάρο διαδρομές για να πάω χαλαρά και να χαζέψω και λίγο τη θέα.

Να συγκρίνω τα παραπάνω με τί; Με τα σημεία με κίνηση, όπου ο καθένας μπορεί να πήρε δίπλωμα δια αλληλογραφίας, ή είναι κόκκαλο, ή μιλάει στο κινητό ενώ οδηγάει, ή χειρότερα;
Ζεν οδήγηση... Άν μπορώ (αρκετές φορές συμβαίνει αυτό), δεν οδηγάω εκεί. Πως πάω με το 750 στη κίνηση; Φυσικά κότα, και αυτό σημαίνει ότι και αυτοί που με βλέπουν νομίζουν ότι πάω γενικά κότα.

Και αυτό με βολεύει, για ένα κάρο λόγους. :cool:

Είναι σημαντικό να θεωρείς το ίδιο επικίνδυνο να οδηγείς όπου υπάρχει κίνηση είτε οδηγάς στην Αγγλία είτε εδώ είτε παραπέρα.

Ρωτήστε τους Εγγλέζους μηχανόβιους που γουστάρουν να οδηγάνε και τα λέμε. :D

blueblack
16/12/2006, 17:55

ΦΙΛΕ ΜΟΥ......

Τήν άπάντηση νομίζω πώς τήν έδωσε ή VEGASKITTY.....

Ή άστυνόμευση καί ό φόβος τής τιμωρίας είναι αύτά πού διαμορφώνουν τήν
συμπεριφορά,άλλιώς οί φίλοι μας οί Άγγλοι θά σέβονταν καί έδώ τούς
κανόνες τής όδήγησης καί όχι μόνον στό νησί τους....!!!!

Σάν λαός άπό τήν ίστορία μάς έχουν δείξει ότι....
ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ......ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΑΤΟΥΝ ΣΕ ΠΤΩΜΑΤΑ..!!!

ernti
16/12/2006, 20:47
Εδω εβαλα ενα σχολιο ενος καποιου δημοσιογραφου, και η συζητηση πηγε που αλλου? Οταν χτιζαμε εμεις παρθενωνες.... Αυτοι ειναι πουστηδες...... Οι τουριστες στα μαλια και στη χερσονησο..... Εκει υπαρχει αστυνομευση και δε τους παιρνει... Μπλα... Μπλα.... Μπλα....
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ???? Ειμαι της αποψης πως εχουμε ακριβως οτι μας αξιζει. Δρομους,αστυνομια,δημοσιες υπηρεσιες,...ΟΛΑ!!!
Ολα ειναι καθρεφτης του εαυτου μας και μονο.Αυτο θελουμε,αυτο μπορουμε,ΑΥΤΟ εχουμε.
Δεν υπαρχει καμμια συνομωσια, καμμια σκοτεινη δυναμη,δε μας φταιει κανενας πουστης,ουτε και η γνωστη καραμελα των 400 χρονων σκλαβιας...
Αλλοι φαγανε ατομικες βομβες στο κεφαλι (ιαπωνια) τους χωρισαν στα 2 (γερμανια), και τοσες αλλες χωρες που εχουν υποστει οι λαοι τους ουκ ολιγα..
Το βρηκανε πατημα να φτιαχνουν αθλιους δρομους?
Βαζουν το κεφαλι κατω, και πανε μπροστα.
1 .Τα γνωστα σχολια με παρθενωνα και λοιπα, θυμιζει τεμπελχανα και ρεμπελο κληρονομο, που ξεκοκαλιζει τα λεφτα του μπαμπα του.
2.Οι ..ουστηδες δικαιουνται, η αξιζουνε καλυτερους δρομους, σε σχεση με τους straight ?
Να μου πει καποιος επιτελους..
3. Στα γνωστα τουριστικα μερη που αναφερθηκαν, οι τοπικοι ωψιμοι τουριστικοι παραγοντες, και η τοπικη κοινωνια,χρονια τωρα, αυτο το πελατολογιο πασχιζουν να μαζεψουν.Γιατι αραγε?
Ειναι πολυ απλο...Αυτο το προιον μπορουσαν να πουλησουν. Τιποτα καλυτερο.Τωρα θελουν να συνεχιζουν να πουλανε τα ιδια σκατα, αλλα τωρα θελουν λεει τουρισμο ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!!!
4.Εκει λεει υπαρχει αστυνομευση. Ε ναι ρε φιλε, υπαρχει. Οποιος δε θελει υπαρχει ενα ωραιο μερος που λεγεται ΖΑΙΡ. Να παει να νιωσει λιγο λευτερος.Αυτο μου θυμισε το γνωστο ανεκδοτο που λεει για το ειδυλλιακο μερος, οπου οι μπατσοι ειναι εγγλεζοι οι μαγειροι γαλλοι κλπ κλπ.
Και στο τευχος με το τεστ του χοντα στην ελλαδα, ειχε τη μονη φωτο που εγω εχω δει ποτε με το συγκεκριμενο δημοσιογραφο να τραβαει σουζες ξεκρανωτος με βερμουδα και φανελακι.
Μας πηρανε χαμπαρι..
ΑΓΑΠΑΩ τη πατριδα μου,πραγματικα πιστευω πως ειμαστε σα λαος γαματοι, αλλα γιατι ρε γμτ μιμουμαστε οτιδηποτε στραβο?
Το σχολιο μου για το κειμενο του αγγλου αυτο και μονο ηθελε να τονισει.

GeorgeFZR
16/12/2006, 20:53

Έ

+1000000000000000000000000000000000000000000000

dhead
17/12/2006, 03:36
ΦΙΛΕ ΜΟΥ......

Τήν άπάντηση νομίζω πώς τήν έδωσε ή VEGASKITTY.....

Ή άστυνόμευση καί ό φόβος τής τιμωρίας είναι αύτά πού διαμορφώνουν τήν
συμπεριφορά,άλλιώς οί φίλοι μας οί Άγγλοι θά σέβονταν καί έδώ τούς
κανόνες τής όδήγησης καί όχι μόνον στό νησί τους....!!!!

Σάν λαός άπό τήν ίστορία μάς έχουν δείξει ότι....
ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ......ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΑΤΟΥΝ ΣΕ ΠΤΩΜΑΤΑ..!!!

Mhn kryvomaste piso apo to daktylo mas... thn ekfrasi greek crazy driver den mas thn apodidoun adikos... kai en telei an oi Aggloi fovontousan tis kameres kai ta prostima den tha odigousan prosektika se opoion dromo ths Agglias k ian vrethoun. Telos opos anefera milao gia thn symperifora ton agglon ston dromo , paradeigmata tous styl " sthn kerkyra ksesalonoun" einai atopa kai an einai dynaton mhn to pernete patriotika to thema. Prosopika den tous sympatho tous Agglous alla kapoia pragmata ta anagnorizo.

blueblack
17/12/2006, 06:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
Εδω εβαλα ενα σχολιο ενος καποιου δημοσιογραφου, και η συζητηση πηγε που αλλου? Οταν χτιζαμε εμεις παρθενωνες.... Αυτοι ειναι πουστηδες...... Οι τουριστες στα μαλια και στη χερσονησο..... Εκει υπαρχει αστυνομευση και δε τους παιρνει... Μπλα... Μπλα.... Μπλα....
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ???? Ειμαι της αποψης πως εχουμε ακριβως οτι μας αξιζει. Δρομους,αστυνομια,δημοσιες υπηρεσιες,...ΟΛΑ!!!
Ολα ειναι καθρεφτης του εαυτου μας και μονο.Αυτο θελουμε,αυτο μπορουμε,ΑΥΤΟ εχουμε.
Δεν υπαρχει καμμια συνομωσια, καμμια σκοτεινη δυναμη,δε μας φταιει κανενας πουστης,ουτε και η γνωστη καραμελα των 400 χρονων σκλαβιας...
Αλλοι φαγανε ατομικες βομβες στο κεφαλι (ιαπωνια) τους χωρισαν στα 2 (γερμανια), και τοσες αλλες χωρες που εχουν υποστει οι λαοι τους ουκ ολιγα..
1 .Τα γνωστα σχολια με παρθενωνα και λοιπα, θυμιζει τεμπελχανα και ρεμπελο κληρονομο, που ξεκοκαλιζει τα λεφτα του μπαμπα του.
2.Οι ..ουστηδες δικαιουνται, η αξιζουνε καλυτερους δρομους, σε σχεση με τους straight ?
3. Στα γνωστα τουριστικα μερη που αναφερθηκαν, οι τοπικοι ωψιμοι τουριστικοι παραγοντες, και η τοπικη κοινωνια,χρονια τωρα, αυτο το πελατολογιο πασχιζουν να μαζεψουν.Γιατι αραγε?
Ειναι πολυ απλο...Αυτο το προιον μπορουσαν να πουλησουν. Τιποτα καλυτερο.Τωρα θελουν να συνεχιζουν να πουλανε τα ιδια σκατα, αλλα τωρα θελουν λεει τουρισμο ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!!!
4.Εκει λεει υπαρχει αστυνομευση. Ε ναι ρε φιλε, υπαρχει. Οποιος δε θελει υπαρχει ενα ωραιο μερος που λεγεται ΖΑΙΡ. Να παει να νιωσει λιγο λευτερος.Αυτο μου θυμισε το γνωστο ανεκδοτο που λεει για το ειδυλλιακο μερος, οπου οι μπατσοι ειναι εγγλεζοι οι μαγειροι γαλλοι κλπ κλπ.
Και στο τευχος με το τεστ του χοντα στην ελλαδα, ειχε τη μονη φωτο που εγω εχω δει ποτε με το συγκεκριμενο δημοσιογραφο να τραβαει σουζες ξεκρανωτος με βερμουδα και φανελακι.
Μας πηρανε χαμπαρι..
ΑΓΑΠΑΩ τη πατριδα μου,πραγματικα πιστευω πως ειμαστε σα λαος γαματοι, αλλα γιατι ρε γμτ μιμουμαστε οτιδηποτε στραβο?

MIA KAI H KOΥΒΕΝΤΑ ΠΗΓΕ ΑΛΛΟΥ.............

Θά σού πώ τή γνώμη μου,ΓΙΑΤΙ......μιμούμαστε ότιδήποτε στραβό πού είπες...

Είναι τυχαίο φίλε μου πού οί Έλληνες.......ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΝ.....??????????

Θέλεις παραδείγματα...??
Καναδάς...
Άμερική....
Αύστραλία....
Άφρική.....

Πώς είναι δυνατόν έδώ νά είμαστε τεμπελχανάδες καί έξω νά έχουμε ένα κόσμημα,ΑΣΤΟΡΙΑ..
γιά παράδειγμα,Γερμανία όλοι δουλευταράδες...???
Πώς διακρινόμαστε σάν λαός σέ πιό όργανωμένες κοινωνίες..???
Πώς έπανδρώνουμε νοσοκομεία,έρευνητικά κέντρα,έπιστημονικούς καί ίατρικούς χώρους
σάν έπικεφαλείς??
Όπου πρωτοπορία καί ένας Έλληνας άπό πίσω...!!!!!!!!

Μήπως φταίει κάτι άλλο.......
ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.........πού άποκαλείς τεμπελχανά καί ρέμπελο κληρονόμο...???

Έχω προσωπικά ....ΑΠΟΨΗ........γιά τό γιατί καί τό διότι...!!!!!!!
Περιμένω όμως γιά νά έχει ένδιαφέρον τή δική σου θέση....
Τό άν ξεφύγαμε καί λίγο άπό τό θέμα δέν νομίζω ότι είναι καί τόσο κακό....
Όσο γιά τούς Άγγλους δέν ξέρω τούς δεσμούς σου μέ αύτή τή χώρα άλλά δύο πράμματα
θά σού πώ γιά αύτούς....άφού πρώτα σού πώ πώς δέν μέ ένδιαφέρουν οί σεξουαλικές τους
προτιμήσεις......
Πρώτα ήρθαν σέ μιά χώρα μετά τόν δεύτερο παγκόσμιο νά κυβερνήσουν καί άφού
άνακάλυψαν ότι ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ....μάς πέταγαν άπό ψηλά τίς λίρες καί άν
δέν παρενέβαιναν οί Άμερικάνοι , γιά δικούς τους λόγους βεβαίως ,σήμερα ή Έλλαδίτσα
πού γεννήθηκες καί μεγάλωσες καί ...ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ....θά ήτανε...
ή Κορέα......ή Βιετνάμ......!!!!!!!!!!

Καί δεύτερον δείξε μου έσύ πιό .....ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΛΑΟ.......άπό αύτόν πού κρατάει καί κρύβει
τά πτώματα τών άντιπάλων καί δέν τά άποδίδει στούς δικούς του...???
Στήν Άγγλία ζούν άρκετοί Κύπριοι......ΡΩΤΑ ΚΑΝΕΝΑΝ....!!!!!!!!

Ναί ζηλεύω τούς δρόμους τών Ίταλών ,τών Γερμανών κ.λ.π.
Όσο γιά τό πώς φιάχτηκε ή Εύρώπη μετά τό δεύτερο παγκόσμιο,είναι μιά πολύ μεγάλη
κουβέντα.
Ίσως χάλασε γιά νά ξαναφιαχτεί........κάποτε οί πόλεμοι ήταν οί λύσεις άπέναντι στά οικονομικά
κράχ.....!!!!!!!!!!
Καί ή Έλλάδα φυσικά ....ΔΕΝ ΗΤΑΝ.....μέσα σέ αύτόν τόν σχεδιασμό....
Ή γεωγραφική θέση τής χώρας μας καί άλλοι παράγοντες όδήγησαν αύτό τόν τόπο στήν άπαξίωση , έντεχνα όμως άπό τούς μεγάλους τής γής....!!!!!
Είμαστε πιά φίλε μου ένα προτεκτοράτο,μιά μπανανία.......πού μέ τή μαγκιά της καί μέ τήν
πονηριά της περνάει καλύτερα άπό τή ....ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ.....!!!!!!!!!!!!
Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ....!!!!!!!

Μήν περιμένεις όμως ούτε καλύτερους δρόμους,ούτε καλύτερη δημόσια διοίκηση,ούτε
καλύτερη παιδεία, ούτε καλύτερη περίθαλψη......!!!!!!!!!
Έδώ στήν Άγγλία καί πάει κατά διαόλου τό Έθνικό σύστημα ύγείας τής σιδηράς κυρίας...!!!

Τό συμπέρασμα λοιπόν είναι ή άποδέχεσαι τήν Έλλαδίτσα μας.......
ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ γιά μένα καί ζείς έδώ ....dangerous....
ή παίρνεις τών όμματιών σου καί τραβάς γιά τήν πουστροχώρα.....!!!!!!!!!
Καί ξέρεις πού ,.....έννοώ ....πουστρό......ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ.....γιατί τό άλλο δέν ένδιαφέρει πιά...!!!

TROOPER
17/12/2006, 09:12
ΙΡΙΝΙΑΑ

μαλλον διαφωνω μαζι σου.
η αληθεια ειναι οτι τους αγγλους δε τους γουσταρω καθολου απο τη μια μερια.απο την αλλη δε μπορω να μη τους εκτιμω οσο τους αξιζει.
εχουν τα καλα τους και φυσικα και τα κακα τους οπως ολοι οι λαοι.προσωπικα πιστευω οτι αυτοι ευθυνονται για ολα τα σκατα του κοσμου!!!

ΑΛΛΑ....

καπου ξεφευγεις στα γραφομενα σου.
τι θελω να πω...
κρητη εχεις παει??????
ξερεις πως οδηγουν οι ντοπιοι εκει κατω???????
θεωρω φυσιολογικο να αποκτω την οδηγικη και γενικοτερη συμπεριφορα αναλογα με το περιβαλον στο οποιο βρισκομαι!
επειδη ειμαι κυριλες και κουστουμαρισμενος τυπος (που δεν ειμαι) δεν μπορω να παω με το κουστουμι στη παραλια!!!!!!θα φαω ντοματες!!!!!!!!!!!!
ιδια λογικη:δεν ειναι δυνατον να παω ως ελληνας σε μια χωρα οργανομενη και να τα κανω ολα ισωμα!!!θα με πηδηξουνε!!!αυτος ειναι αλλωστε και ο λογος που οι ελληνες που βγηκαν στο εξωτερικο καναν κατι περισσοτερο απο οτι θα καναν αν μεναν εδω.
ετσι λοιπον ερχεται το αγγλακι (και οχι μονο) στο μπουρδελο μας και δεν αφηνει τπτ ορθιο!!!οι δε πολιτισμενοι ελληνες φυσικα επιτρεπουν ο καθε αγγλος να αποδυκνειεται περισσοτερο αντρας απο οτι οι δικοι μας μια και του ανοιγει τα ποδια και παραχωρει ολοκληρες περιοχες (μαλλια, φαληρακι κλπ) προκειμενου να ξεσαλωσει.
και ερχομαι να ρωτησω : ο απολιτιστος ειναι ο αγγλος η ο ελληνας???
κλεινοντας να σου πω οτι καμια μεγαλη δυναμη (ουτε η ελλαδα οταν ηταν μεγαλη δυναμη) δεν συμπεριφερθηκε με στοργη στους υπολοιπους λαους.

blueblack
17/12/2006, 10:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ΙΡΙΝΙΑΑ

μαλλον διαφωνω μαζι σου.
η αληθεια ειναι οτι τους αγγλους δε τους γουσταρω καθολου απο τη μια μερια.απο την αλλη δε μπορω να μη τους εκτιμω οσο τους αξιζει.
εχουν τα καλα τους και φυσικα και τα κακα τους οπως ολοι οι λαοι.προσωπικα πιστευω οτι αυτοι ευθυνονται για ολα τα σκατα του κοσμου!!!

ΑΛΛΑ....

καπου ξεφευγεις στα γραφομενα σου.
τι θελω να πω...
κρητη εχεις παει??????
ξερεις πως οδηγουν οι ντοπιοι εκει κατω???????
θεωρω φυσιολογικο να αποκτω την οδηγικη και γενικοτερη συμπεριφορα αναλογα με το περιβαλον στο οποιο βρισκομαι!
επειδη ειμαι κυριλες και κουστουμαρισμενος τυπος (που δεν ειμαι) δεν μπορω να παω με το κουστουμι στη παραλια!!!!!!θα φαω ντοματες!!!!!!!!!!!!
ιδια λογικη:δεν ειναι δυνατον να παω ως ελληνας σε μια χωρα οργανομενη και να τα κανω ολα ισωμα!!!θα με πηδηξουνε!!!αυτος ειναι αλλωστε και ο λογος που οι ελληνες που βγηκαν στο εξωτερικο καναν κατι περισσοτερο απο οτι θα καναν αν μεναν εδω.
ετσι λοιπον ερχεται το αγγλακι (και οχι μονο) στο μπουρδελο μας και δεν αφηνει τπτ ορθιο!!!οι δε πολιτισμενοι ελληνες φυσικα επιτρεπουν ο καθε αγγλος να αποδυκνειεται περισσοτερο αντρας απο οτι οι δικοι μας μια και του ανοιγει τα ποδια και παραχωρει ολοκληρες περιοχες (μαλλια, φαληρακι κλπ) προκειμενου να ξεσαλωσει.
και ερχομαι να ρωτησω : ο απολιτιστος ειναι ο αγγλος η ο ελληνας???
κλεινοντας να σου πω οτι καμια μεγαλη δυναμη (ουτε η ελλαδα οταν ηταν μεγαλη δυναμη) δεν συμπεριφερθηκε με στοργη στους υπολοιπους λαους.

EXΩ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ......

Έκεί είδα τόν πολιτισμό τών Άγγλων σέ όλο του τό μεγαλείο.....!!!!!!!
Έπίσης ,προσωπική άποψη, όταν έχεις κουλτούρα καί παιδεία ,είτε στή μπανανία είσαι,
είτε στή σούπερ χώρα.....ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ...!!!!!
Άν μέ πάνε στήν κεντρική Άφρική μέ τά λιοντάρια καί θελήσω νά φάω ,προσωπκά θά ζητήσω
κουτάλι,πηρούνι καί μαχαίρι...
Τώρα άν οί κάθε Άγγλοι,θεωρούν ότι μέ τούς ίθαγενείς πρέπει καί μπορούν καί αύτοί νά
φέρονται άντίστοιχα ,πιστεύω πώς δέν διακατέχονται άπό καμμιά κουλτούρα καί παιδεία
καί πώς σάν ένα μέλος τής άνθρώπινης φυλής καί αύτοί,λειτουργούν σύμφωνα μέ τό...
ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ....!!!!!!
Δέν είναι ύποχρεωτικό νά συμφωνούμε,άν δέ διαφωνούσαμε έξάλλου δέν θά άνταλλάζαμε
καί άπόψεις...!!!!!
Τώρα γιά νά σού άπαντήσω έπί λέξει στό ποιός είναι ό άπολίτιστος,ό Άγγλος ή ό Έλληνας,
θάπρεπε πρώτα νά ξεκαθαρίσουμε τί θεωρούμε πολιτισμό...

Τό ίπτάμενο ραντάρ ,καί τά πυρηνικά τους όπλα.......ή
ΤΟΝ ΚΑΒΑΦΗ, ΤΟΝ ΣΕΦΕΡΗ, ΤΟΝ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ, ΚΑΡΥΩΤΑΚΗ...
ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ, ΤΟΝ ΕΛΥΤΗ,
γιά νά μήν πάμε πάλι πίσω....
σέ Όμηρους, Σωκράτες, Ίπποκράτες, Άσκληπιούς,Πλάτωνες κ.λ.π.....
γιατί ...
ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ....!!!!!!!!

Γιατί τό μόνο πού έχω κρατήσει καί τόχουν κάνει σημαία οί άνθρωποι είναι ....τό νά ζεί
κανείς ή νά μή ζεί...!!!!!
Τό 1850 οί άνθρωποι φορούσαν κλανιόλες γιά νά μή βρωμάνε όταν τά κάναν πάνω τους,
καί ή Κνωσσός είχε άποχετευτικό σύστημα 1500 χρόνια Π.Χ......!!!

Δέν είναι τής στιγμής νά τό άναλύσω περισσότερο, άλλά ...ΕΧΩ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΟΥ......γιά όλους
τούς φραγκοάγγλους....!!!

Άν λοιπόν ,άν ποτέ ξεκαθαρίζαμε τό τί σημαίνει πολιτισμός τότε καί γώ θά μπορούσα μέ
σιγουριά νά σού άπαντήσω.......τό ...ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΦΡΟΣ....!!!
Αύτός πού ό λαός βγήκε στούς δρόμους καί φώναζε καί διαδήλωνε γιά τήν άδικία καί τόν πόλεμο ..ή αύτός πού βγήκε
στήν Τ.V..........καί χωρίς τσίπα καί ντροπή είπε....
ΣΟRRY IT;S A MISTAKE.......!!!!!!!καί γάμησε Ίράκ καί Γιουγκοσλαβία.......!!!!!!!!!!!

Όσο γιά τό άλλο πιστεύω πώς τίποτε δέν είναι τυχαίο καί πώς έδώ καί 200 χρόνια πού ύπάρχει
ή σύγχρονη Έλλάδα οί πατρώνες μας μέ μεγάλη μαεστρία κατευθύνουν τήν τύχη αύτού τού
τόπου....
ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ......ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ ΑΝΑΔΕΛΦΟΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΓΗΝ....

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΑΙΜΟΝΙΟΙ......γιαυτό καί καταφέρνουμε νά έπιζούμε 30 αίώνες τώρα μιά
χούφτα......άνάμεσα .....ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΥΣΗ.....!!!!!!

Προσωπικά τήν Έλλάδα μας,....ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΑ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΡΑ....

Είμαστε.....ή γή τής έπαγγελίας, εύλογημένος τόπος....άπό κάθε πλευρά....!!!!

Προτιμώ άκόμα καί τόν Όλυμπιακό σας.......παρά τά δίκαια πρωταθλήματα τους μέ τόν
Γκρόμπελαρ....τόν θυμάσαι αύτόν τόν καραγκιοζάκο τής Λίβερπουλ....???

:wave2: :wave2: :wave2:

costas_k
17/12/2006, 17:14
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti

[B]τα εχει φαει προ πολλου και ζει με δανεικα

και οταν πεφτει πεινα θυμουνται πως και οι ελληνες κανουν διακοπες

Μας πηρανε χαμπαρι..

εν μερει γαματοι,αλλα σε θεματα οπως οδηγικη παιδεια εχουμε δρομο ακομα

+1

ernti
17/12/2006, 22:10
MIA KAI H KOΥΒΕΝΤΑ ΠΗΓΕ ΑΛΛΟΥ.............

Θά σού πώ τή γνώμη μου,ΓΙΑΤΙ......μιμούμαστε ότιδήποτε στραβό πού είπες...

Ε οχι και οτιδηποτε, μας εχουν ξεφυγει πολλες μαλακιες ακομα,αλλα που θα μας παει...

Είναι τυχαίο φίλε μου πού οί Έλληνες.......ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΝ.....???????

Ειπα πουθενα οτι ειμαστε βλακες?? Μαλλον το αντιθετο..
Κλασσικο παραδειγμα ανθρωπων που δε βρισκουν ακρη με τα κωλοσυστηματα της πατριδας τους και πανε σε αλλες κοινωνιες να δειξουν τι αξιζουν.

Θέλεις παραδείγματα...??
Καναδάς...
Άμερική....
Αύστραλία....
Άφρική.....

Συμφωνοι..

Πώς είναι δυνατόν έδώ νά είμαστε τεμπελχανάδες καί έξω νά έχουμε ένα κόσμημα,ΑΣΤΟΡΙΑ..
γιά παράδειγμα,Γερμανία όλοι δουλευταράδες...???
Πώς διακρινόμαστε σάν λαός σέ πιό όργανωμένες κοινωνίες..???
Πώς έπανδρώνουμε νοσοκομεία,έρευνητικά κέντρα,έπιστημονικούς καί ίατρικούς χώρους
σάν έπικεφαλείς??

Σαν ΑΤΟΜΑ διακρινονται πολλοι.

Μήπως φταίει κάτι άλλο.......
ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.........πού άποκαλείς τεμπελχανά καί ρέμπελο κληρονόμο...???

Παρα πολλοι ειναι,ναι.Ειτε το θες ειτε οχι. Και απ οτι διαπιστωνω ολο και πιο πολυ και παρελθοντολαγνοι.

Έχω προσωπικά ....ΑΠΟΨΗ........γιά τό γιατί καί τό διότι...!!!!!!!

Δικαιωμα σου και υποχρεωση σου.

Περιμένω όμως γιά νά έχει ένδιαφέρον τή δική σου θέση....
Τό άν ξεφύγαμε καί λίγο άπό τό θέμα δέν νομίζω ότι είναι καί τόσο κακό....
Όσο γιά τούς Άγγλους δέν ξέρω τούς δεσμούς σου μέ αύτή τή χώρα ΟΥΤΕ ΑΠ ΕΞΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ άλλά δύο πράμματα
θά σού πώ γιά αύτούς....άφού πρώτα σού πώ πώς δέν μέ ένδιαφέρουν οί σεξουαλικές τους
προτιμήσεις......

Ουτε και μενα και νομιζω οτι φαινεται

Πρώτα ήρθαν σέ μιά χώρα μετά τόν δεύτερο παγκόσμιο νά κυβερνήσουν καί άφού
άνακάλυψαν ότι ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ....μάς πέταγαν άπό ψηλά τίς λίρες καί άν
δέν παρενέβαιναν οί Άμερικάνοι , γιά δικούς τους λόγους βεβαίως ,σήμερα ή Έλλαδίτσα
πού γεννήθηκες καί μεγάλωσες καί ...ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ....θά ήτανε...
ή Κορέα......ή Βιετνάμ......!!!!!!!!!!

Ποτε ειπα οτι δε μου αρεσει? Μαλλον το αντιθετο ειπα...

Καί δεύτερον δείξε μου έσύ πιό .....ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΛΑΟ.......άπό αύτόν πού κρατάει καί κρύβει
τά πτώματα τών άντιπάλων καί δέν τά άποδίδει στούς δικούς του...???
Στήν Άγγλία ζούν άρκετοί Κύπριοι......ΡΩΤΑ ΚΑΝΕΝΑΝ....!!!!!!!!

Γιατι δε ρωτανε οι κυπριοι που ζουν εκει και ειναι και πιο κοντα? ,Μηπως επειδη παραλληλα με το επιπεδο ζωης, η μνημη χαλαρωνει καπως?

Ναί ζηλεύω τούς δρόμους τών Ίταλών ,τών Γερμανών κ.λ.π.
Όσο γιά τό πώς φιάχτηκε ή Εύρώπη μετά τό δεύτερο παγκόσμιο,είναι μιά πολύ μεγάλη
κουβέντα.
Ίσως χάλασε γιά νά ξαναφιαχτεί........κάποτε οί πόλεμοι ήταν οί λύσεις άπέναντι στά οικονομικά
κράχ.....!!!!!!!!!!
Καί ή Έλλάδα φυσικά ....ΔΕΝ ΗΤΑΝ.....μέσα σέ αύτόν τόν σχεδιασμό....
Ή γεωγραφική θέση τής χώρας μας καί άλλοι παράγοντες όδήγησαν αύτό τόν τόπο στήν άπαξίωση , έντεχνα όμως άπό τούς μεγάλους τής γής....!!!!!

Και εμεις περιμεναμε απ αυτους να μας ανοικοδομησουν? Μεγα σφαλμα.Αυτοι απο ΤΟΤΕ εφτιαχναν καλους δρομους.Σιγα μην ασχολουνταν με τους δικους μας και την οδηγικη μας εκπαιδευση!!!

Είμαστε πιά φίλε μου ένα προτεκτοράτο,μιά μπανανία.......πού μέ τή μαγκιά της καί μέ τήν
πονηριά της περνάει καλύτερα άπό τή ....ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ.....!!!!!!!!!!!!
Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ....!!!!!!!

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ

Μήν περιμένεις όμως ούτε καλύτερους δρόμους,ούτε καλύτερη δημόσια διοίκηση,ούτε
καλύτερη παιδεία, ούτε καλύτερη περίθαλψη......!!!!!!!!!
Έδώ στήν Άγγλία καί πάει κατά διαόλου τό Έθνικό σύστημα ύγείας τής σιδηράς κυρίας...!!!

ΟΧΙ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ,ΘΕΛΩ, ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ!! Και θελω να εχω συμετοχη σε αυτο.ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΘΕΛΩ!!!

Τό συμπέρασμα λοιπόν είναι ή άποδέχεσαι τήν Έλλαδίτσα μας.......
ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ γιά μένα καί ζείς έδώ ....dangerous....
ή παίρνεις τών όμματιών σου καί τραβάς γιά τήν πουστροχώρα.....!!!!!!!!!
Καί ξέρεις πού ,.....έννοώ ....πουστρό......ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ.....γιατί τό άλλο δέν ένδιαφέρει πιά...!!!

Πες με βλακα αλλα δεν καταλαβαινω τι θες να πεις με αυτο το τελευταιο.

Akatanomastos
18/12/2006, 17:21

diladi ston Καναδάς...
Άμερική....
Αύστραλία....
Άφρική....

mono ellines diaprepsan? den exoun diaprepsei tourkoi alvanoi afganoi pakistanoi?
ALLA emeis pirame kai to EURO 2006 sosta!!!

nai, opos o xatzitheodoris(o opoios ontos itan POLI MEGALOS epistimonas) alla gia onoma tou theou den ton eixe proslavei o einstain gia na tou eksigei ti theoria tis sxetikotitas!!!!

καί ζείς έδώ ....dangerous....
Afto einai ataka apo to: Poli skliros gia na pethaneis? i apo to RAMBO?

Re paidia afiste ta malia kai tin rodo, ekei pane oloi oi pitsirikades (+sto mialo ) kai ta kaine afou tous afinoume..Apo aftous tha doume ti odiki paideia exoun oi Aggloi?

bored
18/12/2006, 18:15
Μπας και ήθελες να πεις "καραθοδωρή" ;

Akatanomastos
18/12/2006, 18:28
bravo. karathodoris..
mperdeftika me ton xatzipanagi mallon :lol:
kai aftos eixe diaprepsei sta gipeda..

bored
18/12/2006, 18:31
Καραθοδωρή. Δεν έχει 'ς' :winka:

blueblack
19/12/2006, 05:49
ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΝΟΙΞΑΜΕ.........

Πολλά άπό αύτά πού λέτε φίλοι μου καί γώ θά τάθελα........!!!

Όπως γιά παράδειγμα τήν έκπαίδευση πού είπε ό φίλος πώς θά παλέψει γιά νά
γίνει καλύτερη.......!!!!!!!
Μακάρι νά είχα τήν όρμή σου άλλά όταν μετά άπό 45 χρόνια τό μόνο πού βλέπεις νά άλλάζει σέ μιά τάξη είναι ό άριθμός τών μαθητών λόγω τής ύπογεννητικότητας καί νά αύξάνεται ο
άριθμός τών άλλοδαπών,τότε ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ φίλε μου νά είσαι αίσιόδοξος παρά μόνον γιά
τήν ίδιωτική παιδεία...!!!!

Πολύ καλά κάνεις καί κοιτάς μπροστά.
Τώρα γιά τόν φίλο άκατονόμαστο, έχω νά πώ πώς ......ΔΕΝ ΕΧΩ....τόσο χαμηλή αύτοεκτίμηση
ώστε νά βάζω τόν έαυτό μου μέ αύτούς τούς λαούς πού άνέφερες,καί παράλληλα ...
ΟΥΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ....
Προσωπικά έχω άπομυθοποιήσει ....ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ έδώ καί πολλά χρόνια
καί προτιμώ τήν Έλλαδάρα μας μέ όλα της τά έλαττώματα καί τό πολύ πιό..
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ....!!!
Βεβαίως καί αύτό δεν άποκλείει τό νά έπιζητώ τό καλύτερο.
Έπαψα όμως νά τό ψάχνω στούς φραγκόσυκους....!!!!!!
Γιατί άπό ότι άντιλαμβάνομαι αύτά πού έχουμε καί τά θεωρούμε κεκτημένα δέν τά
έκτιμάμε....!!!!!
Άν όμως μάς έλειπαν,ή τά χάναμε, τότε ίσως άντιλαμβανόμασταν τό τί...
ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ...!!!!
Γκρίνια ναί, μιζέρια ναί, άπαιτήσεις ναί,.........άλλά......
ΑΠΑΞΙΩΣΗ.........ΟΧΙ.............ΠΟΤΕ.......!!!!!!!
Άκόμα καί έτσι πού είναι, ...είναι ό καλύτερος τόπος.......ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ....!!!!!!!

ΥΓ. Άκατανόμαστε άπό πού πιστεύεις ότι θά δούμε τήν όδική παιδεία τών Άγγλων,
άπό έκεί πού γιά νά πάνε σπίτι - σούπερ μάρκετ οί κάμερες καταγράφουν μέχρι
ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΑΣΙΜΟ ΤΟΥΣ..????
Ρέ φίλε γιά νά δούμε τήν όποια παιδεία αύτού τού λαού δέ χρειάζεται νά πάμε
στά Μάλια. Οί άνθρωποι.....ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ...έδώ καί χρόνια παντού...!!!!
Όχι καί νά γίνουμε θαυμαστές τής κουλτούρας τών Άγγλων....ΧΑ....ΧΑ..
Μέχρι καί ή θείτσα τούς μάζεψε στό νησί τους....!!!!!!
Φέρτε κανέναν άλλο γιά παράδειγμα, κανέναν Πακιστανό , Τούρκο, κ.λ.π.....

Akatanomastos
19/12/2006, 13:45

1on an pisteveis pos i Agglia exei na epideiksei politismika mono ton Sekspir ti na sizitame allo?
2on Exo dei sovarous antropous apo agllia kai alles xores na prosexoun pou petane ta skoupidia tous stin ellada.Sto ksanaleo sta malia kai sto faliraki vlepeis MIA SIGEKRIMENI OMADA TOURISTON. KSEKOLA.
3on Ama saresei to pos odigame stin ellada kai episis oi dromoi tis protevousas aftis tis k#@xoras ti na sou po?
mi marxiseis pali gia arxaious kai Sofoklides.Aftoi kala ta legane(toulaxiston) kai ta kanane(afto paizete)
Koita ti simerini katastasi.

:beer: ante kai mia mpira na xalarosoume mesimeriatiko

blueblack
19/12/2006, 23:14
1on an pisteveis pos i Agglia exei na epideiksei politismika mono ton Sekspir ti na sizitame allo?
2on Exo dei sovarous antropous apo agllia kai alles xores na prosexoun pou petane ta skoupidia tous stin ellada.Sto ksanaleo sta malia kai sto faliraki vlepeis MIA SIGEKRIMENI OMADA TOURISTON. KSEKOLA.
3on Ama saresei to pos odigame stin ellada kai episis oi dromoi tis protevousas aftis tis k#@xoras ti na sou po?
mi marxiseis pali gia arxaious kai Sofoklides.Aftoi kala ta legane(toulaxiston) kai ta kanane(afto paizete)
Koita ti simerini katastasi.

:beer: ante kai mia mpira na xalarosoume mesimeriatiko

ΠΟΛΛΑ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ..........

Όπως καί σένα,άλλά αύτό είναι ένα άλλο θέμα....!!!!
Τώρα γιά τόν πολιτισμό τών Άγγλων σέ παρακαλώ,δέν τό άντέχω...!!!
Τό τελευταίο πού θυμάμαι είναι ένα λόρδο μέ πριόνι νά κόβει τόν
Παρθενώνα κομματάκια γιά νά τόν πάει στήν Άγγλία νά τόν σώσει άπό
τούς Τούρκους....!!!!!!!!!!!
Καί έμείς μετά άπό διακόσια χρόνια άκόμα παρακαλάμε νά μάς τόν δώσουν
πίσω.....!!!!!!!!
Μέχρι καί τό όνομα του τά δώσαν τά γαμημένα τά παλιομάρμαρα....!!!!!!!!

Πάντως άν έχουν τίποτε άλλο νά έπιδείξουν έκτός άπό τόν ζεί ή νά μή ζεί
καί τόν μαύρο στρατηγό.......είλικρινά μού διαφεύγει.
Γιά θύμισε μου...
Έγώ πάντως άπό τότε πού τούς θυμάμαι αύτούς τούς τύπους,όλο λαούς σφάζουν
μαύρους,άσπρους,ίνδιάνους....
Έ τώρα μαζί μέ τόν Τζάκ τόν Άντεροβγάλτη κάναν καί μερικές άνακαλύψεις ήμιτασιόν,.....
Ό Νεύτωνας καί κάτι άλλοι......νά αύτά πού λέγαν οί δικοί μας καμμιά 400-500 χρόνια Π.Χ.
τά ξανάπαν αύτοί τό 1850......!!!!!!!!
Όλως δέ τυχαίως όλες τους οί έφευρέσεις καί οί άνακαλύψεις ξεκινούσαν άπό τόν
έπεκτατισμό τους καί τό ....god saves the queen......καλά τόγραψα..??

Άντε άς χαλαρώσουμε...:wave2:

:beer: :wave2: